Ilmoitukset

Nimimerkin RiverDog vähäinen tuotanto on sisältänyt henkilökohtaisuuksia, offtopicia ja itsemoderointia. Häntä on jo aiemmin huomautettu käytöksestään, mutta kun huomautus ei auttanut, on raati laittanut hänet viikon rauhoittumislomalle.

Lisäksi päätimme viikonloppuna, ettei nimimerkki Bawdy enää jatkossa avaa ketjuja. Meille ei ole väliä, milloin "valmentajalle X kenkää!"-ketju avataan, mutta myös näiden ketjujen avauksiin odotamme edes jonkinlaista panostusta. Tähän Bawdy ei ole kyennyt, sillä hänen ketjunavauksensa sekä Merikiven että Tirkkosen potkuille ovat olleet aivan luokattomia.

Sulje ilmoitus

Nimimerkin Hatchetman tuotanto Jokerit-osiossa on ollut silkkaa flametusta ja ohi aiheen huutelua. Koska aiemmat huomautukset ja viikon pelikiellot eivät ole tepsineet, kyseinen nimimerkki päätyy tällä kertaa kahdeksi viikoksi jäähyaition puolelle.

Sulje ilmoitus

Sebastian Aho – professori

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana adolf, 23.10.2016 klo 11.02.

 1. Giroux Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Carter Hart + muu Flyers
  Mulla ei sinänsä ole mitään Canesia vastaan, mutta olisihan ollut hienoa nähdä Aho vääntämässä perinteikkään Montrealin ykkössentterinä. Carolinassa on toki nyt menneen kauden siivittämänä myös hyvä boogie, mutta toisaalta ei tuohon tarvitse syksylle kuin pienen tappioputken, niin katsomot humisevat jälleen tyhjyyttään. Tästä syystä toivonkin, että jengi siirretään joskus tuolta pois.
   
  Iesnes, Teepussi & Wizzö tykkäävät tästä.
 2. massi83 Jäsen

  Lainaus:
  Carolinalla on aikas paljon enemmän urheilullista menestystä viimeiseltä 25 vuodelta.
   
  RäpyläRepe ja Ippenator tykkäävät tästä.
 3. agent082 Jäsen

  Lainaus:
  Harvoin RFA saa juuri sen alkutarjouksen verran, että itse en näe samanlailla Ahoa tässä häviäjäksi. Varsinkin kun allekirjoitusbonukset ja vielä mahdolliselta lockout-vuodeltakin.
   
 4. Via Dolorosa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kristián Pospíšil
  Lainaus:
  Niin no. Tarkkoja jos ollaan, niin Carolina Hurricanesia ei edes ollut olemassa 25 vuotta sitten.
   
 5. Caniac Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Carolina Hurricanes (R.I.P. Hartford Whalers)
  Nähtävästi Aho oli NHL:n historiassa ensimmäinen RFA-pelaaja, joka oli ilman sopimusta heinäkuun 1.päivä?

  Ja miten Carolina muka hoiti asiat huonosti? Kun ei hyväksynyt suoraan mitä pelaaja vaatii? Molemmat osapuolet totesivat, että neuvottelut etenivät hyvin, mutta Montreal käytti mahdollisuutensa kokeilla heti kun se mahdollisuus aukeni, ei esim. vasta lähempänä uuden kauden alkua. Nyt sitten sopimus näin, varmasti paljon nopeammin ja nyt Ahon agentti pääsee hieromaan muiden kanssa sopimuksia.
   
  2wayCenter, 1stApril, Mängimies ja yksi muu tykkäävät tästä.
 6. Giroux Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Carter Hart + muu Flyers
  Lainaus:
  Hyvin rajattu. 26 vuotta, niin molemmilla on yhtä monta kannua siltä ajanjaksolta.

  Carolinan urheilullisesta menestyksestä vuosilta 2009-2018 ei myöskään tarvitse kovin pitkää kirjaa kirjoittaa.

  Niin tai näin, Aho tulee olemaan seuran ylivoimainen ykköskasvo seuraavan viiden vuoden ajan. Aika näyttää missä viiden vuoden päästä mennään, mutta jos organisaatio on palannut takaisin ns. vanhaan tuttuun, niin silloin lienee varmaan Sebulla helppo päätös katsastaa UFA-markkinat.
   
  Via Dolorosa tykkää tästä.
 7. larzzon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pehmo-Bruins
  Lainaus:
  Eli on varaa antaa vielä tasoitustakin.

  Kyllä Canadiens on paska.
   
  Shard, RäpyläRepe, teude ja 3 muuta tykkäävät tästä.
 8. Rambokala Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
  Lainaus:
  En minä sanonut, että Aho hävisi. Bonarit on helvetin kivat sekä sai 5 vuotta minkä halusi ja se tekee Ahosta voittajan. Tuo sopimus on silti alle markkina-arvon. Lockout tuskin tulee seuraavan 12kk aikana, jolloin nuo törketä bonukset on jo maksettu pois.
   
 9. Wire Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Lainaus:
  Puljun agenteilla ei ole edes narua jolla voisi kiristää.
   
 10. agent082 Jäsen

  Lainaus:
  Mutta Hurricanes oli lähempänä kohtuutta kokoajan? Tiedät kyllä koska nykyinen sopimus päättyy. Aholla on aika samanlainen SB sille vuodellekin ja itseasiassa lopullekin vuosille, joissa tosin kokonaiskorvaus tippuu selvemmin.
   
 11. Zeta03 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, sympatiat KooKoo
  Eiköhän Aho ja agentit tuolla sopparilla nippanappa toimeen tule. Nyt kun takoo seuraavat vuodet kovaa tulosta niin sitten pääsee rahastamaan oikein kunnolla *hymiö*
   
 12. Jimmy McNulty Jäsen

  Nyt Montrealin offersheetin myötä Aholle kilahtaa mahdollisen työsulkukauden aikanakin lähes 10 miljoonaa tilille, mitä ei tietenkään tapahtuisi, jos Aho ja Carolina olisivat keskenään saaneet hierottua sopimuksen. Vaikka caphit onkin nyt ennakkoon nähden alhaisempi, mitä ehkä odotettiin, niin onhan pelkästään tuo seikka erittäin iso plussa Ahon kannalta. Ja tietenkin se, että lähes kaikki rahat tulevat allekirjoitusbonuksina nyt kausien alussa tilille, jolloin ne voi pistää sijoituksiin kasvamaan korkoa.
   
  Ck tykkää tästä.
 13. Mängimies Jäsen

  Lainaus:
  SItä "tietoa", jossa Aho olisi ilmoittanut Carolinalle ettei kiinnosta pelata enää siellä, ei kyllä löytynyt tuolta eikä mistään muualtakaan. Paitsi tietenkin sieltä Habsin fanipalstalta, jossa puolestaan viitattiin Ahon agentin todenneen noin. Sellaista ei kuitenkaan mistään löydy, joten kuitataan paskapuheeksi.
   
  2wayCenter tykkää tästä.
 14. Mängimies Jäsen

  Lainaus:
  Kuten jo todettua, niin tuolla on liuta nimekkäitä RFA-pelaajia yhä ilman sopimusta. Kuinka huonosti Calgary on hoitanut neuvottelut Tkachukin kanssa? Tai Tampa Pointin, Winnipeg Laineen ja Connorin, Toronto Marnerin, Colorado Rantasen, Columbus Werenskin, Philly Provorovin, ja niin edelleen. Aika huonoja tarjouksia ilmeisesti sielläkin heitelty kun ollaan yhä ilman sopimusta.
   
  Rantojen mies, 1stApril, SVSV ja 3 muuta tykkäävät tästä.
 15. Rambokala Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
  Lainaus:
  Nämä lyhyemmät sopparit on nykyaikaa. Siihen kannattaa vaan totutella. TV diili tulossa, pelaajat haluaa isot rahat.
   
 16. Hukkaviiva Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Tuntuu että kaikki pitää ihan 100% varmana että Aho kävelee ilman mitään vastinetta pois Carolinasta kunhan tuo sopimus loppuu. Mutta onhan olemassa myös se mahdollisuus että tämä kevät ei ollutkaan vain yksittäinen suonenveto, vaan Carolinan nuoret jatkat kehittymistä ja joukkue meneekin Ahon sopparin aikana joka kerta pleijareihin ja voittaa vaikka 1 tai 2 mestaruutta. Miksi Aho silloin lähtisi tuon sopimuksen päättyessä vaihtamaan seuraa?
   
  Ippenator tykkää tästä.
 17. Caniac Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Carolina Hurricanes (R.I.P. Hartford Whalers)
  Lainaus:
  Koska kyseessä on Carolina, tai Quebec, tai Houston, tai mikä se nyt viiden vuoden päästä onkaan?
   
 18. Siivu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Habs, Ilves
  Lainaus:
  En osaa nyt asiaa paremminkaan muotoilla, mutta "tiedoksi" en missään vaiheessa mitään väittänyt. Kyselin vain parempia tietoja omaavilta, voisiko olla näin. Kyse oli lopulta tästä tweetistä: "From late last night, Sebastian Aho's agent laid bare to @MAGodin what he and his client are thinking in signing the Canadiens offer sheet. His comments don't exactly suggest Aho would be thrilled if the Hurricanes match" - Twitter

  Tämä voidaan kuitata paskapuheeksi.
   
  Mängimies tykkää tästä.
 19. agent082 Jäsen

  Lainaus:
  Minähän tässä pidin alusta asti Ahon tarjousta kohtuullisempana. Mitä täällä tapahtuu?
   
 20. tosiasia Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Olisiko Aho 12 miljoonan tuloillaan tällä hetkellä parhaiten palkattu suomalainen urheilija? Ei taida formuloissakaan Bottaksen ja Räikkösen palkat ihan tuohon yltää nykyisellään? Aholle taisi käydä tässä enemmän kuin hyvin, vaikka ainahan sitä voisi olla paremmin.

  +Palkka nousi selvästi aiemmin tarjotusta.
  +Palkka etupainotteinen.
  +Suoja työsulkua varten.
  +Sopimus "sopivan" mittainen.
  +Carolinan parhaiten palkattu pelaaja.
  +Asema joukkueessa entistä kovempi.
  +Nousi koko sarjan tietoisuuteen sopimuksineen.
  +Kiinnostus kasvoi ainakin Montrealin suunnassa häntä kohtaan.
  +Carolinassa tienaa vielä enemmän kuin Montrealissa matalamman verotuksen kautta.

  -Pelaajana rahallinen arvo vieläkin hieman alakantissa.
  -Carolinallalla ei ole kovin nimekäs joukkue.
   
  Ck tykkää tästä.
 21. Alamummo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Liverpool FC, Miro Heiskanen, Mikko Rantanen
  Lainaus:
  Varmaan osa tosiaan haluaa mahdollisimman lyhen sopimuksen, joka ei vie UFA-vuosia - aivan kuten Ahokin. Siitä tämä varmaan osalla kiikastaa. Mielestäni esim. Rantasen agentti hakee Mikolle lyhyttä sopparia ja Joe haluaisi Mikon 8 vuodeksi.

  Marnerilla tietysti kiikastaa siitä, että hän (ja isänsä) katsoo ansaitsevansa samat rahat kuin Matthews.
   
 22. Ck Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Toronto Maple Leafs, NHL suomalaiset
  Lainaus:
  Ei varmaankaan olisi tapahtunut. Sopimus on erittäin hyvän hintainen, toisaalta se on myös parhaan pituinen Aholle mitä voi saada. Carolinalle se ei tietysti sitä ole. Uskon, että Aho ainakin on tyytyväinen ja en usko, että Carolinaa myöskään vituttaa. Lähes kaikki osapuolet ovat varmasti tyytyväisiä näihin neuvotteluihin.
   
 23. Wire Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Lainaus:
  Bottas tienaa saman + sponsorit.

  Miksi Aho:lle tarjottiin mörkö sopimusta kun hän veti just ennen pleijareita 14 pelin maalittoman putken, syöttöjäkin tuli vain 6. Tulipahan mieleen...
   
 24. Rambokala Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
  Lainaus:
  Siis pompitko sä threadista toiseen ihan tahallasi rölläämässä,vai onko nämä jotain oikeita mielipiteitä? Vähän läikkyy yli.
   
  Arturo tykkää tästä.
 25. Siivu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Habs, Ilves
  Mitä tapahtui tälle:

  "The @NHLCanes have 7 days to match the Sebastian Aho offer sheet from Montreal. No reason to do anything immediately according to Don Waddell. Says if they do anything today just helps Montreal and he might not feel like helping them at the moment."