Machulda

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Nyt tuossa töiden päälle "Uuden alun" katsoin ja oli kyllä tunnepuolella ns. stydyä kamaa. Todella raikasta ja tunnepitoista matskua. Kyllähän Willemiehillä on niin SaiPalainen ote kun SaiPalainen voi olla. Tunnetta painotetaan aikalailla joka kohdassa ja sitä, et ollaan isosti joukkue. Ei kasa yksilöitä. Me like!
Eihän tätä avoimuutta voi kun ihailla minkä SaiPa on nyt ottanut asiakseen. Tuota touhua on todella mahtavaa nähdä. Pelin jälkeinen meininki kopissa toi ihan kylmät väreet. Niin hyvin tuosta videolta aisti sen loistavan hengen ja tunteen määrän mikä porukassa on ja mikä fiilis siellä on tämän valmennuksen alaisuudessa.
Erityisesti Hämäläisen lähestymistapa tähän tilanteeseen ja sen haltuun ottaminen oli kyllä erittäinkin ihailtavaa.
Hyvä letkautus valmennukselta pelin jälkeen. "Eihän tää niin vaikeaa ollut."
 
"Jos haluat pizzaa, mene pizzeriaan. Jos haluat maaleja, mene maalille. SaiPa haluaa pizzaa."

-Nimimerkki Bacon 17.11.2015 kun SaiPa oli hävinnyt Hifk:lle 4-3-

Ted Raikas

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Ehdin nyt katsella itsekin tuon videon kokonaisuudessaan. Loistavaa. Tälläistä dokumentointia kaivataan, antaa hienoa perspektiiviä kun näkee vähän kulissien taakse.

Hienolta, tasapainoiselta kolmikolta vaikuttaa Ville, Ville & Jussi. Vielä kun tuntevat toisensa peliuralta hyvin, niin varmasti keskinäinen huumori sekä ajatukset mätsää hyvin.

Sensaatiomaista mestarivalmentaja-ainesta havaittavissa... no joo ja sitten lähti vähän keulimaan. ;)

Mutta kyllä välittyi hyvä fiilis tuolta! Pelaajiston tunteetkin selkeästi säkenöi. Ei tuo niin huono joukkue ole millään, mitä alkukauden otteet on näyttäneet. Tulehdustila tekee kenestä tahansa voimattoman.
 
Bileet oli hyvät, tunnelma oli rento ja aurinkokin oli pilvessä.

aintg

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, sympatiat: Jukurit
Ai että, mukava kuunnella tapahtumarikasta peliä saunanlämmityshommissa! Kiitos Marko ja Mikko laadukkaasta viihteestä! Hyvää analyysiä huumoria unohtamatta.
 

redpecka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Johtaja Virran ensikauden Dream Team
Ai että, mukava kuunnella tapahtumarikasta peliä saunanlämmityshommissa! Kiitos Marko ja Mikko laadukkaasta viihteestä! Hyvää analyysiä huumoria unohtamatta.
Totta. Tästä showsta olen nyt saanut nauttia kun ei pelit näy minulla töllöstä. Koskinen oli mielestäni parhaimmistoa kansallisilla selostajakentilläkin, mutta vielä parempaa on nyttemmin kun se pääse tykittämään paikallisradioon ja aivan mahtava duo tuo kun kommentaattoriksi tulee vielä kaverinsa Mikko. On paikallisradiotunnetta vähintään yhtä paljon kuin Taurulla aikoinaan, mutta on myös harvinaisen analyyttistä sepostusta paikallisradioksi. Josta minä erityisesti tykkään ja varmaan jopa vierasfanikin saa tolkkua mitä pelissä tapahtuu.
 

Ferris

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Washington Capitals
Markkanen kertoo uusimpien jannujen soppareista:


Markkasen mukaan uudet pelaajat eivät käytännössä aiheuta seuralle kuluja. Tuulolan sopimuksen aiheuttamat kulut ovat samaa luokkaa kuin mitä junioripelaajille maksetaan.

– Hänellä on oletettavasti jotkut korvaukset muualta, en tiedä, mutta hyvin kustannustehokasta seuralle.

Hämäläisen try out sopimuksesta puolestaan ei Markkasen mukaan "aiheudu käytännössä kuluja".

– Pelaajien kanssa käytyjen keskustelujen ja heidän palkanalennustensa jälkeen sovittiin, että jos joitain pelaajia tulee, tulee tämän tyyppisiä pelaajia.
 
.

Mctavish85

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Valmennuksen lomautuksen jälkeen SaiPa on aktivoitunut etenkin sosiaalisessa mediassa selkeästi. Nähtiin se dokumentin tapainen video pukukopista ja tunnelmista joukkueen sisällä. Lisäksi ennen matseja on ollut otteluennakkoa youtubessa ja pelaajien ja valmentajien haastatteluja. Lisäksi eilen Lahdessa SaiPa oli huomioinut joukkueen mukana jokaisessa pelissä kiertävän fanin hienosti lahjoittamalla hänelle Koskirannan paidan ja yhteiskuvassa tämän fanin kanssa olivat mm. Kaksonen, Koskiranta ja Ville Hämäläinen, taisi siinä kuvassa Kohokin olla. Tämmöistä toimintaa haluan seuralta nähdä jatkossakin. Kyllähän joukkueen täytyy olla lähellä faneja. Pelaajien ja valmentajien haastatteluja, otteluennakoita ja mitä joukkueelle kuuluu-tyyppisiä videoita on mukava nähdä ja lisäksi hienoa nähdä, että näitä todellisia faneja muistetaan. Hienoa, että tuota puolta on nyt laitettu kuntoon.
 
Herra potentiaali ja "yksi SaiPan hahmoista"kaudella 2017–2018 on päässyt kotimaisen golfsivuston jutun aiheeksi. Jutussa mainitaan myös entinen maajoukkuegolffari Jussi Markkanen ja entinen SaiPan Liiga-joukkueen puolustaja ja valmentaja Pertti Ahokas...

 
RAPORTOI

Mctavish85

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Hieno video. Näitä on mukava katsella. Näkee vähän sitä mitä pukukopissa tapahtuu ja mitä ajatuksia joukkueessa on ennen ja jälkeen pelin. Nyt on SaiPalla hyvä pöhinä päällä vaikka ajat on vaikeat. Mitäköhän Pelicansin valmentaja Tommi Niemelä antoi pelin jälkeen Vilille. Jonkun lahjan tai muiston ilmeisesti? Hieno ele sieltäkin, en tiedä onko Pelicansilla tapana antaa joku lahja tms. aina vierasjoukkueelle mukaan. Mutta reilusti ja hyvässä hengessä heitettiin vielä puolin ja toisin tsempit molemmille. Vili totesi vain siinä lopuksi Niemelälle, että mie soittelen. Mikäköhän oli asia? No joka tapauksessa hieno video taas kerran. Tää on kyllä loistava idea kuvata joukkueen tekemisiä.
 

A-piste

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport, SM-liigan perustajajäsen
Tämä saattaa olla jo jossain muussakin ketjussa, mutta Ilta-Sanomista luin, että SaiPa kunnioittaa viikonlopun otteluissa Tuomas Gerdtin muistoa. Kypärissä on Gerdtin nuoruudenkuva ja teksti Viimeisen ritarin muistolle.

Liikutuin. Kiitos!
 
0.38, 63.43, 61.52, 68.16, 44.34 - Raimo Brax, Kari Teräväinen, Kim Nabb, Robin Bergman, Matti-Pekka Pelkonen

Reinhart

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Tämä saattaa olla jo jossain muussakin ketjussa, mutta Ilta-Sanomista luin, että SaiPa kunnioittaa viikonlopun otteluissa Tuomas Gerdtin muistoa. Kypärissä on Gerdtin nuoruudenkuva ja teksti Viimeisen ritarin muistolle.

Liikutuin. Kiitos!
Liekö tämä kuva ollut syy, että Koskirantakin blokkaili lämäreitä samalla tavalla kuin Gerdt otti vastaan vihollista Siiranmäessä.
 

Ferris

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Washington Capitals

Maikkarilla pohditaan miten joukkueen kasaaminen onnistuu ilman monivuotista Kultasormea eli Tuomenoksaa? Markkanen vastailee ympäripyöreitä.
 
.
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy