SaiPa kaudella 2019–2020

  • 614 784
  • 2 631

Rautanaamio

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, New Jersey Devils
Tämä oli hyvä uutinen! Mukava että aitoa osaamista arvostetaan ja Santerilla vielä mahkut tulevaisuudessa vaikka mihin.
 

Saipamies

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Kiitos toimisto. Just oikealla ajalla vielä ilmoitettu jatkaja. Yksi tärkeimmistä jatkajista! Ensi kaudella varmaan saa vielä isomman roolin.
 

Barney

Jäsen
Erinomainen jatkosopimus. Yksi SaiPan parhaista hyökkääjistä, joka tulee varmasti vielä parantamaan kahden seuraavan kauden aikana. Virtanen on siitä harvinainen pelaaja, että hänelle ei tule huonoja pelejä juuri lainkaan. Eiköhän Santeri lyö parin kauden aikana sellaiset näytöt pöytään, että Lappeenrannan jälkeen seuraava osoite löytyy Manitobasta.
 

DripL

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Erinomainen jatkosoppari. Tanuskin näytti jo ihan pirtealtä, kun pääsi Iso-Mustajärven ja Virtasen ketjuun. 2 vuotta on kova juttu.
 

Zoidberg

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomi 2019
Olipa iso ylläripylläri, että tuossa oli vielä toinenkin vuosi ilman mitään optioita. Miettikää jos jatkaa kehitystään hyvin, niin siinä on Jalosen Karin piste-ennätykset pelkkää paperia.

Sentteristö voisi mennä tällä hetkellä näin: ? - Virtanen - ? - Koho. Eli ykkös- ja kolmossentteri ovat vielä hakusessa sentteristöstä.
 

AaTee

Jäsen
Suosikkijoukkue
lunettes couleurs
Tukonen ei jatka Ruottissa ilmeisesti. Tuomenoksa, sorvaa sille joku ottelukohtainen lappu ja vähän äkkiä. Ilmeisesti herralla pelihaluja on kun siellä ja täällä käy koittamassa eikä meinaa mihinkään kelvata niin ei voi enää mahottomia vaatiakkaan? JOS sais sopivan ottelukohtaisen, niin kelpaisi. Jos vaan vähänkään kunnossa niin pelimieshän Late on! Ja ihan samalla tavalla se näiden lasiukkojen seassa se yksi ultimate lasiukko menee myös, varsinkin per peli taksalla.

Edelliseen uutiseen, todella hieno homma hyvä jatkosopimus! Kiitos ja kumarrus!
 

tonz@

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, NHL:n suomalaiset
SaiPan sopimukset kaudelle 2019—20

Maalivahdit: Karolus Kaarlehto, Niclas Westerholm.

Puolustajat: Robin Salo.

Hyökkääjät: Ville Koho, Anssi Löfman, Santeri Virtanen (sopimus 2021 asti), Emil Oksanen, Mikael Kuronen.

Optiot:

Puolustajat: Erik Autio (2020), Veeti Vainio (2020).
Hyökkääjät: Aatu Luusuaniemi (2021), Matias Mäntykivi (2021), Tomi Iso-Mustajärvi (2020).

(lähde: eteläsaimaa.fi)

Kyllähän tonne enemmänkin pelaajia vois alkaa tippumaan pikkuhiljaa.
 

DripL

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
SaiPan sopimukset kaudelle 2019—20

Maalivahdit: Karolus Kaarlehto, Niclas Westerholm.

Puolustajat: Robin Salo.

Hyökkääjät: Ville Koho, Anssi Löfman, Santeri Virtanen (sopimus 2021 asti), Emil Oksanen, Mikael Kuronen.

Optiot:

Puolustajat: Erik Autio (2020), Veeti Vainio (2020).
Hyökkääjät: Aatu Luusuaniemi (2021), Matias Mäntykivi (2021), Tomi Iso-Mustajärvi (2020).

(lähde: eteläsaimaa.fi)

Kyllähän tonne enemmänkin pelaajia vois alkaa tippumaan pikkuhiljaa.

Varsinkin kun optioista käytetään vain Aution ja Iso-Mustajärven. Toki myös Luusuaniemi ja Mäntykivi, mutta ei taida vielä vauhti riittää.
 

Mctavish85

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Mäntykiven option käyttäisin ehdottomasti. Oma kasvatti josta voi tulla vielä hieno pelaaja. Luusuaniemellä ei taida vauhti vielä ihan riittää Liigaan mutta silti kehittelisin hänen kanssa jonkun option, jolla mies pelaisi ensi kauden Ketterässä ja sitten voisi katsoa sitä Liigaa jos voima ja vauhti ovat parantuneet. Tanus ja Nättinen vaihtanevat maisemaa. Ahdille sorvaisin jatkoa jos miehelle kelpaa, täällä riittää kuitenkin niitä kalavesiä vielä hänellekin.

Kunyk ja Morley pitäisi saada pidettyä mutta Kunyk saattaa olla vaikea pitää. Siinä tapauksessa tarjoaisin jatkoa ainakin Morleylle ja Kunykin tilalle alkaisin katselemaan uutta arpaa ykkössenaksi. Nikon Jonin pitäisin SaiPassa, hänellä on kuitenkin pisteiden valossa henk.koht. lähes uransa paras kausi menossa(taitaa vaan yksi tehopiste puuttua siitä). Elmeri Kaksonen olisi tärkeää saada pidettyä myöskin ensi kaudella. Muiden hyökkääjien osalta katselisin tilannetta vielä loppukauden. Goodwin varmaan voisi jatkaa, siinä on ihan ok pelaaja joka voi tuosta vielä kehittyäkin, mutta joka tapauksessa hän tekee tärkeää ja likaista työtä siellä hyökkäyspäässä ja siinä sivussa vähintään sen 20 pistettä, voisi jatkaa jos on sopivalla hinnalla valmis jatkamaan. Iso-Mustan option voisi myös käyttää, tarvitseeko edes perustella miksi?

Vainikainen voisi olla hyvä lisä ensi kauden hyökkäykseen ja hänen lisäksi Ketterästä Kestilä? Niin ja Joel Janatuinen on tulossa melko varmasti ensi kaudeksi ja hän varmaan sijoittunee tuonne nelosketjuun ja rotaatioon. Varmasti saa tilaisuutensa kauden aikana.

Puolustuspäässä olisi tärkeää pitää Kichton täällä etenkin jos Maalahti lähtee. Denisovin kohdalla katselisin vielä, mutta kyllä hänkin on osoittanut piristymisen merkkejä ja olisi toivottu jatkaja. Aution option käyttäisin. Sneck voisi myös jatkaa. Kojo puolustuksen isäntänä ja peruspakkina voisi myös mielestäni jatkaa. Maalahti pitäisi sitten vaan korvata jollakin uudella hankinnalla? Voisiko siihen rooliin ajatella vaikka Ventelää Ketterästä siihen kehittymään. Näin rahaa voisi säästyä Kichtonin ja Denisovin(tai jonkun vastaavan pelaajan) pitämiseen.

Maalivahtitilanteesta: Tuohimaa ilmeisesti lähdössä muualle, harmi kyllä. Mielestäni Mv-kaksikolla Kaarlehto-Westerholm voisi hyvin lähteä kauteen, mutta ilmeisesti Bernard on siihen kuitenkin tulossa Tuohimaan tilalle. Siinä tapauksessa Westerholm lähtenee lätäkön taakse? Vai vuorottelevatko Kaarlehto ja Westerholm SaiPan ja Ketterän väliä ensi kaudella? Eiköhän Westerholm kuitenkin ansaitse pelata enemmän. Joten siinä tapauksessa pitäisin Kaarlehdon vielä ensi kaudella kasvamassa Ketterässä edellyttäen että Bernard tänne palaa. Siinä tapauksessa Westeri ja Bernard voisivat jakaa torjuntavastuuta tasaisesti, toki edellyttäen miten sujuu. Silloin Kaarlehto olisi kuitenkin reservinä kaiken varalta.
 

redpecka

Jäsen
Santeri Virtanen, komea sopimus komealle kaverille. SaiPan profiili nousee vuosi vuodelta, pysyn hädin tuskin perässä.

Muutama viesti taaksepäin pohdin ykkössentterin virkaatekeviä, Kunyk on siis mielestäni sellainen, joukkueessa jollaiseksi sen tällä hetkellä profiililtaan miellän. Ymmärrän toki vastakkaisiakin mielipiteitä Kunykista. Toivon liittyväni heihin parin muutaman vuoden kuluessa kun pohditaan riittääkö "kunyk" SaiPan tasoisen jengin ykkössentteriksi...

SaiPa linjasi muistaakseni joskus jossain, että pyrkimys olisi kehittää seura sellaiseksi, jossa yksittäinen pelaaja voi ottaa sen viimeisen stepin ennen ulkomaille siirtymistä eikä sitä tarvitsisi ottaa jonkun muun Liiga-jengin riveissä. Saahan sitä toki kaikkea puhua ja maalailla, mutta toistaiseksi teot puoltavat että ainakin hyvällä matkalla ollaan.
 

ahal

Jäsen
Katselin tuota HIFK-KalPa-matsia ruudulta ja hyvä, tasainen koitos olikin. Vähistä maaleista huolimatta, mutta paikkoja oli molemmilla enempäänkin. Näyttävät molemmat kiihdyttävän tahtia kevättä kohti.

Muutama todella nopea kaveri kaukalossa viiletti, mm. Kangasniemi, And ja Gymer. Pakeille vaikeita pideltäviä. SaiPalla ei taida olla yhtään niin vikkelää hyökkääjää, lähimpänä ehkä Kunyk, Morley, Goodwin ja Tanus. Hifkillä on alakerrassa Kankinsa, mutta muut ovat melko hyviä luistimilla. KalPan pakit pärjäävät myös jalalla kolossi Gröndahlia myöten.

Ottelun aikana tuli väistämättä mieleen oma tilanteemme, etenkin ensi kautta ajatellen. Ainoa sainattu pakki on Salo, joka Kojon ohella on porukan hitaimpia eikä kiekollinen varmuuskaan ole huippua. Aution option lunastaminen auttaa vähän tilannetta, mutta muuten moni tontti on auki. Kichtonille ja Sneckille olisi käyttöä, kun Maalahtikin lähtenee. Mainitun nelikon sainaaminen olisi jo hyvä pohja, mutta Kojoa en haluaisi, ellei sitten selkeästi 7-pakiksi pienillä minuuteilla. Tämä siksi, että jos ja kun Tertsikin haluaa touhuun lisää vauhtia ja meininkiä.

Hyökkääjissä on myös raskasjalkaisia janttereita, mutta siitä lisää myöhemmin.
 

redpecka

Jäsen
Santeri Virtasen sopparista ja SaiPan profiilin noususta siis, että joitain vuosia sitten olisi luettu uutinen: "Maailmanmestari siirtyy HPK:hon kaksivuotisella sopimuksella". (Kuten Pihlströmin kanssa kävi aikanaan. Kaikki muistaa hänet "HPK-kasvattina", jossa breikkasi ja josta ponkaisi eteenpäin. SaiPassa kumminkin kelpo tehot 10+11 ja mieletön määrä energiaa.) Nyt ei mennyt Santeri HPK:hon tai edes Ahokkaan KooKoo:hon. Hyvä SaiPa, hyvä Lehterä.

Kurosesta jotain: eli suora 1½ -vuoden soppari Tsekin kakkosliigasta. Jos - siis jos, Kuronen olisi ensi kaudella se sama joka oli silloin SaiPasta lähtiessään, en panisi pahitteekseni nelosketjua Kaksonen-Koho-Kuronen. Kyllä mitaleista kamppailevan jengin neloseksi pitäisi riittää. Pieniä huolia on tietty miten Koholla tuo vauhti riittää; mitä tekisi Koholla jota ei uskaltaisi laittaa loppuhetkillä kentälle puolustamaan johtoa?
 

anthax

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Ketterä
Jotain tarttis kyllä tehdä ensi kautta ajatellen jo. Virtasen soppari oli positiivinen yllätys, mutta onhan tuo pakka auki ja tämän vuoden näytöt monella aivan ala-arvoisia. Onko nuo esitykset yksi syy siihen, että jatkoja ei ole julkistettu?
 

ahal

Jäsen
Jotain tarttis kyllä tehdä ensi kautta ajatellen jo. Virtasen soppari oli positiivinen yllätys, mutta onhan tuo pakka auki ja tämän vuoden näytöt monella aivan ala-arvoisia. Onko nuo esitykset yksi syy siihen, että jatkoja ei ole julkistettu?
Luulen, että porukka vaihtuu likimain puoliksi, joten sainattavia ei enää montaa ole. Siitä tämä radiohiljaisuus. Taustalla varmaan hierotaan ja suunnitellaan jonkin sortin kauppoja, mutta niistähän ei voi tietysti vielä huudella. Jos tämä kausi menee vihkoon, voi käydä niin, ettei Lehterä enää vedäkään nuoria lupauksia entiseen malliin. Konkareista puhumattakaan. Siinä sitten hankala yhtälö. En tietenkään tällaista toivo, mutta muutamat pelilliset seikat pistävät miettimään laajemminkin, mistää kiikastaa.
 

juice71

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Luulen, että porukka vaihtuu likimain puoliksi, joten sainattavia ei enää montaa ole. Siitä tämä radiohiljaisuus. Taustalla varmaan hierotaan ja suunnitellaan jonkin sortin kauppoja, mutta niistähän ei voi tietysti vielä huudella. Jos tämä kausi menee vihkoon, voi käydä niin, ettei Lehterä enää vedäkään nuoria lupauksia entiseen malliin. Konkareista puhumattakaan. Siinä sitten hankala yhtälö. En tietenkään tällaista toivo, mutta muutamat pelilliset seikat pistävät miettimään laajemminkin, mistää kiikastaa.
Toimitusjohtajalla on nyt näytön paikka.
 

Pitkävedossa tänään

Päivän pelit:

  • 1
  • x
  • 2
  • 1
  • x
  • 2
  • 1
  • x
  • 2
Kärpät vs Jukurit
  • 2.20
  • 3.80
  • 2.92
Pelicans vs HIFK
  • 1.86
  • 3.80
  • 3.80
Tappara vs TPS
  • 1.76
  • 4.10
  • 4.00
Apua pelaamisen hallintaan pelaamaltilla.fi
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös