Sarjataulukko 2003-2004

  • 55 929
  • 339

hypsy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
todellista arvailua!

1. tps
2. hpk
3. kärpät
4. hifk
5. jokerit
6. tappara
7. lukko
8. jyp
9. ässät
10. ilves
11. blues
12. saipa
13. pelicans

ääh puuh ... todella vaikea sanoa mitään sarjataulukosta, mutta uskon että tästä kaudesta tulee entistä tasaisempi..tai ainakin toivon niin!
 
Suosikkijoukkue
IFK, respektit suomalainen Jokerit
Arvailua versio 2

Nyt kun jengit alkavat olla jo lopullise(mma)ssa kuosissaan, taidan heittää uuden veikkauksen runkosarjan lopputilanteesta. Selvää tietty on, että jokaisen jengin rosteri tulee elämään vielä ennen kauden alkua, mutta kyllä harjoitusotteluiden ja hankintojen/menetysten perusteella voi kenties tehdä jo jonkinlaisia johtopäätöksiä(?) Plussat ja miinukset suluissa.

1. TPS (+ todella hyvä ja tasapainoinen materiaali, hyvä, tuttu valmentaja - paineet?)
2. HPK (+ hyökkäyskalusto liigan ehdotonta huippua, paljon maaleja luvassa, varmempi kassari kuin viime kaudella? -valmennus?, pakisto heikompi kuin TPS:llä, "ikuisen kolmosen" paineet?)
3. Jokerit (+ huippuvalmentaja, tasapainoinen hyökkäyskalusto, kelvollinen pakisto, lisäksi vahvistuksia luvassa kauden mittaan - paineet?)
4. Tappara (+ jälleen tasaisen hyvä kaikilla osa-alueilla, parantaa loppukautta kohti, - valmennus?, pakkikalusto hieman viime kautta heikompi)
5. Blues (+ hyökkäyksessä huippumateriaali, - pakisto?, valmennus?, menestyspaineet)
6. Kärpät (+ tasaisen hyvä joka osa-alueella, jatkuvuus - pahoja menetyksiä)
7. HIFK (+ valmennus, viime kautta parempi rosteri, - paineet, sentteritilanne, kriisialttius)
8. Ilves (+ valmennus, - puolustus?)
9. SaiPa (+ hyviä vahvistuksia, jatkuvuus, - menetyksiä, vähän resursseja)
10. Lukko (+ tasainen, liigakelpoinen miehistö - valmennus?)
11. Ässät (+ Langkow, tasainen liigakelpoinen miehistö, - valmennus?)
12. JYP (edelleen hyviä yksilöitä, mutta tuhkimotarinaan ei enää aineksia millään osa-alueella)
13. Pelicans (joitakin kelvollisia liigapelaajia, mutta materiaali ei riitä neljään kunnolliseen ketjuun)

Että silleen... arvailua kaikki.
 

psychodad

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Hal Gill
Tässä veikkausta...

1. Tps
2. HPK
3. Lukko
4. Blues
5. Kärpät
6. HIFK
7. Jokerit
8. Saipa
9. JYP
10. Tappara
11. Ässät
12. Ilves
13. Pelicans
 

Svitek

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK juniorijääkiekko
Runkosarjalotto:

1. Tps
2. Hifk
3. Kärpät
4. Jokerit
5. Hpk
6. Ilves
7. Blues
8. Jyp
9. Tappara
10. Ässät
11. Lukko
12. Pelicans
13. SaiPa
 

Luu2

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Tää on vaan niin hauskaa:

1. Kärpät (Tasoa ja laajuutta, kaikki osa-alueet kunnossa, lahjakkaita nuoria)
2. TPS (Tulee uudella ilmeellä, puolustus liigaeliittiä, samoin maalivahtipeli ja valmennus)
3. Jokerit (Taikuri Jortikka tekee sen taas, värikkäitä pelaajatyyppejä, kuten Helenius ja Metropolit, joka vie pistepörssin)
4. HIFK (Häviää karvan mitalla paikalliskilpailijalleen, rytinää, vauhtia ja taitoa)
5. HPK (Ei enää dominoi samalla tavalla kiekollisessa pelissä, mutta tekee Vujtek & co:n avulla paljon maaleja)
6. Blues (Jos löytää ykkössentterin ja -pakin voi mennä mihin vaan, muuten vaikeuksissa, maalivahtipeli suuri kysymysmerkki)
7. Ilves (Saa aivan uutta ryhtiä katastrofikauden jälkeen, Hlavacka liigan paras pakki ja Raipen kynä toimii edelleen)
8. Tappara (Mika Saarisen 1.kausi menee opetellessa, vanhat ja hitaat pelaajat potevat mestaruuskrapulaa pitkälle kevättalveen)
9. Ässät (Häntäpään joukkueista paras pakkien top-4 ja maalivahti, hyökkäyksestä puuttuu särmää)
10. Lukko (Kaksi hyvää kentällistä, mutta muuten taso ei riitä)
11. JYP (Tulee vaihteeksi alaspäin, ulkomaalaiset pettävät, ei tarpeeksi maaleja, eikä pakkien tasokaan riitä)
12. Pelicans (Jäähyherkkä joukkue on ensimmäinen joka erottaa valmentajansa)
13. SaiPa (Surkea puolustus ja hurjasti keskenkuntoisia ja loukkaantumisherkkiä pelaajia, Myllys floppaa ja Machulda kyllästyy koko touhuun ja lähtee muualle ennen siirtojen takarajaa)
 
Viimeksi muokattu:

Oiva

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Yllättävää

Yllättävän korkealle ovat monet rankanneet Jokerit, joka on kuitenkin kohtalaisen nimetön ja kädetön, eikä sillä ole veskareita, jotka takuuvarmasti kantaisivat joukkuetta. Sanoisin, että Jokerit on ylivoimaisesti suurin kysymysmerkki koko liigassa ja sijoitus kuuden joukossa jo helposti kelvollinen.

Yllättävän alas on jätetty myös Kärpät, joka perusmateriaaliltaan lienee tasaisin koko liigassa. Varsinaiset tähdet tyyliin Ton, Tenkrat puuttuvat, mutta Kärpät lähteneekin kauteen tiukasti joukkueena ja hankkinee viime vuotisista tähdistä poikkeavia vahvistuksia joukkueeseen. Nyt joukkue on muuten todella Heikkilän näköinen: taiteilijat loistavat poissaolollaan. Sanoisin, että takuulla kolmen joukossa runkosarjassa.

Suurin ennakkosuosikki mun papereissa on TPS. Pahimmat haastajat Kärpät ja Kerho. Sen jälkeen Hifk ja Jokerit.

Mahdollisena "yllättäjänä" pidän Ilvestä, joka voinee taistella jopa kotiedusta.
 

Skeletor

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, urheilullisesti avoin sarja
Pelaajalistojen katselun jälkeen:

1. HIFK
Materiaali vahvistunut ja varsinkin hyökkäyksessä laajuutta. Edelliskausilla väläytelleet nuoret ottavat askeleen ylöspäin Aravirran myötä. Puolustuksen kärkinimet onnistuessaan todellista huippua. Runkosarja sujuu hyvin kovista paineista huolimatta, mutta keväällä tilanne on toinen. Aran ja Käryn sopiminen samaan joukkueeseen tuskin on ongelmatonta

2. HPK
Jalosen kolmas yritys alkaa samalla pakistolla kuin viime kauden alussa, joten homman pitäisi toimia. Hyökkäyksessä pahoja menetyksiä ja varsinkin kolmos- ja nelosketjujen miesten taso arveluttaa. Terävä kärki kuitenkin vie korkealle.

3. Kärpät
Materiaali laaja. Puolustus vahva, ehkä hieman tasapaksu. Hyökkäyksessä vastuuta ehkä liikaakin omilla junnuilla. Pari kovaa nimeä todennäköisimmin ilmestyy kauden aikana, joten keväällä suurimpia suosikkeja.

4. Blues
Maalivahdit eivät vakuuta, 4 pakin takana ei ole ketään? Hyökkäyksen kärki huippuluokkaa, ykkösketju voi olla pitelemätön. Espooseen hankitaan mitä todennäköisimmin ainakin yksi huippupakki ja hyökkäykseenkin yksi pelaaja kauden aikana. Siksi näin korkealla.

5. Tappara
Uusi projekti alkaa takkuillen, mutta keväällä tiedossa parempaa. Puolustus ei kestä loukkaantumisia. Kasassa 2 huippuketjua Gyorin onnistuessa. Ylivoima tulee taas yhden suvantokauden jälkeen toimimaan. Tuskin mitään pahaa romahdusta tiedossa.

6.TPS
Alkukauden pahat loukkaantumiset laskevat hieman sijoitusta. Puolustus joka tasolla viime vuotta parempi, mutta Koivun ympärillä tehokkaat hyökkääjät vähissä ja materiaali hyökkäysosastolla lähes sama kuin viime kaudella. Lassilalla on edessä se vaikea toinen kausi.

7. Jokerit
Aineksia kauden flopiksi. Järventiestä huolimatta puolustus vaikuttaa melko kankealta. Ihme on, jos lopettaa kautensa näillä molareilla. Vertala, Turunen ja Sjögren, ratkaisijoitako? Tuskin. Edes Jortikka ei tuo menestystä ilman kovia hankintoja.

8. Ilves
Yksi kova pakki tuskin nostaa heti huipulle. Tshekkien onnistuminen varsinkin hyökkäyksessä taas kysymysmerkki. Kauden alussa yhtenäinen joukkue voi loistaa, mutta tahti hiipunee kauden edetessä. Ilmassa edelleen liian monta kysymysmerkkiä.

9. Lukko
Puolustus sama kuin edelliskaudella ja ilmeisen toimiva. Hyökkäys lähes sama kuin edelliskaudella ja ilmeisen tehoton. Tilanne lähes sama kuin vuosi sitten, niukkamaalista. Jatkaako Ika kauden loppuun? Pudotuspelipaikka tulee varmasti, viimeistään uuden systeemin ansiosta.

10. JYP
Viime kaudesta pudotusta, ei kuitenkaan mitään romahdusta. Nimetön puolustus pelaa Alatalon alaisuudessa kykyjensä ylärajoilla. Hyökkäys tasapaksu, kanadalaisten on onnistuttava ja mikseivät onnistuisi? Edelleen yllätysherkkä joukkue.

11. SaiPa
Kapea materiaali kärsii heti loukkaantumisista. Jalkeilla 2 liigatason pakkiparia, mutta hyvä veskariosasto auttaa paljon. Hyökkäys Machuldan varassa, tuleeko muilta tehoja? Muilla samoista sijoista tappelevilla joukkueilla ei tosin ole Machuldan tasoista peluria.

12. Ässät
Ykkösmaalivahti huippuluokkaa, siihen vahvuuden jäävätkin. Puolustus hidas, kankea ja nimetön. Hyökkäyksessä ratkaisupelaajat pappaosastoa tai b-luokan miehiä. Ei eväitä menestykseen.

13. Pelicans
Kokonaisuus vaisu. Fyysisyyttä yritetään korostaa, mutta pelkällä fyysisyydellä ei pärjää. Maalivahdit kysymysmerkkejä, puolustus Latvalan lähdön jälkeen entistä heikompi. Kuka tekee maalit? Hirvonen varmasti korkealla potkupörssissä.
 

Mane

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Ilves
Muistetaan nyt se, että pudotuspeleihin pääsee edelleen kahdeksan parasta joukkuetta. Tästä on yllättävän monessa viestissä ollut epäselvyyttä. Ei pudotuspeleihin pääse sijoittumalla runkosarjassa kymmenen parhaan joukkoon.

Kuusi runkosarjan perusteella ja kaksi muuta sitten selvitellään paras kolmesta ottelupareilla 7.-10.sijoittuneiden kesken. Tämä selvittely ei kuulu pudotuspeleihin, eikä esimerkiksi Ässien (pisin menossa olevista) pudotuspelitön taival katkea, jos kuokkaan tulee karsinnassa.



Oiva ihmetteli Jokereiden korkeaa sijoitusta veikkauksissa, mutta on hyvä muistaa, että joukkueen hyökkäyksessä on kaksi ketjullista miehiä, jotka ovat SM-liigassa pystyneet 35 pisteeseen (jos mukaan lasketaan Metropolit, joka on vastaavaan tahtiin kyennyt SM-liigan tasoisessa AHL:ssä) ja näistä kaikki paitsi Pakaslahti ovat pystyneet ylittämään liigassa 20 maalin rajapyykin. (kun lasketaan taas Metropolitin farmimeriittejä).

Pakistosta löytyy kaksi pelaajaa, jotka ovat hätyytelleet liigassa 30 pistettä, toinen onnistunutkin siinä. Näistä molemmat ovat pystyneet yhden kauden aikaan 10 maaliin, toinen hämmentävän helposti. Taustatukea kaksikolle antaa vielä pakki joka on kolkutellut kahtakymmentä pinnaa ja kymmentä maalia. Sitten siellä on vielä se hirviö, entinen NHL-pelaaja, alakerrassa, jonka jäällä ollessa vastustaja ei uskalla taklatakaan.

Tässä joukkueessa on kuulemma lisäksi vielä nippu superlahjakkaita junioreita vain odottamassa kukkaan puhkeamistaan. Joukkueen fanit puhuvat 30 pisteestä parinkin näistä kohdalla, heti ensi kaudella.


Tärkeimpänä tekijänä, vaihtopenkin takana häärää kuudesti Suomen mestaruuteen joukkueensa valmentanut, hyvin mahdollisesti Suomen kaikkien aikojen paras valmentaja.




Ei ole monella näin kovaa porukkaa koossa. Ettäkö kuuden joukkoon hyvä saavutus? No, pessimisti ei pety.
 

Anttis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Oula Palve
01.Kärpät
02.Blues
03.Jokerit
04.TPS
05.Ilves
06.Lukko
07.HPK
08.HIFK
09.Tappara
10.Ässät
11.JYP
12.Saipa
13.Pelicans
 

krobbe

Jäsen
Asiaahan saattaa lähestyä kahdella tavalla, joko tunteella tai järjellä. Minä lähestyn järjellä.

1. Kärpät

-jyrää vastustamattomasti laajalla ja taitavalla ryhmällä runkosarjan voittoon, eikä tee edes tiukkaa.

2. Hifk

-onnistuu Aravirran komennossa hyvin, materiaali on hyvä ja uusi valmentaja onnistuu hitsaamaan joukkueen yhtenäiseksi punakoneeksi.

3. TPS

-puolustus vahvistunut, Lassila jatkaa siitä mihin viime vuonna jäi ja hyökkäyksessä Koivu lyö itsensä vihdoinkin läpi ja on liigan ehdotonta eliittiä.

4. Blues

-jyrää tasaisesti koko kauden tasaisella joukkueellaan.

5. HPK

-Jalosen aika jatkuu, mutta viime kauden lentoon joukkue ei tule yltämään, vaihtuvuus ollut suuri.

6. Ilves

-tsekit vaikuttavat viime vuotisia sateen tekijöitä laadukkaimmilta, Luomala lyö itsensä läpi, huima tason nosto koko joukkueelta viime kaudesta.

7. Jokerit

-ei läheskään niin paljon tähtiä kuin edellisillä kausilla minkä luulisi vahvistavan joukkuehenkeä ja –pelaamista, mutta kaikki ei kuitenkaan loksahda toivotulla tavalla kohdalleen. Jortikka saa luvan vaihtaa maisemaa.

8. Tappara

-varmasti suurin vaihtuvuus koko liigassa ja se ei voi olla näkymättä. Rakennustyö ei valitettavasti valmistu vuodessa.

9. Jyp

-yllättää positiivisesti, pelaa uhrautuvaista taistelukiekkoa Alatalon hyvässä valmennuksessa.

10. Lukko

-ei auta Tähtinenkään, edelleen tasapaksua kiekkoa länsirannikolla.

11. Ässät

-hyvä maalivahtipeli ei tule yksin riittämään, muuten materiaali ei yksinkertaisesti riitä.

12.Saipa

-yksi Machulda ei tee kevättä, muutoin joukkueessa ei paljon maininnan arvoisia pelaajia, maalivahdit joutuvat koville.

13. Pelicans

-kova, mutta jäähyherkkä ykkösnyrkki, eikä sitten muuta.
 

Kippari

Jäsen
Suosikkijoukkue
useampiakin
Ainahan pitää veikata...

Sijat runkosarjassa pelajamateriaaliin ja pelattuihin harjoitusotteluihin perustuen:

1-2) Kärpät ja Ilves
3-4) Lukko ja HIFK
5-6) HPK ja Blues
7-8) JyP ja TPS
9-10) Ässät ja Jokerit
11-13) Tappara, SaiPa ja Pelicans

Tosin moni joukkue vielä vahvistanee porukkaansa kauden aikana ja jopa ennen sitä. Materiaaliltaan nykymuodossa paremmin pitäisi pärjätä ainakin HPK ja TPS. Jokerit on ollut kuin unten mailla ja Kiekko-Kansan turnauksen jumbosija sekä häviö Kärpille vieraspelissä 8-1 ei ainakaan minua vakuuta! Jostain Jokereille maalivahtivahvistus ja heti. Ei pelkkä Helenius maalia siivoa...
 

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Jos nyt sitten veikkaisin itsekin, vaikka liigan alkuun onkin vielä aikaa. Pieleen menee kumminkin, veikkaan koska tahansa...

Runkosarja näyttää siis tältä, ilman mitään perusteluja:

1) Kärpät
2) TPS
3) HPK
4) Jokerit
5) Blues
6) HIFK
7) Ilves
8) Lukko
9) Tappara
10) Ässät
11) JYP
12) Pelicans
13) SaiPa
 

Iso-Horst

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, NY Islanders
1. TPS
Valmentajanvaihto piristää. Hyvät hankinnat. M.Koivu nousee tähtikaartiin.
2. HIFK
Pitkästä aikaa oikea valmentaja. Nuori osasto valmiina läpimurtoon. Ainoa selkeä heikkous on n. 185 cm pitkä, tuuheaviiksinen ja mussuttaa Juicy fruiteja.
3. HPK
Menetti huippuketjunsa, mutta korvaajatkin kovaa luokkaa. Saattaa selvitä ...hmmm...pronssiotteluun !
4. Kärpät
Leveä nuorekas pelaajamateriaali. Hyvä pakisto. Tenkratin tilalle
kaivattaisiin maalitykkiä.
5. Ilves
Paluu floppivuoden jälkeen pitkästä aikaa Tampereen ykköseksi. Niinimäki ja Snellman lyövät läpi ja Raipe juhlii keväällä 75-vuotispäiviään.
6. Blues
Hyökkäys Calounin johdolla pätevä. Alakerta heikentynyt ainakin paperilla. Seuran imago kuin T-kaupan muovikassi.
7. Jokerit
Jortikka on Jumalan Poika, mutta hänkin kykenee kävelemään vain vetten päällä. Hyviä lahjakkuuksia, mutta menetykset olivat niin massiivisia, että edessä lienee jonkin sortin välivuosi. Kolmen vuoden sopimus Marko Jantuselle oli hämmentävä veto.
8. Lukko
Lehkosen " toisten omat pojat"- projekti huipentuu pudotuspeli-
paikkaan, mutta ei juuri sitä huikeampaan menestykseen.
9. Tappara
Saarinen hyvä valinta koutsiksi, mutta pelaajamateriaali heikentynyt tolkuttomasti. Varis mielenkiinnon kohteena.
10. Ässät
Tua noi...Toivola teki viime kaudella erinomaista jälkeä suht nimettömällä sakilla. Missä maalintekijät ? Tamin kommentti " Bergeron on maailmanluokan ratkaisija" saa EU:n dorkuuskomissiolta 10 000
euron stipendin.
11. JYP
Sympaattinen valmentaja ja nuori ryhmä. Perrin, Chlubna ja Pihlman veivät turhan paljon tehoja mukanaan. Uudet kanukit avainasemassa.
12. Saipa
Machulda on loistava, mutta muu ryhmä vaikuttaa tasapaksulta.
Myllys merkillinen hankinta.
13. Pelicans
Äkkiä nyt. Nimeä kolme Pelicans -pelaajaa.....Kauppila ja sitte toi
öööö.....ööö.......ja nyt Mette ja viikonlopun sää.
 

Gags

Jäsen
Suosikkijoukkue
Charlestown Chiefs
1. TPS
2. Kärpät
3. HPK
4. HIFK
5. Ilves
6. Lukko
7. Blues
8. Jokerit
9. Tappara
10. Jyp
11. Ässät
12. SaiPa
13. Pelicans
 

Jii

Jäsen
Suosikkijoukkue
musta & valkoinen
Olenkohan jo arvannut?

1. Kärpät
2. TPS
3. HPK
4. HIFK
5. Jokerit
6. Blues
7. Lukko
8. Ilves
9. Tappara
10.Ässät
11. JYP
12. Saipa
13. Pelicans
 

Siirappi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Tampabay Lightning, Kotiteollisuus
Viestin lähetti Iso-Horst
8. Lukko
Lehkosen " toisten omat pojat"- projekti huipentuu pudotuspeli-
paikkaan, mutta ei juuri sitä huikeampaan menestykseen.

Meneppä kattomaan Lukon kokoonpanoa niin huomaat sieltä löytyvän paljon Raumalla kiekko-oppinsa saaneita pelaajia.
 

korkki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porilainen urheilu (ja yks raumalainenkin joukkue)
Joo, eiköhän tuo kausi ole jo tarpeeksi pitkällä että voi omansa julkistaa...
1) TPS - Liigan paras puolustus ja hyökkäys. Koivu tekee lopullisen läpimurron.
2) HIFK - Penan pumppu kestää kun porukka napsii voittoja jatkuvasti. Palaa Helsingin ykköseksi.
3) HPK - Jos kestää avainpelaajien loukkaantumiset, materiaali kuitenkin aika kapea. Jalonen on silti onnistunut tekemään rivipelaajista luottomiehiä
4) Kärpät - Junno on sellainen kettu että täyttää ulkomaalaispaikat huipuilla ennen siirtoajan loppua, nykyinenkin materiaali kova
5) Jokerit - On se Jortikka vaan aika äijä. Ja maalivahtiongelmatkin ratkaistaan lokakuussa.
6) Tappara - Ei ole krapulaa, miehistö uusiutunut mutta ei niin huono kuin monet uskovat
7) Ässät - Liigan paras maalivahti ja koko joukkue puolustaa hyvin. Maalinteko ongelma, mutta pakkohan omiin on uskoa.
8) lukko - Kova puolustus, mutta hyökkäyksessä liikaa toipilaita. Saako kakkoshyökkäyskolmikko yhteensä sataa ottelua kasaan?
9) Blues - Ylösen ja Oksan poissaolot kovempi asia kuin alkuun uskotaankaan. Peli alkaa kulkea vasta joulun jälkeen mutta Satoriin luotetaan koko ajan
10) Ilves - Ei viimeiseltä sijalta pompata kuuden sakkiin tosta vaan, helpommin pääsee alaspäin. Hlavacka osoittautuukin huonoimmaksi tsekiksi vaikka vahvistus onkin.
11) SaiPa - Liian suuri luotto Myllykseen kostautuu. Jamo pelaa kuitenkin uransa viimeisessä matsissa nollapelin. Sachl pelaa alle 20 matsia
12) JYP - Perrin, Pihlman ja Chlubna liian kovia paikattavaksi kanadanranskalaisilla. Leinonen ja Korhonen eivät täytä fanien (turhan kovia) odotuksia
13) Pelicans - Aivan liian jäähyaltis porukka. Lisäksi alakerta todella kokematon.
 

Keynet

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Ja ilman perusteluja tietenkin.


1. Kärpät
2. Jokerit
3. HIFK
4. TPS
5. HPK
6. Blues
7. Ilves
8. Tappara
9. Ässät
10. JYP
11. Lukko
12. Pelicans
13. SaiPa
 

Bayern

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Leijonat, Huuhkajat
Runkosarjaveikkaus:

1. HPK
2. HIFK
3. TPS
4. Kärpät
5. Jokerit
6. Tappara
7. Lukko
8. Blues
9. JYP
10. Ilves
11. SaiPa
12. Ässät
13. Pelicans
 

D4

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, futiksessa Tottenham
Korkki:

10) Ilves - Ei viimeiseltä sijalta pompata kuuden sakkiin tosta vaan, helpommin pääsee alaspäin. Hlavacka osoittautuukin huonoimmaksi tsekiksi vaikka vahvistus onkin.

Viimeiseltä sijalta alaspäin? Ja tarkoitatko siis, että Vorel ja Kuha ne vasta huippuvahvistuksiksi osoittautuvatkin? Jos näin kävisi, niin olettaisin Ilveksen kyllä olevan huomattavasti sijaa 10 korkeammalla...

No, oma listani, ilman perusteluja, tässä:

1. Kärpät
2. TPS
3. Jokerit
4. HPK
5. Blues
6. HIFK
7. Ilves
8. Tappara
9. Jyp
10. Ässät
11. SaiPa
12. Lukko
13. Pelicans
 
Viimeksi muokattu:

Pelikaani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Viikko kauden alkuun, on minunkin aika tehdä veikkaus.
Tälläinen toivotaan toivotaan veikkaus:

1. HPK
2. TPS
3. Kärpät
4. Jokerit
5. HIFK
6. Blues
7. Pelicans
8. Tappara
9. Ilves
10. JYP
11. Lukko
12. Ässät
13. SaiPa

Noh katsellaan
 

CIA

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Hämeenlinnan Pallokerho, HKP, Chievo, Newcast
1.TPS
2.Jokerit
3.HIFK
4.HPK (Häviää kärkiottelut kotonaan selvästi mm. TPS 2-7)
5.Tappara (Voittaa jokaisen ottelun runkosarjassa Kerhoa vastaan)
6.Kärpät
7.Blues
8.Pelicans
9.Ässät
10.Lukko (Lehkoselle potkut)
11.Saipa
12.Jyp
13.Ilves (Sykora ei vain saa pakettiaan kuntoon)
 
Suosikkijoukkue
Ässät, Matt Nickerson
1. TPS (Jos M. Koivu pelaa yhtä hyvin kuin harjoitusotteluissa)
2. HPK
3. Kärpät
4. HIFK
5. Jokerit
6. Blues
7. Tappara (Ellei tuomarit ala viheltämään kahvaamisesta)
8. Ässät
9. Ilves
10. JYP
11. Lukko
12. Saipa
13. Pelicans
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös