SaiPa kaudella 2015–2016

  • 575 789
  • 2 477
Suosikkijoukkue
SaiPa, Ketterä, Bunch of Jerks
Hieman hämmästyttää Järveläisen (tai kenen tahansa muun) dumaaminen pelkkien fyysisten mittojen perusteella. Ei tää lätkä oo enää hetkeen ollut peli jossa senteillä ja kiloilla tehdään tulosta.

Urheilulehden klikkihuoraussensaatioseksivau-uutisoinnin käyttäminen todistusaineistona ei välttämättä ole paras tapa toimia, mutta olisihan se mukavaa jos tämä Sensaatiomainen ennustus rämpivän SM-liigaseuran hylkäämästä taskuraketista osuisi kohdilleen. Linkin takana on siis Urheilulehden Jäämiesten videokommentti, jossa povataan Järveläiselle läpimurtokautta SaiPassa.

En itse oikein tiedä että kuinka suuret mahdollisuudet Järveläisellä olisi ottaa paikka kärkiketjuista, mutta toivotaan parasta. Onhan näillä pygmeillä pelissään se etu, että päätä pidemmän pakin on vaikea viritellä mitään oikeaoppista olkapää-olkapäätä-vasten kontaktia. Siitä kun muotoutuu luonnostaan kyynärpää-nenää-vasten -suoritus ja jäähy. Toivotaan että Järveläinen saa kesä-treeneissä luisteluunsa vielä lisää vauhtia ja kaarroksiin terävyyttä. Jos vielä olkapäät saataisiin saippuoitua Spina-tyyliin, niin hyvä tulee.

Taskurakettiosastosta tuli mieleen vielä Järveläistäkin mikkihiirempi Mikhail Anisin, jonka otteet kaukalossa sopivat hyvin Järveläiselle malliksi. Anisinin virtuoosimaiset otteet kaukalon ulkopuolella sen sijaan ovat olleet luokkaa James Sanford, joten niitä ei tarvitse Villen apinoida.

Ai perkele, Järveläinen-Komulainen-Anisin olisi kyllä hieno ketju! Laidoilla 165 cm taskuraketit, ja keskellä senttiä pidempi jätti-Komulainen.
 

huhheijaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Hieman hämmästyttää Järveläisen (tai kenen tahansa muun) dumaaminen pelkkien fyysisten mittojen perusteella. Ei tää lätkä oo enää hetkeen ollut peli jossa senteillä ja kiloilla tehdään tulosta. SaiPa oli tällä kaudella hävettävän kesy mutta ei se pelaajien koosta ollut kiinni vaan asenteesta, kuten aina. Pakistossa oli kyllä ihan riittävästi fyysistä kokoa (Larsson, Salcido, Lappalainen, Vainonen, Ahonen, Riikola) mutta ei halua tai kykyä käyttää sitä.
Järveläisellä taas on asennetta ehkä liiaksikin, mutta voin sanoa, että ei se sillä asenteellaan silti voita kaksinkamppailuja, eikä varmaan ole suuri pelote maalien edessä. Ei se Järveläinen vaa fysiikan lakien mukaan saa kavereita niin helposti liikutettua. Pörrääjiä meillä taas on kohta liiaksikin. Ei meidän 3- ja 4-kentän kavereissa muuta tähänkään mennessä ole. Jokiset, Kohot, Venäläiset, Hämäläiset, Kuroset, Virkkuset ovat kaikkea muuta kuin fyysisiä. Kyllä Järveläinen minulle kelpaisi, jos jengissä ei noita pikkupörrääjiä olisi jo tarpeeksi.

Tapparalla on joo lyhyitäkin pelaajia, mutta on sitten nelosessa kaksi n.190cm ja 90-100kg kaveriakin. Meillä näitä ei yllättäen taida olla yhtään tulossa, kun alaketjuihin on jo nyt tunkua. Ainoa mitat täyttävä hyökkääjä on Järvinen, joka on yllättäen kiltteyden perikuva, eikä yhtään ilkeä. Se näissä sainauksissa nyt eniten harmittaa, että meidän aikaisempi fyysisyyttä vailla oleva jengi taitaa ensi kaudella olla vielä vähemmän fyysinen, kun Flinck häviää kuvioista. Tapparakin on pieni, mutta siellä on fyysinen puolikin saatu kuntoon ihan eri tavalla. Puhutaan toki eri tason jengistäkin, mutta jos siihen nyt halutaan verrata.
 

Bigg_Doggy

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
"Huomenna luvassa uutisia pelaajasopimusrintamalta."
- SaiPa fb

Veikataan Larssonin option käyttöä, sekä McIntyrelle jatkoa.
Saa nähdä mihin lopputulokseen junnujen (Mäkinen, Vainikainen) jatkoista ollaan päästy.
Veikkaisin myös, ettei Toivanen SaiPassa enää jatka.
 

ahal

Jäsen
Veikataan Larssonin option käyttöä, sekä McIntyrelle jatkoa.
Saa nähdä mihin lopputulokseen junnujen (Mäkinen, Vainikainen) jatkoista ollaan päästy.
Veikkaisin myös, ettei Toivanen SaiPassa enää jatka.
Nämä tulevat ensin mieleen. Olisihan se luonnollista, että optiot tsekattaisiin ennen uusia tyyppejä. Soosi (artistipaperi?) ja muut uudet sitten kesällä. Takaketjut alkavat olla miehitettyjä, mutta silti näkisin siellä tilaa myös Vainikaiselle. Ainakin tuomassa energiaa ja kilpailua. Toivasen kausi KeuPassa meni perin matalalla profiililla, joten jatko olisi yllätys. Suutarinkin kausi meni ihan harakoille, mutta saanee vielä näytönpaikan, jos terveys kestää.

Uusvanhat tutut Tikkanen ja Davis eivät (tullessaan?) vie yöunia millään tavoin, mutta onnistuessaan ovat vahvistuksia. Davisia on Kärpissä istutettu vääriin rooleihin eikä kemiatkaan ole oikein kohdanneet. Sputnikeissa voisi onnistua paremmin, ellei yritä kantaa koko jengiä harteillaan, vaan keskittyy siihen omaan tekemiseen. Joku Miro Aaltonen olisi jättiyllätys. Nyt kun luin arvioita Niklas Tikkisestä männä kaudella, en enää vastusta kaverin sainausta. Mutta se ei poista tarvetta ainakin yhdelle kookkaalle pakkiluudalle. Ja saa sinne kärkeenkin toinen iso äijä tulla.
 
Suosikkijoukkue
SaiPa, Ketterä, Bunch of Jerks
Saas nähdä. Larssonin jatko kaiketi olisi se todennäköisin, mutta pelkkä optioiden käyttämisestä ilmoittaminen olisi aika tylsää. Olisi mukavata jos ilmoitettaisiin myös jostain totalitäärisen yllättävästä uushankinnasta!
 

3156155

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Mielenkiintoista ketä sieltä tulee ja en itse usko ainakaan pelkkiin option julkistuksiin. Miro Aaltonen Niemisen houkuttelemana olisi aivan uskomaton, mutta ei vaan jaksa uskoa jostain syystä mut ehkä pitäisi. Tapparan ja Kärppien pelaajista ei ainakaan ole kyse sillä finaalit ovat menossa, mutta ootellaan mitä sieltä tulee.
 

poolkofi

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Toronto Maple Leafs
Fakta tieto: Mäkisen kanssa neuvoteltu äskettäin jatkosta ja ilmeisesti sopimukseen ollaan päästy.

Huominen voisi koskettaa siis Mäkisen sopimusta + McIntyren option käyttö.
 

Bigg_Doggy

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Niin, muuten vaan eräässä jatkoajan uutisessa taannoin kerrottiin jo Larssonin option käyttämisestä.
No tälläistä uutista ei kyllä Jatkoajassa tai missäkään muualla ole ollut, koska ei SaiPa ole julkistanut mitään Larssonin option käyttämisestä.
 

ElManazer

Jäsen
Suosikkijoukkue
HC TPS, Málaga Club de Fútbol, New York Islanders
No tälläistä uutista ei kyllä Jatkoajassa tai missäkään muualla ole ollut, koska ei SaiPa ole julkistanut mitään Larssonin option käyttämisestä.

On ollut. Käytävillä kuultua: HIFK:n tähtisentteri tähyilee ulkomaille - SM-LIIGA - 13.04.2015 - Artikkelit - Jatkoaika.com - Kaikki jääkiekosta

"29-vuotias ruotsalaispuolustaja Johan Larsson jatkaa SaiPassa myös tulevan kauden. Lappeenrantalaisseura on käyttänyt Larssonin sopimuksessa olleen optiopykälän."


Asiasta toiseen. Olisikohan Niklas Tikkinen yksi SaiPan huomenna julkaistavista pelureista? Mitään tietoa ei ole, mutta näinhän on huhuttu.
 

jalperi

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa,sympatiat Itä-Kaakkois-Suomi-Turku akselille
Hienoja jatkoja kaikki ja hyvä ettei Mäkistä päästetty menemään vaan sidottiin vähintään kahdeksi vuodeksi joukkueeseen. Vielä kun sais viime kauden joukkueesta erityisesti Raulle jatkosopparin ni a vot...
 
Suosikkijoukkue
SaiPa, Ketterä, Bunch of Jerks
Mäkisen 2+1 lämmittää.

Nyt on suoralla kahden vuoden sopimuksella kentällisen verran pelaajia: hyökkäysketju Järveläinen-Järvinen-Jääskeläinen (JäJäJä -ketju?) ja pakkipari Backman-Mäkinen. Näiden lisäksi on optiot kaudelle 2016-17 pakkiparilla Maalahti-Huhtanen sekä voimalaituriparilla Vainikainen-Suutari.

Hieno homma että alkaa muotoutua runkoa myös Tirkkosen jälkeiseen aikaan. Hattu-Niemisen ja Mäkisen optiot kaudelle 2017-18 ovat kirsikkana kakun päällä. Hienoa työtä toimistolla!

Vielä kun sais viime kauden joukkueesta erityisesti Raulle jatkosopparin ni a vot...

Mä fantasia-unelmoin edelleen Rau-Rau -parivaljakosta... Kyle Rau on pelannut NCAA-sesongin jälkeen kuusi ottelua AHL:ää tehoilla 2+1=3, kahteen ekaan taisi tehdä maalin ja sitten on ollut hiljaisempaa. Uran tässä vaiheessa olisi varmasti paikallaan tehdä stevemosesit ja lähteä Eurooppaan rakentamaan uraa isossa kaukalossa...
 
Viimeksi muokattu:

Zolomy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerrotaan lähiviikkoina
"Rau" - McIntyre - X
X - Järvinen - Järveläinen
Jokinen - Koho - Venäläinen
Virkkunen - "Flinck"/Hämäläinen - Vainikainen

Lofquist - Riikola
X - "Larsson"
Backman - Maalahti
Mäkinen/Lappalainen

McIntyren jatko antaa pientä toivoa myös kaverinsa Raun jatkosta. SaiPalla on tarkoitus järjestää satamatapahtuma tänäkin keväänä/kesänä, siellä voisi julkaista Raun sopparin ja jonkin noista rakseista.
 

Tronic

Jäsen
Suosikkijoukkue
Saimaan Pallo, Futbol Club Barcelona
Ei tullut Kolehmaisen Janne SaiPaan, kuten täällä yritettiin kertoa jo ajat sitten. Kaikille se ei vaan tuntunut silloin menevän perille.
 

Zolomy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerrotaan lähiviikkoina
Vallan tässä mieli nöyrtyy näiden tiedonjumalan voideltujen ylipappien edessä. En enää koskaan epäile Jatkoajan keskustelupalstaa.
 

Derrick

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Ei tullut Kolehmaisen Janne SaiPaan, kuten täällä yritettiin kertoa jo ajat sitten. Kaikille se ei vaan tuntunut silloin menevän perille.

Joo, en tiedä mitä myö nyt oltais yhdellä Kolella tehty, tietysti jos olisi yv:ssä mennyt maalin eteen hakattavaksi niin olisi voinut olla aika arvokaskin jätkä mutta mene ja tiedä.

Aika jäätävä on tuon meidän ykkösylivoimaketjun hyökkääjien (Naakka-Kolle-Manki) yv-maalimäärä (5) menneellä kaudella. Ylivoima aikaa jokainen näistä on saanut ehkä 200 minuuttia, joten tulosta olisi pitänyt tulla selvästi enemmän. Iso osa syystä pitää laittaa Pexin tiliin koska mitään erikoiskenttää tms ei kauden aikana yv:lle kasattu vaikka kaikki näkivät kuinka tuskaista meno oli. Liigan kärkipelaajat tekivät yksinään 8-12 yv maalia kauden aikana.

Noh, onneksi meillä on kahdelle seuraavalle kaudelle Ville Järveläinen, joten tuokin osasto on nyt taas kunnossa! Tarvitaan vaan Soosi tekemään peliä viivalle.
 

Ted Raikas

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Oikein hyviä sopimuksia. Olen tyytyväinen.

Nyt tarvittaisiin seuraavaksi kokoa ja kovuutta sinne. No, Raulla ei ole kokoa, mutta olisi ehdottomasti jatkosopimuksen arvoinen pelaaja.
 

ahal

Jäsen
Oikein hyviä sopimuksia. Olen tyytyväinen.

Nyt tarvittaisiin seuraavaksi kokoa ja kovuutta sinne. No, Raulla ei ole kokoa, mutta olisi ehdottomasti jatkosopimuksen arvoinen pelaaja.
Jep. DMI:lle kaveriksi "Rau" ja "Davis" sekä puolustukseen "Kanki" ja "Soosi", niin aletaan olla lähellä valmista. Voi olla, että Järvisen ympärillä kokeillaan harkkakaudella montaakin ukkoa omista, mutta ellei löydy, ulkoa olisi naarattava 1-2 hemmoa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös