SaPKo 2015–2016

  • 85 060
  • 164

Murkula

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maajoukkueet,Tappara,NY Rangers,Juniori- SaPKo
Jaahas, sieltähän lappaa turkkusesta uutta ukkoa sisään. Minusta vähän kuulostaa, että ei ole Setäsen lisäksi enää Kojokaan tulossa takaisin. En oikein tiedä minkä tasoinen pelaaja tuo Pulli on mutta varmasti parempi kun meidän oma Kettu. Kojon olisin mielelläni nähnyt joukkueessa koko loppukauden, mutta tietysti itselleen hyvä jos kerran saa liigapaikan pelattua.

Saas nähdä miten pitkään nuo miehet on mukana, mutta onhan tässä se vähän tympeää, että kun tosipelit alkaa niin jätkät lähtee. Sitten pelataan kylmillä veskareilla eikä alkujaan olleesta ongelmasta olla mihinkään päästy.
 

Murkula

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maajoukkueet,Tappara,NY Rangers,Juniori- SaPKo
Yhtään ketään tai mitään väheksymättä, niin SaPKon pitäisi pystyä pelaamaan tämä kuluva kuukausi kovalla pistekeskiarvolla. Kotona Hokki, Akatemia, RoKi ja TUTO sekä vieraissa Peliitat, Roki ja Hokki. Helmikuun ottelut kotona ovat KeuPa,KiVa ja LeKi ja vieraissa Peliitat sekä Jyp-Akatemia. Jos tällä otteluohjelmalla ei pystytä nousemaan kotietuun niin sitten siihen ei kuulukaan nousta.
Maaliskuun 5 viimeistä ottelua on sitten kovempia ja niistä on vaikeampi saada pisteitä.

Toisaalta mikäs tässä nyt on pelejä odotellessa kun maalissa on ainakin tällä hetkellä varsin kova ukko Mestikseen, kuten Mehtimäellä näytti. Pelaajistossa on hyvä kilpatilanne ja reserviä loukkaantumisia varten. Pakisto on vähän ohut eikä mahdollisia loukkaantumisia ajatellen ole yhtä laadukkaita korvaajia.
Jännä nähdä joko tänään Hokkia vastaan nähdään Pullin Mestisdedyytti? Ja jos nähdään niin kuka tekee tilaa. Mielestäni on tasan yksi vaihtoehto ja se on ....
 

Al Dente

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaPKo, Jokipojat, HIFK
Ei ole Pulli kokoonpanossa. Minkähän ihmeen takia? Nyt olisi hyvä sauma pistää Kälkäjä lainalle Suomi-sarjaan missä saisi pistää peliään järjestykseen. Tai vaikka Joensuuhun tuuraamaan toipilaita, niin tuo kotietukin alkaisi lähestyä...
 

Murkula

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maajoukkueet,Tappara,NY Rangers,Juniori- SaPKo
Jos SaPKon pelaaminen ei parane pikkuhiljaa niin jää ne aiemmin uumoilemani välieräsarjat pelaamatta. Ja etenkin kannun pitää kestää vähän toisella tapaa kuin tänään Hokkia vastaan. Vaikka tuomarin tuomiot kyrpii miten paljon tahansa niin pelissä ei edetä koittamalla vieläkö se tuosta antaa ja vieläkö se tuosta antaa. Tänään peli oli vielä maalin peli ja melkein erä jäljellä. Sitten se sössittiin siihen kuumenemiseen ja tuomarin kanssa kamppailuun. Ja mitä,kuudesta maalista yksi tyhjiin ja kolme annettiin hakata maaliin kyrvän mitan päästä veskarista. Tai no se yksi laitettiin ihan omatoimisesti. Veskari kesti vielä ensimmäinen mutta ei enää sitä kun ukko työnnettiin väkisin verkkoon.
Jos minä tuosta Ketusta olen kirjoitellut niin ykköspari YP-Lehtinen sai tänään haalittua maalieron 0 /-4
 

Murkula

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maajoukkueet,Tappara,NY Rangers,Juniori- SaPKo
Alkaa vähitellen kääntymään vitutuksen puolelle tämä homma. Hyvän alkukauden jälkeen on pelattu muutama hyvä peli mutta pääasiallisesti pelaaminen on ollut melkoista kuraa. Pelaajia tulee ja menee ja tiedottaminen niistä on ristiriidassa toteutuman kanssa.
Keskiviikkona Lepaus taklasi itselleen kolmen pelin bannin ja heti perään perjantaina Ventelä itselleen kaksi ottelua.
Näinkö peli lähtee rullaamaan? Onko tuo homma nyt kellään hanskassa?
Jo pidemmän aikaa joukkue on vilissyt alisuorittajia mutta en jaksa nyt niitä nimetä, siellä on kuitenkin joukkueen ns. ykköskorin miehiä joilla ole pelaamisessa tolkun häiventäkään.
Nyt on edelleen mahdollisuus korjata kurssi ja voihan sitä ainakin uskotella, että niin käy. Otteluohjelma on sellainen, että ellei sijoitus tässä tulevan kuun aikaan kohoa ni sitten se ei kohoa senkään jälkeen.
 

sapko

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaPKo
Itä-Savo kertoo, että SaPKo on tehnyt kaksivuotisen sopimuksen Kasper Piitulaisen kanssa. Hieno homma. On kuitenkin aika lupaava kaveri ja hakannut nuorten Mestiksessä kovat tehot, vaikka SaPKo sarjan häntäpäässä onkin.
On pistepörssissä kakkosena Jukureiden Tatu Vihavaisen perässä. Vihavainenhan on myös SaPKo-kasvatti ja on päässyt jo pari kertaa kokeilemaan Mestistäkin huippujoukkueessa.
Luulen, en todellakaan tiedä, että Mikkelissä ollaan oltu kiinnostuneita Jesperin pikkuveljestäkin kun ensi kauden A:n liigajoukkuetta rakennellaan. Loistojuttu, että oma lupaus päätti jäädä Savonlinnaan ainakin kahdeksi vuodeksi. Mielenkiintoista seurata miten pitkälle pystyy isoveljensä viitoittamaa tietä kulkemaan.
Voisihan Räsänen kokeilla Kasperia jo edustusjoukkueessakin tällä kaudella. Varsinkin jos pudotuspelipaikka ja kotietu sinetöityy hyvissä ajoin. Uotellaan ja kahellaan.
 

Murkula

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maajoukkueet,Tappara,NY Rangers,Juniori- SaPKo
Tiilikainen on päässyt pelaamaan nyt normaalissa pelirytmissä kaksi peliä ja pinnojakin 1+2 sekä keskiviikon alivoimamaalista olisi pitänyt merkitä 3. syöttöpinna mutta sitä jostain syystä kirjattu.
Tiilikaisen kanssa Sulinin peli ei ole yhtä tuskaista joten mikä ihme vie Ketun hierarkiassa Tiilikaisen edelle? Sellaista Kojon tyylistä tai Kojoa itseään tuo puolustus on pahasti vailla, vaikka tänäänkään koko joukkue ei päästänyt yhtään maalia.
Jos kuusi pelaavaa puolustaja ovat Tiililikainen/Sulin, Ylipaino, Lehtinen, Jurgens, Ventelä ja "Kojo" niin sillä alakerralla ollaan playoffieissa huomattavasti varmemmalla pohjalla.
 

Murkula

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maajoukkueet,Tappara,NY Rangers,Juniori- SaPKo
Tänään kun SaPKolla oli jäällä mielestäni paras kokoonpano niin pelikin oli sen näköistä. Joku muukin oli kirjoitellut tuonne paikalliselle saitille samaa, se en ollut minä, enkä nyt kopioi sitä. Olen vain täysin samaa mieltä.
Kun maalivahtikin on todella hyvä niin ei tuossa tämän päivän pelissä ollut mitään epäselvää. Kiekko kileutettiin maaliputkiin ainakin 4 kertaa, saattoi olla viisikin. Täytyy tosin todeta, että TUTO oli myös todella huono.
Toivanen loukkaantui ikävän näköisesti, toisessa erässä mutta en ota siihen mitään kantaa ennen kuin näen videon, sillä niin huonosti itse tapahtuman näin.
Toivottavasti ei ole paha tilanne, mutta pahalle se koppiin poistuminen näytti.
TuTo teki sitten ainoan maalinsa toisen erän lopussa ja kuinkas ollakaan, yksi puolustaja sai siitä tilastomerkinnän ehkä kolmannessa tai neljännessä vaihdossaan. Ei se ihan sattumaa ole, että sillin heilahti. Pitää siltikin todeta, että pelasi etenkin kolmannen erän lopun hyvin.

Pitää toivoa, että joukkue pysyy kasassa ja terveenä kevään peleille asti.

E: jaa sieltä se heti tulikin, eli Lämsä ja Valtonen lähtivät omiin joukkueisiinsa. Toivanen käynyt tutkittava ja ennuste masentava. Tämä näissä lainahommahimmeleissä aina on.
 
Viimeksi muokattu:

-jaka-

Jäsen
Suosikkijoukkue
taistelevat asennejoukkueet
Sapko pelaa tällä hetkellä äärimmäisen hyvää jääkiekkoa ja erittäin viihdyttävää seurata! Harmi, että lainat lähtee ainakin hetkeksi, mutta sapko tulee olemaan erittäin vaarallinen playoffeissa!
 

Murkula

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maajoukkueet,Tappara,NY Rangers,Juniori- SaPKo
SaPKo pelasi Tammikuun kokonaisuudessaan hyvin, mutta arvosanaksi ei voi 8 enempää antaa. Kuun päättänyt Kajaanin vierailu oli vaihteeksi sellainen notkaus mitä ei tarvitsisi kannattajille esittää. Olkoonkin vaikka 7 peli 7 päivään niin noin paljon vajaamiehistä joukkuetta vastaan pitäisi pystyä muuhun kuin nähtyyn. Koko peliä oikeastaan kuvasti Hokkin 3 maali alivoimalla kun Piipponen tuuppasi Lehtisen perselleen ja teki maalin.

Oli kuukauden pelissä myös se hyvä puoli. Ennakkoon otteluohjelmaa tulkiten pisteitä pitikin tulla ja tulihan niitä. 11 peliä ja 23 pinnaa ka 2,09. Viiden ottelun voittoputki ja viidestä kotiottelusta 4 voittoa. Maaliero 37-26 (päästetyistä Hokki teki kahdessa pelissä 12)

Kuluvan kuun aikaan on vieä kotiedun kannalta tärkeitä pelejä joista ei saisi hävitä yhtään. Maaliskuu on kova (Jukurit, KiVa, Jokipojat, Hokki ja Hermes) ja kotiedun ratkeaminen menee varmasti ihan viimeisille kierroksille saakka.
 
Viimeksi muokattu:

Murkula

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maajoukkueet,Tappara,NY Rangers,Juniori- SaPKo
SaPKo jatkoi tänään siitä mihin Kajaanissa jäi. Ihan kuin olisi ollut eri sarjatason joukkue kuin vierailija. Miksi Lepaus pelaa sentterinä kun siellä on Hyttinenkin tarjolla. Tänään kolmesta ensimmäisestä kaksi sen piikkiin, että nimenomaan Lepaus oli sentterinä. En pistä puhtaasti yhden miehen piikkiin, mutta ihan tuuliajollahan se seilaa tuossa senan paikalla.
Ja niinkait se on, että ketju on niin vahva kuin sen heikoin lenkki. Poissaolijat eivät ole niin johtavia pelaajia, että siihen kaatuisi, mutta poissaolijoiden tilalla kokoonpanossa on nyt ne heikoimmat lenkit ja se määrittelee joukkueen tason.

Loukkaantukohan Ylipaino vai pääsikö ihan vaan rehdisti vilttiin. Aika surkeasti on asiat jos Kettukankaan tieltä pitää joku penkittää..
 

Al Dente

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaPKo, Jokipojat, HIFK
Katsoin pelin netistä. En viitsinyt lähteä eilen hallille, kun ei KeuPa oikein kiinnostanut. Sama vaiva näytti olleen joukkueella Leskistä lukuunottamatta. Viime viikkoinen TUTO matsi oli aivan upeaa tekemistä, sen jälkeen RoKilta voitto huonolla pelillä ja nyt kaksi todella huonoa peliä. Tätä menoa kotietu luisuu käsistä. Georgievkaan ei ole enää pystynyt pitämään joukkuetta pystyssä. Leskinen oli maalilla loppupelin kyllä todella hyvä.

Onneksi Toivanen päässee pian takaisin peliin. Vamma ei ollutkaan niin paha kuin mitä alkuun näytti. Saa nähdä tuleeko Turusta vahvistuksia, kun Räsänen Mestis Weeklyssä sanoi että kolme TPS pelaajaa pitäisi olla loppukauden lainassa. Keskitaloa ainakin huhuillaan ja Lämsä olisi mukava saada takaisin.
 
Suosikkijoukkue
SaPKo, SaiPa, pienet ja sitkeät
SaPKon tekemisestä puuttuu täysin tasaisuus ja kieltämättä hallille lähtiessä ei voi yhtään tietää millä asenteellä pässilauma jäälle luistelee. Eilen näki ensimmäisestä vaihdosta alkaen, että tänään ei onnistu mikään. Syötöt ei osu lapoihin, KeuPa vie puolustusta ihan miten sattuu ja kolmannessa maalissa Georgievkaan ei ollut enää hereillä. Leskinen tosin onnistui ja tasi olla ainut, joka ymmärsi, että hallilla pelataan sarjapisteistä.Tai no, pelasi SaPKo koko 60 minuutin aikana pari minuuttia taistellen. Kolmannessa erässä kavennusmaalin molemmin puolin. Loppukiri hyytyi sitten lopullisesti jäähyyn ja helppoon tyhjään maaliin.

Toivotaan, että pässilauma kokoaa itsensä ja viimeisessä pelissä ennen sarjataukoa on asenne toinen. Ja kyllähän tässä valmennuksella on myös miettimisen paikka miten valmistaa joukkueen peleihin. Taitotaso ei ole kadonnut mihinään, vaan kyllä nämä on enemmän henkimaailman juttuja.
 

Murkula

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maajoukkueet,Tappara,NY Rangers,Juniori- SaPKo
Jaahas ja Räsäselle penkin taakse jatkosopimus. Tai sellainen uutinen tuohon jatkoajan otsikoihin äsken ilmaantui.

Hyvä juttu, vielä kun tämä kausi menisi niin hyvin, että kassaan jäisi edes vähän euroja. Uskon, että Räsäsen nimi ja pelitapa houkuttelee viihdyttäviä pelaajia jatkossakin.
 

Murkula

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maajoukkueet,Tappara,NY Rangers,Juniori- SaPKo
Ventelästä en osaa osaa ilahtua, enkä masentua, kun en juuri mitään tiedä. Tiedän kuitenkin sen, että aika harvasta pakista on suoraan kuoriutunut kultakimpale noustessaan A-liigasta Mestikseen.

Oli pakko poimia tuolta yksi oma hyvin vanha viesti. Nyt nimittäin tiedän, että vaikka harvasta pelaajasta muodostuu kultakimpale suoraan A:sta Mestikseen niin Ventelä on juurikin sitä, ainakin SaPKolle. On ollut selkeästi joukkueen paras puolustaja koko kauden. Ylipainon pelin taso on ilahduttanut vaikka ei ole vieläkään tasaista hyvää suorittamista ja huonoja iltoja tulee paljon. Viime talvena niitä tuli melkeinpä joka ilta. Sulin, vaikka on hitaampi kuin etana, täyttää mielestäni tonttinsa riittävän hyvin. Jurgens on tasaisen hyvä ja samoin minusta Tiilikainenkin. Kettukangas sekoilee ja sählää, mutta peliasenne on kohdallaan ja sillä vähän paikkaa. Ei omaa mitään tietokonetarkkaa pelipäätäkään.
Lehtisen Kai on taas ollut selkeästi suurin pettymys, vaikkakin parempi kuin moni edellä mainittu. Odotukset olivat varmasti viime kauden jälkeen liian kovat.
 
Viimeksi muokattu:

Murkula

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maajoukkueet,Tappara,NY Rangers,Juniori- SaPKo
Aika laimeaksi jäi nuo siirtohulinat, eikä sitä Kojoa enää takaisin tullut, kuten oli vähän syytä olettaakin. Pakistoon sen suurin kysymysmerkki playoffeja ajatellen jäi. Tosin Keskitaloa on taidettu vähän Savonlinnaan huhuilla ja siitähän sitä apua voisi saada.
YP, Lehtinen,Ventelä,Jurgens on selkeästi pelaavat puolustajat. Siihen pitäisi tai olisi pitänyt saada yksi mies lisää ja se kuudes pelaava joukosta Tiilikainen,Kettukangas,Sulin.... eli Sulin.

Toisaalta kun poislähtijöiden määrä oli noin alhainen (luetaan, niitä ei ollut) niin siinä mielessä tästä rajalta päästiin voittajina.
 

Murkula

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maajoukkueet,Tappara,NY Rangers,Juniori- SaPKo
Jos oli nuo siirtohulinat laimeat, niin sen jälkeinen TPS - SaPKo välinen pelaajapoukkoilu ei sitä sitten olekaan. Nyt olisi tärkeää naulata joukkue hyvissä ajoin ennen runkosarjan loppua. Pelaajat Nieminen, Keskitalo ja Lämsä ovat kaikki joukkueelle selkästi vahvistuksia, mutta joukkuehengen vahvistumisesta en sitten tiedäkään. Toisaalta olen itse ollut niin monta vuotta mutasarjojen urheiluissa mukana, että mielestäni voittavat pelaajat ovat aina tervetulleita, eivätkä varmasti sotke mitään. Urheilijoille kun voittaminen on tietääkseni parasta.

Keskitalo noista pelaajista olisi tärkeintä saada jäämään, sillä kyllähän tuo pakisto lauantaina LeKiä vastaan oli vahvin mitä se on tällä kaudella ollut. Keskitalo ei ole yhtä kova kuin Kojo, mutta omaa paremman pelikäsityksen ja on mailan kanssa taitavampi. Hyökkääjistä puuttui lauantaina Lepaus, Paalanen, Kainulainen ja Henttonen. Noh, kaksi noista vs. noi tepsukan ukot niin jälkimmäinen pari on voittavampi.

Minulle on tässä vaiheessa ihan sama miten tuo mulkkaantuu, kunhan nyt äkkiä mulkkaantuu eikä enää miehet hyppelehdi päiväksi tai kahdeksi paikoille ja sitten taas pois.
Niemisen ja Keskitalon paitoihin oli launtaina jo ilmestynyt nimet niin en ihmettelisi vaikka jäisivät molemmatkin Lämsän lisäksi.
 

Tuusa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Jukureiden markkinointijohtaja Joni Vesalainen sanoi just RadioCityn haastattelussa terveisiä sinnepäin, että kyllä meillä ensi kauden joukkueessa Savonlinnaan sopivia pelaajia tulee olemaan.. siitä se yhteistyö pikku hiljaa viriää. (*hymiö*)
 

NatKingCole

Jäsen
Suosikkijoukkue
Avoin kilpailu
Kunhan nyt ensin joku muukin kuin mikkeliläinen ultra-jukurifani tämän asian vahvistaa. En vielä hätiköisi johtopäätöksiä tämän perusteella.
 

Murkula

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maajoukkueet,Tappara,NY Rangers,Juniori- SaPKo
Jukureiden markkinointijohtaja Joni Vesalainen sanoi just RadioCityn haastattelussa terveisiä sinnepäin, että kyllä meillä ensi kauden joukkueessa Savonlinnaan sopivia pelaajia tulee olemaan.. siitä se yhteistyö pikku hiljaa viriää. (*hymiö*)

Minä luulen, että voi olla kyseessä jotain samankaltaista kuin TPS:n kanssa nyt. En myöskään siitä riemusta kilju. Muistan kyllä kun Seppänen tuli Mikkelistä pari kautta sitten niin aika harva pässimies siitä inisi. Hyvin kelpasi myös Pekkarisen Aku ja Hietaharjukin vaikka pelattiin samaa sarjaa.
Se on varmaa, että jatkossakin, jos Mikkelissä onnistutaan tässä hommassa niin SaPKon junnuja tulee siirtymään sinne. Jos Mikkeli on lähin liigapaikkakunta niin silloin se on varmasti monelle lupaavalle junnulle lähin A-liigakin ja ihan taloudellisista syistä vaihtoehto.

Aina parran pärinää mutta mihinkään se ei vaikuta, mopo menee sillä raiteella mihin on lähtenyt. Mutta on tässä sellainen juttu, että jos SaPKo aikoo säästää Jukureiden kanssa veljeilemällä niin itse vetäisen vähäiset tonnini rahoituspuolelta pois. Sen minkä Jukureilla voittaa, sen rahoittajissa voi hävitä. Tämä on se pointti joka tiedetään SaPKonkin johdossa varsin hyvin.
En tarkoita, että yhden tai kahden pelaajan kausilaina tarjoittaisi sitä, mutta jos tuota Juvan läpi menevää valtatietä alkaa suihkia ukkoa edestakaisin niin se on sitten voi voi.
 

NatKingCole

Jäsen
Suosikkijoukkue
Avoin kilpailu
Mutta on tässä sellainen juttu, että jos SaPKo aikoo säästää Jukureiden kanssa veljeilemällä niin itse vetäisen vähäiset tonnini rahoituspuolelta pois. Sen minkä Jukureilla voittaa, sen rahoittajissa voi hävitä. Tämä on se pointti joka tiedetään SaPKonkin johdossa varsin hyvin.
En tarkoita, että yhden tai kahden pelaajan kausilaina tarjoittaisi sitä, mutta jos tuota Juvan läpi menevää valtatietä alkaa suihkia ukkoa edestakaisin niin se on sitten voi voi.

Samat ajatukset itsellänikin sillä erotuksella että senttiäkään ei ole mulla kiinni. Mutta loppuu tämä seurailu ja satunnainen peleissä käyminen aivan varmasti. Jukurit-farmi kuulostaisi niin oksettavalta, että ei mitään tolkkua. Ja luulisi seuran tietävän tämän, että todella moni muukin kannattaja ajattelee samoin. Kylmät kävisi SaPKolle jos Jukureiden kelkkaan lähtisi. Ihan turha haaveilla mistään Etelä-Savon yhteisestä joukkueesta ja SaPKosta sen farmina.

Värehän aikanaan ilmoitti, että SaPKosta ei ikinä tule Jukureiden farmia, tiedä sitten miten on tämän uuden TJ:n aikana.
 

Laiton

Jäsen
Suosikkijoukkue
Los Angeles Kings, Nyslott Devils
Komppaan edellisiä. Olisi suoranainen "itsemurha" seurajohdolta lähteä läheiseen yhteistyöhön Jukurien kanssa. Sen verran syvällä on antipatiat ko. seuraa kohtaan suuren osan kannattajien (lipun ostajat) sydämissä. Toimistoilla välit tietääkseni kunnossa ja hyvä niin.
Kun olen tällainen vanha jäärä, en ymmärrä miksi edes junnut Mikkeliin siirtyisivät Savonlinnasta. SaPKon A pelaa metsistä ja siellä pystyy kehittymään myös, jos sitä oikein haluaa. Esim. Piitulaisen Jepe taisi pelata nuorten Suomisarjaa SaPKossa. Sai jumalattomasti peliaikaa ja dominoi kentällä, nyt liigassa (joo tiedän että käväisi myös Jukureissa matkalla pelaamassa Mestistä). Parempi pelata yli- ja alivoimaa Mestiksessä, kun hajavaihtoja Liigassa. Jos rahkeet sitten riittää kärkiketjuihin Liigassa... Paremmat puitteet on esim. Kuopiossa. Opiskelupaikan takia ehkä voisi siirtyä, mutta mitä Mikkelissä on mitä muissa ei ole. Välimatkat ei ole ratkaisevan pitkiä.
Onnea kuitenkin Jukureille Liigaan, rohkeutta heiltä ei ainakaan puutu.
 

Murkula

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maajoukkueet,Tappara,NY Rangers,Juniori- SaPKo
Taisi taas tulla siitä 1+1+1 paperista lisää paskapaperia kun Tallinder otti kolmen pelin rauhoitusajan.Runkosarjan viimeisessä ottelussa hallilla on näytillä nuorten MM-pytty, mutta en ihan äkkiseltään keksinyt miksi se Savonlinnaan tuodaan. Voi olla joku viisaampikin selitys, mutta tuli myös mieleen, että tulisikohan se Keskitalo kuitenkin loppukaudeksi SaPKoon. Sitten luin tuolta TPS-osioita niin vaikuttaa, että ei tule Keskitalo.

No auttaahan TPS nyt jo paljon Georgievillä, ja Niemisen Otto vahvistaa myös joukkuetta selvästi. Ei Virtakaan ole huono, mutta en tiedä onko selvästi parempikaan kun sopimuspelaajat. Eilenkin kuitenkin oli Hyttisen johtama omien miesten ketju selvästi paras kolmikko.

Mutta se mitä kirjoitin keskiviikkona otteluketjuun, pitää edelleen. Yksi puolustaja lisää ja joukkue olisi parempi.

EI ole tarkoituksena oikeastaan toivoakaan lainapelaajia, kunhan vaan pyörittelin tuota mitä on moneen otteeseen suusta päästelty, eli se että TPS:n kanssa olisi lappu jossa lukee sen lainaavan loppukaudeksi 1 puolustaja 1 hyökkääjä ja 1 maalivahti. Noh, maalivahti on, hyökkääjiäkin ihan paria peliä vaille vähintään 1 mutta puolustajaa ei ole liiemmin näkynyt sen jälkeen kun Kojo muutaman peliin jälkeen lähti. Keskitalo taisi yhden matsin pelata.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös