SaiPa - HIFK La 15.1.2005

  • 12 200
  • 63

Owen

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK, Liverpool
Viestin lähetti Kempes
Päivän päämatsia alkaa kuitenkin klo 14.30, kun Pool voittaa Munan 3-1!

Tämä on täysin totta! Ja Morientes iskee kaksi!

Saipa-IFK pelistä sen verran, että tiukka vääntö tulee. Jos tehdään eka maali, voitetaan.
 
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool
Jaahas. Harkins sitten päivystää tämän ottelun pöntöllä eli pitää hieman justeerata ennustustaan. Peli kyllä päättyy edelleen 1-5, mutta Harkinsin saldoksi jää nyt valitettavasti vain 0+1. Laineen heivaisin kyllä minäkin pois Pirjetän kentästä. Ei ole Mikko vakuuttanut koko kaudella ollenkaan. Luulenpa että pelin aikana Jakke siirtyykiin Pirjetän laidalle. Toivottavast Holma on saanut babyfattinsa pois sillä nyt on näytön paikka ykkösen keskellä.

Ps. Samaa mieltä Kempesin ja Owenin kanssa Poolin pelistä. Lopputulos vaan on 2-0 ;). All against muna...

Edit: typo
 
Viimeksi muokattu:

Snakster

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Viestin lähetti Kempes
Miksi Laine edelleen Pirjetän vierellä? Laine teki viimeksi maalin, muttei vakuuttanut esityksellään niinkuin ei koko kautena. Tietysti lähtökohtana on, että voittavaa joukkuetta ei muuteta. Mutta kyllä Rudyn paikka on Pirjetän vierellä Laineen yhdestä onnistumisesta huolimatta.

Kyllä tässä on minusta nyt mahdollisuus saada toimivan kakkosketjun lisäksi myös toimiva kolmonen. Tokikaan kolmosen toimimattomuus ei ole ollut pelkästään Turresta kiinni, mutta näkisin, että Ruutu kolmosessa saattaa saada pientä säpinää ja uutta tekemistä Vihkolle ja Hirsolle.

Kakkosen roolitus puolestaan M Laineen kera on jotenkin järkevämpi, sillä snaipperi siitä on tähän asti puuttunut. Josko Lainekin alkaisi vähitellen saada paikoista sisään tuossa pelatessaan.

Nelonenkin voi olla varsin energinen ja terhakka ryhmä, eikä kiekollinenkaan peli aivan onnetonta ole.

Pakkiosasto on edelleen ohkainen, mutta kaksi ekaa paria pelaa varmaan suurimman osan ja Kultanen - Laine sitten jämäminuutit. Loukkaantumisiin ei kuitenkaan ole nyt yhtään varaa.
 

redpecka

Jäsen
Harmi, ei toteutunut meikäläisen projekti Lpr:aan lähdöstä. IFK olisi ollut kiva nähdä joskus vieraissakin, kun ottavat huolella daijuun ja olisi kuullut ehkä muunkinlaista läppää ottelun tiimellyksessä kuin että vittu noi pääsiäistiput ei osaa ottaa taklauksia vastaan ja vittu toi henriksoni on katkera hifkille.

Seuraavat seikat olisivat kiinnostaneet minua:

-Onko Lappeenrannassa lunta?
-Haiseeko Kaukas?
-Kahisevatko toppatakit vastakkain uusitun hallin levennetyillä käytävillä?
-Raikaako SaiPan maalien jälkeen "SaiPa, SaiPa, tää on SaiPa.."?
-Onko totta että jäällä pyörii heijastettu sputniklogo, vai onko vain urbaanilegendaa?
-Onko Antissa, anteeksi Birrassa hyvä meininki?

Ei helvetti, mä otan kohta pirssin.

Ja mitä Maddeneista, onhan meillä aina liigapörssi.
 

Taffel

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Viestin lähetti Yxsarvinen


Seuraavat seikat olisivat kiinnostaneet minua:

-Onko Lappeenrannassa lunta?
-Haiseeko Kaukas?
-Kahisevatko toppatakit vastakkain uusitun hallin levennetyillä käytävillä?
-Raikaako SaiPan maalien jälkeen "SaiPa, SaiPa, tää on SaiPa.."?
-Onko totta että jäällä pyörii heijastettu sputniklogo, vai onko vain urbaanilegendaa?
-Onko Antissa, anteeksi Birrassa hyvä meininki?

-On
-Tällä viikolla kyllä
-Kyllä(täkäläiset juntit pysähtyvät keskelle käytävää)
-Raikaa(nykyisin harvinaista herkkua)
-Totta on
-Ei ole


Ja pakollinen veikkaus: SaiPa voittaa tai HIFK, tai sit tuleepi tasuri eli rankkariskaba...
 

rico

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
SaiPan nousun PITÄÄ alkaa tänään. Hallissa on todennäköisesti runsaasti väkeä, ja jokaikiselle katsojalle tulee osoittaa miksi halliin kannattaa tulla myös seuraavaan peliin.

Millään eetuqvist-maisella neppailulla voittoa ei tänään tule, vaan maalille pitää painaa apinan raivolla ja hakata, riippua, repiä, roikkua ja tehdä kaikki, jotta kiekko ei omiin mene.

Tämä on se ottelu, jossa Frank Banhamin, Petr Sachlin ja Jarmo Myllyksen tulee kantaa tätä joukkuetta. Siitä näille miehille maksetaan. Minä henkilökohtaisesti odotan näkeväni todella kovalla sykkeellä pelaavan SaiPan. Nyt jos koskaan pitää myöskin Kalle Kermanin esittää kaikki mitä osaa.

IFK:n joukkue on kauttaaltaan graniittia, pakistossa mahdollisesti kolme liigan parasta pakkia, yksi ehkä jopa maailman paras, maalilla pelaa NHL:n yksi parhaista maalivahdeista, hyökkäys on Euroopankin mittakaavassa kärkeä.

Jos SaiPa tänään häviää, tämä joukkue unohdetaan. Voitolla SaiPa pelaa itsensä monen katsojan mieleen.

Tunnelma ottelussa tulee olemaan varmasti kuuma, katsomossa metelistä vastaa HIFK:n 150 hengen fanijoukko, joka on aina Lappeenrannassa vieraillessaan ollut urheilullinen ja rehti.

Eikun hallille!
 

mop1978

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK , Aston Villa
Eikö siellä Lappeenrannassa ole ketään muuta tuonne radion puolelle laittaa?
Sillä saralla voisi tuota scouttausta myös harrastaa , ei tuon ukon puheista saa selvää kummassa päässä kenttää kiekko on tms.
Eikös tällä kaverilla ole se "hyvät kanat" tjms. lausahdus mikä tulee aina vierasjoukkueen maalin jälkeen?
 

Pleksi(t)

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Vaikeata näyttäisi taas olevan Lappeenrannassa. Ei voi ymmärtää miten peli siellä tökkii aina niin pahasti, osansa tässä on tietysti kotijoukkueellakin, mutta parempaan pitäisi silti pystyä. Viimeksi voitto yhdellä maalilla, viime kaudella taisi tulla peräti 1 piste Saipan kotiluolasta.

1 maali voisi taas vapauttaa touhun, mutta taisi olla Saipa ensimmäisessä erässä niskan päällä. Harmittaa silti vähän ettei tullut lähdettyä paikan päälle, nettiradion ja selostajan mukaan hyvää meteliä ajoittain pitää vierasjoukkuen kannattajat. Hyvä että toiseen erään on saatu se villi rumpali pois selostajan vierestä, jokseenkin ärsyttävää kuunnella kun joku paukuttaa koko ajan jotain kattilaa tai ämpäriä mikin vieressä.

Edittiä: paskat, siellä se vieläkin paukuttaa, nyt oli jo toisenkin rytmin keksinyt. Nää ne osaa provota radionkin välityksellä.
 

Pingu

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Jukurit
Viestin lähetti mop1978

Eikös tällä kaverilla ole se "hyvät kanat" tjms. lausahdus mikä tulee aina vierasjoukkueen maalin jälkeen?
Voi harmin kana! Joutui Eero Tauru tänäänkin sanomaan.
Itse kyllä edelleenkin tykkään hänen selostuksistaan, mutta en välttämättä ihan koko ottelua jaksa kuunnella.
 

-BR-

Jäsen
Suosikkijoukkue
HELSINGIN IFK, DEFC #1
Yllättäen Lasse tekee 2-0 YV:lla. Olisi mukava tietää oliko kuvio sama kuin kotona Ässiä vastaan... Ainakin syöttäjät on samat.
 

Ramses

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
0-3

Hank Pikkarainen saalistanut jo 0+2 ja edellisessä pelissä 0+3 alkaa lunastamaan häneen kohdistuneita odotuksia. Alkukaudesta todella suuri määrä hasardeja ja silti Ara antoi luottoa ja hyvä niin.
Ja Vokounista sen verran että nyt on kyllä todella luotettava kassari täytyy vaan toivoa ettei NHL alkaisi tällä kaudella. Lisäksi Teemu Laakso sai uransa toisen syöttöpisteen. Tästä on hyvä jatkaa.
 

hifk_rulez

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK / Man Utd / BVB
Kahden pelatun erän jälkeen tilanne näyttää todella hyvältä. Nettiradion selostuksen kautta saanut käsityksen, että saipa hallitsee, mutta hifk tekee tärkeimmät eli maalit. Vokoun on kyllä taas erittäin varma. Kuten edelläkin mainittiin, niin toivon myös, että nhl on tält kaudelt kuopattu, jotta saamme nauttia vokounin otteista jatkossakin. Toivottavasti hifk ei lähde liian lepsusti kolmanteen erään, vaan pitää jatkaa luistelua kunnolla, ettei käy kuten monesti aiemmin, no hätä eiköhän vokoun varmista viimeisenä lukkona! =)
 

peruna

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingfors IFK
Mikko Lainen teki maalin! Nyt on aika laittaa risti seinään sen verran harvinainen tapahtuma tämä on. Nyt kun vielä Vihko onnistuisi läpiajomaalin teosta niin luultavasti lähi-idän kriisi/sota selviää. Tosi hienoa on, että Hank Pikkarainen on saannut pisteitä aikaan viime aikoina.

Pelihän on selvä - HIFK ottaa kolme pistettä. Nyt enää jännätään tuleeko Vokounille nollapeli ja voittaako Rauman Lukko.
 
Suosikkijoukkue
HIFK, ManU,MIFK
Jepjep. Voitto tuli sekä ManU:lle (terveiset Kempekselle ja kumppaneille) että IFK:lle. Vokoun ei ikävä kyllä pitänyt nollia, mutta varmaa peliä häneltä ja jos oikein arvaan maalista ei miestä voi syyttää. Vai voiko? Kommentteja ottelusta. Harmittaa, kun itse ei päässyt mukaan.
 

rico

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Todella munaton esitys SaiPalta, kuinka tuota touhua muuten voi edes kuvata? Isot miehet pelkäsivät kaukalossa, mikä näkyi ylenpalttisena hätäilynä ja roiskimisena. Yleisesti ottaen pelistrategiana oli lerppu päätyyn ja Teemu Paakkarinen/muu kääpiö perään. Ei auttanut, kun Vokoun katkoi rännikiekot ja siirsi kiekon puolustajille. IFK oli ihailtavan itsevarma ja liikkuva, myöskin fanit pitivät loistavasti ääntä.

Pirjetä kaivoi toisessa erässä kikkavarastostaan jalkakikan, SaiPan pakit jäivät kuin seisomaan ja loppu on historiaa. Jamo pyörii varmaan vieläkin. Pirjetä oli tänään sillä tasolla kuin kuuluukin. Pikkarainen on HIFK:n todellinen helmi Laakson ohella. Varsinkin ensin mainittu vakuutti allekirjoittaneen tänään.

Zidlicky oli tänään kuitenkin kaukalon herra, nähtiin jalkakynää, nähtiin kärkivipua, taklauksia, kuumenemisia ja upeita lättysyöttöjä. Zidlickyn kaltaisia väriläiskiä kansa jaksaa lähteä katsomaan.

Kuhta teki läpiajomaalinsa nostolla oikeaan yläkulmaan, Laine taas viimeisteli maalin vierustalta irtokiekon sisään, Hirschovitsin maalin Jarmo saa ottaa omaan piikkiinsä. PIDÄ SE MAILA JÄÄSSÄ HYVÄ MIES.
 
Viimeksi muokattu:

Frankie

Jäsen
Suosikkijoukkue
평양시 IFK, Philadelphia Flyers, Arsenal FC
En itse koulukiireiden takia lähtenyt Lappeenrantaan.

Peliä en siis lähde kommentoimaan.

Siitä huolimatta kiitos Vokoun jälleen kerran !!!!
 

NWih

Jäsen
Suosikkijoukkue
stadin punapaidat
Mitä helvettiä se Laine on popsinu???

Jotain kummaa on kyllä IFK:ssa tapahtunu, kun Laine on tehny maalin kahdessa perättäisessä ottelussa. No olihan se kauden eka tietysti täysin Nissisen lahja ja tota tän päivästä en ollut paikan päällä todistamassa, joten en osaa sitä kommentoida, mutta silti. Meinaako Mikko pelata ittensä ens kauden joukkueeseen???

...Laine vois ruveta opettamaan Joneakin maalinteossa.
 

Vaicci#63

Jäsen
Kyllä oli fiilistä pelissä. 4103 katsojaa taisi olla ottelua seuraamassa. D-katsomot olivat pyhitetty HIFK-faneille ja kyllä ne siellä mekkalaa pitivätkin. Helvetin hyvä fiilis hallilla, iso käsi helsinkiläisille. Tosin eräiltä henkilöiltä tuli seisomakatsomossa aika lapsellista juttua ja kolmannessa erässä kyseiset henkilöt sitten lähtivät Herra A:n ja nukkumatin matkaan.

Sitten itse otteluun. Pirjetän maali oli kyllä illan komein ja kertoi Hirson maalin ohella SaiPan puolustajien tasosta. SaiPan maali oli räkämaali, läheltä seuranneena voin sanoa että lähes maaliviivalta pääsi Nokelainen sutimaan sisään. Ei ollut Vokounilla hirveästi mahdollisuuksia.

Vokoun pelasi kelpo ottelun. Pariin kertaan kiekot pomppivat vähän vaarallisesti, etenkin ottelun alkuvaiheessa kun SaiPalla oli hienoinen ote pelistä. Ensimmäinen erä oli hyvää SaiPaa, tosin paikoista ei saatu sisään. Ekan erän jälkeen kotijoukkue olisi voinut olla kolmen maalin johdossa.

Hifkistä mainittakoon Pirjetä ja Zidlicky. Varsinkin Laiska-Lasse oli vaikea pideltävä ja pelasi omalla tasollaan koko pelin. Zidlicky taas, noh, Rico kertoi jo kaiken.

SaiPasta ei oikein noussut ketään esiin. Malmivaara oli kuitenkin joukkueen parhaimmistoa tänään. Banham laukoi pari kertaa, mutta muuten oli aika hiljaista. Ja en yhtään ihmettele SaiPan ongelmia maalinsuulla : Myllys ei todellakaan ole enää parhaassa vedossa.

HIFK pelasi tänään rauhallisesti, tosin ensimmäinen erä tuntui erittäin vaikealta. Joukkueella oli 7 erittäin hyvää maalipaikkaa, 4 maalia, yksi tolppa ja kaksi muuta Myllys koppasi. SaiPa taas ei osannut hyödyntää mahdollisuuksiaan.

edit : SaiPan ylivoima oli karmeaa katseltavaa, yhdestä maalista huolimatta.
 
Viimeksi muokattu:

siesta

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, KooKoo
Viestin lähetti rico

Kuhta teki läpiajomaalinsa nostolla oikeaan yläkulmaan, Laine taas viimeisteli maalin vierustalta irtokiekon sisään, Hirschovitsin maalin Jarmo saa ottaa omaan piikkiinsä. PIDÄ SE MAILA JÄÄSSÄ HYVÄ MIES.

Olihan se Kuhdan maali varma sijoitus, mutta hirveä pulla kävi ennen sitä, kun kiekko kimposi SaiPa-pakin luistimesta suoraan Kibelle läpiajoon.

Turpaan tuli lähinnä viimeistelytaidon puutteen takia.

HIFK käytti paikkansa hiton hyvin, SaiPa oli tuttuun tapaansa tehoton. Eikä ollut taaskaan voittavaa maalivahtia. Pörräys oli ajoittain ihan hyvää mutta kulmissa peli kuitenkin pyöri liikaa.

Ja niin kuin Vaiccikin kirjoitti, SaiPan ylivoima oli todella mielikuvituksetonta.

Kisapuiston kirkossa oli meteliä HIFK:n suuren fanijoukon ansiosta, siitä iso plussa heille. Kuulin, että joku lähti putkaan jo ennen peliä ja pari poistettiin hallista ottelun aikana, mutta tekevällehän sattuu.

SaiPalla tosiaan ekassa erässä muutama loistopaikka, Nokelainen nosti läheltä maalin yli Vokounin maatessa jäissä ja Kerman ei osunut tyhjillään olleeseen maaliin.

Kolmannessa erässä SaiPalla taas useita paikkoja, mutta ei ollut onni myötä ei.
Mielestäni tänään SaiPan parhaita Hirvonen, Kokko, Skyttä ja Malmivaara.
 

Aksu

Jäsen
Pelistä sanokoon joku muu kaiken, mutta tämän kauden perisynti kotipeleissä eli tehottomuus hyvissä eka erissä ratkaisi päivän väännön. Meillä oli saumat (ja erittäin hyvät itse asiassa) pistää maali tai kaksi ja lähteä ottamaan vastaan kaverin rynnistystä. Nyt kävi perinteiset eli maaleitta jäätiin ja kaveri hoitaa homman toisessa erässä kotiin.

Parempi voitti. Hifki vei toisen erän myös pelillisesti ja kolmannessa jäädytti pelin pelailun asteelle.
 

Bauer

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liverpool
Todellakin kiitokset loistaville HIFK-faneille siitä, että toitte tunnelman Kisapuiston "kirkkoon", kuten siesta hyvin kuvasi. Peliä on heti paljon mukavampaa katsoa kun katsomossa on fiilistä. Kovan kannustuksen lisäksi lahjoititte varmaan ylätasanteen pubille mukavan summan euroja, joten kiitos siitäkin. Varsinkin ennen ottelun alkua oli hienoa katseltavaa se teidän heilumisenne toisesta päästä. Minkään muun SM-liigaseuran fanit eivät saa vastaavaa mekkalaa päälle. Tai ehkä SaiPan...;)

Hyvin SaiPan joukkue taisteli tänäänkin, mutta kun avauserän monista paikoista ei saatu maalia, niin otteet alkoivat mennä vähän puristamiseksi ja Hirschovitsin maalin jälkeen jumi alkoi jo puskea muutamilla pelaajilla päälle. HIFK pelasi erinomaista puolustuspeliä, ja teki SaiPan hyökkääjien pelinrakentelun vaikeaksi. Eihän tässä sen kummempia, HIFK teki paikoista maalit, SaiPan puolustus taas toimi ajoittain surkeasti.

SaiPan ykkösketju oli jälleen kerran Kohon kenttä. Varsinkin Paakkarinen pursusi energiaa. Lähellä oli nujakka Marekin kanssa, mutta eipä kehdannut Zidlicky sitten lähteä. Ymmärrän sinänsä kyllä täysin Zidlickyä, mitä järkeä olisikaan järjestää itsensä suihkuun kun peli oli vasta puolessa. Hyvät säännöt tappelujen suhteen täällä Euroopassa. Myös Sachl pelasi ihan hyvän pelin. Suvanto ei ihmeitä esittänyt. Tosin ei miehen ketjukoostumuskaan ollut mielestäni mikään paras mahdollinen. Jamoa en jaksa syytellä, mutta kyllä niistä otteista jotenkin heijastuu tietynlainen epävarmuus.

HIFK:sta vakuuttivat todella varma Vokoun, paljon pelannut Pikkarainen ja komeasti maalannut Iso-Lasse. Karalahti taas oli ihmeen kankea. Jere oli kyllä kaukana siitä äijästä, jonka piiska lauloi useasti siniviivalta silloin joskus. Näytti ettei Jerellä ollut mikään paras fiilis päällä. Paljon hän kuitenkin sai pelata.
 

Andi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, Tappara
Oli joo todella hyvä metakka IFK-fanien järjestämänä kisapuistossa.

Niistä Saipan avauserän paikoista olisi kyllä pitänyt sutia maali tai kaksi mutta ei voi mitään jossei kelpaa =) Pari kertaa kiekko lipui jo Vokounin alikin mutta vain maalin ohi. IFK ei puolestaan saanut oman siniviivan jälkeen ollenkaan omille.

Toisessa erässä sitten IFK näyttikin miten maaleja tehään ja peli sillä selevä. Ottelun puolenvälin jälkeen alettiin jopa taklauksia nähdä. Ja pientä haastamista tosiaan oli puolin ja toisin.

Dumarina Levonen piti pelin hyvin hanskassaan.

Vierailijan pelaajista edellämainittujen lisäksi on annettava pojot Laineen todella pirteälle pelille, joka maalilla palkittiinkin.

Saipa oli taas tasaisen hyvä ;)
 

ElBimbo

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Melkoista perusneppailua koko peli. Ensimmäinen erä SaiPalta hyvä, mutta kun SaiPan viimeistely oli mitä oli ja vastassa huippuveskari niin 0-0 tilanteesta katsojat kaljalle. Toisen erän alussa HIFK:n fanitkin näkivät, että Jamolla taitaa olla viimeinen kausi menossa ja loppu menikin perinteisen kaavan mukaan SaiPan kannalta katsottuna.

HIFK:n faneja oli saapunut Kisapuistoon ihan kiitettävästi. Peliin tullessani parkkipaikalla amerikan meininki päällä; ilotulitusraketteja ja iloisella mielellä matkassa olleiden fanien laulamista. Viime launtain matsiin verrattuna paljon parempi tunnelma, vaikka turpiin tulikin.
 

Digwiid

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Pittsburgh Penguins
Viestin lähetti Tulppu
Yökerhot: NiteTrain nuorisolle, Cännäri parikymppisille, kaikki muut Dorikseen (Hotelli Lappee) Iltaäthti (kaukana, teekkarimeno, tosi ei vkonloppuisin)

Kaljapubit: Birra (jälkipelit) Old Park (Irkkumenoa) Billy Kid (edellisen vieressä, saluunamenoa olevinaan, hyvä viskivalikoima) Toteemi (RockRock ja örrör) Pub55 (Kts.Toteemi) OldCock (Brittipub-tyylinen ratkaisu, ihankiva, vieressä mahdollisuus tutustua naiskauneuteen vähissä vaatteissa)

Lisää tietoa löytyy esim. vapaan keskustelun lappeen Ranta - ketjusta.

Kyllä mun mielestä "siinä kylässä" on aika paljon kaikenlaista.

ja kyllä, itse olen Helsingistä.

Joo mä tiedän nää paikat mut noi ei täytä bile paikan tatusta ;) ,bile ja normi ei ole sama asia.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös