Ilmoitukset

Nimimerkki Salama15 pääsee viikon päästä kokeilemaan uudelleen, jos Trumpin ketjuun eksyisi pelkän nimittelyn ja sisällöttömän huutelun sijasta välillä vaikka jotain asiaakin.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Nynoamous jatkoi offtopicia ja turhaa vääntöä ketjunootin jälkeenkin, joten hän saa harjoitella viikon ajan luetun ymmärtämistä.

Sulje ilmoitus

San Jose Sharks 2018–2019

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana KooMT, 08.05.2018 klo 23.13.

 1. lasaleiko Jäsen

  Lainaus:
  Eläpä hessu hermostu, minä selvennän kun pyydetään.

  Ajatushan tuossa meni alussa ristiin, ja tarkoitus oli sanoa että ennen 2008 finaalitappiota (siis konf. finaalien päätteeksi) ei tohtinut koskea. Samalla tavalla siis muistellaan asiat.

  Hyvä huomautus, tuo viestin esikatselu on itselle jäänyt hieman aliarvostetuksi toiminnoksi.
   
 2. Viljami84 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit,Buffalo,Leijonat, altavastaajat
  Lainaus:
  Jes, no niin ymmärsin siis tavallaan oikein, kiitos ja mua ei saa hermostumaan, mutta asiasta sanon. Ja nöyränä otan vastaan myös omista viesteistä palautteen!

  Mutta tuosta konferenssin pytyn koskemisesta, että vaikka niin taikauskoisia tuolla (NHLssä siis) ovatkin, niin eiköhän tuo lopulta ole ihan sama ja mielestäni valmentajan tehtävä olisi pelaajille painottaa, että ei se onnella tule vaan työnteolla!

  Toki, jos tuosta mentaalipuolen positiivisen vireen saa, niin varmaan se sitten on syynä siihen miksi valkut eivät ole sekaantuneet.
   
 3. vilpertti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  San Jose Chokes
  Logan Couturella on nyt vuodesta 2010 tehtynä 40 pudotuspelimaalia.

  Tuo on tilastoissa toisiksi korkein lukema, ainoastaan Ovetskinillä on enemmän maaleja tämän vuosikymmenen ajalta (45). Couturesta saattaa siis näissä pudotuspeleissä tulla eniten pudotuspelimaaleja tällä vuoskymmenellä tehnyt pelaaja.
   
  Backis tykkää tästä.
 4. Backis Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Carolina Hurricanes
  Lainaus:
  Komea tilasto ja Couture on kyllä helvetinmoinen pudotuspelipelaaja. Muutenkin Sharksilla on hyökkäyksessä tällaisia prototyyppisiä kevään hyökkääjiä, kuten Pavelski ja Meier, kunnon tahtopelaajia jotka vääntävät pirunmoisella raivolla. Kanelta itse olen odottanut enemmän koska ominaisuuksien luulisi sopivan näihin kevään vääntöihin.

  Puolustus ilmeisesti se heikko kohta, kun tuntuu että hyökkäyspeli toimii ja maaleja tulee. Canesin jälkeen oma suosikkini mestariksi, koska Jumbo Joelle ja muutamalle muulle soisi cupin. Toivottavasti ainakin St Louis kaatuu.
   
 5. Vislami Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  San Jose Sharks
  Lainaus:
  Etkä ole ainut. Tossa ollut vähän huhuja et liekkö pelaisi jonkun vamman alla. Pelaaminen kuitenkin parantunut kevään edetessä, joten toivotaan nousujohteisuutta
   
 6. Telnyashka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SJS
  Lainaus:
  Mä törmäsin taasen twitterissä tälläiseen:

  Since 2010:
  Ovechkin- 50
  Couture- 45
  Pavelski- 42
  Crosby- 42
  P. Kane- 41

  Siinä olisikin ihmeteltävää, jos Cootch tosta Ovien ohi menee, kun kaverista ei juuri mitään puhuta kuin "ookoo 2-suunnan centteri". Tohon ynnää vielä sen, että Hertl ollut tän kevään vaarallisin pelaaja kaikista (by Luszczyszyn), niin hyvissä käsissä on Sharksin kärki centterikaksikko.
   
  Vislami tykkää tästä.
 7. Vislami Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  San Jose Sharks
  Lainaus:
  Tuo tilasto pyöri myös pelin aikana. Myös se hyvä muistaa että Sharksit missas pleijarit kerran tuona aikana
   
 8. Bosco Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Pittsburgh
  Lainaus:
  Jos Couture tuosta vielä Ovechkinin ohittaisi, tietäisi se samalla sitä että tekee yhden playoff-kevään ajalta kovimman maalimäärän sitten Sakicin kevään '96 suorituksen. Sakic teki silloin 18 maalia ja sen jälkeen (viimeisen 22 playoff-kevään aikana) 15 maaliin ovat yltäneet ainoastaan Crosby (2009) ja Ovechkin (2018).
   
 9. SVSV Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  San Jose Sharks
  Lainaus:
  Couture on omissa papereissa aina potentiaalinen Selke-finalisti, kun kauden lopussa on tottunut, että mies dominoi kenttää joka puolella. Kuitenkaan runkosarjassa miehellä ei ole sama vaihde silmässä, ja pelaa melko hmv-tyylillä ja tämän takia ei nouse ikinä keskuteluissa esille. Keväällä sitten clutch-mode päälle ja miestä on lähes mahdoton pysäyttää. Ei se toki aina käynnisty heti, ja itsekin tuli kirottua kun Couture vaikutti Vegas-sarjassa ennalta-arvattavalta ja turhautuneelta. Mutta siinä missä Pavs on joukkueen sydän niin olkoon Couture (ja Hertl) vaikka keuhkot, joiden kautta Sharksin peli hengittää.

  Hertlistä tietenkään ei voi olla tykkäämättä, ja turhauttavimmissakin peleissä tsekki saa aina jotain yksin aikaan, mikä mahdollistaa Sharksin pärjäämisen myös altavastaajana.

  Molempien loukkaantumishistoria on tietenkin hieman ikävä. Blues pommitti kaikkia Sharksin kärkikavereita melko kovaa, ja aika varmuudella voi sanoa, ettei tuosta sarjasta ilman loukkaantumisia selvitä.
   
 10. Ralph Jäsen

  Lainaus:
  Ja unohdetaan, että niin kävi myös Ovechkinin Capitalsille.
   
 11. Vislami Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  San Jose Sharks
  Lainaus:
  Niinpä piru olikin. Jotenkin tuntunut että vakio-osallistuja tällä vuosikymmenellä.
   
 12. vilpertti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  San Jose Chokes
  Jotkut on nyt multa kysyneet tuon Lindros kommentin jälkeen jotta mistä on kyse, niin tässä on hyvä kertausartikkeli kaikille:

  1991, Eric Lindros, and the San Jose Screwjob

  Eli seuraavan kerran kun Coloradon fanit inisee jostain voi heiltä tietysti kysyä oliko Lindros eli Forsberg eli Stanley Cup sopiva ennakkomaksu asiasta :)
   
 13. Henkka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Red Wings, Arsenal, Grand Rapids Griffins
  Lainaus:
  Olipas hieno artikkeli. Monta kaikenlaista kivaa vanhaa jutskaa tuolla.
   
 14. Juteeni Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Avalanche ja Tappara
  Lainaus:
  Tuo vanhan seuran "velka" kuitattiin heti Kalliovuorille siirtymisen jälkeen Avalanchen toimesta treidaamalla vuotta aikaisempi first overall pick eli Owen Nolan sinne ja lopulta kaikki olivat tyytyväisiä lopputulemaan.
   
 15. vilpertti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  San Jose Chokes
  Lainaus:
  Sandis Ozolinsh ei ollut minkään arvoinen? =D
   
 16. Juteeni Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Avalanche ja Tappara
  Lainaus:
  Niin siis kaikki olivat tyytyväisiä. San Jose sai sen viekkaudella ja vääryydellä viedyn draftin ensimmäisen varauksen (toki väärältä vuodelta) ja Colorado sai sitten sen mitä kiekkojumalat näkivät sopivaksi.
   
 17. Telnyashka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SJS
  Thornton ja eka kerta urallaan, kun mätti kaksi maalia pleijaripelissä. Edellisellä kierroksella häntä ennen vastaavan teki Vlasic. Kelatkaa sitä.
   
  Vislami tykkää tästä.
 18. Vislami Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  San Jose Sharks
  Lainaus:
  Ja tilastoniiloilut ei lopu siihen!

  Thorntonilla myös uransa kovin maalimäärä playoffseissa. (4)
  Couturen tämänhetkinen maalimäärä Franchise record. (14)
  Karlssonilla tämän kauden eka maali ja iski sitten myös toisen samalla rahalla. Samalla EK65:n playoff-ottelu nro 65.

  E: ja Pavelskille uran 100. Pof piste

  Ja oli kyllä ihana lopetus tuohon otteluun.
   
  Viimeksi muokattu: 16.05.2019 klo 11.04
 19. Telnyashka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SJS
  Se oli siinä. Ekin nivuset petti, änäri salli headhuntin josta seurasi kasa lisää headhunttei ja näin Sharks olikin jo valmis loukkaantumisten takia.

  -Haley oli alusta loppuun kyllä niin kamala, kuin osasi odottaa ja upotti ketjukavereitaan mukanaan. Ennen pleijareita ihmettelin, miksi tommosta jarrua pitää peluuttaa, kun kerran koko ajan puhuttu neljän kentän pyörittämisen tärkeydestä. Toivottavasti Haley jää ilman sopparia ja tonne neloseen hommataan oikeita pelimiehiä.

  -Melkman oli hyvä mielestäni, hoiti roolinsa. Saas nähdä onko liian kallis rooliinsa ensi kaudella, mielestäni on.

  -Goodrow menisi varmaankin laiturina hyvin, centterin tontti liikaa. Tämä tiedettiin jo runkosarjassa, Wilsonin moka ettei korjannut.

  -Sörensen hyytyi lopussa. Loukkaantuminen vaiko pettikö kunto. Ei ole kyllä ainakaan ennen urallaan pelannut läheskään näin paljoa kauteen. Odotan kaveria ensi kauden joukkueeseen ja toivottavasti joku haastaa hänet todella 3.ketjun paikasta. Nyt sai liikaa armoa, koska Thornton.

  -Thorntonin odotan jatkavan, jännätä tuleeko sieltä kotialennus ja kuinka iso. Hyvä kausi.

  -LaBanc ja ihan odotetut pleijarit. Yksilötaitoa, tulosta ja hölmöjä jäähyjä. Selvä parannus kuitenkin viime keväseen, joka tärkeintä. Hyvä kausi kokonaisuudessaan.

  -Pavelski ja kyllä nämä pleijarit vähän rauhoitti ainakin itsellä jatkosopparin väkisin saamista. Truu kapteeni, mutta ei kaverin palkka silti voi olla joukkueen kärkihyökkääjien tasoa, kun ei sitä kerran ole. Toivottavasti saavat Wilsonin kanssa aikaseksi fiksun jatkon ja uskallettaisiin kaveri tiputtaa top6 pois tarpeen vaatiessa.

  -Hertl oli kahden ekan kiekan jälkeen pleijareitten paras pelaaja. Nuff said. Headhuntilla tämä hymyilevä-Lindros lopulta pelattiin pois.

  -Kane ja voivittu. Harmittaa hiukan, että kaveri lähti Reavesin leikkeihin mukaan ja lopulta loukkasi itsensä niissä? Jalka liikkui, mutta ne harvat vedot 1.kiekan jälkeen olivat aivan paskoja. Jos ensi keväänä olisi fiksumpi.

  -Nyquist löysi paikkansa Cootchin rinnalla. Pitäisin, jos fiksulla sopparilla onnistuisi.

  -Couture oli matkalla tähtiin, mutta taisi joku noista Schennin pommeista, mitään muuta arvoa tällä äijällä ei ollutkaan, saada osuman perille asti. Jossain pelissä Couture pelasi ihan jonkun pari minuuttia erään.

  -Timossa on potentiaalia ja eiköhän ensi kaudella ole taas parempi. Enemmän ilkeyttä, nyt oli itse hyvin herkästi polvillaan vihellyksen jälkeen. Mielestäni hyvin usein oli filmausta koko touhu.

  -Donskoin olisi pitänyt pelata heti alusta lähtien, edelleen naurattaa Pete ja perustelut miksi Haley nappasi paikan edestä. Veikkaan että joku mällää selvästi isommin rahaa pöytään kuin Wilson.

  -Burnsilta hyvä kevät kokonaisuudessaan.

  -Vlasic ja sama juttu.

  -Eki loukkaantuneena oli enemmän hyvä kuin huono. Terveenä cuppi olisi saatu Jumbolle.

  -Dillon ja heikko kevät, samanlailla kuin -16; paskaa peliä mutta suuryleisö löytää syyllisen vierestä (Polak, Eki). Erinomainen runkosarja, mutta kyllä nämä kevään panikoinnit ja itsensä ulospelaaminen on niin nähty. Itse olisin valmis luopumaan.

  -Braun oli epäonnen soturi harmittavan paljon, toki jotain tehdään väärin, kun sama kaveri ohjailee omiin maaleja. Enimmäkseen kuitenkin hyvä, oli kyllä aivan paska noissa pakki-pakki jätöissä vastaanottajana läpi kevään. Olisin valmis luopumaan.

  -Ryan ja yliampuvaa suojelua/rajoittelua Peteltä. Fiksu kaveri on.

  -Jones ja hyvin kaksjakoiset pleijarit. Aluksi totaalipaskaa, sitten huikee parannus ja lopulta semihyvää, mutta kuolevaista. Liian aggressiivinen aluksi ja lopussa jäikin liian syvälle maaliin jumittamaan. Jonesin vai ja valmennuksen vika, ei kuitenkaan nappiin mennyt tämä kausi.

  Valmennuksesta Spott on valmis.
  Peten lopputulos negatiivinen. Miten voi olla, ettei joukkue voittanut kertaakaan johtaessaan sarjaa. Haleyn ja Ryanin peluutukset ja kärkiäijien ylipeluuttaminen näiden takia oli alusta asti tyhmää. Muutenkin se ihme pelko peluuttaa esim. Suomelaa, olisi pitänyt runkosarjassa testata enemmän (Suomelahan pelasi todella hyvin nelosessa poppareiden jälkeen. Peteltä siihen samanlainen aivopieru kuin toi Haley ohi Donskoin). Barrilta meni hyvin, ehkäpä ne huutelut Gallantin kanssa meni hieman yli. Tai niin, Sharks siinä kyllä voitti (apukoutsi vs hedukoutsi).

  Kyllä tällä poppoolla helposti päätyyn asti olisi pystynyt menemään, mutta tossa joitain mielestäni selviä virheitä omilta, miksei näin käynyt. Jospa ensi kaudella sitten ehkäpä.

  Jatkoja odotellessa. Tärkeintä olisi Ekille saada jatkopahvi, ellei sitten nivuset menneet aivan paskaksi.
   
 20. KooMT Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, San Jose Sharks
  Mielestäni sellainenkin pelaaja kuin Radim Simek tarvitsee maininnan. Mielestäni yksi tärkeä palanen loppukaudella ennen loukkaantumista, toki ei maalipyssy mutta muussa tekemisessä. Noh mielestäni Tim Heediltäkin mielestäni ok kausi kun ottaa huomioon että kentälle pääsee vain kun joku loukkaantunut. Näköjään piste per peli samaa luokkaa oli runkosarjassa kuin Vlasicillakin.
   
 21. Telnyashka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SJS
  Lainaus:
  Juu, kävin vain kaverit läpi, jotka pelasi pleijareissa pelejä. Ne pelit jotenkin muistissa vielä.

  Simekin menetys olikin lopulta todella iso, kun Dillon floppasi pleijareissa ja Pete nyt jatkoi Ryanin dissaamista. Arvokas palanen truu dat.
   
 22. Vislami Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  San Jose Sharks
  Thortonin suusta: ”I’m a Shark. There is one team and it’s here” Toivotaan jatkoja papalle
   
  Floyd ja SVSV tykkäävät tästä.
 23. Vislami Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  San Jose Sharks
  Ja Karlssonilta twiittiä missä kiitellään organisaatiota, faneja, bay-areaa jne. Vähän vaikuttaisi lähtölaukauksilta
   
 24. Telnyashka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SJS
  Lainaus:
  Niin myös teki Kane viime kaudella, kun pelit loppui. Eikä Eki ollut ainoa Sharks -peluri, ketä kiitteli twitterissä faneja juuri tänään tähän aikaan, koodi touhuja.

  Itse veikkaan Ekin venaavan, että pääsee kuuntelemaan muiden joukkueiden kuvioita, niin kuin esim. Stamkos teki. Kun noita väkisin kirjoitettuja juttuja lukee noista Tampa&Hedman ja Rangers&Lundqvist, niin kyllä itse pidän hyvin mahdollisena, että Eki Sharkseissa jatkaa.
   
 25. Vislami Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  San Jose Sharks
  Lainaus:
  Ekin viesti hieman erilainen kun vertaa muihin. Ei ihan mene tuohon normi kauden pakettiin lyöntiin. Ja nytkun on tylsää niin on hyvä hypettää..