Saipa-Ässät

  • 5 128
  • 60

M@rko77

Jäsen
Suosikkijoukkue
LFC, FC Lahti ja Pelicans
Ässille..

..täytyy nostaa kypärää! HIENO VOITTO! :)
 

mirasane

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Penguins, sympatiat Ässille
Onnea Ässät!

Kiitos Ässät!

Näytitte SaiPalle ja meille sen kannattajille, minkä tasoinen joukkue meillä on koossa. Ei tässä pysty enää edes olemaan surullinen, kun joukkueen pelit alkaa muistuttaa jo paremman luokan farssia.

No, ehkä meillä ensi viikolla tulee 7-8 kovaa uutta vahvistusta, kolme uutta valmentajaa, uusi jäähalli ja sinne yleisö, joka jaksaa kannustaa omiaan. Siihen tässä täytyy luottaa, koska ilman pientä ihmettä tuon joukkueen kurssi ei taida kääntyä.
 

Roomie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, St. Louis Blues
Uskomatonta, mutta totta!

Ässät tosiaan voitti! Torstai oli toivoa täynä ja Ässät taisteli kerrankin kunnolla.
Ei tämä kuitenkaan vielä riitä vaan lauantaina pitää hoidella kärpät.
Maalinteko näytti sujuvan mikä onkin tähän asti tuntunut olevan Ässien ongelma.

Kiitos Ässät hienosta voitosta. :)
 

aHab

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Montreal Canadiens
Re: 1. erätauko

Viestin lähetti Hartza
Mitä siellä Ässien kopissa on tapahtunut erätauolla? Uskomaton nousu Ässiltä.


Sitä samaa peliähän ne Ässät jatkoivat mitä ensimmäisessäkin. Kysymys kuuluukin mitä HELVETTIÄ tapahtui SaiPan pukukopissa ensimmäisellä erätauolla??
 

sniper2001

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Kallioniemi tietysti tsemppasi joukkuetta että nyt pojat voidaan jo vähän löysätä. Mä hoidan noi Ässien hyökkääjät pois maalin edestä.
 

The Rock

Jäsen
Ai että nyt tuntuu hyvältä. Tappioputki poikki ja millä tavalla! 9 maalia SaiPan verkkoon. Vaikka Ässät voitti toivon silti, että Vova saisi potkut. Se on kylmä fakta.

Markku Tähtinen taisi pelata parhaan pelinsä ässäpaidassa kautta aikojen. Alkaisiko tämä ikuinen lupaus lunastaa odotuksia?
 

Germanicus

Jäsen
Suosikkijoukkue
*HIFK* Germanicus Julius Caesar Claudianus
ÄSSÄT

Onnittelut PORIN PIRUILLE mahtavasta noususta,vitutuskin väheni hiukan kun te voititte.Jatkakaa samaan malliin Ässät,sillä ilman teitä SM-Liiga ei olisi SM-Liiga.

Tarkoitin tuolla lähinnä sitä,että kämmäilyihin ei joukkueellanne ole enää todellakaan varaa,sillä jos yleisö jättää niin konkka häämöttää.
 

Euro71

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, olosuhdesyistä HIFK
Ässille ja erityisesti Ässä-faneille onnittelut myös täältä poronhoitoalueen rajalta. Toivottavasti suunta kääntyy ja tämän päivän voitto oli varmasti tärkeämpi Ässä-faneille kuin Saipa-faneille.
 

Skeletor

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, urheilullisesti avoin sarja
Onnea Poriin! Ehkä tästä nyt alkaa porilaisten nousu ylöspäin, vai auttoiko tulos pitämään Jursinovin sopimuksen voimassa?

Saipa-kova kotijoukkue:D .....oli ainakin joskus....
 

tapio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Bleg, Crisu, Pena, fööni, geeli ja Vidal Sasoon!
Re: Ässät voittaa!

Viestin lähetti Heiska
Ässien on tänään voitettava. Löin asiasta jopa 200 markan vedon!
Ps. Kuka ässien pelaaja on kärähtänyt viikonloppuna ratista?

Paljonko voitit ?

Onnea vaan, Ässät sentään osaa tehdä maaleja, toisin kuin eräät.

Bluesilla taitaa olla ainoana joukkueena alle 20 tehtyä maalia ja maalierokin on jo aivan järjetön.
 

sniper2001

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Ja kun arvata saattaa on räsäsen selostus seuraavanlainen:
"-Meiän peli totanoinnee piteis pyssää siin kasassa ku se o alakulämmittelyssä ja tuotanii... Tuomarit oli taas iha niiko käsittämättömmii vekkuleita tännää. no kaks pistettä myö vaa hävittii.
 

karhu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät,Man Utd
Ainoa negatiivinen juttu on,että jursi sai taas lisä aikaa.Ja todennäköisesti rämpiminen alkaa ensi lauantaina.Kyllä silti väkisinki suu pielet menivät hymyyn kolmannessa erässä.
En silti jaksa uskoa Ässien nousun alkavan vieläkään.Valitettavasti.
 

theref

Jäsen
Raportti

Ja ottelun raportti sitten luettavissa täältä.

Parempi joukkue voitti, kuten numerotkin kertovat. Mielenkiintoinen peli, vaikkakaan ei kovin hauska kotikatsomon kannalta.

Ketään yksittäistä pelaajaa on turha alkaa mainitsemaan ainakaan Saipasta, Ässistä Markku Tähtinen erottui todella mukavasti edukseen.
 

theref

Jäsen
Sheptak

Niin, unohtuipa tuosta raportista sellainen yksityiskohta, että Curtis Sheptak jäi toisessa erässä maalinedustaväännössä SaiPan pelaajan alle ja väänsi ilmeisesti jalkansa. Mies poistui samantien päädystä pukuhuoneen puolelle. Toivottavasti mitään pahempaa ei käynyt.
 

karhu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät,Man Utd
Niin mahtaako Ässien johdolla kanttia pistää jursi pihalle voitto ottelun jälkeen?Minä epäilen ellei päätöstä ja uutta valmentajaa jo sovittu ennen Saipa peliä.
Toivotaan nyt ettei ainakaan mitään palkan maksu ongelmia ole ja yritetä mitään palkkojen leikkauksia.No ehkä huomenna ollaan viisampia,jos sieltä jotain tihkuisi julkisuutenkin.
 

Heiska

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Helppoa rahaa!

No enpäs turhaan löynyt kaverin kanssa tepsi pelin toisessa erässä(tilanne 1-6) 200 markan vetoa, että ässät voittaa Lappeenrannassa. Kannatti kerrankin luottaa Pataan!

Ps. Onkohan Jursi ensimmäinen valmentaja joka saa lähteä tällaisen voiton jälkeen! Ei silti, ulos vaan, tästä on seuraajan hyvä jatkaa. Kyllähän miehen taidoista kertoo paljon se, että peluuttaa SAMI KARJALAISTA kakkosketjussa. Suomen puukätisintä pelaajaa!

Ja onnea Janne Mäkelälle ensimmäisestä liigamaalista, jota hockey night ei kuitenkaan näyttänyt!
 

JanJ

Jäsen
Voiton ei nyt kannata antaa hämätä.
Vastassa oli kuitenkin ennakkoonkin heikompi joukkue
(tosin alkukaudet ovat olleet pikkasen erilaiset).
Ässien kuuluukin voittaa SaiPa.
(Anteeksi theref, aHab, muut tutut...)

Jos vastassa olisi ollut vaikka Tappara, epäilen
että voittoa ei olisi tullut taaskaan.
 

el pebe

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Re: Raportti

Viestin lähetti theref
...
Mielenkiintoinen peli, vaikkakaan ei kovin hauska kotikatsomon kannalta.

Ketään yksittäistä pelaajaa on turha alkaa mainitsemaan ainakaan Saipasta, Ässistä Markku Tähtinen erottui todella mukavasti edukseen.

Itseasiassa minusta peli oli hauskin pitkään aikaan. Kolmannen erän lopussa ei voinut muuta kuin nauraa, Antilan kaatuminen jäälle tullessaan nauratti, tuomari Kaislehto samoin vetäs lipat, sekin nauratti...

Sitten vakavammin puhuen. Tässä on nyt se kiva puoli, että voidaan olla lähes varmoja siitä että jotain tulee SaiPassa tapahtumaan, jotain muutakin kuin vain samoista miehistä koostuvien kentällisten räpläämistä. Varkula tapahtuu jotain. Tai en minä tiedä. Helvetistäkö minä sen tietäisinkään, mutta "innolla" odotan. Pelonsekaisella mielenkiinnolla odotellaan myös lauantain matsia.

SaiPan yksittäisistä pelaajista uskaltaisin kyllä mainita ainakin Yli-Torkon, joka taisteli hienosti ottelun viimeiseen sekunnin miljoonasosaan asti. Skyttä myös. Oikeastaan koko jengi jaksoi taistella ihmeen hyvin vielä Ässien kahdeksannen ja yhdeksännenkin jälkeen.
Ei muuten jaksanut Yli-Torkko kuitenkaan liiemmin iloita liigauransa ensimmäisen kotimaalin syntymistä. Innokkaastihan Tore lupaili sen tällä kaudella syntyvän, muttei varmaan kuvitellut sen tulevan silloin, kun seisomakatsomossa on n. kahdeksan ihmistä. Tämä siis ajassa 54:50.

Huhheijaa, perskele.


edit:
On kyllä vielä kehuttava sitä avausmaalia edeltänyttä Pursiaisen tarkkaa ja pitkää syöttöä; ai kuinka ihanasti se napsahtikaan Machuldan lapaan. Ja Vallu kävi tuikkaamassa börsän.
Oi niitä aikoja.
 
Viimeksi muokattu:

Xantier

Jäsen
Suosikkijoukkue
ÄU
Jeps, Jeps.

Kyllä se on munkin hyvä alottaa postaukset tämmöseen topikkiin jonne voi hymyillä avoimesti omaa onnistunutta veikkaustaan(tai no, ainahan sitä on Ässien puolesta pelattu).

Mutta mutta

Ei hyvää, jossei huonoakin: Arveluttaa edelleen Juniorin tilanne seurassa. Kyllä armoton v*tutus jatkuu tällaisenkin voiton jälkeen jos Juru seuraan jää. Eihän se tietystikään tietäjien puolelta katsottuna ihmeelliseltä näytä vaikka JiiÄrrä lähtisikin seuraavassa tukipaketissa Afganistaniin, mutta entä siltä toiselta puolelta. Kyllähän median puolella saatetaan ihmetellä, että mitenkä siellä tämmöstä keksitään tällaisen tuloksen jälkeen.

Vaikka

Eihän sillä tietystikään ole väliä. Odotellaan kuitenkin huomista ja kokouksen päätöstä. Toivottavasti ostavat uudet kengät. Jos rahaa riittää tietysti ja merkkejä. Saisivat kyllä pidentää Hockey Nightin kestoa, että näkisi vähän muutakin pelistä kuin maalit, mutta eihän sitä kaikkia toiveita voida toteuttaa.
Yksi on kuitenkin toteutettu ja tästä jatketaan eteenpäin.
 

Pata

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Tämä oli meidän ansiota

Kyllä minä näkisin tämän nyt niin, että Ässien voitto menee ihan täysin meidän jatkoaikalaisten piikkiin. Me onnistuimme psyykkauksessamme aivan loistavasti. Tai ei aivan loistavasti, Heiska oli päästä pilaamaan koko jutun, kun meni ihan julkisesti julistamaan uskovansa Ässien voittoon. Mutta muuten me onnistuimme vähättelyssämme hienosti. Saipalaisetkin yrittivät omiaan vähätellä, mutta ehei, kyllä sieltä rivien välistä ja ihan riveiltäkin loisti selvä usko Sputnikin voimaan.

Toki minä oikeasti tiesin Ässien voittavan tänään ja niin tiesivät varmasti kaikki muutkin Ässä-kannattajat. Hienoa pojat, me teimme sen!

Olisi muuten mielenkiintoista kuulla vähän mitä Vova touhuili aitiossa. Jos joku paikallaolija sattui yhtään seuraamaan, niin kertokaapa näyttikö Vova oikeasti olevan yhä päävalmentaja. Seisoiko pelaajien edessä vai oliko siirtynyt taakse, jakoiko ohjeita yms.? Vai oliko mies mukana vain näennäisesti, esim. mailapoikana tai jotain vastaavaa?

Huomenna se sitten kuullaan kuka ruoriin astuu, vai astuuko kukaan. Ässät voi toki pitää tiedotustilaisuuden, jossa se kertoo, että Vova jatkaa. Loppuisi ainakin turha kuhina joukkueen ympärillä. Tai ehkäpä Anis on voitosta riemastuneena sorvannut Vovalle kolmen vuoden jatkopestin. Asia on tärkeä saada järjestykseen, ettei hyvää miestä viedä käsistä. Kuten tiedätte, tilanteet tjulee niin njopeasti. No ei, eppäilenpä, että oikesti vaihtoehtoja on kaksi. Vaihtoehto A: iso musta palaa, vaihtoehto B: Härkälä ja Vova vaihtavat paikkoja. Veikkaan vaihtoehto B:n toteutuvan. Ellei sitten ole jo toteutunut. Ehkä Härkälä oli tänään jo vastuuvalmentajana.

Mutta eipä tosiaan anneta yhden voiton hämätä. Mitään ei todellakaan olla vielä saavutettu, vaan Ässät on edelleen varsin pahasti ahdingossa. Varmasti tärkeä voitto, mutta Ässät pystyy sen tärkeyden taas nollaamaan oikein nätisti lauantain kotipelissä. Todennäköisesti Kärpät luistelee Ässiltä jalat alta, TPS-pelin lukemia tuskin koetaan, mutta olen hyvin hämmästynyt jos Kärpät ei voita noin 1-4. Nuo liukkaasti luistelevat joukkueet ovat Ässille myrkkyä.

Pakkitilanne näyttää aika kehnolta jos Sheptak loukkaantui niin ettei pysty vähään aikaan pelaamaan. Periaatteessa noinkin tyhmän pelaajan puuttuminen voi olla vain eduksi, mutta vähiin käyvät pakit, kun Willmankaan ei vielä palaa. Käytössä on kuusi puolustajaa ja todennäköisesti vain viidellä pelataan, koska eihän Rontille uskalleta peliaikaa antaa. Ellei sitten huomenna ilmoiteta jostain radikaalista muutoksesta. Katsotaan.
 
Viimeksi muokattu:
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös