SaiPa Oy:n tulevaisuus

  • 1 352 641
  • 5 784

Derrick

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Tuolla karsintaketjuissahan SaiPaa on väläytelty vähän väliä siksi "oikeaksi" karsijaksi ja jopa putoajaksi. Vähän pitkin hampain on pitänyt olla samaa mieltä, vaikka en sitä toivoisikaan. Kerran kymmenessä vuodessa pudotuspeleihin on kuitenkin ihan liian harvoin, jotta joukkue olisi liigan arvoinen. Toisaalta taas jumbosijoja on tullut samaan aikaan muistaakseni suunnilleen yhtä vähän, joten mene ja tiedä.

KalPa ja Pelsut olivat 2000-luvun alussa samassa tilanteessa kuin SaiPa, eli ainoa tavoite kaudelle on päästä pudotuspeleihin. Eihän se niin voi olla. Ainakaan jatkuvasti. Muuten sarja jakautuu selvästi kahtia niihin, jotka haluavat menestyä ja niihin, jotka "pyristelevät". KalPa ja Pelicans ovat molemmat kääntäneet veneensä mallikkaasti, joten SaiPallakin siihen on mahdollisuus. Em. syistä toivon vilpittömästi, että SaiPa saa homman kuntoon parissa vuodessa tai putoaa mestikseen ja joku toinen pääsee yrittämään. Vai onko liigassa liikaa joukkueita?

Oikea karsija on kai nykysysteemillä se joka on rungosarjan päättyessä viimeinen, tänä vuonna se oli Ilves joka taistelee nyt hengestään Sportin kanssa. SaiPa on yleensä ollut keväällä kovempi kuin sarjataulukko näyttää joten tuo termi ''oikea karsija'' ei oikein istu SaiPaan.

SaiPan kohdalla peli on muuttunut siitä taannoisesta pitkä-päätyyn-ja-perään, joten historian perusteella ei kyllä voida sanoa että SaiPa ei kuuluisi tämän päivän liigaan. Valmentajakin valittiin maajoukkueeseen.

Pelicans karsi viime vuonna, tänä vuonna onnistuneet hankinnat. En vetäisi suuria johtopäätöksiä jatkosta kuitenkaan vielä tässä vaiheessa. NHL-tason maalivahteja ollut siellä.

KalPa pohjaa pelitapaan. Jossain vaihessa joku ''new wave koutsi kuten Lauri Marjamäki'' äkkää miten otetaan vauhti pois. Tällä hetkellä kuitenkin KalPalla on imua kuten Kärpillä aikoinaan. Propsit Kuopioon.

Lopuksi on hyvä muistaa erot suureen maailmaan, pelaajabudjetteja ei säännöstellä, draft järjestelmää ei ole ja Suomessa ei ole 14 suurkaupunkia, ei edes kymmentä.
 

Marre

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, (HIFK)
Toivottavasti jossain vaiheessa jollain SaiPan ihmisellä löytyy aikaa ja kiinnostusta paneutua tuohon fanituotevalikoimaan. Tarkoitus oli ostaa jotain SaiPa-krääsää hupilahjaksi kaverille ja samalla tuli mieleen, että nyt retroilun ollessa kovasti muodikasta lastenvaatteissa, keltainen t-paita SaiPan kieltämättä hyvin retrohenkisellä logolla sopisi kummitytöilleni kuin nenät päähän, molemmilla vielä nimipäivätkin tulossa tässä kevään/kesänkorvilla.

No juu, kaverille löytyi vaihtoehdoiksi muki tai avaimenperä, mutta onpahan tosiaan surkea fanituotevalikoima. Ei tarvitse enää ihmetellä, että enpä tosiaan muista lepran katukuvassa SaiPan fanikamoja pahemmin nähneeni, jos siis peliin menossa olevien fanipaitoja ja huiveja ei lasketa. SaiPan juniorien verkkarimuodista eri vuosilta toki saa hyvän käsityksen ihan vain menemällä vaikkapa Prismaan ja katsomalla ympärilleen, mutta fanituotteita ei pahemmin näe. Sääli sinänsä, näkyvyyttä nekin ovat ja kuitenkin suhteellisen helppoa ja riskitöntä tuloa (joskin varmaankin suhteellisen pientä) seuralle.

Mutta se valikoima: yli tutti-ikäisille lapsille ei ole mitään ja tutti-ikäisillekin juuri se tutti ja joku body ja sukat. Tai taisi siellä parista mustasta t-paidasta saada kokoja n. 10-vuotiaille ja sitä vanhemmille. Naisille ei ole oikeastaan mitään. Ei edes yhtä t-paitaa naisten mallina. Kaikki mustaa. Sitä ihan oikeasti aika hauskaa logoa ei ole käytetty pahemmin hyväksi jne. Yksinkertaisesti aivan surkea valikoima. Ja tämä olisi asia, jossa ei olisi mikään pakko antaa isommille seuroille tasoitusta. Vilkaisin huvikseni mm. HIFK:n, Jypin ja KalPan fanituotevalikoimia. Kannattaisi jonkun toimistollakin vilkaista.
 

Keltainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lautp, Saipa ja Veiterä. Ja Hakalin vosut
Riikan Dynamon fanishoppia kun katselee, niin harva pääsee sanomaan "ei löytyny mitään". On jopa ruokatarvikkeita.
Olisipa tuo alkoholilainsäädäntö vähän väljempi, niin miltä kuulostaisi kirkas juoma SaiPa-logolla, prosentit 32 tietenkin!!
 

Daywalker-75

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, JäKi
Toivottavasti jossain vaiheessa jollain SaiPan ihmisellä löytyy aikaa ja kiinnostusta paneutua tuohon fanituotevalikoimaan. Tarkoitus oli ostaa jotain SaiPa-krääsää hupilahjaksi kaverille ja samalla tuli mieleen, että nyt retroilun ollessa kovasti muodikasta lastenvaatteissa, keltainen t-paita SaiPan kieltämättä hyvin retrohenkisellä logolla sopisi kummitytöilleni kuin nenät päähän, molemmilla vielä nimipäivätkin tulossa tässä kevään/kesänkorvilla.
....

SaiPa keskustelu katso viestiketjua - Fanituoteideoita?

Linkki vie tuonne sivuille, jossa rekisteröityneet voivat käydä tekemässä noita ehdotuksiaan fanituotteista...
 
Viimeksi muokattu:

atsku

Jäsen
Toivottavasti jossain vaiheessa jollain SaiPan ihmisellä löytyy aikaa ja kiinnostusta paneutua tuohon fanituotevalikoimaan.

Yksi ehdotus olisi tehdä jo muutamina kausina videoilla pyörinyt ketjunuija vaahtomuovista ja muoviketjusta/narusta.
http://www.lmpenterprises.co.uk/ekmps/shops/pearl/images/1_ball_medieval_falil_h0.jpg

Näitä kun kaikki pyörittäisi samaan aikaan vaikkapa pelin alussa ja maalien jälkeen, saataisi SaiPalle hyvin omintakeinen juttu, jota ei ole kellään muulla joukkueella sm-liigassa käytössä. Fanclub voisi yhteistyössä toimiston kanssa kehittää tämän tuotteen ja näyttää esimerkkiä muille faneille. Ei luulisi olevan kauhean kallis tuote tehdä ja varmaankin sen 10-20e voi hyvinkin pyytää kappaleelta. Hittituote olisi, siitä olen täysin varma. Ideaa saa käyttää. ;)
 
Viimeksi muokattu:

Marre

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, (HIFK)
Minä haluan nillittää vielä vähän lisää SaiPan kaukalon ulkopuolisista asioista, lähinnä markkinoinnista. En tiedä, onko tämä se oikea ketju, mutta parempaakaan en löytänyt ja en viitsi uutta pohjustaa. Löydettyäni itseni katselemasta Jokereiden markkinointistreamia, jossa hyvin hitaasti putoilee pikseleitä valkoisen taustan edestä, on todettava, että jotain voisi täällä Saimaan rannallakin tehdä enemmän. Ei nyt tietenkään mitään ihan tuollaista, mutta aivan turhan paljon SaiPa viettää hiljaiseloa kauden ulkopuolella. Jotain pientä muistutusta joukkueen olemassaolosta sentään on, mutta hyvin vähän. Jos siis taksimainoksia ei lasketa.

Varsinkin nyt, kun kulunut kausi päättyi viime hetkien pettymyksestä huolimatta hyvin positiiviseen tunnelmaan, olisi tärkeää pitää positiivisuutta yllä, eikä vasta elokuun lopulla yrittää herätellä ihmisiä taas muistamaan, että mikäs se SaiPa taas olikaan ja kuinka pahasti ne muuten viime vuonna kyntikään. Tässä voisi pienellä panostuksella tehdä aika paljon.

Ensimmäisenä asiana kotisivut. Loma-aikana toki on hiljaista, mutta vielä on lomiin pari kuukautta aikaa. Joukkue harjoittelee ja toimisto on työn touhussa. Saisi se näkyäkin edes kotisivuilla. Katselin läpi viime kesän uutiset ja aika hiljaista oli ollut. Nyt olisi mainio aika tehdä sivuille pieniä juttuja, joilla muistutetaan, että hengissä ollaan, hommia tehdään ja samalla palveltaisiin erilaisia faniryhmiä. Joo, keski-ikäisiä hard-core faneja nyt kiinnostaa vain se ykkössenan nimi, mutta jos sitä ei vielä ole julkaistavaksi, voidaan kuitenkin tehdä kaikenlaisia 'hyvänmielen juttuja', vaikka jotkut niille toki irvistelevätkin. Pakkohan niitä höpöhöpö-sisältöjä ei kenenkään ole lukea, mutta monia ne varmasti kiinnostavat, etenkin sitä nuorempaa kannattajakuntaa ja teinien merkitystä ei pidä aliarvioida urheilunkaan tulorakenteessa. Varsinkin teinitytöille on helppo irvistellä, mutta he (tai siis vanhempansa) maksavat lippunsa peleihin, tuovat kymmenen parasta kaveriaan mukaan ja ostavat fanikrääsää ja törkyhintaisia pizzasliceja ja karkkia hallin kioskeista.

Nyt olisi ihan hyvä aika esitellä nämä mestiksestä hankitut kaverit pienten haastattelujen muodossa. Kuka oot, mistä tuut, miksi tänne, miltä kaupunki näyttää, mikä on lempiväri-teemalla. Ja taisi tuolla muuten olla sellaisiakin joukkueessa jo pidempään pelanneita, joista ei kotivisuilta löydy minkään sorttisia haastatteluja. Se on tuhlausta, naamat vain tutuiksi, niin mukavampi ensi kaudella sitten katsella miehiä kaukalossa.

Yksittäisten pelaajien esittelyn lisäksi myös kesäharjoittelusta voisi kehittää useampiakin juttuja. Kamera mukaan treeneihin, muutama kuva ja vaikka ihan asiajuttuakin kiekkoilijoiden kesätreenistä. Miten jaksotetaan, mitkä asiat painottuvat, millä eri tavalla treenataan, mitkä jutut painottuvat kokeneiden pelaajien kesäharjoittelussa, miten taas rakennetaan 20-vuotiaan tai sitä nuoremman kuntopohjia jääkiekkoilijan uraa varten? Miten maalivahtien jäänulkopuolinen harjoittelu eroaa kenttäpelaajista? Miksei myös juttua kiekkopilijoiden ravitsemuksesta jne. Tällaisista voisi saada hyvinkin mielenkiintoista sisältöä taas vähän toiselle kohderyhmälle. Ja eikä maksa mitään.

Toisaalta taas SaiPaa voisi tuode vielä näkyvämmäksi osaksi lappeenrantalaisten elämää myös nyt kauden ulkopuolella. Koulujen kesälomiin on vielä kuukausi aikaa. Muutama sopiva pelaaja kiertämään Lappeenrannan kouluja pelaamassa tossulätkää ja puhumassa lapsille liikunnan tärkeydestä tms. Toivon mukaan asiasta saisi jutun Etelä-Saimaaseen tai ilmaisjakelulehtiin. Ja muutaman ekaluokkalaisen lisää kinuamaan, että isä veisi ensi syksynä pelejä katselemaan.

Pieniä asioita, mutta myös edullisia toteuttaa ja pitäisivät SaiPaa ihmisten mielissä positiivisesti myös kauden ulkopuolella. Eihän näillä toki kausikortteja myytäisi, mutta pitäisivät 'virettä yllä' syksyä odotellessa.
 

Keltainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lautp, Saipa ja Veiterä. Ja Hakalin vosut
Minua kiinnostaisi erityisesti kesätreeniä käsittelevä juttu. Aerobisen ja voimatreenin painotus jne, ja voimapuolella tottakai kiinnostaa kavereiden treenitulokset. Pelaajien habituksethan poikkeavat toisistaan melkoisesti, joku näyttää suunnistajalta ja toinen voimanostajalta.
 

Marre

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, (HIFK)
Minua kiinnostaisi erityisesti kesätreeniä käsittelevä juttu. Aerobisen ja voimatreenin painotus jne,

Kieltämättä juuri se itseänikin kiinnostaisi. Ja varmasti monia muita päätellen esim. siitä, kuinka paljon erilaisia treenaamista käsitteleviä lehtiä Lehtipisteen valikoimissa on. Hyvin vähän kuitenkaan näkee tarkempaa juttua eri lajien huippu-urheilijoiden treenaamisesta. Varsinkin jääkiekossa kesätreeneistä usein mainitaan lähinnä, että kovaa on menty. Ja me kun ihan luultiin, että (myönnettäisiin kuinka) kesä on kulunut terassilla kaljaa lipittäen ja joskus käyty vähän hölkkäämässä puoli kilometriä.

Näitä tarkemmin treenaamiseen pureutuvia juttuja sitä toki mieluusti lukisi myös urheilumediasta, mutta se lienee ihan turha toive. Mutta joukkueen kotisivuillakin sellaiset varmasti kiinnostaisivat monia.
 
Suosikkijoukkue
SaiPa, Ketterä, Bunch of Jerks
Minua kiinnostaisi erityisesti kesätreeniä käsittelevä juttu.

Jere Pulli tweettasi että huomenna on 30 minuutin juoksutesti, ja sitten olisi testit tehty. Näinköhän Savilahti-Nagander on edelleen kovin kestävyysjuoksija?!
 

3156155

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Milloinkohan saadaan kuulla tuo tämän kauden taloudellinen tulos?

Tämän kuun loppuun astihan tuo tilikausi vai miksikä sitä nyt kutsuttiinkaan kestää. Viime vuonna joskus Heinäkuun lopulla vai oliko peräti Elokuu jolloin SaiPa vasta tuon surullisen lukeman ilmoitti. Nyt kun se on positiivinen kaiken järjen mukaan niin saatetaan kenties kuulla se jo aiemmin?

Se olisi todella mukavaa kuulla mahdollisimman pian sitten kun se vain on mahdollista.


Sitten vielä sellainen asia, että mistähän tuon viime kauden yhteistyökumppaneiden listan saisi haalittua? voisi sitten omaksi huviksi hiukan seurailla, kun tilanne sinne kauden alkuun asti ja ehkä sen jälkeenkin kehittyy, että minkälaisia uusia yhteistyökumppaneita SaiPa mahdollisesti on saa kasaan.
 

Paviaaniuros

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Milloinkohan saadaan kuulla tuo tämän kauden taloudellinen tulos?
11.11.2011 on edellinen tilinpäätös rekisteröity kaupparekisteriin, eli viralliset luvut ovat kaikkien saatavissa mitä ilmeisimmin vasta loppuvuodesta. Tilikausi päättyy todellakin 30.4 ja sehän on sitten ihan päättäjistä kiinni, että missä vaiheessa tiedottavat tuloksesta. Huhut puhuvat kuitenkin sellaista kieltä, että ainakin liikevaihdolla mitattuna tullaan tekemään hyvä tulos. Mitä sitten viivan alle jää, se on aivan toinen juttu se.
 

3156155

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Varsinkin nyt, kun kulunut kausi päättyi viime hetkien pettymyksestä huolimatta hyvin positiiviseen tunnelmaan, olisi tärkeää pitää positiivisuutta yllä, eikä vasta elokuun lopulla yrittää herätellä ihmisiä taas muistamaan, että mikäs se SaiPa taas olikaan ja kuinka pahasti ne muuten viime vuonna kyntikään.

Vähän samanlaisia ajatuksia on ollut itselläni ja juuri tuollaisia ihan simppeleitäkin asioita voitaisiin julkaista SaiPan kotisivuilla. Vaikka kausi onkin paketissa niin pitäisi nimenomaan pitää SaiPan puolesta virettä yllä ja muistutella pienin aikavälein joukkueen olemassaolosta. Itse ainakin voisin jopa kuvitella, että jos nyt esimerkiksi SaiPa ilmoittelee kerran tai kaksi kertaa kuussa kotisivuillaan jotakin kun kausi ei ole käynnissä niin miksi sitten ei esimerkiksi tehtäisi siitä ihan tapa ja lisätä näitä juttuja, sillä luulen tällaisilla asioilla olevan myös esimerkiksi fanituotteitten myyntiin positiivista vaikutusta. Itse ainakin saatan aina välillä ihan yks kaks yllättäen, kun SaiPa on julkaissut jonkin jutun verkkosivuillaan niin siinä samalla olen tehnyt jopa fanituotetilauksia. Ihan simppeleitä asioita kuten esimerkiksi pelaajahaastatteluja tai kesätreenien etenemisen seurantailmoituksia tulisi tietyin aikavälein kotisivuille. Esimerkiksi muutamien treenaustulosten top 5 pelaajaa ja mikäli kesän aikana tilanne ja sijoitukset muuttuvat niin nämä myös päivitettäisiin kotisivuille ja eikä niissä edes tarvitsisi kertoa tuloksia välttämättä vaan sekin riittäisi, että top 5 nimet vain näkyisivät ja mikä oli kyseessä esimerkiksi leuanveto tai pitkänmatkanjuoksu ja ne päivittyisivät kun sijoitukset muuttuvat. Itse tykkään lukea kaiken mahdollisen ihan hömpänpömpästä kunnon asiaan mitä SaiPa nyt vaan sattuu julkaisemaan.

Lyhyesti sanottuna siis pidettäisiin Lappeenrantalaisten/ SaiPahenkisten korville tarpeeksi SaiPa-asiaa ympäri vuoden ja muistutettaisiin olemassaolosta. Aivan takuulla olisi vain ja ainoastaan positiivisia vaikutuksia tavalla taikka toisella. Jokaisella on myös lomansa vähän eri aikoihin ja itse kyllä käyn SaiPan sivuilla myös kesällä silloin kun en ole kesälomalla ja pakko myöntää, että ehkä myös kesälomalla pikkuisen ihan pikkuisen vain tai ainakin kävisin mikäli kuulisin siellä olevan esimerkiksi jonkun pelaajan videohaastattelu ym ym.
 

Daywalker-75

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, JäKi
Twitter juuri ilmoitti, "Liiga-SaiPa julkaisee taloudellisen tuloksen viime tilikaudelta 8.8.2012 keskiviikkona klo 15!"

Lähteestä: Twitter, @Liiga_SaiPa


Plussaa, plussaa, hahhahhaa!!
 

3156155

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
SaiPan tulos 144 000 plussaa oli paljon pienempi mitä odotin, mutta onneksi sentään plussaa. =)
 

teeveemies

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Tulos on nyt julkaistu.

"Liiga-SaiPa Oy teki tilikaudella 2011-2012 144 000 euron voiton. Liikevaihto kasvoi samalla ajanjaksolla liki neljään miljoonaan."

Ei auta muuta kuin todeta, että Riku Kallioniemen ensimmäinen kausi toimitusjohtajana meni taloudellisessa mielessä varsin onnistuneesti. Summa oli sitä luokkaa mitä itse uumoilin. Mitään 200000 euron voittoa en oikein missään vaiheessa uskaltanut pitää realistisena, joten pettymyksen tunnetta tämä tulos ei minulle tuottanut. Plussa on aina plussaa ja kuten todettua, suunta on oikea.

Ja tuli seuraavan kauden yleisötavoitekin tuosta jutusta ilmi, 3500 keskiarvoa lähdetään hakemaan. Jos kymppisakin taistelussa ollaan alusta saakka mukana, en näe mitään syytä miksi tavoitteeseen ei päästäisi.
 
Viimeksi muokattu:

mirasane

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Penguins, sympatiat Ässille
Olin toivonut 200-300k:n plussaa, joten vähän tuo tulos jäi toivomaani huonommaksi. Mutta suunta on ehdottomasti oikea.
 

Zolomy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerrotaan lähiviikkoina
Ihan mukavat lukemat, itse odotin juurikin jotain 100-150k tulosta. Ensi kauden yleisötavoite on mielestäni melko rohkea, mutta toisaalta kyllähän Kisapuiston yleisö viime kaudellakin näytti oppivan että kyllä paikalle saa tulla vaikka edellistä ottelua ei olisikaan voitettu. Nyt uuden valmentajan myötä saattaa jokunen silmäpari myös palata katsomoon, joten kunhan kausi lähtee hyvin käyntiin eikä sitä perinteistä marraskuun tappioputkea tule, niin tavoitteeseen voidaan päästäkin.

edit: YLEllä hieman laajempi juttu SaiPan talouteen liittyen: SaiPan talous nousussa | Yle Uutiset | yle.fi

Pelaajabudjettiin varattu ensi kaudelle 1,3 miljoonaa, sata tonnia lisää viime kauteen verrattuna.
 
Viimeksi muokattu:

teeveemies

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Kuinka moni olisi halukas hankkimaan esimerkiksi Brian Salcidon t-paidan, jos seura alkaisi niitä painamaan? Ottaa hieman päähän se, että tälle kaudelle ei ole pystytty masinoimaan sellaista tuotetta minkä jokaisen itseään kunnioittavan SaiPafanin olisi hankittava. Viime kaudella hittituote oli Lintnerin t-paita ja myynti oli suorastaan päätähuimaava. Olisi hienoa saada samanlainen ryhmähenki päälle ja täten myös muutama ylimääräinen lantti seuran kassaan.

Tietenkin tilanne on tähän kauteen lähtiessä hieman eri kun on + merkkinen tulos alla eikä Salcidokaan ole niin valovoimainen pelaaja kuin Lintner vaikkakin valehtelematta kuuluu liigan kiekollisten pakkien eliittiin.

Ja tarkoitukseni ei ole kritisoida fanituotevalikoimaa. Parannuksia on tullut paljon, mutta kuitenkin samalla SE joku tuote puuttuu joka räjäyttää myyntiluvut uusiin mittasuhteisiin, kuten Lintnerin tapauksessa.
 
Suosikkijoukkue
Chelsea FC
Helkkarin hienoa, että Lappeenrannassakin on pystytty kääntämään kelkka taloudellisesti. Talousalueena ei todellakaan mikään helpoin mahdollinen. Hieno tulos, peukku siitä. :)
 

mirasane

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Penguins, sympatiat Ässille
Kuinka moni olisi halukas hankkimaan esimerkiksi Brian Salcidon t-paidan, jos seura alkaisi niitä painamaan? Ottaa hieman päähän se, että tälle kaudelle ei ole pystytty masinoimaan sellaista tuotetta minkä jokaisen itseään kunnioittavan SaiPafanin olisi hankittava. Viime kaudella hittituote oli Lintnerin t-paita ja myynti oli suorastaan päätähuimaava. Olisi hienoa saada samanlainen ryhmähenki päälle ja täten myös muutama ylimääräinen lantti seuran kassaan.

Lintner-paita pölyttyy kaapissa, koska paidasta meni vähän fiilis Lintnerin laiskojen otteiden ja seuranvaihdon myötä. Salcidonkin on lopulta vain ulkomaalainen, joka voi pelata muutaman kauden Lappeenrannassa, mutta ei pidempään.

Jos tuollainen special-tuote tehdään, niin tehdään se mieluummin vaikka Ville Kohosta. Sillä kaverilla ainakin on sputnikin muotoinen sydän ja vaikka Koho joskus seuraa vaihtaisikin, on hän aina iki-SaiPa eli paitaa voi huoletta kantaa ylpeydellä sen jälkeenkin.
 

jusas

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa ja muut taistelevat
Hieno tulos kerrassaan ja pakkohan noita tuloksia on jokunen vuosi tahkota, että kuittaantuu viime kauden katastrofi.

Paalanen alkaa olla sen verran kulttimaineessa niin ehkäpä tuo teeveemiehen idea voisi toimia Villen paidoilla.
 

Eetska

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Upeaa Saipa! Kiva kuulla aina kun joku tekee voittoa.

Toivottavasti suunta jatkuu samana ja ensi keväänä Saipa nähdään poffeissa, sympatiat sinne toiseen pieneen kiekkokaupunkiin!
 

Kundi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Saipa
Kyllä hattua pitää nyt nostaa Kallioniemen suuntaan, nimittäin vajaan miljoonan tappion kääntäminen voitolliseksi vuodessa, on hieno temppu. Iso kysymys pitääkin heittää Koikkalaisen suuntaan, että lähtikö viimeisellä kaudella mopo käsistä ? Kuitenkin talousalue ja resurssit ovat samat, eikä urheilullisessa menestyksessäkään juuri mitään eroa ole. Olen nimittäin vaan kauhistellut tässä viimeisen vuoden tuota miljoonan tappiota, meinaan kun se suhteutetaan liikevaihtoon, niin se on järkyttävä, ja ottaen huomioon mikä aika sen paikkamiseen menee. No, luojan kiitos Koikkalainen tiesi tilanteen jo etukäteen, ja osasi hypätä laivasta pois, ennen kuin olisi heitetty sieltä.
 

lappee

Jäsen
Eipä se toi Koikkalaisen asema ollut toissa kaudella kadehdittava. Dale oli kallis veroedusta huolimatta ja sitten kun ukkoo kaatu jatkuvasti telakalle niin, eipä siinä voinu Koikkalainen muuta kuin palkata/vuokrata uusia ukkoja tilalle.
Siinä olisi saanut olla vaikka millainen tj niin takkiin olisi tullut......
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös