SaiPa mediassa

  • 1 169 756
  • 4 203

Bacon

Jäsen
Peksi oli päivän vieraana Radio-Suomen keskipäivälähetyksessä. Uutispommia ei juttu sisältänyt, ellei miehen marjastusintoa pidetä sellaisena. Mustkoita oli pakkasessa jo 60 litraa, lisänä myös runsaasti mansikoita ja vadelmia. Tässä vanha sanonta "ei mikään marjanpoimija" osuu kohtalaisesti hutiin.

Näinköhän Tirkkonen on ottanut Bernardin mukaan marjametsälle. Siellä kuitenkin olisi hyvä lähtökohta ottaa marjat kiinni. Viime kaudella, kun marjat pomppi vähän sinne ja tänne. Sieltä se maalivahdin touhu kuitenkin kaiken kaikkiaan alkaa. Aluksi otetaan helpot marjat ja kun toistoja on tullut tarpeeksi niin voidaan siirtyä eksoottisimpiin ja vaikeampiin marjoihin. Jotkut marjat sitten kasvavat vähän korkeammalla joten niihin on venyttävä ja ne tuovatkin pienen lisähaasteen. Sitten tarpeeksi usein, kun korit on täynnä marjoja, pitää Peksi isällisen puheen Andylle ja laittaa Kisapuiston jäälle kiekkoja torjumaan. Sitähän se maalivahdin touhu kuitenkin suurimmaksi osaksi on, marjojen poimimista.
 

Zolomy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerrotaan lähiviikkoina
"Ilta-Sanomien tietojen mukaan Liiga-SaiPan on tarkoitus julkistaa viime tilikauden numeroita huomenna."

Huh mitä syväkurkkuja! Ja tietävät vielä summan olevan satoja tuhansia, kukapa olisi arvannut?
 

redpecka

Jäsen
Siellä on taas joku vuotanut iltapäivälehdelle SaiPan nettisuvejen sisältöä. Prkl!

No mutta kivaahan se on kun vähän hypetetään eikä vaan huomenna pikku-uutisessa lukuja harmaasti kerrottaisi. Tyhmää, mutta iltapäivälehti.
 

Pedro 71

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Liverpool
Olihan hieno juttu urheilusanomien SM-Liigan uudessa kausioppaassa Ville Kohosta, rankataan jopa suomen MVP:ksi. Kerrankin osataan arvostaa mediassa se työ, mitä numero 8 on SaiPalle antanut ja tulee vielä antamaan. Ja kyseinen lehti rankkaa SaiPan sijoille 5-7, tämä opus on yleensä meidät rankannut sijoille 11-14. No media kirjoittaa milloin mitäkin, mutta pelaamalla ne sijat vieläkin otetaan, mutta onhan se kivempi lukea näitä rankkauksia, kun ei ole jo valmiiksi dissattu viimeiseksi .
 

Tornipöllö

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
CHL:n highlight-video kertoo SaiPan saaneen eilen revanssin ensimmäisen kierroksen tappiostaan Vitkovicelle. Taisi mennä toimituksessa vähän puurot ja vellit sekaisin.

Linkki vie CHL:n sivuille.

Edit: Vitkovice voitti Ingolstadtin, eikä Zugia, kuten aluksi muistelin.
 
Viimeksi muokattu:

ahal

Jäsen
Olihan hieno juttu urheilusanomien SM-Liigan uudessa kausioppaassa Ville Kohosta, rankataan jopa suomen MVP:ksi. Kerrankin osataan arvostaa mediassa se työ, mitä numero 8 on SaiPalle antanut ja tulee vielä antamaan. Ja kyseinen lehti rankkaa SaiPan sijoille 5-7, tämä opus on yleensä meidät rankannut sijoille 11-14.

Tänään luukusta kolahtanut Egmont-kustantamon Jääkiekkolehti rankkasi sputnikit joukkoon 7-10. Samassa yhteydessä esitettiin 10 muun median (Aamulehti... Yle Puhe) veikkaukset. Niissä SaiPa sijoittui välille 4-8, eli tukevasti keskijoukkoon.

SaiPan tulobudjetti tulevalle kaudelle on 5,15 me (+529 ke). Pääsylipputuloja pitäisi kertyä n. 1,5-1,6 me ja markkinointituottoja reilut 2,0 me. Muiksi tuloiksi lasketaan myös n. 1,5 me (mitä ne sitten ovatkaan). Kaiken mennessä kohilleen plussaa kertyisi n. 150-160 ke. Pelaajabudjetti on 1,8 me ja yleisötavoite 3 900 h/matsi. Siinäpä tavoitteita kerrakseen.
 

Bacon

Jäsen

Spac

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sarı ve siyah, HIFK, Ketterä

Keltainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lautp, Saipa ja Veiterä. Ja Hakalin vosut
On taas ilta-sanomissa asiantuntijat asialla. "Tässä liigan top-5 maalivahdit" Ei mahdu Jussi listalle, onhan siellä toki esim viime kaudella vakuuttanut Kilpeläinen. Oikeastaan tämä kuuluisi "itkeäkö vai nauraa-ketjuun"
 

atsku

Jäsen
Viasat Hockey Finland-kanavalta tulee juuri parhaillaan NHL Classics peli: finaaleiden game 7 vuodelta 2006, Edmonton at Carolina. Maalissa Jussi Markkanen. On se huikee.
 

FASlapsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa

ahal

Jäsen
Luin vasta eilen uusimman Urheilusanomat-lehden, jossa oli aukeaman juttu Spinasta otsikolla Rasvattu salama. En tiedä kuinka moni lukee aviisia säännöllisesti, mutta kehotan katsomaan ko. jutun vaikka kirjastossa. Ydinsanoma on kaverin uskomaton päättäväisyys ja sinnikkyys. Kiekkoilijan polku alkoi Arizonan autiomaan keskeltä 3-vuotiaana taitoluistelija isosiskon jäljiltä. Seudulla kiekkokaukaloita oli harvassa ja jäävuorot tiukassa, joten treenata piti aamuyölläkin tunnin automatkan päässä kotoa. Vanhemmat torkkuivat autossa sillä aikaa, kun poika treenasi. Kotimatkalla osat vaihtuivat.

Tarinassa on muitakin kertomuksia Spinan sinnikkyydestä ja asenteesta. Jos hämmästelette kaverin jaksamista, se todennäköisesti perustuu haluun "olla joka ottelussa kaukalon paras pelaaja. Joskus se tarkoittaa maalinteloa, joskus kiekkojen blokkaamista, joskus taklaamista. Riippuu siitä, mitä tarvitsemme kussakin ottelussa". Ja ei siinä vielä kaikki: "Ette ole vielä nähneetkään, miten kovaa pystyn luistelemaan!"

Jos saipalaiset älyävät ottaa kultakuupastaan oppia ja mallia, joukkue pääsee tällä kaudella pitkälle. Ellei joku rosvo vie väkkärää rahakkaampiin kaukaloihin.
 

zeik9

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
"Tähdet lähtivät, mutta SaiPa huudattaa yhä"

Hesari kirjoittaa SaiPasta jälleen tavalla, joka kyllä hivelee kannattajan tuntoja: http://www.hs.fi/urheilu/a1412569030201

Kuvituksen keskiössä on kaveri, jonka ansiota on merkittävä osa tästä huudatuksesta. Rispekt. Yllättävän vähän on muuten ollut ikävä Glenniä, Davisia ja Spangia.
 

Altec

Jäsen
Katselen Katsomosta MTV3:lla esitettyä Possen toista jaksoa ja ohjelman yleisössä näyttäisi olevan vajaa kymmenen SaiPan huivilla ja t-paidalla varustettua neitosta!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös