San Jose Sharks 2010-11 väliviiva naseva lausahdus

  • 179 124
  • 520

Iggy12

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flames, Sharks, Flyers, KalPa, Jarome Iginla
Kukahan mahtaa olla vapailla markkinoilla oleva paras valmentaja?

Ei tule kyllä ketään mieleen, mutta antaa vielä Mclellanin näyttää mitä osaa. Jotenkin kuitenkin pitää kohta alkaa reagoimaan jos putki ei katkea. Ei aina nimekäs valmentajakaan tuo menestystä. Joskus on tietysti farmivalmentaja yllättänyt, kuten Dan Bylsma Pittsburghissa. En vielä olisi potkuja antamassa, mutta tämän tason porukasta on saatava enemmän irti.
 

SVSV

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Sharks
McGinn

Sharks teki ihmeen ja otti ensimmäisen kotivoiton sitten joulukuun 23. päivän. Kuuden ottelun tappioputki poikki. Itseäni ei kiinnostanut katsoa peliä, sillä ajattelin tuloksen vain alkavan vituttamaan, mutta aamulla teksti-tv:ltä löytyikin mukava ylläri. Tilastovoitto vai merkki paremmasta pelistä?

Vielä enemmän suu loksahti auki kun ruudulla komeili McGinnin nimi. Mies iski kauden ensimmäisen maalinsa tammikuun puolessa välissä. Itsekin kesällä huutelin McGinniä hyväksi kolmosen laidaksi, joka pelaa energisesti, taklaa ja osaa myös tehdä maaleja. Järkyttävä pettymys ja ehkä kuuluisi neloskenttään, mutta on pelannut suurimman osan kaudesta kolmosessa.

Joukkue on nyt taas melkein terve. Couturen polvivamma ei ollut vakava ja hän pelaili ykkösen laidassa, mutta Clowe jäi sivuun. Kaksi tärkeintä miestä vuorotellen katsomossa. Clowe tuskin kauaa on sivussa. McCarthykin on luistellut ja tehnee visiitin nelosen laitaan piakkoin. Olisi mukava löytää sinne neloseen se pysyvä kombinaatio. Nichol ja Mayers nyt ovat varmoja kavereita siellä, mikäli loukkaantumisia ei tule, mutta eipä ole ollut kenestäkään pysyvämpään rooliin toiseen laitaan.

Ei kai Mayers pelannyt ylivoimaa? Olin näkevinäni hailaiteissa miehen kentällä. Änärin sivun eivät tietenkään toimi itselläni tällä hetkelle, niin en voi tarkistella box scorea..
 

McJokke

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Sharks, Pelaajat: Joe Thornton,Ron Hextal
mutta Clowe jäi sivuun. Kaksi tärkeintä miestä vuorotellen katsomossa. Clowe tuskin kauaa on sivussa.........

......Ei kai Mayers pelannyt ylivoimaa? Olin näkevinäni hailaiteissa miehen kentällä. Änärin sivun eivät tietenkään toimi itselläni tällä hetkelle, niin en voi tarkistella box scorea..

Clowesta näytettiin ottelun aikana videopätkää kun mies luisteli jäällä. Ei hirveän kevyen näköistä ja jalka aristi aika paljon. Mutta kuten sanoit tuskin pitkään on sivussa.

Tosiaan Mayers pelasi ylivoimaa kolmannessa erässä ja samaan aikaan kentällä oli myös Mashinter.

Mashinteria seurasin ensimmäistä kertaa tarkemmin ja mies teki kyllä vaikutuksen itseeni. Kovaa kahdensuunnan ja pari hyvää laukaustakin sai. Miehen luistelu on kyllä jopa kankeamman näköistä kuin Clowella. Hyvä mylly mieheltä ja ratkaisevassa roolissa Heatleyn voittomaalissa sekä McGinnin 4-2 osumassa. Harmi vain ettei pistesarakkeessa tämä näkynyt.
En tiedä sitten osuiko vain "liian" hyvä peli tarkkailtavaksi, mutta positiivinen kuva miehestä jäi.
Toivottavasti tässä on seuraava Clowe eikä aiemmin mainittu Bernier.

Nyt oli muutenkin sellainen Sharks jäällä jälleen, jonka haluan jatkossakin nähdä. Kovaa työntekoa ja fyysistä peliä. Ferrierolle erityispropsit uran ensimmäisestä tappelusta Ian Colea vastaan. Cloe ajoi hieman korkealla taklauksella Beniä ja tämä haki Colen tanssiin heti.

Toivotaan ettei tämä nyt vain jäänyt tappioputken katkaisuksi vaan tästä jatkettaisiin sitten voittoputkea. Tiukkaa tekee playoffs taistelussa.
 

stunt cock

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Sharks, HPK
Tappioputken katkaiseminen loukkaantumissumasta kärsivää bluesia vastaan oli erittäin positiivista. Peli tuntui bluesin avausmaalin jälkeen lähtevän niin tulle kaavalle, mutta onneksi vihdoinkin kurssi saatiin käännettyä. Couture tuntui sopivan hyvin Thorntonin ja Heatlyn kanssa samaan ketjuun. Vihdoinkin Couture nähtiin ykkösylivoimassa luottoketjukaverin Clowen ollessa loukkaantuneiden kirjoissa. Tappelussa edmontonin Theo Peckhamia vastaan Clowe sai jonkinasteisen lievän alavartalovamman joka piti Clowen ainakin tästä pelistä poissa.

Woostahin sukkulaosastolla numeroa 69 käyttävä Andrew Desjardins nostettiin väliaikaisesti ylös, mutta lähetettiin takaisin woostahiin ennen pelin alkua. Kuten McJokke kirjoitti Mashinter pelasi tähän mennessä parhaan pelinsä ja oli mukana järjestelemässä sharksien voittomaalia. Mashinter on ollut hienoinen pettymys omiin koviin odotuksiin nähden, mutta siitä huolimatta näkisin hänet tällähetkellä sopivimmaksi kandidaatiksi nelosen vasempaan laitaan.

Woostahin puolella Frazer McLaren on vihdoin toipunut pitkäaikaisesta lonkkavammastaan, joka toivottavasti oli syynä NHL:n puolella esitettyyn järkyttävään hitauteen. McLaren on aikaisemminkin ollut kohtuullisen hidas, mutta alkukautena pelaamissaan pelaissä liike näytti katastrofaalisen huonolta. Myös Cam "BigMac junior" MacIntyre on kuntoutunut vihdoin pitkäaikaisesta nivusvammastaan. Myös tulosta pisteiden valossa on alkanut vihdoin kertymään. Nick Petrecki puolestaan on huilannut jo muutaman pelin selkävaivojen takia. Petreckin kohdalla loukkaantuminen tuli ikävään aikaan pelien sujuessa paremmin, kuin koskaan aikaisemmin. Petreckin kohdalla kehityskäyrä tuntuu olevan nousussa heikosti sujuneen ensimmäisen ammattilaiskauden jälkeen.

Mike Commodoren ollessa re-entry waiversseissa houkutus olisi poimia tästä kaivattu vahvistus puolustukseen. Kaikesta paskasta huolimatta Commodore olisi selkeä parannus Walliniin ja Huskinssin verrattuna. Kaiken lisäksi Commodore rightin pakkina sopisi hyvin Vlasicin pariksi, jollon "Pikkelssi" saisi pelata tutummalla vasemmalla puolella. Henkilökohtaisesti toivoisin toki Commodorea isommalla profiililla varustettua vahvistusta, mutta hyvän pakin hankinnan ollessa hyvin vaikeasti toteutettavissa kelpaisi Commodore tällä hinnalla kernaasti.

Commodore mahtuisi helposti palkkakaton alle ja toisaalta olisi tulevaisuudessa hyvä korvaaja toivottavasti seuran kesällä jättäville Wallinille ja Huskinssille. Mikäli Commodoren uusi osoite olisi San Jose, Derek Joslin todennäköisesti pitäisi lähettää Woostahiin. Ongelmana tällöin olisi se, että Joslin pitäisi lähettää waiversin kautta. Joslin on ominaisuuksiltaa siinä rajoilla, jotta kiinnostusta miehen poimimiseen waiverseista saattaa joltain joukkueelta löytyä.
 

Iggy12

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flames, Sharks, Flyers, KalPa, Jarome Iginla
Tuo Mike Commodoren hankinta kuulostaisi ihan hyvältä jos halvalla lähtee. Saataisiin täydennystä heikoille osa-alueille.

Ensi ottelussa Phoenixia vastaan Patrick Marleau saa 1000 ottelua täyteen. Iso merkkipaalu pitkän uran tehneelle veteraanille. Marleaun otteisiin voisi saada vielä parannusta. Miinuksia on kertynyt ja liikaa.

Voitto St. louisista oli etenkin henkisesti tärkeä. Playofftaistossa ollaan vielä mukana.
 

stunt cock

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Sharks, HPK
15.1.2011:
Woostahin sukkulaosastolla numeroa 69 käyttävä Andrew Desjardins nostettiin väliaikaisesti ylös, mutta lähetettiin takaisin woostahiin ennen pelin alkua.

17.1.2011
Desjardin on ilmeisesti joutunut aika limboon AHL:n ja NHL:n välille. Nyt Desjarsdins on taas nostettu NHL -miehistöön. Hän ei kerennyt pelaamaan viimeyönä worcesterin paidassa, koska hän lähti kohti Phoenixiä, jossa sharksit pelaavat ensiyönä, joten mitä ilmeisimmin kutsu ylös on taas Desjardinsien perheen postilaatikossa.

edit.
Desjardins nostettiin paikkaamaan Ferrieroa jolle jäi ensimmäisestä ammattilaistappelustaan muistoksi turvonnut silmän ympärys, joka estää näkökykyä sen verran tehokkaasti, ettei pelaaminen ole mahdollista.
 
Viimeksi muokattu:

McJokke

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Sharks, Pelaajat: Joe Thornton,Ron Hextal
Tuo Mike Commodoren hankinta kuulostaisi ihan hyvältä jos halvalla lähtee. Saataisiin täydennystä heikoille osa-alueille..

Sehän lähtee tasan ilmaiseksi tuo Commodoren Maikki kun re-entry waivereista napsii. Eli tämä ja ensi kausi vajaan 2milj. caphitillä ja Columbus maksaa puolet palkasta. Vaihdossa ei siis tarvitse mitään antaa.

En nyt tiedä. Melkein tekisi mieli sanoa ei Commodorelle, mutta tällä hetkellä ei kyllä parempaakaan ole tarjolla. Sinänsä jos odottelisi ihan treiditakarajalle asti ja yrittäisi pommittaa esim. Ottawan Phillipsiä, Toronton Beaucheminia tai Calgaryn Regehriä jonka en kyllä usko liikkuvan mihinkään.
Noista mieluiten ottaisi tietysti Phillipsin, mutta järkeenkäyvin ja helpoiten saatavilla olisi varmasti Beauch. Regehr kuuluu omiin suosikkipelaajiin, mutta en usko että Calgary on luopumassa miehestä vaikka nyt johto vaihtuikin.
 

SVSV

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Sharks
Sinänsä jos odottelisi ihan treiditakarajalle asti ja yrittäisi pommittaa esim. Ottawan Phillipsiä, Toronton Beaucheminia tai Calgaryn Regehriä jonka en kyllä usko liikkuvan mihinkään.
Noista mieluiten ottaisi tietysti Phillipsin, mutta järkeenkäyvin ja helpoiten saatavilla olisi varmasti Beauch. Regehr kuuluu omiin suosikkipelaajiin, mutta en usko että Calgary on luopumassa miehestä vaikka nyt johto vaihtuikin.

Commodore olisi toki parannus nykyiseen puolustukseen. Se ei kuitenkaan riitä, mikäli pudotuspeleissä halutaan edetä toiselle kierrokselle (olettaen että sinne päästään). Commodoren 1,9 miljoonaa (tai mitä siitä nyt onkaan jäljellä tällä hetkellä) iskee Sharksin cappiin sen verran tuhdisti, että lisähankinnat olisivat todella vaikeita. Tämän takia en lähtisi miestä nappaamaan pois re-entrystä, ellei DW jostain syystä päätä olla hankkimatta puolukseen toista uutta miestä.

Nämä kolme mainitsemaasi pakkia ovat kaikki cap hitiltään päälle 3,5 miljoonaa. Kaikilla on myös NTC/NMC joten helppoa ei ole. Sharks on varmasti kiinnostunut jokaisesta näistä (ja lienevät "kovista" pakeista ne todennäköisimmät kauppakohteet) ja tusinasta muustakin kovasta pakista ja Phillips lienee kaikista todennäköisin lisäys. Toivottavasti DW hoitaa kauppaa ennen takarajaa, jotta hinta pidettäisiin matalampana. Toki tällä hetkellä harvan Sharks-pelaajan kauppa-arvo on kovin korkealla, joten.. Kuten aikaisemmin on mainittu, kauppa vaatii joko Huskinsin tai Wallinin mukaan ja päälle Setoa, Mitchelliä tai vaikka (toivottavasti) McGinniä. Onko sitten tällainen yhden kauden vuokra-apu Phillipsin muodossa oikea ratkaisu täyttää puolustuksen heikkouksia on eri asia, mutta kyllä (kuten todettu) tällä hetkellä apu kuin apu kelpaa alakertaan.

Ensi ottelussa Phoenixia vastaan Patrick Marleau saa 1000 ottelua täyteen. Iso merkkipaalu pitkän uran tehneelle veteraanille. Marleaun otteisiin voisi saada vielä parannusta. Miinuksia on kertynyt ja liikaa.

Tuhat ottelua, kolmenkymmenen ja yhden vuoden iässä. Marleau on aina edustanut Sharksia ja summannut 999 runkosarjapelissä 337 + 389 = 726 pistettä. Harmi ettei Marleaun kapteeniudella menty pidemmälle playoffeissa, mielestäni C kuuluu Pattyn rintaan. Tottakai ymmärrän ratkaisun toissa vuonna eikä se huonolta näytä Jumbonkaan paidassa.

Toivotaan että tuhat ottelua siivittää Marleaun vireeseen. Phoenixia vastaan on 72 uran pelissä syntynyt 20+30 pistettä, mikä nyt vastaa suurin piirtein Marleaun pistekeskiarvoa koko uralta. +- luku on tältä kaudelta ikävää katsottavaa ja tätä menoa koko uran plusmiinussaldo painuu pakkaselle, sillä se näyttää tällä hetkellä +2. Toivon Marleaun jatkavan koko uransa Sharksissa ja että hänelle olisi vielä käyttöä +37 vuotiaana, ei ehkä recchimaisesti, mutta silti.
 

Iggy12

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flames, Sharks, Flyers, KalPa, Jarome Iginla
Phoenix - San Jose 2-4

Tulihan se voitto divisioonakilpailijasta. Ensimmäisen maalin teki tuhannen ottelun Patrick Marleau, kiitos Brizgalovin hörpyn. Coyotes tuli tasoihin, kun Derek Morris laukoi viivalta maaliin. Toisessa erässä Sharks meni johtoon Dany Heatleyn komealla soolomaalilla. Erän lopussa Sharks lisäsi johtoaan 3-1, kun Heatley ja Dan Boyle pelasivat avopaikan Couturelle ja tulokas sai viimeistellä kauden 20 maalinsa. Kolmannessa erässä Coyotesin Oliver Ekman-Larsson kavensi uransa ensimmäisellä NHL-maalilla. Lopulta Coyotesin kirin tyrehdytti Joe Thornton, joka pääsi riistämään hyökkäysalueella ja viimeistelemään tyhjiin. Nyt näytti jo huomattavasti paremmalta. Taistelua ja Heatley alkaa jo heräilemään horroksestaan. Makea voitto.

Vastustaja oli myös aika kova. Phoenix pelaa hyvää nopeaa kiekkoa ja on nykyisin vakavasti otettava playoff-joukkue. Viime kausi ei ollut heille sattumaa. Divisioona jatkuu edelleen tasaisena, mutta vain Dallas on ottanut muihin hieman kaulaa.

Commodorea ei ehkä sittenkään, jos noin kallis on. GM-Feaster mainitsi, ettei Calgary ei aio todennäköisesti treidada runkomiehiään. Heihin kuuluu mm. Robyn Regehr. Mitä pitäisitte Cory Sarichista tai Anton Babchukista? Sarich on vankka omanpään puolustaja ja ihan ok pelinavaaja. Babchuk on myös vahva puolustaja ja omistaa ihan kohtuulliset hyökkäystaidot. Sarichin caphit taisi olla 3,6 milj ja Babchukin 1,4 milj.
 

SVSV

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Sharks
Mitä pitäisitte Cory Sarichista tai Anton Babchukista? Sarich on vankka omanpään puolustaja ja ihan ok pelinavaaja. Babchuk on myös vahva puolustaja ja omistaa ihan kohtuulliset hyökkäystaidot. Sarichin caphit taisi olla 3,6 milj ja Babchukin 1,4 milj.

Sarichilla on vielä vuosi sopimusta jäljellä ja päällä vielä NMC, joten en usko hänen liikkuvan varsinkaan kun Sharksilla ei ole antaa Flamesille vaihdossa pelaajia, jotka selkeästi vahvistaisivat lieskojen rosteria. En näe Setoa tai Wallinia tällaisina. Selkeä vahvistus mies toki Sharksille olisi.

Kyllähän näitä nimiä voi pyöritellä vaikka kuinka paljon, mutta se lienee tällä hetkellä hieman turhaa sillä Sharks on saamassa vahvistusta kolmoskenttään (linkki Pollakin postaukseen). Kieltämättä kahden kärkikentän takaa ei ole maaleja onnistuttu riittävästi iskemään. McGinnillä nyt siis yksi maali, pääasiassa kolmosessa tai ylempänä pelanneilla Ferrierolla ja Mitchelillä neljä maalia. Yksi kokenut sotaratsu, joka on urallaan maalejakin tehnyt, olisi kyllä hyvä lisä kolmoseen. Pollak ei kuitenkaan yleensä turhista huhuile, joten katsotaan. Kaupanteko ei kuitenkaan mahdollisesti syntyvään kauppaan saa loppua, sillä ei tällä korvata siniviivan puutoksia.
 

McJokke

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Sharks, Pelaajat: Joe Thornton,Ron Hextal
Kyllähän näitä nimiä voi pyöritellä vaikka kuinka paljon, mutta se lienee tällä hetkellä hieman turhaa sillä Sharks on saamassa vahvistusta kolmoskenttään (linkki Pollakin postaukseen). Kieltämättä kahden kärkikentän takaa ei ole maaleja onnistuttu riittävästi iskemään. McGinnillä nyt siis yksi maali, pääasiassa kolmosessa tai ylempänä pelanneilla Ferrierolla ja Mitchelillä neljä maalia. Yksi kokenut sotaratsu, joka on urallaan maalejakin tehnyt, olisi kyllä hyvä lisä kolmoseen. Pollak ei kuitenkaan yleensä turhista huhuile, joten katsotaan. Kaupanteko ei kuitenkaan mahdollisesti syntyvään kauppaan saa loppua, sillä ei tällä korvata siniviivan puutoksia.

Tuosta kolmos-, neloskentän vahvistuksesta tulee ensimmäisenä mieleen kukas muukuin kokenut, kova työntekijä, vanha tuttu ja mies joka oli jo alkukaudesta huhuissa mukana. Ai kukako? No Owen Nolan tottakai. Nopeus ei tosin Nolania kuvaa millään tavalla enää. Nolan on pelannut alkukauden Zurichissä, sveitsin a-liigaa (ok tehoilla), joten mies joutuisi waivereiden kautta tulemaan mukaan. Voisiko olla siis mitenkään mahdollista, että kyseessä olisi vanha Sharks-legenda? Tuskin. Ja kun tekstinkin luin loppuun niin huomasin, että aivan turhaa tosiaan unelmoida Owenista.

Joten tulin kaikessa viisaudessa turhan jaarittelun myötä siihen tulokseen, että kyseinen kaveri on Jarkko Ruutu treidin kautta Ottawasta. Kiitos.

Ps. Nichol varmasti tulee olemaan poissa pari peliä Schlemkon päähän kohdistuneen taklauksen myötä. Tässä tilanteessa tämä on kyllä kova isku palleaan. Nicholin energia ja aloitukset ovat todella tärkeitä joukkueelle.
 

SVSV

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Sharks
Joten tulin kaikessa viisaudessa turhan jaarittelun myötä siihen tulokseen, että kyseinen kaveri on Jarkko Ruutu treidin kautta Ottawasta. Kiitos.

Itsekin olen toivonut tuplatreidiä, jossa Ruutu ja Phillips suuntaavat Kaliforniaan. Tätä tuskin tapahtuu kun Sharks meni ja hommasi Eagerin Atlantasta vaihdossa viidennen kierroksen varausvuoroon. Noniin. Nyt saatiin se neloskenttä kasaan, Nicholin laidoille Eager ja Mayers. Eager jätti toki hyvän kuvan kevään playoffeissa, mutta en silti olisi nähnyt tätä siirtoa mitenkään etukäteen.
 

McJokke

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Sharks, Pelaajat: Joe Thornton,Ron Hextal
Juu eli viime kauden Stanley-Cup voittaja Ben Eager Sharkseihin. Mies oli tärkeässä roolissa viime kauden pudotuspeleissä ja ilmeisesti Hawks faneilla on myös vähän ikävä miehen palveluksia. Nyt saadaan kyllä todellinen energia ketju kasaan. Eager - Nichol - Mayers kyllä jyskyttää laitoja mukavaan tahtiin.
5.kierroksen varausvuorokaan ei paljoa ole, joten hyvänä treidinä tätä voi lähtökohtaisesti pitää.
Niin ja ei kyllä ollut milläänlailla arvattavissa tämä siirto.

Tämä varmasti myös sinetöi sen, että joko McGinn, Mitchell tai Setoguchi tulee lähtemään tällä kaudella.
 

SVSV

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Sharks
Kyle Wellwood liittyy Sharksien vahvuuteen, kun nappasitte kaverin waivereista tänään.

Eager-Wellwood uusi neloskentän runko?

*Linkki Bobby Macin twitteriin.

Käsittämätöntä. Ei tässä Wellwoodia mihinkään tarvita. Nichol on täydellinen nelossentteri ja Mayers on myös ollut hyvä. Kolmonen sitä vahvistusta kaipaa, ei kai Wellwood siellä.. Saa nähdä. Nichol tosiaan saattaa huilata muutaman pelin päähän kohdistuneen taklauksen takia joten siinä mielessä kaappaus saattaa olla ajankohtainen. Tai sitten kysessä oli vain vittuilua tutulla kaavalla Bluesia kohtaan ;)

E: kai tässä nyt sitten valmistellaa vielä jotain muutakin, Sharks alkaa olla aika tiukoilla capin suhteen. Myös Mitchell, Clowe ja Ferriero ovat tällä hetkellä sivussa, joten kyllähän siellä Wellwoodia saatetaan tällä viikolla tarvita, vaikka erittäin skeptinen hänen hankintansa suhteen olenkin.
 

Mustakotka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Ben Eager ja Kyle Wellwood... what the fuck? Eagerin hankintaa vastaan ei sinänsä ole mitään, mutta mitähän Sharks tekee Wellwoodilla, ellei sieltä ole tulossa lisää kauppoja hyökkääjä <-> puolustaja tyyliin niin ihmetellä täytyy.
 

stunt cock

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Sharks, HPK
Ben Eagerin vanavedessä sharksit nappasivat vielä Kyle Wellwoodin waiversseista. Kieltämättä alemmat ketjut ovat kaivanneet herätystä, joten ihan positiivinen fiilis jää näistä kahdesta liikkeestä. Wellwood ainakin on aikaisemmin ollut varsin pätevä alempien ketjujen sentteri pelatessaan canuckseissa. Kuten McJokke jo ennustelikin ennen viimeistä hankintaa, alkavat Seton, Mitchellin ja McGinnin kohdalla ainakin yhden lähtölasketa.

Sharksien nelonen on todellakin kaivannut Eagerin kaltaista pelaajaa täydentämään Nicholin ja Mayersin muodostaman kaksikon toimivaksi energiaketjuksi. Eagerin pelit eivät ole tainneet sujua ymmärtääkseni aivan putkeen Atlantassa, joten toivottavasti kurssi kääntyy haipaidassa.
 

SVSV

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Sharks
Tosiaan CapGeekin mukaan Sharks ylittää capin näiden hankintojen takia, joten vaihtoehtona lienee lisätreidi, porukkaa farmiin tai LTIR:iin. Kukaan ei tiettävästi ole loukkaantunut pahemmin (Mitchellistä ei tietoa), joten saa nähdä mitä DW tekee. Nämä lyhyehköt loukkaantumiset ovat kyllä tähän väliin ikäviä, kun pitää pitää farmiapuja ylhäällä.

E: eli Mitchell LTIR:iin. Ilmeisesti pahempi vamma. Mitchell tuskin lähiaikoina lähtee mihinkään.
 
Viimeksi muokattu:

McJokke

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Sharks, Pelaajat: Joe Thornton,Ron Hextal
Nythän sitä alkoi Bay Arealle tapahtumaan.

Welwood on hyvä hankinta ja etenkin nyt kun Mitchell siirrettiin LTIR:iin niin siinä nyt on Welwoodilla paikka iskeä kolmosketjun keskelle ja kovaa. Muistaakseni mies on ainakin kakkosylivoimaan käyttökelpoinen pelintekijä? Aloituksia mies osaa ottaa hyvin ja ilmeisesti Vancouver aikoina muistelen lukeneeni, että miehen oman pään pelaaminen ja työntekokin oli parantunut.

Eagerin tulo neloskenttään tekee Sharksien nelosesta jos ei nyt loistavan niin ainakin todella kovan. Tässä alkaa olla v*ttumaisuutta mukana paljon.

Ei huonoja liikkeitä DW:ltä, mutta missäs se tärkein eli puolustaja??

Edit. Lisätään vielä sen verran, että Braun, Mashinter ja Desjardins on lähetetty Worchesteriin.
 
Viimeksi muokattu:

SVSV

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Sharks
Onpa tänään tullut kirjoiteltua. Nicholille napsahti neljän pelin panna päähän kohdistuneesta taklauksesta Phoenix-pelissä. Todella ikävä juttu, Sharks tarvitsee Nicholia nyt paljon. Kukahan ottaa nelosen senan paikan ensi pelissä? Ehkä sentterit jaetaan tasaisesti ja se menee Wellwoodille, jos Thornton, Pavelski ja Couture/Marleau vievät kolme ensimmäistä spottia.
 

Iggy12

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flames, Sharks, Flyers, KalPa, Jarome Iginla
Ihan ok vahvistuksia Sharksiin. Aika ihmetys heräsi, että miksi, mutta kuitenkin Sharksin alemmat kentät eivät ole tällä kaudella onnistuneet oikein hyvin. Kuten tästä mainittu jo McGinn. Melkoinen nelonen kasassa. Perinteinen energiakenttä. Taklaa ja puolustaa huoletta. Toisaalta tämä voi myös enteillä, että DW suunnittelee jotain isompaa kauppaa, jossa liikuteltaisiin useampaa pelaajaa. Uskoisin, että Wellwood ja Eager sopivat porukkaan ja tuovat syvyyttä hyökkäykseen. Pyöritelläänpäs ketjuja:

Couture - Thornton - Heatley
Marleau - Pavelski - Clowe
Setoguchi - Wellwood - McGinn (valitettavasti...)
Eager - Nichol - Mayers

Mitäs pidätte? Jospa vielä McGinn saataisiin vaihdettua johonkin muuhun niin hyvä tulee. Eagerin hankinta on kuitenkin aika hyvä. 5 kierroksen varaus on sopiva hinta. Jospa nyt saataisiin hyökkäyspeli kuntoon ja lähdetään taistelemaan playoff-paikasta. Vielä se kadonneen pakin metsästys jatkuu ja on odotettavissa, että siirtotakarajalla viimeistään joku tulee. Nyt muutenkin markkinat alkavat heräilemään ja voi alkaa tulemaan useampiakin kauppoja seurojen kesken. Nyt hereillä DW ja laitahan panokset sopivaan tarjoukseen...
 

Roni Jii

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Sharks, Scott Nichol
En yllättynyt, että DW teki siirron. Yllätyin, että se siirto ei ollut puolustaja. Ilmeisesti alempien kenttien tehottomuus on nähty suurenakin ongelmana.

No, mitä treideihin tulee, niin Eager oli mielestäni nappihankinta. Täydentää nelosketjun Nicholin ja Mayersin kanssa. Wellwood hieman oudohko valinta tähän paikkaan, en meinaa löytää hänelle paikkaa joukkueessa. Todennäköisimmin Wellwood tulee aloittamaan nelosketjussa Nicholin pelikiellon myötä ja varmaankin siirtyy kolmosketjuun, kunhan Nichol on pannansa istunut.
 

vilpertti

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Chokes
Intersting...

Ketjuista nyt ei voi sanoa juuta eikä jaata vielä tässä vaiheessa, mutta uskoisin Heatleyn, Marleaun ja Wellwoodin muodostavan ärhäkkäästi luistelevan karvausketjun joka aiheuttaa vastustajille harmaita hiuksia pelatessaan jokaisen tilanteen loppuun asti suurella sydämellä.

Kaupat ovat varmaankin jonkinlainen esisoitto clowe <-> nanonano-pakkikaupalle koska himmeän logiikan mukaan lisättyään taitopelaajan (Wellwood) ja karvaaja/taklaajan (Eager) DW voi huoletta kaupata Clowen vaihdossa Cory Sarichiin.

Marleau - Thornton - Heatley
Clowe - Couture - Ferriero
Wellwood - Pavelski - Setoguchi
Eager - Nichol - Mayers

Hmm, yhtäkkiä tuo näyttääkin aika saatanan kovalta top9:ltä. Kunhan vaan Pavelski tervehtyy ja tartuttaa työnteon meiningin laitureihinsa. Tai sitten voi heittää noppaa kolmen oikean laidan ketjusta ja oujea, vastustajat ovat aivan sekaisin ja Sharks voittaa varmasti mestaruuden.
 

Iggy12

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flames, Sharks, Flyers, KalPa, Jarome Iginla
Kaupat ovat varmaankin jonkinlainen esisoitto clowe <-> nanonano-pakkikaupalle koska himmeän logiikan mukaan lisättyään taitopelaajan (Wellwood) ja karvaaja/taklaajan (Eager) DW voi huoletta kaupata Clowen vaihdossa Cory Sarichiin.

Hmm, yhtäkkiä tuo näyttääkin aika saatanan kovalta top9:ltä. Kunhan vaan Pavelski tervehtyy ja tartuttaa työnteon meiningin laitureihinsa. Tai sitten voi heittää noppaa kolmen oikean laidan ketjusta ja oujea, vastustajat ovat aivan sekaisin ja Sharks voittaa varmasti mestaruuden.

Kannattaako nyt Clowea laittaa kauppatavaraksi? Ei hän ihan mikään välttämätön palanen ole, mutta ihan Cory Sarichista en laittaisi Clowea likoon. Sarich on ihan ok vanhan ajan peruspakki, mutta ehkäpä ylihintainen. Clowe on kuitenkin monipuolinen johtajapelaaja ja pelaa tällä hetkellä uransa tehokkainta kautta. Vielä voisi enemmän harkita treidiä. Jotain parempaa tarvittaisiin jos Clowea aiotaan kaupata.

Top9-hyökkääjistö vaikutta aika kovalta. Mahdollisuudet ovat kolmen hyökkäävän ketjun rakentamiseen. Aika näyttää ovatko nämä DW hankinnat viisaita. Ei vielä tällä porukalla voiteta mestaruutta (lienee läppä tuo maininta...). Pakistoon tarivitaan kunnon vahvistuksia ja on hyvin todennäköistä, että jotain hyökkääjiä ja varauksia käytetään pelimerkkeinä.
 

vilpertti

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Chokes
Kannattaako nyt Clowea laittaa kauppatavaraksi?
Ei, valtaosa viestistä oli pettymyksen ja ymmällään olemisen tuotosta, lähinnä läppää.

Paitsi se toteamus, että top9 ja miksei saman tien top12 tuossa aavistellussa ketjukokoonpanossa on liigan ehdotonta eliittiä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös