SaiPa - HIFK La 1.4.2006 Klo 17.00

  • 29 233
  • 155
Tila
Viestiketju on suljettu.

HJL

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Katso Pallo, Vancouver Cancouver
Kyllä rupeaa jo pikkuhiljaa jännittämään, kun pelin alkuun on enää runsaat pari tuntia. Tällä kertaa olisi todella mukavaa, jos IFK tekisi sen ekan maalin. Vaihteeksi. Jos vaikka nähtäisiin sekin ihme, että SaiPa ei tule kertaakaan ottelusarjan aikana tappiotilanteesta tasoihin ja ohi.
No, usko on vieläkin kova. IFK hoitaa.
 

Apassi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Täytyy kyllä todella toivoa, että nuo IFK:n ilmoittamat ketjukokoonpanot ovat vitsi. Mitä järkeä näissä nyt on? Itse olisin lähtenyt liikenteeseen pienillä muutoksilla, kuten Hirso ykkössentteriksi Tonyn ja Luttisen kanssa. Hauhtonen olisi pelannut välillä Laakkosen ja Järvisen kanssa. Me ollaan eniten Saipaa jäljessä energisyydessä, joten neloseksi Fagerstedt-Porthen-Laine ja White penkille. Nyt White pelaa Salmelaisen ja Laakkosen kanssa. Vähän huono hetki ruveta rankaisemaan pelaajia huonoista esityksistä.

Muutamia huomioita IFK:n peluutuksesta. Käsittämättömiä juttuja. Minkä takia IFK:n ykkönen pelaa useasti kotipelissäkin Saipan ykköstä vastaan, kun ne on jatkuvasti kusessa omassa päädyssä. Sitten tämä alivoima viime kotipelissä, jossa Saipa teki ratkaisumaalit. Ensin kerjätään verta nenästä laittamalla pakeiksi Texas Rangers Pikkarainen ja Turunen. Eihän siinä voi kun omissa soida. Tämän jälkeen laitetaan 5-3 av:ssä aloitukseen White, joka on tilastoiden mukaan pudotuspeleissä ollut IFK:n heikoin aloittaja ja taas heiluu. Ei ymmärrä.

Ylivoimalla annetaan vastustajille 2-1 tilanteita ja läpiajoja. Näyttää ihan nelosdivarin salibandymatsilta.

Nyt herätys.
 

ultrar

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Arsenal
Mielenkiintoisia kokeiluita Sheddeniltä, itse olisin rakentanut ketjut toisin, en löydä mitään ideaa noista. Henriksson tuomarina on aika käsittämätöntä, toivottavasti Hannu ei ole taas vietävissä Mällin toimesta ja antaa jäähyjä muistakin kuin uimahypyistä. Taklata ei tänään saa, se pitää HIFK:n muistaa ja jos vastustaja taklaa, niin pitää muistaa heittää Jurkat siihen, siinä voiton avaimet tänään. Raikkaalta oli muuten aika Bubimainen kommentti, jos Saipa tänään voittaa, niin on vahvoilla mennä jatkoon sarjassa. Kuinka lasket prosentit, jos HIFK voittaa tänään? Itse olen sitä mieltä, että HIFK on kummassakin tapauksessa vahvoilla tässä sarjassa.
 
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool
Toivottavasti tuo Henrikssonin laitto päätuomariksi tähän otteluun on sm-liigan aprillipila? HIFK järjesti jo pilansa kakkosketjullaan. Mikäs on Saipan aprillipila? Vai tunnetaanko niin idässä edes aprilliperinteitä? Ajoin juuri play-offpartani pois ja laitoin päälle keltaisen paidan. Tää on niin meidän peli...
 

Meedio

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Atletico Madrid
punaiset_lasit kirjoitti:
Toivottavasti tuo Henrikssonin laitto päätuomariksi tähän otteluun on sm-liigan aprillipila? HIFK järjesti jo pilansa kakkosketjullaan. Mikäs on Saipan aprillipila? Vai tunnetaanko niin idässä edes aprilliperinteitä? Ajoin juuri play-offpartani pois ja laitoin päälle keltaisen paidan. Tää on niin meidän peli...

Samoin täällä parta pois ja pää keltaiseksi jotta... Onhan tulossa pääsiäinen!!
 

Johannes

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, jääkiekko.
Laakkonen-White-Salmelainen on kieltämättä mielenkiintoinen kokeilu. Salmelaisen peluuttaminen Whiten kanssa samassa ketjussa tarkoittaa sitä, että Whiten jääaika lisääntyy taas dramaattisesti, ei kuulosta hyvältä. Onneksi Schnabel ja Saarinen ovat taas takaisin rosterissa tänään, koska Jere sen seurauksena vähentää jääaikansa kohtuulliseksi, samoin Hannu Pikkaraisen minuuttimääriä jäällä voidaan vähentää järkevälle tasolle.

Peli ratkeaa tietysti taas ihan perusasioihin eli mv-peli, yv ja av, sekä yksittäisten pelaajien nousu pelin ratkaisun tekijäksi ovat avainasemassa. Toivottavasti Hannu Henriksson ei ota iso roolia tänään. HIFK:lle avausmaali on myös iso juttu, jota ei voi todellakaan väheksyä. Enää ei uskalla ennustella voittajaa, antaa pelin sen näyttää.
 

kolome

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Jännittävä peli tulossa. Toivottavasti Hannu on tajunnut että jääkiekko-ottelussa on kaksi joukkuetta. Itse en päässyt mukaan reissuun, mutta toivotaan että kaikki IFK-fanit antavat Lappeerannassa kaikkensa IFK:n voiton eteen. Illan ottelu ja koko ottelusarja IFK:lle 2-4.
 

Battle Ankka

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, IPPPK, Ässät
Jospa Hannu tekisi Tom Of Finland Laaksoset ja unohtaisi tulla paikalle?
 

Kuvernööri

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Harvoin on ollut näin luottavainen olo. Mielenkiintoisia ketjukokeiluja, erityisesti kakkosen osalta. En tuomitse ennen kuin näen radiosta. Tänään IFK pelaa fiksun pelin ja voittaa 0-2. Ei mulla muuta, odotellaan...
 

BigRedCat

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Nyt HIFK on näytön paikka!!! Jos tämän hoidatte niin hyvä. Jos ette niin olen jo melko varma siitä että loma on edessä. Sheddenilä olisi paikka näyttää osaamistaan ja kyykyttää Mälkiää ja Henriksonia oikein olan takaa. Kentistä päätellen HIFK lähtee pelaamaan suhtkoht varovaista peliä.

Nyt sellanen meteli päälle siellä katsomossa kaikki HIFK-fanit että Sptnikit ei muista että tää on niiden kotimatsi. Nyt HIFK näyttäkää että se voitontahto on edelleen tallessa!!!
 

rainman

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Hirveä on paikka olla kotona ja jännittää miten matsissa käy. Omalta kannalta harmi, että torstain peli tuli tellusta eikä nyt. Näin varmaan pohtii kaikki Helsingissä asuvat.

Luotto on kova mutta tässä voi käydä ihan miten vaan. Pieni virhe kolmannessa/jatkoajalla ja rantapallona luoksesi pompin. Kova liikehän se tietty meidän ase on eikä haittaisi yhtää jos Viitaluomakin tekisi jostain läpiajosta/ylivoimahyökkäyksestä ihan maalinkin. Pari paikkaa on pojalla ollut mutta ei ole maistunut.

Sarja on ollut hieno ja sellaisena jatkukoon vielä maanantainakin, eikös sovita näin?!?

Saattaa muuten pari tupakkia mennä matsin aikana...
 

Fist of God

Jäsen
Suosikkijoukkue
Charleston Chiefs
Apassi kirjoitti:
Muutamia huomioita IFK:n peluutuksesta. Käsittämättömiä juttuja. Minkä takia IFK:n ykkönen pelaa useasti kotipelissäkin Saipan ykköstä vastaan, kun ne on jatkuvasti kusessa omassa päädyssä.

Tähän kiinnitin itsekin huomiota helsingin pelissä. IFK: n nelosketjuhan sai hyvää sekaannusta aikaan saipan ykköstä vastaan: välillä eivät päässeet omasta päästä liikkeelle. Olisiko ykkösten vastakkain peluuttaminen sellaista kauhun tasapainoa, jossa kumpikaan ykkönen ei voi aivan vallattomasti pelata kun tietää vastustajan iskevän virheistä kovalla prosentilla. IFK: n kohdalla voidaan tosin puhua illuusiosta kovalla prosentilla iskemisestä...
 

Ted Raikas

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Näin sitten kävi...

Nyt ei onnistunut.

Joka tapauksessa, onnittelut HIFK:lle! Jatkossa varmasti otteet paranee, uskon ja vilpittömästi toivon sitä. Toivefinaalini olisi HIFK-Ässät.

Kiitos SaiPa hienosta kaudesta, tämäkin ottelusarja oli upeaa taistoa ja viimeiseen asti yrittämistä. Mitään ei annettu ilmaiseksi ja helpolla. Olen hemmetin ylpeä tästä kannattamastani joukkueesta ja suuret aploodit ja kiitokset siis täältä suunnalta. Yksi kaikkien aikojen joukkueistamme ja mahtaisa kokoonpano. Enemmänkin menestystä olisi heille suonut, mutta näin ei aina vaan tapahdu.

Elämä jatkuu ja ensikaudella uudet kujeet. Toivottavasti nähdään pudotuspelejä Lappeenrannassa silloinkin.

Kiitos ja kuulemiin.
 

Sundis

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Internazionale, Stavros Flatly
hifk

Kiitokset ja onnittelut Saipalle koko sarjasta. Eiköhän se parempi joukkue jatkoon mene jos voittaa 6 pelistä 4.

Taurulle toivotan hyvät kesät ja toivottavasti saadaan "nauttia" ensi vuonna sinun selostuksta

HIFK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!HIFK!!!!!!!!!!!!!!!
 

Soulmate

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Kalliilla meni...

...se ainoa nahka tänä keväänä. Kiitoksia kuitenkin Saipalle hyvästä kaudesta. Tänä keväänä ei todellakaan tarvitse työntää päätä pensaaseen, vaan mustakeltaista nuttua voi kantaa hyvillä mielin.
Nyt kesäksi verkot vesille ja syyskuussa uutta matoa koukkuun!
 

KEKE

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Kyllä täytyy Saipalle hattua nostaa,teitte tästä sarjasta vähän turhankin vaikean. Kiitos Turre!

Joonas Vihkolle tämän suo.....
 

rafalski

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Mahtava taistelu Saipalta. Eipä moni IFK:n kannattajista varmaankaan uskonut, että Saipa voisi hallita kenttätapahtumia tällä tavalla ja vielä melkeinpä joka pelissä.

Nyt voivat pikkuhiljaa kai viimeisetki alkaa kuoppaamaan mielipiteitään, että Jan "fortunan kultapoika" Lundell ei ole voittava/playoff -maalivahti.
 

kamraterna

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Huhhuh.. hyvä ettei annettu enempää siimaa, ettei mennyt tiukaksi! :)

Loppuiko Mällin revolverista patruunat? Vai kusiko joku mällin pelikirjaan? Tässä pari polttavinta kysymystä tuolle hienolle herrasmiehelle..

Tiukka sarja ja viihdyttävää hokia, kiitokset siitä Saimaan rannalle. IFK pelasi rankasti alle tasonsa kaiken aikaa, ja samalla menolla tulee kyyti olemaan kylmää hämeenlinnalaisten kanssa..
 

Arttu#29

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK
Kiitos IFK! Se voittaa ja menee jatkoon joka voittaa enemmän pelejä ja tekee enemmän maaleja, näin helppoa logiikkaa se on. SaiPa pelasi yllättävän hyvin, pienit aplodit Lappeenrannan suuntaan täältä.
Eero Taurulle hyvää kesälomaa ja toivottavasti ei mennyt pasmat sekasin kun "katupoika Järvinen" räjäytti pankin.
Tästä eteenpäin on vain yksi suunta, eli ylös!
 

-KBR-

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, HJK, Liberec White Tigers
Kiitos Hifk. Nyt lopetetaan se pelleily ja ruvetaan pelaamaan niinku kuuluu. HPK:ta pataan!
 

Rebel

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK Helsinki
Kiitos IFK! Kiitos myös SaiPalle loistavasta vastuksesta! Jan Lundell ja Turo Järvinen, tämän IFK-illan sankarit. Mitäköhän Kalkun Rusakolla on nyt Lundellista sanottavaa. ;) Vitsivitsi, omien takana loppuun asti, vai mitä.

Kovan vastuksen SaiPa antoi, 9 sekuntia ennen varsinaisen peliajan päättymisetä tasoihin, kova suoritus.

Keskiviikkona sitten HPK:n kaatoon. HIFK-Ässät finaali?-)
 

kultaranne

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hifk, Suomi, Edmonton
Mahtavaa... mamamamamaaa
Kovat torjunnat Lunkalla, mutta tieto paikanpäältä kertoo että osittain selittyy myös Saipa:n tyylistä ampua paikasta kun paikasta. Noh sen ymmärtää kun Lunkalle meni noita helppoja tässä sarjassa.
Nyt muutama opäivä huilia ja eikun Kerhon kaatoon huonompana ja vääryydellä....
PS. Taurulle terveisiä.
 

Mies-Olavi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Hauskoja nuo ketjuspekulaatiot tuolla aikaisemmin, eivät kaikki vissiin vielä huomanneet tämän päivän päivämäärää :)

Mutta HIFKin jatkoonmeno ei ollut mikään aprillipila, kiitos ja keskiviikkona jatketaan nousujohteisesti!
 

Germanicus

Jäsen
Suosikkijoukkue
*HIFK* Germanicus Julius Caesar Claudianus
Jatkoon mentiin, mutta eipä tässä ole oikein aihetta juhliin. Jengi on kuin lobotomian läpikäynyt kampela, joka ei yksinkertaisesti pysty mihinkään muuhun kuin letkuruokintaan. Ässät näytti tänään mallia, miten siitä jatkopaikasta pitää taistella.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös