SaPKo kaudella 2022–2023

  • 98 870
  • 309

jypinfani

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, SaPKo, D-Kiekko <3
Voi helvetin vittu…
 

sorza

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaPKo,Jokerit,Tamminen,Harri Aholan lounaskaverit
SaPKo hakeutuu konkurssiin tietää Itä-Savo kertoa. Siihen loppui kanan lento.
Se on pitkä talvi tulossa, kun itsellä vain maajoukkueen pelit kiinnostaa sekä Jokerit viettää välivuotta. Varmaan Nokia Areenalla firman piikkiin pari peliä tulee käytyä katsomassa. . No leuka rintaan ja kohti uusia pettymyksiä.
 

IkuinenVappu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers
Onkohan tästä muuta tietä eteenpäin kuin uudet rahoittajat ja uusi yhtiö sekä alasajojen kautta takaisin Mestikseen entistä vahvempana?!
 
Yllättävän vähän SaPKon kokonaisvelka on, lehtitiedon mukaan 228 k€. Kuvittelin velkakuorman isommaksi.
 

LL90

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaPKo, KalPa
Jaa-a... jouduin aitten tämänkin päivän näkemään. Voi video! Noh... pitäsköhä sitä sit käydä kattoo KalPan pelejä ensi kaudella. Ei varmaan kerkee saada SaPKo organisaatiota ja pelaajia kasaan ensi kaudeksi...
 

The Rock

Jäsen
SaPKo hakeutuu konkurssiin tietää Itä-Savo kertoa. Siihen loppui kanan lento.
Tässä vielä linkki tuohon @Linnankundi mainitsemaan Itä-Savon uutiseen:

Rapiat 226k€ velkaa johti siis konkurssihakemuksen jättämiseen. Erittäin ikävä homma niin suomalaisen jääkiekon, Mestiksen kuin erityisesti Savonlinnan kannalta, mutta minkäpä teet.

Täällä Kotkassa tuo sama show on koettu pariinkin otteeseen, joten tiedossa todellakin on paikallisten tuntemukset tällä hetkellä. Myös se on koettu, että sieltä alasarjoista on mahdollista nousta takaisin, mutta se vaatinee duunia, hyviä juniori-ikäluokkia, joista kasata nousujoukkueita sekä tietenkin malttia.
 

The Nikkari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo, BJR, Keijo Kaarisade
Harmittelut Savonlinnaan. Kokemuksesta voin sanoa, ettei ole kivaa. Elmeri Hautamäki tuossa jo näkikin hopeareunuksen. Nyt taustat kuntoon uuteen nousuun!
 

jmexel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Roki,
Todella harmi ja sarjalle iso menetys. Sedät voi kurkata peiliin että oliko se heijän toimintatapamalli nyt kaikkein paras. Voimia palstalaiset. Aurinko nousee vielä Savonlinnassa uudella pohjalla.
 

Makopide

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaPKo FOREVER, Liverpool
Miten paljon täällä saa kiroilla ettei napsu penalttia? No jätetään väliin. Mitä vittua se auttaa. Eipä tarvihe hallille livenä lätkää lähtee kattelee. Vähään aikaan. Kiitokset SaPKolle hyvistä muistoista ja pahoistakin muistoista. Kaikki ne kuuluu asiaan kun fanitetaan lätkäjoukkuetta. Tämä viimenen muisto ois vaan saanut jäädä näkemättä.
 

trubaduuri

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Edmonton Oilers, Imatran Ketterä
Alkoipa ihan harmittamaan tuo uutinen.

Ei muuta kuin uuteen nousuun sitten, jotta pääsee taas vierailemaan talvisalossa.
 
Suosikkijoukkue
Jokipojat, HIFK, Montreal Canadiens, Liverpool.
Surullinen juttu SapKon konkka, mutta kenties se puhdistaa Savonlinnassa ilmapiirin tulevalle toiminnalle. Kaiketi junnupuoli pysyy edelleen elossa ja sen varaan voidaan pitkäjänteisesti rakentaa mahdollinen uusi nousu, etenkin omien junnujen kasvaessa ajan mittaan miehen mittoihin.

Tietysti kaupunki on pieni ja resurssit sikäli paikallisesti niukat. Löytyykö sitten jatkossa riskin ottavia rahoittajia, niin Savonlinnan sisältä kuin sen ulkopuolelta? Se on arvoitus, mutta toivotaan parasta.

Mestistä on pitkään painettu alas eri tavoin, pahimpana Liigakarsintojen poistaminen ja sitä myöten sen Mestisjoukkueiden perusmotivaation tuhoaminen eli terveen kilpailuvietin häivyttäminen. SapKon konkurssi on myös pitkässä juoksussa osaltaan Mestiksen alasajoprosessin tulosta ja en usko, että konkurssit suinkaan päättyisivät SapKoon. Mestis kokonaisuutena elää kriisivuosia ja siitä on tullut itsessään irvikuva kilpailullisesta ja aina ylemmäs pyrkivästä jääkiekosta, joka on kuitenkin se suurin motivaatio, joka tuo katsojia katsomoon ja saa seurat kehittämään itseään, myös taloudellisesti.

Kevyet mullat Sapkolle toistaiseksi, mutta sen konkurssi ei pelkästään johdu SapKosta vaan isommat päättävät voimat ovat ajan saatossa tehneet Mestiksestä yhden maailman turhimmista jääkiekkosarjoista.
 
Viimeksi muokattu:

cottonmouth

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo & Philadelphia Flyers
Kylläpä tuli paska uutinen tähän tiistaihin vanhalle divari- ja Mestis-ukolle, mutta ei voi edes kuvitella miten paljon mahtaa Savonlinnassa juuri nyt vituttaa. Muistan yhä kuin eilisen sen shokin, kun KooKoo meinasi lopettaa edustusjoukkuetoimintansa ja siitä on helvetti jo 17 vuotta.

Noh, olette niin helvetin perinteinen kiekkokaupunki, että ei se touhu tähän lopu. SaPKo on mulle sellainen seura, joka on ollut ns. aina. Se on ollut ennen internettiä ja se tulee olemaan vielä internetin jälkeenkin.

SaPKo nousee vielä! <3
 

Liitteet

  • sapko.jpg
    sapko.jpg
    94 KB · kertaa luettu: 256

El Tito

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaPKo, IFK
Nyt kävi näin vaikka viimeiseen asti jaksoin uskoa että jotenkin tästä selvitään, jälleen kerran.
Kuollaan nyt vitutukseen muutama päivä ja sitten leukaa ylös ja kohti valoisampaa tulevaisuutta.
Olen antanut itseni ymmärtää että työ uuden hallituksen kasaan saamiseksi on jo aloitettu hyvän aikaa sitten, ja nykyinen hallitus on siis valmis luopumaan positiostaan.
Ei auta itku markkinoilla sanoi joku joskus. Nyt meitä kaikkia sapkolaisia ja SaPKo-mielisiä tarvitaan että saadaan seura palautettua sinne minne se kuuluu
 

Dynamo_FIN

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ketterä

Ramirez

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
SaPKo hakeutuu konkurssiin tietää Itä-Savo kertoa. Siihen loppui kanan lento.
Y-tunnuksen ja taustalla olevan oy:n lento loppui siihen, mutta itse ainakin uskon ja toivon että SaPKo niminen joukkue taas pelaisi pian mestistä muutaman suolisarjakauden jälkeen. Ei Espoossakaan uusi alku ole kurjalta tuntunut United-sekoilua lukuunottamatta, joten sanoisin kokemuksesta että ei toi asia niin paha välttämättä ole kuin miltä äkkiseltään kuulostaa. Aluksi ne suomisarjan joukkueita vastaan olevat pelit menee ihan vaihtelun vuoksikin.
 

swingwood

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hifk , Hokki, Kalpa
Ei muuuta kun voimia sinne. Uusi organissatio, uudet vetäjät, uudella motivaatiolla rakentamaan uutta nousua joko suomisarjasta tai sitten rautaliigasta. Pohjat uudessa organisaatiossa kuntoon huolella, kiirettä ei ole, vanhat vetäjät pidettävä jo uskottavuudenkin vuoksi kaukana uudesta SaPKo:sta.

Täytyy vieläkin pitää ihmetellä tuota Mestiksen lisenssi touhua. Tuskin tämä tilanne on eskaloitunut yllätyksenä kun joka vuosi seurojen taloutta seurataan ja lisenssit myönnetään. Tutkimattomia on Mestis-Herrojen aivoitukset mutta onhan takana rautainen ammatti taito, onhan.....
 
Viimeksi muokattu:

Peteliuz

Jäsen
Suosikkijoukkue
Charlestown Chiefs & Syracuse Bulldogs
Uskomatonta että lisenssi alkujaan edes myönnettiin taustoja tarkistamatta. SaPKon vikahan tuo ei tietysti ole. Tsemppiä vaan Savonlinnaan, toivottavasti kohdataan taas pian.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös