SaiPa kaudella 2023–2024: ”Operaatio jumbosijan välttäminen”

  • 538 326
  • 2 797

Individual

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Suomi, KTP
Tänään häviö varsinaisella peliajalla Kouvolassa, niin kausi on alkanut kolmella tappiolla ja ottelukohtainen pistekeskiarvo oikeuttaisi kauden lopussa 40 pisteeseen. Eli siinä aihoiden ja taisteluilmeen keskelle hippunen inhorealismia. :) Tietysti kaksi kertaa on noustu kolmen maalin takaa tasoihin ja ansaittu sillä edes se yksi piste ottelusta. Jospa tänään ei annettaisi kolmea eteen ja pysyttäisiin pois boxista, niin olisi jopa voittoon mahdollisuudet.
 

emz1

Jäsen
Tänään häviö varsinaisella peliajalla Kouvolassa, niin kausi on alkanut kolmella tappiolla ja ottelukohtainen pistekeskiarvo oikeuttaisi kauden lopussa 40 pisteeseen.
Tänään voitto varsinaisella peliajalla Kouvolassa, niin jokaisesta pelistä on raavittu pisteitä ja ottelukohtainen pistekeskiarvo oikeuttaisi kauden lopussa 100 pisteeseen.

Pienestä on kiinni, että pystytetäänkö illalla patsasta vai poltetaanko joku roviolla.
 

Individual

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Suomi, KTP
Tänään voitto varsinaisella peliajalla Kouvolassa, niin jokaisesta pelistä on raavittu pisteitä ja ottelukohtainen pistekeskiarvo oikeuttaisi kauden lopussa 100 pisteeseen.

Pienestä on kiinni, että pystytetäänkö illalla patsasta vai poltetaanko joku roviolla.
Kyllä. Kauden kulminaatiopiste, moraalinen finaali, Stanley Cupin pudotuspelit, Lasse Virenin kiri Montrealin vitosella ja myös hallikysymys ratkaistaan tänään. Olenko paikalla Kouvolassa kannustamassa, en. Katsonko pelin kotoa, enköhän.
 

avatar

Jäsen
Suosikkijoukkue
Aidosti Sysipaska
Vaikka on sanomattakin selvää että kausi on pitkä ja juuri alkanut ja edelleen se sija lopulta voi olla vaikka mitä niin vähän on nostettava kättä pystyyn virheen merkiksi siitä kun aikanaan melko kovaäänisesti haukuin seurajohtoa Hämäläisen palkkaamisesta. Vaikka silloin jo toki tiesin ettei mies ole saanut näyttää omantyylisellään rosterilla.

Alku on ollu pelillisesti 8 ja asenteellisesti 9-. Tästä kaudesta voi todella jopa tulla jotain.
 

Kivisalmi

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Kyllähän tästä ekasta viikosta nousee iso peukalo ylöspäin. Pisteet 5/9 ja peliesitykset ovat olleet ihan lupauksia herättäviä. Kaksi kertaa noustu kuolleista taistelemaan voitosta. Paljon on ollut negatiivisuutta SaiPan ympärillä ennen kauden alkua ja kyllähän nämä esitykset tuovat rauhaa ja iloisuutta joukkueelle. Juurikin sellainen aloitus mitä lääkäri on määrännyt.

Ensi viikko onkin sitten todella herkullinen kun Ässät ja Sport kotona.
 

Individual

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Suomi, KTP
Onhan tuo aikamoinen aloitus ja myöntää täytyy, että kirves oli jo lentämässä kaivoon ja osin lensikin. Siitä meikäläselle rangaistukseksi vesisateessa Lappeenrannan torilla nautittava lihis surströmming-täytteellä. Tietenkin voi aina puolustautua siltä, että meillä SaiPa-kannattajilla on trauma, Suuri Jatkumo, ellei jopa painajainen, jolle ei ole tuntunut tulevan loppua. Mutta kerta organisaatiokin katsoo eteenpäin, niin ehkä meidän suunsoittajienkin pitää. Nostaisin esille 11 tehtyä maalia kolmeen ensimmäiseen otteluun. Okei, on niitä päästettykin, mutta kyllähän tämä jo vaikuttaa ilotulitukselta verrattuna aiempiin kausiin. Silloin oli rosterissa kavereita, joiden tehtävänä olisi ollut tehdä maaleja, nyt on rosterissa kavereita, jotka tekee maaleja. Eläköön se pieni ero. Idän jätti taistelee taas!
 

Spitfire

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, SJS
Pakko tulla vielä hehkuttamaan Valtteri Ojantakasta. Tänä vuonna ei näy samanlaista haastetta voimatasojen nousun haltuunoton kanssa kuin viime syksynä, vaan nyt voimankäyttö näyttää luontevalta. Aika ongelmissa on vastustajat kun Valtteri pitää kiekkoa. Kisapuistossa esitti kyllä aika jäätävän rystylaukauksen, ei nimittäin ole helppoa saada kiekko kohoamaan maalin ylänurkkaan noin voimakkaana vetona kuin Valtteri esitti. Monikaan Liigapelaaja ei saa rystyltä tuollaista voimaa saati pysty tähtäämään sitä b-pisteeltä maalin yläkulmaan. Hyvin on nyt lähtenyt onetimeritkin. Jos tarjoilua löytyy, niin meiän Valtteri voi olla vahva haastaja maalipörssin voitosta.
 

Oikea laituri

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Ollu sen verra lupauksia herättävä aloitus että menin ostamaan ke peliin liput itselle ja rouvalle. Pakko sanoa etten vielä kk sitten uskonut tämmöistä tapahtuvan. Nyt muutkin mukaan talkoisiin ja kassa kuntoon.
Toivottavasti yleisö löytää hallille. Itse en pääse keskiviikkona, mutta Kisapuiston lauantaisaunaan olen varmasti tulossa!

Omia ajatuksia ekasta viikosta:

Viisi pistettä yhdeksästä on erittäin hyvä suoritus. Hieman harmittaa, kun ei saatu jatkoille menneistä matseista lisäpisteitä mukaan, mutta komeat nousut luovat uskoa tulevaan. Tulee ihan Tertsin eka kausi mieleen, kun raavittiin monen monta kertaa lopussa tasoitukseen tarvittavat maalit ja jatkoajalla sitten voitot himaan. Samanlaista luonnetta onkin jo aika monta vuotta odoteltu SaiPalta. Vilille ja kokeneille pelaajille isot pisteet joukkueen pumppaamisesta vaikeissakin tilanteissa. Nyt ei ole selkäranka katkennut.

Eilinen ryöstö Kouvostoliitosta aiheutti mukavia tuntemuksia. Kolmen pisteen voitot ovat kiertäneet viime kausina meitä kaukaa, joten tämä voitto tuntui erityisen hyvältä. KooKoo on aina kiva voittaa.

Sanoisin, että eilen pelattiin noin 45min erittäin laadukkaasti. Toisen erän jälkimmäinen puolisko roikuttiin, mukana, mutta muuten ei oltu köysissä kovinkaan pahasti. Kolmas erä oli todella hyvää pelaamista johtoasemassa, mikä oli todella virkistävää seurattavaa. Ei pelkästään vetäydytty poteroihin, vaan hyökättiin aktiivisesti ja pelattiin aikaa kellosta sillä tavoin. Helewkan maali antoi happea ja se riitti loppuun asti.

Peliä en suuremmin osaa analysoida, mutta hyökkäyksiinlähdöt näyttävät erittäin hyviltä näin alkukaudesta ja hyökkäysalueella kiekko ja pelaajat liikkuvat erittäin hyvin. Hyökkäyspeli odotetusti onkin meidän vahvuus: tuo nippu on oikeasti potentiaalinen koviinkin maalimääriin, sanoo asiantuntijat mitä tahansa. Ylivoima on myös varsin murhaavaa. Viivassa on tulivoimaa ja useammalla hyökkääjälläkin on erinomainen laukaus. Ei ihme, että maaleja on tullut näin hyvällä tahdilla.

Puolustus ei pidä, mutta sekin oli odotettua. Pari maalia ollaan annettu todella halvalla ja veskarit ovat joutuneet kunnolla töihin. Meidän pakit ovat hyviä kiekon kanssa (päästään aika hyvin paineen alta pois sekä jalalla, että syötöin), mutta siinä peruspuolustamisessa on monella miehellä vielä tekemistä. Tuossapa se isoin kehityskohde tällä hetkellä.

Veskarit on vielä täysi kysymysmerkki. Sekä Lukas, että Piiroinen ovat ottaneet hyviä koppeja, mutta maaleja menee reilusti omiin, eikä kumpikaan vielä herätä erityistä luottamusta. Annetaan aikaa ja katotaan, kumpi ottaa sen ykkösen roolin itselleen. Ihan auki tuo.

Pelaajista olen tykännyt erittäin paljon Airolan, Ojantakasen, Siikosen sekä Lipiäisen tekemisestä.

Airola on ottanut roolia heikossa pakistossamme ja näyttää meidän ykköspuolustajalta erinomaisen liikkeensä sekä kiekollisen taidon ansiosta. Olen seurannut, miten pärjää omassa päässä ja ihan hyvinhän se on vääntänyt sielläkin.

Ojantakanen, Siikonen ja Lipiäinen ovat vaikuttaneet hyviltä kamppailuissa, ja tehojakin syntyy. Ojis etenkin on aikamoinen panssarivaunu, kun pääsee kulmissa kiekkoon. Hienoa seurattavaa.

Kaiken kaikkiaan vaikuttaa hyvältä näin kolmen matsin perusteella. Joukkueessa on sydäntä, kamppailuvalmiutta, maalintekotaitoa ja vauhtia. Yleisöystävällisen jääkiekon peruspilarit ovat siis valmiina. Vielä kun opetellaan puolustamaan, niin tässähän voi alkaa innostumaan.
 

Camo

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Ollu sen verra lupauksia herättävä aloitus että menin ostamaan ke peliin liput itselle ja rouvalle. Pakko sanoa etten vielä kk sitten uskonut tämmöistä tapahtuvan. Nyt muutkin mukaan talkoisiin ja kassa kuntoon.
Juurikin näin! Itsekin sain keskiviikolle houkuteltua työkaverin mukaan, joka ei juuri koskaan käy peleissä. Haastakaahan nyt kaikki ystävät, tuttavat ja vihamiehet mukaan, niin annetaan joukkueelle palkinto tästä lupaavasta alusta. Meidän yleisön on nyt myös vastattava huutoon.
 
Suosikkijoukkue
SaiPa, Ketterä, Bunch of Jerks
Vähän pähkäilyä SaiPan pakistosta:
  • Santeri Airola: Jatkaa tasan siitä mihin viime keväänä jäi. Kaikki merkit läpimurtokaudesta on olemassa, mutta vähän huolestuttaa, kun Airolan loukkaantumishistorialla ja 40 Liiga-ottelun kokemuksella päädytään suoraan pelaamaan ykköspakin minuutteja. Toivotaan että kroppa kestää rasituksen. Ehkä jumalainen luistelutaito auttaa siinä, ettei tarvitse aina kaahata mittari punaisella.
  • Moro-Anttalainen: Mitäs näille sankareille pitäisi tehdä? Ovat odotetusti pelanneet isohkoja minuutteja, mutta kun Moron pitäisi vaan sijoittua hyvin ja puolustaa ja Anttalainen saisi välillä myös vähän jaella pommeja ja hyökkäillä, niin molemmillä on taulussa -4. Ehdittäisiinkö näiden kavereiden kalloihin ajaa SaiPan puolustuspelikirjan päivitetty versio keskiviikkoon mennessä, ja yritettäisiin vielä ensi viikko? Olisi sääli rikkoa näin 'teoriassa toimivalta' tuntuva pari.
  • Hugo Rikkilä: Mitvit? Mehu Rikkilä on pelaaja jonka Liiga-kelpoisuutta olen itsekin aika paljon epäillyt. Kiekollista osaamista kun löytyy SaiPassa tasaisemmiltakin suorittajilta. Viikon kolmen ottelun kommenteissa en muista nähneeni yhtäkään positiivista kommenttia Rikkilän pelaamisesta, mutta niin vain Mehu on lukemalla +4 Liigan pakeista jaetulla kakkossijalla?! Jos kyse on ollut tuurista ja sattumista, saldo alkaa lähestyä nollaa ensi viikolla, mutta entä jos viikon päästä onkin +6? Mie en ymmärrä.
  • Nuutti Viitasalo: Oletettu ykköspakki, jonka peliesityksiä on moni kritisoinut, ja asennepuoltakin on epäilty. Mutta +4 on helvetin kova lukema, tasaisella tahdilla 60 ottelussa +80. Itse toivon että Airolan ja Viitasalon johtamat SaiPan yv:t opitaan kauden aikana tuntemaan murhaavina muuallakin kuin sadomasokistisissa eteläkarjalais-hassutteluissa. Mutta jos Viitasalo oikeasti haluaisi lähteä ison rahan perässä maailmalle, ja jos Harri Aholla olisi koukussa SaiPasta kiinnostunut ykköskorin laatupakki pidemmällä sopimuksella, niin ei muuta kauppaa tekemään! Viitasalon sopimuspurun hintalappu on tietysti sellainen, millainen kauden aikana noin +80 saldon takovalla pakilla kuuluukin olla.
  • Rajaniemi ja Hietala: Kaksi isoa ja ilkeää pakkia. Eivät mahtuisi Liigan kärkijoukkueiden pakistoon ollenkaan, mutta luulen että SaiPan realiteetit huomioiden heille on käyttöä SaiPassa, mahdollisesti myös tulevilla kausilla.
  • Ondrej Trejbal: Oli harjoituskaudella sen verran vakuuttava, että oletin Ondrejn olevan pakkihierarkiassa Rajaniemen ja Hietalan edellä. KalPaa vastaan Trejbal pelasi pienet minuutit, sen jälkeen ei mitään. Onkohan siellä jotain loukkia, vai eikö pelityyli vaan sovi SaiPan systeemeihin? Koeaika päättyy parin viikon päästä, siihen mennessä tiedetään enemmän.
  • Elmeri Laakso: Viime maanantain viikkotiedotteen mukaan Elmerin odotettu toipumisaika on 4-5 viikkoa, ja tilannetta tarkkaillaan päivittäin. Siis paluu odotettavissa suunnilleen lokakuun puolivälissä, mutta nyt tarkkaillaan päivittäin? Toivottavasti tämä tarkoittaa sitä, että toipuminen on edistynyt vauhdikkaasti, ja alkuperäiset toipumisennusteet oli tehty varmuuden vuoksi varman päälle yltiövarovaisiksi.
 

Liitteet

  • SaiPakisto.png
    SaiPakisto.png
    75,3 KB · kertaa luettu: 97

huhheijaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Jatkiskin kirjoitti aiheesta niin laitan minäkin vähän.

Yhteisöllisyys on aika iso osa pienen jääkiekkoseuran identiteettiä. Sitä kun ei voi oikein muun varaan rakentaa, koska joukkue ei voita systemaattisesti, niin fanien pitää tulla vähän muista syistä halleille. Virta ja Lehterä riskeerasivat ja toivoivat, että voittavat eikä yhteisöä tarvita. Lehterä näistä pahempi. Virran osalta oli lievästi ymmärtämättömyyttä yhteisöä kohtaan, mikä loi jonkinlaista vastakkainasettelua fanien ja valmentajan välille. Virta kuitenkin tuntui edes yrittävän pitää yhteisöä mukana, mutta ehkä keinot eivät ihan sopineet karjalaiseen tyyliin.

Hämäläinen on ainakin nähnyt Tirkkosen toimintaa ja vähän on ehkä sieltä otettu oppeja yhteisöllisyyden rakentamisesta myös joukkueen sisällä. Toki Hämis on myös ollut aina osa SaiPayhteisöä, mikä auttaa. Allekirjoittanut muistaa vieläkin kuinka Hämis painaa lepakkolämärin Rajaniemen kilven kautta yli ja maaliin ja siitä seuranneen tuuletuksen.

Urheilullisen menestyksen osalta olen vieläkin vähän skeptikko, koska KooKoo ja KalPa eivät ole kovin vahvoja mittareita, jos tavoite on korkeampi kuin välttää liigajumbon roolia. Tältä osin odotan vielä kovempia mittareita. Vähän pelkään, että pakisto on helisemässä, kun alkaa tulla osaavia hyökkääjiä vastaan, mutta annetaan pojille nyt mahdollisuus.

Oikeita asioita on kuitenkin tehty. Materiaalin tasosta voi olla myös montaa mieltä, mutta lähtökohtaisesti pidän myös joukkueen rakenteesta. Intohimoista porukkaa ja paljon kotimaisia pelaajia eikä täysin palkka-armeija. Ei toivottavasti pitäisi jäädä asenteesta kiinni. Paljon Hämäläisen näköistä pelaajaa.
 

emz1

Jäsen
Hugo Rikkilä: Mitvit? Mehu Rikkilä on pelaaja jonka Liiga-kelpoisuutta olen itsekin aika paljon epäillyt. Kiekollista osaamista kun löytyy SaiPassa tasaisemmiltakin suorittajilta. Viikon kolmen ottelun kommenteissa en muista nähneeni yhtäkään positiivista kommenttia Rikkilän pelaamisesta, mutta niin vain Mehu on lukemalla +4 Liigan pakeista jaetulla kakkossijalla?! Jos kyse on ollut tuurista ja sattumista, saldo alkaa lähestyä nollaa ensi viikolla, mutta entä jos viikon päästä onkin +6? Mie en ymmärrä.
Itsekin olen ihmetellyt, että miksi Rikkilä on saanut niin paljon kuraa niskaan. Edistyneet tilastot näyttävät, että peli on kolmessa ensimmäisessä pelissä toiminut Airolan kanssa hyvin vaikka kumpikaan ei ole varsinaisesti tunnettuja oman pään puolustamisesta vaan enemmänkin kiekollisesta taidosta ja hyökkäyssuuntaan pelaamisesta.

Otanta on toki pieni ja tulevaisuus näyttää mihin suuntaan vene keikahtaa kun kovempia vastustajia tulee pikkuhiljaa eteen mutta Rikkilälle tehnee tässä kohdin ihan hyvää, ettei hänen tarvitse kantaa isommalla riskillä kiekollista osaamista vaan se lankeaa nyt enemmän Airolan harteille.
 

NorthernStar

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Muistin sattumalta tämän klipin (mtvuutiset) Viitasalosta toissa kaudelta.

Ei ole Nuutin itseluottamus nykyään lähelläkään tuota tasoa, mutta toivottavasti se sieltä pikkuhiljaa alkaisi löytymään. Taidot eivät ole kuitenkaan kadonneet mihinkään.
 

emz1

Jäsen
Ei ole Nuutin itseluottamus nykyään lähelläkään tuota tasoa, mutta toivottavasti se sieltä pikkuhiljaa alkaisi löytymään. Taidot eivät ole kuitenkaan kadonneet mihinkään.
Itseluottamus ei ole samaa tasoa, mutta toisaalta olisi ihme jos se olisi. Tämä 1,5 vuoden pätkä sisältää yhteensä n. 1 vuoden verran täyttä taukoa sarjaotteluista ja pelkkiä sarjaotteluitakaan ei ole tullut yhteensä kuin n. 30.

Se, mitä Nuutilta nähdään nyt ja mitä me voimme nähdä vaikkapa 10-15 ottelun jälkeen voivat olla hyvin erilaisia esityksiä. Minun silmään nyt mennään aika perusasioiden äärellä koska säännöllistä ottelurytmin rasitusta ei ole taustalla ja sen vuoksi Viitasalo ei tule pelaamaan saman tien 25min per ottelu vaan ajetaan pikkuhiljaa sisään.
 

KiVi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Nanna Karalahti
Mielenkiintoista nähdä, millaiseksi maalivahtien peluutus muodostuu. Minä jatkaisin tänään alkuperäisellä peluutussuunnitelmalla, jos/kun sellainen ennen kauden alkua tehtiin. Kummaltakaan ei ollut ihan nappisuoritus, mutta kumpikaan ei pettänytkään. Piiroisen eduksi toki lasketaan torjuttu voitto. Ei silti syytä ryhtyä poikkeamaan suunnitelmasta.

Jos tälle viikolle ei etukäteen tehty suunnitelmaa, laittaisin Lukasin luukulle tänään ja Piiroisen lauantaina.
 

KiVi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Nanna Karalahti
Kun edelleen on menossa (ihan ansaitut) Markkasen lyöjäiset, niin se täytyy sanoa hänen kunniakseen, että yhden viikon otannalla tämän kauden joukkueen kasaus näyttää lupaavalta. Puolustus toki jätettiin heikoksi, mutta tehdyt hankinnat ovat aloittaneet hyvin.

Antaa ajan kulua ennen kuin käy enempää sanomaan ja etenkään pyörtämään puheita Hämäläisen jatkopahvista.
 

Reinhart

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Montreal Canadiens
Mielenkiintoista nähdä, millaiseksi maalivahtien peluutus muodostuu. Minä jatkaisin tänään alkuperäisellä peluutussuunnitelmalla, jos/kun sellainen ennen kauden alkua tehtiin. Kummaltakaan ei ollut ihan nappisuoritus, mutta kumpikaan ei pettänytkään. Piiroisen eduksi toki lasketaan torjuttu voitto. Ei silti syytä ryhtyä poikkeamaan suunnitelmasta.

Jos tälle viikolle ei etukäteen tehty suunnitelmaa, laittaisin Lukasin luukulle tänään ja Piiroisen lauantaina.
Yleensä se on niin että voittavaa kokoonpanoa ei muuteta (ellei nyt joku selvästi parempi ole käytettävissä tai ole jokin muu peluutussuunnitelma, josta on sovittu). Tämä voittajien jatkaminen antaa luottoa jatkoa ajatellen ja toki palkitsee voitosta koska voitosta ja pisteistähän tässä pelataan.
 

Denisovi

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
SaiPa tänään:

Kivenmäki-Siikonen-Appelgren
Ojantakanen-Kalapudas-Lipiäinen
Morand-Helewka-Oden
Vainikainen-Hokkanen-Karvinen

Anttalainen-Moro
Rajaniemi-Viitasalo
Rikkilä-Airola
Hietala

Lukas
 
Suosikkijoukkue
SaiPa, Ketterä, Bunch of Jerks
SaiPa tänään:

Kivenmäki-Siikonen-Appelgren
Ojantakanen-Kalapudas-Lipiäinen
Morand-Helewka-Oden
Vainikainen-Hokkanen-Karvinen

Anttalainen-Moro
Rajaniemi-Viitasalo
Rikkilä-Airola
Hietala

Lukas
Eli ainoat muutokset lauantain KooKoo-otteluun ovat kakkos- ja kolmospakkiparin peluutusjärjestyksen muuttaminen, ja Lukas maalille. Kelpaa miulle.

Trejbal ei ole sairastuvalla, eikä pelaa edes seiskapakkina. Eipä taida Ondrej'n koeaika johtaa varsinaiseen kontrahtiin.
 

Kuntz

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Toivoin näkeväni Tammelan tänään ensimmäistä kertaa SaiPan paidassa Liigaottelun merkeissä. Kuitenkin hyökkäys näyttää nytkin jo sen verran toimivalta, että valmennus joutuu oikeasti miettimään mihin ja kenen paikalle Tammela tervehtyessään palaa. Toisaalta tilanne näyttää taas ihan erilaiselta jos tänään maalinteko sattuisikin tökkimään. Toivotaan nopeaa tervehtymistä, sillä Tammelaa kohtaan on kyllä suuret odotukset.

Itsekin mietin tuota Trejbalin poissaoloa siltä kantilta, että olisiko sittenkin jotain liikehdintää tulossa pakiston osalta. Trejbalin koeajalle ei enää satu montaa peliä ja tuntuisi hölmöltä pitää sopimus voimassa ilman oikeastaan minkään näköisiä näyttöjä. Vaikea ajatella että esim. Hietala olisi ajanut Trejbalin edelle peluutushierarkiassa, vaan taustalla olisikin oikeasti joku suunnitelma. Voidaan ajatella että Aho aloittaminen UTJ:na, Valkeapään onnistumiset yhteistyökumppanikuvioissa ja lupauksia herättävät ensimmäiset pelit puoltaisivat sen urheilullisesti heikoimman osa-alueen vahvistamista riskeistä huolimatta. Jos esimerkiksi P-Amerikasta olisi kohta saatavilla aidolta vahvistukselta näyttävä leiripudokas tai AHL-jyrä, tuntuisi tyhmältä jättää tilaisuus käyttämättä. Toisaalta sitten taas jos rahaa ei ole niin sitä ei ole, ja pärjätäänhän me näilläkin, kuten alkukauden pelit näyttivät.

Pidän kyllä siitä miten SaiPa tällä hetkellä pelaa. Erityisesti hyökkäyksen hankinnat vaikuttavat oikein onnistuneilta. Erityisesti pidän Miska Siikosen otteista ja kyvystä ottaa kapteenin rooli haltuun näinkin nopeasti. Uskallan väittää että hänellä ei ole ollut ihan pieni rooli sen asenteen ja hengen luomisessa, mikä tällä hetkellä kaukalossa vallitsee.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös