Se toinen kannattajaryhmä/huutoporukka Monttuun – Veljmiehet

-40

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kalevan Kale, Wild ja Flyersin Ville.
Tiedotusasiaa!

Veljmiehet - Mittelö XLVII - Liigassa kotiavaus

Perjantaina 15.9 huudetaan ja lauletaan nuotin vierestä SM-Liigan kotiavauksessa Kalevan Pallon kunniaksi, kun Suomen upein näyttää Helsinkiläisille hauista. Etkot Keilahallilla (perinteisesti, huom. tarkasta lauantain uudet etkomenot!!!) tuntia ennen ottelua!

Veljmiehet - Mittelö XLVIII - Veljmiehet Cabinetti on tosiasia!
Lauantaina 16.9 ennen ottelua Kaunein vs TPS pidetään Veljmiesten etkot Keilahallilla ensimmäistä kertaa Veljmiehet Cabinetissa! Takavasemmalla sijaitsevaan kabinettiin saa tilata Veljmies-huivia vilauttamalla ruokaa ja juomaa Veljmiesten omasta menusta, jossa muun muassa tarjolla häppärikaljaa ja muita virvokkeita (esim. Veljmiesten panosvyö) sekä ruokapuolella siivekäs Jokisen Eväät ja nälkää mahdollisesti siirtävä Veljmiesten Kosto. Kabinetissa jytisee etkojen ajan Veljmiesten itse valikoima musiikki.

Erikoistarjoukset saa tosiaan Veljmiesten huivia näyttämällä (nykyisestä erästä huiveja vielä jokunen kappale jäljellä). Ja koska uusi erä huiveja on matkalla ja kaikille halukkaille ei niitä välttämättä nyt heti ole tarjolla, niin uudet veljmiehet voivat lainata huivia joltain vanhalta Velj-veteraanilta ja täten päästä maistamaan menun antimia! Nyt on oiva mahdollisuus tulla turisemaan huurteisen ääreen jonninjoutavia jääkiekosta ja muusta tärkeästä. Veljcabinetti on avoin kaikille innokkaille äijille, neideille ja rouville jotka tunnustavat Kalevan Pallon omaksi rakkaakseen!

Alla vielä linkki Veljmiesten Facebook-sivun julkaisuun koskien uutta Cabinettia ja Menua:
Veljmiehet - Veljmiehet pystyttää oman kabinetin... | Facebook


Nähdään siis etkoilla ja D5:ssä!

Veljterveisin
Miinusneljäkymmentä
 

-40

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kalevan Kale, Wild ja Flyersin Ville.
Tänään vuosituhannen etkopippalot Keilahallin VeljCabinetissa!

Tänään lauantaina 16.9, kaksi tuntia ennen KalPa - TPS ottelua, Keilahallin Veljmiehet Kabinetissa bläästätään omaa taistelumusiikkia sterkoista, tilataan ruokaa ja virvokkeita Veljmenusta, höpötetään kiekosta ja katsellaan Matti-Majoneesin kuvia silmät kosteina! Niin ja Keilahallillahan on myös Veikkauspiste, jos haluaa jättää KalPa - TPS tulosvedon 29-0 (varma arvaus).

Eilen myytiin loppuun edellisen erän huivit, mutta uudet huivit ovat matkalla veden ylitse ja lähitulevaisuudessa niitä saa taas Veljmiehiltä ja Keilahallilta. Tänään kuitenkin uudet asiasta kiinnostuneet neidit, rouvat ja herrat voivat lainata konkareiden huiveja päästäkseen kiinni menun antimiin. Kenenkään ei siis tarvitse jäädä ilman!

Nyt braveheart-ilme naamalle ja klo 15 VeljCabinettiin!!! Ilta on meidän!


Veljterveisin
Miinusneljäkymmentä
 

-40

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kalevan Kale, Wild ja Flyersin Ville.
Oulu2 - Veljmiesten VIERASREISSU La 14.10.2017

Veljmiesten syksyinen rymyreissu tehdään Ouluun lauantaina 14.10 jossa huudetaan ja tanssitaan Kärpät nurin. Mukaan mahtuu 44 ensimmäiseksi ilmoittautunutta! Hinta 45 euroa (bussi&lippu). Ilmoittautumaan tähän eeppiseen retkeen pääset TÄSTÄ

Ja mikäli haluat vilkaista tarkemmat tiedot (julisteen pienet tekstit) reissusta niin mainoskuva löytyy TÄSTÄ

Nyt siis pakkaamaan matkalaukkua ja pysäkille odottamaan Veljbussin tuloa!

Veljterveisin
Miinusneljäkymmentä
 

-40

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kalevan Kale, Wild ja Flyersin Ville.
VELJMIEHET MITTELÖ XLIX

Huomenna 4.10 KalPan kilpisoturit hyvästelevät tämän kauden (jatkuu ensi numerossa) kotoisat eurooppapelit. Ja koska kyseessä on historiallinen suurtapaus, on Veljmiehet myös paikalla. Kyseessä Veljmiehet Mittelö XLIX (49).

Virallisia etkoja vietetään tuntia ennen ottelua Keilahallilla Veljkabinetissa, jossa huivia heilauttamalla pääsee jälleen maistelemaan Veljmenun dopamiinia kiihottavia antimia. Kasettimankasta taas tuutataan kaikkea parasta ilmoille ja hyvässä seurassa on mahdollisuus kuulla toimivimmat vinkit asiaan kuin asiaan.

Haluatko sinä olla osa tätä menetystarinaa? Koska vaarana on, että menetät rahasi lisäksi myös sydämesi aatteelle. Sillä jos jokin tässä kaoottisessa maailmassa on varmaa niin se, että lopuksi Veljmiehet laulaa ja KalPa jollain tavalla aina voittaa.

Nähdään Keilahallilla tai ainakin D5:ssä!


Veljterveisin
Miinusneljäkymmentä
 

-40

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kalevan Kale, Wild ja Flyersin Ville.
Veljmiesten Oulun reissuun (la 14.10) jäljellä vielä 1 paikka! Käytä elämäsi tilaisuus:
ILMOITTAUTUMINEN

Veljterveisin
Miinusneljäkymmentä
 

-40

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kalevan Kale, Wild ja Flyersin Ville.
OULU2 - L eli VIISIKYMMENTÄ

Veljmiehet juhlistaa viidettäkymmenettä virallista otteluaan eli Mittelöä L menemällä ryöstöretkelle OULUUN huomenna, lauantaina 14.10. Kyseessä tosin vain pisteiden ja sydänten ryöstöretki, joten paikalliset kannatuslippuvarkaat älkööt edelleenkään vaivautuko asian suhteen.

Bussissa mukana uusi satsi Veljmiehet-huiveja, kangasmerkkejä sekä VELJ'ALE virvokkeen MAAILMAN ENSI-ILTA! Mikäli VeljAlesta, reissusta tai toiminnasta ylipäätään on halua saada lisäinfoa niin sitä löytyy Veljmiehet FB-sivulta


Ja muutes! On tullut jälleen kyselyitä, että mitä kautta toimintaan pääse mukaan, mitä pitää maksaa ja mihin kirjoittaa nimensä? Tehtäköön asia jälleen läpinäkyväksi, selkeäksi ja helpoksi: Veljmiehet menoihin ja toimintaan saa tulla kuka tahansa mukaan. Mitään jäsenkirjaa ei ole. Sinun ei tarvitse täyttää mitään papereita. Sinun ei tarvitse maksaa toiminnasta mitään. Kunhan tulet omana KalPaa-rakastavana itsenäsi virallisten Veljmies-otteluiden eli Mittelöiden etkoille Keilahallin kabinettiin ja sieltä otteluun tai sitten suoraan Mittelössä D5-katsomoon! Me rakastetaan KalPaa, se riittää.

PS. Sähköpostilla voi myös asioista kysellä. Osoite d5huutaa(ät)gmail.com

Veljterveisin
Miinusneljäkymmentä
 

-40

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kalevan Kale, Wild ja Flyersin Ville.
Laitetaanpa tämä myös tähän omaan ketjuumme.

Oulun paljasti eilen 14.10 jälleen tragikoomisen puolensa (Kärpät-KalPa)


Koen kovin surullisena, että hyvää vauhtia keski-ikäistyvien henkilöidemme perinteinen chantti ja laulutuokio (tappiollisen pelin jälkeen) oman seuramme puolesta keskeytyi bussimme välittömässä läheisyydessä, kun isohko nuorten miesten seurue tuli hakemaan verbaalisella ärsytyksellä reaktiota. Kun sitä ei tullut, pyrkivät varastamaan omaisuuttamme. Kun se ei onnistunut, pyrkivät fyysisesti päälle.

Asianosaisille vinkiksi: Jos tällaista jääkiekonkin pariin levinnyttä väkivalta-aktiviteettia haluaa välttämättä harrastaa, niin kannattaa jatkossa ainakin valita sellaiset kanssapelurit jotka myös haluavat ottaa fyysisesti yhteen. On hiukan yksipuolista, jos toisella on haluja ja toisella ei. Ja ymmmärtääkseni "scenessä" ei pisteitä kauheasti jaeta jos lähdetään ottamaan yhteen sellaisten kanssa, jotka eivät tällaisessa ole millään lailla mukana. On intohimoisia kannattajia, joille riittää katsomossa laulaminen ja huutaminen ja jotka eivät halua painia hämyisellä parkkipaikalla, vaan palata rauhassa perheidensä, puolisoidensa, töidensä ja muiden rakkaiden asioiden pariin. Toimintakyky tallella.

Ottelun järjestäjän eli Kärpät-organisaation vastuulle kuuluu tietysti huolehtia että myös hallin välittömässä läheisyydessä ei tule järjestyshäiriöitä ja maksavilla asiakkailla on turvallista olla myös lähtöhetkellä. Hallissa kaikki toimi, ulkona ikävä kyllä ei.

Terveisin
Miinusneljäkymmentä yksittäisenä Veljmiehenä
 

-40

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kalevan Kale, Wild ja Flyersin Ville.
VELJMIEHET MITTELÖ LII

Aijai miten sydäntä lämmitti kun eilen kaatui JYP. Tappara jää myös jyrän alle. Tänään huudetaan, tänään voittoputkea jatketaan ja myöhään yöhön tanssitaan!

Etkot klo 15 Keilahallin Veljcabinetissa
Mittelö klo 17 D5 katsomonosassa
Jatkot klo 19:30-14:07 Kuppilat ja himat
 

-40

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kalevan Kale, Wild ja Flyersin Ville.
Kun on lauantai ja KalPa pelaa niin silloin aina montussa Veljmiehet laulaa. Näin tapahtui tänään (Kiitos Kale!) ja näin tapahtuu myös viikon päästä kun Lahden Pelikaanit saapuvat vieraaksi. Tuolloin Mittelö LIV
 

-40

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kalevan Kale, Wild ja Flyersin Ville.
VELJMIEHET MITTELÖ LIV

Hyvää huomenta kaikki mörököllit!

Kömpikäähän tänään kaikki vanhat ja uudet naamat sekä totaaliset untuvikot Keilahallin etkoille! Viimeksi heijastettiin videotykillä valkokankaalle A-junnujen mestaruuden sinetöinyt finaali ja hurjat voitonjuhlat, siinä samalla lyöden Veljkannuja yhteen ja Jokisen eväitä tuhoten. Ikinä ei ole täyttä varmuutta mitä etkoilla tapahtuu, mutta kävijämäärästä päätellen on ollut viihtyisää Cabinetissa. Etkot starttaavat tänään klo 15, jolloin voi varmuudella ihastella ainakin Majoneesi-Matin jylhiä kasvonpiirteitä (julisteesta). Ja koska Mittelö kyseessä niin Veljmenu voimissaan. Huiveja on tuoreimmasta erästä vielä kymmenkunta jäljellä ja niitäkin saa!

Klo 17 sitten täysi höyry päälle ja Montussa D5 tanssii ja sotii. KALE kaataa Pelicansin. Eli jos et etkoille ehdi niin rymistele toki joukkoon vaikka h-hetkellä!

Veljterveisin
Pakkasellaneljäkymmentä
 

-40

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kalevan Kale, Wild ja Flyersin Ville.
VELJMIEHET MITTELÖ LV

Lauantaina 30.12 ennenaikainen ilotulitus. KalPa versus Pelicans. Mittelö numero 55. Etkot Keilahallilla kabinetissa klo 15 alkaen. Montussa D5.

Veljterveisin
Miinusneljäkymmentä
 

-40

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kalevan Kale, Wild ja Flyersin Ville.
VELJMIEHET MITTELÖ LVI

Veljmiehet tulee, et ole valmis.

Lauantaina 20. päivä tammikuuta, vuotta kaksituhattakahdeksantoista köröttelevät Helsingin punapaidat Niiralan matalakattoiseen maisemaan mielensä pahoittamaan. Rumat Veljmiehet viettävät ennen tätä kaunista tapausta hilpeitä etkojaan klo 15 alkaen, Keilahallin Veljcabinetissa, jossa huivia vilauttamalla saavat kaikenlaista törkeän epäterveellistä menusta. Epäkorrekti rokki soi ja pallot lentävät kauhistuksesta ränniin. Klo 17 todistetaan jälleen Kalevan Pallon voittoa. Hallin pimeimmässä nurkassa kätellään iloluontoisesti. Elämä on mallillaan.

Veljterveisin
-40
 

-40

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kalevan Kale, Wild ja Flyersin Ville.
Kouvolaan!

Veljmiehet Mittelö LVIII nautitaan lauantaina 10.2.2018 Kouvolassa. Veljreissuun on jäljellä vielä reilut kymmenen paikkaa. Hinta 35 euroa, sisältäen kyydit ja ottelupiletin. Täältä ilmoittautumaan!
Veljmiehet - ISKU BETONIHELVETTIIN 10.2. (K18)

Veljmatkaterveisin
Miinusneljäkymmentä
 

-40

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kalevan Kale, Wild ja Flyersin Ville.
KOUVOLAN REISSU ON LOPPUUNMYYTY

Veljmatkaterveisin
-40
 

-40

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kalevan Kale, Wild ja Flyersin Ville.
HURAA KALE!

Niin siinä sitten Kouvolassa kävi, että Veljmiehet lauloivat, Kalevan Pallo voitti ja onnistuneelle illalle hyväksyntänsä antoi juhlallisesti Majoneesi-Matti, joka heitti muun muassa "rides the stick" tuuletuksen Veljmiesten katsomoon kun Veljmiehet huusivat hänen chanttiaan tyhjään halliin. Videotallenne

Ilta jää Veljmiesten muistokirjaan vahvalla musteella kirjoitettuna. Hieno ilta.

Viikon päästä lauantaina seuraava Veljmiehet Mittelö!

Veljterveisin
Miinus40
 

-40

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kalevan Kale, Wild ja Flyersin Ville.
MITTELÖ LX

Täällä Keilahallin Veljcabinetissa pahennusta herättävä rokki soi ja tuopit kolahtelevat yhteen. Klo 15 alkaa D5:ssä korviahuumaava mökä, jossa tehdään selväksi mikä on maailman hienoin seura.

Tervetuloa joukkoon veljelliseen.
 

petete

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kalpa
Nyt on pakko kysyä, kun vaivaa niin paljon: kenelle te huudatte "xxxnen ota kiekko!"? Useamman pelin olen yrittänyt saada selvää.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös