Satakunnan herruus – Ässät vs. Lukko

  • 1 471 683
  • 15 402
Suosikkijoukkue
Naurettavat agendat
Jotenkin huvittaa tuo porilaisten hehkuttama harjoituspelivoitto. Eihän niillä ole taaskaan mitään annettavaa tähän Liigaan. Kyllä sääliksi käy porilaisia faneja, kun taas kynnetään sarjataulukon pohjimmaisena kun aletaan pelaamaan oikeita pelejä.

Tää on muuten tosi. Ihan joka saatanan vuosi on Ässät viimeisenä kun aletaan pelaamaan oikeita pelejä.
 

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Mutta sitä olen joskus miettinyt, että milloin (tai siis minkä ikäisenä) Mäkelä on muuttanut Raumalle, koska häntä kuitenkin pidetään aina puhtaasti raumalaisena erotuomarina? Esimerkiksi wikipediassa hänen syntymäpaikakseen mainitaan kuitenkin Porvoo..
Mäkelä on itse tämän julki tuonut kirjassa "Se on poika penaltti" (Asko Tanhuanpään kirjoittama) niin uskallan sen tässäkin mainita.

Mäkelän äiti eli kahden naisen taloutta oman äitinsä kanssa Kaarolla, kun tunsi biologisen kellonsa tikittävän ja hommasi lapsen. 40-luvun loppupuolella ei yksinhuoltajaäitejä kovin hyvällä katsottu, joten äiti-Mäkelä katsoi parhaaksi käydä synnyttämässä muualla ja valitsi paikaksi Porvoon. Palasi sitten poika kainalossa takaisin Kaarolle eli koko ikänsä Mäkelä on Raumalla asunut ja vaikuttanut.

"Kokoomuslainen traktorikuski" niinkuin Äijänsuolla joskus peliä katsomassa olleelle Sepolle virnuiltiin.
 

PataJaska

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, sympatiat HPK ja Kiekko-Espoo
Kiitos @Roku, nyt oli kovaa tietoutta ja sitä kuuluisaa diippiä shittiä :D joskus aiemminkin muistan Mäkelän syntymäpaikkaa ihmetelleeni, kun sen jossain näin. Hänestä on kuitenkin aina puhuttu täysin 100% autenttisena raumalaisena. 40-luvun lopulla ei varmaankaan edes vaadittu sitä, että äidin pitää tehdä jonkinlainen osoitteenmuutos kuten nykyään, vaan lapsen syntymäpaikaksi merkittiin vain kylmästi se paikkakunta, jossa äiti oleili kun lapsi tuli maailmaan

Mielenkiintoisin knoppitieto hetkeen oli nyt kyllä tämä..
 

Bakaun Imaami

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, NY Rangers
Jotenkin huvittaa tuo raumalaisten hehkuttama Somppi . Eihän sillä ole näillä esityksillä mitään annettavaa tähän liigaan. Kyllä sääliksi käy lugun faneja, ellei keskikaista parane !
Olen ihmetellyt samaa hehkuttamista. Ihan poikanen tuolla eikä oikeastaan mitään peliä edistävää ole tehnyt. Pari hassua syöttöpistettä viiteen peliin ja pitsiin.
 

Arnold

Jäsen
Suosikkijoukkue
SM2013

Turmio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Red Wings
Naapuri pitäjästä täällä huutelen. Ihan viihdyttävä peli ja katsojia enemmän kuin viimekaudella Ässien kotipeleissä.
Jatkakaa pojjaat samaan malliin.
 

madeOFspade

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Lukon ykkösyv oli todella heikosti rakennettu. Kolme ampujaa, ei pelintekijää...

Luulisi, että Reunanen joutuu heittämään sakkokassaan ison kasan euroja, koska ei mennyt päätykiekkoon välttääkseen taklauksen. Tuo ei ole joukkueelle pelaamista.

Kyllä mä olisin vähän huolissani jos olisin Lukon kannattaja. Oma pää vuotaa, ei se sormia napsauttamalla muutu kaikki paremmaksi kun runkosarja alkaa.
 

Via Dolorosa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Nopealla katsauksella Tampereen paikallinen saanut +tuhannen viestiä omaan ketjuun, Kaakon derby vähän yli 800 ja Hämeen paikallinen kokonaiset 69 viestiä. Stadin herruudesta on turha edes puhua, kun toisella ei ole tällä hetkellä edes jäähallia, joukkueesta ja omistajista puhumattakaan.

Täällä sentään on jauhettu lähinnä pelkkää paskaa 8 tuhannen viestin verran, joten homma näköjään kiinnostaa, vaikka joskus jotain muuta väitetään. Hienoa nähdä, että Satakunnan paikallinen on vielä tänäkin vuonna Suomen kiinnostavin, puhutuin ja ennenkaikkea ylivoimaisesti raskain (muiden mielestä) derby.

Iso käsi molempien suuntaan.

Näillä sanoilla, kohti runkosarjan avauskohtaamista.
 

Jyyd

Jäsen
Suosikkijoukkue
♠️, Flyers
JMJ ei kyllä koskaan lauo.

Turha odottaa maaleja.

Mutta se pörrää positiivisesti, syöttää aina ku pitäis laukoa.

No, vaikkei maaleja, ni osaa luistella...
Järvisestä sen verran, että kaveri olisi tällä hetkellä varmaan Lukossa ykkössentteri.

Ässät oli hyvä tänään, ja Lukko oli aika olematon. Harkkapeli, mutta pikkusen huolissani olsin raumalaisena joukkueen (puolustuspeli)otteista.

Niinhän siinä kävi, kun Jesse painaa kohti päätyä niin Tarmo antaa tilaa. Joukkuekaverit tosiaan varmaan arvostaa.

Ja @SJK10 , helpoista rahoistasi sen verran, että en löis edes päätäni pantiks tällä hetkellä että Lukko on Ässien yläpuolella runkkarissa. Mutta tyydyn kuitenkin tohon satkuun, kun Ässät on kympin sakissa ja siinä sivussa hoitelee pisteet keskinäisistä.
 

Raimoton

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, Philadelphia Flyers, La Albiceleste
Jumalauta, Ässät voitti.. okei suorastaan NÖYRYYTTI etelän veteliä. Ja ketjuun on vasta saatu kaksi sivua lisää Satakuntalaisena kiekkofanina, MÄ HÄPEÄN. Eihän tossa ollut raumlaisil mitää jakoo, Pata jyskytti neljällä ketjulla päälle, niin väkisin alkoi naapuri putoo kelkast. Erholtzin maali oli hieno niitti. Ensin puolesta kentästä vauhtia ja vastustajaan "jalat lähtee kaudeksi" ohitaklaus, sitten jäähypenkiltä lyömään loppulukemat. Nasulia ja mestaruusjuna puksuttaa!
 

Phaneuf#3

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Tampa Bay Lightning
Hieno ele lukolta tää paita japalle! Onneks ei sentään pistänyt päälle! Varmaan raumallakin lämmöllä muistellaan Japaa ainakin kenttäpelaajana ja hienoa että sai lopettaa tähän eikä siihen koronapeliin. Itse peli nyt oli melkoista hellehokia ja aika mitäänsanomatonta kummaltakaan. Mut kiva että pata voitti sentään ja kyllä tolla kalastellaan lisää katsojia jatkossakin.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös