SaiPan peliesitykset kaudella 2023–2024

  • 206 863
  • 1 628

tonz@

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, NHL:n suomalaiset
"neloskenttä" liekeissä!
 
Suosikkijoukkue
SaiPa
Viihdyttävä matsihan tämä ja SaiPalla olisi ollut paikkoja voittoonkin, esim. ylivoimalla, kaksiko tolppaa ollut ja tuossa lopussa vielä Kalaputaalla vielä läpiajo.
 
Suosikkijoukkue
Lahen Pelsu, Dallas Stars, Leksand, Orlando Magic
Toivottavasti otatte sen lisäpinnan. On tuo 12 pelin tappioputki meille pituudeltaan jo melkoinen. Lisäksi me ei oltaisi ansaittu tästä pistettäkään.
 

p_3ksi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TBL, Jukurit
Kylläpä tuli hyvä mieli SaiPan voitosta, melkoisen synkkää korpivaellusta onkin ollut tovin aikaa. Tänään hienosti vieraskaukalossa kahdesti tasoihin, sitkeyttä riitti eikä selkäranka katkennut tuohon Pelsujen 3-2 maaliin vaan väkisin vielä tasoihin ja rankuilla lisäpiste ja kaiken kruunasi Mertsin selostus, ihan kuin olisi pelattu pleijareita sillä sen verran kiihkeä meininki oli selostamossakin ajoittain. Huomenna laitatte Tapparan kumoon ja levon kautta eteenpäin!
 

Kivisalmi

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Vittu SaiPan pelaaminen on huolimatonta. Sählätään ja sählätään vaikka olisi syöttöpaikka.

Arska Vallin yrittää antaa SaiPalle neuvoja ja toivottavasti joku seurasta kuuntelee.
 

Mälkiä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilmoitetaan lähiviikkoina
Miten tuo omassa päässä pelaaminen voi olla noin heikkoa, kun ongelmat ovat olleet tiedossa alusta lähtien? Miksi SaiPan viisikko lösähtää maalin eteen ja jättää vastustajalle kaiken tilan ja ajan maailmassa tehdä ihan mitä haluaa? Mitä tällä ihan aidosti halutaan saavuttaa? En ymmärrä.
 

Lepranmies

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Vaasan Sport, Philadelphia Flyers
Arska Vallin yrittää antaa SaiPalle neuvoja ja toivottavasti joku seurasta kuuntelee.

Toivottavasti valmennus katsoo ja ennenkaikkea kuuntelee tämän lähetyksen illalla pelin jälkeen. Ja joku vielä osaisi tulkata tuolle Amerikan ihmeelle.

Ihan perusasiat eivät onnistu. Pelaajat eivät ole noin huonoja, kyllä syy on nyt vain valmennuksessa jolla ei ole mitään ajatusta pelistä.
 

Don Sputnik

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Liverpool
Ei oo mitään jakoja sarjakärkeä vastaan.
No ehkä peli vois olla 0-0, jos tuossa puolustamisessa olisi edes jotain järkeä. Aivan vitun helppoja maaleja ottaa saipa omiin.
 

Kivisalmi

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Tulee mieleen Santasen kausi, jolloin myös hyökkääjät karkasivat aina kun puolustaja sai kiekon. Sitten pitäisi laittaa Nummelin tasoinen syöttö. Kukaan ei tule lähelle. Yhdellä pienellä syötöllä päästään yleensä omista pois ja hyökkäys käyntiin.
 

Don Sputnik

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Liverpool
Aivan täyttä soopaahan tuo on. SaiPalle on täysi mahdottomuus pelata kahta hyvää peliä putkeen. Toki vastuskin on kova, mutta silti. Aivan liian helppoja menee omiin, Piiroinen ei game savereita ota ja puolistupelaaminen on aivan vitsi.

Edit: asenne toki ihan hyvä, vastus oli liian kova ja sitä mieltä olen edelleen, että turhan helposti tehdään SaiPalle maaleja.
 
Viimeksi muokattu:
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös