Sebastian Repo – menestys on vielä kohtalomme

  • 148 046
  • 730

Juippi88

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
On varmasti. Odotukset kasvavat verkon pöllähdellessä silloin kun joukkueella kaikki hyvin. Taustalla vielä Peksin hehkutukset ja "menestys on kohtalomme" -hype.

Koitin tuoda tuohon myös toisenlaisen näkemyksen pelaamisesta ilman kiekkoa. Blokki- ja taklaustilastoja minulla ei ole, mutta ilman Repoa oltaisiin vieläkin enemmän vaikeuksissa, kun kiekkoa yritetään riistää vastustajalta laidan lähellä pienessä tilassa. Selän suoristelujakaan en hirveästi ole nähnyt.
Olet oikeassa, mutta kun kaverin pitäisi lähtökohtaisesti oll meidän paras maalintekijä ja ykköstykki, niin silloin ei mielestäni blokit ja taklaukset riitä.

Jos nyt ajatellaan että ensi kausi maksaisi Lukolle vähintään 200-230k niin kuka haluaa maksaa tuon sunman, kun kevään näytöt ovat (tällä hetkellä) näin ohuet? Taklauksia ja blokkeja saa halvemallakin.
 

Hagi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Selän suoristelujakaan en hirveästi ole nähnyt.
Selän kääntäminen tänään nähtiin, mutta sitä tuomarit eivät ostaneet.

Kyllä Repo tänään heräsi taklauspeliin, sai ja antoi monta hyvää niittiä. Tehoja vain tarvitaan ja kiekko pitää saada liikkeelle. Tapparaa vastaan se kuljettelu ei toimi, eikä Seppälä tai Austin niskassa tulla yksin kulmasta maalipaikkaan.
 

Walrus21

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Hyvä pelaaja, mutta en ole aivan varma, onko tilipussinsa arvoinen. Ei nimittäin ole mikään halpa pelaaja, joten odotukset sen mukaan.
 

Just Us

Jäsen
Suosikkijoukkue
Länsirannikon seurat
Repo ansaitsee kritiikkinsä myös. Edellä jo onkin lueteltu miehen saldo poffeissa, joten se siitä. Sitten tullaan niihin tilanteisiin. Tiedän todella hyvin, että läpiajosta on yllättävän vaikeaa tehdä maali. Mutta.. niin ne pelit vaan ratkeaa, se on sitä kylmää faktaa. Sarja voisi olla tasan. Omaan silmään myös ko. yritys jäi aika pehmoiseksi.
 

Byyrman

Jäsen
Suosikkijoukkue
PTDT in memoriam 23.-30.9.2023
Jos nyt ajatellaan että ensi kausi maksaisi Lukolle vähintään 200-230k niin kuka haluaa maksaa tuon sunman, kun kevään näytöt ovat (tällä hetkellä) näin ohuet?
Palaan tuohon aiempaan, että toivottavasti maksaa tosiaan niin paljon, että sopimus on tehtynä sinne Sveitsiin eikä TPS- tai HIFK-suuntaan.

Ihan samaa mieltä muutaman muun asiasta avautuneen kanssa, että sekä oman uran että Lukon kannalta paras jatkaa matkaa muualle. Ehkä huono hetkin hukatun läpiajon jälkeen todeta, että reilu kaksi vuotta taaksepäin kelaten olen ollut erittäin tyytyväinen siihen, että tällainen pelaaja mukaan saatiin.

Taklauksia ja blokkeja varten on toki omat erikoismiehensä, mutta jos katsotte vielä viime kevään pelit uudelleen, niin kyllä siellä kiekkoa söivät kaikki palkkakuittiin katsomatta.
 

mig24

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Paljon täällä palstalla haukutaan Hagaa, Ilomäkeä, Kukkosta ja Almaria yms, mutta nyt annan täyslaidallisen myös tälle herralle. Kaveri on pelannut tämän illan jälkeen 17 playoff-ottelua Lukon paidassa ja tehnyt 3 maalia, mutta jokainen niistä on ollut tyhjään maaliin tehty maali.

Joo maali kuin maali, mutta missä on kevään tärkeimmissä peleissä se Repo joka tarvittaessa nappaa joukkueensa repppuselkään niinkuin runkosarjassa?

Tänään pääsi jatkoajalla läpiajoon, mutta ei ollut miehestä ratkaisijaksi. Kiekon hautomista, heikkoja syöttöjä ja yksin yrittämistä. Siinä on minun silmissä isossa kuvassa Revon panos näissä playoffeissa Lukolle. On siellä toki hyviä kamppailuvoittoja kulmassa ja kohtalaista takakarvaamista, mutta tehotonta on pelaaminen muuten.

Valitettavasti.
Pääsi kyllä ihan puskista yllättämään tämä tilasto Revon playoff-maaleista Lukossa.
 
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Parasta kaikille olisi, että Repo jatkaa uusiin haasteisiin.

Ei ole varaa maksaa noin ailahtelevasta maalintekijästä suuria summia.

Aina sanotaan, että on "kevään mies" , no onkohan ollut?

On mielestäni ihan korvattavissa...
 

MPN

Jäsen
Suosikkijoukkue
Johtaja Virran Dream Team
Ihan vain viime kauden pleijareihin, ei varmasti Repo ollut kunnossa. Tällä kaudella ja JD-kaudella oli ihan eri mies kuitenkin
 

Hagi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Pleijarit menivät vihkoon, mutta runkosarjaan osui jakso, kun Repo oli lähes pitelemätön ja ahne.

Revon ongelma on tuo kiekon liimantuminen lapaan, syöttöä ei irtoa millään. Tapparan tasoista joukkuetta vastaan kukaan ei yksin tule kulmasta maalipaikkaan tai pujottele 4 miehen läpi.

Tasaisuus on edelleen se, mikä puuttuu ja tulosta pitäisi tehdä myös ratkaisupeleissä.
 

Via Dolorosa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Ei pitänyt Revon jatko olla mitenkään mahdollinen vuonna 2020 kuten ei oikein myöskään viime vuonna ja ei kyllä oikein nytkään ollut realistinen, mutta niin vain se Sebu perkele Lukossa jatkaa ja lähtee liikkeelle kolmas täysi kausi.

Huikee homma, kiitos Kalle!
 

Nurangätine

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
"-Tosi hyvät fiilikset jatkosopimuksesta. Tänne oli kiva ja helppo tulla takaisin: tuttu organisaatio ja huipputyyppejä ympärillä. Raumasta on tullut itselleni koti ja kyllä se painoi vaakakupissa, Repo myöntää tuttu hymynkare huulillaan."

Tätä oli nasulia lukea. Meidän Sebu!
 

Jyty

Jäsen
Suosikkijoukkue
käyttää lehväslukkoa logonaan.
Kiitos hienoista esityksistä Raumalla, mutta kyllähän Sebastianistakin näkee, että kaikki on annettu Lukolle.

Molempien etu, että matka jatkuu.
Eipäs jatkunutkaan.

Ei muuta kuin nyt sitä terveyttä ja laatusentteri rinnalle niin maalikuninkuus on hyvinkin mahdollista.
 

Raymond

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Näköjään Lukko halusi.

Repo on ehkä Lukon paras pelaaja. Vaikea sanoa kuka on, mutta tuosta jossittelu pelkästään jo kertoo, että kyllä minä ainakin olisin valmis sijoittamaan häneen vähän isomman summan. En tiedä paljonko Lukko maksaa ensi kaudesta, mutta varmaa on, että hymy on jälleen leveä seuraavallakin kaudella.

Porissa tiedetään, että ainakin rekallinen seteleitä.
 

#16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Edelleen Lukon voittoprosentti Sebun ollessa kokoonpanossa on kova. Lisäksi viime kaudella oli sellainenkin yhtymäkohta, että Lukko alkoi aika pian sen jälkeen tai samoihin aikoihin voittamaan kun Repo palasi 2kk:n saikulta.

E: Ja kauden ekat 10 peliä 0+3 ja sen jälkeen 30 peliä 21+6 runkosarjassa.
 
Viimeksi muokattu:

Hecquefeuille

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ari-Pekka, Pantse
Se on helppoa kun on rahaa niin pystyy tekemään jatkosopimuksia sellaisten pelaajien kanssa kun haluaa. ässät sai sentään Seväsen jatkamaan poskettomalla 120k€ lapulla, onnea!
Pointtina nostossa oli nyt se, että moni täälläkin sanoi: ”Parasta molemmille että tiet erkanevat”, ”Ei tee playoffeissa maaleja” jne. Kyllä se ääni kellossa vain, muuttuu kun jatkot tuodaan esille :).
 

Raymond

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Pointtina nostossa oli nyt se, että moni täälläkin sanoi: ”Parasta molemmille että tiet erkanevat”, ”Ei tee playoffeissa maaleja” jne. Kyllä se ääni kellossa vain, muuttuu kun jatkot tuodaan esille :).

Liioittelet tai et seuraa tarpeeksi tätä palstaa voidaksesi sanoa noin. Ilomäen kohdalla täällä on annettu paljon rapaa ja hänen jatkonsa herättäisi erittäin paljon ristiriitoja monessa täällä. Sen sijaan Repoa ylistettiin lähes koko kauden. Jotkut tietysti always negat valittaa aina.
 

Dani55

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Jos nyt viime kauden joukkuetta vielä mietitään niin siellä oli mm. Petman, Skalicky, Piipponen, Abt ja nimenomaan Repo jolta löyty ns. luonnetta. Petman ja Skaldo kun lähtivät niin samaa luonnetta mielestäni tarvitaan ensi kaudenkin joukkueeseen. Repo on firman mies tilanteessa kuin tilanteessa. Itse arvostan suuresti tätä ominaisuutta.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös