Saksa - Suomi -jalkapallo-ottelu

  • 2 599
  • 36

Ghost

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Pittsburgh Penguins
En ainakaan heti löytänyt päivän jalkapallo-ottelusta mitään keskustelupaikkaa, joten avasinpa sellaisen. Tänään näyttäisi Saksan kokoonpano niin haavoittuvaiselta, että Suomella on ehkä kaikkien aikojen mahdollisuus voittaa Saksa vieraissa. Suomella ongelmia tuottanee Kolkan paikkaajan löytäminen. Vasureita kun ei liikaa hyökkääjissä ole. Veikkaus muuten on melko anteliaalla päällä. Suomelle voitosta kerroin 6,80. Minä ainakin kokeilen tuota, vaikka osittain tunteella pelaamiseksi meneekin. Siihen muutama varma päälle ja pienellä rahalla mahdollisuudet hyviin rahoihin. Kreikkaan en ihan uskalla ainakaan samalla lapulla uskoa, vaikka kerroin 7,70 ihan hyvä onkin.

NHL-puolelta Veikkaus tarjoaa esimerkiksi Detroitin voittoa Vancouverista 2,00 -kertoimella ja New Jerseyn voittoa Washingtonista 2,15 -kertoimella.
 

Jippii!

Vieras
Suosikkijoukkue
HPK
Joo mä luulen että se on X tai 2. Saksalta on NIIN paljon pelaajia loukkantunut tai pelikiellossa esim. Liverpoolin Haman. Bierhoff kärjessä vähän puolikuntoinen, ei hyvää seuraa Saksan kannalta. Kyllä houkuttelee pistämään tuo 2, niin huima kerroin on. Maailmalla on muuten tarjottu Suomen voitosta kerrointa 10.00 ja rapiat :o

Pitkäveto vinkkiä:

4 Jyp-Ässät 2 2,25
5 Lukko-Kärpät 2 2,85
7 Tappara-Blues x 4,50
16 Saksa-Suomi 2 6,80
30 Italia-Unkari 1 1,10
17 Englanti-Kreikka 1 1,10

Kerroin 237.42
 

Woland

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blues, Suomen maajoukkue
Voisikohan Tintti Johansson mahdollisesti ottaa Kolkan paikan?Tuntuisi mielestäni järekvimmältä vaihtoehdolta. Toni Kallio olisi toinen mahdollisuus,mutta eiköhän Tintin kokemus kovista peleistä ratkaise.
 

Ghost

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Pittsburgh Penguins
Tiedä häntä

Suomen hyökkääjätilanne on siitä ongelmallinen, että kovin moni pelaaja on parhaimmillaan, joko piikkinä, tai kahden kärjen systeemillä. Tässäkin joukkueessa Johansson, Kuqi ja Forssell kuuluvat näihin pelaajiin. Kalliota en kovin hyvin tunne, joten pitänee jättää sanomatta, mihin sopii parhaiten. Kun sitten Forssell on pelannut hyvin, ovat Johansson ja Kuqi saaneet vain vaihtomiehille tyypillisiä peliaikoja. Tosin myös laidalla. Kolkan paikkaajaa vasemmalle on tästä kaksikosta vaikea löytää. Tiedä sitten olisiko järkevää koittaa alussa Janne Saarista vasemmalla. Saarinen olisi vasuri ja hyvä keskittämään. Tosin vasemmaksi pakiksi taitaisi silloin jäädä Petri Helin, jota minä en pidä sille paikalle parhaana vaihtoehtona. Pian se avauskokoonpano kuitenkin selviää, joten nyt ei voi kuin odotella.
 

King

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blues
Niin kolkka on pois. Kolkan paikan voisi ottaa Johansson, Kuqi tai Tainio. Tainio on hyvin monipuolinen pelaaja ja ennenkaikkea taitava pelaaja. Johansson on nopea, mutta kyllä mies varmasti itsekkin pelaisi kärjessä. Eikä Tintti ole niin tekninen kuin Kolkka ja Tainio, joten omasta mielestäni Tainio olisi hyvä Kolkan paikalle.
 

Xtrmntr

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers, JYP
Suomen avauskokoonpano

Niemi
Saarinen-Hyypiä-Tihinen-Reini
Johansson-Riihilahti-Tainio-Litmanen-Nurmela
Forssell

Eli odotettu avauskokoonpano, Johansson ottaa Kolkan paikan vasemmalla laidalla. Enää 37 minuuttia pelin alkuun...
 

mikaw

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
0-0

Olihan ottelu... Ekan puoliajan jälkeen tuli mieleen, että josko Niemellä olisi vaihteeksi "työtön ottelu". Hyvä kun kesti vaikeat hetket, tosin myös tolpatkin auttoivat muutaman kerran. :eek:
 

Paitselo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK & Carl Brewer Forever & Karjakunnan nakit
Suomella kauhea tuuri! Saksa olisi hyvinkin voinut tehdä kolme maalia jos tolpat eivät olisi suojelleet! Noh, olihan Litilläkin yksi oikein namupaikka... oikea tulos olisi ollut 3-1 Saksalle.

Nyt sitten odotellaan vaan sitä seuraavien MM-kisojen arvontakoria. Miten olis tällainen karsintalohko Suomelle:

Suomi
Luxemburg
Israel
Valko-Venäjä
Fär-Saaret
... jokohan tuosta porukasta ponnistaisi MM-skaboihin...
;)
 

Wolves

Jäsen
Viestin lähetti Predator
Nyt sitten odotellaan vaan sitä seuraavien MM-kisojen arvontakoria. Miten olis tällainen karsintalohko Suomelle:

Suomi
Luxemburg
Israel
Valko-Venäjä
Fär-Saaret
... jokohan tuosta porukasta ponnistaisi MM-skaboihin...
;)

Suomalaisten säkän tuntien, ennen arvontoja
Fär-saaret/Luxemburg kerkeävät hankkimaan puolet maailman tähtipelaajista oman lippunsa alle, ja taas suomi poikaa viedään...:D
 

Maestro

Jäsen
Ei voi kuin hämmästellä Tintti Johanssonin esityksiä maajoukkuepaidassa. Ennen siirtoaan Charltoniin oli JJ yksi Suomen ehdottomia avainpelaajia. Nyt mies vain jolkottelee kentällä ja koskee palloon vain minimaalisen tovin ennen kuin menettää sen. Tiedän, että Casperin ja Jesperin velipoika ei esiinny Valioliigassa vasemmalla laidalla, mutta Muurinen on aiemmissa maaotteluissa peluuttanut häntä myös puhtaana kärkipelaajana, tosin hyvin satunnaisesti. Tulos on kuitenkin ollut poikkeuksetta negatiivinen.

Onko Jonatanin surkeiden sinivalkoesitysten takana perimmäinen halu olla mukana mieluummin länsinaapurimme taistoissa, kuten ruotsalaislehdistö taannoin kovin toivoi. Piinaako Johanssonia niin voimakkaasti se, että on ensimmäisen Suomi-maaottelunsa pelaamalla vienyt Ruotsin edustamisoikeutensa ikuisiksi ajoiksi itseltään, ettei tämän vuoksi siniristeissä kaikkeaan anna? Tätä en selityksenä nielisi.
 

eagle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Pittsburgh
Ei kovin hyvä ottelu.

Suomen peli oli valovuoden jäljessä Kreikkapeliä. On hyvä muistaa, että Kreikka pelasi vieraissa Englannin kanssa tasan ja Englanti vei Saksaa, joten turha sanoa "Kreikka nyt onkin paska" tms.

Suomi pelasi vain ajoittain sillä tasolla, minne se pystyy. Toivottavasti EM-karsinnoissa sitten löydetään taso.

Tuommoista lohkoahan Suomi ei voi saada, koska lohkot arvotaan koreista jotka on karsintasuoritusten mukaan jaettu. Toisekseen Israelilla on monia hyviä pelaajia ja Valko-Venäjä on myös suhteellisen kova. Kumpikaan ei kuitenkaan tule pääsemään tuskin kolmoskoria korkeammalle(mihin Suomikin toivottavasti päätyy), vaikka pääsisivät kuinka pitkälle. Pelkästään tämän yhden karsinnan perusteellahan ei lohkoja jaeta.

Toisaalta turha kauheasti naureskella Suomen suoritukselle. Saksalla oli hyviä paikkoja, mutta Suomi suht. heikollakin pelillä sai vieraissa pisteen Saksalta, joka on sentään kolminkertainen maailmanmestari ja onhan noita empyttyjäkin tullut. Mietitään olisiko huonolla pelillä odotettu n.4vuotta sitten mitään parempaa, kuin "alle viiden maalin tappio tulee toivottavasti".

Kyllä pakko ihailla kuinka hyvää fudista Suomi pystyy pelaamaan. Melkeinpä minkä vaan maan voi haastaa.

Henkilökohtaisesti nyt alkaakin sitten vain MM-kisojen lohkojen arvontojen odottelu ja Argentiinan joukkueen muodostuksen seuraus. Itse veikkaan Argentiinaa ensi kisojen voittajaksi.

Ja sitten ensi kisoissa ollaankin mukana jo!
 

Ghost

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Pittsburgh Penguins
Siinä se sitten oli sekin karsinta. Parempaan päin ollaan menossa koko ajan. Nuoria on joukkueeseen nousemassa lisää. Toivottavasti Väyrysestä ja Haaralasta ainakin toinen nousee kansainväliselle tasolle. Puolustukseen on tulossa Pasanen. Tihinen ja Hyypiä eivät ole iällä pilattuja. Saarinen on terveenä pysyessään kykenevä vasen pakki ja Reinikin tarpeeksi hyvä oikealla. Nyt odottamaan MM-kisoja. Erityisseurannassa Nigerian otteet.
 

luistimet

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Darlington FC
Voitoonkin olisi todellakin ollut mahdollisuus. Ei sovi kuitenkaan unohtaa, että Saksa on maailmanluokan joukkue, vaikka siltä muutamia pelaajia puuttuikin. Tasapeli Saksaa vastaan ei ole millekkään maalle huono suoritus ja Suomelle jopa hyvä. :)
 

Abu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins, Jokerit
Eipä ollut vasemmalla laidalla käyttöä sen paremmin Johanssonilla kuin Kuqillakaan. Kalliota olisi voinut kokeilla, kun kaveri on tainnut keskikentällä ennenkin pelata ainakin vähän enemmän kuin Kuqi ja Johansson. Miksi laittaa oikealla ampuvaa puhdasta kärkipelaajaa vasemmalle laidalle kuten nyt Johanssonin ja Kuqin tapauksessa tehtiin? Kallio taitaa olla vasuri ja vaikka puhtaana piikkinä voikin pelata, on HJK:ssa kokeillut laitapakkinakin.

Toinen mahdollisuus olisi ollut peluuttaa Tainiota vasemmalla ja Wissiä Riihilahden kanssa keskikentän keskellä. Muuriselle tuttu ja turvallinen kaksikko Wiss-Riihilahti jo HJK:sta ja Tainio on tainnut siirtyä vasemman laitalinkin paikalta puolustavaksi keskikentäksi vasta tällä kaudella.

Kyllä vituttaa katsoa ensi kesän kisoja kun pahimmassa tapauksessa kuolettavan tylsät Englanti, Saksa ja Italia ovat mukana ja kaksi viihdyttävintä, eli Hollanti ja Brasilia eivät ole. Toivottavasti nyt edes Saksa putoaa ja Brasilia pääsee kisoihin, tai ainakin nyt Brasilia pääsee kisoihin, vaikka Saksakin pääsisi. Onneksi on sentään Argentiina, Ranska, Espanja ja Portugali, mutta kyllä tuonne kisoihin minun puolestani Hollanti, Brasilia ja Jugoslavia mahtuisivat, pudotetaan vaikka Saudi-Arabia, Ecuador ja Etelä-Afrikka pois.

No, pitänee ottaa nuo kisat puolivaloilla ja alkaa jo keskittymään 2004 EM-Kisoihin, joissa Suomikin on sitten mukana ja toivottavasti Hollantikin, vaikka nyt MM-kisoista jäikin rannalle.
 

eagle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Pittsburgh
Sellaista se on...

Valitettavasti monet viihdyttävät maat eivät kisoihin pääse, kun häviävät liikaa otteluita. Esim. Brasiliassa rakoilee joukkuhenki niin helvetisti ja valmentajaa vaihdetaan päivittäin, niin ei voi erityistä tulosta odottaa. Brasilialla on yksilöitä, mutta ei joukkuetta. Vuonna 94 oli joukkue, pitkälti myös 98, nyt ei.

Argentiina on taas joukkue, todella kova joukkue. Ei heikkouksia lähes ollenkaan(ehkä vähän maalivahtipeli, kenet siis valitaan maaliin?) ja taitoa vaikka muille jakaa.

Ja kyllä toisaalta on mukava nähdä vähän eksoottisimpia maita, niistä kiintiöistä voi olla tosin montaa mieltä. Omasta mielestäni Aasialta voisi heti ottaa ainakin yhden paikan pois, jonka voisi antaa esim. E-Amerikkaan.

Älä nyt Abu missään tapauksessa puolivaloilla vedä, vaikka Hollanti jäikin ulos. Hollannissa ongelmana taisi olla puolustuksen rakoileminen(jossain määrin) sekä jonkunlaiset taktiset epäselvyydet. Kovin oli hakemista nimittäin yhteispeli, mitä nyt näin heidän matsejaan.
 

Abu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins, Jokerit
Noh, eiköhän se fiilis ala nousta sitä mukaa kun kisat lähestyvät, eihän sitä Argentiinaakaan ihan joka päivä pelaamassa näe. Mutta kyllä tuntuu oudolta kun Brasilia on suosikkini ja Hollanninkin puolelle jonkinlaisia sympatioita aina EM-Kisoissa eikä kumpikaan ole mukana. Ketä tässä nyt sitten kannattaa, helvetti vie? Riemun tunteet jäävät pois, voitti sitten kuka tahansa. Pettymys sentään saattaa tulla, jos voittaja on Italia/Englanti/Saksa. Interin pelaajiakin pelaa suunnilleen jokaisessa MM-kisajoukkueessa, niin ei sieltäkään hakea sympatioita.

Kyllä Brasiliassa taitaa tuntua Ronaldon tai Romarion kaltaisen johtohahmon puute, superpelaaja jota kaikki kunnioittavat. Dungakaan ei tainnut olla enää mukana, kuten ei myöskään Romario satunnaisia otteluita lukuunottamatta ja Ronaldohan on ollut luokkaantuneena koko karsintojen ajan. Rivaldo, Roberto Carlos, Emerson, Cafu ynnä muut ovat loistavia pelaajia, mutta eivätpä nuo mitään johtajia ole. Eikä ole valmentajistakaan ollut johtajiksi, olisivat pitäneet Zagallon tai jos piti vaihtaa niin vähintään Pele sinne ohjeita jakelemaan.

Minun puolestani Aasialta voi ottaa kaikki paikat pois ja Afrikallekin vain yksi paikka, kuten myös Keski-Amerikalle. No ehkä nyt Aasiallekin voi sen yhden paikan antaa, mutta nyt niitä taitaa olla peräti neljä maata mukana. Saudi-Arabia, Etelä-Afrikka, Tunisia, Kamerun, Japani, Etelä-Korea, Jamaika, USA, Meksiko, Nigeria. 10 joukkuetta Euroopan ja Etelä-Amerikan ulkopuolelta viime kisoissa, jos muistan oikein. Monikos noista jatkoi 16 joukoon? Nigeria ja Meksiko taisivat sentään päästä, loput jäivät alkulohkoon ja hävisivät kaikki ottelunsa jos eivät sattuneet pelaamaan toisiaan vastaan.

Ei tuossa ole mitään järkeä, olevinaan maailman parhaat mukana ja nähdään ottelusta toiseen jotain 5-0 kylvetystä. Onhan se kiva, että kaikilla on mukavaa, mutta jotain rajaa kiintiöihin voisi pistää, nythän vaaditaan vielä lisää kiintiöpaikkoja. Euroopalle 22 paikkaa, E-Amerikalle 6 paikkaa ja muille yhteensä 6. Tuossakin Euroopasta jää pois sentään suht vakavasti otettavia ryhmiä ja muille paikoille tulee pakostakin surkeita joukkueita joilla ei ole mahdollisuuttakaan edes pieneen tappioon.

Nigeria on vakavasti otettava joukkue, mutta tuleeko sieltä muita joilla olisi oikeasti jotain mahdollisuuksia pistää kampoihin edes Englannille tai Saksalle, puhumattakaan Argentiinasta tai Ranskasta? Kahden tähden Australia tai yhden tähden Japani tai Meksiko? Piristysruiskeitahan yllättäjät aina ovat, mutta ne yllättäjät löytyvät tuosta kuuden joukkueen joukosta, ei sinne tarvitse puolia paikoista viedä sen takia, että löydetään yksi yllättäjäkin.
 

eagle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Pittsburgh
Marokko, Iran...

...nuo taisivat ainakin unohtua. Molemmat pelasivat suht. hyvin ja Marokko taisi mennä jatkoonkin, vai muistini pätkii?

Mitä tulee Euroopan kiintiöön se on mielestäni aika hyvä tai no sanotaan että ehkä sitten Aasialta otettaessa 2 paikkaa ja P/K-Amerikalta yksi voisi niistä yhden antaa kaksi Eurooppaan. Kuitenkin hyvä etteivät kisat ole liian Eurooppa painotteisia, koska silloin ei tule niin MM-kisa fiilistä. Toisekseen esim. Chile(joka rämpii E-Amerikan karsinnoissa) kukisti juuri muutama viikko sitten Ranskan.

Mielestäni Nigeria, Kamerun, Marokko, Meksiko ja ehkä kotikisoissa Japani voivat haastaa ns. suuria, eivät kyllä varmaan ihan Argentiinaa, mutta Euroopan maista lähes kaikkia. Mestaruuteen en usko näitten E-Amerikan/Euroopan ulkopuolisten maitten osalta, mutta sanotaan että kahdeksan joukkoon kyllä, ehkä neljänkin.

Mitä tulee Brasiliaan, niin tosiaan valmentaja kuviot ihan persiistä, samoin johtajan puute. Dungahan ei ole maajoukkueessa pariin vuoteen pelannut. Brasiliassa valmentajan olisi oltava luonteisesti auktoriteettinen, koska Euroopassa pelaavat tähdet eivät sulata mitään diktaattoria. Toisaalta taas Brasilian tähdet on saatava pelaamaan joukkueena, mihin se tarvitsee hyvän valmentajan, joka johdattaa joukkueen kulinalaiseen peliin.
 

Ghost

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Pittsburgh Penguins
Nigeria tosiaan meni viime kisoissa 16 joukkoon. Tanskaa vastaan kyyti oli kuitenkin kylmää. Hyökkäykseen perustuva peli ei onnistunut alkuunkaan ja maalivahtikin oli täysin pihalla. Ei saanut torjuttua mitään sivuille pois kentältä, vaan kaikki torjunnat jäivät 16 alueelle, josta Tanska rankaisi. Peli taisi päättyä 5-1.

Itse olen karsintojen suhteen sillä kannalla, että vain osa paikoista jaettaisiin suoraan maanosille. Esimerkiksi 18 paikkaa maanosille kiintiöinä ja 12 paikkaa jatkokarsinnoissa, joissa mukana kaikkien maanosien parhaat putoajat. Yhteensä esimerkiksi 36 joukkuetta. Tämän lisäksi hallitseva mestari ja isäntämaa suoraan kisoihin. Nuo 18 paikkaa voisi jakaa kaavalla: Eurooppa 12, E-Amerikka 3, P-Amerikka 1, Afrikka 2, Aasia/Australia 2. Jatkokarsintoihin siten, että Eurooppa 20, E-Amerikka 5, P-Amerikka 3, Afrikka 4, Aasia 4. Siitä joukkueet kolmen joukkueen lohkoihin, niissä kaksinkertainen sarja ja lohkojen voittajat kisoihin. Näin heittopussit vähenisivät kerralla jonkin verran. Mitään maanosaa ei voi kuitenkaan ensimmäisessä vaiheessa jättää täysin ilman paikkoja. Ei sitä porua jaksaisi kukaan kuunnella. Kuitenkin jatkokarsinnoissakin vaatisi hyvää peliä, jotta kisoihin pääsisi. Ja jos sieltä joku Aasian tai Afrikan maa mukaan menisi, niin tuskin kukaan väittäisi, että paikka ei ole ansaittu.

Ja tietenkin jos menee jonkun maan kohdalla poraamiseksi lohkojaosta, niin pistetään sitten jatkokarsinnan loppuun cup-systeemi. Ensin kakkoset ja kolmoset pelaavat keskenään, näiden otteluiden voittajat sitten lohkovoittajia vastaan, ja vasta näiden otteluiden voittajat kisoihin.
 

eagle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Pittsburgh
Ei kovin hyvä systeemiehdotus.

Muuten ihan hyvä idea tuo Ghostin, mutta kyllä E-Amerikalle olisi annettava mahdollisuus useampaan kuin viiteen paikkaan, vähintään kuuteen(jos siis jakoja muutetaan). Kuitenkin E-Amerikasta löytyy euroopan huippumaita kaatavia joukkueita ainakin 6(Brasilia, Argentiina, Chile, Uruguay, Paraguay ja Kolumbia), joitten lisäksi esim. Ecuadori jyrää kovaa kohti MM-kisoja, joten kyllä sitten vähintään mahdollisuudet 6-7 paikkaan E-Amerikalle ja suoraan vaikkapa 4.

Toki Euroopassa on selkeästi laajoin taso, onhan täällä eniten huippuliigojakin. On kuitenkin muistettava, että aika paljon väriä tuo juuri esim. Ecuadorin tapaiset maat. Ei mitkään Jamaikat tuo väriä kauheasti(oma mielipide), koska eivät pysty pelaamaan samalla tasolla kuin Euroopan huippumaat, mutta juuri hyvät eksoottiset maat ovat kisojen suola. Kyllä Saksa-Englanti otteluita näkee ihan tarpeeksi muutenkin.
 

Andrej

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Viestin lähetti Ghost
12 paikkaa jatkokarsinnoissa, joissa mukana kaikkien maanosien parhaat putoajat.

Muuten hyvä idea, mutta joukkeille tulee matkustamista erittäin paljon. Jos taas jatkokarsinnat suoritettaisiin turnausmuotoisina, voisivat ne olla mahdollisia. Toisaalta taas ne aiheuttaisivat katkon näiden maiden maajoukkuepelaajien sarjaotteluihin, jolloin taas seurat saattaisivat olla aika nihkeitä suostumaan tuollaiseen systeemiin.

Tuota vaihtoehtoa olen kuullut muuallakin välälyteltävän, joten kaipa se kaikesta huolimatta mahdollinen on.
 

Ghost

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Pittsburgh Penguins
No se nyt on ensin myönnettävä, että nopeana luonnoksena tuo tuli tehtyä. Kuitenkin siis edelleen sitä mieltä, että noita jakoja voisi muuttaa siten, että joka kisoissa ei välttämättä olisi samaa määrää maita joka maanosasta, vaan "kuumien" maanosien joukkueita tulisi mukaan enemmän.
 

Clark Kent

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät,Leafs,Everton, MuSa,P-Kärpät, Sea City Storm
Ihanne kokoonpano...

... seuraaviin EM-karsintoihin.

Maalissa: Niemi
Vasen laitapakki: Saarinen
Oikea laitapakki: Pasanen
Puolustuksen keskellä: Tihinen & Hyypiä

Keskikentän vasenlaita: Kolkka
Kk:n oikealaita: Nurmela
Puolustava kk: Tainio
kk: Litmanen

Hyökkääjät: Johansson ja Forssell, tämä on joukkueen heikoin osa, toivottavasti Tintti pääsee samaan rooliin maajoukkueessa kuin Charltonissa. Miklu oli heikko jo tässä Saksa ottelussa. Pallo ei pysynyt jalassa, ei päässyt laukomaankaan kuin kerran, ja sekin veto meni reilusti ohi. Pelaamattomuus näkyy.

En ymmärrä mitä Kuqi ja Riihilahti tekevät maajoukkueessa. Taidot ja kyvyt eivät riitä kansainvälisille kentille. Kauan kesti, että Tainio huomattiin ottaa takaisin maajoukkueeseen. Pelaahan hän "vain" Ranskan liigassa, mikä sekin on monta kertaa tasokkaampi liiga kuin Englannin ykkösdivari. Loukkaantumiset ikävä kyllä ovat haitanneet Tornion pojan kehitystä, toivottavasti Tainio pysyy terveenä tulevaisuudessa.
Reini pelasi eilen huonosti, toivottavasti Pasanen on tulevaisuudessa kunnossa ja ottaa oikean laitapakin paikan maajoukkueessa.
Odottelen innolla sitä kun Roiha, Väyrynen ja vaikka Porin oma poika Luoma nousevat maajoukkueeseen. Tulossa on monia hyviä pelaajia, jotka toivottavasti pystyvät syrjäyttämään nämä Englannin ykkösdivari jyrät tulevaisuudessa...

Argentiina menee (toivottavasti) pitkälle kisoissa. Ihan hyvä ettei Hollanti pääse kisoihin. Jotenkin ärsyttävä joukkue mielestäni. Portugali myös saisi mennä vähintään semi-finaaleihin, samoin joku "eksoottisista" joukkueista.
 

D2

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Ihan hyvä matsi oli vieraspeliksi. Näillä otteilla on ihme, jos Suomi ei pelaa 2004 kisoissa.
Sitten palautetta Clark Kentille:
Riihilahti on tehnyt näissä karsinnoissa kaksi maalia. Melko hyvin puolustavalta keskikenttäpelaajalta. Tekniikaltaan hän on vajaavainen, mutta on kuitenkin kehittynyt paljon siitä, mitä oli pahimmillaan. Keskikentällä on oltava yksi "rikkova" pelaaja. Tuho tulee jos sinne laitetaan vaikkapa Väyrynen, Litmanen ja Tainio.
Kuqi on hyvä vaihtomies, joka tekee tuhojaan vastustajan väsyneelle puolustukselle pelin lopussa.
Ainoa pelaaja, jota en haluaisi enään nähdä maajoukkueessa, on Petri Helin. Kertakaikkiaan surkea. Tilalle vaikka Nylund, Heinola, Nuorela...kuka tahansa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös