SaiPa mediassa

  • 1 170 072
  • 4 203

Huono pakki

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Ketterä
Vuoden 2023 The Pena Trophyn voittajasta ei ole mitään epäselvyyttä.

Hattu päästä ja onnittelut Lappeenrantaan.
No nyt se on nähty. SaiPakin voi voittaa Liigassa jonkun "pokaalin".

Tätä ei meiltä vie kukaan pois. :D
 

schwanu

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Ja taas SaiPan hallitus ja erityisesti Tersa yrittää luikerrella pois vastuunkantamisesta. Ei tämä voi oikeasti mennä näin, että kuitataan tällä, että "kuultiin tästä vasta jälkikäteen" ja "kaikki kunnossa kun Markkanen on maksanut rahat takaisin".

Tuuletus organisaatiossa hallitustasolla on välttämätön tai sitten seuralla ei ole tulevaisuutta. Kaikki tämä salailu-, toilailu-, häviämisen- ja suhmuroinninkulttuuri on saatava siivottua pois.
 

Trimmer

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Paska puhetta, eikö nuo hallituksessa istuvat tontut tajua että valehtelemalla kaivavat vain isompaa kuoppaa.
 

Individual

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Suomi, KTP
Ja sitten jotain muuta:

Kisapuisto Metal Night pe 26.4.2024 lauteilla Kotiteollisuus, Mokoma ja Stam1na.
En mä nyt voi välttyä ajatukselta, että vaikka olenkin ulvonut uuden areenan perään ja perustellutkin sitä mielestäni ihan asiallisesti (ja välillä vähemmän asiallisesti) tapahtumatuotannon näkökulmasta, niin olisiko tuonne "Risapuistoon" nyt jotain oheishäppeninkiä ollut myytävissä lisääkin?
 

BigJ

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Sympatiat täältäkin SaiPa-yhteisölle, hurjaa sekoilua.

Ei tuokaan kuulosta mitenkään normaalita, että joutuu itse korvaamaan töissä ryssityt rahat. Tuossa on kuitenkin hallitus toimitusjohtajan yläpuolella ja TJ "on vain töissä". Miten tuollaiset siirrot merkattaisiin kirjanpitoon ja verotukseen. +100k ensin pois ja toinen mokoma tilalle, eri taholta, eikä ketään haittaa?

Missään ei mainita myskään rikosilmoituksesta. Kai tästä nyt on rikosilmoitus tehty?
 

mirasane

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Penguins, sympatiat Ässille
Osakeyhtiölaki:
-------------------------------------

17 §

Toimitusjohtajan yleiset tehtävät​


Toimitusjohtaja hoitaa yhtiön juoksevaa hallintoa hallituksen antamien ohjeiden ja määräysten mukaisesti (yleistoimivalta). Toimitusjohtaja vastaa siitä, että yhtiön kirjanpito on lain mukainen ja varainhoito luotettavalla tavalla järjestetty. Toimitusjohtajan on annettava hallitukselle ja sen jäsenelle tiedot, jotka ovat tarpeen hallituksen tehtävien hoitamiseksi.

Toimitusjohtaja saa ryhtyä yhtiön toiminnan laajuus ja laatu huomioon ottaen epätavallisiin tai laajakantoisiin toimiin vain, jos hallitus on hänet siihen valtuuttanut tai hallituksen päätöstä ei voida odottaa aiheuttamatta yhtiön toiminnalle olennaista haittaa. Viimeksi mainitussa tapauksessa hallitukselle on mahdollisimman pian annettava tieto toimista.
--------------------------------------

Lukekaa tuo viimeinen kappale. Jos Markkanen on hakenut jättimäistä ulkomaista rahoitusta (tai luullut hakevansa), niin kyse on epätavallisista ja laajakantoisista toimista. Hallituksen on jo osakeyhtiölain mukaan pitänyt olla tuosta tietoinen, eli ihan turhaan vakuuttelevat tietämättömyyttään. Tai jos hallitus ei ollut tietoinen, on kyse ollut osakeyhtiölain rikkomisesta - ja siinä tapauksessa tj:lle ei varmasti olisi enää annettu luottamusta niin kuin nyt oli tehty.
 

anthax

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Ketterä
Eikai tässä ole oikeastaan mitään syytä uskoa mitään, mitä SaiPan hallituksen suunnalta horistaan? Nykyisille duunnisa oleville henkilöille voitanee antaa synninpäästö, koska eivät ole juuri mitään avanneet asioista, mutta tuo hallituksen uskottavuus on tällä hetkellä miinuksella.
 

Slite

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Ilves
Voimia Lappeenrantaan. Itse sympatiseerannut SaiPaa jostain sieltä 1980-luvun lopusta lähtien, kun radion kiekkokierroksilla esimerkiksi nimet Mansikka ja Mälkiä jäivät mieleen näkyen usein tilastoissa.

Markkasen penailusta tulee mieleen Ilves vajaan kymmenen vuoden takaa, kun Honkalehto shortsipoikineen teki jos jonkinlaisia kikkailuja vuodesta toiseen. Toivottavasti myös SaiPan taakse löytyy oikeasti ammattimaisia toimijoita, jotta seuralla olisi vielä tulevaisuutta.
 

boerje

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo, Tampereen Ilves
Markkasen penailusta tulee mieleen Ilves vajaan kymmenen vuoden takaa, kun Honkalehto shortsipoikineen teki jos jonkinlaisia kikkailuja vuodesta toiseen. Toivottavasti myös SaiPan taakse löytyy oikeasti ammattimaisia toimijoita, jotta seuralla olisi vielä tulevaisuutta.
Ammattimaisia toimijoita... tuli jotenkin yksi Vincent Manngard heti mieleen. Olisikohan SaiPasta kiinnostunut jos saisi hyvään hintaan?
 

Slite

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Ilves
Niin, ammattimaisilla toimijoilla viitataan niihin ihmisiin, jotka tulivat sortsipoikien tilalle ja ottivat seuran haltuunsa 2017.
 

Kivisalmi

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Esaimaa tänään

"Matkakuluja Markkasen ja yhden toimistotyöntekijän sekä myöhemmin toimitusjohtajan yksin tekemistä neuvottelumatkoista toki Liiga-SaiPalle aiheutui"

- Koska kyseessä on yksityishenkilöihin liittyvät asiat, yhtiönä emme voi kommentoida tässä kohtaa asiaa enempää, Okko linjaa

Eli matkustiko Markkanen Milanon matkoja SaiPan piikkiin vai olivatko nämä jotain yksityismatkoja :D Nyt Okko puhuu itsensä vähän pussiin.

Lisäksi jutussa todetaan, että Markkanen joutui maksamaan hävityt rahat takaisin SaiPalle. Ei siis että hän esim tarjoutui maksamaan rahat takaisin. Ja kaiken tämän jälkeen Markkaselle aseteltiin urheilujohtajan kruunua pään päälle - meinaan tukehtua nauruun :D
 

aatelisode

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, Skellefteå, Capitals, Erik Karlsson
Tuo SaiPan hallituksen venkoilu vaikuttaisi vähän siltä, että sanakirja on kaivettu auki kohdasta, jossa lukee saunasopimus... Huhhuh mitä settiä.
 

se7en

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Newcastle United, Jalkapallomaajoukkue
Markkasen puolustukseksi on sanottava, että näihin kusetuksiin menee varmaan satoja suomalaisia vuosittain. Niin uskomatonta kuin se onkin.

Siitä huolimatta on selvää, että SaiPan toimistolla pitää ovien käydä ja tuulettaa ihan kunnolla. Toivottavasti tätä muistellaan Lappeenrannassa muutaman vuoden kuluttua uutena alkuna.
 

avatar

Jäsen
Suosikkijoukkue
Aidosti Sysipaska

Ei hyvä luoja mitä toimintaa… Ei mikään ihme, että ollaan tässä kurimuksessa missä ollaan. Aivan väärät henkilöt olleet luotsaamassa seuraa.

Markkanen haksahtanut turkkilaiseen kalastelupostiin ja SaiPan rahaa palanut parisataatuhatta. Onneksi sentään ilmeisesti otettu lopulta Markkasen pussista seuralle takaisin…
Olen ollut koko päivän mediapimennossa.

Mitä vittua?!? :D :D :D

Sitten tulee joku Tersa ja viskelee joukkueita bussin alle.

Enää puuttuu että joku sketsipoppoo tekee tästä vuoden kassamagneettileffan.

"SaiPa - Vuodet ollu sulavii..."

Main Cast:

Aku Hirviniemi is Jussi Markkanen
Kari Ketonen is Tero Lehterä
Hannu-Pekka Björkman is Ari Santanen
Antti Luusuannieni is Ville Hämäläinen
Tommi Korpela is Janne Valtonen
Timo Kahilainen is Zambonikuski
Sami Hedberg is Pekka Virta

And

Mikko Leppilampi is Ville Koho

Introducing Remontti Reiska as Timo Tersa

In theatres 2025!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös