SaiPa kaudella 2002-2003

  • 151 763
  • 1 966

Vaicci#63

Jäsen
veikkaisin että jos loukkaantumisia tulisi niin KooKoosta tulis varmaankin jotain pelaajia auttamaan.

Vili on lupaava pelaaja joka ei Saipassa ole saanut koskaan näytönpaikkaa,ja välillä pelannut väärällä pelipaikalla.Valmentajat eivät ole tajunneet mitä Vilistä tulisi jos hän saisi oikean määrän peliaikaa ja vastuuta.Tappara ei ehkä olisi se paras vaihtoehto miehelle mutta varmaan saisi siellä vastuuta ja paremmat ketjukaverit.

Varvio sopisi ainakin edellisvuosien malliin.Entinen kokenut huippupelaaja jolla alla pari huonoa kautta.Näistä pelaajista on vain lämpimiä muistoja,esim.Säilynoja tai Saarikoski.Kyllä Varvio saipaa vahvistaisi ja toisi kokemusta todella paljon.Mutta silti todella suuri kysymysmerkki.

Missä muuten on Mirasane????
 

theref

Jäsen
Vai että olisi Vili Tapparan kiikarissa ja neuvottelut ovatkon jo menossa? SaiPa ei kuulemma luvannut Vilille paikkaa kahdessa ensimmäisessä ketjussa. Tapparassa ei moista varmaan edes tarvita. Sentterin paikkakin on Vilillä Tapparassa melkoisen kiven alla. Eli Vili halunnee pelata laiturina Tapparassa? Noh, katsotaan kuinka käy. SaiPan jälkeen Tappara on Aamulehden jutun mukaan Vilin ykkösvaihtoehto.
 

Poison

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Ei helv.... Näinkö tässä on sitten käymässä? Vili siis matkalla Tapparaan, itku. No, Vilille itselleen toivon vain parasta, mutta jotenkin mietityttää se, että irtoaako siellä Tapparassakaan kunnon näyttöpaikkaa. Tapparan faneille sanon sen verran, että jos Vili sinne siirtyy, on teillä ainakin todella lahjakas pelaaja hallussanne.

Varvio voisi olla aivan hyvä vahvistus SaiPalle. Toisi ainakin lisää kokemusta ja varmasti myös pisteitä. Mutta haaveillaan....
 

Bondra#12

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Slovakia ja Washington Capitals (#12, #55)
Bondra kömpii kolostaan ulos

Harmittaa minuakin jos Vili päästetään lipsumaan käsistä. Potentiaaliakin kun olisi vaikka muille jakaa, niin miksei voida antaa pojalle kunnon näyttöpaikkaa? Kädet on pistää pakki kuin pakki kahville, pelisilmää löytyy pirusti ja mies on todella liikkuva. Omasta mielestäni Hämäläinen ei ole yhtään huonompi kuin hieman nuorempi Tuomo Ruutu, mielenkiintoista olisikin nähdä että Vili saisi pelata samojen äijien rinnalla kuin Ruutu pelaa, mikä olisi tulos. Hämäläiselle olisin tarjoamassa kyllä paikkaa vaikka kakkosketjussa, vuoden päästä jos vaikka Tirkkonen lopettaa niin Vilihän voisi olla jopa ykkössentteri. No tuskin Peksi vielä vähään aikaan lopettaa, ja muutenkin Hämäläinen olisi todennäköisesti nyky-SaiPassa laitahyökkääjä. Missä Ville Hämäläinen ikinä uraansa jatkaa, niin toivotan hänelle todella paljon onnea matkaan.

Nyt kun tuo puolustus on ehkä hieman huonolla mallilla, niin miksei kukaan ole muistanut miestä nimeltä Mikko Jokela? Moni ehkä muistaa vain "Joksun" mokat kentällä, mutta eiköhän Jokelakin ole kehittynyt jonkun verran, huomasin jo hänen viime visiitillä että mahdollisuuksia tulla huippupuolustajaksi on. Viime kauden Jokela pelasi AHL:ssä muistaakseni Albany river ratseissa, taidettiin valita muutaman kerran AHL:n viikon pelaajaksi. Mitä mieltä muut ovat? Tuskin toimitusjohtajamme (Kaarna?) parempaakaan kotimaista pakkia tänne saisi ilmaantumaan?

PS. HPK:lla alkaa olla kasassa taas melkoinen rykmentti.
 

el pebe

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Re: Bondra kömpii kolostaan ulos

Viestin lähetti Bondra#12

...
Nyt kun tuo puolustus on ehkä hieman huonolla mallilla, niin miksei kukaan ole muistanut miestä nimeltä Mikko Jokela? Moni ehkä muistaa vain "Joksun" mokat kentällä, mutta eiköhän Jokelakin ole kehittynyt jonkun verran, huomasin jo hänen viime visiitillä että mahdollisuuksia tulla huippupuolustajaksi on. Viime kauden Jokela pelasi AHL:ssä muistaakseni Albany river ratseissa, taidettiin valita muutaman kerran AHL:n viikon pelaajaksi. Mitä mieltä muut ovat? Tuskin toimitusjohtajamme (Kaarna?) parempaakaan kotimaista pakkia tänne saisi ilmaantumaan?

Ei kai se oikein ole mahdollista... Jokelallahan on vielä kaksi vuotta jäljellä sopimuksestaan Devilsien kanssa. Ei kaveri varmaan halua päästää NHL-mahdollisuutta lipumaan käsistä...
Mutta olisihan Jokela(kin) kyllä todellinen vahvistus SaiPan nykyiselle puolustukselle, aivan varmasti. Mutta ei kai häntä ainakaan pariin vuoteen Suomessa nähdä, muuta kuin lomilla.
 

mirasane

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Penguins, sympatiat Ässille
Terve taas!

Yllätyin kun huomasin, että minua on oikein nimeltä kaipailtu täällä. Olen ollut töiden kanssa kiireinen ja siksi viettänyt hiljaiseloa Jatkoajan suhteen. Hiljainen olen ollut ikävä kyllä myös siksi, että SaiPan suunnalta ei ole kuulunut mitään uutta.

Olen alkavalla viikolla menossa Lappeenrantaan ja todennäköisesti sen jälkeen laitan SaiPa-johdon tuoreet mietteet tänne. Jos teillä on mielessä kysymyksiä, joihin haluatte vastauksia, niin heittäkää privaviesteillä niitä minulle.

Ville Hämäläisen tilanne ainakin kiinnostaa. Vielä pari kuukautta sitten olin valmis potkimaan hänet pois joukkueesta, mutta nyt kun on käynyt ilmi, ettei parempia korvaajia näytäkään olevan tarjolla, alan kallistua siihen, että ehkä Vilille pitäisi antaa vielä yksi vuosi aikaa.
 

Ted Raikas

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Jep mirasane, taidat olla ainoa joka tietää vähän enemmän (varmaa tietoa) SaiPan kuvioista, tai ainakin pääset niihin edes jotenkin käsiksi, ja näin ollen tietolähteesi ovat suorastaan korvaamattomat. Niin ja tietenkin mielipiteesi asioista muutenkin... =)

Mitään suoranaista kysyttävää ei minulla juuri ole, lähinnä ne tulevat pelaajat tässä kiinnostaa. Kaikkihan tietää että SaiPan hankintalistalla on ne kaksi hyökkääjää, mutta kyllä yhtä pakkiakin todellakin kaivattaisiin. Voisit tiedustella Ileltä että onko aikomusta hankkia vielä sopivaa puolustajaa jos tiedossa on hinta/laatusuhteeltaan sopiva mies?

Mitä Hämäläiseen tulee, niin jos lähtee niin sitten lähtee. Ehkä niin on parempi, voihan olla että SaiPa ei nyt vain ole sopiva ympäristö kehitykselle ja sama suhteellisen vaatimaton taaperrus jatkuisi ensikaudellakin, oli tilanne mikä hyvänsä. Aika aikansa kutakin...

Tietysti Hämäläisen lähtö voi hatuttaakin erittäin kovin, varsinkin siinä vaiheessa jos korvaaja ei täytä Villen saappaita millään tasolla.
 

theref

Jäsen
Pajula?

Käväisinpä tuossa aikani kuluksi lukaisemassa muiden joukkueiden keskustelupalstoja ja Tapparan jälkipeleissä löytyy seuraavanlainen viesti.
Pirjetää on kyselty Columbukseen, Kuivalainen saattaa olla TPS:n mies, Pajula SaiPaan? Ainakin miehellä kokoa olisi. Asian todenperäisyydestä en tosin tiedä sitten yhtään mitään joten pyyhin käteni asiasta ainakin huhuilun osalta.

J-P Pajula, eihän sitä koskaan tiedä...
 

Vaicci#63

Jäsen
Toivon mukaan Ili ei osta kyseistä miestä siihen hyökkäävään rooliin,mutta jos Vili menetetään,Pajula olisi ihan hyvä vahvistus,ikää ei hänellä mielestäni ole paljoa
 

Veikko

Jäsen
J-P Pajula

Jiipee on isokokoinen pelaaja, jolla olisi mahdollisuuksia nousta ainakin liigan keskikastiin, mutta LIIKE on todella huonoa. Siis TODELLA HUONOA. Pelisilmä, kiekon suojaus, puolustusvelvoite, kädet...kaikki ok. Liike on Pajulalla todella suuri ongelma. Jos se olisi parempaa, olisi koossa vaarallinen paketti.
SaiPa voisi olla Pajulalle hyvä paikka pelata, mutta enintään 3.-ketjussa.
 

Pioneer

Jäsen
J-P Pajulan paikka SaiPassa olisi ehdottomasti nykymateriaalillakin nelosessa, sentteri kun on. Nelosen sentteriksi varmasti ihan käypä kaveri, kokoa piisaa ja jos pelikäsitys sun muut positiiviset avut ovat kehuttua tasoa, niin sehän nelosen sentterille riittääkin. Liikkeestä kyllä vastaa laiturit, nuoria minikiitureita nelosen laidalle sijoitettaneen.
 

Mane

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Ilves
Pajula pelasi viime kaudella lyhyellä Forssan visiitillä ymmärtääkseni laidassa. Ilveksessä Pajula on kuitenkin aina pelannut keskellä, täysin poikkeuksetta.

Forssan visiitin tehot, 5.1+8=9, kertovat saman tosiasian minkä katsomoonkin näkee. Jalat eivät riitä SM-liigaan marginaalipelaajaa kummoisempaan rooliin, heikommassa vauhdissa homma toimii.

Myöskään Pajulan laukaus ei erikoinen ole (tai sitten mies ei koskaan ehtinyt sitä näyttämään) ja kokoaan Pajula ei käytä.

Kädet, kiekon suojaus ja puolustaminen toki sujuvat hyvin, Veikon mainitsemista en kuitenkaan ole Pajulalta havainnut mitenkään säännöllisesti hyvää pelisilmää.

Köyhän miehen Hannu Mattila, ilman Hantan raudanlujaa lämäriä. Ihan kaikki osa-alueet jonkun verran Hanttaa huonompia, mutta osa-alueet samassa suhteessa, paitsi siis se lämäri.

Pajula tosin on sanonut haastatteluissa aiemmin, että nelosketjussa ei enää suostuisi pelaamaan. Lieneekö mieli sitten muuttunut, kun kukaan ei ole miehelle tarjonnut sopimusta?

Omien tietojeni mukaan Pajula olisi ollut suuntaamassa ulkomaille. Nelosketjussa Pajula kyllä paikkansa täyttää, mutta muuta ei ole syytä odottaa ja siksi Ilves miehen poistamisella tilaa raivasikin potentiaalisemmille pelaajille. Ikää on siis ensi kauden alkaessa 22 vuotta. Tosin jos otetaan taas Hantta esimerkiksi, niin se mies pelasi ensimmäisen liigaottelunsa vasta karvan alle 23-vuotiaana, ensin yksi totuttelukausi, sitten 26 pinnaa, yhden vuoden Itävallan visiitti ja sitten paukutti 30 pisteen rajan rikki SM-liigassa seitsemän kertaa peräkkäin (paras kausi 43 pistettä) kunnes lopetti. Toiset kehittyvät hitaammin, Pajulan kohdalla kärsivällisyys ei enää kolmatta kautta riittänyt.
 

Ted Raikas

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Kuulostaa tuo Pajula juuri sellaiselta pelaajalta jota SaiPan ei missään tapauksessa tulisi edes harkita... Toisaalta SaiPan tuntien juuri tuollaiset investoinnit ovat tuttuja ja tulos on sen mukainen.

Tervemenoa vaan ulkomaille... Pysyös kaukana Saimaan rannasta...
 

theref

Jäsen
Kyselin tuossa eilen enemmän Ilveksen asioista tietävältä kaverilta ja hän ei ollut kuullutkaan Pajulan "mahdollisesta" SaiPaan tulosta.

Eipä tuollainen kaveri minullakaan ensimmäisenä mielessä ole. Toisaalta, kun katsoo kaverin kokoa, kuvailuja kaverin pelityylistä, tilastoja liigassa tuon ikäisenä sekä tilastoja Mestiksessä, niin hieman hassusti tulee mieleen eräs kesken viime kauden SaiPassa pelannut kiekkoilija. Liigassa ensi laihoin tuloksin, sitten Ketterään silloiseen divariin kokemusta hakemaan ja takaisin liigaan, melkein valmiina pelimiehenä. Sittemmin miehen tie vei jopa maajoukkueeseen asti.

En siltikään lähtisi millekään Pajula-linjalle.

1 maalintekoon pystyvä hyökkääjä, mielellään right.
1 kovaan taklauspeliin pystyvä hyökkääjä.
Niin, ja ei se yksi pakkikaan kovin pahasta olisi!
 

axe

Jäsen
MTV3:n nettisivut uutisoi Hämäläisen Tapparaan siirtymisen yhteydessä seuraavaa:

"Hämäläisen siirtyminen Tapparaan saattaa aiheuttaa pelaajaliikennettä myös Tampereelta Lappeenrantaan. Ilveksessä ilman jatkosopimusta jääneen hyökkääjän Jari-Pekka Pajulan, 21, mahdollisuudet saada sopimus ensi kaudeksi SaiPaan paranivat, kun Hämäläinen lähti Tampereelle."
 

Pioneer

Jäsen
Melkoisen pitkään Hämäläisen siirrosta huhuiltiin, mutta aina viime hetkeen uskalsin sisimmässäni toivoa Villen jäävän kasvattajaseuraansa luomaan uraa huippukiekkoilijana. Eipä jäänyt. SaiPa on päästänyt tulevan maajoukkuemiehen ja todellisen helmen käsistään, onko tähän varaa? Yhtään Torea, Somppia sun muita A-nuorten mestareita väheksymättä, Vili oli ylivoimainen pelaaja mestaruusjoukkueessa, sen johtaja. Nyt Hämäläinen vahvistaa Tapparaa ja puhjennee Rautakorven laadukkaassa valmennuksessa täyteen kukkaan ja Tappara korjaa hedelmät. Ei näin.

Lasken kyseisen menetyksen suoraksi jatkoksi viime kaudella tapahtuneille katastrofeille Machuldan vuokrauksen ja Immosen myymisen jälkeen. Edellisissä tosin oli se hyvä puoli, että talous koheni, tässä ei ole SaiPan kannalta yhtään mitään hyvää.

Paskaa naamaan kannattajille, kun tämän luokan ikioma kasvatti heitetään pois.

Villen itsensä kannalta olen kyllä tyytyväinen. Jos ei SaiPasta 1-2 ketjuihin paikkaa olisi löytynyt, niin turha tänne olisi ollut jäädäkään. Hämäläinen on SaiPan johdolle sekä useammalle päävalmentajalle taitonsa ja osaamisensa jo useampaan kertaan näyttänyt, ja jos eivät vieläkään tajua mitä Hämäläisessä menettävät, niin hajotkoon siihen.

Tapparalta huippuostos, hinta/laatusuhde on taatusti Hämäläisessä kohdallaan. Eiköhän Tapparan jääkiekosta jotain ymmärtävä valmennustiimi anna Villelle paremmat mahdollisuudet kehittyä siksi, miksi Ville on kehityksensä puolesta ollut menossa jo kauan: huippukiekkoilijaksi.
 
Viimeksi muokattu:

Poison

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Vili siis menetettiin.. :( Noh, ei voi mitään.
Nyt herää vain kysymys siitä, että olisikohan Tapparasta tulossa joku SaiPaan päin..? Tuskinpa, mitä tuossa äsken Tapparan sopimuksettomia pelaajia kurkkasin, niin ei siellä ollut kuin Teemu Siren (Bluesin omistuksessa..?) ja Miro Laitinen, enkä kyllä usko, että Saipa näitä hankkii. Ja kait siitäkin olisi ilmoitettu nyt samalla, kuin Vilinkin siirrosta. Ellei sitten kyseessä olisi joku sopimuksellinen pelaaja.

Mielenkiintoista kyllä nähdä, miten Vilillä alkaa Tapparassa sujumaan...

Ja vielä mielenkiintoisempaa olisi kuulla, kuinka Kaarna tulee vielä kiroamaan, jos Vilistä kehkeytyy todellinen tähti..! :D
 

sannifan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Saimaan Pallo
Itseäni ei Hämäläisen menetys sureta. Ville on saanut mahdollisuuden, toivottavasti mies kehittyy Tapparassa, kenties jopa menestyy. Toivottavasti mies on sopivasti pätevä Tapparan dieseliin.

Hämäläiseen jotenkin konkretisoituu hokema, jonka mukaan SM-liigan pelit ovat ihan eri pelejä verrattuna vaikkapa A-nuorten SM-sarjan peleihin. Eräiltä tämä tahtoo aina välillä unohtua. Sitten se kyllä muistetaan kun kyseessä ei ole oma suosikki pelaaja.

Mikäs noissa viime kauden tapahtumissa niin katastrofaalista oli, eikös tapahtunut ollut puhdasta liiketoimintaa?

Aika paljon luvattu tuo, että Ville olisi Tapparalle vahvistus. Noh, olihan Tommi Sovakin SaiPalle! Kun eletään vielä muutama kuukausi, niin voidaankin jo ruveta suremaan Kallioniemen menetystä.
 

Aksu

Jäsen
Vilin kannalta ajateltuna valinta oli hivenen yllättävä. Rautakorven aikana pelaajat kehittyvät hyvin ja moni on puhjennut "kukkaan", mutta Vilin vaarana on sama asia kuin Saipassa. Riittääkö peliaika? Hyökkääviin viisikkoihin pääseminen (joka on edelleen SE Villen hallitsema homma) on tuskaista ja mitä hyötyä kehityksen kannalta on pyöriä nelosvitjassa. Eli lähes samoissa hommissa kuin Saipassa. Yllättynyt olen tavallaan...
 

Pioneer

Jäsen
Hämäläiseen jotenkin konkretisoituu hokema, jonka mukaan SM-liigan pelit ovat ihan eri pelejä verrattuna vaikkapa A-nuorten SM-sarjan peleihin. Eräiltä tämä tahtoo aina välillä unohtua. Sitten se kyllä muistetaan kun kyseessä ei ole oma suosikki pelaaja.

Kukaan ei voi väittää Hämäläisen epäonnistuneen aikuisten otteluissaan. Väitän kivenkovaan, ettei pelaaja nimeltä Ville Hämäläinen saanut missään vaiheessa miltään valmennusjohdolta tarpeeksi luottoa näyttääkseen todelliset kykynsä. Ajoittaisia käyntejä hyökkäävässä roolissa on nähty ja tulokset ovat olleet ok luokkaa nuorelle pelaajalle.

Surkuhupaisinta oli nähdä Ville Hämäläinen nelosketjun sentterinä viime kauden lopulla, ajalla, jolloin SaiPa oli heittänyt jo pyyhkeen kehään. Samaan aikaan Jesse "Sniper" Welling ja Olli "0+0" Sipiläinen näyttivät pedon luonteensa huomattavasti suuremmalla peliajalla 1/2 ketjuissa. Valmentajana toimi tuolloin jo Petri Skriko.

Ville Hämäläisen ura SaiPan edustusjoukkueessa oli ajoittaisia ilonhetkiä lukuunottamatta varsinainen murhenäytelmä, joka ei mielestäni missään nimessä johtunut pelaajasta itsestään. Taitoa piisasi, luottoa ei.

Peliaikaa Tapparassa ei välttämättä siunaannu ainankaan ensi alkuun enempää kuin SaiPassa, mutta Tappara on pelaajan itsensä kannalta huomattavasti kovempi kehityskoulu kuin SaiPa, jonka harjoittelun taso on surullisen kuuluisaa.

Mikäs noissa viime kauden tapahtumissa niin katastrofaalista oli, eikös tapahtunut ollut puhdasta liiketoimintaa?

Seuraan jääkiekkoa. En liiketoimintaa.

Lappeenrantalaisen jääkiekon imagon kannalta edellisen kauden rimanalitus pelillisesti, yhdistettynä raakaan pelaajapolitiikkaan, oli todellinen katastrofi.
 

Bondra#12

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Slovakia ja Washington Capitals (#12, #55)
Pettymysten pettymys

Niin vain Kaarna ja kumppanit päättivät näyttää ovea Ville Hämäläiselle. On sitä kyllä ennenkin nähty mihin lahjakkaan juniorin potkiminen pihalle johtaa, parhaimpina esimerkkeinä Antti Aalto ja Vesa Viitakoski. Hämäläinen on todellisuudessa vielä lahjakkaampi kuin edellämainitut olivat tuossa iässä, joten en voi millään käsittää miksi joukkueenjohto meni polttamaan sillat tämän tasoisen kaverin kanssa. Ville olisi ollut halpa ja hyvä, ehdottomasti muutaman vuoden sisällä SM-liigan eliittiä. Luuleeko valmennus ja muut että tämän hetken kokoonpanosta löytyy sopivampaa miestä kakkosketjuun? Luulevat varmaan. Minä en.
Tämä oli pahemman luokan virhe Kaarnalta, hän ei nimittäin Viliä enää takaisin saa samalla hinnalla kuin ennen.

Kiitos paljon Vilille ja toivon hänelle todella runsaasti peliaikaa oppi-isinään Barkovit, Ojaset, Tarvaiset, Mäntylät ja kumppanit. Kiitos myös Kaarnalle, munasit jälleen suuren osan joukkueen rakentamisessa. Kohtuutonta! Cipruksilla ja Kermaneilla ei lupaavaa junioria korvata. Toivottavasti Ylitorkko, Somppi ja Weckström saavat parempaa kohtelua.
 

Vaicci#63

Jäsen
ei perhana!!!Hyvä ili,siinä meni taas tulevaisuus parin kauden päästä.Toivon mukaan Ilkka hankkii KUNNON vahvistuksen hyökkäykseen eikä mitään Joenväärää tai sen tapaista.Miten Ilkka saa kaiken luottamuksen Saipan johdolta???Minun puolestani ILKKA KAARNA SAA PAINUA HEL*****N!!KIITOS ILKKA JA ELÄ TAKAISIN TULE.


Nyt jos Ili hankkii mielestään "laadukkaan" kakkoslaiturin,niin mahtaa kisapuisto pullistella....................nimittäin TYHJYYTTÄÄN.:mad: :mad: :mad:
 

Basso

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Mitä on opittu viime vuodesta?

SaiPassa on edelleen paljon avoimia kysymyksiä!Toivottavasti seuran johto/valmennus on ottanut opikseen viimeisen vuoden aikana tehdyistä virheistä, joita olivat ainakin pelaajahankinnat (vrt. Welling, Lehtinen, Sova, Rebolj) ja valmennusmetodologia. Jälkiviisaus ei tietysti auta mitään, mutta tyhmä ei ota virheistä oppia! Mitä uutta seurajohto/valmennus on siis oppinut viimeisen vuoden aikana - siinäpä kysymys ensi kautta ajatellen???

Pelaajamateriaali ei suuremmin häikäise, ja puolustuksen osalta se on kaikkea muuta kuin playoffs-tasoa. Huono tuo materiaali ei kuitenkaan ole, pikemminkin kehityskelpoinen ja/tai tasapaksu Machuldaa lukuunottamatta.

Avainkysymys ensi kautta ajatellen on: Miten joukkue kehittyy kesän ja syksyn aikana? Tästäpä siis seuraavaan kysymykseen: Miten saadaan luistin jatkossa paremmin liikkumaan ja miten saadaan oikea pelisysteemi joukkueelle luotua? Uskon että, SaiPankin jengi oikein valmennettuna saadaan kyllä taistelemaan niistä sijoista 5 - 8. Esimerkkinä ovat viime kaudella Kaanit ja JYP sekä SaiPa Mälkiän / Jaatisen alaisuudessa. Onko fyysinen valmennus osaavissa käsissä?... kysymys on kyllä ajankohtainen. Immonenhan kertoi, että TPS:ssa treenataan selvästi laadukkaammin. Voisko Mirasane tai joku muu paremmin tietävä kertoa, miten SaiPa valmistautuu ensi kauteen?

Toivoa sopii, että Kaarna ei haukannut (taas) kakkaa, kun päästi Hämäläisen pois! Kuitenkin pidemmällä aikavälillä verrattuna (viimeiset 10 v.) muihin yhtä suurilla pelimerkeillä pelaaviin liigaseuroihin on Saipan johto ollut kuitenkin pitkäjänteinen ja fiksu. Toivotaan vaan, että SaiPalle ei tule toista hutivuotta liigassa.:eek:
 

theref

Jäsen
Kyllähän tuosta Vilin Tapparaan siirtymisestä hieman paska maku jäi suuhun. Tappara-fanit suunnittelevat Vilille 3-ketjun sentterin paikkaa. SaiPassa Vili ei tainnut juuri koskaan päästä kolmosen keskelle. Paikka oli joko nelosen keskellä tai sitten kolmosen laidalla.
Ikävä tulee Vilin lättysyöttöä joka tuon ikäiselle pelurille oli vertaansa vailla.
Johan tässä moneen kertaan onkin todettu se seikka, että Vili ei koskaan oikein saanut sitä näytönpaikkaa. Se on ikävä tilanne. Minun muistikuvieni mukaan Vili ainakin pelaili oikein hyvin, aina kun keskelle pääsi edes jonkintasoisten kaverien kanssa.

Mielenkiinnolla tässä nyt odotellaan Kaarnan vastavetoa. SaiPa ei mielestäni ole juurikaan vahvistunut viime kaudesta. Melkeinpä päinvastoin. Molaritilanne on kyllä kohtuullinen, mutta puolustus pelottaa aika pirusti. Hyökkääjistössä on hyvä alku, mutta ne pari miestä sieltä vielä uupuvat. Jos Ili tosiaan meinaa jostain sellaisen 1-2 ketjun miehen saada, joudun oikein ihmettelemään että minkä kiven alta sellainen kaivetaan? Ei sellaisia miehiä enää heinäkuussa ja elokuussa mistään try-outille tule. Kyllä ne try-out miehet sitten ovat niitä hiippareita jotka tappelevat noista 3-4 ketjun paikoista.

Hieman sekavaksi tämä tilanne mielialan vetää. Oikeastaan kaikki muut joukkueet alkavat olla kasassa. Pelicanskin ilmoitteleepi kuulemma torstaina ensi kauden joukkueensa viimeiset pelaajat. Voimme vain odotella SaiPan vastausta asiaan.

Toivotaan että tämä huhu ei pidä paikkaansa, mutta kuulinpa sellaistakin tosiaan, että SaiPalla voisi olla suurempaa ilmoitettavaa pelaajarintamalla vasta heinäkuussa...

Uuge Kojolan sanoja mukaillen, "elämme mielenkiintoisia aikoja veljet ja sisaret."
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös