SaiPan peliesitykset kaudella 2012–2013

  • 261 381
  • 904

Murmeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Vancouver Canucks
Perkele nyt äijät, pikkaisen luottoa! Joukkue ja Tirkkonen teki syksyllä aivan loistavaa jälkeä ja nyt sitten on hieman heikompi jakso. SaiPa tulee vielä, uskokaa pois. Joko vahvistettuna tai ilman.
Olen kyllä täysin samaa mieltä, joskin mun tapauksessa sillähän ei ole mitään painoarvoa.

SaiPa on saanut parissa viime pelissä pitkästä aikaa paljon niitä elementtejä peliinsä, joilla joukkue pärjäsi puoli kautta. Tänään tuli iso määrä karkeita henkilökohtaisia virheitä, joita ei tule silloin kun peli kulkee.

Tässä on haettu ketjukoostumuksia pitkin vaikeaa vaihetta ja tänään mun mielestä pari ketjua osoitti toimimisen kannalta isoja merkkejä. Rissasen ja Flinckin ketjut olivat lähes läpi pelin vaarallisia eikä olisi ollut mikään ihme, jos nämä kolmikot olisivat ratkaisseet ottelun SaiPalle. Tällä kertaa ei niin käynyt mutta ihan vielä ei kannata ranteita aukoa. Siellä on vielä kolmasosa runkosarjaa pelaamatta.

Mitä tulee lappeenrantalaiseen kiekkoyleisöön.. Hoh hoijaa. Ja kaikki ne, joita en tässä tarkoita tietävät sen kyllä.

Minusta hävittiin tänään kaiken koomailun lisäksi peluutuksillisiin asioihin. En kyllä voi käsittää miksi kohot sai pelata ykkösylivoimat ja suurimmat minuutit (sellainen fiilis jäi). Kolme pientä teletapit, jotka pörräilivät ympäriinsä saamatta mitääään aikaiseksi, maskipelaamisesta puhumattakaan. Rissasen kenttä ykköseksi, flinkit kakkoseksi, kolmonen tuommosenaan, neloseksi jämäminuuteille lee, piitulainen ja leivo. Eli kritiikkiä valmennuksenkin suuntaan. Tämän päiväinen peli oli kyllä voitettavissa.
Tästäkin olen pitkälti samaa mieltä. Ylivoima-aikaa pitäisi mun mielestä ehdottomasti laittaa eniten Rissasen ketjulle, koska Rissanen on oikeastaan ainoa erittäin varma kiekon jakaja.
 

Nötkötti

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Mystistä että meillä on noin paljon ukkoloita jotka osaa Liigaa pelata mutta sitten ei saaha matsiin sellaista porukkaa joka vois jotain uutta näyttää.

Jos minä joutuisin päättämään, nyt ja tässä niin, Leivoa, Ro. Hämäläistä, Piitulaista, ja niin edespäin tämän tapaisia ukkoloita askiin, niin voisi tulla semmone heräämisen tapane ilimiö.
 

Keltainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lautp, Saipa ja Veiterä. Ja Hakalin vosut
Vaikea vaihe menossa mutta kuten todettua, niin parempaan päin ja tästä noustaan. Pitää muistaa pari asiaa: mikään joukkue ei pelaa koko sarjaa ilman notkauhduksia. Toiseksi jos ollaan runkosarjan jälkeen sillä sijalla mitä nyt, niin kausi on edelleen jättimenestys. Joukkueen oma tavoite on 10 joukkoon ja asiantuntijoiden ennuste sijat 13-14.
Mitä yleisömäärään tulee, niin moni varmasti jäi kotiin tappioiden takia. Omalla kohdalla oli valittava meneekö katsomaan peliä, jolloin lapset kävelevät omista harjoituksistaan kotiin ja etsivät itse ruokansa. Meillä Hakalissa on se periaate, että ne syötetään ketkä siitetään, joten peli jäi väliin.
 

Hamraan

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Ottawa Senators, Edmonton
...vastustajilla oli paskimmat pelit pitkään aikaan...

JA ME HÄVITTIIN NE MOLEMMAT!

Mitäköhän tähän pitäisi sanoa sitten omasta pelistä, jos se vastustaja pelasi paskasti ja voitti?

Kuka sanoo ääneen?

Minä sanoisin tähän omasta pelistä että Tapparaa vastaan se oli juuri SaiPan aktiivisen pelitavan ansiota että Tappara pelasi paskimman pelin pitkään aikaan. Todella hienoa taktista silmää oli meijän pojilta ahdistaa juuri oikeaan aikaan vastustajan hyökkäys tekemään virheitä. Se ettei maalia tullut tarkoitti että tappio tuli, muuten peli-ilme oli parasta kolmeen kuukauteen. Tottakai Tappara-fanit sanoivat että huonolla pelillä voitettiin, koska eihän ne saaneet mitään muuta järkevää aikaiseksi kentällä kuin maalit, ei niillä ollut SaiPan ansiosta mitään kontrollia hommaan.

Eilinen peli harmittaa kyllä vietävästi. Tiistain pelin jälkeen oli lupa odottaa voittoa. Ei se kaukana ollut. Ullberg selvisi illasta kelvollisesti siihen nähden että häntä peluutettiin vasta pakon edessä. Ensimmäisessä maalissa näytti olevan edessä kolmekin miestä liikkuvassa maskissa. Kolmannessa maalissa tämä pelaamattomuus näkyi selvimmin. Perusvedot sentään otettiin ilman sydämentykytyksiä.

Itse menisin näillä ketjuilla vielä eteenpäin, jos vaihdoksia on tehtävä niin Löfman&Mankinen -> Piitulainen&Leivo, ei se ainakaan tehottomammaksi voi mennä, raikasta yrittämistä voisi tosin tulla lisää.

Jatkoajan raportti yksilöi Pukan huonojen syöttöjen jakajaksi, minusta Bruunille sattui niitä ehkä jopa enemmän, eikä Taipaluskaan jäänyt virheittä.
 

Tulppu

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
...koska eihän ne saaneet mitään muuta järkevää aikaiseksi kentällä kuin maalit, ei niillä ollut SaiPan ansiosta mitään kontrollia hommaan.

Tämän on pakko olla jonkin sortin sarkasmia. Onko jollain muulla kuin maaleilla mitään merkitystä? Ei auta yhtään miten hienosti pelataan jos jäädään pisteittä.

Jatkoajan raportti yksilöi Pukan huonojen syöttöjen jakajaksi, minusta Bruunille sattui niitä ehkä jopa enemmän, eikä Taipaluskaan jäänyt virheittä.

Tästä samaa mieltä, Pukka ei ollut yhtään niin huono kuin tuo antaa ymmärtää. Tai ainakin muut pakit olivat tällä kertaa aivan yhtä huonoja. Mutta tokihan se syntipukki aina tarvitaan.
 

Daywalker-75

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, JäKi
Tästä samaa mieltä, Pukka ei ollut yhtään niin huono kuin tuo antaa ymmärtää. Tai ainakin muut pakit olivat tällä kertaa aivan yhtä huonoja. Mutta tokihan se syntipukki aina tarvitaan.

Osittain totta!

Bruunilta kyllä kauden paskin peli(tähän mennessä).
Et voi kyllä näitä kahta tosissaan edes verrata...
Pukalla tulee omassa päässä nykyisin ihan karsea paniikki ja kiekosta on päästävä alle nanosekunnin eroon. Heitetään paniikissa taaksepäin rännissä ja oletetaan, että oma on siellä ottamassa vastaan. kolmannen sokkoheiton jälkeen siellä oli aina Ässien pelaaja ja siitä alkoi sitten hirveä sohlaaminen.
En tiedä miltä se telsusta näyttää, mutta seisomokatsomosta se näyttää hirveältä panikoinnilta. Sitten Mikon aikaisempi vahvuus kulmavääntäminen on muisto vain.

Olen tässä vuosia joutunut Mikkoa puolustelemaan, kun täällä on häntä haukuttu, mutta kyllähän se niin on, että ei hän enää ehdi tällä tasolla.
Sad but true..
 

Swift

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Philadelphia Eagles, Flyers
Tästä samaa mieltä, Pukka ei ollut yhtään niin huono kuin tuo antaa ymmärtää. Tai ainakin muut pakit olivat tällä kertaa aivan yhtä huonoja. Mutta tokihan se syntipukki aina tarvitaan.

No mutta olihan se ihan vitun koomista, ettei Pukkaa uskallettu peluuttaa kuin reilu 12 minuuttia ja jo toisen erän lopulla homma meni siihen, ettei Riikola uskalla heittää pakki pakkia toiselle puolelle, koska huomasi pakkikaverinsa pelaavansa ihan paniikissa. Riikola joutui väkisin tuomaan jalalla jopa oman maalin editse kiekkoa omista, vaihtelevalla menestyksellä. Kuinka sokea pitää olla, ettei huomaa Pukan ylivertaisia ongelmia pelata liigakiekkoa tällä hetkellä?

Jep, Bruun hassasi kahdesti (yleensä niin luotettava Bruun petti eilen myös) ja Taipalus kerran, mutta muutoin perustekeminen on ihan eri tasolla verrattuna tuohon #48.
 

lautamies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Itäsuomalainen jääkiekko.
Ässien toiseen maaliin johtanut tilanne lähti alkuun Bruunin aivan ihmeelisestä syötöstä, laitaa pitkin ylöspäin, vaikka Ässien pelaaja oli valmiiksi laidan vieressä odottamassa, värisokeusko vaivasi Bruunia?
Samassa toisessa erässä Pukka heitti kaksi pitkää kiekkoa yhdessä vaihdossa, ei välttämättä kovin hyviä ratkaisuja.
Edelleen toisessa erässä, Taipalukselta aivan karmea harhasyöttö puolustusalueelle, kuitenkin koko peliä katsoen häneltä kohtuu hyvä peli, varmimpia pakkeja koko kauden aikana.

Hyökkäyksessä ainakin Löfman ja Mankinen voisi välillä katsoa peliä katsomosta, nyt ei mikään onnistu ja pelaaminen on mennyt väkisin yrittämiseksi.
Vauhkosen luisteluvauhti ei riitä ja pehmeys vaivaa, kovuutta ja röyhkeyttä lisää, niin "ehkä se siitä".
Minun melestäni joukkue kaipaa yhtä röyhkeää ja kovaa maalille menijää ja irokiekkojen sisään lyöjää, noita pieniä pehmonalleja on aivan riitävästi.

Ullberg seuraavaan peliin edelleen rohkeasti maalille, eilenkään ei häneen pelkästään kaaduttu, tappio tuli täydellisesti kenttäpelaajien koomailujen tuloksena.

Parannettavaa on perkeleesti, nyt katsotaan sitä valmennuksen osaamista, alkukausi oli loistava ja kantoi näin pitkälle, nyt on osattava tehdä oikeita johtopäätöksiä ja niihin oikeita ratkaisuja.
 

Nagsus

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Eilenhän ei SaiPalla ollut mitään hätää kahdessa ensimmäisessä erässä. Vaikka SaiPa peliä hallitsikin, oli hallinta monesti näennäistä ja kunnon maalipaikat olivat melko vähissä. Itse ainakin kaipaisin hyökkäysalueella suoraviivaisemmin maalia kohti ajamista ja kiekon sinne toimittamista, nyt tuppaa turhan usein menemään kulmissa pyörimisesksi. Se mikä oli hyvää, ei Ässät saanut itse luotua oikeastaan yhtään kunnon maalipaikkaa. Pelottavaa taas on se, että Ässien paikat syntyivän SaiPan karmivista virheistä ja harhasyötöistä. Kolmannessa erässä SaiPan oli pakko avata peliä ja Ässät saivatkin maalipaikkoja, tosin nytkin SaiPan suosiollisella avustuksella. Tuo paineen antaminen SaiPa-pakeille tuntui olevan myrkkyä, sillä kolmannessa erässä Ässien nostaessa karvaustaa SaiPalla oli suuria vaikeuksia saada kontrolloituja lähtöjä omasta päästä. Ylivoima on luokattoman huonoa. Kiekkoa liikutetaan liian hitaasti ja vedot puuttuvat tai sitten puuttuu maski.

Kyllä tuossa on kuitenkin kaikki ainekset kääntää joukkueen ilme ja palauttaa se voittojen tielle. Ei auta kuin uskoa ja luottaa Tirkkosen ja joukkueen tekemiseen!
 

Marre

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, (HIFK)
Vaikka SaiPa peliä hallitsikin, oli hallinta monesti näennäistä ja kunnon maalipaikat olivat melko vähissä. Itse ainakin kaipaisin hyökkäysalueella suoraviivaisemmin maalia kohti ajamista ja kiekon sinne toimittamista, nyt tuppaa turhan usein menemään kulmissa pyörimisesksi. Se mikä oli hyvää, ei Ässät saanut itse luotua oikeastaan yhtään kunnon maalipaikkaa. Pelottavaa taas on se, että Ässien paikat syntyivän SaiPan karmivista virheistä ja harhasyötöistä. Kolmannessa erässä SaiPan oli pakko avata peliä ja Ässät saivatkin maalipaikkoja, tosin nytkin SaiPan suosiollisella avustuksella. Tuo paineen antaminen SaiPa-pakeille tuntui olevan myrkkyä, sillä kolmannessa erässä Ässien nostaessa karvaustaa SaiPalla oli suuria vaikeuksia saada kontrolloituja lähtöjä omasta päästä. Ylivoima on luokattoman huonoa. Kiekkoa liikutetaan liian hitaasti ja vedot puuttuvat tai sitten puuttuu maski.

Muuten samaa mieltä, mutta mikälie positiivisuusbugi minuun onkaan iskenyt flunssan seuraksi ja minusta ensimmäinen ylivoima oli oikeasti hyvä. Kiekkokin oli jo kerran Raannan takana lipumassa kohti maaliviivaa, kun joku ässäpakinkutale sen sieltä vielä pelasti. Muista ylivoimista ei sitten tosiaan kannata puhua. Yhdessäkin ei taidettu oikein päästä lähemmäs minuuttiin edes omista pois. Alivoima sentään toimi ihan hyvin, tai sitten Ässilläkin on pahoja ylivoimavaikeuksia.

Ja tosiaan, omista lähdöt olivat todella vaikeita ensimmäisen erän alkupuolen jälkeen. Ja jos omista päästiin, niin sitten keskialueella syötöt jäivät taakse ja vauhti kuvui kokoon. Ja Ässien päädyssä sitten pyörittiin kulmissa, mutta maalin edessä ei ollut ketään. Ässillä taas kulmapelaamisesta oli usein tulla vaarallisia paikkoja, kun hyvässä sektorissa oli aina joku ja maila jäässä. Usein vielä aika pitämättömänä.
 

Daywalker-75

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, JäKi
...
Ja tosiaan, omista lähdöt olivat todella vaikeita ensimmäisen erän alkupuolen jälkeen. Ja jos omista päästiin, niin sitten keskialueella syötöt jäivät taakse ja vauhti kuvui kokoon. Ja Ässien päädyssä sitten pyörittiin kulmissa, mutta maalin edessä ei ollut ketään. Ässillä taas kulmapelaamisesta oli usein tulla vaarallisia paikkoja, kun hyvässä sektorissa oli aina joku ja maila jäässä. Usein vielä aika pitämättömänä.

Tuossa yläpuolella olevassa kulminoituu koko paska.

Jos halutaan lähteä nopeaan hyökkäykseen, á'la SaiPa, ne ensimmäiset syötöt EIVÄT saa tulla jalkoihin, vaan noin metrin eteen. Tässä kohtaa tulee meidän pojille ongelmia, koska pakkien ja heidän lisäksi lähes kaikkien hyökkääjien syötöt ovat luokattomia! Kun se syöttö tulee esimerkiksi Mankiselle jalkoihin, pysähtyy hyökkääjän vauhti kuin seinään. Näitä syöttöjä tuli lähes poikkeuksetta, eikä tilanteissa ollut minkäänlaista vastustajan painetta.

Ainut kenttä, joka tuo sen kiekon ylös on Rissasen kenttä ja siihenkin on syy siinä, että pakki jättää sen kiekon omalla alueella Rissaselle, joka itse tuo sen kiekon perille.
 
Suosikkijoukkue
SaiPa, Ketterä, Bunch of Jerks
Ei tässä perkele muu auta kuin ankara työnteko. Joulukuussa oli monta ottelua joissa pelitapahtumat olivat yhtä tasaisia kuin kahdessa viimeisimmässä ottelussa, silloin vaan melkein kaikki tasaiset väännöt päättyivät SaiPan voittoon. Nyt on ollut viimeistelyssä huonoa tuuria ja/tai tehottomuutta, mutta taistelua on vaan jatkettava. Tällä hetkellä käytettävissä olevalla miehistöllä tehtiin riittävästi maaleja syyskaudella, ja eiköhän se homma taas kohta käänny paremmaksi.
 

Ferris

Jäsen
Minut voi leimata hulluksi, mutta olen silti sitä mieltä että kahdessa vikassa pelissä ollaan menty koko ajan oikeaan suuntaan. Nyt on pidetty kiekkoa ja päästy omista ainakin toisinaan liikenteeseen alkukauden tapaan hallitusti. Joulun ja loppiaisen välisissä peleissä ei päästy omista liikenteeseen millään ja muutenkin oltiin koko ajan naapurin vietävinä.

Esitykset etenkin kotona Bluesia, Jyppiä ja Jokereita vastaan olivat niin saamatonta paskaa, etten yhtään ihmettele että ns. semi-SaiPafani on jäänyt kotiin esim. eilen. Pyhien aikaan hallissa oli varmasti paljon näitä "gloryhunttereita" ja kun tappioiden lisäksi esitykset olivat ihan HMV-tasoa, niin en ihmettele että tälläiset ihmiset jäävät kotiin.

Pidän itseäni kohtuullisen kovana SaiPa-fanina, vaikka usein pelissä olenkin sitä jähmeähköä porukkaa, joka yhtyy taputuksiin, muttei koe jotenkin omaksi jutukseen noita lauluja ja chantteja. Eivät ne minua kuitenkaan häiritse ja arvostan Willimiesten aikaan saamaa kannatusta hallissa. Faniudestani huolimatta harkitsin viikonlopun JYP-pelin jälkeen vakavasti etten taida lähteä katsomaan Tappara-matsia ollenkaan, koska joukkueen esitykset olivat niin ponnettomia Kisapuistovierailuni aikana.

Onneksi oli tullut ostettua Tappara-peliin liput ja oli niin "pakko" mennä. Joukkueen esitys olikin monta astetta parempi kuin mitä se oli joulu-loppiais-välillä. Ei tappio harmittanut niin paljon, koska pelissä oli paljon sellaisia positiivisa elementtejä joita viimeiseen 1-1,5 kuukauteen on näkynyt todella harvassa. Sama oli oikeastaan eilenkin. Hyökkäys oli ihan kohtuu hyvää, ainoastaan omassa päässä koomailtiin kunnolla. Silti täältä löytyy luottoa, että yksi runsasmaalinen voitto tai tiukan pelin kääntäminen voitoksi palauttaa tämän laivan alkukauden kurssille!
 

Kaner

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hawks, SaiPa
No mutta olihan se ihan vitun koomista, ettei Pukkaa uskallettu peluuttaa kuin reilu 12 minuuttia ja jo toisen erän lopulla homma meni siihen, ettei Riikola uskalla heittää pakki pakkia toiselle puolelle, koska huomasi pakkikaverinsa pelaavansa ihan paniikissa. Riikola joutui väkisin tuomaan jalalla jopa oman maalin editse kiekkoa omista, vaihtelevalla menestyksellä. Kuinka sokea pitää olla, ettei huomaa Pukan ylivertaisia ongelmia pelata liigakiekkoa tällä hetkellä?

Jep, Bruun hassasi kahdesti (yleensä niin luotettava Bruun petti eilen myös) ja Taipalus kerran, mutta muutoin perustekeminen on ihan eri tasolla verrattuna tuohon #48.
Amen.

Pukalla ei ole tällä hetkellä minkään valtakunnan eväitä liigakiekon pelaamiseen. Sen lisäksi, että kiekolliset ratkaisut ovat korttelikiekkotasoa, on Pukka tehnyt myös kiekottomassa pelissä oikeastaan kaiken mahdollisen väärin viime aikoina. Muun muassa ajoitukset ovat jatkuvasti pielessä, mikä on taas johtanut siihen, että hän ajaa itsensä ulos tilanteista aivan liian usein. Lisäksi pelaamisessa näkyy, missä Mikko on kiekko-oppinsa saanut. Ehkä koko SM-liigan pahin roikkuja ja kahvaaja.

Pukka voi olla siviilissä vaikka miten hieno mies tahansa, mutta liigapelaajana hän on huono vitsi. Piste.

Tai on Mikolla yksi erikoistaito, mikä edesauttaa SM-liigassa pelaamista. Hän on erinomainen selänpesijä. Toisin kuin Pullin Jere, joka on ilmeisesti kussut Tirkkosen aamumuroihin. Juuri kun Pulli alkoi saamaan peliään kuosiin, pistetään kaveri katsomoon twiittaamaan. Järjetöntä.
 

Tulppu

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
En tiedä miltä se telsusta näyttää, mutta seisomokatsomosta se näyttää hirveältä panikoinnilta. Sitten Mikon aikaisempi vahvuus kulmavääntäminen on muisto vain.

Se näyttää telsusta aivan samalta kuin seisomakatsomoonkin.

Pointtini olikin, että tuossa ottelussa kukaan muukaan pakki ei pelannut yhtään sen paremmin kuin Pukkakaan joten on hieman yliampuvaa kaataa kaikkea yhden miehen niskaan.

Mutta kun muut pelaavat tasollaan ja kaikki ovat terveinä, on Pukan paikka mielestäni katsomossa.
 
Se näyttää telsusta aivan samalta kuin seisomakatsomoonkin.

Pointtini olikin, että tuossa ottelussa kukaan muukaan pakki ei pelannut yhtään sen paremmin kuin Pukkakaan joten on hieman yliampuvaa kaataa kaikkea yhden miehen niskaan.

Mutta kun muut pelaavat tasollaan ja kaikki ovat terveinä, on Pukan paikka mielestäni katsomossa.

Vaikka muut pelaisvat Mikko Pukan tasolla niin silti Pukan voi pitää katsomossa ja antaa "junnuille" peliaikaa. Vasta jos muut eivät yllä "mikkopukka"-tasolle niin sitten voidaan harkita Mikkoa kentälle. Kaikkien etu tietenkin olisi, että Mikko palaisi siihen viime alkukauden suonenvetoonsa, jolloin pelasi välillä pari matsia jopa hyvin ja selvää kehitystä oli nähtävissä. Silloin Pukalla olisi paikka kolmosparin rotaatiossa.

Edelleenkään en ymmärrä Selinin käsittämätöntä aivopierua peluuttaa Pukkaa Lintnerin pakkiparina. Ilmeisesti piti Lintnerille antaa yksi syöttövaihtoehto vähemmän ettei homma olisi ollut liian helppoa. Jokeritkin laittoivat Karlssonin pariksi kiekollista osaamista eikä mitään puukättä. Se vain toi paremmin Karlssonin peliälyn ja oivallukset hyökkäyssuuntaan esille.
 

Deko

Jäsen
Suosikkijoukkue
St. Louis Blues
En ole SaiPan pelejä nähnyt, mutta ettei vaan olisi vähän heikomman jakson taustalla se, että treeneissä vedetään lujaa niin kuin keväällä menestystä tavoittelevilla joukkueilla on tässä vaiheessa kautta tapana tehdä. Ymmärrettävästi Lappeenrannassa ei olla tällaiseen totuttu, sillä useinhan se on ollut SaiPa, joka on napsinut alkuvuodesta pisteitä kun monilla muilla joukkueilla ei ole oikein kulkenut.
 

koutsiman

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Hokki, Man Utd
Edelleenkään en ymmärrä Selinin käsittämätöntä aivopierua peluuttaa Pukkaa Lintnerin pakkiparina. Ilmeisesti piti Lintnerille antaa yksi syöttövaihtoehto vähemmän ettei homma olisi ollut liian helppoa. .

En tiedä pitääkö paikkaansa, mutta huhujen mukaan Pukan oleminen Lintnerin pakkiparina johtui nimenomaan Lintnerin omista toiveista. Mutta kuten sanottu, kyseessä on vain huhu.

Ja Pukkahan pelasi todella hyvin silloin Lintnerin ekalla kaudella. Tokalla kaudella kun Lintner pelasi huonosti niin Pukkakin palasi arkeen. Mielestäni Pukka pelaa parhaiten silloin kun pakkiparina on joku hyvä pakki, muitten kanssa sitten ei aina niin hyvin. Siinä ehkä Pukan toinen heikkous, kiekollinen peli on se toinen.

Mutta mielummin katson Pukkaa kentällä kuin Pullia joka on kuin köyhän miehen versio Pukasta. :D
 

Eleanor

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Devils
"Köyhän miehen Pukka" on onneksi ollut tänään aika tehokas Hämeenlinnassa!

Jep. Vahvaa ottelua odotin ennen peliä mieheltä, mutta en kyllä tuollaiseen tehoiluun olisi uskonut, huhhuh!

Naulaisikohan Jere hattutempun toisessa erässä ylivoimalla niin kovalla onetimerillä, että huoltomiesten täytyisi vaihtaa maaliverkot!?
 

3156155

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Tällä hetkellä SaiPa taistelee lähinnä omia pääkoppia vastaan. Nyt jos tämä onnistuttaisiin kääntämään onnelliseen loppuun niin saattaisi tämä olla erittäin pääkoppia avaava asia. Mikäli tämä tappioon päättyisi olisi se kenties pahin mahdollinen asia tähän paikkaan.

Luotan meijän poikiin! Tsemppiä SaiPa.
 

Salt

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Taistelevat Irlantilaiset & Golden Boys
täyttä kurapaxaa

Amen. Kuritonta ja huolimatonta pelaamista koko joukkueelta valmentajia myöten. Kyllä se sulaminen on alkanu ja loppua ei näy. Kohta pelataan niitä kuuluisia omia Play-Offseja kymppisijan takana. Ahabin kanssa samaa mieltä, että Löfman helvettiin tuolta kentältä. Jos ei maistu niin ei maistu. Lee kehiin.
 

Kude

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, SuomU
SaiPan pelatessa alivoimaa vastustajan maskimies saa edelleen seisoa aivan rauhassa maalivahdin edessä, MIKSI?

Hävettää ihan helvetisti tämän illan suoritus. SaiPan peli toimi HPK:n aikalisään asti, jonka jälkeen hyökkäysten rakentelu ontui pahemman kerran. Luultiinko pelin olevan ohi 8 minuutin jälkeen...? Eikä tuossa ylivoimassa edelleenkään ole kehumista, vaikka yksi tehtiinkin.

Katsomoon voisi istuttaa tämän illan suorituksilla ainakin Löfmanin. Ja miksei tuota kapteeni Kohoakin siellä voisi käyttää. Noh, edes yksi piste.
 

Juanito

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Ei tuo ihan täytä playoff-kiekon tunnusmerkkejä tuo touhu. Hermokontrollia ei ole olemassakaan, kuten ei myöskään alivoimapeliä. Ylivoimalla sitten joukkueen paras ja kolmanneksi paras maalintekijä istuvat penkillä ja Koho - Löfman kaksikko hakkaa päätä seinää vailla itseluottamuksen rippeitäkään. Samat jätkät yrittävät sitten hoitaa myös tuota av-peliä, tunnetuin seurauksin. Ja minkä takia sitä Leetä oli pakko peluuttaa laidassa, kun jalat eivät riitä alkuunkaan? Taitaa valmennuksellakin olla päät jumissa muutaman tappion jälkeen.
 

Pitkävedossa tänään

Päivän pelit:

  • 1
  • x
  • 2
  • 1
  • x
  • 2
  • 1
  • x
  • 2
Ruotsi vs USA
  • 2.46
  • 4.40
  • 2.34
Tshekki vs Suomi
  • 2.66
  • 4.20
  • 2.36
Apua pelaamisen hallintaan pelaamaltilla.fi
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös