SaiPa Oy:n tulevaisuus

  • 1 352 923
  • 5 784

Keltainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lautp, Saipa ja Veiterä. Ja Hakalin vosut
Eihän tuo voitto miljoonabisneksessä valtava ole, mutta hyvä asia kuitenkin Ensi kaudeksi on yleisötavoite 3500, se on lappeenrantalaisyleisön tuntien kova tavoite. Jos ei kaukalossa kulje, niin väki kaikkoaa hallista aika äkkiä.
Mutta siitähän me lähdetään, että ensi kaudella nimenomaan kulkee!
 
Suosikkijoukkue
SaiPa, Ketterä, Bunch of Jerks
Olen nimittäin vaan kauhistellut tässä viimeisen vuoden tuota miljoonan tappiota, meinaan kun se suhteutetaan liikevaihtoon, niin se on järkyttävä, ja ottaen huomioon mikä aika sen paikkamiseen menee.

Olihan se liikevaihtoon verrattuna tietysti melkoinen rökäletappio. Mutta jos ajatellaan että tämä yksittäinen Mega-tappio oli kuitenkin suuruudeltaan vain kahden tai kolmen paremman luokan omakotitalon verran, ja tämän tappion teki Lappeenrannan kokoisen talousalueen suurin ja tärkein urheilujoukkue, niin eihän se nyt niin iso olekaan. Jos Kallioniemi saa bisnekset toimimaan ja joukkue menestyy yli odotusten (=pääsee rimaa hipoen play offeihin) niin SaiPan talous on tuota pikaa mainiossa kuosissa.
 

Tuen Vety

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lätkä Lentää Oy
Ensi kaudeksi on yleisötavoite 3500, se on lappeenrantalaisyleisön tuntien kova tavoite. Jos ei kaukalossa kulje, niin väki kaikkoaa hallista aika äkkiä.
Mie ostankin kausarin (ensimmäistä kertaa elämässäni), joten ihan sama miten voittoja tulee, niin osallistuminen yleisömäärän kasvatukseen on taattu.

Ensimmäiselle nickille, joka seuraa esimerkkiäni kausikortin ostossa, tälle tarjoan kauden avausottelussa bissen.
 

teude

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa
Ensimmäiselle nickille, joka seuraa esimerkkiäni kausikortin ostossa, tälle tarjoan kauden avausottelussa bissen.

Lasketaanko kestokausarin tilaaja?
 

teeveemies

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Lintner-paita pölyttyy kaapissa, koska paidasta meni vähän fiilis Lintnerin laiskojen otteiden ja seuranvaihdon myötä. Salcidonkin on lopulta vain ulkomaalainen, joka voi pelata muutaman kauden Lappeenrannassa, mutta ei pidempään.
Totta, eihän sitä enää päällään viitsi pitää, ainakaan julkisilla paikoilla. Välillä kuitenkin kaupunkikuvassa tuota paitaa vielä näkyy eikä siinä mitään pahaa toki ole. Oikean joukkueen logo siinä vielä möllöttää. Seuraa tuskin hirveästi haittaa, että joka kausi fanit "joutuvat" uuden tuotteen hankkimaan, jokainen sentti varmasti kelpaa!

Jos tuollainen special-tuote tehdään, niin tehdään se mieluummin vaikka Ville Kohosta. Sillä kaverilla ainakin on sputnikin muotoinen sydän ja vaikka Koho joskus seuraa vaihtaisikin, on hän aina iki-SaiPa eli paitaa voi huoletta kantaa ylpeydellä sen jälkeenkin.

Koho olisi sen kyllä ansainnut, keltamustempaa sydäntä saa hakea. Mutta ongelmana lienee Kohon lievä harmaus ja otsikoiden puute, jotta rivikannattajatkin innostuisivat tämän tuotteen hankkimaan. Tai tiedä näistä sitten, voi olla että aliarvioin pahastikin nyt kyseistä sakkia.

Paalanen alkaa olla sen verran kulttimaineessa niin ehkäpä tuo teeveemiehen idea voisi toimia Villen paidoilla.

Joo, Paalasesta juttua riittää vaikka millä mitalla, sen kyllä ymmärtää kun liigaura näyttää huikeaa saldoa: 44 ottelua, 3+0=3, rangaistusminuutit 49. On se epeli. Seuraavalle kaudelle on vähintään tehtävä Paalanen kalenteri, josta jätetään SaiPan muut ruipelot kylmästi pois. Ville Paalasen atleettinen kroppa öljyttynä jokaisen kuukauden kohdalle ja tietenkin vailla rihman kiertämää. Paikka on jo varattu olohuoneen seinälle. Tietenkin Rouva Paalasen pitäisi saada ensin Herra keltaisen suostumus tähän. Toivotaan parasta.
 

Keltainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lautp, Saipa ja Veiterä. Ja Hakalin vosut
Mites sellainen paita jossa lukis vaan "Kirjoitan Jatkoaikaan"?
Tai lahtelaisille voisi myydä paitoja, joissa on Suomen kartta:)
 

startin13

Jäsen
Suosikkijoukkue
Saimaan Pallo
Boston t-paita on ihan makea fanituote, ja bostonia vois painaa vähän muihinkin tuotteisiin.

En tiedä kuka/ketkä näitä juttuja ideoi, mutta ihan oikeaan suuntaan ollaan menossa . Tilanne olisi synkempi jos toimiston pihalla olisi esimerkiksi merikontillinen SaiPa antennipipoja.
 

Zolomy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerrotaan lähiviikkoina
Antennipipo jossa tupsun paikalla on sputnik! Toimisto voi ottaa yhteyttä yksityisviestillä niin jutellaan ideapalkkiosta.
 

Marre

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, (HIFK)

atsku

Jäsen
Tulipahan vain mieleen, että tuo Jokerien lähtö liigasta on SaiPan osalta onnenpotku. Liigaan ilmestyy yksi joukkue lisää, jonka kanssa kilpaillaan aidosti tasavertaisesti.

Näyttäisi myös siltä, että SaiPasta on tulossa useammin playoff-joukkue, kun yksi yläpuolelta putoaa pois. Ehkei kaikkein tyylikkäimmällä tavalla, mutta kuitenkin. Luulen, että liigasta tulee mielenkiintoisempi kaakon kulmalta katsottaessa ja voi olla että yleisömäärätkin nousevat, koska menestyminen liigassa on ehkä hitusen helpompaa tulevaisuudessa.

Tämä Jokerien KHL siirto voi tasoittaa jollain tapaa myös liigan voimasuhteita, koska parhaat kupataan nyt helposti Jokereihin, eikä yksikään muu seura suomessa pysty rahallisesti vastaamaan siihen. Kynnys pelata KHL:ää Jokereissa on varmasti pienempi kuin esim. Barys Astanassa. Pitkässä juoksussa liigasta tulee "pienempi", mutta kiinnostus kansallisesti pysyy hyvänä.

Omasta mielestä on parempi olla keskikokoinen kala pienessä lammessa kuin pikkukala isossa lammessa.
 

Jugger77

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Jokereiden lähtö on sikäli huono juttu, että perinteisesti heitä vastaan on ollut hallissa mukavasti porukkaa. Keskimääräistä paremmin ainakin. Jos jaksaisi niin voisi tehdä asiasta laskutoimituksenkin. Mutulla väitän että on ainakin kolmen parhaan vierailijan joukossa yleisömäärällä mitattuna. Vaikea uskoa että se korvaava jengi olisi yhtä kiinnostava. Ellei se olisi KooKoo joka saisi masinoitua omat kannattajansa hallille. Mikkeliinkin olisi lyhyt matka, mutta Jukurit ei ole seurana minkäänlaisia tunteita herättävä eivätkä mikkeliläiset jaksa menmä edes Kalevankankaalle matseja varten joten tuskin tulisivat Kisapuistoonkaan. Alustavasti tuo liigaan mahdollisesti nouseva uusi seura on kaikkia nykyisiä seuroja kohtaan haastajan asemassa, mutta ei välttämättä mikään pisteautomaatti. En siis näe senkään suhteen SaiPan tilanteen paranevan. Oikeastaan kärjistäen sanottuna SaiPa voittaa eniten tässä hommassa jos KooKoo on se seura joka nousee liigaan.
 

Jugger77

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Minä näen, että viime kaudesta alkoi SaiPan nousu kohti paikan vakiinnuttamista kympin sakissa. Uskon että pelit jatkuvat ensi kaudellakin runkosarjan jälkeen. Enkä puhu karsinnoista. Mielestäni SaiPassa on nyt järkevänoloista tekemisen meininkiä ja pienenä esimerkkinä siitä on esim. Tavin sopimus. Pari kautta sitten meillä ei juuri ollut saumoja saada meille nuoria ja eteenpäin pyrkiviä pelaajia joilla on jo näyttöjä hyvistä pisteistä liigassa. Lisäksi minulla on sellainen käsitys, että sponsoreiden ja yhteistyösopimusten suhteen tilanne on nyt parempi kuin aikoihin. Nyt vaan pitää toivoa sitä, että SaiPa olisi jo hankkinut puuttuvat vahvistukset ensi kaudelle ettei jää tyhjä lappu käteen. Todella monella jengillä on puutteita kriittisillä paikoilla ja yhdellä onnistuneella nokituksella voisi saada vähän etulyöntiasemaa tai ainakin kaventaa eroja. Kaiken järjen mukaan viime kaudella tehtiin hieno taloudellinen tulos ja siitä varmaan osa uskalletaan käyttää pelaajabudjetin vahvistamiseen. Toistaikseksihan nuo uudet sopimukset ovat olleet varmaan melko edullisia Markkasta lukuunottamatta.
 

emz1

Jäsen
Jokereiden lähtö on sikäli huono juttu, että perinteisesti heitä vastaan on ollut hallissa mukavasti porukkaa. Keskimääräistä paremmin ainakin. Jos jaksaisi niin voisi tehdä asiasta laskutoimituksenkin. Mutulla väitän että on ainakin kolmen parhaan vierailijan joukossa yleisömäärällä mitattuna.

Siinä on 2006-2013 yleisömäärät. 15 ottelua joista 7 on vetänyt yli 4000 katsojaa. Tietäen miten usein noin yleensäkin Kisapuistossa on ollut viime vuosina yli 4000 katsojaa, on tuo erittäin kova luku.

Ke 02.01.2013 18:30 SaiPa - Jokerit 4 - 2 4023
La 17.11.2012 17:00 SaiPa - Jokerit 4 - 3 4825
To 02.02.2012 18:30 SaiPa - Jokerit 2 - 3 3567
La 29.10.2011 17:00 SaiPa - Jokerit 0 - 1 4320
Ti 01.03.2011 18:30 SaiPa - Jokerit 4 - 6 3382
La 11.12.2010 18:30 SaiPa - Jokerit 1 - 2 3559
La 09.10.2010 18:30 SaiPa - Jokerit 0 - 3 4154
Pe 05.02.2010 18:30 SaiPa - Jokerit 4 - 2 4072
To 01.10.2009 18:30 SaiPa - Jokerit 3 - 2 3402
To 29.01.2009 18:30 SaiPa - Jokerit 1 - 4 3050
La 22.11.2008 17:00 SaiPa - Jokerit 1 - 2 4847
La 23.02.2008 17:00 SaiPa - Jokerit 1 - 3 4501
Ti 27.11.2007 18:30 SaiPa - Jokerit 0 - 4 3838
Ti 27.02.2007 18:30 SaiPa - Jokerit 1 - 3 3308
To 23.11.2006 18:30 SaiPa - Jokerit 5 - 3 3729
 

mirasane

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Penguins, sympatiat Ässille
Siinä on 2006-2013 yleisömäärät. 15 ottelua joista 7 on vetänyt yli 4000 katsojaa. Tietäen miten usein noin yleensäkin Kisapuistossa on ollut viime vuosina yli 4000 katsojaa, on tuo erittäin kova luku.

Laskin keskiarvon ja se on aika tarkalleen 3900.

Samaan aikaan tuona aikana SaiPan yleisökeskiarvo on tainnut olla about 3400, eli Jokerit-peleihin tulee keskimäärin 500 katsojaa enemmän kuin normipeleihin. Jos jokainen katsoja tuo keskimäärin 20e rahaa, niin Jokerit-SaiPa -pelissä lipputuloissa menetetään 10 000e ja kun Jokerit käy Lappeenrannassa kahdesti kauden aikana, on tuo rahallinen menetys 20 000e kaudessa.
 

Ted Raikas

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Jokerien poistuminen on tosiaan ikävä tuolta kantilta, että vähentää lipputuloja. Myös omia tuntuu usein kiinnostavan kun SaiPa pelaa näitä mediajoukkueita vastaan. Lisäksi on tietysti harmi sikälikin, että Jokereita vastaan SaiPa on pelannut usein todella tunnelmallisia kamppailuja. Tiettyä hegemoniaa siinä on. Rakas vihollinen, jonka olisi kyllä suonut jatkavan liigassa, mutta tämä on ajan henki.
 

Tuen Vety

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lätkä Lentää Oy
kun Jokerit käy Lappeenrannassa kahdesti kauden aikana, on tuo rahallinen menetys 20 000e kaudessa.

Jos KooKoo kampeaa itsensä Narrien tilalle liigaan, en usko rahallista menetystä olevan lainkaan.
 
Suosikkijoukkue
SaiPa, Ketterä, Cracovia
Jokerien poislähtö heikentää liigan näkyvyyttä merkittävästi, mikä taas tietää sponsorirahojen pienentymistä pitkällä aikavälillä. Mielenkiintoista tulee olemaan Mestiksen ensi kausi, kun on oikeasti mahdollisuus nousta liigaan. Varmasti Sport, Jukurit ja Kookoo panostavat kauteen voimakkaasti.

Mitä tulee Saipaan, niin viime kausi oli mielestäni mahtava. Pieni antikliimaksi iski tosin, kun Hifkille taivuttiin. Kuitenkin pelkästään facebookissa käymällä huomasi, että miten Saipa oli iskenyt Etelä-Karjalaan. Toivottavasti sama meininki jatkuu ja playoff pelit saavat jatkuvuutta.
 

mirasane

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Penguins, sympatiat Ässille
Jos KooKoo kampeaa itsensä Narrien tilalle liigaan, en usko rahallista menetystä olevan lainkaan.

Totta puhut. Eiköhän KooKoo-ottelut vetäisi jopa enemmän väkeä kuin Narri-pelit.
 

Nötkötti

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Kannataisi SaiPan antaa KooKoolle jonkinsortin tukea että naapuri pääsisi Liigaan, eiköhän ne sijoitukset tulisi takaisin kenties moninkertaisena kun lauantaina pelattaisiin kuuma paikallistaisto loppuunmyydyssä Kisapuistossa SaiPa-KooKoo josta SaiPa raapii itselleen niukan 4-3 ja voittomaali syntyy viime minuutilla Matt Nickersonin ja Ville Paalasen hanskattoman yhteenoton jälkimainingeissa.

Saattaisi tollaisen pelin jälkeen tulevana tiistaina pelattava SaiPa-Ilves vetää ainakin sen 3700 katsojaa...

Miettikää sitten Playoff-sarja SaiPa-KooKoo. Huhhei...

Kunhan haihattelen aikani kuluksi...
 

Derrick

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Hyvältähän tuo nyt näyttää kun Helsingin seudulla tapahtuu tuo Jokerien ulkoistus ja se että Hifkin halli ei varmaankaan toteudu.

Jatkossa liiga on paljon tasaisempi, Jokerit imuroi parhaat kotimaiset pelaajat jos niillä vaan massi riittää. Muut jakaa ne mitä jää jäljelle. SaiPa ei nyt noista kärkinimistä ole ennenkään taistellut joten meille vaikutus on olematon.

Urheilullinen puolikin tässä voittaa kun joukosta poistuu se jonka puolelle tuomarit aina menivät.

Ja ihan hyvin vois laittaa liigaan tollasen 1,5 miljoonan palkkakaton niin johan olisi joka kevät meillä täällä juhlat.
 
Suosikkijoukkue
SaiPa, Ketterä, Bunch of Jerks
SaiPalle ei tule joustokaukaloa vielä ensi kaudeksi, mutta kaudelle 2014-15 tulee (kun on pakko) ja koko 150 000 - 200 000 euron investoinnin maksaa Lappeenrannan kaupunki. Asiasta uutisoi Yle. Ihan hyvä että tämä asia on nyt hoidossa, ja SaiPa voi käyttää käyttää rahansa muihin asioihin.
 

FASlapsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Mitens muuten, eihän SaiPan viime kauden tulosta oo vielä julkistettu? Aika monelta muulta jengiltä nuo lukemat on jo läväytetty eetteriin, onko SaiPa saanu niin vitusti rahaa että niiden laskemiseen menee kauemmin ku muilla?`

Ois mukava tietää pitääkö omat mutuilut taloudellisesti hyvin menneestä kaudesta paikkansa, lukemista vois saada jotain tuntumaa siihenkin paljon siitä Niemisestä oikein saatiin.
 

teude

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa
Mitens muuten, eihän SaiPan viime kauden tulosta oo vielä julkistettu? Aika monelta muulta jengiltä nuo lukemat on jo läväytetty eetteriin, onko SaiPa saanu niin vitusti rahaa että niiden laskemiseen menee kauemmin ku muilla?`

Elokuussa lupailtiin julkistaa tulos.
E: Nopein kaikista! *fist pump*
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös