SaiPan peliesitykset kaudella 2023–2024

  • 205 711
  • 1 628

Trimmer

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Sellanen housuunpaskominen sitten tähän väliin.
 

Huppu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Se oli nolo loppu. Kumpikaan jengi ei hyökkäysalueen kiekollisessa pelissä oikein häikäissyt ja kuvaavaa on, että taululla oli viimeiselle minuutille asti 1-1 -lukemat kun molemmat joukkueet kerran ohjasivat kiekot omiin. Sitten sattuikin tommonen. Vittu.
 

Individual

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Suomi, KTP
Saatiinko vanha SaiPa takaisin parin tsemppipelin jälkeen? No en usko siihen vielä, mutta ei kyllä ollut munaa senttiäkään tänään otteissa.
 

krk607

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Malaga CF, Uusi Refla
Paikat hakkaa vitutuksesta ja oksennus meinaa tulla. Kiitti tästä.
 

mirasane

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Penguins, sympatiat Ässille
Oli kyllä niin onnetonta pelaamista kiekolla, ettei ansaittu pistettäkään. Pelkkää omista roiskimista pari erää.
Jos yhden maalin johdossa annetaan kiekonhallinta vastustajalle 90 prosenttisesti niin ja yritetään puolustaa johtoa 45 minuuttia niin sieltä tulee helposti ne pari pomppua tai virhettä, joista vastustaja rankaisee. Ässät tuli pomppumaalilla tasoihin ja rankaisi puolustuksen virheestä. Toisaalta ei ole peli valmista muillakaan, mutta jokainen piste on tärkeä ja SaiPalle varsinkin olisi tärkeää saada hyvä aloitus kaudelle .
 

Huono pakki

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Ketterä
Olipahan taas kunnon räpellystä keltamustilta tuossa lopussa, mutta ah, niin (ihanan) tuttua.

Tästä piti ottaa kolme pistettä eikä mitään muuta, kun Ässätkään ei oikein häikäissyt.
 

Spitfire

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, SJS
Kyllä nyt on aika käyttää Trejbalin optio ja samalla laittaa Hietala hatjoittelemaan johonkin tasoiseensa sarjaan. Se ei ole vieläkään Liiga.
 

anthax

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Ketterä
Aika ranteet. Kerrankin näin itse, että ei peli kyllä ihan näin paska ollut, kuin täältä voi lukea. Typerä nukahdus loppuun ja yksi omiin.

Aloitukset ruvettiin häviämään kolmannessa aivan pystyyn (5v12). Tässä oli selvä avain Ässille, joka ei päässyt viivelähdöillään usein oikein mihinkään. Kyllä Ässät ehkä enemmän halusi voittoa, mutta ei ole ihan eka peli Ässiä vastaan, jossa kiroillaan samoja juttuja.

Eteenpäin vaan!
 

Don Sputnik

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Liverpool
Passivoiduttiin ihan turhaan kolmanteen erään.

Taululla lopputulos.
Tää on just sitä, mitä ei missään nimessä saa tapahtua. On niin helvetin monta kertaa nähty, että miten siinä käy. Mutta ei, pitää hakata päätä seinään ja toistaa samaa typeryyttä. Ja tuloksena tappio. Saatana.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös