Ilmoitukset

Nimimerkki Backhander kuittaa itselleen viikon pelikiellon jalkapallon MM-kisojen mediaketjuun kirjoitetuista hyvän maun vastaisista viesteistään.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Vellihousu kirjoitti Ässät-osioon turhan, provosoivan ja kanssakirjoittajia vähättelevän viestin. Pitkän rikehistorian vuoksi kyseinen nimimerkki huilaa seuraavat kaksi kuukautta.

Pelkkä "tämä" ei anna mitään uutta kiekkokeskustelulle. Annamme tästä nimimerkki lake79:n NHL-osioon kirjoitetusta turhasta viestistä viikon pelikiellon.

Nimimerkki abianos ei avaa enää uusia ketjuja.

Sulje ilmoitus

Sebastian Aho – professori

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana adolf, 23.10.2016 klo 11.02.

 1. Noutolokku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Kanen Pate ja Dominaattori
  Viiteen viime peliin Aho 5+2. Yhdessä pelissä jäänyt pisteittä. Kovassa vireessä on ukko. Haastaa suomipörssissä tosissaan Laineen, Barkovin sekä Rantasen. Toki MG tulee kovaa vauhtia myös takaapäin mukaan taistoon.

  Ahon vetämisestä on ollut puhetta, että vielä aika heikkoa paikkapaikoin. Silti tuo onetimerkin näkyy lähtevän ihan jees. Useamman lämärimaalin tehnyt jo änärin puolella. Mutta tosiaan mitä nuita HL pätkiä.katsonut niin paremmalla viimeistelyllä olisi maaleja useampi lisää. Kyllähän tuo vielä kerkeää tuota.parantaa. Siitä huolimatta voi jopa suomalaisten maalipörssinkin voittaa.
   
 2. oiler99 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
  Professorin peli jäi kesken Flames-ottelun kolmannessa erässä, kun Mark Giordano teloi Sepen sairaalakuntoon. Yhtä aikaa kontakti polveen ja päähän.
   
  Viimeksi muokattu: 15.01.2018 klo 00.29
 3. 2wayCenter Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hurricanes, Jokerit vuoteen 2014 saakka, #86
  Näytti kyllä todella ikävältä osumalta. Melko epätyypillisesti kyllä Aho altisti itsensä vaaraan ajamalla pää alhaalla keskelle tuossa tilanteessa. Taklauksen lopputulos oli ikävä mutta en syyttäisi Giordanoa mistään jättimäisestä sikailusta. Ulosajo tottakai oikea tuomio.
   
 4. Haastattelija Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Winnipeg Jets
  Joo tuo näytti sen verran pahalta että saattaa olla pidemmän aikaa poissa. Huonolla tuurilla meni samassa tilanteessa polvesta siteet ja sai aivotärähdyksen.
   
 5. Lico Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Lainaus:
  "Teloi" kuulostaa just joltain Iltalehden otsikolta, joka itseasiassa löytyykin jo etusivulta.

  Epäonnekas tilanne, jonka @palle mun silmään tiivisti otteluseurannassa hyvin. Giordano pelasi tilanteen niin oikein kuin vain voi puolustajana, vaikka vähän teknistä hiomista taklauksessa jatkon kannalta onkin ja Professori sitten ei ollutkaan aivan niin fiksu kuin pitäisi. Näitä sattuu, fiksuimmillekin.

  Toivottavasti Aho on kunnossa.
   
 6. Thombson Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Florida Panthers, SaiPa
  Videon perusteella haettiin kontaktia suoraan päähän. Pahalta näyttää. Toki ei kannattaisi ajaa katse munissa maalille.
   
 7. palle Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Minnesota Wild, HIFK
  Lainaus:
  Löytyy muuten "jyrättiin" sanamuodolla myös iltasanomista, juuri ja juuri "Joukkuetoverilta tyly kommentti Patrik Laineen rehottavasta parrasta - suomalaiselta itsevarma kuitti" -otsikon yläpuolelta.

  Mutta joo, ensisilmäyksellä näytti likaiselta. En nähnyt alkuun kuin livenä tilanteen, katselin hidastukset myöhemmin ja totesin, että Giordano saa tuosta puhtaat paperit. Erikoista muuten se, että tuomarit eivät ensiksi olleen Giordanolle antamassa kuin vitosen tappelusta. Tuliko käsky tilannehuoneesta heittää mies mäkeen?

  Suurin toive tietenkin tässä tilanteessa on, että Aho tervehtyisi pelikuntoon vielä tämän kauden puitteissa. Vaikka jalat menivät spagetiksi, niin taisi tuo polvi kuitenkin ottaa enemmän osumaa, koska kun miestä talutettiin pois niin vasen jalka ei kantanut yhtään.
   
 8. benicio Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Olipa outo tilanne. Miksei Aho laittanut kiekkoa ylähyllylle ja käsiä kohti kattoa kun pääsi hyvälle maalintekopaikalle. Miksi piti pakkia päin luistella ihan ns pää alhaalla.
  Polvi näytti pahalta.
   
 9. Mettis Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Flyers & Pelicans
  Puhdas niitti paikallaan olevalta pakilta. Oppirahoja kiekkoon katsomisesta..
   
 10. -mesag Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Minnesota Wild
  Omasta mielestäni Giordanolta huono taklaus, kun joutui levittämään jalkojaan noin paljon. Ihan selkeä polvitaklaushan tuo oli, vaikkakin Ahon asento oli hyvin mielenkiintoinen. Ei pää alhaalla tuleminen anna lupaa kolata polvella, jos tuo nyt päähän osui, niin siitä pistäisin enemmän Ahon piikkiin johtuen juurikin peliasennosta.
   
 11. adolf Jäsen

  Minusta tuo on vähän siinä rajoilla. Ei nyt periaatteessa mikään törkyinen, mutta Giordano näkee että nyt tulee pelaaja pää alhaalla kohti. Olisko voinut ottaa vaikka hanurin käyttöön eikä vetää ylös kun tietää että osuu päähän. Ymmärrän sen että tilanteet tulevat nopeasti, mutta tuossa Giordanolla on jopa oikeasti hieman aikaa nähdä että missä asennossa Aho luistelee vastaan. Mitään polvitaklausta en itse tuossa näe.

  Nyt saattaa Aho olla kyllä pidempään poissa.
   
 12. RiverDog Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
  Lainaus:
  Lainaus:
  No omasta mielestä suht kaukana puhtaasta, kun suoraan päähän kolahtaa. Sepe tulee kyllä katse kiekossa, mutta Giordano ei hae mitään muuta kontaktia kuin päähän. Olisi voinut ottaa sen kontaktin suoraan vartaloon niin kuin oikeasti jääkiekiekossa kuuluu. Ei törkein taklaus, koska vauhti ei ollut kova.
   
 13. palle fontän Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  RDS
  Väkisin tulee mieleen nuori Saku Koivu ja polvi. Toivottavasti selvitään edes osin säikähdyksellä.
   
 14. Kelju K. Kojootti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomen maajoukkue
  Giordanolta puhdas taklaus. Osuma päähän olisi ollut vältettävissä - lähinnä väistämällä Aho ja levittämällä punainen matto tämän eteen. Toivottavasti ei Aho kuitenkaan loukkaantunut pahemmin. Lajissa, jossa taklaaminen on sallittu, näitä tapahtuu valitettavasti. Rangaistus Giordanolle taisi tulla puhtaasti seurauksen vuoksi, mikä on väärin.
   
 15. Fingerpori Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  kärpät
  Lainaus:
   
 16. Goljat Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Hokki, Puolangan Ryhti, Sebastian Aho
  En ymmärrä näitä puhdas taklaus -puheita millään. Selkeästi pumppaa jaloilla ylöspäin ja kohdistaa taklauksen ylöspäin niin, että olkapää osuu suoraan päähän. Miten helvetissä sellainen voi olla puhdas taklaus??
   
 17. Fingerpori Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  kärpät
  Meni sitten tuo vastaus lainauksen yhteyteen. On nyt sitten siinä.... maanantai.
   
 18. Kelju K. Kojootti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomen maajoukkue
  Voi olla puhdas. Jos kiekollinen pelaaja luistelee paikallaan olevaa kohdetta (kaukalon laita, vastustajan pelaaja jne.) päin, niin onko vika siinä paikallaan olevassa kohteessa? En myöskään ymmärrä näitä ”pumppaa jaloilla ylöspäin” -syytöksiä. Varmaan 99 % taklauksista tapahtuu tämä pumppuliike ylöspäin. Tätähän voi jokainen kokeilla kaverin kanssa missä vain. Laittakaa kädet rintakehäänne kiinni ja koittakaa saada kaveri liikkeelle. Todennäköisesti, jos kaveri antaa periksi, niin jalkasi ojentuvat eli tapahtuu tämä pumppuliike. Ei tuossa voi Giordanolta vaatia, että seiso nyt paikallaan, mene vähän kyykkyyn ja koita pysyä pystyssä, kun vastustaja tulee vauhdilla päin. Ettei vaan sattuisi mitään. Tottakai tuossa taklataan.
   
 19. Breathe Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Philadelphia Flyers & Eric Lindros 88 & Kanada
  Katse pois kiekosta & pää ylös niin välttää samanlaiset osumat jatkossa. Vääryys jos tuosta tulee peliäkään Giordanolle.
   
 20. Fingerpori Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  kärpät
  Juu tottakai voi olla puhdas jos... Eihän tuo taklaus ollut millään lailla kuvailemasi jos tilanteen kaltainen. Giordianon talaus osui Ahoa päähän. Aho itse on lopputulokseen tasan yhtä syypää kuin Giokin. Aho pelasi huonosti ja Gion taklaus osui päähän.
   
 21. Kelju K. Kojootti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomen maajoukkue
  Lainaus:
  Mitä Giordanon olisi pitänyt tuossa tilanteessa pitänyt tehdä tai jättää tekemättä?
   
 22. Leon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Liverpool, HIFK
  Ei voi millään olla puhdas taklaus, vaikka kuinka parkkeerasi itsensä paikalleen. Ihan ensimmäinen kontakti osuu päähän ja se on tuolla puolen maapalloa yhtä rangaistavaa kuin täälläkin. Eikä tuo ojennettu polvi kuittaa sitä ensimmäistä rikettä. Teknisesti aivan päin helvettiä suoritettu taklaus, vaikka Aho onkin tilanteessa unessa.
   
 23. Zodiac Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Thunder Bay Bombers
  Aika karmean näköinen tilanne kyllä. Itse ihmettelen myös näitä puhdas pommi kommentteja. Napsahtaa suoraan päähän ja tuo koiven ojennus vielä päälle. Mutta niinkuin sanottu niin ihme veiviä lähtee Aho kyllä hakemaan ja tulos on karu.
   
 24. ERommel Jäsen

  Juuri ennen kontaktia Aho liikkuu vähän oikealle. Ilman tätä liikettä todennäköisesti taklaus ei olisi osunut niin pahasti polveen, nyt Aholla jää vasen jalka Giordanon jalkojen väliin.
   
 25. Snagari Jäsen

  Hoffren huhuilee twitterissä, että ei yllättyisi jos Ahon kausi on paketissa polvivamman vuoksi. Voi vittu.