SaiPa 2012–2013 – uusi aikakausi

  • 725 846
  • 2 062

Marre

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, (HIFK)
Minullekin Immonen kelpaisi paremmin kuin hyvin. Tiedettäisiin mitä saataisiin ja pelaaja tietäisi, mihin on tulossa. Pohjoisamerikan haut ovat aina arpapeliä enemmän tai vähemmän. Sopeutuminen maahan ja kaupunkiin, motivaatio, kunto kesän jälkeen, pelityylin istuvuus liigaan yms. ovat aina enemmän tai vähemmän arvoituksia. Historia tuntee ihan riittävästi jenkkejä ja kanukkeja, joiden piti olla huippumiehiä liigaan ja kuinkas sitten kävikään. Toki myös paljon positiivisia yllätyksiä ja odotetulla tasollaan pelanneita. Mutta kun SaiPalla ei vain edelleenkään taida olla varaa niihin varmoihin tapauksiin, niin nuo pohjoisamerikan haut ovat aina enemmän tai vähemmän toivotaan, toivotaan osastoa. Siihen verrattuna suomalainen, hyvän kauden pelannut ja SaiPan tunteva kaveri on kyllä huomattavan houkutteleva vaihtoehto. Immosessa olisi sekin ilo, että jäisi yksi ulkolaispaikka vapaaksi mahdollisia myöhemmin tarvittavia paikkaustarpeita varten. Jos kaksi tärkeintä hyökkääjää ja ykköspakki sattuvat olemaan pohjoisamerikkalaisia, niin se vie vaihtoehtoja ikävästi siinä vaiheessa, kun jouluna onkin se tilanne, että jostain pitää muuttua kakkospakiksi, kakkosketjun keskushyökkääjäksi tai maalivahdiksi (okei, viimeisiä löytyy toki eurooppalaisiakin ihan tarpeeksi silloinkin.)

Toivotaan, toivotaan-linjallahan tässä muuten (kuten SaiPassa enemmän tai vähemmän aina) ollaan. Toivotaan, toivotaan, että Mankinen, Leivo, Ullberg yms. jatkavat kehittymistä ja mitään pahempia takapakkeja ei tulisi varsinkaan ensin ja viimeeksi mainituille. Toivotaan, toivotaan, että Löfman pysyisi vaihteeksi ehjänä. Toivotaan, toivotaan, että pakistosta ei missään vaiheessa ole paria parasta pakkia yhtä aikaa sairaslistalla jne.

SaiPan kannattajan ei todellakaan kannata olla toivossa köyhä.
 

Franchi

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, ACF Fiorentina
Ei niitä kausilippuja jollakin Immosen nimellä myydä, minäkään en ole vielä lippua maksanut, jotain odotuksiltaan parempia nimiä on tultava että kausarit tekevät kauppansa.
Ei niitä kausikortteja ja irtolippuja myyty myöskään McTavishin nimellä ja saipalaisittain poikkeuksellisella panostuksella edelliskaudella, joten tuon argumentin käyttäminen on osoittautunut aika turhaksi.
 

teeveemies

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Hostikka lähtee seurasta, jos joku vaan ottaa. Tai istuu vuoden katsomossa, jos ei kelpaa kenellekään.

Näin haastelee GT Kärppä-osiossa.

Hostikalle näyttäisin peukkua, jos järkevällä hinnalla olisi saatavissa. On kuitenkin SaiPan kasvatti, joita ei koskaan joukkueessa liika ole ja on näyttänyt olevansa parhaimmillaan aivan loistava maalivahti. Ajoittainen pään pehmeneminen luo tietenkin pieniä uhkakuvia Hostikan ylle, mutta olisiko Janne Valtosen lobototomiasta apuja tähän ongelmaan. Ja mitä tulee Hostikan itkuihin mediassa, niin nyt on vaihtunut päävalmentaja Tirkkoseen ja maalivahtivalmentaja Valtoseen, joten tuskin Hostikalla on näitä herroja vastaan mitään hampaankolossa.
 

3156155

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Hostikalle näyttäisin peukkua, jos järkevällä hinnalla olisi saatavissa.

Minulta tulisi myös peukku ylöspäin Hostikalle! ja itseltäni kyllä luottoa kaveriin löytyy ja olisihan siinä taas yksi oma kasvatti palannut kotiin. En vaan kuitenkaan ole yhtään tietoinen siitä onko mies halukas palaamaan kasvattajaseuraansa enää. Käsitykseni mukaan oli ainakin Seliniä vastaan jotakin hampaankolossa, joka ei tosin enää SaiPassa vaikuta.


Pilvilinnasta kivitaloon | HockeyFace | Kaleva.fi | Kiekko-Kaleva

Tuossa oli joku juttu Hostikasta 16.11.2011

SaiPassa treenataan tuplasti enemmän kuin Kärpissä! olin hapoilla :)
 
Viimeksi muokattu:

teeveemies

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa

Lemiöö

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Detroit Red Wings, Wirta Stars
Ihmettelen taas itse miksi sinulle ei kelpaisi Immonen! tekikö mies tällä kaudella pääasiassa kolmosketjussa hyvin pienellä ylivoima-ajalla 10+22=32 pistettä. Sekö ei ole ollenkaan hyvä suoritus? itse ottaisin erittäin mielelläni Immosen takaisin. Sopisi kaiken lisäksi erittäin hyvin pelityyliltään Mankisen kanssa ja se ketju kruunattaisiin sitten yhdellä kovalla Pohjois-Amerikkalaisella maalitykillä. Itselläni ei olisi siis mitään pahaa sanottavaa mikäli Immonen palaisi SaiPaan, sillä hän olisi mielestäni erittäin hyvä haku Tirkkoselta ja kumppaneilta ja kertoisi vain ja ainoastaan siitä miten hyvin ovat ylipäänsä jääkiekosta perillä sekä myös sen, että realiteetit ovat mitä ovat ja Immonen olisi SaiPa-aikojen loukkaantumisistaan huolimatta paljon varmempi haku kuin joku Pohjois-Amerikkalainen jolla ei ole kokemusta esimerkiksi ylipäätään Euroopassa pelaamisesta. Iso peukku joukkueen kokoajille tulee täältä mikäli Immonen olisi meidän uusi ykkössentterimme! ja eihän sitä tiedä vaikka sieltä ei olisi tulossakaan sitä Jokistakaan vaan kaksi Pohjois-Amerikkalaista toinen ykköskenttään ja toinen kakkoskenttään.

Itse liputtan Jaken paluun puolesta, huomattavasti varmempi tapaus kuin ottaa joku AHL:"tähti", ja olen monesta muustakin asiasta samaa mieltä numerosarjan kanssa.. Rosteri huutaisi kyllä vielä sitä The Laituria ja Jekimovsia...ja KOSKISTA.

Koska Salcidon soppari on ilmeisesti julkistamista vaille valmis, on pakisto mielestäni siinä kunnossa jolla kauteen voitaisiin lähteä.

Mikä sitten on Immosen oma halu...jatkaako Lahdessa..lähteekö muualle..vai tuleeko SaiPaan, jossa tietäisi että vastuuta, peliaikaa ja ylivoima-aikaa olisi luvassa, ja sitäkautta uusi noste uralle?
Sitäpaitsi Immonen on hyvä myös omaan päähän, vrt mr reeberbahn..joka nykyjääkiekkoon kuuluu..kaikille..paitsi Tylerille..;)
Sentterinelikko Immonen-Koho-Flinck-Hämäläinen...kävisi minulle!!

"Soares" - "Immonen" - Mankinen
Löfman - Koho - "Jekimovs"/"Jokinen"
Leivo - Flinck - Piitulainen
"Koskinen" - V.Hämäläinen - Koivisto
+ R.Hämäläinen, Vauhkonen, Paalanen ja se Poukkula(PRKL...;)..)

Salcido- Bruun
Savilahti- Pulli
Backman - Pukka
+ Taipalus, Piipponen, Dufva

Ullberg
"Hovi"
+ Hakonen

Ei niitä kausikortteja ja irtolippuja myyty myöskään McTavishin nimellä ja saipalaisittain poikkeuksellisella panostuksella edelliskaudella, joten tuon argumentin käyttäminen on osoittautunut aika turhaksi.

Tätä minäkin olen monena vuotena miettinyt kun jengi täällä vinkuu että ullkkari vahvistuksia kehiin että nostattaa kausikorttimyyntiä, paskat se mitään nostata, ei tainnut McTavish eikä Lintnerikään nostattaa...
Samat ihmiset sen kausarin ostaa(okei..aina tulee jotain uusia ja jotkut jättää uusimatta), mutta POINTTINI oli että, eiköhän se pyöri joka vuosi siinä samoissa luvuissa..1700-2000(en ees katsonut kuinka paljon niitä myydään)paikkeilla rosterista huolimatta.
SaiPan budjeteilla ei TODELLAKAAN hankita sellaisia miehiä jotka buuttaisi kausikorttimyynnin rajuun nousuun, oli se ykkössentteri sitten minkäniminen vaan..John Canadian tai Jarkko Immonen..ei se muuta kausareiden myyntimäärää muutakuin satunnaisilla määrillä.. Ellei sitten olisi Crosby...ja tähän hymiö;)
 

teeveemies

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Rosteri huutaisi kyllä vielä sitä ja KOSKISTA.

Tähän vahva eri. Rosteri ei todellakaan huuda enää yhtään 3-4 kentän pelaajaa. Koskisen 12 maalin kausi oli ainutlaatuinen suonenveto jota tuskin enää koskaan tulee tapahtumaan. Koskiselle tervemenoa ja hyviä matseja missä ikinä tuleekin pelaamaan. Koskisella on nyt pienen rahastuksen paikka, harvemmin tälläistä tilaisuutta Koskisen Petelle tulee.
 

Lemiöö

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Detroit Red Wings, Wirta Stars
Tähän vahva eri. Rosteri ei todellakaan huuda enää yhtään 3-4 kentän pelaajaa. Koskisen 12 maalin kausi oli ainutlaatuinen suonenveto jota tuskin enää koskaan tulee tapahtumaan. Koskiselle tervemenoa ja hyviä matseja missä ikinä tuleekin pelaamaan. Koskisella on nyt pienen rahastuksen paikka, harvemmin tälläistä tilaisuutta Koskisen Petelle tulee.

Se siun mielipide ja miulla omani,Niinkuin kuuluukin... itse vaan näkisin Petrille olevan paikka kokoonpanossa.. SaiPan ensikauden rosteri on ilmeisesti sellainen että lähdetään ns. kolmella suhteellisen tasavahvalla hyökkäysketjulla(tai mistäs myö näitä tiedetään, kuhan spekuloidaan)..mutta pitäisi löytyä sellainen ns. Jarruketju..
Eli vain Kiilholma korvattaisiin Hämäläisellä..
Vastustajien ykkösketjun pimittämiseen tarvitaan myös kokemusta.. sitä Koskinen ja Hämäläinen toisi, ja pete oli muuten joukkueen toiseksi paras +/- tilastossa..
Vauhkonen-Hämäläinen-Koivistoko sulla pelais esim Perrinin ketjua vastaan???
Ennemmin Koskinen-Hämäläinen+ joku muu...

En väitä että Koskinen uusisi tuota järkyttävää maalimäärää ensikaudella, mutta kokemusta se toisi, ja sitä SaiPan hyökkäys auttamatta tarvitsee..
Eihän tuolla ole kokeneita hyökkääjiä kuin Villet...muuten pelkkiä poikasia..;)

Hostikkaan en sano juuta enkä jaata.....
 

teeveemies

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Vauhkonen-Hämäläinen-Koivistoko sulla pelais esim Perrinin ketjua vastaan???
Ennemmin Koskinen-Hämäläinen+ joku muu...

Kokemus on toki hyväksi jarrukentän miehille, mutta ei se ole mikään välttämättömyys. Esimerkiksi Roope Hämäläinen näytti nuorten kisoissa todella pirteitä otteita ja hoiti myös alemman ketjujen roolin Jukureissa mallikkaasti. Löfman voisi olla yksi vaihtoehto, jos hyökkäyspään tehot jäävät jostain syystä heikonlaiseksi ja joku muu pystyy ottamaan kakkoskentän paikan. Poukkulasta ja Vauhkosesta on vaikea sanoa mitään. Sen näkee sitten miten heidän kehityskäyränsä lähtevät menemään.

Eli jotain tälläistä: Koivisto - Hämäläinen - R.Hämäläinen/Löfman/Vauhkonen/Poukkula, JNE.
 

Keynet

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Hösti

Case Hostikassa minua kiinnostaisi tietää mihin tuo oululainen kiekkounelma nyt sitten tössähti, jos miestä ei sinne(kään) enää haluta vaikka sopimusta on vuosi jäljellä?
Ettei vaan olisi sittenkin päänuppi sellainen, että sillä ei hyvällä tasolla pelata, kuin satunnaisia pätkiä. Minulta siis ei kiitos tälle, on nähty jo.
 

3156155

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Case Hostikassa minua kiinnostaisi tietää mihin tuo oululainen kiekkounelma nyt sitten tössähti, jos miestä ei sinne(kään) enää haluta vaikka sopimusta on vuosi jäljellä?

Hyvä kysymys! luotan kuitenkin siihen, että SaiPassa todella tiedetään hänestä kaikki tarpeellinen ja mikäli hänestä ei ole pääkopan takia tasaisiin esityksiin niin häntä ei ainakaan SaiPassa sitten tulla näkemään. SaiPassa tosiaan varmasti tunnetaan Hostikka onneksi tarpeellisen hyvin ja meidän ei tarvitse näin ollen sitä ajatella, mutta todella mielenkiintoisen kysymyksen kyllä heitit ilmoille! mihin asiat hänen kohdallaan taas lässähti kun alussa kaikki näytti todella hyvältä uudessa seurassa.
 

Marre

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, (HIFK)
Muutamakin on maininnut Hakosen kolmosvahtina ensi kaudeksi. Miten tämä homma menee? Hakonenhan on syntynyt -91, joten jos ymmärsin noita A-junnujen kilpailusääntöjä oikein, ei voi enää pelata A:ssa. Vai voiko? Jos ei voi, niin menisi aika hankalaksi pelituntuman ylläpito. SaiPalla taitaa jo olla vähän nuoremmissa ihan lupaaviakin junnuvahteja, mutta ovatko he jo ensi kaudella kolmosvahtikelpoisia? Vai tarvitaanko myös kolmosvahdiksi ulkopuolelta joku -92 tai -93 syntynyt, joka vielä voi A:ssa pelata? Pitkäaikaisloukkaantumisia paikkaamaan tietysti voidaan aina etsiä joku laina tai loppukaudenkin pelaaja, mutta onhan noita flunssa-aaltoja yms. jolloin se kolmosvahti voi hyvinkin olla pelaamassa. Ja kuten tapaus Pelicans tänään opettanee, niin ikinä et tiedä, mihin peliin sillä kolmosvahdillasi päädyt lähtemään.

Minkä tasoinen kaveri tämä Nilosaari on? Omia poikia näemmä ja -93 syntynyt. Tilastot samaa tasoa Hakosen kanssa A:ssa. Eivät toki hyvältä näytä, mutta eivät näytä Riku II:kaan tilastot SaiPa A:n peleissä, joten eivätpä ne kaikkea kerro.
 

3156155

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Oma unelmani tuosta nelosketjusta olisi ollut Koskinen - V.Hämäläinen - R.Hämäläinen, mutta nyt meillä on Poukkulaa ja Koivistoa tuossa sopimuksineen niin ei taida toteutua tuo nelosketju. Poukkulan sopimuksesta en edelleenkään ole yhtään innoissani, mutta toivon olevani väärässä miehen suhteen.

Koivistosta kuitenkin sen verran, että aloin pitämään miehen pelistä loppukaudella kun alkoi päästä mukaan kunnolla Liigarytmiin. Taistelee todella periksiantamattomasti ja hankkii jäähyjä vastustajille vikkelyydellään sekä heittäytyi myös kiekkojen eteen uhrautuvasti, vaikka olisi jo johdettu selvästi ja voitto olisi ollut selviö.
 
Viimeksi muokattu:

Derrick

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Samat ihmiset sen kausarin ostaa(okei..aina tulee jotain uusia ja jotkut jättää uusimatta), mutta POINTTINI oli että, eiköhän se pyöri joka vuosi siinä samoissa luvuissa..1700-2000(en ees katsonut kuinka paljon niitä myydään)paikkeilla rosterista huolimatta.

Ohhoh, kova veto toi 2000, jos viime kaudella alhaisin katsoja määrä oli 2642.

Kyl se todellisuudessa on jotakin 1100-1300, riippuu tietenkin miten se lasketaan. Kausikortinhan voi ostaa vaikka vasta viimeiseen kotiotteluun.

Kausikorttimyynti saataisiin nousuun jos kylkiäisiksi tarjottaisiin jotakin muuta VIP etua kun mitä nyt on. En tiedä harrastavatko muut seurat kausarilaisten hemmottelua vai ei. Viime kaudella Bluesin toimisto kai sössi kausarilaisten asiat viimeisen päälle.
 

FASlapsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Hostikkaa en ottaisi, ihme kiukkuvauvan elkeitä jampalla aina kun ei pääse pelaamaan, ja näkisin että Ullberg-Hostikka -kaksikolla kauteen lähdettäessä Hösti olisi se joka sitä luukkua enemmän avaisi. Eihän siellä kestä kuuppa sellaista, joten menkööt vaikka jonnekin mestis-jengiin ykköseksi jos ei SM-liigasta paikkaa löydy. Ei ne näytötkään nyt mitenkään ihmeen jäätäviä ole, onhan mies välillä ihan maaginen, mutta sitten tulee hirveitä aivokuolemia ja pitkiä jääkausia.

Jarkko Immosen A:lla ottaisin sen sijaan ilomielin jengiin, ymmärtääkseni viimeisen päälle joukkuepelaaja ja ihan taitava sellainen. Eihän tästä montaa vuotta ole kun Jarkko oli SaiPan ykkösratsu. Koho, Löfman, Jarkko Immonen ja Hämäläisen Ville voisi tarvittaessa muodostaa oikein romanttisen sentterinelikon, siinä olisi kaikki SaiPa-paidassa tuttuja ja itseni vakuuttaneita naamoja. Vielä kun Ville Immonen haahuilisi kaksimetrisen vartensa ja kolmemetrisen tukkansa kanssa rosteriin, ihan sama mitä puhelintolpan hommia mies sitten nykyään tekeekään, minun SaiPaan mahtuisi aina.

Koskisen pitäisin myös ilman muuta SaiPassa. Uskomaton kausi takana, näytti närhen ja kukon ja kilipukinkin munat ihan kaikille arvostelijoille, en voi oikein ymmärtää kuinka laput silmillä matseja on pitänyt katsoa jos ei viime kauden Petriä joukkueeseen ensi kaudeksi kelpuuta? Vai onko se tää lappeenrantalainen tapa, että kun joku on joskus pelannut paskasti, se on paska aina, tyyliin Levokari?
 

teeveemies

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Koskisen pitäisin myös ilman muuta SaiPassa. Uskomaton kausi takana, näytti närhen ja kukon ja kilipukinkin munat ihan kaikille arvostelijoille, en voi oikein ymmärtää kuinka laput silmillä matseja on pitänyt katsoa jos ei viime kauden Petriä joukkueeseen ensi kaudeksi kelpuuta? Vai onko se tää lappeenrantalainen tapa, että kun joku on joskus pelannut paskasti, se on paska aina, tyyliin Levokari?

Petrin kelpuuttaisin maltillisella sopimuksella, mutta 12 maalia tuppaa nostattamaan pyyntöä ylöspäin, luonnollisesti. Tuskin Koskisella on niin keltamustasydän, että samalla palkalla suostuisi jatkamaan täällä. Nyt pitää takoa kun rauta on kuumaa ja uskon Petrin tämän tekevän.

Ei tää oo niin vaikeeta.
 

Lemiöö

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Detroit Red Wings, Wirta Stars
Ohhoh, kova veto toi 2000, jos viime kaudella alhaisin katsoja määrä oli 2642.

Kyl se todellisuudessa on jotakin 1100-1300, riippuu tietenkin miten se lasketaan. Kausikortinhan voi ostaa vaikka vasta viimeiseen kotiotteluun.

Kausikorttimyynti saataisiin nousuun jos kylkiäisiksi tarjottaisiin jotakin muuta VIP etua kun mitä nyt on. En tiedä harrastavatko muut seurat kausarilaisten hemmottelua vai ei. Viime kaudella Bluesin toimisto kai sössi kausarilaisten asiat viimeisen päälle.

Nojoo...kieltämättä meni aikalailla metsään, pahoittelut siitä..heitin nopeasti mutulla, mutta olet aivan oikeassa...kyllä se on aika lähellä tuo 1100-1300 niinkuin itse mainitsit. Mitenkäs muuten blues sen kausarijutun sössi?

Tuosta Koskisesta sen verran että, tuskin Peten palkkapyynnöt nyt hirveästi kasvaa vaikka sen 12 kihausta nykäisikin.., koska kyllä tuohon vaikuttaa hiukan myös aikaisempien vuosien tehottomuus.. Nyt joku mainitsee kohta Kaksonen jolla on vähän samanlainen tilanne..erona Koskiseen on se että emellä on huomattavasti enemmin taitoa, ja pirusti enemmin POTENTIAALIA...anyway..molemmat mahtuisi mun SaiPaan.

Levokarin dissaamista en oikeen itsekään tajua...toissa kaudella oli todella paska Tuomisen parina...mutta viime kaudella oli hyvä..pelasi omaa varmaa peliä ja tiedosti omat vahvuudet, mutta ainahan se on joidenkin "Fanien" hampaissa..kun on niin hidas, tyhmä ja paska..;)
Mutta se oikeasti taitaa kuulua suomalaiseen urheilukulttuuriin että jos olet kerran huono..olet AINA...kehittyä ei voi..eihän?
 

3156155

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Tuskinpa Koskinen itseään ainakaan hinnoittelee/hinnoitellut ulos SaiPasta! se nyt on täysin päivänselvä asia. Syystä taikka toisesta SaiPa ei nyt kuitenkaan näytä tarvitsevan Koskisen palveluita, joka minua ainakin hieman ihmetyttää, mutta kuten jo on mainittu niin SaiPalla on sopimukset Koiviston ja Poukkulankin kanssa, joten siinä varmasti ihan hyvä syy SaiPalla jättää Koskinen sopimuksetta. Koskisen hinta on kokemuksen takia jo huomattavasti kovempi kuin Koiviston ja Poukkulan eikä tuo 12 maalia tietenkään laske Koskisen palkkaa, mutta tuskinpa se ihan hirveästi sitä nostaisikaan. Suurin syy siihen miksi SaiPa ei kenties Koskiselle sopimusta tarjoa onkin takuulla juurikin siitä syystä, että Poukkulan sekä Koiviston kanssa oli jo sopimukset tehtynä aikaa sitten ja 2010-2011 kauden Koskisen 0 maalia eivät silloin antaneet syytä olla suunnittelemasta esimerkiksi Poukkulan ja Koiviston sopimuksia kaudesta 2012-2013.

Koskinenhan on aina päässyt maalipaikkoihin ihan mukavasti, mutta maaleja ei vain ole siunaantunut samalla tavalla kuin nyt tällä kaudella. Saattaahan toki olla, että Koskinen pystyy seuraavallakin kaudella tuonne kymmenen maalin hujakoille, mutta tuskin mikään joukkue hänen palveluksiaan jarukenttiinsä kovinkaan suurella rahalla maalien toivossa kaipaisi. Koskisen avut ovat ihan muissa hommissa kuin maalinteko ja Koskinen todella olisi ansainnut ainakin minun SaiPaani jatkosopimuksen ehdottomasti. Sen verran pyyteettömästi mies kentällä tekee haalarit päällä töitä ja toisi myös sen kokemuksensa joukkueeseen. Pidän Koskisen pelistä todella paljon ja hän on sellainen valmentajan unelma pelaaja, jonka voi heittää kentälle niin, että tietää mitä saadaan. Erittäin kova pelaaja vastustajien parhaimmistoa vastaan, mutta että olisi nyt hinnoitellut itsensä ulos 12:sta maalinsa takia kun rauta on kuumaa kuulostaa kyllä mielestäni aika kaukaa haetulta. Vai oliko Koskinen nyt vaihtanut puumailansa kun jotenkin muistelisin näin! ehkä hän nyt sitten tulee paukuttamaan aina tuon 12 maalia vähintään:)

Eli Koskisen pienoinen palkannousu, joka seuraavaksi kaudeksi mahdollisesti tulisi ei olisi näin ollen este SaiPalle mikäli meillä ei olisi jo sopimusta esimerkiksi Poukkulan kanssa, joka ei ole kallis! ei tosin ilmainenkaan. Täysi luotto kuitenkin SaiPan asioista päättäviin on itselläni olemassa.
 
Viimeksi muokattu:

teude

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa
Muutamakin on maininnut Hakosen kolmosvahtina ensi kaudeksi. Miten tämä homma menee? Hakonenhan on syntynyt -91, joten jos ymmärsin noita A-junnujen kilpailusääntöjä oikein, ei voi enää pelata A:ssa. Vai voiko? Jos ei voi, niin menisi aika hankalaksi pelituntuman ylläpito. SaiPalla taitaa jo olla vähän nuoremmissa ihan lupaaviakin junnuvahteja, mutta ovatko he jo ensi kaudella kolmosvahtikelpoisia? Vai tarvitaanko myös kolmosvahdiksi ulkopuolelta joku -92 tai -93 syntynyt, joka vielä voi A:ssa pelata? Pitkäaikaisloukkaantumisia paikkaamaan tietysti voidaan aina etsiä joku laina tai loppukaudenkin pelaaja, mutta onhan noita flunssa-aaltoja yms. jolloin se kolmosvahti voi hyvinkin olla pelaamassa. Ja kuten tapaus Pelicans tänään opettanee, niin ikinä et tiedä, mihin peliin sillä kolmosvahdillasi päädyt lähtemään.

Itse en ainakaan lähtisi laskemaan Hakosen varaan yhtään mitään, äijä tuntuu olevan enemmän rikki kuin DiPietro.
 

teeveemies

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Petri Koskinen pelasi uransa parhaan kauden 29-vuotiaana. Palkkapyyntö nousee aivan varmasti ylöspäin, ei tietenkään massiivisia summia, mutta kymppitonneista puhutaan. Koskinen on vetänyt koko uransa kiekkoilijalle suhteellisen pienellä palkalla ja nyt on tilaisuus saada vuosipalkkaan mukavaa korotusta. SaiPalle nämä ovat ehkä pienehköjä summia, mutta Koskiselle suuria. SaiPan talouspolitiikka on tunnetusti tarkkaa (2010-2011 poikkeus, jolloin sähellettiin oikein urakalla) ja kenellekään ei makseta ylimääräistä, jos ei nähdä häntä välttämättömänä ensi kautta ajatellen. Koskinen ei näillä näkymin ole sellainen pelaaja, johon SaiPa haluaa panostaa. Ehkä hinta/laatusuhde on saanut pienen kolauksen viime kauden myöntä. Ei aina tarvitse olla kyseessä aivan järkyttävän suurista summista, 15000-20000e noussut palkkapyyntö saattaa tukahduttaa seuran mielenkiinnon, jos ei pelaajalle nähdä välttämätöntä tarvetta.

Joo, tälläistä höpinää.
 

Eleanor

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Devils
Miltäs kuulostaisi arvon palstaveljien mielestä, jos Viitaluoman Ville tekisikin paluun Lappeenrantaan? Miestä en ole kyllä kertaakaan nähnyt minkäänlaisissa huhuissa, tai spekulaatioissa SaiPaan liittyen. Luleåssa ei ole jatkamassa, vaikka soppari kattaisikin ensi kauden. Olisiko edes kallis kaveri perseelleen menneen viime kauden jälkeen?
 

fourtyone

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Miltäs kuulostaisi arvon palstaveljien mielestä, jos Viitaluoman Ville tekisikin paluun Lappeenrantaan? Miestä en ole kyllä kertaakaan nähnyt minkäänlaisissa huhuissa, tai spekulaatioissa SaiPaan liittyen. Luleåssa ei ole jatkamassa, vaikka soppari kattaisikin ensi kauden. Olisiko edes kallis kaveri perseelleen menneen viime kauden jälkeen?

Kelpuuttaisin Viitaluoman takaisin, mutta luulen että hinta ei täsmää oikein meidän maksukyvyn kanssa. Lähtökohtaisesti liian kallis meille.
 

Ben_D

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chris Simon
Viitaluoma Saipaan. Not gonna happen. Tuskin tulee Kerhoonkaan, mutta vielä vähemmän Saipaan. Asuu Hämeenlinnassa joten Suomeen palatessaan osoite löytynee akselilta Tampere-HML-HKI-Espoo.
 

Jukebox

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Kaipailette siis toista maalivahtia, tuli mieleen että voisiko Hostikka olla yksi vaihtoehto. Hostikan kuittailut Ouluun tulon jälkeen olivat kyllä lapsellisia (tosin taisi olla kohdistettu Selinille), mutta kyllä hän hyvä maalivahti yhä on. Itseäni jäi hieman harmittamaan ettei menneellä kaudella nähty mihin Hostikka olisi riittänyt Oulussa, mutta paljon loistopelejä kyllä näin häneltä enkä yllättyisi jos hän nousisi jonain päivänä liigan eliittivahtien joukkoon.

Aralla ei kuitenkaan näytä olevan tarpeeksi luottoa häneen, mikä on jossain määrin ymmärrettävääkin näin suuren budjetin joukkueen kohdalla etenkin kun kakkosena tulee olemaan varsin kokematon Tomi Karhunen. Uskon että Hostikka voisi olla kelvollinen (tai jopa erinomainen) ykkönen liigassa ja varmasti yksi parhaista kakkosveskoista. Kärpät on varmasti valmis ottamaan osan palkasta niskoilleen joten maksettava palkka tuskin olisi kovin korkea. Huhujen mukaan Kärpät on siis kiinnittänyt uuden ykkösvahdin ja etsii Hostikalle uutta seuraa, ellei sitten ole jo löytänytkin.

Onhan teidän palstalla näkynyt muitakin hyviä nimiä, mutta on siellä kyllä sellaisiakin joiden edelle laittaisin Höstin ja vieläpä kirkkaasti.
 

Franchi

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, ACF Fiorentina
Kaipailette siis toista maalivahtia, tuli mieleen että voisiko Hostikka olla yksi vaihtoehto.
Tämä arpa raaputettiin aikanaan enkä usko, että asiat voivat niin paljon muuttua, että kannattaisi uudelleen yrittää. Pukukoppiin ei tarvita syöpää nakertamaan joukkuetta sisältäpäin.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös