Ilmoitukset

Nimimerkin RiverDog vähäinen tuotanto on sisältänyt henkilökohtaisuuksia, offtopicia ja itsemoderointia. Häntä on jo aiemmin huomautettu käytöksestään, mutta kun huomautus ei auttanut, on raati laittanut hänet viikon rauhoittumislomalle.

Lisäksi päätimme viikonloppuna, ettei nimimerkki Bawdy enää jatkossa avaa ketjuja. Meille ei ole väliä, milloin "valmentajalle X kenkää!"-ketju avataan, mutta myös näiden ketjujen avauksiin odotamme edes jonkinlaista panostusta. Tähän Bawdy ei ole kyennyt, sillä hänen ketjunavauksensa sekä Merikiven että Tirkkosen potkuille ovat olleet aivan luokattomia.

Sulje ilmoitus

Nimimerkin Hatchetman tuotanto Jokerit-osiossa on ollut silkkaa flametusta ja ohi aiheen huutelua. Koska aiemmat huomautukset ja viikon pelikiellot eivät ole tepsineet, kyseinen nimimerkki päätyy tällä kertaa kahdeksi viikoksi jäähyaition puolelle.

Sulje ilmoitus

SaiPa kaudella 2019–2020

Viestiketju osiossa 'SaiPa' , aloittajana ahal, 30.10.2018 klo 14.36.

 1. heavylutaa18 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Saimaa
  Kyllähän valmennus jotain Sneckissä näkee. Se mitä se sitten on en itse tiedä, olisin heivannut pois kokoonpanosta viime kaudella ja en ainakaan olisi jatkopahvia tehnyt. Harvassa on ne hyvät tai edes välttävät suoritukset kentällä.
   
 2. redpecka Jäsen

  Lainaus:
  En ole sen kummemmin näitä pelureita puolustelemassa, mutta kun ne on kiinnitetty joukkueeseen niin pakko kai niille on joku rako jostain löytää. "Onneksi" tietenkin tulee loukkaantumisia niin varmaan jokainen pääsee pelaamaan, mutta mielestäni kasi- ja ysipakit voisivat olla jotain halvemman lapun veikkoja..

  Lainaus:
  Juu, ei pidäkään takertua tuohon KHL-statukseen. Ja eikö Sneckille ole senkin jälkeen jo tehty jatkosoppari että tänään hän ei ainakaan enää ole tuolla statuksella liikenteessä.

  Mutta silloin kun Sneck ja Saku Salminen tulivat, palstahuhujen mukaan olivat kalliita pelaajia. Mutuilen, että tulisi hintaa aika kivasti per popkorni jos Jereä aletaan katsomossa lähtökohtaisesti pitämään.

  Toivotaan, että Kojo vielä kehittyy. Kun kerran joukkueessa on ja tuonkin kaliperin ukkoja tarvitaan. Jos Kojo joskus todetaan riittämättömäksi, ei itseäni haittaa yhtään jos joku parempi ukko tilalle hommattaisiin. Kunhan ei luovuta muskeleista kokonaan ellei pelin evoluutio johda ei-muskeliseen tyyliin. Silloin ei kojoja enää tarvita, mutta toistaiseksi vielä ainakin pleijarit on sellaista painimista että.
   
  Ferris ja juice71 tykkäävät tästä.
 3. anthax Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Ketterä
  Kojon touhu meni kyllä viime kaudella eteenpäin vaikka koheltamista sattui edelleen silloin tällöin. 100kg painavalta ja vajaa 2m pitkältä kohtuu nuorelta kaverilta tunnutaan odottavan jotain Erik Karlsson tyyppistä tykitystä. Mies ajaa asiansa oikein hyvin Saipan muiden kukkakeppien rinnalla kunhan unohtaa ne turhat jäähyilyt. Viime kaudellahan mies antoi ihan hyviä avauksiakin silloin tällöin, toissakaudella ne puuttui kokonaan. Verrokiksi voisi ottaa Miro Karjalaisen, joka oli toissakaudella lähinnä hullun statuksella liigassa, mutta viime kaudella siisti pelin ja nyt on monen kirjoissa vähintään HPK:n ykköspakkeja.

  Eiköhän se siitä. Hyvin mahtuu kokoonpanoon.
   
  Ferris, juice71 & redpecka tykkäävät tästä.
 4. rattussovjeticus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Hyökkäys näyttää asialliselta. Ykkösketju on uskottava, ja lisäksi rosterista löytyy noin 11 kpl Liiga-tasoisia hyökkääjiä kisaamaan 2-4 ketjujen paikoista. Ja näiden päälle koeajalla olevat Piipponen ja Aleksejev, sekä Luusuanniemi, jolta on vaikea odottaa yhtään mitään. Joidenkin 30+ ikäisten hyökkääjien terveystilanne tietysti vähän huolettaa, mutta toisaalta Virtanen, Saari, Oksanen, Mäntykivi ym. toivottavasti ottavat ison askelen eteen päin.

  Puolustus on myös riittävä. Syksymmällä voi katsoa täsmävahvistuksia, varsinkin jos tulee pahempia loukkaantumisia tai Vainiosta ei ole pelimieheksi. Tavallaan ymmärrän joidenkin kirjoitajien negailun Sneckin ja Kojon suhteen, mutta itse oletan että näille herroille on kaavailtu enemmän kuin "enintään seiskapakin" rooli. SaiPa julkisti Kojon kahden vuoden ja Sneckin yhden vuoden sopimukset huhtikuussa, ja kai siinä jotain muutakin on taustalla kuin seiskapakin rooli.

  Maalivahdit minua hermostuttaa eniten. Westerholmille on varmasti kaavailtu/luvattu ykkösmaalivahdin roolia, muussa tapauksessa Nashville Predators olisi kaiketi ottanut Niclaksen bussiliigaan opettelemaan pienen kaukalon niksejä. Vaikka Niclaksen torjuntaprosentti olikin viime talvena ihan asiallinen 90,7 %, niin jotenkin epävarmat fiilikset kaudesta jäi. Toivottavasti
   
  heavylutaa18 ja juice71 tykkäävät tästä.
 5. startin13 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Saimaan Pallo
  Kojon ja Sneckin perässä ei varmaan kovin moni seura juossut vakavissaan. Täyteukkoja tarvitaan ja varmaan ihan oli ihan budjettiin mahtuvia. Siellä on tiedetty mitä ollaan ostamassa, jos taso nousee ei haittaa, mutta kauheasti se ei voi laskeakkaan. Eiköhän kaksikko tasaa muitten kuormaa?

  Kyllä se yksi kiekollinen pakki vielä mahtuisi, sitten olisi toiveet aika hyvin täytetty. Moni ei sen jälkeen viitsisi enää vakavissaan mankua lisää vahvistuksia.
   
 6. HNaski Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Saimaan Pallo
  Ollaanpas palstalla yllättävän samassa veneessä. Sneck ja Kojo täälläkin suurimpia kysymysmerkkejä, ensimmäiselle olisin itsekin valmis näyttämään ovea, mutta Kojo väläytti jotakin kulmahampaan tapaista kauden viimeisissä peleissä. Toivottavasti nähdään edes jotain sen suuntaista jo harkkaotteluista alkaen.

  Oma mielenkiinto kohdistuu Alexejevin otteisiin, venäläisiä kun ei SaiPassa ruuhkaksi asti ole ollut. Eliteprospectsin 180cm/69kg ei voi olla kovin tuore lukema, toivottavasti edes muutama kilo enemmän (mieluiten lihasta) on kertynyt syksyyn mennessä.
   
 7. ahal Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Viime vuosien rostereita selatessa havaitsee nopeasti, että joukkueessa on pelannut yleensä 11-13 pakkia kauden aikana. Kausi 15-16 oli poikkeus, kun selvittiin 9:llä. Sama luku on nyt voimassa. En usko sen riittävän koko kaudeksi, etenkin kun Vainio on täysi kysymysmerkki. Ja olipa kyse kenestä tahansa, yksi päätälli voi päättää kauden heti alkuunsa Radken tavoin. No ei maalata piruja seinille, kun yhtään peliä ei ole pelattu. Toivotaan, että yhteys Ketterään on säilynyt hyvänä.

  Sneck tuntuu olevan jatkuvasti tikunnokassa, mutten lietsoisi silti paniikkia. Toki viimeinen näytönpaikka lie tuloillaan, jos aikoo pitkän peliuran tehdä. JS väläyttelee silloin tällöin oivaa pelaamista, mutta taso heittele liikaa. Siinä näkisin olevan suurin kehityskohde, tasaisuutta otteisiin kaivataan. Esim. viime syksynä oli monessa matsissa SaiPan parhaita, mutta myös toisin päin. Mikä lie sitten sopiva minuuttimäärä, 10-15 kenties.
   
  redpecka ja anthax tykkäävät tästä.
 8. Läts Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Saimaan Pallo
  Lainaus:
  Eikö tämä hyökkäys ole kenenkään muun mielestä hieman pelottavan kapea?

  Tuosta Trimmerin rosterista jos edelliskauden perusteella sivussa suuren osan kaudesta on:
  Kaksonen
  Oksanen
  Löfman
  Koho

  Muilla vain satunnaisia flunssia ja pikkutällejä. Eli jos samalla tavalla etenee kausi, niin meillä on edellä mainitussa kokoonpanossa 1 varamies noiden kausiflunssien yms paikkaamiseen. Toivon toki, että meidän konkariosasto pysyisi ehjänä.
   
 9. Huppu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Kaksonen on kuitenkin viime kautta lukuunottamatta pelannut suht täysiä kausia vaikka pikkuvammoja onkin ollut. Neljällä edeltävällä kaudella vähintään 50 peliä runkosarjassa. Myös Oksasen kanssa yhden kauden pohjalta on turha isommin vetää johtopäätöksiä. Koholla mennyt viimeiset vuodet vähän joka toista kautta paremmin ja huonommin mutta ikä ei helpottane asiaa.
   
 10. sputnik Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Saipa
  Lainaus:
  Tuosta Kaksonen viimekauden loukista, sehän tapahtui ensimmäisessä Kouvolan pelissä, luistin jäi jäänrailoon mistä johtui joko nivusvamma tai polven vamma, oli pitkään saikussa ja halusi tulla jäälle ehkä hieman liian aikaisin ja vamma ei ollutkaan kuntoutunut kunnolla. En kyllä pitäisi Kaksosta mitenkään loukkaantumisherkkänä ennenminkin tuo vamma oli huonoa tuuria.
   
  Ferris ja juice71 tykkäävät tästä.
 11. anthax Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Ketterä
  Lainaus:
  Muistelen Lehterä maininnen jossain välissä, että myös kiekko mursi jalasta jotain. Joko Kaksoselta tai isommalta Oksaselta. Eli bad luck. Mielestäni myös Kohon kahden viime kauden 14 ja 15 poissaoloa on suht ok vielä 60 pelin sarjassa.
   
 12. rattussovjeticus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Sitten on vielä Veeti Vainio, jolla on viimeisiltä kolmelta kaudelta pelattuna jäätävät 28 sarjaottelua. KooKoon kaudet menivät pieleen kahden erillisen loukkaantumisen takia, jotka molemmat ilmeisesti kuuluivat kategoriaan "paska tsägä". Ja viime kausi meni ylikuntoiluksi. Jokohan nyt olisi ehjän kauden vuoro?
   
  iSing, Ferris & anthax tykkäävät tästä.
 13. redpecka Jäsen

  Lainaus:
  Toivotaan, että saisi edes mahdollisuuden näyttää kehuttua osaamistaan. Mutta vaikka vammalle kuin vammalle löytyy aina jokin selitys ja voisi todeta kaiken olevan paskaa tsägää niin toisille näitä vain sattuu syystä tai toisesta enemmän.

  Eikö Litmasenkin pitänyt olla joskus taas vaihteeksi valmis ja ehjä seuraavaan kauteen kun joku pullon korkki pamahti silmään. Ja Saku Koivulla myös ollut epäonnea toisen perään, sairastetaan joku syöpäkin siinä sivussa.

  Tekivät nuo kaksi kumminkin jonkinlaisen uran. Päinvastaisiakin esimerkkejä löytyy kun kroppa ei vaan kestä: vaikka se joku Vili Sopasen veli, lahjakas ja raamikas kaveri, yritti ja yritti ja reilu kakskybäsenä hokkarit naulaan.

  E: Aika samanlaista uraa näillä muuten ollut:
  Veeti Vainio at eliteprospects.com
  Eetu Sopanen at eliteprospects.com
   
  Viimeksi muokattu: 18.07.2019 klo 01.52
  17Kovalchuk tykkää tästä.
 14. rattussovjeticus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Tämäkin on totta. Toisille sattuu ja tapahtuu, ja sitten on näitä ei-niin-urheilullisilta-näyttäviä Phil Kesseleitä, jotka pelaavat vuodesta toiseen kovalla teholla täysiä kausia.

  Phil Kessel at eliteprospects.com
   
  redpecka tykkää tästä.
 15. Lemminkäinen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Runkosarjaan lähdetään näillä näkymin tällä rosterilla. Joukkueen kasaaminen etenkin sentterien osalta oli ilmeisesti melkoista tosielämän fantasy manager-peliä, kun erilaisia vaihtoehtoja pyöri keväällä papereissa melko tiiviiseen tahtiin. Joukkueessa on etenkin hyökkäyksen osalta merkkejä muuttuneesta strategiasta, joka tullee jatkumaan riippumatta siitä, kuka valmentaa tulevan kauden jälkeen. Joukkueen kärkeä pyritään saamaan terävämmäksi ja alempiin ketjuihin tuodaan täytettä sitä mukaan kun tarvetta on.
  Puolustus on niin ohut, että onnistumisia pitää tulla niin isoon rooliin kaavailtujen kuin rotaatiomiestenkin osalta. Sneck-Kojo kaksikosta kohdistan Kojoon paljon isommat odotukset, liike parantui viime kaudella ja syötötkin napsahteli lapaan.
  Pelaajarintamalla porisee yksi kunnon kermanen lohisoppa kannen alla, mutta nähtäväksi jää tuleeko vielä valmista tulevalle kaudelle.
   
  redpecka tykkää tästä.
 16. mirasane Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Penguins, sympatiat Ässille
  Lainaus:
  Samaa mieltä Kojosta. Paransi paljon viime kauden aikana ja siksi ainakin Ässät yritti hankkia. Olisivat maksaneet jopa SaiPaa enemmän.

  Lainaus:
  Ollaan ilmeisesti kuultu tarina samasta lohisopasta. Toivotaan, että tulee kypsää, koska olisi herkkua.
   
 17. startin13 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Saimaan Pallo
  Kyllä se lohisoppa menisi ihan kirkkaanakin.
   
  Individual tykkää tästä.
 18. anthax Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Ketterä
  Kaverin puolesta kyselen nimiä kalapaloille.
   
  Ferris, Tsepteri, Denisovi ja yksi muu tykkäävät tästä.
 19. aHab Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Montreal Canadiens
  Aavistuksen ihmettelen näitä "Sneck ja Kojo ovat suurimmat kysymysmerkit puolustuksessa" suuntaisia ajatuksia, kun minun silmiini nämä ovat ne ainoat joiden suhteen ei ole mitään epäselvää... Tämän kauden Sneck korvaa viime kauden Sneckin, Kojo viime kauden Kojon. Perustaso on nähty, jos parantavat niin hieno homma.

  Siellä piti kuitenkin löytää korvaajat nimenomaan Maalahdelle ja Kichtonille. Ilmeisesti korvaajat sitten löytyivät helposti, kun tuohon suuntaan ei kysymysmerkkejä ole?

  En nyt ihan täysin myyty siihen ajatukseen, että esim. Salo ja Autio astuvat noin isoihin saappaisiin ilman kompurointia. Grman on täysi arpa vielä tässä kohtaa, etenkin kiekollinen kyvyn puolesta.
   
  redpecka, Heretic & Ferris tykkäävät tästä.
 20. Jubomir Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Edellinen kausi aloitettiin seitsikolla Maalahti - Autio - Kojo - Vainio - Salo - Sneck - Torikka. Maalahden korvaajana nyt Seppälä. Grman Denisovin paikalla, Denisov ei ollut pelikunnossa alkukaudesta. Ainakin Salon ja Aution luulisi olevan jonkin stepin edellä viime kautta ja Riikola tuomassa leveyttä puolustukseen. Kitchtonhan ei ollut vielä joukkueessa kauden alkaessa, onhan tänäkin vuonna mahdollista hankkia joku ulkkari kauden aikana vahvistamaan puolustusta. Eli eiköhän tuolla puolustuksellakin pysty kauden aloitukseen lähtemään.
   
  iSing, redpecka, juice71 ja yksi muu tykkäävät tästä.
 21. Jubomir Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Pitää muistaa tarjoillakin tuo soppa ajoissa, saattaa mennä pilalle, jos liikaa keittelee.
   
 22. rattussovjeticus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Sataman kesätapahtuma on 1.8.2019 eli ensi viikon torstaina. Olisko jo siellä lohisoppaa tarjolla?
   
 23. trubaduuri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Edmonton Oilers, Imatran Ketterä
  Kyllä lohisopassa taitaa kaikki ainekset jo olla. Eiköhän keitto porise pari kuukautta ja sitten katsotaan tipautellaanko sekaan maustepippuria vai kenties jopa liraus kermaa.
   
 24. DripL Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Nyt lähtee aika kevyin perustein huhua liikkeelle. Kohta täällä jo loukkaannutaan, jos ei satamassa tule ketään. Kertokaa nyt nimiä, sitä vartenhan nämä palstat on.
   
  trubaduuri, anthax & Zolomy tykkäävät tästä.
 25. Via Dolorosa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kristián Pospíšil
  "Minäpäs tiedän lällällää, mutten kerro sulle koska nännännää!"

  Ei nää lohisopat pippureiden ja kermojen kanssa jaksa hetkauttaa, ellei ole lyödä jotain konkreettista julki.