SaiPa - HIFK La 1.4.2006 Klo 17.00

  • 29 262
  • 155
Tila
Viestiketju on suljettu.

efektimies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Saipa
Loppuunmyydyssä Kisapuistossa kohtaa siis kaksi edellistä ottelua voittanut Saimaan pallo Lappeenrannasta ja HIFK maamme pääkaupungista.

HIFK:lla mahdollisuus katkaista sarja, Saipalla taas mahdollisuus tehdä stadilaisten olo entistä tukalammaksi.

Miten käy?

Kuka tekee maalit? kuka ei pysy pystyssä? kenellä kaatuu kahvit syliin? Näkevätkö seeprat mitään? lihapiirakka nakeilla vai ilman? Riittääkö Saipan hurmos? Saako punanutut luistimen kulkemaan? .....

Olkaatte hyvä ja keskustelkaa
 

Illu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Montreal
Nyt on mielenkiintoinen ottelu edessä. Tähän saakka kaikki Ifk:n fanit on pitänyt itsestään selvyytenä omiensa voittoa. Saipa on ollut silti kokoajan niskan päällä. Nyt alkaa puukko lentelemään ja aletaan arvostelemaan. Sellaista fanikulttuuria täälläpäin on. Se aiheuttaa sen että paineet pelaajien otteissa kasvaa ja uskon että se on Saipan etu. Tuomarityöskentelykin on tulilinjalla . Mielestäni Ifk on kumminkin hyötynyt asiasta enemmän kuin Saipa. Silti voittamisen kultturia Ifk.lta löytyy enemmän ja se voi viedä heidät jatkoon mutta toivon että Saipa vie tämän. Niin ja yksi juttu on vielä näkemättä entä jos Pena painaa paniikkinappia ja hyppää penkin taakse koutsaamaan?
 

Fist of God

Jäsen
Suosikkijoukkue
Charleston Chiefs
Jos ifk jatkaa eilisellä linjalla, niin pelit jatkuvat pääkaupungissa maanantaina. Ihan uskomattoman tahmeaa on ifk:n peli. Saipa vie töppösten ja möttösten johdolla ifk:ta kuin litran mittaa.

Sihvosella lienee perää tämän päivän kirjoituksellaan Urheilulehden nettisivuilla: Sheddenillä on peli hukassa! IFK:n harrastama avauspeli on aivan käsittämätöntä... Pakki ihmettelee oman maalin takana aikansa ja sitten yrittää antaa koko kentän läpi syötön seisovilla jaloilla odottaville hyökkääjille... Siis mitä helvetin järkeä on hajoittaa koko viisikko 50 metrin alueelle?

Toinen murheenkryyni on ylivoima. Ykkösketju saa vähän jotain aikaan mutta perässä tulevat yv: t eivät tahdo saada edes kiekkoa alueelle. Eilen ifk:n parasta peliä esitti nelosketju,joka on hoitanut roolinsa erinomaisesti. Jos siis ifk:n viisikkopeli ei muutu niin noutaja tulee maanantaina historiallisella tavalla: kolmen tappion takaa jatkoon 4-3.
 
Itse jo uikkarit pukeneena en hirveästi pleijareilta odottanut. Ajattelin että kärpät jyrää ja hifk ja HPK jakaa tummemmat mitalit. Vaan toisin kävi, todella mielenkiintoiset pleijarit tuli, varsinkin tämä ottelusarja.
SaiPaahan tässä heijataan ja uskon heidän vievän lauantain pelin kisapuistossa. HIFK on kyllä pahoissa ongelmissa jos pelit jatkuvat entisellä mallillaan, ykköskentän ja veskari ongelmat eivät tulleet parhaaseen mahdolliseen aikaan. Mielenkiinnolla odotan huomista kamppailua.
Toivottavasti tulee canalilta.
 

Ted Raikas

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
scala10 kirjoitti:
Toivottavasti tulee canalilta.
Ei tule. Sieltä tulee Tappara-Ässät (vai onko tuo pelipari toisinpäin, en nyt muista sitä).
 

Lawless

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Ted Raikas kirjoitti:
Ei tule. Sieltä tulee Tappara-Ässät (vai onko tuo pelipari toisinpäin, en nyt muista sitä).
Tottakai se on toisinpäin. Porissa pelataan. Toivottavasti pata painaa ja lähettää porkkanapöksyt kesälomille!

Kisapuistossa taitaa olla ainakin noin niin kuin periaatteessa tällä kaudella (no, ainakin pleijareissa) ensimmäinen peli, jossa SaiPaa voitaneen ehkä pitää ennakkosuosikkina, kun otetaan huomioon parin edellisen pelin tapahtumat. Veikkaus pitää silti HIFK:ta lievänä ennakkosuosikkina, mutta erittäin tasaiset ovat kertoimet.

Paha on paikka vierasjoukkueella. Toivottavasti se nöyrä työnteko löytyy. Kyllähän HIFK:n on oltava tarkkana alusta lähtien ja otteluun on pakko lähteä tiukan puolustuksen kautta. Jos SaiPa saa jälleen kerran avausmaalin, HIFK:n tilanne on entistä tukalampi. Vastaavasti jos HIFK onnistuisi kerrankin tekemään avausmaalin (tai pari), se saattaisi vapauttaa hieman takkuista peliä ja ruokkia tervettä itseluottamusta. Tällöin SaiPa saattaisi jopa joutua avaamaan peliä ja HIFK voisi kytätä vastaiskuja.

Kyllä tässä tiukkaa puolustusta on luvassa puolin ja toisin, näin se on nähtävä. Nitroja tarvitaan, jos mennään jatkoajalle.
 

rudy25#

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Jarkko Ruutu
En usko, en voi enkä saata uskoa, että pelit ovat pian ohitse. Kisapuistossa tulee kuitenkin olemaan todella kova urakka edessä, mikäli ei haluta jatkaa maanantaina. Pakettia ei tule nyt laittaa uusiksi vaan palauttaa takaisin se meno, joka oli runkosarjassa. Etenkin ykkösketju voi lopettaa ylimielisyyden ja päin helvettiä pelaamisen. Pakisto on ollut melko vaisu ja Jereltä kaivataan nyt johtajuutta. Omat junnut ovat täyttäneet tonttinsa hienosti ja samaa asennetta on pakko löytyä myös muilta.

Saipalla ei tässä sarjassa ole mitään hävittävää. 1-2 voittoa on jo hyvä tulos ja fanit ovat tyytyväisiä. Toki aina löytyy niitäkin, joiden mielestä Saipa on ollut potentiaalinen mestariehdokas jo kauden alusta saakka. Suurin osa faneista taitaa kuitenkin pelata täydellä pakalla ja tietävät tilanteen.
HIFK:lla taas on hävittävänään kaikki. Vaikka mestaruuksia ei tule liukuhihnalta on mitaleista pystyttävä pelaamaan joka ikinen vuosi. Fanit vaativat paljon ja se tuo lisäpaineita joukkueelle. Hyvä niin, tietävät kenen lippua kantavat. Ja jos kantavat huonosti niin kiertoon vaan.

Hyvä lääke jatkopelejä ajatellen olisi seuraava: Joku saipalainen, ihan sama kuka, vetää Salmelaista huolella kuokkaan Kisapuistossa sukeltelun jälkeen. Ei kuitenkaan loukkaantumisen arvoisesti. Tästä seurauksena HIFK:n koko loppukentällinen kuittaa saman tien maalivahtia myöten nyrkein. (Salmelainen pelaa nelosessa, jotta ykkönen saa pelata maanantaina turpakäräjistä huolimatta, Rämö maalissa.) Ottelu hävitään, mutta henki saadaan takaisin ja loppupleijarit menee kuin tanssi. Salmelainen oppii nöyryyttä ja pelaa loppukauden kuin itse pelsebuub maaleja nakuttaen. Tätä kokeiltiin hieman eri tavalla viime vuonna eikä toiminut, mutta ei aina voikaan toimia. Nyt kuitenkin toimii.

Lähtökohtana itseläni kuitenkin on se, että Saipa ei voi voittaa neljää peliä putkeen. Ei ketään vastaan. Helvetti jos olen väärässä.

Ja Matikainen: pysy tänä vuonna poissa aitiosta, vaikka viime vuonna oli perusteltua antaa arajuurelle kenkää. Shedden on kuitenkin sinua parempi valmentaja, vaikka kyykyttäjänä oletkin ylivertainen.

edit: ajatus oli katkennut.
 

rossoblu

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK
rudy25# kirjoitti:
Lähtökohtana itseläni kuitenkin on se, että Saipa ei voi voittaa neljää peliä putkeen.

SaiPa on jo voittanut 2 peliä putkeen, joten enää kaksi tarvitsee voittaa. Noilla kahdella jo pelatulla ei ole muuta merkitystä kuin nostavat SaiPan ja heikentävät IFK:n itseluottamusta.
 

Ted Raikas

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Hurja ottelu tulee olemaan. Eikä tämä suinkaan ole SaiPalle helppo. Nuo kaksi voittoa nostavat osakkeita ja SaiPalta odotetaan enemmän ja silloin tämä joukkue ei ole parhaimmillaan. Pitkin kautta SaiPa oli usein altavastaaja ja se rooli sopii kuin nyrkki silmään. Kuten joku edellä totesi, nyt SaiPaa voi jopa pitää ennakkosuosikkina ja se voi vaikuttaa pelaamiseen. Joukkue on joka tapauksessa nuori ja kokematon. Se on kunnianhimoinen ja sillä on hyvä henki ja tekemisen meininki, mutta myös se kokemattomuus ja pulaan joutuessa sekavuus rasitteenaan.

Todella ratkaiseva ottelu, yllättäen, mutta jos SaiPa sen voittaa, niin silloin uskoisin, että ollaan vahvoilla mennä jatkoon tästä otteluparista.

Jännityksellä odotan.

Tuossa pari ottelua sitten tehdyssä tappioiden katkaisemissa on se mielenkiintoinen pointti, että tällä kaudella SaiPalla ei tosiaankaan ole ollut niitä kolmea ottelua pidempiä tappioputkia lainkaan. Mielenkiintoinen asia kyllä ja eittämättä yksi syitä, miksi ollaan näinkin pitkällä. Pisteitä ja voittoja on onnistuttu napsimaan aika tasaisesti.
 

tanjakarpela

Jäsen
Suosikkijoukkue
Minnesota North Stars
Pää mukaan

Punaisen joukkueen pitää pysähtyä miettimään omat vahvuutensa. Ja pelata niiden mukaan. Ajaa maalille, laukoa, eikä menettää kiekkoja keskialueella. Taklaamista ei voi lopettaa jäähyjen pelossa, mutta hyökkäyspäässä täytyy valita paikat paremmin.
Jos HIFK pelaa omalla tasollaan ja itsensä näköistä kiekkoa, pitäisi voiton tulla ilman mitään huippusuoritustakaan. Asioista ei pidä tehdä turhan monimutkaisia. Tosiasiahan on, että Punainen on parempi joukkue kuin keltainen.

Hieman harmittaa, kun tuntuu, että aika moni alkaa menettää uskoaan kahden hävityn pelin jälkeen.

Mielessäni mietin jo kuinka Rinkelinmäellä tulee tapahtumaan. Tänä vuonna kun HPK voi yrittää jollain tavalla vastata Punaisen fyysisyyteen..
Tämän vuoden parasta jääkiekkoviihdettä saamme nähdä nimenomaa HIFK-HPK sarjassa, minä lupaan!
 

Juza_Malone

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Neljää runkosarjan ottelua vaille kaikki tämän kauden HIFK:n kotipelit katsoneena, voisin kiteyttää asian niin, että HIFK ei ole yhdessäkään SaiPaa vastaan käydyssä play-off - ottelussa pelannut täysin "omalla tasollaan", eli sillä tasolla, jolla HIFK pelasi runkosarjan loppupuolen.

SaiPa sen sijaan on selvästi löytänyt sen "ylimääräisen vaihteen" peliinsä, verrattuna runkosarjan SaiPaan.

Liiga-tasolla joukkueiden väliset erot ovat loppujen lopuksi niin pienet, että suurtakaan notkahdusta paremmalta ei vaadita, jotta vähemmän hyvä voisi voittaa. Erot ovat siis hyvin marginaalisia. Tämähän todistettiin mielestäni aika hyvin runkosarjan viimeisessä kotiottelussa, jossa KalPa voitti HIFK:n rankkareilla. Monet suhtautuivat siihen otteluun läpihuutojuttuna siten, että HIFK voittaa pelin 100% varmasti. Muistaakseni Veikkauskin tarjosi jopa varsinaisen peliajan tasurista ihan muhkeaa kerrointa.

Nyt kun play-offit alkoi, niin itse ajattelin, että Kärpät syö omassa sarjassaan Bluesin aamupalaksi, puhtaasti otteluvoitoin 4-0. Toisin kävi?! Blues panee edelleen todella kovaa kampoihin. Mikään ei tässä kohdassa ole niin itsestään selvää, kuin se, että mikään ei todellakaan ole itsestään selvää.

HIFK on tässä ottelusarjassa edelleenkin ennakkosuosikki, mutta vain nimellisesti. Kumpi tahansa voi voittaa lauantaisen pelin. HIFK:n täytyy muistaa se, että jääkiekko-ottelussa on voittaakseen pakko pelata täydet 60 minuuttia. Siihen ei riitä 20min, ei 40min, ei 42min, eikä varsinkaan 56min. Koko ottelu on mentävä täysillä loppuun saakka. Toinen edelletys on se, että SaiPan ykköskenttä täytyy saada pidettyä edes jollain tapaa kurissa. Kolmantena voiton pakollisena edellytyksenä näkisin sen, että jäähyily täytyy saada kuriin. SaiPan iskukyky on ylivoimalla on ollut huomattavasti parempi kuin HIFK:n.

Psykologiselta kantilta olisi myös hyvä pudottaa tämä "hyvä joukkue-huono joukkue" - asettelu kokonaan pois. Play-off -tasolla ei ole yhtäkään "huonoa" joukkuetta. Jokainen joukkue, joka tänne asti on tullut on valmis voittamaan tai vaikkapa taistelemaan mestaruudesta. SaiPaa ei saa missään nimessä aliarvioida! Vaikka olenkin pesunkestävä HIFK-mies, niin siltikin minun on pakko antaa SaiPalle tunnustus siitä, että joukkue on taistellut täysillä ja onnistunut saavuttamaan taistelullaan ottelusarjassa kaksi hienoa voittoa.

Jos nämä (ja ne 1000 muuta tässä mainitsematonta asiaa) loksahtavat kohdalleen, niin voiton avaimet ovat HIFK:lla.

T: Juza
 

kaizu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Canucks
Voi vittujen kevät, Henriksson dumaa edelleen.

Onko Saarisesta tietoa, pelaako vaiko eikö ? IFK:n kotisivujen mukaan ketjuja on muutettu. Tänään haetaan se ratkaiseva voitto !
 

Algo

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
No pakkohan tää on tietty Saipan voittaa, mut luotetaan siihen. Kudrockin pääsee peliin mukaan ja en usko, että nyt tulee mitään edes tappelun alkuakaan. Tiukka kamppailu tulee ja voi kääntyä kummalle vaan. Saipalle tietty liputetaan, mutta se vaatii kyllä jo Viitaluomaltakin onnistumista, mitä ei oo vielä tässä sarjassa nähty. Mutta nyt ois helvetin hyvä paikka siihen.
 

Svante

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, FC Bayern
Jos nyt niin onnettomasti kävisi, että... niin johto kokoon "kriisipalaveriin" ja valmentajalle kenkää. Matikainen puikkoihin (voi ei, taas) ja suraavassa matsissa joukkomyllyt. Hesari: HIFK suljettava sarjasta!
 
Suosikkijoukkue
SaiPa ja Jokipojat
Algo kirjoitti:
Saipalle tietty liputetaan, mutta se vaatii kyllä jo Viitaluomaltakin onnistumista, mitä ei oo vielä tässä sarjassa nähty. Mutta nyt ois helvetin hyvä paikka siihen.

No Villellä todellakin on ollut tilaisuus ratkaista näitä pelejä Saipalle jo aiemmissa kohtaamisissa. Siinä on meillä paljon käyttämätöntä potentiaalia. Tosin ei oikein Villellä ole homma paketissa, mitä lie kaveri mielessään kentällä miettii........nyt olisi loistotilaisuus osoittaa olevansa mies paikallaan ja arvosteluni vääräksi....taklauksia vaan ja mielellään muutama maalikin.

Kudroc palaa kehiin ja Twin towersit taas kentällä. Siinä lisää jätkiä jotka pystyvät taklauksillaan sytyttämään joukkueen liekkeihin.......jos Saipa nyt enää sytyttämistä tarvitsee!

Tuolta Saipan ketjusta lueskelin lipunmyynti ongelmista Saipafaneille. Melko omituista, että teidät unohdettiin!!!! Itse olen lähdössä kohta puoliin ajelemaan Joensuusta Kisapuistoa kohti, ja katson ottelun seisomapaikalta. Toivottavasti saatte jotain kautta liput sinne otteluun jotain kautta, ja pidetään sitä meteliä porukalla. Tuntui vaan jotenkin hivenen ilkeältä kun meitä muita syytettiin Glory huntereiksi ja väitettiin ettei me osata pitää meteliä....tulette yllättymään! Itse en ainakaan pidä itseäni GH:ksi koska olin paikalla vuonna -66, kun Saipan ensimmäinen(ja vielä ainoa) mitali varmistui...tosin olin silloin aika pieni:). Seitsemänkymmentä luvun alusta olen seurannut lähes kaikki kotipelit(ja monta vieraissakin) muutamaa viime vuotta lukuunottamatta. Viime vuosina muuttoni Joensuuhun on valitettavasti vähentänyt pelimääriä, mutta kyllä tänäkin kautena olen seurannut noin 20 peliä, joten Saipa on aina ollut ykkösjengi minulle ja ainut todellinen vaihtoehto. Suuret kiitokset Taurun Eerolle, että kaikki pelit on voinut seurata netin kautta, jos ei paikalle ole päässyt.

Ai niin se peli..........tietty me hoidetaan Hifk!!!!!!! Niin ja maanantaina minutkin tapaa Helsingin jäähallin katsomosta. Rytyä pyttyyn Saipa ja eiköhän tänään yleisö ole se kuudes tai jopa seitsemäs pelaaja...
 

VT

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Lauantaipäivän tunnelmat

Samu Kuitusta haastateltiin äsken Ylen Ykkösen "Lätkää ja tappeluita aamupäivän ratoksi" -ohjelmassa. Kuitusen mukaan nelosketju on muotoa Patrik Lostedt-Heikki Laine-Samuli Kaikkonen. Kaikkonen pelaa numerolla 125, jotta vastustaja muistaisi hänen elopainonsa määrän.

Kaikki keinot otetaan siis käyttöön, sillä sota jatkuu. Joonas Vihko on nähty hädissään Lappeenrannan lentokentällä kyselemässä lentoja "ihan minne vaan, mutta mahdollisimman kauas ja nopeasti".

Ohjelman tietojen mukaan IFK:n huoltajat ovat yön aikana tehneet sissi-iskun Kisapuiston valmentajakoppiin ja jättäneet Mälkiälle houkuttimeksi litran Kossupullon. Korkki lienee nyt jo auennut ja Mälkiä sammunee ennen matsin alkua.

Matsin jälkeen Birraan. Uuge Kojola on lopullisesti kyllästynyt Eero Taurun juttuihin helsinkiläislasten kotikasvatuksesta ja on haastanut Taurun nyrkkeilymatsiin Birrassa.
 
Suosikkijoukkue
SaiPa ja Jokipojat
VT kirjoitti:
nelosketju on muotoa Patrik Lostedt-Heikki Laine-Samuli Kaikkonen. Kaikkonen pelaa numerolla 125, jotta vastustaja muistaisi hänen elopainonsa määrän.

No kyllähän se viime pelissä jo nähtiin kuinka tehokasta Saipan ylivoimapeli on!! maaleja siis luvassa roppakaupalla Saipalle. Niin ja elopaino 125 kg merkitsee, että Saipan tuulennopeat laiturit pääsee tänään näyttämään pujottelutaitojaan!! Hyvä taktiikka Hifkiltä........eväät syöty ja painetta valmennusportaassa?

Mielenkiintoista luvassa..........
 

kaizu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Canucks
parempi huominen? kirjoitti:
. Niin ja elopaino 125 kg merkitsee, että Saipan tuulennopeat laiturit pääsee tänään näyttämään pujottelutaitojaan!! Hyvä taktiikka Hifkiltä........eväät syöty ja painetta valmennusportaassa?

Mielenkiintoista luvassa..........

Eikö yhtään edes hävetä olla noin huono ?

VT: puhuttiinko Allu Lähteenmäen paluusta mitään ? Joidenkin huhujen mukaan myös hän on pukeissa tänään. Kojola pudottaa taurun ykkösellä.
 

Fist of God

Jäsen
Suosikkijoukkue
Charleston Chiefs
Schnabel palaa kehiin! Robert ollut pari peliä pois ja heti kaksi tappiota... Nyt Pena nopeasti sopimusta #3:lle sopimusta kouraan ja kapteenin C rintaan. Liekö oman maalin edessä ollut sitä ylimääräistä tilaan Schnabelin poissaollessa.

Illan ottelun resepti on paljon peliaikaa nelosketjulle ja Salmelaiselle jääpussi kypärään turhien jäähyjen välttämiseksi. Syöttöpeliäkin pitäisi yksinkertaistaa ja antaa välillä niitä ihan give-and-go syöttöjä. Ja pakit voivat antaa sen syötön aika paljon nopeammin.

Taurua kuunnellessa ifk voittoon toisella jatkoajalla, Schnabel ampuu viivasta.
 

omasch

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Detroit Red Wings
VT kirjoitti:
Samu Kuitusta haastateltiin äsken Ylen Ykkösen "Lätkää ja tappeluita aamupäivän ratoksi" -ohjelmassa. Kuitusen mukaan nelosketju on muotoa Patrik Lostedt-Heikki Laine-Samuli Kaikkonen. Kaikkonen pelaa numerolla 125, jotta vastustaja muistaisi hänen elopainonsa määrän.

Kaikki keinot otetaan siis käyttöön, sillä sota jatkuu. Joonas Vihko on nähty hädissään Lappeenrannan lentokentällä kyselemässä lentoja "ihan minne vaan, mutta mahdollisimman kauas ja nopeasti".

Ohjelman tietojen mukaan IFK:n huoltajat ovat yön aikana tehneet sissi-iskun Kisapuiston valmentajakoppiin ja jättäneet Mälkiälle houkuttimeksi litran Kossupullon. Korkki lienee nyt jo auennut ja Mälkiä sammunee ennen matsin alkua.

Matsin jälkeen Birraan. Uuge Kojola on lopullisesti kyllästynyt Eero Taurun juttuihin helsinkiläislasten kotikasvatuksesta ja on haastanut Taurun nyrkkeilymatsiin Birrassa.

Ohjelman sisältö kuullostaa sen verran mielenkiintoiselta että minunkin kannattais alkaa sitä seuraamaan.

Itse pelistä sen verran että lähtökohdat ovat hiukan erilaiset kuin kahdessa edellisessä. Näkyykö SaiPassa hyvän olon ja kylläisyyden tunnetta? Entä HIFK:ssa kuolettavan iskun antamisen meininkiä? Etukäteen ajateltuna tämän päiväinen koitos pitäis olla SaiPalle helpompi pala kuin se torstainen, mutta ajatukset saattavat silti karkailla. SaiPan avaimet ovat jälleen hyvä avauserä, tiivis puolustus ja varsinkin kolmannessa erässä vastustajaa selvästi kovempi luistelu.

FaniNissani starttaa täältä Keravalta näillä näppäimillä. Kisapuistossa tavataan.
 

haltija

Jäsen
Suosikkijoukkue
Saimaan Pallo
VT kirjoitti:
Matsin jälkeen Birraan. Uuge Kojola on lopullisesti kyllästynyt Eero Taurun juttuihin helsinkiläislasten kotikasvatuksesta ja on haastanut Taurun nyrkkeilymatsiin Birrassa.

Hah hah. Tämä olisi hienoin tapahtuma ikinä. :D
 

Rok

Jäsen
Suosikkijoukkue
Haukat
SaiPan kokoonpano

Koskenkorva - Viitaluoma - Vihko
Nylander - Koho - Kolehmainen
Pihlström - Ask - Vänttinen
Vilen - Holma - Skyttä
Rämä

Timonen - Malmivaara
Grönholm - Palomäki
Tikkanen - Kudroc
Kokko

Eipä tässä kai suurempia yllätyksiä ole, hyvältä näyttää. Veikkaanpa, että Askin ketju voi olla IFK:lle aika hankala pidettävä.

Vähän alkaa jänskättää jo.
 

BOL

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
1.4

VT kirjoitti:
Samu Kuitusta haastateltiin äsken Ylen Ykkösen "Lätkää ja tappeluita aamupäivän ratoksi" -ohjelmassa. Kuitusen mukaan nelosketju on muotoa Patrik Lostedt-Heikki Laine-Samuli Kaikkonen. Kaikkonen pelaa numerolla 125, jotta vastustaja muistaisi hänen elopainonsa määrän.

Kaikki keinot otetaan siis käyttöön, sillä sota jatkuu. Joonas Vihko on nähty hädissään Lappeenrannan lentokentällä kyselemässä lentoja "ihan minne vaan, mutta mahdollisimman kauas ja nopeasti".

Ohjelman tietojen mukaan IFK:n huoltajat ovat yön aikana tehneet sissi-iskun Kisapuiston valmentajakoppiin ja jättäneet Mälkiälle houkuttimeksi litran Kossupullon. Korkki lienee nyt jo auennut ja Mälkiä sammunee ennen matsin alkua.

Matsin jälkeen Birraan. Uuge Kojola on lopullisesti kyllästynyt Eero Taurun juttuihin helsinkiläislasten kotikasvatuksesta ja on haastanut Taurun nyrkkeilymatsiin Birrassa.

Ja tänäänhän on aprillipäivä...että ihan kaikkea ei kannata uskoa.Muuten kyllä kuulostaa vähintäänkin mielenkiintoiselta ja kokeilunarvoiselta.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös