Ilmoitukset

Nimimerkki HokiOnSporttia huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella. Provoilu-viestejä lenteli vähän ympäriinsä.

Nimimerkki M.O.R.O huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella. Turha viesti löytyy Mestiksen finaalipari-ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

SaiPan sairastupa 2016–2017

Viestiketju osiossa 'SaiPa' , aloittajana Individual, 11.08.2016 klo 14.46.

 1. Sputnikkari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Oilers
  Lainaus:
  Kyllähän tämä on, linkki vie SaiPan sivuille

  Terveystilanne
   
 2. Laitela Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa ja sen vaarallinen YV
  Jotenkin vituttaa, tietty kaikki loukkaantumiset, mutta McFarlandin loukkaantuminen etenkin, kun meni koohottamaan huolella ja teloi itsensä. Ei sillä, yritti varmasti jotain tärkeää, mutta vähän itsesuojeluvaistoa.
   
 3. Machulda Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, sympatiat: KalPa, Jukurit ja KooKoo
  Lainaus:
  Trotter ja Tuohimaa olivat täysin normaalisti jo tänään treeneissä mukana. McFarland tuli treenien loppuvaiheessa kentälle myös luistelemaan. Vetivät yhdessä Kohon kanssa luistelutreenejä. Heillä oli yhdessä Trotterin kanssa myös pientä lähtönopeus skabailua. Uskon, että Hamilton on ainakin treeneissä mukana viel tällä viikolla.
   
 4. HockeyIsKING Jäsen

 5. Artyukhin Jäsen

  Trotter ja Koski ulkona.
   
 6. Individual Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Suomi, sympatiat: Mikke, KooKoo, Titaanit
 7. Laitela Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa ja sen vaarallinen YV
  Ei ole Hamilton ainakaan puupää, kun ei kuula kestänyt kovaa savolaista.
   
 8. 3156155 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  No nii McFarland takaisin vahvuudessa toivottavasti pysyis nyt terveenä niin päästään näkeään mihin miehestä on. Aika valju kuva pelatuista Liiga matseista on, mutta CHL:ssä pari aika hyvääkin peliä ja kyllähän vahvuuksia pitäisi löytyä.
   
 9. Mctavish85 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  No eipä helpota juurikaan tuo loukkaantumistilanne tälläkään viikolla. McFarland sentään kehissä mutta Koski ja Trotter uusimmat potilaat. Vaikeaa on mutta näillä se on mentävä. Ottelutahti on sen verran kova, ettei tuo loukkaantumistilanne juuri pääsekään paranemaan. Toivottavasti saataisiin Koho, Trotter, Hamilton, Koski ja Maalahti pikaisesti kehiin.
   
 10. Mr.Wonderful Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa ja saksalainen jalkapallo
  Lainaus:
  Itse ainakin pidän McFarlandia Hamiltoniakin potentiaalisempana pelaajana. Toki molemmat on vielä suht nuoria, joten potentiaalia kehitykseen piisaa kummalakin (toisin kuin esim. about. 30v. McIntyre, Rau, Spina etc. joilla taso jo vakiintunut). Hamilton ei ole paljoa muuten säväyttänyt maaliensa lisäksi, mikä tosin ei ole yhtään väheksyttävää (muistakaamme Rau), mutta jotenkin McFarland on silti antanut monipuolisemman kuvan pelaamisellaan ja osaamisellaan, vaikka joutuikin pelamaan alkukauden Koskirannan kanssa. Hamiltonin omin sanoin: ei ole mikään kentän taitavin jätkä, mutta pelaa täysillä joukkueelle. Arvostettavaa sekin.
   
 11. 3156155 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Näinhän se on ja mielestäni tuo McFarlandin potentiaali nousta SaiPassa ns kovaksi äijäksi on jopa todella realistista. Lähtisin sorvaamaan jatkopahvia McFarlandille, kun alkukauden otannalla se vielä on mahdollista loppukaudesta ei ehkä enää näin ole.

  Mulla ainakin riittää uskoa ja uskon aika vahvastikkin, että McFarland tulee vielä ja kovaa.
   
 12. ahal Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Tuohimaalle 3. peli Hokissa ja 0-peli Kokkolassa 29 torjunnalla. Jospa se siitä lähtisi, ja kaveri pysyisi terveenä.
   
 13. Machulda Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, sympatiat: KalPa, Jukurit ja KooKoo
 14. Mr.Wonderful Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa ja saksalainen jalkapallo
  Kohon kohdalla taas nää kuuluisat "pariviikkoomenee"... Nyt paluu tulee ehkä vasta joulukuussa..
   
 15. Laitela Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa ja sen vaarallinen YV
  Joulukuullehan paluuta on lupailtu jo jonkin aikaa edellisissä katsauksissa. Jos ennen joulutaukoa sais yhden-kaks peliä alle niin hyvä olis.
   
 16. rattussovjeticus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Kohon kohdalla "pari viikkoo" olisi ihan jees, mutta kun paluun ajankohdaksi ilmoitetaan "joulukuu?" niin se kysymysmerkki tässä huolestuttaa. Eikös se tarkoita että paluu joulukuussa on epävarma, joten saattaa mennä ensi vuoden puolellekin.

  Mutta onhan nämä hommat otettava varman päälle. Mieluummin paluu viikkoa liian myöhään kuin viikkoa liian aikaisin. En tiedä mitä Turussa on tapahtunut, mutta väistämättä herää epäilys että Kumeliaskas ja Dudas olisivat mahdollisesti palanneet treeneihin liian aikaisin, ja sen seurauksena koko kausi on nyt näillä herroilla paketissa. Tietoa asiasta ei minulla toki ole, tämä oli pelkkää mutuilua.
   
 17. Individual Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Suomi, sympatiat: Mikke, KooKoo, Titaanit
  Uusimman tilannekatsauksen perusteella Mr. Koho on edelleen Mr. Joulukuu, mutta myös edelleen kysymysmerkillä varustettuna. Näinköhän vielä säästellään tämä kuu ja sitten askiin tammikuun otteluruuhkaan. Noh, en tiedä. :)
   
 18. Machulda Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, sympatiat: KalPa, Jukurit ja KooKoo
 19. TheRimpula Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Ei onneksi Kohon lisäksi mitään elämää suurempia pelaajia rikki. Kokonaisuus ei tuon porukan poissaoloista kärsi, vaikka tuskin tuon joukkueen kärsimystä on edes mahdollista lisätä yleensäkään.
   
 20. Artyukhin Jäsen

  Järvinen ei ainakaan kolmannessa erässä pelannut.
   
 21. Tronic Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Saimaan Pallo, Futbol Club Barcelona
  Lainaus:
  Järvinen ei pelannut myöskään toisen erän lopussa, mutta istui kuitenkin vaihtoaitiossa. Tänään on kokoonpanossa, eli oliko tässä kyse penkittämisestä?
   
 22. Artyukhin Jäsen

  Lainaus:
  Edit: taisi ollakkin varotoimenpide.. Santanen kommentoi jossain ennen kokoonpanojen julkaisua ettei ole varma Järvisen pelaamisesta tänään.
   
 23. lautamies Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Itäsuomalainen jääkiekko.
  Kyllä se Järvinen näköjään pois on ja lisäksi puuttuu Carson.
  Ei kai joukkueessa pyöri nyt joku epidemia?
   
 24. Herra Jaakko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Tämä pitäisi varmasti laittaa vitutuspalstaan, mutta milloin vittu tuo Koho oikein palaa?! Paluu tammikuussa? Alkaa jo meikäläiselläkin kärsivällisyys loppua. Toisaalta minkäs sille mahtaa. Myönnän, että tämä on heikkouttani.
   
  Viimeksi muokattu: 12.12.2016 klo 18.39
 25. rico Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Koho tuntuu nykyään olevan jatkuvasti enemmän tai vähemmän hajalla. Paluu lykkääntyy ja lykkääntyy, pelaako mies ollenkaan tällä kaudella?