San Jose Sharks 2021–2022 – reset

  • 70 736
  • 291

SVSV

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Sharks
Jos Ferraro ei pelaa 'canesia vastaan, niin pakisto on todella kevyt. E
Ferraro hammaslääkärissä pistämässä legoja takaisin huuleen, joten ulkona pelistä. Merkley in. Muuten sama rosteri, paitsi Gadjovich poppareille ja Viel tilalle.

Reimer jatkaa maalissa, koska Sawchenkoa ei uskalleta pistää häkkiin. Eikö ihme, 50 kutia odotettavissa. Katsotaan miten Reimer kestää tänä yönä.
 

SVSV

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Sharks
Idän vieraskiertue on ohi. Vastassa idän top-3 joukkueet ja playoff-paikalla oleva Caps, ja Sharks kairasi tältä rundilta neljä pistettä. Tätä voidaan pitää loistavana suorituksena, vaikka voittoja tulikin vain yksi kappale. Carolinaa vastaankin voittomaali tuli vasta neljä minuuttia ennen loppua, joten isompikin pistepotti oli lähellä.

Pelit contendereita vastaan loivat uskoa Sharksin tekemiseen. Ne osoittivat, että heikollakin materiaalilla voidaan pärjätä sopivalla pelitavalla ja kuumalla maalivahdilla. Sharks pelasi pääosin tyylipuhdasta dump'n'chasea eli harvoin oli hyökkäysalueelle asiaa kiekko lavassa. Se toimii aika huonosti kun vastassa on Hedmanin ja Ekbladin kaltaisia tähtiä, mutta ei tuota myöskään kovin paljon ylivoimahyökkäyksiä kotiin päin. Harkittu taktiikka.

Reimer pelasi kaikki kiertueen pelit ja paikoin nähtiin vezina-tason suorittamista. Vain yksi helpompi maali (canesin ensimmäinen). Hienoa katsoa pelejä, kun maalivahtiin voi luottaa. Toki Reimerillä oli paljon tuuriakin mukana, mutta niinhän sitä kaikilla on.

Sharks oli siis jokaisessa pelissä pääasiassa vastaanottavana osapuolena. Catsia vastaan eniten, välillä myös Tampan kanssa aikamoisessa myllyssä. Silti pelit onnistuttiin pitämään tasaisina ja tuplamestaria vastaan noustiin kahdesti tappioasemasta. Hyvää asennetta! Ferraro ja Middleton palasivat kokoonpanoon. Dahlenille lisää ylivoimavastuuta!

Nyt saa joukkue levätä lähes kaksi viikkoa ennen Oilers-peliä. Varmasti on joukkue mustelmilla noiden blokkijuhlien jälkeen. Ehkä saadaan jopa Labanc takaisin kokoonpanoon ja ylivoimalle näin lisää variaatiota.
 

Vislami

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Sharks
Nyt saa joukkue levätä lähes kaksi viikkoa ennen Oilers-peliä. Varmasti on joukkue mustelmilla noiden blokkijuhlien jälkeen. Ehkä saadaan jopa Labanc takaisin kokoonpanoon ja ylivoimalle näin lisää variaatiota.
Hauskinta että unohdin Labancin edes olevan koko joukkueessa.. Kai se alitajuntainen toive kauppaamisesta tehnyt sen ettei ajatellu kaverin olevan vaan IR
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: SVSV

SVSV

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Sharks
Apu-GM Joe Will kertoili medialle, että Wilsonin (GM) sairasloma jatkuu. Wilson jäi marraskuussa pitkittyneen yskän takia pois ja siitä lähtien Will ja Tim Burke ovat luotsanneet laivaa.

Huono uutinen tietysti Wilsonin terveyden kannalta, mutta myös Sharksin kannalta. Wilson on tehnyt paljon hyviä kauppoja ja on haistanut usein veren tai ilmaiset pullat kun niitä ollut tarjolla. Toiminut GM:na lähes 20 vuotta, joten kokemusta on. Tänä vuonna esim Vegas saattaisi tarvita kolmatta pyörää palkanpidätyksiin, joissa Wilson viime vuonna avusti.

Toki Will ja Burke ovat myös kokeneita ja konsultoivat säännöllisesti Wilsonia ja Wilson junioria. Ei varmaan suurempia kauppoja tehdä ilman lupaa.

Mainitsi myös, että Hertlin kanssa yritetään tehdä jatko. Jos ei onnistu, myydään luultavasti. Ei yllätyksiä.
 
Viimeksi muokattu:

SVSV

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Sharks
Megna kävi leikkauksessa ja on sivussa 4-6 viikkoa. Leikkauksella korjattiin vamma jalassa, joka tuli ensimmäisessä Tampa-tappiossa blokatusta laukauksesta. Megna siis pelasi vielä koko vieraskiertueen, mutta nyt päätettiin pistää klapi kuntoon. Eli lisää poissaoloja puolustukseen ja enää ei taida olla mitään syytä olla peluuttamatta Merkleyä. Megnahan on varsin huono puolustaja NHL-tasolla, mutta pystyy pelaamaan sitä peruspakkipeliä johon Merkleystä ei ole.

Megna on UFA ja olisi teoriassa voitu kaupata jotain 6th rounderia vastaan, mutta katsotaan nyt ehtiikö parantua deadlinelle. Ja onko Sharks siellä myyjänä vai ei. Megna pelailee minimipalkalla, joten mahtuisi ainakin palkkakaton alle. Saman tason pakkeja tosin lienee jokaisessa organisaatiossa riittävästi.
 

SVSV

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Sharks
Pari satunnaista tilastoa näin 'nucks-pelin alla:

Sharks on onnistunut toteuttamaan 227 pitkää kiekkoa tällä kaudella, mikä on neljänneksi eniten sarjassa. Edellä Dallas, Vegas ja Carolina, joten eipä se kerro joukkueen menestyksestä mitään. Vähiten pitkiä kiekkoja on Jetsillä, 148 kpl.

Sharksia vastaan on tehty 170 pitkää kiekkoa, mikä on neljänneksi vähiten. Kertonee, että Sharks ei saa kovin suurta painetta luotua hyökkäyspäässä.

Paitsioita Sharksilla on liigassa 3. eniten eli 96 kpl (edellä Florida ja Washington) ja vastustaja on ollut paitsiossa 79 kertaa, millä Sharks sijoittuu liigan keskivaiheille. Siinäkin tilastossa negatiivinen suhde.

Ja loppuun rumimmat lukemat. Sharks on pelannut ilman maalivahtia 19 kertaa ja tehnyt yhden (1) maalin, samalla kun omissa on kolissut 13 kertaa. Liigan paskin suhde. Tosin esim Boston ja Edmonton eivät ole onnistuneet kertaakaan ilman kassaria, mutta yrityksiäkin on paljon vähemmän.

Minnesotalla muuten absurdin kova tilasto jos pitää paikkansa: 26 kertaa ilman maalivahtia, 14 tehtyä maalia ja kahdeksan päästettyä. Huhuh.
 

SVSV

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Sharks
Ja loppuun rumimmat lukemat. Sharks on pelannut ilman maalivahtia 19 kertaa ja tehnyt yhden (1) maalin, samalla kun omissa on kolissut 13 kertaa. Liigan paskin suhde. Tosin esim Boston ja Edmonton eivät ole onnistuneet kertaakaan ilman kassaria, mutta yrityksiäkin on paljon vähemmän

Kiesus! Sharks onnistui nousemaan hienosti valaspaitoja vastaan tasuriin 0,6 sekuntia ennen loppua pelatessaan ilman maalivahtia. Tällä paikattiin hieman tätä tilastoa ja noustiin siinä liigan kolmanneksi paskimmaksi joukkuueksi ohi Bostonin ja Detroitin.

Piste on parempi kuin nolla pistettä, mutta jokainen alle kahden pisteen suoritus vähentää Sharksin playoff-mahdollisuuksia. Kautta on silti vielä paljon jäljellä, joten odotellaan vielä pari viikkoa ennen lopullista tuomiota.

Loppukausi on kriittinen Sharksille playoffien pääsyn lisäksi toisesta syystä. Jos Sharks päättää myydä Hertlin (eikä mies tule UFAna takaisin), niin silloin täytyy myydä myös Meier. Ja se tarkoittaa rebuildia. Seuraa spekulaatiota toimista, jos Sharks tippuu playoff-junasta.

Hertlin tasoisen sentterin puuttuminen ensi kaudella tarkoittaa lähes väistämättä huonompaa suoritusta kentällä, ellei miestä pystytä korvaamaan toisella huippusentterillä. Frenzystä alle 30-vuotiaita playoff-joukkueen potentiaalisia top-2-senttereitä löytyy... no, ei juurikaan. Hertlin lisäksi ehkä Trocheck tai Strome, joista ensimmäisestä en edes tiedä pelaako sentterin paikalla. Eli sellainen pitäisi hommata kaupalla, johon tulisi käyttää varmasti vähitään 1st rounder ja pari lupausta. Ei kannattavaa Sharksin retool-poppoolle.

Näin ollen ensi kaudella ei tarvitse miettiä menestystä, jolloin myös Meier on myytävä. Hänet saa varmasti kaupaksi tehokkaan kauden jälkeen, sillä caphit on vain 6 miljoonaa vielä ensi kauden. Sharks voi jopa pidättää palkkaa. Meieriä ei kannata myydä vasta ensi vuoden TDL:llä, vaan kesällä draftin aikoihin. Silloin voidaan myös haistella, haluaisiko hän jatkaa 8-vuotisella lapulla Sharksin riveissä ja olla mukana rebuildin läpi. Jos ei, niin pakko kaupata.

Meieristä ja Hertlistä voisi jopa saada yhteispakettina (eri joukkueilta siis) ja mahdollisilla palkanpidätyksillä 3x 1st rounder ja pari kovaa prospektia. Tai sitten jotain 2x 1st rounder, 2x 2nd rounder ja prospekteja yms. Kyllä niillä jo jonkinlaisen rebuildin saa käyntiin.

Se niistä spekuloinneista. Itse olen päättänyt olla vielä pari viikkoa playoff-junassa, joten ei vielä käydä potentiaalisia kauppoja tarkemmin läpi.
 

Telnyashka

Jäsen
Suosikkijoukkue
SJS
Pederson waivereihin. Eipä päässyt nelosesta ylöspäin eikä ylivoimalla näyttämään kehuttua vetoaan (peliaikaa sai kyllä). 4.kiekka kaverista taidettiin maksaa, hutilta maistuu.

Waivereista poimittiin sitten Dzingel. Taitaa olla muuan vuosi jo kun kaveri oli pelimies, ollut hiljaista viime ajat. Mikähän sille tuli, eikös se hyytynyt kun sinitakkeihin päättyi pleijarivahvistukseksi?

Rightin mies veks ja lefti tilalle. Mnoo mikäs tässä kokeillessa.
 

SVSV

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Sharks
Pederson waivereihin. Eipä päässyt nelosesta ylöspäin eikä ylivoimalla näyttämään kehuttua vetoaan (peliaikaa sai kyllä). 4.kiekka kaverista taidettiin maksaa, hutilta maistuu.

Pederson läpäisi siirtolistan ja lähetettiin Barracudaan. Kauden ensimmäisissä peleissä näytti pirteältä ja välillä vaaralliselta, mutta ei ole 30 peliin tuonut juuri sitä neloskentän energiapelaamista enempää pöytään. Coyotes ei ottanut miestä takaisin, joten lienevät varmasti tyytyväisiä tuohon neloskierroksen varausvuoroon. Huono kauppa, mutta näitä kannattaa silti yrittää.

Dzingel oli erikoinen poiminta, koska mies ei enää ihan nuorikko ole ja on ilmeisesti pelannut päin persettä aavikolla. Täytyy myöntää, että en tiennyt miehen hyytyneen noin pahasti kun mielessä oli lähinnä se kausi Ottawassa ja kauppa Sinitakkeihin. Silloinhan Dzingel pelasi noin 60 pisteen kautta.

Dzingel depytoi Ankkoja vastaan ja sai heti roolin Couturen vierellä. Kertonee jotain Sharksin hyökkäyksen syvyydestä kun waiver-poiminta pääsee nimelliseen ykkösketjuun ja kakkosylivoimakoostumukseen. Koitin keskittyä pelissä nimenomaan numeron 14 paitaansa saaneen Dzingelin seuraamiseen, ja mies pelasikin varsin mallikkaan ottelun. Dzingel mm. antoi kolme hyvää syöttöä, josta paremmalla viimeistelyllä olisi tehty maalit (läpiajo, kaksiykkönen, joku kolmas), ja hankki yhden jäähyn oltuaan itse läpiajossa. Ei kuitenkaan maistunut, ja varsinkin Gregor kunnostautui taas avopaikkojen hassaamisessa. Ainoa Dzingelin selvästi huono ratkaisu oli ylivoimalla rannari logoon ilman maskia, mutta samassa onnistuu säännöllisesti esim. Timo Meier.

Sharks viilettää seksikkäässä seitsemän ottelun tappioputkessa, josta kuitenkin on kairattu neljä pistettä mukaan. Ylivoimaan kaatui tämäkin matsi, tai sen paskuuteen. Sharks on yllättäen vasta 12. huonoin joukkue miesylivoimalla, ajattelin että keikutaan top-5-sijoilla.

Väitän, että ylivoiman ollessa liigan parasta kolmannesta Sharks olisi pudotuspeleissä. Niin monta jatkoaika- ja yhden maalin tappiota on tullut. Varsinkin, kun Sharksin alivoima on liigan neljänneksi parasta.

Alivoiman toimivuus lisää toivottavasti Nieton arvoa markkinoilla. Muuta hyötyä hänestä ei olekaan, mutta joku contender voisi terästää alivoimaa yhdellä varapelaajalla. Aika monella contenderilla alivoimaprosentti on alle 80.
 

SVSV

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Sharks
Joko saa luovuttaa kauden suhteen. Kymmenen pistettä playoff-paikkaan ja divarin toiseksi viimeinen sija. Lisäksi Ferraro loukkaantui ikävän näköisesti. Tietoa huilista ei vielä ole, mutta jotain näytti menneen rikki. Näin ollen ulkona on pakistosta Karlsson, Ferraro, Knyzhov, Megna ja Meloche. 3/6 parhaasta rosterista ja 7-8 pakit. Nyt pitää kaivaa organisaation 11. paras pakki mukaan.

Myyntihousut jalkaan. Matseja täytyy silti vielä katsoa, koska tämä saattaa olla Hertlin viimeisiä viikkoja joukkueessa. Surullista, jos Ninja Hertl pakkaa laukkunsa ja sainaa jatkot muualle, mutta niin tämä bisnes toimii.
 

Vislami

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Sharks
Krakenista sentään voitto, mennään voittoputkessa! Dzingel eka osuma Sharkseissa, Scott Reedy nousi ylös ja heti ekaan peliin maali, Gadjovitchille myös uran eka osuma. Mutta ei tuo peli koosteessa kyllä vakuuttavalta silti näyttänyt, kudit Krakenille 40-24 ja aika hakemiselta näyttää. Pitäs tällä viikolla koittaa vaikka kokonainen peli kattoa.

Management sanonu ettei mennä rebuildiin, koska ei maksavia katsojia kiinnosta se. Mutta kannattaako sitten rämpiä siinä viivan tuntumassa turhilla liikkeillä? Nyt jotain rotia tonne.

Bobin koirankoppi rupee olee tasoa yks virhe ja heti miettimään vaikka useemmaks peliks poppareille. Ei tee näille junnuille kyllä hyvää kun nyt ois aikaa opetella ja ottaa vastuuta ku kisat on ollu jo pitkään ohi. Myöskään ei tuolla porukka oo valmiina pelin alkuun, eikä saada sitten pakkaa kasaan. Ylivoima ja kentät iha omituista touhua. Katellaan varmaan kauden loppuun ja päästellään menee. Toivottavasti.

Ferraro 6-8 viikkoa ainakin poissa kun kävi leikkauksessa. Eli aika junnuporukalla mennään nyt kausi loppuun, mites Ekin paluu saikulta?

Muut harrastukset vieny nyt hoki seuraamiset aika miniminiin mut kyl sitä tästä palaillaan kun TDL lähenee ja liikkeitä odotettavissa.
 

Puoliveltto

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sharks.
Rebuild käyntiin vaan. Pitää se kituva eläinkin päästää kärsimyksistään.

Hertlistä ja varsinkin Meieristä saa nyt vielä hyvän korvauksen. Lisäksi tänä vuonna Sharksilta löytyy ykköskierroksen varaus, joten loppukauden vetäminen metsähallituksen puolelle, niin paskaa kun se onkin, pelaa omaan pussiin. Franchise-pelaajia ei käytännössä saa kun draftaamalla, ja siihen tarvitaan alhaisia varausvuoroja. Jotkut tietysti poimii Bergeroneja ja Weberejä kakkoskierrokseltakin, mutta Sharksilla niiden saalis on (Ferraroa lukuunottamatta) mattnietoja ja dylangambrelleja.

Sharks on sidottu moneksi vuodeksi paskoihin sopimuksiin, ja niistä tuskin päästään irti. Eklundille ja muille prospecteille peliaikaa, ja oikein hyvällä tsägällä diilin loppuvuosina Burns saadaan vaihdettua kuutoskierroksen varaukseen, kunhan pidätetään puolet palkasta. Omaan jengiin voisi hankkia jamesnealeja tai muita ongelmajätteitä kunhan saisi varausvuoroja mukana jne.

Itse olen seurannut Sharksia nyt 10 vuotta, tänä aikana on tottunut siihen, että jengi on käytännössä koko ajan ollut contender-kaliiberia. Ne ajat on nyt takana, eivätkä moneen vuoteen palaa. Sad but true.
 

SVSV

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Sharks
Rebuild käyntiin vaan. Pitää se kituva eläinkin päästää kärsimyksistään.

Hertlistä ja varsinkin Meieristä saa nyt vielä hyvän korvauksen. Lisäksi tänä vuonna Sharksilta löytyy ykköskierroksen varaus, joten loppukauden vetäminen metsähallituksen puolelle, niin paskaa kun se onkin, pelaa omaan pussiin. Franchise-pelaajia ei käytännössä saa kun draftaamalla, ja siihen tarvitaan alhaisia varausvuoroja. Jotkut tietysti poimii Bergeroneja ja Weberejä kakkoskierrokseltakin, mutta Sharksilla niiden saalis on (Ferraroa lukuunottamatta) mattnietoja ja dylangambrelleja.

Sharks on sidottu moneksi vuodeksi paskoihin sopimuksiin, ja niistä tuskin päästään irti. Eklundille ja muille prospecteille peliaikaa, ja oikein hyvällä tsägällä diilin loppuvuosina Burns saadaan vaihdettua kuutoskierroksen varaukseen, kunhan pidätetään puolet palkasta. Omaan jengiin voisi hankkia jamesnealeja tai muita ongelmajätteitä kunhan saisi varausvuoroja mukana jne.

Itse olen seurannut Sharksia nyt 10 vuotta, tänä aikana on tottunut siihen, että jengi on käytännössä koko ajan ollut contender-kaliiberia. Ne ajat on nyt takana, eivätkä moneen vuoteen palaa. Sad but true.

Aika raadollinen näkemys, mutta näinhän se negatiivisimmillaan on. Itse aloittelin Sharksin seurannan 2006 ja nyt eletään synkimpiä hetkiä, vaikka henkilökohtaisesti enemmän sattui se kun tajusin, ettei Marleau (eikä Jumbo) tule Sharksin paidassa mestaruutta voittamaan. Jumbolla se onneksi on tänä vuonna vielä mahdollista.

En usko täydelliseen räjätykseen ja ongelmasopimusten sisääntuontiin, koska joukkueella on liikaa pitkiä (ja paskoja) sopimuksia. Hertlin ratkaisu on se keskeisin ja näyttää suunnan. Jos sainataan jatkolapulla, organisaatio jatkanee retoolia ja pyrkii taas ensi vuonna playoffeihin. Muuten edessä voi olla isompi uudistus.

Eklundilla on muuten vieläkin maalitili avaamatta kauden osalta. SHL:ssä noin 0,5 syöttöä per peli, ja kuparinen rikkomatta. En silti huolestu, kun näin miten mies pelasi alkukaudesta.

Hatakka nostettu ylös, eli vihdoin mies saa toisen mahdollisuuden alkukauden ylisuorittamisen jälkeen. Näinköhän Sharks poimii Hatakalle juttukaverin waivereista? Lindbohm olisi (pelityyliltään) juuri sitä mitä Sharks tarvitsisi, mutta koska playoffeihin ei olla menossa ja ikää kaverilla jo lähemmäs 30 vuotta, en usko miestä poimittavan. Tokihan voisi olla ikävä ja ottaa kuitenkin, ja Petterin onnistuessa kaupata hänet vaikka juuri Floridaan jotain jämäkierroksen pickiä vastaan.
 

SVSV

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Sharks
En tiedä kiinnostaako ketään, mutta Sharks hävisi 11. pelin putkeen Vegasille. Sharks taitaa olla voittanut Vegasin useammin playoffeissa kuin runkosarjassa. Kevään joukkue siis.

Reimer aloitti taas ja loukkaantui, jolloin Sawchenko pääsi vihdoin häkkiin. Aloittanee seuraavan pelin, vaikka Hill on vihdoin tulossa takaisin. Hilliä odotetaan kaukaloon viikonloppuna.

Moneypuck antaa Sharksin playoff-mahdollisuudeksi 1,4 %. Valmennus yrittää silti loppuun asti, kuten tietenkin kuuluukin, ja siksi mm. Reimeriä on peluutettu jokaisessa pelissä. Lieköhän tässä ylirasituksessa syy loukkaantumiseen.

Joukkueen desperation mode ei paljon näy tilastoissa. Helmikuussa joukkue laukoi vähiten maalia kohti kaikista liigan joukkueista (25,9 s/g). Myös maalia kohti suuntautuneiden vetojen erotus oli liigan toiseksi surkein aavikkokoirien jälkeen (-86).
 

Vislami

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Sharks
Joukkueen desperation mode ei paljon näy tilastoissa. Helmikuussa joukkue laukoi vähiten maalia kohti kaikista liigan joukkueista (25,9 s/g). Myös maalia kohti suuntautuneiden vetojen erotus oli liigan toiseksi surkein aavikkokoirien jälkeen (-86).
Tätä se ongelma tällä tiimillä on Bobin alla, ei saada mitään motia kentälle ja kun systeemi ei toimi niin ei tapahdu mitään. Peten alla homma ei ollu niin iso ongelma kun oli huomattavasti enemmän taitoa kentällä ja kopissa äijät pitämässä jöötä.

Sääli Reimerille että ylipeluutettiin, toivottavasti ei pitkä loukki. Alavartalo kun voi tarkottaa iha mitä vaan...

Onko DW:n terveydentilasta muute mitää kuulunu?
 

SVSV

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Sharks
Onko DW:n terveydentilasta muute mitää kuulunu?

Hiljaiseloa sen suhteen. Vaikuttaa, että aikarajaa paluulle ei ole asetettu ja vara-GM:t hoitavat kauppoja.

Kauppoja, joista ensimmäinen oli Alex Stalockin hankkiminen takaisin Edmontonista future considerationsia vastaan. Käytännössä siis ilmaiseksi.





Sharksin maalivahdit ovat hajalla, joten Stalock napattiin tilkitsemään vuotavaa peräpäätä. En nyt ole ihan varma, mutta eikö Stalock kärsinyt koronan jo kauan sitten ja oli pitkään pelikyvytön. Tällä kaudelle kirjannut viisi peliä Öljyn farmissa GAA:lla 3,81 ja torjuntaprosentilla 86,2.

Oliko tämä nyt tarkoituksenmukainen veto? Okei, ymmärrän ettei maalivahtia saa muualta ilmaiseksi, mutta onko nyky-Stalock parempi kuin Sawchenko?
 

Vislami

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Sharks
Sharksin maalivahdit ovat hajalla, joten Stalock napattiin tilkitsemään vuotavaa peräpäätä. En nyt ole ihan varma, mutta eikö Stalock kärsinyt koronan jo kauan sitten ja oli pitkään pelikyvytön. Tällä kaudelle kirjannut viisi peliä Öljyn farmissa GAA:lla 3,81 ja torjuntaprosentilla 86,2.

Oliko tämä nyt tarkoituksenmukainen veto? Okei, ymmärrän ettei maalivahtia saa muualta ilmaiseksi, mutta onko nyky-Stalock parempi kuin Sawchenko?
Tätä ihmettelin itekki, miks ei annettais nyt junnumokeille peliaikaa ja oppimista. No onpahan joku paikkaa, taitaasiis olla että Hill ei oo ihan täysin pelikuntoinen..
 

SVSV

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Sharks
Sharks kepitti Kingsin playoff-runia, mikä on aina mukavaa, ottamalla 4-3-jatkoaikavoiton. Hertl kävi nostamassa tradearvoaan hienolla jatkoaikamaalilla. Karlsson palasi.

Itse en ole enää viimeisiä pelejä katsellut, koska moti on lopussa. Sinänsä jännittäviä aikoja eletään, koska seuraavat kaksi viikkoa määrittävät pitkälti organisaation suunnan seuraavien 2-4 vuoden ajalle.

Hertlin kauppahintaa on arvuuteltu eri medioissa, mutta kukaan ei usko Sharksin kotiuttavan top-prospektia, vaan enemmänkin 1st + "organisaation 3-4rd prospect" + täyteprospect. En ole varma haluanko Hertlin kaupattavan tuohon vastineeseen. Toki onhan liigassa GM:iä, joihin ei cup-run-päissään järki vetoa joten isompaa vastinetta voi teoriassa olla tarjolla. Hertlin tilalle pitäisi saada kova sentteri, ja jos sitä ei ole tulossa vaihtokaupassa eikä lottery osu, mieluummin pitäisin Hertlin pitkällä jatkosopimuksella. Koska lottery on harmikseni vasta TDL:n jälkeen, jatkosopimusta toivotaan.

Middletonista on tullut kyselyitä, eikä ihme. Kovaotteinen syvyyspakki kiinnostaa useita playoff-joukkueita. Mielenkiinnolla odotan, mikä on vastine. Maanantai 21.3. isolla kalenteriin.

Sharks oli muuten ennen Kings-peliä tehnyt kymmenessä ottelussa yhtä monta maalia kuin aavikkokoirat kahdessa ottelussa.
 

SVSV

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Sharks
Sharksilla tällä viikolla edessä neljä peliä. Näistä olisi tärkeä ottaa enintään kaksi pistettä, jotta Will ei GM-pallillaan saa mitään typeriä ideoita. Maanantaina sitten TDL ja sitä ennen odotellaan Hertlin jatkosopimusta. Jos sitä ei kuulu, kannattaa varata oman käytön mukainen määrä alkoholia maanantain livestreamin yhteyteen.

Leonard on kutsuttu ylös, eli pieniä muutoksia kokoonpanoon. Ottanee paikkansa Hertlin ja Barabanovin kentästä. Lisäksi Hill on taas loukkaantunut, ja jos Reimer ei ole vielä toipunut, Sawchenko pääsee tolppien väliin.

Jos Sharks ei ole menossa playoffeihin, niin Barracudalla menee vielä huonommin. Joukkue on liigan viimeisenä pisteprosentilla 0,39. Siellä on hyvä Hatakan ja kumppaneiden oppia voittamaan. Harmi, että toisin kuin NHL:ssä, AHL:ssa ei ole mitään hyötyä jäädä viimeiseksi.
 

Vislami

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Sharks
Sharksilla tällä viikolla edessä neljä peliä. Näistä olisi tärkeä ottaa enintään kaksi pistettä, jotta Will ei GM-pallillaan saa mitään typeriä ideoita. Maanantaina sitten TDL ja sitä ennen odotellaan Hertlin jatkosopimusta. Jos sitä ei kuulu, kannattaa varata oman käytön mukainen määrä alkoholia maanantain livestreamin yhteyteen.

Leonard on kutsuttu ylös, eli pieniä muutoksia kokoonpanoon. Ottanee paikkansa Hertlin ja Barabanovin kentästä. Lisäksi Hill on taas loukkaantunut, ja jos Reimer ei ole vielä toipunut, Sawchenko pääsee tolppien väliin.

Jos Sharks ei ole menossa playoffeihin, niin Barracudalla menee vielä huonommin. Joukkue on liigan viimeisenä pisteprosentilla 0,39. Siellä on hyvä Hatakan ja kumppaneiden oppia voittamaan. Harmi, että toisin kuin NHL:ssä, AHL:ssa ei ole mitään hyötyä jäädä viimeiseksi.

Näin just viime yönä painajaista että tää tiimi puski tosissaan ittesä pleijareihin... Toivottavasti siellä nyt tajutaan vetää vähä jarrua että olis edes jonkinlaiset draftimahikset.

Hertl ei tällä hetkellä "saatavilla" eli todnäk yritetään rustailla pahvia. Thornton oli pressissä sanonu et toivoo Tomasin jäävän kun nauttii pelata täällä ja porukasta. Miks ei sit vaikka laiteta rentalina ja tehdä jatkopahvia kesällä? Toivottavasti pikkejä ja muuta kamaa saadaan kasaan ja homma lähtis pikku hiljaa raiteille.

Ei Cudalla kyllä hääviä ole.. Uusi hallisoppari sentään tullut, en tarkemmin jaksanut aamulla tihrustella. Kertooko tää sitten prospectien tilanteesta vai mikä siellä sakkaa?
 

palle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Minnesota Wild, HIFK
Mikä San Josen suunnitelma on tuleville vuosille? Tuntuu hieman erikoiselta signata sopimuksen voimaan astuessa 29-vuotias pelaaja kahdeksaksi vuodeksi. Lueskelin pikaisesti, että sopparissa tulee ensimmäiset 3 vuotta olemaan täysi NMC ja sen jälkeen rajoitettu ntc.
 

Särkilauma

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo, RoKi, Sharks, Lions, Seahawks
Kai siellä sitten on jokin retool suunnitelma taustalla kun Eki ainakin ilmaisi aiemmin, että rebuildia ei aio jäädä katsomaan.

En sitten tiedä kuinka paljon tuosta nykyisestä pelaajamateriaalista jää hyödyntämättä valmennuksellisista syistä. Ei jotenkin toi Bougner valmentajana ja hänen pelitapansa ole vakuuttanut missään vaiheessa.
 

Vislami

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Sharks
Mikä San Josen suunnitelma on tuleville vuosille? Tuntuu hieman erikoiselta signata sopimuksen voimaan astuessa 29-vuotias pelaaja kahdeksaksi vuodeksi. Lueskelin pikaisesti, että sopparissa tulee ensimmäiset 3 vuotta olemaan täysi NMC ja sen jälkeen rajoitettu ntc.
Ei siinä olekaan järkeä. Johtoporras on päättänyt että rebuildiin ei mennä tai ainakaan sanota, niin kai tämä on ratkaisu sitten siihen..
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös