Ilmoitukset

 • Nimimerkki Knap huilaa viikon sääntöjen 10§:n perusteella.
 • Nimimerkki Lico huilaa viikon sääntöjen 6 ja 18§:n perusteella. Viesti löytyy Patrik Laine-ketjusta.
 • Nimimerkki LikainenLegenda huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella.
 • Nimimerkki Ysipakki huilaa viikon sääntöjen 7§:n perusteella. 
 • Nimimerkki muaddib huilaa kuukauden MM-kisojen otteluseurannassa olevasta viestistä, joka rikkoo sääntöpykäliä 4 ja 6§.

Sulje ilmoitus

SaiPan sairastupa 2016–2017

Viestiketju osiossa 'SaiPa' , aloittajana Individual, 11.08.2016 klo 14.46.

 1. RecordBreaker25 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Saimaan Pallo & Los Angeles Kings
  Koho ei ole tänään kokoonpanossa Ilvestä vastaan. Eli jotain taisi sattua. Uskomaton joukkueen veksissä käynti siis vain jatkuu ja jatkuu.
   
 2. Ferris Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Washington Capitals
  Puheen lähetyksessä Santanen taisi sanoa niin, että Kurosen kausi todnäk. paketissa, Koho palannee vielä.
   
 3. teude Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa
 4. Baloun Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, sympatiat milloin kenellekkin
  Mikäs Kurosella tuli kun kausi ohi?
   
 5. jalperi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa,sympatiat Itä-Kaakkois-Suomi-Turku akselille
  8 pelaajan kausi ohi jo tässä vaiheessa...heh.
   
 6. Mctavish85 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Olisikohan tuo Kuronenkin lähtenyt jo ellei olisi ollut loukkaantuneena? Harmi homma kun Kuronenkaan ei pelaa enää loppukaudella. Maalintekijöitä olisi tarvittu.
   
 7. Sputnikkari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Oilers
  Vainikainen vielä lisäyksenä tuolle listalle
   
 8. huhheijaa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Sieltä vielä yhdeksäs kaupan päälle, eli Vainikaisen kausi ohi.
   
 9. ahal Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Korutonta kerrottavaa. Liekö lähiaikojen Suomen ennätys alallaan. Tässä on johdolle perattavaa kauden lopuksi, miksi näin on päässyt käymään. Jos tätä puolta ajattelee koko kauden mittakaavassa, nykyinen valmennusjohto saisi painua hevon kuuseen, joka ikinen. En haluaisi nähdä yhtäkään enää liigajoukkueen penkin takana. Aivan kestämätön tilanne ja toistuessaan torppaa menestyksen jo alkuunsa. Kukapa täyspäinen pelaajakaan haluaisi tulla joukkueeseen, jos pelkää hajoavansa ennen aikojaan.
   
 10. Individual Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Suomi, sympatiat: Mikke, KooKoo, Titaanit
  Miten noin hiihtelevällä, näennäistaistelevalla poljennolla ollaan saatu tuollainen määrä jengiä lasareettiin? Ollaanks veetty kaikki tilanteet niinku loppuun ja yli tiätsä?
   
 11. Don Sputnik Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Juu, kyllä tää tilanne ihmetyttää aika paljon. En millään voi uskoa, että kaikki on vain huonoa tuuria. Kautensa päättäneiden määrä lienee jonkin sortin ennätys koko liigassa kautta aikojen...ja siihen päälle vielä kaverit, jotka ovat olleet vempassa siellä täällä pitkin kautta.

  SaiPallahan oli näitä loukkaantumisia aika paljon jokunen kausi sitten ja siihen sitten kiinnitettiin huomiota Tirkkosen aikana ja ne myös väheni. Nyt sitten taas yhtäkkiä tälläkin osastolla mentiin metsään oikein kunnolla. Onko kuitenkin sama fysiikkavalmennus edelleen? Onko Santanen harjoituttanut äijät paskaksi, vai mikä on ollut...sen verran hidaskin on jengi tällä kaudella ollut, että vaikuttaa kuin olisivat olleet tukossa harjoittelusta koko kauden...
   
 12. huhheijaa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  PItää nyt toki muistaa, että tässä tilanteessa SaiPa ei riskeeraa mitään+ 2vk poissa tarkoittaa kauden loppumista. Uskoisin, että muutaman pelaajan kausi ei olisi ohi, jos olis jotain järkeä peluuttaa miehiä, jotka eivät ole ihan 100% kunnossa.
   
 13. Mctavish85 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Leivo, Koskiranta ja Koho ovat myös tänään pois kokoonpanosta.
   
 14. Don Sputnik Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Ehkä näin, mutta ei silti muuta kokonaiskuvaa. Ja tänään taas Leivo saikulle uudestaan ja uutena Koskiranta...tää koko kausi on yks vitun vitsi...ja huono sellainen...näinköhän siellä on osaa pelaajistakin alkanut jo niin paljon vituttaa, että ovat ilmoittaneet itsensä pelikyvyttömiksi...
   
 15. Huppu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Siitä en tiedä mutta veikkaampa että joukossa on myös sellaisia vammoja joiden kanssa pelattaisiin jos panosta olisi ja joita joka jengistä löytyy. Nyt vaan on näiden turha riskeerata kesäänsä ja tulevaa kautta.
   
 16. Huppu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Loukkaantuiko Virkkunen kun peliaika viiden minuutin luokkaa?
   
 17. Individual Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Suomi, sympatiat: Mikke, KooKoo, Titaanit
  Onko näillä klesoilla nyt oikeasti kaikilla sellainen vamma, että ei voi lähteä noita poikia jeesaamaan kentälle? Järkevää heittää a-pojat bussin alle ja sylkykupiksi, kun itsellä on boo hoo pipi. Saatana, että sylettää minkälaisessa vitun alennustilassa tää jengi on.
   
 18. Mctavish85 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Tuskinpa tässä vaiheessa kautta sekä tässä tilanteessa kannattaa enää riskeerata. Vai haluatko, että kesän treenikaudella on useampi ukko saikulla ja sitten ensi syksynä odotellaan marraskuulle asti milloin sieltä sairastuvalta saadaan vahvistuksia. Toki jos nämä nyt saikulla olevat pelaajat eivät enää ensi kaudella pelaa SaiPassa niin sittenhän heitä voisi parsia kasaan näihinkin otteluihin. Mutta eipä siinäkään paljon järkeä olisi. Mutta siinä asiassa oon siun kanssa samaa mieltä, että jos mahdollista niin olisi siellä voinut edes yhden kokeneempien liigapelureiden ketjun parsia kasaan.
   
 19. Wiljami Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
  SaiPalla ei ilmeisesti kesän harjoittelut menneet putkeen kun ammattilaisista yli puolet hajalla ja ilmeisesti kyseessä ei kuitenkaan pelkästään maagisen paska tuuri ole ollut? Ihmeelliseltä kyllä vaikuttaa että yleensä mahdollista noin paljon ukkoja saada hajotettua vaikka koko kesä olisi treenattu pelkkää kaljanjuontia ja joka matsiin (ja treeneihin) tultaisiin suoraan bussista kylmiltään.
   
 20. Individual Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Suomi, sympatiat: Mikke, KooKoo, Titaanit
  @Wiljami Yleensähän SaiPan kausi on mennyt seuraavasti. Hallitaan alkukautta mielin ja määrin ja ollaan välillä jopa sarjajohdossa. Kuitenkin pelitapa, eli se "karjalainen raastava kuspiä-kiekko" tuo kuormitusta pelaajille ja huippu-ukoille vielä enemmän ja yleensä jouluun mennessä ajellaan hetkellisesti jo pelkillä höyryillä ja sitten alkaakin veksin ovi käydä. Tammikuu on ollut SaiPalle Ilmestyskirja ja Danten Inferno mukavan kompaktissa paketissa ja selviämistaistelu kohti pleijareita tosiasia. Voi olla, että muistan näin rommipäissäni väärin, mutta mun mielestä Tirkkosen aikakaudella sitä kuntohuippua saatiin tähdättyä ihan tietoisesti ratkaisupeleihin ja 2014-2015 ja 2015-2016 kausilla ei koko jengi romahtanut sairaalaan vuodenvaihteessa. Sitä tässä ihmetelläänkin, että mistä hitosta voi johtua se, että ollaan saatu tuollainen määrä ukkoja lasareettiin, kun mitään super raastavaa taistelua ei mielestäni olla kentällä nähty.

  @Mctavish85 Totta kai pitää ajatella myös tulevaa. Olet oikeassa siinä.

  edit: tai noh, kuntohuippu ja kuntohuippu. Pelillisesti viime kauden loppu oli aika paskea ja tipautti SaiPulin sääleihin. JYP:iä vastaan ei "puolissa" palaa ja kesälomalle lompsis.
   
  Viimeksi muokattu: 10.03.2017 klo 19.48
 21. TheRimpula Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Viime kaudella oltiin kyllä runkosarjassa viidensiä.
   
 22. Individual Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Suomi, sympatiat: Mikke, KooKoo, Titaanit
  Lainaus:
  Hyvä.
   
 23. RecordBreaker25 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Saimaan Pallo & Los Angeles Kings
  Onko kenelläkään tietoa mitä tapahtui Koholle siinä HIFK ottelussa? Itseltä meni silloin se ohi.