SaiPa mediassa

  • 1 169 945
  • 4 203

lappee

Jäsen
Tietääkseni ei kuulu Liiga-SaiPan Oy:n henkilöstöön. Ainakin keväällä oli vielä vartijan töissä. Vastaa ilmeisesti vaan järjestysmiesten hankkimisesta Liigapeleihin, eli en usko SaiPan hänelle palkkaa maksavan.
 

Theofilus

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Tietääkseni ei kuulu Liiga-SaiPan Oy:n henkilöstöön. Ainakin keväällä oli vielä vartijan töissä. Vastaa ilmeisesti vaan järjestysmiesten hankkimisesta Liigapeleihin, eli en usko SaiPan hänelle palkkaa maksavan.

No tuskin on tosiaan kokoaikaisena, mutta kyllä SaiPan virallisen turvallisuusvastaavan kantaa voidaan pitää Liiga-SaiPa Oy:n virallisena kantana mielestäni.
 

Ferris

Jäsen
No tuskin on tosiaan kokoaikaisena, mutta kyllä SaiPan virallisen turvallisuusvastaavan kantaa voidaan pitää Liiga-SaiPa Oy:n virallisena kantana mielestäni.

SaiPan FB-sivulta:

Linkin takaa löytyvä tarina on aiheuttanut monenlaista spekulaatiota mm. verkossa. Itse juttu on meidän osalta lyhyt ja ytimekäs, mutta tässä varmuuden vuoksi muutama fakta:

- Emme ole suunnitelleet mitään porttikieltosysteemejä. Nämä asiat ovat jo pelkästään lainsäädännönkin takia ministeriön asioita.

- Emme ole vaatineet tai ehdottaneet porttikieltoihin siirtymistä.

- Emme ole keskustelleet asiasta yhdenkään asiaa tutkivan/selvittävän tahon kanssa.

Turvallisuuspäällikkömme siis kertoi kysyttäessä mielipiteenään, että käytäntö voisi olla hyvä, mutta käytännön toteuttaminen hyvin vaikeaa. Jos päättävät tahot joskus jotain virallista asiasta paperille laittavat, perehdymme siihen tarkemmin. Toistaiseksi kaikki on pelkkää spekulointia.

Mikko Pehkonen
yhteyspäällikkö
 

Nötkötti

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Tälläinen pikku juttu Markkasesta askarreltu nettilehti Pistorasiaan, vähäsen söi miestä kun oli kirjoitettu notta "Saipa" ja "lappeenranta". Ugh!

(linkki Pistorasia-nimiseen nettilehteen
 

koutsiman

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Hokki, Man Utd
Kyllähän Etelä-Saimaan sivuilta voi irtonumeron ostaa digiversiona. Ei sillä että mitenkään ES:n myyntiä mun tartteis edistää mutta onhan se euro vai puoltoista aika pieni hinta.

Toinen vaihtoehto on ottaa yhteyttä E-S:n toimitukseen ja pyytää ko. Lehteä lähetettäväksi. Joskus saattaa saada jopa ilman postikuluja kuten minä kerran aiemmin.
 

teude

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa
Liigan sivuilla on tunnelmapaloja kauden alusta. Sarjakakkonen vilahtaa videolla, kerran. Kun Blues tekee maalin SaiPan verkkoon.
Etusivu - Liiga
 

teude

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa
Huikeaa, täytyypä seurata.
 

Tulppu

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
No jos Ilta-Sanomat hehkuttaisi esim. Lukkoa, Ässiä tai muuta minun puolestani täysin yhdentekevää joukkuetta, jo noin niin kuin maantieteellisestikin ajatellen, niin tuskinpa otsikkoa klikkaisin. Sinänsä tällä kampanjalla ei SaiPan näkyvyydelle ole minkään vertaa merkitystä, paitsi että saavatpahan yleisön pipopäät taas hallilla naamansa ruutuun ja joku hetkensä julkisuudessa.

YleX teki tämän jo ajat sitten ja nyt samaa yritetään lisäämällä mukaan asiantuntemusta ja vähän lisää resurssia.

Antais poikien pelata ja palattaisiin juhlimiseen sitten keväämmällä jos aihetta on.
 

emz1

Jäsen
Sinänsä tällä kampanjalla ei SaiPan näkyvyydelle ole minkään vertaa merkitystä, paitsi että saavatpahan yleisön pipopäät taas hallilla naamansa ruutuun ja joku hetkensä julkisuudessa
Näin kapeakatseiseen näkemykseen en ole törmännyt pitkään aikaan. Ehkä olisi syytä etsiä sitä katkaisijaa ja laittaa pikkuhiljaa niitä valoja päälle. Suomen kenties johtavin ja kokonaisuudessaan suurimman näkyvyyden omistava kiekkomedia käsittelee SaiPaa seitsemän toimittajan voimin positiiviseen sävyyn. Sitä yleistä positiivisuuden sävyä ei ole Lappeenrannassa viime vuosina mahdottomasti näkynyt, kun SaiPa on ollut aiheena. Jos edes yhdellä paikallisella Jarmo-Kalevilla alkaa tämän myötä pääkopassa raksuttamaan että perkele, tätä meijä SaiPaa kehutaan isoa kirkkoa myöten ja se ajattelumalli muokkaantuu seurasta edes pienen askeleen positiiviseen suuntaan ja kasvattaa ylpeyttä oman kaupungin joukkueesta, niin kaikki on vain kotiin päin.

Tämä kaikki tulee ilmaisena näkyvyytenä SaiPalle ja silti vähän kiristellään hampaita että mitä ne noin menevät tekemään. Terrrrve.
 

Battle Ankka

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, IPPPK, Ässät
Sinänsä tällä kampanjalla ei SaiPan näkyvyydelle ole minkään vertaa merkitystä

Kerroppas viisaana sitten, miksi SaiPalla on ainuttakkaan yhteistyökumppania ts sponsoria? Siksikö, että taksvärkkinä lahjoittavat rahaa? Vai olisiko JOPA että rahoillaan haluavat näkyvyyttä firmalleen???? Kerro heti Kallioniemelle & co, MILLÄ SaiPan näkyvyyttä saataisiin parannettua paremmin kuin tämä ILMAINEN juttu yhdessä suomen laajimmin tunnetuimmassa mediassa.
 

ralph cox

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, AS Roma, Blues
Iso hatunnosto Ilta=Sanomille tästä kulttuuriteosta. Upeaa, ettei toimitusten johtokaan ota hommiaan aina niin haudanvakavan kaavamaisesti, vaan lähtevät iloisella fiiliksellä tekemään vähän undergroundimpaa tempausta.
 

Wolves

Jäsen
Faniryhmän puheenjohtaja John Sairanen. Vai oliko se Steve? :D
 

emz1

Jäsen
Sinänsä tällä kampanjalla ei SaiPan näkyvyydelle ole minkään vertaa merkitystä, paitsi että saavatpahan yleisön pipopäät taas hallilla naamansa ruutuun ja joku hetkensä julkisuudessa.
Ilmoitan tässä vain että jos et ole lähetystä katsonut, niin tässä on mm. hakenut hetkensä julkisuudesta sellaiset yleisön pipopäät kuin Markku Puroharju, Arvi Lind, Riku Kallioniemi ja Pekka Tirkkonen. Striimissä on mm. käyty läpi SaiPan historiaa, nykyhetkeä ja tulevaisuutta. Tällä hetkellä linjoilla on 1025 katsojaa, vaikka tällä ei SaiPan näkyvyydelle olekaan mitään merkitystä. Aamen.
 
Viimeksi muokattu:

FASlapsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
On tää nyt saatana. Vasta tässä on pari vuotta siitä kun täällä kuorossa katkerana määyttiin että on se väärin ku aina Jokereista ja Hifkistä tehdään juttuja jossa niitä haastatellaan jäähallin penkeillä ja kuvataan ku ne treenaa ja valmentaja piirtää fläppitaululle ja omistajat nyökyttelee käytävällä joillekin pukumiehille. Ku ei vastaavaa tulla Kisapuistoon kuitenkaan suorittamaan, saatana. Hymisteltiin vielä että oishan se nyt ku sponsoripipoista Ville Kohoa haastateltais ja Riku Kallioniemi vitsailisi Tirkkoselle ja hehehe vittu tuu ikinä tapahtuu.

Mut nyt sit Suomen isoin iltapäivälehti tulee viikonlopuksi seitsemän toimittajan voimin suitsuttamaan SaiPaa, saatana siellä on nettilehden taustakuvana jumalauta SaiPa-logoa, urheilu-osio pursuaa kymmeniä juttuja otsikolla 'SaiPa - Suomen kaunein seura', pelaajien, valmentajien ja johtoportaan lisäksi kaikki vanhoista huoltajista asti syvähaastatellaan, kerrataan SaiPan historiat, faniryhmän kapakka stormataan ja siellä jengin kanssa jutellaan SaiPan merkityksestä. Eihän tämmöstä nyt ois voinu kukaan hassunhauskin vajakki villeimpiin kuvitelmiinsakaan keksiä! Vaikka snadihko ironinen häive tässä koko touhussa tietty oli, niinku tämmösessä suitsutuksessa pitää ollakin, niin olihan tää nyt ihan käsittämättömän hieno temppu Ilta-Sanomilta SaiPaa kohtaan.

Parasta tietty et sit täällä muutama sankari vielä kokee tän jotenkin vääränä toimintana ja medianäkyvyyden kannalta yhdentekevänä. Hohhoh.
 

Logan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Filip Kadera & Jan Lukas
Oli kyllä hienoa, että kerrankin tuli SaiPasta kunnolla juttua. Vaikka nuo Ilta-Sanomat/Iltalehti tuottaa pääsääntösesti lukukelvotonta materiaalia niin silti niin iso media kyseessä, että ei tuosta negatiivista julkisuutta saa tekemälläkään. Todella vahvasti sivuilla näkyi SaiPa ja vaikka ei olisikaan lukenut juttuja niin silti tuo ei jäänyt varmaan ihmisiltä huomaamatta.

Jos miettii vaikka vuoden taaksepäin niin niin tajutonta Jokerit - HIFK spekulaatiota on ollut lähes pelkästään iltapäivälehdet, että oli kyllä todella positiivinen yllätys, että näinkin laajasti lähdettiin tänne itään.

Onhan tilanne tässä 10 vuodessa mennyt paljon parempaan suuntaan. 2000-luvun alussa sai olla tyytyväinen jos Tulosruudussa näytettiin kerran 2 viikossa SaiPan otteluista maalit... Tässäkun saatas nytte muutama kausi putkeen tasasesti hyvää menestystä niin medianäkyvyys pysys hyvin pinnalla.
 

Pinestone

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa

Sinällään on myös jännä huomata, miten artikkeleiden luonne on muuttunut kuluneen kauden aikana. Enää ei ole "maailman suurin ihme", jos SaiPa voittaa nimekkäämpiä joukkueita. Ilmeisesti tuo suurempi "hehkutuspaketti" avasi muidenkin toimittajien silmiä sen verran, että uskaltavat nykyisin kirjoitella jopa ylistäviä kommentteja.
 
Suosikkijoukkue
SaiPa, Ketterä, Bunch of Jerks
Ilta-Sanomien kiekkotoimitus jakoi alkukauden suoritusten perusteella viisi maalivahti-Oscaria. Meijän Jussi ja Andy eivät tässä kisassa pärjänneet, mutta SaiPan hyökkääjät ovat kunnostautuneet näyttelijäntyön huippusuorituksiin yltäneiden maalivahtien inspiraation lähteinä eli muusina.

Stefano Giliati on innoittanut sekä Pekka Tuokkolan että Jere Myllyniemen Hollywood-tason suorituksiin, ja korkealle noteerattiin myös Sami Venäläisen suoritus, jonka avulla Ville Hostikka löysi sisäisen vesmattiloirinsa.
 

Ted Raikas

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Ilmankos SaiPa on liigassa jäähytilaston ykkösenä (käsittääkseni), kun meidän kenttäpelaajat innottaa molareita shakespearemaisiin suorituksiin.

Sääli, että muusat saa kärsiä sitten.
 

Zolomy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerrotaan lähiviikkoina
Ainakaan SM-liigan tilastosivuihin ei voi tuossa luottaa, SaiPalla on ollut 94 minuuttia jäähyjä jo parin kuukauden ajan.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös