Ilmoitukset

Nimimerkin Hikiset kyynärit poikkeuksellisen heikkotasoinen viestittely ja jatkuva provosointi Teliaa käsittelevässä ketjussa on tuottanut hänelle kuukauden kirjoitustauon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki laamis kertaa seuraavan viikon ajan oikean henkilöllisyyden arvuutteluun liittyvää sääntöjen kymmenettä pykälää. Rikkeen arvoinen viesti löytyy NHL-osion Patrik Laine -ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Karamahti on lopullisesti ohjattu isoista ovista ulos, sillä järkevä keskustelu ja sääntöjen noudattaminen eivät kuuluneet hänen pelikirjaansa. Kamelin selän katkaisi lopullisesti yleisen asiattoman kielenkäytön lisäksi useampi viesti Trumpin ketjuun, joissa ainoana tarkoituksena oli aukoa päätä.

Sulje ilmoitus

Savonlinnan Pallokerho 2012–2013

Viestiketju osiossa 'SaPKo' , aloittajana Makopide, 26.03.2012 klo 14.30.

 1. Makopide Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo, (sympat Anaheim Ducks) Karsinnat takasin
  Lainaus:
  No otetaan poika vastaan. Jos vaikka Roope osuisi tolppien väliin, muut ei tunnu osuvan.
   
 2. Murkula Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jääkiekko!
  Lainaus:
  Joopa joo, tervetuloa. Työteliäs ja livakka jannu.
  Jänniä juttuja sinällään nämä lainatouhut, kun ensin KalPa (SaPKon yhteistyöseura) otti Riikolan pois ja lainasi SaiPalle. Saipa (Jukureiden yhteistyöseura) taas laittoi Maalahden lainalle Jukureihin ja sitten vielä Hämäläinen tulee SaiPasta SaPKoon pelaamaan Jukureita vastaan. Hellurei.

  Niin, että kuka olikaan kenen seuralainen?
   
 3. Wiljami Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
  Hämäläisellä oli ainakin viime kaudella Jukureissa todella kova työmoraali ja jaksoi hyvin ja hyvällä liikkeellä vääntää matsit. Ainoa mistä jäi uupumaan, niin käsiä ei tuntunut kaverilla ajoittain olevan lainkaan. Sai esim. usein karvattua kiekon vastustajan sinisellä, muttei sitten kiekko lavassa enää saanutkaan oikein mitään aikaan. (Tuo sama tosin vaivasi koko Jukurijoukkuetta viime kaudella...)
  Jos kesän aikana on tullu kiekonhallintataitoja, niin kaverissa on todella kova potentiaali vaikka mihin.
   
 4. Murkula Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jääkiekko!
  Huomenna tulee sitten kymmen matsia kautta täyteen ja ainakin vielä on SaPKon peli pahasti hakusessa.
  Jäällä on muutamia pahasti alisuorittavia jätkiä ja etenkin heidän tasonnostoja odotellaan. Joukkue on ja on ollut muutenkin oman näkemykseni mukaan aika vahvasti lainojen (Riikola - Räty) ja muiden osa-aikatyöntekijöiden (Muhonen) varassa ja jos kaikki nuo lähtee matkoihinsa niin tähän mennessä nähty hätä ei ole kummoinenkaan.
  Lainat ovat asia erikseen, mutta saadaanko Muhoselle väännettyä pahvi? Hyvin merkittävä seikka jatkoa ajatellen. Ellei Muhostakaan saada niin onko varaa tehdä hankintoja? Tuskin.
  Eilen TuToa vastaan oli kuitenkin viitteitä otteiden parantumisesta ja maalipaikkoja luotiin suuri määrä, Pesonen maalilla pelasi erittäin vakuuttavasti ja Ruismallekin on löydetty oikeat laiturit. Menee hetki kun nuo veijarit saavat kunnolla pelin kulkemaan, mutta kun se tapahtuu niin tuo kenttä tulee tekemään paljon maaleja.
  Kausi on edelleen vasta alussa ja kaikki on täysin omissa näpeissä.
   
 5. Murkula Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jääkiekko!
  SaPKo saa nyt KalPalta sellaista apua jota yhteistyönmerkeissä on toivottukin.
  Ruisman kyseenalaisen poissaolon stunttaa Jasse Ikonen, eikä toinenkaan laina Toni Kallela ole hassumpi apu.
  Toisaalta kun poissa on Ruisma-Essen kaksikko niin pitää paikotkin olla hyviä.
  Näistä lainoista infosi kiekko.ita-savo sekä SaPKon facebook.
   
 6. Murkula Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jääkiekko!
  ja homma jatkuu...

  Ensimmäinen maajoukkuetauko alkaa olla takana ja huomenna homma jatkuu Kiekko-Vantaata vastaan vieraissa.
  SaPKon peli on alkanut näyttää orastavasti niitä merkkejä mitä on odoteltukin, eli kiekko on alkanut löytää tiensä myös vastustajan verkkoon. Viidessä viimeisimmässä ottelussa 4,4,5,0 ja 4 tehtyä maalia ja se alkaa näkyä myös pistesarakkeessa. Näistä otteluista vain tuo yksi peli pisteittä mutta muissa mm. 3 pinnaa Hokilta, 2 Jukureilta ja 1 KooKoolta.

  Marraskuu ei ole mikään helppo, kuten ei tietysti tässä sarjassa mikään muukaan kuukausi. Kotona vastaan tulee Sport,Peliitat,Hokki ja LeKi, kun taas vieraissa käydään vääntämässä siis KiVaa, TuToa ja LeKiä vastaan.
  Luottoa omiin kuitenkin löytyy.

  Joukkuemuutoksista ei ole tietoa, vaikka Voldenia Joensuusta/Espoosta on luukulle huhuiltukin ja seurasta on ilmaistu puolustajan etsinnässä olevan "tuntosarvet ojossa". Mitä näihin kahteen edelliseen kohtaan tulee niin ennemmin täällä oltaisiin isoa pakkia vailla kun veskaria. Hyvin on Pesonen pelannut viimeisimmät matsinsa, enkä nyt määrittelisi Kauliotakaan seulaksi.
   
 7. Tuusa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Aku Pekkarinen ja Henry Hietaharju pelaa teillä lainassa tämän viikon pelit. (jukurit.fi)
   
 8. Murkula Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jääkiekko!
  Lainaus:
  Näin tekee ja ihan mielellään otetaan vastaan vaikka pidemmäksikin aikaa....
  Onko muuten Akulla joku paikka palasina kun pelejä on kertynyt viime ja tällä kaudella niin vähän? Vai eikö vaan mahdu pelaamaan?
  Akun edellisen visiitin aikoihin alkoi SaPKon peli kulkea, tosin muuan Seppänen taisi vaikuttaa siihen vähän enemmän.
   
 9. Tuusa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Lainaus:
  Täydessä pelikunnossa on ollut koko kauden, viime kaudella oli pitkä loukkaantuminen (sattui muuten Savonlinnassa). Pelipaikka Jukureiden pakistossa on vaan tiukassa, kun ei loukkaatumisiakaan (onneksi) ole.
   
 10. ErgonomicMonkey Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Viirlas ja Stach vuokralle SaPKoon

  Eli saatte vuokralle pari kappaletta Lukon A-junnuja. Stachi olikin jo lainassa TuToon kahden ottelun ajan ja iski niissä yhteensä 1+0 tehot. Sopimukset voimassa toistaiseksi ja päättymispäivä viimeistään 6.1.

  16 ottelua Nuorten SM-liigassa pelaamaan ehtinyt David Stach on sarjan pistepörssin kolmonen tehoin 8+16=24. 19-vuotias Roni Viirlas puolestaan johtaa puolustajien pörssiä, hänellä on koossa 20 ottelun jälkeen 18 tehopistettä (2+16).

  Viirlas ja Stach liittyvät SaPKo:n kokoonpanoon ensi maanantaina.
   
 11. Murkula Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jääkiekko!
  Viirlas etenkin on erittäin tervetullut ja kooltaan juuri sitä mitä täällä ollaan hamuiltu. Omista kun puolet on Mikki Hiiren kokoa ja se näkyy vähän turhan usein tulostaululla.
  Vuokra on aika pitkä, sikäli jos tuonne loppiaiselle asti kestää niin sehän käsittää kaikkiaan 14 ottelua.
  Toivottavasti jätkät esittää pelimiehen otteita. Onpa tässä vielä sellainenkin yleisöön vetoava bonus, että nuo ulkomaanelävät ovat SaPKossa melkolailla harvinaista herkkua.
   
 12. Tuusa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Miten Aku ja Hönö pelasi eilen pässipaidassa?
   
 13. Linnankundi Jäsen

  Onkohan SaPKo saamassa Pesoselle maalivahtikaverin. Tuukka Rask tulee kotiin lepäilemään ja harjoittelemaan Tsekistä ;)
   
 14. Murkula Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jääkiekko!
  Lainaus:
  Mun mielestä hyvin ja suurinpiirtein niinkuin odotinkin miesten pelaavan. Akulta hyvin simppeliä varmaa pelaamista ihan alkuminuutteja lukuunottamatta, tais tulla 4-4 tasoitukseen kakkossyöttö jos oikein muistan.
  Hönö pelasi ehkä vähän väärässä paikassa Muhosen ja Tallbergin välissä. Hyvin jaksoi painaa ja pari hyvää karvausta/kiekonriistoa. Ei kuitenkaan ihan oikeanlainen sentteri noille jätkille, minun mielestä.
  Pelasi juuri niin kuin osaa, ja hyvin sen oman hommansa osaakin.
   
  Viimeksi muokattu: 22.11.2012 klo 14.58
 15. HighFlyer#95 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Lainaus:
  Siihen saattoi vaikuttaa myös se, että Hietaharju kuitenkin lähtökohtaisesti on laituri, eikä sentteri. Vieras pelipaikka vieraiden ketjukaverien lisäksi ei varmasti ole ideaalisin paikka pelata ensimmäistä ottelua. Suomi-sarjassa Hietaharju kuitenkin on väläytellyt kiekollistakin osaamista, joten en näe mahdottomuutena, kun saa pelejä alle, että pystyisi ottamaan myös jonkinlaista pistevastuuta SaPKossa. Ehkä seuraavassa pelissä voisi kokeilla jossain ketjussa laiturin roolissa?
   
 16. Murkula Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jääkiekko!
  Lainaus:
  Niin, tämä oli tiedossa. Ehkä tuossa kuitenkin nähtiin, että Hönö oli paras laittaa siihen paikkaan mistä se toipilas oli poissa, eikä näin tarvinnut sekoittaa ihan kaikkia ketjuja. SaPKolla ei olisi juuri ollut muita siihen keskeen laittaa kuin Kallela, mutta se olisi sekoittanut hyvin toimivia pareja kolmoskentästä.

  Ei se huono ollut suinkaan, vaan oudossa paikassa ja oudossa roolissa. Toisaalta en näkisi mahdottomana nähdä viikonloppuna kentän Essen - Kallela - Hönö ja Halme ykkösen keskellä. Aika epätodennäköistä se kuitenkin on kun tuo kolmikko Essen-Halme-Kallela teki eilen SaPKon 4-4 ja 5-4 maalit.
  Kakkosta ei myöskään parane sotkea kun se teki 2-4, 3-4, ja 6-4 maalit. Ainoastaan nelosen ja ykkösen miehiä tohtisin siirrellä, mutta ei siinäkään paljon älyä ole.
  Ja sitäpaitsi Toivanen ja Laakkonen on mahdollisesti tervehdyttyään kokoonpanon miehiä.
   
 17. Murkula Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jääkiekko!
  Lainaus:
  Niinhän ne miehet liittyivät porukkaan ja todisteena on videon pätkä pojista Talvisalossa. (kiekko.ita-savo)
  Viirlashan se on ajanhengen mukaan jo valmiiksi saanut täräyksen nuppiin ja keskiviikon Hokki-matsi jäänee pelaamatta.
  Olisi pässeillä pikkuhiljaa korkea aika aloitella voittamaan matseja. Edelleen tältä kaudelta puuttuu voittoputki, siis edes kahden ottelun mittainen. Olisiko syytä ottaa moisen putken päästä kiinni voittamalla keskiviikkona Hokki ja perjantaina LeKi.
   
 18. Leaderi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo
 19. MrMacmanaman Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vaasan Sport, Pricefield
  Lainaus:
  Viirlas loukkaantui viime viikolla A-nuorten pelissä Sportia vastaan. Oli tajuttomana jonkin aikaa ja vietiin paareilla jäältä. Ihmettelin vähän, että miksi pelaa Lukon A:n mukana, kun lainasopimus SaPKoon oli kuitenkin jo julkistettu.
   
 20. VanhaJaVäsynyt Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsinki, Savo ja Leijonat
  Missäs maalivahti Pesonen on? Tänään aloittaa Leskinen, viime pelissä aloitti Toivonen...
   
 21. Al Dente Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo, Jokipojat, HIFK
  Pesosella ilmeisesti lievä kylkivamma. Toivonen KalPassa tänään ja Kauliolla ei tartu. Toivottavasti Leskinen onnistuu. Taitaa olla aika pitkä aika kun on viimeksi oma kasvatti ollut torjumassa sarjapelissä.
   
 22. YksinLäpi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  SaPKolle historian ensimmäinen voitto Kuparisaaresta.

  Vilpittömästi onnea täältä etelästä!
   
 23. Murkula Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jääkiekko!
  Lainaus:
  Tästäkö se kauan odotettu nousu sitten alkaa? Olisi pikkuhiljaa viimeisiä hetkiä.
  Kuluneella viikolla ei hävitty 60min yhtään peliä eli saatiin jokaisesta matsista säkin täytettä. Kaikkiaan viikko tuotti 5/9 pinnaa.
  Tuleva viikko tuo vastaansa kovat haasteet kun vastakarvaan hankaavat joenpojat, akat ja KK. Etenkin tuo perjantain (jyp)peli on niitä ns, pakkovoittoja eikä historia Jokipoikienkaan kanssa ihan lohduton ole. Akat ovat voittaneet tämän kauden molemmat aiemmat kohtaamiset joten josko nyt olisi pässien vuoro?
  Jokipojilla on alla väsyneen Peliittajoukkueen murskaus.
  Kouvolassa taasen tuntuu välillä olevan kuviot vähän sekaisin vaikka nousujohteistahan tuo tekeminen on kaiketi ollut. Palmulakin saattaa vielä lyödä oman lusikkansa soppaan ja keventää KooKoon joukkuetta yhden NHL miehen verran.
  Mikäli Turussa loukkaantuneet Virkki ja Lappalainen saataisiin mukaan niin odotusarvo pisteistä kasvaisi aika vahvaksi.
  Odotellaan ensi viikolta pisteitä 6/9 mikä voisi olla realismia.
   
 24. Santsu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, LiPu
  Lainaus:
  Oli ainakin seuraamassa HPK-Saipa peliä lauantaina HPK:n vemppaosaston kanssa.
   
 25. Al Dente Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo, Jokipojat, HIFK
  Nielsen tulee tuuraamaan Pesosta kolmen ottelun ajaksi. Kaulion sopimus on purettu. Hyvä näin. Leskinen pelasi ihan hyvin, mutta on vielä raakile mestisvahdiksi. Toivottavasti Kaulio pääsee johonkin jossa saa paljon pelejä alle ja itseluottamuksen takaisin. Hyvä veska kuitenkin on, vaikka täällä ei onnistunutkaan.