San Jose Sharks (2) - Detroit Red Wings (3), lännen puolivälierät

  • 62 363
  • 256

Hakkinen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Detroit Red Wings, New England Patriots
Ekassa pelissä Red Wings oli liikenteessä mopolla moottoritiellä. Tämän illan peliin toivottavasti löytyy lisää vauhtia, ja taklauksia. No, ei voi taklata, jos ei pysy kaverin vauhdissa mukana.

Laittaisin Draperin tämän illan kokoonpanoon, ihan vaan siksi että veteraani näyttäisi esimerkkiä miten rouhitaan. Phoenix sarjassa Draper oli pirteällä pelipäällä, ja luisteluvoimaa löytyy vielä ihan riittävästi näihin kekkereihin. Heivaisin vaikka Bertuzzin huilaamaan yhdeksi peliksi. Viime peli "Tuzzilta" meni ihan kiekon roiskimiseksi ja seisoskeluksi. Yksi peli huilia, ja akut täyteen. Ei tekisi pahaa yhtään Bertuzzille.
 

Detroit91

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings
Mielestäni ketjujen panoksen vaikuttamiseen uniselta sekä siihen seikkaan, että Detroit sattui häviämään tämän pelin, saattoi myös vaikuttaa vastustaja. En suosittele ammatin vaihtoa jääkiekkokommentaattoriksi, mikäli näet ottelusarjan lopputuloksen olevan lähinnä kiinni siitä, että näyttävätkö detroitin ketjut uniselta vai ei.

Epäilemättä Detroit vaikutti kojootteja vastaan paljon paremmalta joukkueelta lopputuloksen ollessa hyvin tiedossa. Tässä tapauksessa ei liene olevan syytä pitää kojootteja sopivimpana mittarina Dertoitin todellisesta tasosta. Kojootti sarjan pelien perusteella ei ratkaista näitä pelejä. Nyt kyseessä ovat täysin uudet kinkerit.

Yritin viitata suluissa olevalla tekstillä siihen ettei Detroitin huonous johtunut siitä että Särjet on astetta kovempi vastus kun Kojootit, mutta menitte kuin menittekin tähän miinaan. On toki reilua sanoa että Särjet pelasi hyvin, ja jopa paremmin kuin Punasiivet, mutta kyllä on pakko sanoa että Detroit pelasi huomattavasti paremmin Kojootteja vastaan riippumatta nyt vastustajasta. No eihän nää varmaan ole toisiaan poissulkevia juttuja, mutta tarkoitin siis sitä ettei nyt oltu vielä omalla tasolla vastustajan pelistä riippumatta. Ja voitte taas hengittää, en aio ryhtyä jääkiekkokommentaattoriksi. Luulin vaan että keskustelupalstalle saa kirjoittaa mielipiteitä ammatista riippumatta.

Laittaisin Draperin tämän illan kokoonpanoon, ... Heivaisin vaikka Bertuzzin huilaamaan yhdeksi peliksi.

Tästä täysin samaa mieltä. Bert oli tuossa Kojoottisarjassa mielestäni todella vahva, mutta nyt tuntui taas löytyvän miehen kaksi perisyntiä eli tyhmä jäähy (tasoitus) ja toivotaan osaston selän takaa syötöt (ja siis sitä osastoa joka ei löydy highlight-koosteista).

On kuitenkin selvää, että Haiparvea vastaan täytyy löytyä fyysisyyttä ja odotankin Kronerin ottavan tähän huomioon tänä iltana. Franzen ja Zetterberg eivät välttämättä ole kumpikaan vielä aivan täydessä iskussa ja ehkä Hankilla näkyi tuo pelaamattomuus myös hitautena. Nyt tarvitaan kaikilta ketjuilta onnistumisia ja Pavelski täytyy ehkä ottaa jopa miesvartijointiin. Miehen esitys oli mielestäni edellisen pelin paras.

Uskoisin nelosen lisäävän taklauksia ja tiukentavan aggressiivista karvauspeliä Draperilla tai ilman. Salei on ollut jo Anaheimissa Babcockin luottopelaajia ja nyt on nähty myös miksi. Uskoisin että kun ylivoima saadaan toimimaan niin kuoleman akseli hoitaa homman kotiin. Puolustuksessa täytyy nyt olla todella hereilä kaikkien ketjujen osalta.
 

vilpertti

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Chokes
Mennään aika samalla kaavalla kuin viime vuonnakin pudotuspeleissä. Sharks on fyysisempi kiekonhallintajoukkue ja se on Detroitille myrkkyä. Howard on ollut kyllä mainio, vaikka Wallinin maali menikin helposti. Kiekko ei ole oikein pomppinut hyökkäävälle joukkueelle läpi sarjan. Veikkaisin, että seuraavassa ottelussa nähdään parit pomput jotka tarttuvat hyökkääjän lapaan tyhjän maalin edessä. Tämä tietänee isoa iltaa Thorntonin ketjulle.

Sharks onnistuu erinomaisesti pitämään vastustajan hyökkääjät laitoja vasten, ja jos sama meno jatkuu JLA:lla, sarja saattaa päättyä samoihin lukemiin kuin viime vuonna.
 

Wrathchild

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara & Detroit Red Wings
Jotain uutta pitäs nyt juonia seuraavaan matsiin. Kyllä Sharks on sen verran parempi ollut kahessa ekassa pelissä, vaikkakin tasaista vääntöä onkin. Kaivetaanko Draper tai Mo naftaliinista? Miller ollut mun makuun vähän näkymätön, ja Abby pelannut jotenkin vaisusti. Turhia jäähyjä lähinnä saanut aikaiseksi. Itseä on yllättänyt Sharksin liike, se vähän mitä Kings sarjaa seurasin, niin ison tason noston on tehnyt SJ tähän paikkaan. Hitto vie, ei tää hyvältä näytä!
 

Meikku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings, Arsenal FC, NFL, O_______O
Vilipertin kanssa samaa mieltä. Sharks on kokoajan pikkusen edellä kaikessa ja Wings ei oikein tiedä mitä tekisi. Maalivahdit pelaa hyvin, vaikka Jimmylle pieni Salo tapahtuikin.

Tiukkaa tiukkaa, mutta menee kokoajan vihuille voitot.
 

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga, NHL, CHL, SHL
Äkkiseltään vois kaivaa Mursakin, Modanon ja Draperin kehiin, jotta tuohon porukkaan saadaan lisää liikettä. Holmström, Bertuzzi ja Abdelkader vaikka katsomoon. Aivan liian hidasta peliä koko ajan, Sharksin on helppo ryhmittyä puolustusasemiin ja ajella niitä äijiä kulmiin, kun mitään kiirettä ei ole. Sinne Särkipakistoon pitää saada kunnolla paniikkia, joka sitten johtaa virheisiin.

Filppulaltakin puuttuu se normaali sähäkkyys, näkyykö sitten tämän kauden vammat vielä pohjalla. Ei vaan irtoa.


***


Jollakin sairaalla tavalla silti nautin tuosta, kun Red Wingsin äijät alkoi turhautua ja tökkiä porukkaa joka tilanteessa. Osoittavat sentään olevansa tunteella mukana, eikä sitä aneemista runkosarjavelttoilua. Silti taitaa olla läksyt liian huonosti tehty ja runkosarjavelttoilu alkaa pikkuhiljaa maksaa hintaa, kun ei tunnu tulosta tulevan.

Selkeästi vaan näkee, että se joukkue jolla runkosarjan loppu kulki hyvin, kulkee myös pleijareissa hyvin. Sharksin kone toimii kuin junan vessa.
 
Viimeksi muokattu:

tuuriman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Red Wings, Bayern, Berliinin joukkueet , Saksa
Äkkiseltään vois kaivaa Mursakin, Modanon ja Draperin kehiin, jotta tuohon porukkaan saadaan lisää liikettä. Holmström, Bertuzzi ja Abdelkader vaikka katsomoon. Aivan liian hidasta peliä koko ajan, Sharksin on helppo ryhmittyä puolustusasemiin ja ajella niitä äijiä kulmiin, kun mitään kiirettä ei ole. Sinne Särkipakistoon pitää saada kunnolla paniikkia, joka sitten johtaa virheisiin.

Täysin samaa mieltä. Mursak voisi olla hyvä nosto nopeutensa takia. Homer on tällä hetkellä kivirekenä Pavelille, eikä saa mitään aikaan. Abdelkader ottaa idioottimaisia jäähyjä, eikä ole kyllä vakuuttanut vuoden 2011 puolella allekirjoittanutta.
Cleary on ollut ihan varjojen mailla tässä sarjassa, ei vain yksinkertaisesti mistään tule mitään. Myös Muulin playoff-modea kaivattaisiin. Datsyuk on ollut hyvä, se nyt on todettu täällä jo sataan kertaan ja se ei ole mikään yllätys. Myös Zeta paransi peliään game1:sestä, mutta kyllä äijästä silti huomaa että ei ihan täydessä kunnossa olla. Toivottavasti nostaa tasoaan edelleen sarjan edetessä. Helm on ollut huonompi kuin Phoenixia vastaan, hukkasi läpiajonkin.

Ykkösketju on tehnyt meidän molemmat häkit tässä sarjassa, nyt jos koskaan tarvitaan sitä kuuluisaa "secondary scoringia".
Ei Pavel&co pysty kaikkea tekemään.
Myös oman alueen peli on ollut kuraa Sharksia vastaan, ei saada kiekkoa purettua alueelta. Tässä tuleekin sitten esille tämä fyysisyyden puute. Hait vievät kulmaväännöt ja kaksinkamppailut järjestään Wingsin puolustusalueella.

Jos tie pystyyn nousee tässä vaiheessa, Hollandin pitää kyllä tosissaan kesällä miettiä miten tähän joukkueeseen saadaan lisää fyysisyyttä ja ilkeyttä. Bertuzzi siellä vähän tuuppii ja ärsyttää mutta muuten ihan liian pehmeältä näyttää Wings verrattuna Särkiin.

Jos tästä haluaa jotain positiivista löytää niin kyllä Howard on näyttänyt nyt viimeistään epäilijöilleen pelaamalla loistavasti. Tässä on se meidän maalivahti toivottavasti pitkäksi aikaa. Ihan eri mies kuin runkosarjan loppupuolella. Wallinin veto meni helposti joo, mutta ilman Howien upeita pelastuksia peli olisi päättynyt paljon rumempiin lukemiin Särjille. Toisessa päässä Niemi on ollut myös varma. Yhtäkään playoff-sarjaa Niemi ei ole vielä änärissä hävinnyt, eikä ilmeisesti halua hävitä tätäkään...

Turha noista tuloksista on itkeä, Sharks on helvetin kova, hyvin rakennettu ja valmennettu joukkue.
Jumbokin näyttää ihan eri äijältä kuin aiempina keväinä, nyt on sitä tekemisen meininkiä ja kunnianhimoa.

Seuraava peli sitten määrittää hyvin paljon.
Jos voitetaan=sarja on taas auki.
Jos tulee turpaan=goodbye season ja kättelyt.
 

Gascoigne

Jäsen
Suosikkijoukkue
16.3.2014 Jokerit -> HPK
Mä en kestä! Eikö Sharks kylllästy ikinä meidän tiputtamiseen ja voittamiseen?

Pahassa sillassa ollaan varsinkin kun kaveri on vielä noin paljon fyysisempi. Voin pahoin ja mahaan sattuu jo valmiiksi kun molemmat kotipelit on nyt pakko voittaa...
 

HemmoP

Jäsen
Heikolta näyttää. Detroitin viisikkopeli on melkoisen hukassa ja yritetään pärjätä yksilösuorituksilla ja neppailulla, ei toimi Sharksien kieltämättä hyvin toimivaa viisikkoa vastaan. Howard on pelannut ok ja ottanut vain sen yhden kopin vähemmän kuin Niemi joka on pelannut hyvin ja ollut aika onnekas ajoittain, ehkäpä se tasoittuu... Detroitin fyysinen peli on muistuttanut enemmän kärpäseltä tuulilasissa kuin jotain, mitä tulisi pelätä/varoa. Esim veskarin jatkuvat lumetukset ilman kuittia, laittakaa Niemelle samanlaisia.

Kahden pelin voittopakko, toivottavasti Babcock saa puhallettua henkeä porukkaan.
 

Jaasin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Real Madrid, Detroit Red Wings, Boston Bruins
Näyttää vähän siltä, että Wingsin secondary scoring (eli kaikki Pavin jälkeen) ei vaan riitä. Zeta on ajoittain mukana taikurin touhuissa, Homer ei ollenkaan ja muiden ketjujen hyökkääminen on espoonblues-tasoa. Ei hyvä. Pari paikkaa on esim. Hudlerille tullut ihan vahingossa, mutta kädet on jäätyneet pahasti, sama toki eilen myös Helmerin kohdalla.

Muulin heittäisin itse selkejen vierelle, hänellä näyttää kuitenkin ajoittain pelihuumoria löytyvän.

Pavel oli taas eilen huikea, parit mielettömät kynäilyt, paljon taklauksia, tolppakuti, syöttö maaliin jne. Ei hänkään näitä yksin (Howardin kanssa) silti voita. Toki esim. Norrisin tolppa lopussa sisään, niin taas olisi ollut uusi peli.

Ei Sharks hirveästi loisteliaampi ole ollut, vähän (paljon) fyysisempi ja nopeampi toki. Silti Pavel on jäänyt joukkoineen vain 2-1-tuloksiin.. Kyllä tämä voi vielä kääntyä.

Ja niin, Niemi on kyllä kova kaveri, hyvin kestää pää kovia paikkoja.
 

Iggy12

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flames, Sharks, Flyers, KalPa, Jarome Iginla
Täällä ollaan jo niputettu peli pakettiin. Todella kovaa taistelua kummaltakin joukkueelta ja pomppu suuntaan tai toiseen voi kääntää pelin. Ei sarja vielä ole ohitse. Laittaisin Sharksille tavoitteeksi, että ainakin yksi voitto olisi otettava Hockey Townista, että saataisiin sarja katkolle San Joseen. Tietysti myös sweeppi maistuisi, mutta eipä anneta mopon keulia, kun sitten jälkikäteen vituttaa...

Sharksin puolustuspeli on parantunut paljon Kings-sarjasta eikä nyt niin helpposti ole vastustaja päässyt iskemään maaleja. Osasyy on myös Niemen hienot peliesitykset. Harvat suomalaiset pystyvät nostamaan tasoaan paineiden noustessa. Boyle on myös mielestäni näyttänyt paremmalta.

Aika samalla tapaa on mennyt kuin ennakoissa selviteltiin, että Thorntonin kenttä pyrkii pelaamaan 0-0 ja Couturen ja Pavelskin sitten tekemään maaleja. Nyt sitten ollaan siinä asiassa onnistuttu. Voitonnälkää ainakin Sharkseilla riittää.

Minunkin silmäni on avannut tuo Howard. Kumpikin joukkue on saanut tässä sarjassa nauttia todella hyvästä maalivahtipelistä. Tietysti näitä pomppuja saattuu (taisiko se Wallinin maali olla?) joille ei aina voi mitään. Hyvä maalivahti teillä on. Datsyuk on hyvin taitava, mutta kaikki sen taitaa jo tietää. Seuraavassa matsissa voi olla ottelusarajan käännekohta. Jatkaako Sharks voittokulkuaan vai tarttuuko Red Wings oljenkorteensa?
 

ms.qvist

Jäsen
Suosikkijoukkue
Red Wings, Хокейний Клуб Донбас
Myös oman alueen peli on ollut kuraa Sharksia vastaan, ei saada kiekkoa purettua alueelta. Tässä tuleekin sitten esille tämä fyysisyyden puute. Hait vievät kulmaväännöt ja kaksinkamppailut järjestään Wingsin puolustusalueella.

Jos tie pystyyn nousee tässä vaiheessa, Hollandin pitää kyllä tosissaan kesällä miettiä miten tähän joukkueeseen saadaan lisää fyysisyyttä ja ilkeyttä. Bertuzzi siellä vähän tuuppii ja ärsyttää mutta muuten ihan liian pehmeältä näyttää Wings verrattuna Särkiin.

Taitaa olla tilanne edelleen se, että Red Wingsien päädyssä on aivan liian vähän tarjolla niitä makuupaikkoja vastustajille. Jos tilanne jatkuu samana tässä sarjassa, Sharksien iltapuhde voi olla yllättävänkin helppo vaikka numerollisesti ottelut voivatkin olla tiukkoja. Se loppurutistus jää uupumaan...

Niin olen sitä mieltä, että joukkueeseen kaivattaisi lisää sitä ilkeyttä kokonaisukuvan kuitenkaan liikaa kärsimättä. Tähän hätään, tulevallekaan kaudelle, sitä ei omista "junnuista" ole tulossa. Mitch Callahankaan ei ole vastaus tähän ongelmaan vielä muutamaan vuoteen jos ihmeitä ei tapahdu. Eikä Abdelkader ole tähän mennessä vakuuttanut minua - ei tässä sarjassa. Lisää hiillostamista ja ilkeyttä peliin. Mutta se voi olla vaikeaa kun vastassa on näin tiukka ryhmä.

vlad.
 

McJokke

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Sharks, Pelaajat: Joe Thornton,Ron Hextal
Sharks on päässyt Wings ihon alle ja etenkin viime pelin jälkeen kovaa porua on aiheuttanut jatkuvat "tahalliset" lumisuihkut Howardin naamalle. Hehe. Pidä Howie kiekot paremmin hallussa äläkä tiputtele niitä. Tottakai Sharks hyökkääjät tulee kovaa maalille. Mutta naurettavinta tässä tapauksessa on se, ettei Wings pakit tee mitään tälle vaan Sharks hyökkääjät saavat tulla maalilla ilman minkäänlaista pelkoa, että joku pakki tulee muistuttamaan heitä. Ainoa joka muistuttelee on Howard itse ja tämäkin sen takia, koska kasetti pettää.

Alla pari linkkiä, jossa aivan lyhyesti tästä näistä lumisuihkuista. Linkit vie Mercurynewsin, David Pollakin blogiin.

Snow In The Forecast 1

More Snow Showers

Laitetaan nyt vielä kuva tästä lumisuihku tilanteesta.
Howard saa lunta naamalleen.jpg
 

Wrathchild

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara & Detroit Red Wings
Pidä Howie kiekot paremmin hallussa äläkä tiputtele niitä.Ainoa joka muistuttelee on Howard itse ja tämäkin sen takia, koska kasetti pettää.

Ei tuo Howie ole minun mielestä edes ihan älyttömästi pomputellut, sen enempää kuin Niemikään. Esim Thornton tilanteessa kiekko oli pitkään rukkasessa, silti Joe heitti lumet naamalle.. Joten kuten sanoit niin pakkien pitäs pitää huoli ettei siellä nuuhkita ripareiden perään ja heitetä lumia naamalle.. Toisekseen, en ole huomannut että nuo suihkut olisi vaikuttaneet Howien kasetin kestämiseen. Maukkaita torjuntoja sieltä on silti tullut, joten onko tuossa sitten niin iso henkinen lenkki Sharksilla? Eiköhän siellä ole isompia pelillisiä juttuja, mitkä on aiheuttanut tähän 2-0 ottelusarja tilanteeseen..
 

McJokke

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Sharks, Pelaajat: Joe Thornton,Ron Hextal
Ei tuo Howie ole minun mielestä edes ihan älyttömästi pomputellut, sen enempää kuin Niemikään. Esim Thornton tilanteessa kiekko oli pitkään rukkasessa, silti Joe heitti lumet naamalle.. Joten kuten sanoit niin pakkien pitäs pitää huoli ettei siellä nuuhkita ripareiden perään ja heitetä lumia naamalle.. Toisekseen, en ole huomannut että nuo suihkut olisi vaikuttaneet Howien kasetin kestämiseen. Maukkaita torjuntoja sieltä on silti tullut, joten onko tuossa sitten niin iso henkinen lenkki Sharksilla? Eiköhän siellä ole isompia pelillisiä juttuja, mitkä on aiheuttanut tähän 2-0 ottelusarja tilanteeseen..

Kasetin pettäminen oli huono sanavalinta tuohon paikkaan. Lähinnä tarkoitin Howardin turhautumista/hermostumista. Tällä ei tosiaan torjuntoihin liikaa vaikutusta ole ollut.
Joen tilanteessa hän ei vain kerennyt väistää Howardia ja näin ollen se oli selvä vahinko ;) Henkiseen yliotteeseen uskoisin näillä Howardin tunteenpurkauksilla olevan vaikutusta. Ja etenkin tällä, että Sharks pelaajat saavat tehdä rauhassa tuota häirintää kokoajan kenenkään siihen puuttumatta.

Viimeisestä lauseestasi samaa mieltä. Jokatapauksessa ei sarja todellakaan ole vielä tässä vaiheessa. Seuraava ottelu kuitenkin ratkaisee todella paljon.

Minkälaisena muuten muut näkevät tämän hieman pidemmän tauon otteluissa? Kummalle tästä on suurempi hyöty?

Omasta mielestäni tämä menee aikalailla fifty-fifty.
Sharksin plussat ja miinukset ovat lähinnä pelivireessä. Katoaako pelivire tämän tauon myötä vai auttaako lepo entistä parempiin suorituksiin.

Detroitin puolella tästä varmasti on hyötyä, jotta saavat Zetaa ja Muulia terveemmiksi, mutta toisaalta taas koskaan ei ole helppoa odotella tappioniskassa seuraavaa peliä.
 

Wrathchild

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara & Detroit Red Wings
Minkälaisena muuten muut näkevät tämän hieman pidemmän tauon otteluissa? Kummalle tästä on suurempi hyöty?

Detroitin puolella tästä varmasti on hyötyä, jotta saavat Zetaa ja Muulia terveemmiksi, mutta toisaalta taas koskaan ei ole helppoa odotella tappioniskassa seuraavaa peliä.

Tarkoitatko tässä nyt sitä kun seuraava peli pelataan vasta keskiviikkona? Jos näin, niin kyllähän siitä luulis olevan Wingseille vähän etua, joskin tuskin se juurikaan näkyy sitten kentällä.. Sharksilla oli hyvä meno päällä, joten varmasti olisivat halunneet jatkaa samaa rataa koko sarja pois. Nyt sit taas toisaalta saavat taas vähän ladattuja akkuja, että jaksavat taas painaa täydet 60min jatkossakin. Mitä pidemmälle sarja venyy sitä arvokkaammaksi tulee tälläiset lepo hetket, kun toinen joukkue on levänneenä lähtenyt sarjaan.

Detroitin puolelta taas tässä ei ole varmaan kuin hyviä puolia. Frankenstein ja Zeta saa todellakin huilia lisää, ja onhan Datsyuk jättänyt myös treenejä aiemmin väliin johtuen alavartalo vammasta mikä oli runkkarin lopussa. Samalla ehkä Sharksin flow vähän laskee, ja on parempi iskeä Joella uudella raivolla.. Detroit muuten pelas paremmin ilman näitä loukkaantuneita kavereita, jokainen nosti omaa tasoaan. Oliko se sittenkään joukkueelle hyväksi että molemmat heistä on kentällä? Zeta tosin paransi loppua kohden viime matsissa, ja tekikin taas maalin kuten playoffs historia antaa luvan odottaakin. Mut ehkä kokoonpano muutkosia vois tehdä jotta saatas taas sitä taistelua. Draper <-> Abelkader vaikka yhteen peliin niin jospa se herättäis joukkuetta?? Ja Bertuzzin on oikeasti pakko alkaa pelaamaan ilkeästi, hänellä on kyky herättää joukkuetta se on nähty, nyt vaan pitäisi tehdä se!
 

vilpertti

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Chokes
Etu pitkästä tauosta on Detroitin.

Pelkästään sen takia, että saavat JLA:lle perjantaipelin, mikä tuottaa huomattavasti enemmän kuin torstaipeli. Sinänsä hyvää kabinettipeliä, että ovat saaneet venkoiltua tuon itselleen.
 

Meikku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings, Arsenal FC, NFL, O_______O
Viime hetken uutiset JLA:lta aamuharjoituksista:

- Pavel ja Zeta eri kentissä.
- Zeta treenaa Tuzzin ja Clearyn kanssa. Pavel Franzenin ja Homerin kanssa.
- Rafalski ei jäällä, huilaa.
- Muut 2 kenttää, Hudler-Filppula-Abdelkader, Draper-Helm-Eaves.
 

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga, NHL, CHL, SHL
Etu pitkästä tauosta on Detroitin.

Pelkästään sen takia, että saavat JLA:lle perjantaipelin, mikä tuottaa huomattavasti enemmän kuin torstaipeli. Sinänsä hyvää kabinettipeliä, että ovat saaneet venkoiltua tuon itselleen.

Kalja siellä kyllä oli kallista. Siitäkö se isompi voitto tulee? Tuskin se muulta osin voi enempää tuottaa, kun matsi joka tapauksessa olisi loppuunmyyty.
 

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga, NHL, CHL, SHL
Viime hetken uutiset JLA:lta aamuharjoituksista:

- Pavel ja Zeta eri kentissä.
- Zeta treenaa Tuzzin ja Clearyn kanssa. Pavel Franzenin ja Homerin kanssa.
- Rafalski ei jäällä, huilaa.
- Muut 2 kenttää, Hudler-Filppula-Abdelkader, Draper-Helm-Eaves.

Nyt oltaisiin matkalla kohti noita normaaleja kentällisiä. Hudler-Filppula-Abdelkader taitaa olla suht vähän käytetty, kun kokoonpano on elänyt, mutta nyt taitaa olla vasta ekaa kertaa olla ukot terveenä ja samaan aikaan aiemmin kaudella hyvin toimineet 1,2,4 kentät yhdessä.

Draper ihan hyvä lisä kokoonpanoon, kyllä se kuuden Stanley Cup -finaalin kokemus varmaan jotain hyvää tuolla tekee ja miten tällaista 0-2 tilannetta käsitellään. Ja vauhtia ja taistelua papalla vielä riittää.
 

Wrathchild

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara & Detroit Red Wings
McLellan on höpissyt että saattaa sekoittaa top2 kenttiä, erottamalla Pattyn ja Big Joen. Joten saas nährä mitä tämä tuo sitten tullesaan.. Modano on vetänyt Homerin kanssa puokkiin treenejä, mutta ei oo tulossa kokoonpanoon. Aikaisemmin kun joku sano, että Detroitin peruna punottaa joillakin, niin kyllähän Homer on yllättävän lämpöisenä käynyt. Turhia jäähyjäkin tullut.. McLellan on myös antanut palautetta pelaajille, ettei jatkuvaa tahallista Howien lumettamista harrastettaisi.. Kai tämä on sitä vastustajan kunnioittamista, mutta kuten Todd sanoi se ei estä menemästä samalla tavalla maalille..

Sharks kentät treeneissä:

Ryane Clowe-Patrick Marleau-Dany Heatley
Logan Couture-Joe Thornton-Devin Setoguchi
Torrey Mitchell-Joe Pavelski-Kyle Wellwood
Ben Eager-Scott Nichol-Benn Ferriero
 

Hakkinen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Detroit Red Wings, New England Patriots
Nyt oltaisiin matkalla kohti noita normaaleja kentällisiä. Hudler-Filppula-Abdelkader taitaa olla suht vähän käytetty, kun kokoonpano on elänyt, mutta nyt taitaa olla vasta ekaa kertaa olla ukot terveenä ja samaan aikaan aiemmin kaudella hyvin toimineet 1,2,4 kentät yhdessä.

Draper ihan hyvä lisä kokoonpanoon, kyllä se kuuden Stanley Cup -finaalin kokemus varmaan jotain hyvää tuolla tekee ja miten tällaista 0-2 tilannetta käsitellään. Ja vauhtia ja taistelua papalla vielä riittää.

Draper olisi ollut tarpeen jo sarjan toisessa pelissä. Ei yksi mies pelejä ratkaise, mutta kentät olisi saatu siihen malliin, että edes yhdellä kentällä olisi ollut mahdollisuus päästä karvauksella Sharks pakkeihin kiinni. Liikaa riskejä ei tietysti voi ottaa, mutta Mursak olisi ollut myös hyvä kortti heittää peliin. Sharks on ollut selkeästi fyysisempi ryhmä ja Bertuzzin "puolirikolliset" tuuppaisut ei ole vastaus siihen.
 

teude

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa
Se oli sitten siinä. Tyhjä olo, ei riitä usko Wingsien nousuun. Toivottavasti muoviseura ei tule mitään menestystä saamaan nyt eikä jatkossakaan.
 

vilpertti

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Chokes
Toivottavasti muoviseura ei tule mitään menestystä saamaan nyt eikä jatkossakaan.
Noo, on se Detroit vielä ihan hyvä, en laskisi muoviseuraksi. Jotain toista joukkuetta vastaan voisivat vielä pärjätäkin!

Tiukkoja pelejä, mahtava sarja. Detroit oli tässä kolmannessa pelissä huomattavasti paremmin mukana ja todennäköisesti piti kiekkoa enemmän hallussaan. Molemmat maalivahdit pelasivat taas loistavasti.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös