Ilmoitukset

 • Nimimerkki Knap huilaa viikon sääntöjen 10§:n perusteella.
 • Nimimerkki Lico huilaa viikon sääntöjen 6 ja 18§:n perusteella. Viesti löytyy Patrik Laine-ketjusta.
 • Nimimerkki LikainenLegenda huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella.
 • Nimimerkki Ysipakki huilaa viikon sääntöjen 7§:n perusteella. 
 • Nimimerkki muaddib huilaa kuukauden MM-kisojen otteluseurannassa olevasta viestistä, joka rikkoo sääntöpykäliä 4 ja 6§.

Sulje ilmoitus

SaiPan kannattajatoiminta kaudella 2016–2017

Viestiketju osiossa 'SaiPa' , aloittajana Paviaaniuros, 08.08.2016 klo 23.44.

 1. Paviaaniuros Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  8.8. on nähtävästi hyvä päivämäärä aloitella näitä ketjuja.

  Kaksi viikkoa eteenpäin ja jos tähdet ovat kohdallaan, on allekirjoittanut muutaman muun hahmon kanssa kirjautunut juuri Luulajassa hotelliin. Berliiniin on taasen ainakin miun korviin kantautuneiden kyselyiden perusteella lähdössä sitten huomattavasti tuhdimpi lasti keltamustia, helvetin hienoa!

  Polkaisimme Facebookin puolelle pystyyn tapahtuman liittyen aiheeseen sekä samalla istumalla myös tunnelmapaloja Youtubeen edelliseltä CHL-reissulta. Mitäs uutta myö tälle kaudelle sitten oikein keksittäis? Mikkeliinkin päästään tekemään kunnon reissu vasta ensi vuoden puolella.

  Tästähän se taas kuitenkin pikkuhiljaa lähtee!
   
 2. Bacon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Eisbären Berlin
  Noin 24h ja olisi lähtö kohti Helsinki-Vantaata. Aika kuluu hitaasti...

  Ei tässä viestissä mitään järkevää ollut, kunhan täpinöissäni päivittelen.
   
 3. Paviaaniuros Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Illan harjoitusottelun kunniaksi narautettiin tarjolle kauden avaukseen myös jo perinteinen varaslähtö. Bussi starttaa 14:30, jne, kyllä työ tiiätte!

  Ilmoittautuminen

  &

  FB-tapahtuma
   
 4. Pinestone Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Stadin Keltamustat järjestää matkan kaakon derbyyn 16.9.-17.9.
  Ilmoittautumiset Saimaan Keltamustien sivujen kautta. Stadin Keltamustien face sivuilla lisää infoa kyseisestä reissusta.
   
 5. Paviaaniuros Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Varaslähdössä 18/50 ja kaiken kaikkiaan jo 133 lähtijää koossa kauden avaukseen. Erinomaista! Reipas viikko aikaa, joten tuo 200:n raja painetaan rikki ainakin. Perjantai ei nyt ole ehkä se kaikkein helpoin päivä lähteä työviikon päälle matkaan mutta kyllä se siitä.
   
 6. KovaT Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Hienoa, että on taas hyvin porukkaa lähdössä sieltä. Itse länsirannikolta yhden miehen ryhmänä tulossa D2-katsomoon aistimaan tunnelmaa. Näyttäisi, että D2:ssa voisi olla muitakin keltamustan sydämen omaavia, kun paikat ovat alkaneet täyttyä infektion lailla tuolta yhdeltä sivulta.
   
 7. Paviaaniuros Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  200/200

  Varaslähtö veti 25 nimeä, eli ei ihan päästy tavoitteeseen, joten kaikki bussit starttaavat perjantaina Lappeenrannasta klo 16:30. Varaslähdön peruuntumisesta huolimatta 200 on arkimatsiin todella hyvä määrä!
   
 8. huhheijaa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Pitää nyt taas nostaa hattua, vaikka tavallaan päivä myöhässä. Hyvin hoidettu reissu Kouvolaan ilman mitään ylilyöntejä. Toiminta ollut jo vuosia erittäin laadukasta. Paljon mukavampi kannattaa seuraa, kun faniryhmän toiminnasta kuulee lähinnä positiivista palautetta, eikä tarvitse reissujen hälkeen hävetä fanien toimintaa.
   
 9. mirasane Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Penguins, sympatiat Ässille
  Lainaus:
  Todellakin. Ja näin etäfaninakin on tyytyväinen, ettei SaiPan vierasporukat päädy samanlaisiin otsikoihin kuin vaikka edesmenneen Jokerien faniryhmän tai Pelicansin fanit omilla reissuillaan.
   
 10. Paviaaniuros Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Tässä on ollut jo vuosia päällä semmoinen teema, että reissuille lähdetään oikeasti kannustamaan joukkuetta eikä vetämään pelkästään perseitä olalle. Tässäkin suhteessa voi kyllä olla todella ylpeä omistaan, olemme liikutelleet ihan huomattaviakin määriä ihmisiä ja tuloksista huolimatta homma on pysynyt selkeästi enemmän kuin vähemmän kasassa. Rauman jv-päällikön kommentti hävityn pronssiottelun jälkeen on palanut suhteellisen hyvin mieleen, se meni jotakuinkin "Mä vähän pelkäsin miten tässä käy jos Lukko voittaa, mutta Lappeenrannasta olikin lähteneet miehet poikien sijasta liikenteeseen.".

  28-29.10. järjestettävään Ilves/TPS-tuplamatkaan saatu tarjolle toinen bussi. Lähtijämäärä näyttäisi tällä hetkellä olevan 62/100. Jäseniltä 90e, muilta 100e, sisältäen liput kahteen matsiin, kuljetuksen ja yöpymisen Tampereella. Matkasta tehtiin vallan mainoskin. (Linkistä kannattajayhdistyksen Facebook-sivulle.)

  Ennen tuplaa pelataan kuitenkin vielä lauantaina 22.10. Kouvolassa ja vaikka kauden alku ei nyt ole ehkä ollutkaan paras mahdollinen, niin sen verran syvät rivit meillä kyllä on, että tuo 200 ihmistä saadaan matkaan. Kauden avausreissu Kouvolaan oli miun mielestä lähtijämäärään suhteutettuna yksi äänekkäimmistä koskaan ja nythän on vielä lauantai ja kaikkea muuta vastaavaa. :)

  Ilmoittautumiset molempiin hoituvat jo totuttuun tapaan osoitteessa:

  Saimaan Keltamustat ry
   
 11. AaTee Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SM-liiga
  Kuulostaa kyllä hyvältä, että homma on pysynyt lapasissa. Myötähäpeä on melkoinen aina, jos joku "omissa väreissä" edustaa urpoillen.

  Kuitenkin, vaikka homma on sujunut, ei passaa alkaa keulimaan saati retostelemaan. Parasta on vain jatkaa samalla linjalla ja käyttäytyä. Kyllä se ennemmin tai myöhemmin huomataan vaikkei henkseleitä paukuttelisikaan.

  ps.Eniten kulmakarvoja nostatti erään junalla Kouvolaan reissun paluulla kun "omien" kesken alkoi armoton *****uilu ja eipä ollut kaukana ettei ollut otsaanlyöntikilpailu pystyssä siinä vieressä... Hieno reissu, komea voitto, kaikilla on hauskaa, vastustajien kanssa paiskattu silti tassua pelin jälkeen baarissakin ja turinoitu mukavia vaikkakin karmaisevan v*****sen vallassa olivat rökäletappiosta, niin sitten omien kesken meinaa tulla rähinä. Täytyy sanoa, että todellakin oli epäuskoa.. toki mökäöljyä liikaa ja muutaman urpo luonne, mitäpä se muuta vaatii.
   
 12. jalperi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa,sympatiat Itä-Kaakkois-Suomi-Turku akselille
  Lainaus:
  Ai, siel oli kuitenki joku tollanen tilanne valitettavasti. Ei kyl tosiaan toivottavaia tuollaset.
   
 13. Punanekolme Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Suurkiitokset myöskin teille Saipafaneille legendamme muistamisesta nordiksella! Onnittelut pisteistä, ne jääköön meiltä kauden viimeisiksi ;)
   
 14. Kaukosäädin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Real Madrid
  Loistavasti pidetti tänään ääntä Hakametsässä. En myöskään ole kuullut mistään järjestyshäiriöistä. :tuoppi:
   
 15. Machulda Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, sympatiat: KalPa, Jukurit ja KooKoo
  Helmikuussa keltamusta invaasio Mikkeliin!

  Saimaan Keltamustat ry

  Reissuun liittyvä mainosvideo löytyy mm. Keltamustien FB-sivuilta.
   
 16. Paviaaniuros Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Tosiaan:

  www.keltamustat.com/mikkeli500

  Joka kausi on tavattu pusertaa ainakin yksi vähän erikoisempi reissu ja olkoot nämä Mikkelistä ennakkoluulottomasti varatut 500 paikkaa tällä kertaa se. Homma ei ole hinnalla pilattu, 15€ jäsenet, 20€ muilta. Hype-Vesalainen haistoi hyvän julkisuuden ja saimme liput melkoisen rapeaan hintaan, joten pystyimme painamaan hinnan pohjalukemiin.

  Ylivertainen sisällöntuottajaosastomme on koodannut hiton hienon sivuston tapahtumalle. Klikkailemalla tuolla joukossa olevia kokonaan keltaisia hahmoja, aukeaa lyhyitä videoklippejä ja niihin taisi liittyä joku kilpailukin, nauhoita vastaava klippi jne:

  Lainaus:
   
 17. Paviaaniuros Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
 18. Paviaaniuros Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Mikkeliin olisi tarjolla myös varaslähtöbussi, joka starttaa muutamaa tuntia muita aikaisemmin, siellä on 42/50 tällä hetkellä. Jos nimi on mennyt listalle jo aikaisemmin ja haluat kuitenkin messiin niin ole yhteydessä yhdistyksen puh.nroon 0453107324 tai vaihtoehtoisesti sähköpostilla osoitteeseen info@keltamustat.com. Reissulla on tällä hetkellä mukana kokonaisuudessaan 252 ihmistä, mikä on vallitsevaan tilanteeseen nähden aivan saatanan hyvin. Nimiä listalle vaan, niin saadaan tuo mukavan pyöreä 300 täyteen.
   
 19. Bigg_Doggy Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, SKA, KooKoo
  Minkäköhän verran Mikkeliin on todellisuudessa lähtijöitä ja pitääköhän kukaan ääntä? Kaiteeltakin oli tänään Kärpät -pelissä hävinnyt suurin osa "aina tukena" -porukasta ja jopa neljä naisihmistä jaksoivat lauleskella kannatuslauluja.
  Oliko mahdollisesti jokin kilpaileva tapahtuma, kun fanaattisimmat kannattajatkin jäävät pelistä pois?
   
 20. Paviaaniuros Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Mikkeliin on matkansa maksanut karvan alta 300 ihmistä, se jää nähtäväksi kuinka moni heistä lauantaina lopulta busseihin nousee.

  Puhun nyt vain ja ainoastaan omasta puolestani, mutta siinä vaiheessa kun seuran puolelta heitetään pyyhe kauden osalta ihan lopullisesti kehään, niin kiinnostus viritellä kannatuslauluja putoaa ainakin miulla hyvin lähelle nollaa. Ennen tietoa Massin ja Jussin siirroista kotisaldo taisi olla niinkin mairitteleva kuin 6 voittoa ja 17 tappiota. Siihen asti ja siihen nähden ollaan oltu paikalla vähintäänkin kohtalaisesti. Lukko-matsissa oma agenda oli ainoastaan tulla toivottamaan Järviselle hyvää jatkoa ja tänään taas pistettiin jakoon tuoreita tarroja. (Linkistä Willimiehet -fb:n jakamaan kuvaan.) Ensi torstaina.. Noh, näkeehän siellä kavereita.

  Ylöspäin ei päästä, ei tosissaan edes enää yritetä, alaspäin ei voida pudota, miksipä sitä enää repimään ihan tosissaan katsomonkaan puolella? Mikkeliin, kuten mille muullekin vierasmatkalle tahansa, lähdetään pitämään hauskaa ja siihen ei ainakaan miun pelikirjassa kuulu hiljaa oleminen. Onhan siellä vino pino noita nuoria skloddeja kentällä, jotka saattavat siitä jopa vähän innostua, kun pistetään kunnolla tanssiksi. :)
   
 21. avatar Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Saimaan Pallo, Team Talvivaara, P.Perä, Wincapita
  Lainaus:
  Olisiko aika ottaa Mikkeliin mukaan jokin "Missä menee valmennus?" - tyylinen banneri?

  Ihan asiallinen kysymys fanien puolelta, eikä mitään vittuilua.
   
 22. Paviaaniuros Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
 23. Paviaaniuros Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  7728,98€

  ^On potti, joka jäi viivan alle hyväntekeväisyysmatsista. Jos pieni kiroaminen sallitaan tämän kerran, niin miun mielestä ainakin ihan vitun hieno summa. Kiitoksia kaikille mukana olleille ja sen verran oli rokkareilla pelin jälkeen hymyjä suupielissä, että ehkäpä vuoden päästä kohdataan näissä merkeissä uudemman kerran. :)
   
 24. huhheijaa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
 25. Lainaus:
  Oikein "V*TTU" keksitty tehokeinoksi. Vielä keskisormikyltti viereen niin ollaan päästy lahtelaisten kanssa samalle tasolle. Onkohan asialla ollut paikallinen pissaliisa- ja vittumarko-osasto. Aikonaan fanitoiminnassa mukana olleilta tuli hienoja kannanottoja ja seuraava lainauskin on muistaakseni takavuosilta fanien ydinporukan tekstistä jonkin artikkelin yhteydestä... "Tyyliä joko on tai ei ole..."