SaiPa - Lukko 11.1.2003 Kisapuisto, Lappeenranta

  • 4 575
  • 70

Suonvieri

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Aikas tärkeä matsi molemmille. Näin Lukon pelin kärppiä vastaan ja jos Lukko pelaa SaiPaa vastaan koko ottelun, kuten pelasi Kärppiä vastaan ekä erän niin pisteet lähtee Raumalle.

Lukko oli todella vahva ja vei Kärppiä miten tahtoi. Toki toisessa erässä Kärppien liike parani, mutta näkisin että suurin syy Lukon tappioon oli totaalinen oman pelin romahtaminen. Jos tuo sama romahdus tapahtuu SaiPaakin vastaan jää pisteet mie-sie-maahan.
 

PRO

Jäsen
Suosikkijoukkue
LIFK
Nää on niitä joukkueita mitkä pitäisi ehdottomasti voittaa tässä vaiheessa kautta...varsinkin kotona
 

Gleb

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Tämä on niitä otteluita, jotka on pakko voittaa, tai playoff-paikalle voidaan sanoa hyvästit. Tepsiä vastaan peli oli kuitenkin niin surkeaa, että jotain pitäis tehdä. Koska uusia pelaajia ei ole tulossa, niin sotketaan nyt edes ketjut. Tässä on minun ehdotukseni ketjuiksi, tyylinä on että ne pelaa jota kiinnostaa.

Vaic-Koho-Riihijärvi
Bombic-Tikkanen

Vaic on ehkä SaiPan kuumin pelaaja, Koho on osoittanut, että pystyy pelaamaan paikalla kuin paikalla ja Riihijärvi on tuomassa ketjuun kokoa ja voimaa.

Skyttä-Kauppinen-Yli-Torkko
Hulkkonen-Kokko

Kokenut kaksikko ja rinnalle Tore tuomaan vauhtia.

Kerman-Uusikartano-Virkkunen
Pursiainen-Tuominen

Uusikartono on ollut unessa viime aikoina, jos nuoret laiturit toisivat herätystä.

Machulda-Tirkkonen-Cipruss
Hana

Nämä hyökkääjät ovat olleet pahasti kohmeessa viime aikoina ja omassa päässä on soinut paljon useammin kuin vastustajan. Ainakin ensimmäisen erän tämä ketju voisikin enimmäkseen istua penkin päässä miettimässä miksi peli ei kulje. Jos peli ei muilla ketjuilla lähde sujumaan, näitä miehiä voi sitten sekoittaa niihin. Omassa päässähän tämä ketju on aikamoinen riski.

Sen verran tärkeä ottelu on kyseessä, että hallille tekisi mieli, mutta saa nähdä miten tämä flunssa kehittyy.
 

TiDo28

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman lukko,Toronto Maple Leafs
Nää on niitä pelejä...

Joita lukon pitäisi voittaa jopa vieraissa.Jos Ismo jatkaa tuttua linjaansa niin ketjut ovat taas sekoitettu.Toivottavasti näin ei kumminkaan ole sillä ketjumuutoksilla ei pysty muuttamaan pelityyliä jos koko joukkue romahtaa kuin korttitalo kesken pelin.Jäähytkin näytti menneen aika tasan kärppä matsissa joten tulee mieleen,että lukko pärjää paremmin kun joku heitetään ennen pelin loppua suihkuun ennen loppusummeria.Nyt pitäisi kiinnittää entistä enemmän huomiota tuohon puolustus työskentelyyn kun Eepikin on poissa.Hyökkääjien pitää tukea puolustusta paremmin ja lukon maalin edessä ei ole kuin makuupaikkoja.Ehkä olisi taas syytä kokeilla Vuoriota maalissa.
 

Pioneer

Jäsen
Juuri muuta en huomiselta uskalla toivoa, kuin karmean kakkosketjun totaalista hajottamista! Yhteispeli ei toimi alkuunkaan ja hyvästä liikkeestä ei todellakaan voi Aigarssin ja Tirkkosen kohdalla puhua. Sen suurempia analyysejä en tällä kertaa jaksa ilmoille heittää, vaan laitan omat arvaukseni huomisen ketjuista:

Vaic-Tirkkonen-Machulda
Bombic-Kokko

Yli-Torkko-Uusikartano-Kerman
Hulkkonen-Tikkanen

Cipruss-Kauppinen-Riihijärvi
Tuominen-Hana

Virkkunen-Koho-Skyttä
Pursiainen-Weckström

Nämä siis arvaukset, ei toiveet.
 

piikki

Jäsen
Voittaja pelaa pleijareissa?

Niinpä neljän pisteen matsi. Ja todella iso neljän pisteen matsi.

Vielä on kuitenki about 40 pistettä jaossa joten ei tämän häviäjä ole ulkona pleijareista. Mut voittaja on taas yhen ratkaisevan askeleen lähempänä. Kummaltakin puuttuu rapiat 20 pistettä pleijjareista mut yhtä tärkeetä kuin saada omia pisteit on viedä niitä just samassa raossa tappelevilta.

Asetelmat ei ole Lukon kannalta ruusuiset. Hyvä alku ja sitten turpaan niin että tukka lähti Oulussa. Sieltä suoraan Lappeenrantaan. Puolustajii on vähän ja paras puuttuu surkeen tuomion jäljiltä. Ilmeisesti Koivistokaan ei pelaa. Mut muuten hyökkäys pelaa.

Saipan kausi on kyllä muuttunut täysin. Jos kattoo joukkueen sijoituksen muuttumista niin eihän tämä ole enää sama jengi kuin syksyllä.

Lukko on kyl Lahdessa ja Espoossa viime viikolla esittäny niin vakuuttavaa pelii et ei kai se voi kokonaan loppuu. Oulu oli vaan liian paha paikka. Vieraspelaaminen on kevätkaudella ollut aivan eri tahdissa kuin syksyllä. Eiköhän tästäkin hyvää tuu.
 

Vaicci#63

Jäsen
Turpaan tulee...minä uskon niin.

Voitto vaatisi hyvää maalivahtipeliä, tarkkaa puolustuspeliä, sekä tehokasta hyökkäyspeliä. Yksinkertaista mutta mitään näistä ei ole Saipa esittänyt viime peleissä.

Puolustajien pitää pelata tarkasti , ei vain 55 viimeistä minuuttia vaan koko peli ,varsinkin kotipelissä. Jos päästetään vastustaja kahden kolmen maalin johtoon tuttuun tapaan on maalivahdinvaihdos jälleen edessä.
Machuldan pitää alkaa onnistua jos Saipa mielii pudotuspeleihin.
Vaic on pelannut hyvin, mutta kuten Veikkaajakin totesi, ei elätä koko joukkuetta. Uusikartanon pitää myös parantaa.
Jos saisin päättää hyökkäysketjuista:

1. Vaic-Tirkkonen-Yli-Torkko
2.Machulda-Uusikartano-Kerman (muutakaan ei ole)
3. Skyttä-Kauppinen-Riihijärvi
4. Somppi-Koho-Virkkunen

en ole varma tuosta Sompista, pelaako mies vai ei? Jos ei niin Aigars pelaa sitten nelosessa.

Nelosta peluutetaan kuin muitakin kenttiä.
 

Bauer

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liverpool
Toiveketjut olisi:
Machulda-Tirkkonen-Vaic
Kokko-Tuominen

Kerman-Uusikartano-Cipruss
Bombic-Pursiainen

Riihijärvi-Kauppinen-Skyttä
Hulkkonen-Tikkanen

Virkkunen-Koho-Yli-Torkko
Weckström-Hana

Eli melkein samat kuin ne,joilla oltiin sarjakakkosena.Ja Kuokkanen maaliin,koska Duballa on tullut 2 peräkkäistä tappiota,joista tosin ei Dubaa voi syyttää.

Lopputulos voisi olla 5-2.Tonto ja kumppanit jäähyilee liikaa,ja SaiPa tekee kaikki maalinsa ylivoimalla.
 

vinski

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Toivoisin että alkukauden yksi liigan parhaista kolmosketjuista Riihijärvi-Kauppinen-Skyttä laitettaisiin jälleen kokoon. Ketjussa on sen verran hyvän työmoraalin omaavia jamppoja, että heidän raatamistaan katsoessa voisi muukin joukkue syttyä taistelemaan. Sytyttäjiähän Saipa nimenomaan kaipaa ja kun edes Machuldasta ei siihen valitettavasti tällä hetkellä ole, niin tämä telaketju näyttäisi olevan ainoa mahdollinen joka sytyttäisi muutkin taistelemaan. Tämä järjestely kyllä saattaisi vähentää mahdollisuutta peluuttaa neloskenttää tasaisesti, mutta fiilis on kuitenkin nyt saatava takas joukkueeseen ja Kisapuistoon.
 

Eino_Mies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Jos joku matsi on ns neljän pisteen matsi, niin tämä ainakin on sellainen. Pleijaripaikoista tapellaan nyt siihen malliin että tämän matsin voittaja alkaa olla taas askeleen lähempänä pudotuspelipaikkaa.

Lukko on pitkällä rundilla ja bussissa on varmasti aikaa miettiä, mikä meni pieleen Oulussa. Omissa kolisi seitsemän kertaa ja edelleisellä Lappeenrannan vierailulla farssi päättyi isännille 9-2. Joten yrittäkää nyt pirulauta saada se puolustus pitämään niinkuin kotipeleissä on pitänyt. Erik "bad-boy" Hämäläinen muistelee vielä linjatuomari Juha Kauttoa tämän pelin ajan ja palaa ruotuun ensi viikolla. Mahtaako Eepin jättämä aukko olla osasyy niin suuriin numeroihin mitä Oulussa tuli? Toivottavasti ei.

Saapa nähdä kuka Lukon äijäistä tällä kertaa heitetään päätyovista pihalle. Vitosia ja suihkukomennuksia on rapsahdellut viime aikoina turhan useasti. SaiPan viimeksi Raumalla vieraillessa Teemu Normio jyräsi Weckström- nimisen sputnikin niin rajulla tavalla että meni Saimaan pojulta filmi poikki hetkeksi aikaa.

Miten mahtaa Ismo onnistua kentällisten sotkemisessa tällä kertaa, sitä jäämme jännityksellä odottamaan. Uskotaan kuitenkin siihen että pisteen tulevat Raumalle maalein 1-3.
 
Viimeksi muokattu:

Aksu

Jäsen
Siis... tämä peli on taas näitä pakkovoiton paikkoja. Samaten ajattelee Lukon porukka. Voitolla jätetään Saipa katselemaan kantapäitä, häviöllä ollaan taas samaa porukkaa. No, tämä on niinsanottu neljän pisteen peli.

Ja mitä itse odotan peliltä? Saipa voi olla ihan mitä vaan. Tosiasia kuitenkin on, ettei edes Hifk pelissä Saipa pelannut kuten alkukaudella. Aktiivisesti ja armottomalla liikkeellä. Kaiken hyvän lisäksi peli tuntuu ailahtelevan pelistä toiseen sekä pelin sisällä (tosin esimerkiksi tiistaina oltiin tasaisesti huonoja 60 minuuttia).

Objektiivinen arvio pelistä kuuluu, että Lukko vie pisteet Raumalle suht helposti. Toiveikas arvio kuuluupi niin, että Saipa taistelee ja luistelee ja pitää pisteet kisapuistossa niukalla erolla.

Pelottaa kyllä. Kaveri voi aina olla parempi, mutta jos itse on huono ei huumori riitä siitä kestämään... ja tätä pelkään.
 

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Tässä on molemmilla joukkueilla kasvojenkohotuksen paikka. Kotijoukkue SaiPa on kahdesti peräkkäin käynyt häviämässä Äijänsuolla ja Lukko puolestaan otti syksyisellä Lappeenrannan keikalla oikein komiasti turpiin. Silloin ei Lukolta onnistunut kuin jäähyily, ja jäähyltä pitäisi pysytellä nyt tässä pelissä pois.

Mikael Vuorio varmaan pelaa Lukon maalissa, ja viime aikaisten esitysten perusteella hän taitaa olla varmempi otteissaan kuin Vehanen, joten Lukko ei Vuorioon kaadu. Hämäläisen puuttuminen rassaa vielä tämän pelin ajan puolustusta. Saas tosiaan nähdä millä ketjuilla Lehkonen nyt Lukkoa peluuttaa? Varmasti on tappiopelin jälkeen muutoksia tullut. Jos Koivisto on pois, nousee Teemu Normio varmaan pelaavaan kokoonpanoon. Niinikään voisi kokeilla ketjua Cisar-Kron-Saarela heti alusta saakka, jos vaikka se toimisi.

Lopputulosta on ihan yhtä mahdoton veikata kuin Lukon peleistä aiemminkin tällä kaudella. Voittoa toivon, tasapeliinkin olen tyytyväinen ja siitä lähden liikkeelle että 2-2 on todennäköisin lopputulos.
 

ElBimbo

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Rukan reissun lähtöpäivä 10. maaliskuuta?

Aivan tätä asiaa ei huominen ottelu SaiPan kannalta sentään ratkaise, mutta tärkeä peli se molemmille kuitenkin on.

Mielestäni SaiPan pelissä on mättänyt hyökkäyksiinlähdöt. Alkukaudesta nähdyt nopeat suunnanmuutokset ovat harvassa. Puolustusalueella hierotaan avausten kanssa liian pitkään. Onhan Machulda pelannut viime aikoina vaisummin kuin sarjan alussa, mutta olisiko eräänä syynä tähän se, että SaiPan hyökätessä Vallun vihdoin ja viimein saatua kiekko keskialueella lapaansa vastustajalla on omalla siniviivalla vähintään kolme miestä virpomassa käsille?

Saipan huomisia ketjuja en lähde arpomaan, mutta Vaic-Tirkkonen-Machulda ykkösvitjaksi. Toivottavasti Lukko olisi reissussaan sen verran rähjääntynyt, että hyvin ottelun aloittanut kotijoukkue voittaisi 3-2.
 

jenttu87

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko ja Porin Ässät
Viime kerran hyvin onnistuneesta veikkauksesta piristyneenä laitan nytkin oman veikkaukseni muitten luettavaksi. Ensimmäinen veikkaus on suuresti ylioptinen. Veikkaan nimittäin, että rakas valmentajamme pitää ketjut samassa koostumuksessa, eikä kajoa niihin edes kesken pelin.

Sitten itse pelistä. Lukko on pelaillut joulutauon jälkeen ihan mukavasti, ja toivottavasti tuo Oulun tappio auttoi pitämään jalat maassa. Molemmat joukkueet tiedostavat pelin tärkeyden, joten luultavasti luvassa on tiukka matsi. Lukolla on alla paljon reissaamista, mutta en usko sen jaloissa painavan. Tiukkojen pelivaiheiden jälkeen Lukko onnistuu viemään pisteet kotiinsa. Numeroiksi tulee 2-5 ja Lukon maalintekijöinä häärivät;
Kron,(joka teki jo avausmaalinsa, ja jolle en voi antaa tarpeeksi hehkutusta...)
Cisar (mitkä kädet...! Tällä kertaa kutikin onnistuu),
Kaipainen (joka löytää taas kunnon pelivireen...)
Ulmer (Tällä kertaa mies ei syötä vaan laukoo, kerrankin...)
Saarela (Pahi on tällä kaudella osunut sinne maalirautojen väliinkin.)

Lukon maalissa pelaa Vehanen, joka tekee muutaman haamupelastuksen, mutta imaisee toisen Saipan maaleista.

Tässä siis toivelista tähän peliin. Toisaalta, voisihan näin tiukasta pelistä tulla tasurikin. No se nähdään sitten...
 

el pebe

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Ehkä tämä ottelu antaa suuntaa siihen mihin keväällä ollaan menossa. Pleijareihin vaiko jonnekin ihan muualle? Pakko voittaa, hei.
Nelosketjun Virkkunen jäi sitten viimeiseksi hankinnaksi. Nelosemme on hyvä, mutta tiedoksi Kaarnalle, että pleijareihin olisi ehkä tarvittu muutakin kuin nelosketju.
No, se siitä.
Pakko voittaa.

4-3 (0-0, 3-2, 1-1)

Tirkkonen, Skyttä, Yli-Torkko, Kerman. Kron kaventaa lopussa NHL-konkarin varmuudella kuudella neljää vastaan.
 

cock

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Viestin lähetti Vaicci#63

1. Vaic-Tirkkonen-Yli-Torkko
2.Machulda-Uusikartano-Kerman (muutakaan ei ole)
3. Skyttä-Kauppinen-Riihijärvi
4. Somppi-Koho-Virkkunen

en ole varma tuosta Sompista, pelaako mies vai ei? Jos ei niin Aigars pelaa sitten nelosessa.

Nelosta peluutetaan kuin muitakin kenttiä.

Teemu Somppi siirtyy KooKoohon ainakin 5 ottelun ajaksi. Kouvolan Sanomien haastatteleman KooKoon valmentaja Reijo Mansikan mukaan KooKoo on kiinnostunut pitämään Sompin vaikka koko kevään ajan, mutta sopimus on tehty alustavasti vain 24. tammikuuta asti. Sen jälkeen katsotaan jatkaako hän Kouvolassa vai Lappeenrannassa.

Lähde: Kouvolan Sanomat 11.1.03
 

ms.qvist

Jäsen
Suosikkijoukkue
Red Wings, Хокейний Клуб Донбас
Viestin lähetti piikki
Niinpä neljän pisteen matsi. Ja todella iso neljän pisteen matsi.

Vielä on kuitenki about 40 pistettä jaossa joten ei tämän häviäjä ole ulkona pleijareista. Mut voittaja on taas yhen ratkaisevan askeleen lähempänä. Kummaltakin puuttuu rapiat 20 pistettä pleijjareista mut yhtä tärkeetä kuin saada omia pisteit on viedä niitä just samassa raossa tappelevilta.

Juuri näin, tässä vaiheessa SaiPan tulisi ehdottomasti kerätä voittoja otteluista joita se pelaa saman tason joukkueita vastaan eli joukkueita jotka taistelevat pleijaripaikasta. Jokainen tällaisesta ottelusta napattu voitto, tai edes piste on arvokkaampi kuin miltä se näyttää. Edellinen ei kuitenkaan tarkoita sitä, että muut pisteet olisivat vähempiarvoisia - ehei, näin ei ole asian laita. Jokainen ottelu sarjataulukossa heikompaa vastaan on ottelu josta tulisi saada se piste, nämä ottelut olisi kyettävä parhaan mukaan kääntämään itselle.

Loppukausi tulee olemaan tiukka Saipalle, aivan kuten Lukollekin. Parempi kerätä niitä pisteitä nyt kuin puristaa rystyset valkoisina mailaa helmikuun alussa ja katsoa loittonevaa playoff-viivaa.

Ennustajan lahjoja minulla ei ole tippaakaan mutta tästäkin huolimatta rohkenen ennustaa tulevan ottelun kääntyvän SaiPalle 4-3.

vlad#16.
 

el pebe

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Kyl-lä...

Veltot kakat Machulda & Cipruss ykkösessä. Ja mitäköhän pahaa Tore ja Kerman on tehneet? Onneksi huikea kolmonen on taas koossa.

Kuokkanen (Duba)

Kokko - Tuominen
Machulda - Tirkkonen - Cipruss

Bombic - Tikkanen
Virkkunen - Uusikartano - Vaic

Pursiainen - Hulkkonen
Skyttä - Kauppinen - Riihijärvi

Weckström - Hana
Yli-Torkko - Koho - Kerman
 

Pioneer

Jäsen
Tulee mieleen Reijo Mansikan peluutus, joka tuki näitä epäonnistuneita veteraaneja kaikin mahdollisin keinoin ja pelivirettä uhkuneet nuoret jäivät vähimmälle peliajalle. Yli-Torkko ja Kerman olivat ehdottomasti SaiPan parhaat hyökkääjät TPS:ää vastaan. Kerman taklasi kolmannessa erässä yhden vaihdon aikana puolenkymmentä kertaa, joka oli enemmän kuin Machulda ja Cipruss yhteensä koko kauden aikana. Luisteluvauhdista puhuttaessa Tore-Kerman kaksikko on valovuoden noita kahta ulkomaalais"vahvistusta" edellä tällä hetkellä, joten totta ihmeessä heidät kannattaa nelosketjuun heittää! Miksei samantien laitettaisi KooKoohon Sompin perään, kun moiseen syntiin kuin yrittäminen, syyllistyvät.
 

Hearsay

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Mielenkiintoinen matsi sikäli, että samoin kuin syksyn surullisenkuuluisassa rökälepelissä, Lukko on taas ollut joukkueena yhdessä pitkään (torstain JYP-pelistä asti). Kärppä-tappiosta huolimatta uskon porukan hengen olevan korkealla. Varmasti kaikki tajuavat, että nyt meillä on hyvä remmi kasassa. Mutta onko sitten vaara ylilatautumisesta, niin kuin viimeksi kävi?

En usko, että niin pääsee käymään. Tämän hetken tilanteessa Lukossa riittää ratkaisijoita niin paljon, että tuskastumista estäviä maaleja tehdään ajoissa. Huippuvahvistusten lisäksi, tai oikeastaan niiden takia, Pasi Saarelakin on herännyt siihen pelaamiseen, mitä häneltä on sopinut odottaa. Näköjään Robert Kronin nappaama kentän kuninkuus kiinnostaa myös Saarelaa. Veikkaan, että tänään Saarela (30 p.) ohittaa Machuldan (32 p.) pistepörssissä.

Enkä epäile yhtään, etteikö Lukko tämän hetken kunnossaan tasaisi tilejä edellisen Lappeenrannan ottelun suhteen, varsinkin kun Saipan maalissa aloittaa Kuokkanen.
 

Gleb

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Re: Kyl-lä...

Viestin lähetti el pebe

Kokko - Tuominen
Machulda - Tirkkonen - Cipruss


Tuo ykkösketju kyllä pelottaa, montakohan kertaa soi omissa sen aikana. Ei tässä auta kuin toivoa, että Vallu lopulta heräisi ja Peksiä sekä Ekiä kiinnostaisi puolustaminen, Vallun tehtäviinhän se ei koskaan ole kuulunut.
 

ahal

Jäsen
Re: Voittaja pelaa pleijareissa?

Viestin lähetti piikki
Niinpä neljän pisteen matsi. Ja todella iso neljän pisteen matsi.

Asetelmat ei ole Lukon kannalta ruusuiset. Hyvä alku ja sitten turpaan niin että tukka lähti Oulussa. Sieltä suoraan Lappeenrantaan. Puolustajii on vähän ja paras puuttuu surkeen tuomion jäljiltä. Ilmeisesti Koivistokaan ei pelaa. Mut muuten hyökkäys pelaa.

Saipan kausi on kyllä muuttunut täysin. Jos kattoo joukkueen sijoituksen muuttumista niin eihän tämä ole enää sama jengi kuin syksyllä.

Niinpä. SaiPa-fanina pelottaa nuo Lukon 1- ja 2-ketjun nimet. Noilla jätkillä saa aikaan taas 9-2 luvut, mutta toisinpäin. SaiPan olisi syytä heittää parhaat jarrumiehet (onko niitä?) näitä vastaan, tsekkiavuista ei ole tässä nyt iloa. Voittoa on turha odottaa, mikäli Vallu ja kumppanit jatkavat surfailuaan. Voiton avaimet ovat koko joukkueen liikkeessä ja puolustamisessa sekä kiekon haluamisessa. Perusasiassa, jota jo junioreille opetetaan. Ei sen kummempaa. En pääse paikalle, mutta ehkä parempi näin... Ei harmita, vaikka hävittäiskin, jos se tulee HYVÄLLÄ PELILLÄ! Siitähän me maksetaan ja parempi voittakoon. En halua maksaa tyhjänpäiväisestä "mukakiekkoilusta", esitti sitä sitten Jokerit, Lukko tai SaiPa.

Muuten olen sitä mieltä, että valtakunnan kiekossa ei hirveästi ilonaiheita juuri nyt ole. Näkemisen arvoista olisi lähinnä Jokereiden 1-ketjun, samoin HPK:n SMS-ketjun ja Lukon viime vahvistusten peli... Ja tietysti SaiPan alkukauden vireen löytyminen.
 

Poison

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
SaiPa-fania pelottaa. Ajatus häviämisestä ei hirvitä niin paljoa, mutta ajatus siitä, että SaiPa jatkaa siitä, mihin tiistaina jäi, nostattaa hiuksia pystyyn. Ahal:n "Ei harmita, vaikka hävittäiskin, jos se tulee HYVÄLLÄ PELILLÄ!" -lauseeseen yhdyn täysin. Nyt SaiPan olisi todellakin aika saada siihen peliin hieman vauhtia, taistelua, yritystä, ja ennen kaikkea peli-iloa.

SaiPan ykkösketju saa myös hieman hiuksia pystyyn, mutta kokeillaan sitten. Ainakin Peksi ja Vallu ovat ainakin jälleen yhdessä, jos ei muuta. Ciprukssesta minä olen saanut jo aika päiviä sitten tarpeekseni. Mutta kun miestä ei kerran olla joukkueesta uloskaan heittämässä, pitää vain toivoa, että hän saisi jotain oikeasti hyödyllistäkin jäällä aikaiseksi. Siitä olen iloinen, että kolmosketju on palautettu syksyn muotoonsa, ehkä nämä herrat saisivat esimerkillään koko joukkueen taistelemaan.

Lukosta en osaa juuri mitään sanoa, mutta mielenkiinnolla odottelen Kronin näkemistä. Toivottavasti samainen mies ei sitten tee viittä maalia SaiPan verkkoon.

Nyt hurja toppautuminen, ja kävelemään hallille. Minä olen sitten se juuri henkilö, joka saapuu hallille näyttäen lumiukolta.

Pelätään pahinta ja toivotaan parasta.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös