SaiPa - Ässät Ke 5.1.2005

  • 12 141
  • 108

Mahtiankka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, Anaheim Ducks, Luleå HF
SaiPa - Ässät, ke 5.1.2005

Lappeenrannan keskiviikkoillassa nähdään jääkiekkonäytös, jossa pääosassa ovat kotijoukkue SaiPa (31p) ja Porista saapuva Ässät (48p). Molemmilla joukkueilla on alla kahden tappion putki. SaiPa on ottanut kahdesti kuokkaan numeroin 5-0, ensin JYPiltä Jyväskylässä, sitten kotonaan Ilvekseltä. Tauoltapaluu ottelussaan SaiPa yllätti Lukon rl-kisassa, kun Frank Banham sivalsi kiekon ohi Petri Vehasen, ja Pasi Saarela epäonnistui yrityksessään. Ässät palasi tauolta myös voitokaissa merkeissä, kun Tappara kaatui Hakametsässä 1-2. Sitten tulikin paluu maanpinnalle, kun Raumalla patapaitoja pyöriteltiin kettujen toimesta numeroin 4-0. Sunnuntain pelissä Ässien ennakkoon varmat 3 pistettä matkasivat Lahteen Pelicansin mukana, ja Mika Toivolan ryhmä jäi nuolemaan näppejään katkeran tappion seurauksena.

Lappeenrantalaiset ovat olleet vaikeuksissa viime peleissään. Pudotuspeleihin alkaa olla turhan paljon matkaa. Kahdessa viime pelissään SaiPa on nöyrtynyt puhtaasti 5-0. Isoa ryhtiliikettä odotetaan Idän Ihmeiltä, mikäli joukkue aikoo nousta vielä tosissaan taisteluun paikasta auringossa, eli 10 parhaan joukossa. Tämän hetkinen tilanne on se, että viimeisellä jatkopaikkaan oikeuttavalla sijalla on Tappara, jolla on kasassa 44 pistettä, kun SaiPalla taas on kerättynä 31 pistettä. Tapparan ja SaiPan välissä on vielä Espoon Blues 39 pisteellä. SaiPan takana majaileva jumbojoukkue Pelicans on Sputnikkeja jäljessä 10 pistettä, se tuskin yltää enää taistoon playoff-paikasta. SaiPan parhaan pelaajan nimestä ei ole epäselvyyttä. Frank Banham on ollut hurjassa iskussa oikeastaan koko kauden, mies on pelannut lähes piste/peli -tahdilla. NHL-kokemustakin omaava Banham on liigan pistepörssissä toisena, ja jakaa maalipörssin kärkipaikan tässä ottelussa vastaan asettuvan Pasi Tuomisen kanssa. Pakki Petri Kokko on liigan kolmanneksi tehokkain puolustaja, ja syöttöpörssissä Kokko majailee sijalla viisi. Maalivahti Jarmo Myllys on vireeseen päästessään erittäin vaikeasti ohitettavissa. SaiPa on kotonaan vaarallinen joukkue ylivoimapelissä, sen ylivoima% kotipeleissä on liigan toiseksi paras.

Vierailija Ässät on ollut vaisussa iskussa parin viimeisimmän ottelun ajan. Raumalla joukkue ei esittänyt kummoisia, vaan jäi kotijoukkueen jalkoihin 4-0. Pelicansia vastaan Isomäessä piti olla vain yksi vaihtoehto, 3 pistettä Ässille. Näin ei kuitenkaan käynyt, vaan Pelicans otti voiton numeroin 1-2. Ässien ylivoimapeli on ollut luokatonta jo pitkään, tilastoissa tosin Ässät on vieraspeleissä ylivoimaprosentiltaan parhaimmistoa. Viime peleissä ei kuitenkaan ole yv-kuviot toimineet lainkaan. Patapaidat ovat sarjassa seitsemäntenä, eli vielä tukevasti matkalla pudotuspeleihin. Viivaan on vielä matkaa 9 pistettä, ja suora pudotuspelipaikkakin häämöttää yläpuolella 2 pisteen päässä. Realistinen tavoite on kuitenkin sijoille 7-10. Ässien alkukauden parhaita ovat olleet maajoukkueessa debytoinut kaksikko Teemu Virkkunen, Pasi Tuominen, sekä taitavat pelaajat Marko Kivenmäki ja NHL-apu Jason Williams. Maalivahti Scott Langkow on luotettavassa vireessä, mutta mies loukkasi itseään hieman Pelicans-ottelussa, joten tässä ottelussa maalille saattaa luistella nuori Tuomas Nissinen. Puolustuksen pakkikolossit Marko Toivonen, Atte Pentikäinen ja Pauli Levokari pyrkivät tekemään vastustajan hyökkääjien olon tuskaiseksi. Myös Lappeenrantalaisille tuttu Pasi Nielikäinen kuuluu Ässien fyysisempään kalustoon. Maalejakin mies teki hienoon tahtiin alkukaudesta, mutta viime aikoina on ollut hiljaisempaa.


Seuraa heitä:
Frank Banham, SaiPa
- Lappeenrantalaisten kultakimpale. Pistepörssin kakkosnimi, kuumaa kauppatavaa tammikuun aikana. SaiPan avainpelaaja numero yksi.

Mika Skyttä, SaiPa
- Juuri jatkosopimuksen SaiPan kanssa tehnyt Skyttä on tärkeä mies, tekee näkymätöntä työtä neloskentässä, tällä kaudella tehnyt ihan hyvin pisteitäkin.

Marko Toivonen, Ässät
- Iso mies Ässien takalinjoilla. Noussut vaivihkaa patapaitojen ehkä parhaaksi puolustajaksi. Hoitaa tehtävänsä kunnialla, laukoo paljon, kovaa, mutta epätarkasti. Kun saisi vetoihin tarkkuutta, maaleja tulisi runsaasti.

Samu Wesslin, Ässät
- Palaa kehiin sairastuvalta, saanee nyt hieman enemmän vastuuta, kun Kivenmäki ja Uusikartano ovat sivussa. Pystyykö Samu vastaamaan huutoon?


Taisteluparit:
Jarmo Myllys/Juha Kuokkanen <<<vs>>> Scott Langkow/Tuomas Nissinen
Frank Banham <<<vs>>> Pasi Tuominen
Petri Kokko <<<vs>>> Pasi Peltonen


Kauden aiemmat kohtaamiset:
30.9. @Lappeenranta, Ässät voitti 2-3
28.10. @Pori, Ässät voitti 4-3
20.11. @Pori, Ässät voitti 7-4


Parhaat pistemiehet:
Frank Banham, SaiPa 34. 19+14=33
Pasi Tuominen, Ässät 32. 19+9=28
Marko Kivenmäki, Ässät 28. 10+16=26
Teemu Virkkunen, Ässät 35. 13+12=25
Petr Sachl, SaiPa 34. 10+12=22
Petri Kokko, SaiPa 34. 3+18=21


Parhaat maalintekijät:
Pasi Tuominen, Ässät 32. 19 maalia
Frank Banham, SaiPa 34. 19 maalia
Teemu Virkkunen, Ässät 35. 13 maalia
Jason Williams, Ässät 22. 10 maalia
Petr Sachl, SaiPa 34. 10 maalia
Petteri Nokelainen, SaiPa 31. 7 maalia


Ottelusta sivussa:
SaiPa: Janne Kolehmainen ja Petteri Nokelainen (Nuorten MM-kisat), Mika Kauppinen (?)
Ässät: Jesse Joensuu (Nuorten MM-kisat), Matti Kuparinen, Aki Uusikartano, Marko Kivenmäki




Keskiviikkona kello 18:30 putoaa kiekko jäähän Lappeenrannassa, sitä odotellessa...
 
Viimeksi muokattu:

korkki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porilainen urheilu (ja yks raumalainenkin joukkue)
Re: SaiPa - Ässät, ke 5.1.2005

Viestin lähetti Mahtiankka
Ottelusta sivussa:
SaiPa: Janne Kolehmainen ja Petteri Nokelainen (Nuorten MM-kisat)
Ässät: Jesse Joensuu (Nuorten MM-kisat)
Eiköhän pojat keskiviikkona ole jo mukana kun Suomi tippui jo kisoista...

Pelistä enemmän lähempänä, mutta pakko on luottaa että Ässien putki lukkoa vastaan katkeaa aikaisemmin kuin SaiPan putki Ässiä vastaan ;)
 

MetalMac

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Nederland, Amsterdam, Sudden Death (RIP)
Eipä tarvitse ihmeitä odotella SaiPan osilta tästä pelistä. Kausi on nyt käytännössä paketissa. Tarvitaan todellinen ihme nousuun ja siihen en jaksa uskoa. Pari maalia ois kiva, jos vaikka Banham maalaisi ja taistelisi sitten loppukauden maalipörssin voitosta. Toivottavasti Kuokkanen pääsee pelaamaan tähän matsiin. Lopputulos veikkaus: 2-5
 

theref

Jäsen
Re: Re: SaiPa - Ässät, ke 5.1.2005

Viestin lähetti korkki
Eiköhän pojat keskiviikkona ole jo mukana kun Suomi tippui jo kisoista...

Kyllä Suomen nuoret kisoissa kuitenkin vielä pelaavat yhden ottelun, sijoista 5-6.
 

peruspata

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Pesäkarhut, UP-V, FT Ulvila, Karhut
Suhtaudun kyllä nyt todella pelolla ja vavistuksella tähän koitokseen. SaiPa on kaatunut kiitettävällä prosentilla, mutta se ei nykymeiningillä paljon lohduta. Tappio tästä, ja homma alkaa näyttää todella pahalta. Mutta ei... en sellaista halua edes ajatella.

Ketjukoostumukset, peliajat ja ylivoima ovat nyt selkeitä akilleenkantapään kohtia, jotka tulisi saattaa kuntoon. Toivola ei vielä oikein hallitse muutoksia edes kesken kauden saati kesken ottelun. Karua on tappio Pelsuille, mutta ei siitä ylöskään päästä kuin yhdellä tavalla. Ensi peliin paremmalla latautumisella ja järki päähän kentälle. Ei tässä nyt vielä kuitenkaan koko kautta ole hävitty, pelejä on tämä keskiviikkoinen mukaan luettuna jäljellä 21 kpl. Eteenpäin on elämän mieli.

Enää ei luulisi aliarviointia olevan näkösällä. Jatkoajan raportin toiseksi viimeinen lause kiteytti ongelman:

"Ässät puolestaan lähtee oikaisemaan rivejään taas vaikeimman kautta, kun kypsyys ei riitä ns. helppoihin pisteisiin."


EDIT syntymäpäiväonnittelut Ted Raikkaalle!!
 
Viimeksi muokattu:

korkki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porilainen urheilu (ja yks raumalainenkin joukkue)
Re: Re: Re: SaiPa - Ässät, ke 5.1.2005

Viestin lähetti theref
Kyllä Suomen nuoret kisoissa kuitenkin vielä pelaavat yhden ottelun, sijoista 5-6.
No niin pelaakin. Mun moka, kun en muistanut tuota turhaa matsia...
 

ahal

Jäsen
Viestin lähetti MetalMac
Eipä tarvitse ihmeitä odotella SaiPan osilta tästä pelistä. Kausi on nyt käytännössä paketissa. Tarvitaan todellinen ihme nousuun ja siihen en jaksa uskoa. Pari maalia ois kiva, jos vaikka Banham maalaisi ja taistelisi sitten loppukauden maalipörssin voitosta. Toivottavasti Kuokkanen pääsee pelaamaan tähän matsiin. Lopputulos veikkaus: 2-5
Kyllä tässä vielä pelejä on paljon jäljellä, ja 4-5 voiton (3 p) putkella ainakin Blues saavutettavissa, tai ainakin lähestyttävissä. Voittaakseen SaiPa tarvitsee myös vähän onnea (vrt. S-Lukko 28.12) ja hyvän veskaripelin. Ipa käytti Myllyksen huonon päivän armotta hyväkseen. Jokohan olisi Kuokan vuoro? Kuokkaa voisi nyt peluuttaa säännöllisesti ensi kautta ajatellen.

Toisaalta jos joukkue haluaa pelata ensi kauden paikoistaan. luulisi yritystä löytyvän. FB siirtynee muualle, mutta kukaan muu ei ole juuri nyt kovin kysytty SM-liigassa. Näyttöjä kaivataan. Itse on pakko uskoa vain ja ainoastaan työntekoon. Olihan JyPilläkin taannoin noin kymmenen pelin tappioputki, mutta nousi siitäkin. Uskon, että matsista tulee tasainen ja se voi kääntyä kummalle tahansa. Ratkaisija voi olla vaikka Pasi N...
 

Swift

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Philadelphia Eagles, Flyers
Ja taas mennään. Noh, onni onnettomuudessa: vaihteeksi mielenkiintoinen joukkue vastassa. Luultavasti kentällä ei paljon muuta katsottavaa ole kuin HC Toivosen ja the Pasin edesottamukset, unohtamatta tietenkään meidän ainoata oikeata pelimiestä. Veikkaan kuitenkin väsynyttä ja neppailurikasta virkamieskiekkoa, jossa peli ratkeaa Ässien parempaan viimeistelyyn.
 

Jurvanen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Äsät!
Joo-o. Nyt voi vain toivoa, että jokin roti löydetään tähän hommaan. Otteiden pitää parantua paljon, tai Jussi Aholla on vielä murheellinen päivä edessä. En halua edes uskoa tähän. ässät sisuuntuu kyllä.

Täytyy muuten vielä todeta se hauska ajatus, että eilenhän siellä ei edes näyttänyt olevan Ässät pelissä.

Heino pelasi ihan hyvin
ThePasi ei haastanut, vaikka "olisi kuulunut"
HooSee teki maalin ja MELKEIN haastoi pelikaanipelaajaa
Williamsin hermot menivät
Levokari kikkaili itsensä maalivahtia vastaan "läpi"
Pulloja ei lentänyt kuin yksi.
Kivenmäki taklasi (vaikka olikin taas Vakuuttava)

..mistä tulikin mieleen: Meillä on Kivenmäki, teillä on tämä Tikkasen poika, joka vaikuttaisi vakuuttavan lähes samaa tahtia Maven kanssa. Olenko oikeassa?

Nyt tästä voitto. perrrrkele.
 

kurre

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Ruotsin torpedokiekkoilijat
Viestin lähetti ahal
Kuokkaa voisi nyt peluuttaa säännöllisesti ensi kautta ajatellen.

Tätä odotan itsekin. Myllys voisi viettää lomaa viimeiseen runkosarjan peliin saakka, käydä sen pelaamassa, ja alkaa sitten viettää leppoisia "eläkepäiviään". Ensi kaudella on muutoin pienoinen maalivahtiongelma SaiPalla. Jostain pitää liigatason ykkösmolari löytää, jollei Kuokkasta kehitetä sellaiseksi.
 

Bauer

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liverpool
Viestin lähetti kurre
Jostain pitää liigatason ykkösmolari löytää, jollei Kuokkasta kehitetä sellaiseksi.

Niinpä. Eräs Hartwall Arenalla aitiopaikalta pelejä katsellut kassari olisikin kauden päätyttyä vapaana...

Mukavaa että Ässät tulee taas käymään. Joukkue on joka kerta mielenkiintoinen seurattava värikkäine pelaajineen. The Pasi, Pele, Korppari, Levokari ja Williams ovat liigan keskitasoa viihdyttävämpiä pelimiehiä.

Ässät on vienyt kohtaamiset tällä kaudella 9-0, eikä SaiPalla olisi mitään varaa hävitä keskiviikkonakaan, jos jonkinlaisia playoff-toiveita halutaan pitää yllä. Toivottavasti näemme fyysisen kamppailun jonka SaiPa kuitenkin lopulta korjaa. Ässien isoille pakeille pitäisi saada hiki päälle kovalla liikkeellä eikä maalin eteen ajoa pitäisi ujostella vaikka siellä seisoisikin Toivonen tai Levokari.
 

Karl Benz

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Tottenham, vuorikauriit ja kiritykit
Niemi?

Onkohan Mika Niemi vielä mukana ringissä? Ei näkynyt kentällä Pelsu-pelissä mutta loukkaantuneiden listallakaan miestä ei näy. Joku varmaan tietää paremmin...
 

Mahtiankka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, Anaheim Ducks, Luleå HF
Re: Niemi?

Viestin lähetti Karl Benz
Onkohan Mika Niemi vielä mukana ringissä? Ei näkynyt kentällä Pelsu-pelissä mutta loukkaantuneiden listallakaan miestä ei näy. Joku varmaan tietää paremmin...

Mika Niemi oli Pelicans-ottelusta sivussa kuumeen takia, eli mitään loukkaantumista Niemellä ei tällä hetkellä ole, kunhan kuume hellittää, niin Niemi palaa ruotuun.
 

avatar

Jäsen
Suosikkijoukkue
Aidosti Sysipaska
Viestin lähetti Bauer
Niinpä. Eräs Hartwall Arenalla aitiopaikalta pelejä katsellut kassari olisikin kauden päätyttyä vapaana...

Uskoisin, että narripaitojen "virallinen luukkumies" on ihan kypsää poikaa tällä hetkellä ja nyt jos milloin olisi aika SaiPan ryhtyä huhuilemaan Häkkiseen päin koskien ensi vuotta ja vaikka samalla parin vuoden pahvi kouraan. Viime kausi oli Pasilta sen verta vakuuttava, vaikka tosin Jokereiden puolustus on "hieman" eri tasoa kuin meillä mutta mies selkeästi näytti osaavansa kopata kiekkoja, näytti aikanaan kyllä täälläkin, mutta liian ailahtelevasti. Se riski, että ailahtelevaisuus iskisi uudestaan täällä on mielestäni ottamisen arvoinen siihen nähden, että Häkkinen ei kuitenkaan ole mikään järkyttävän kallis jätkä. Luulisin Pasin olevan tällä hetkellä melko kypsä Jortikan maalivahtipeluutukseen (eli ei yhtään peliä kaudella) ja sanovan melko varmasti ei uudelle sopparille, koska miehellä on jo ikää.

Pahoittelut, meni ihan väärään ketjuu tuokin, mutta kun siitä nyt jo oli vaihdettu muutama sananen. Itse illan pelistä, toivon todella SaiPan voittoa, mutta se ei ole paljon se. Pari peliä on kyllä ollut niin munatonta toimintaa, ja kun vielä Noksukin on poissa, niin paha paha.

Uskon silti, että tulos on 3-2 SaiPalle jatkoajalla ja Kalle Kerman tekee voittomaalin.
 
Viestin lähetti kurre
Tätä odotan itsekin. Myllys voisi viettää lomaa viimeiseen runkosarjan peliin saakka, käydä sen pelaamassa, ja alkaa sitten viettää leppoisia "eläkepäiviään". Ensi kaudella on muutoin pienoinen maalivahtiongelma SaiPalla. Jostain pitää liigatason ykkösmolari löytää, jollei Kuokkasta kehitetä sellaiseksi.

Mikä siinä on, ettei Myllystä tunnuta arvostavan siellä Lappeenrannassa? Ymmärrä en...
 

Ted Raikas

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Vaikka minulla alkaa olla usko jo hiipunut SaiPan nousuun, niin toivon joukkueen silti pelaavan sisulla ja ikään kuin myrskyvaroitusta antaen ensikautta silmällä pitäen. Siinä mielessä odotan tästä ottelusta pelkästään voittoa. Ässät on toki materiaaliltaan kovempi porukka, mutta suunta on ollut alaspäin (toisaalta niin SaiPallakin). Joten ehkä (siis huom. ehkä) Ässät on tällä hetkellä niitä helpoimpia vastuksia.

Viimeinen niitti arkkuun taitaa olla tappio tästä, mutta katsotaan mitä tapahtuu. Kotovoitto pitkästä aikaa, voisi piristää niin pelaajia kuin yleisöäkin.
 

Ted Raikas

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Viestin lähetti kytkentämaksu
Mikä siinä on, ettei Myllystä tunnuta arvostavan siellä Lappeenrannassa? Ymmärrä en...
Ehkä homma on siinä, millaiset meriitit Jamolla on menneisyydessään. Kenties jotkut ovat odottaneet että SaiPan maalin suulla pelaisi maailmanmestaruusvuosien Jarmo Myllys. Siinä kohtaa ainakin mennään metsään ja pahasti. Toki tuo Jamon ilmeisen suuri palkka myös edellyttäisi huimia otteita ja ehkä itsekin odotin hieman enemmän, mutta pahemminkin voisi olla. Itse en ole riittävästi nyt tässä nähnyt pelejä, jotta voisin Jamosta sanoa millä tasolla todella liikkuu. Kommenttien mukaan todella ailahtelevasti, joka varmasti kyllä on uskottavaa. Vanha parhaat päivänsä nähnyt maalivahti, mitä muuta voidaan odottaa. Eikä liigan kenties yksi huonoimmista, ellei huonoin puolustus auta asiaa yhtään.

Se, että Myllys on pysynyt suht terveenä, on ollut kyllä iloinen asia. Pelkäsin että mies saattaisi viipyillä sairastuvalla enemmänkin. Näin ei kuitenkaan ole.
 

kurre

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Ruotsin torpedokiekkoilijat
Viestin lähetti kytkentämaksu
Mikä siinä on, ettei Myllystä tunnuta arvostavan siellä Lappeenrannassa? Ymmärrä en...

Kyllähän minä ja varmasti monet muutkin täällä Myllystä arvostavat, mutta peluuttamalla Jamoa kauden loppuun saakka samalla tahdilla kuin tähän mennessä ei anna ensi kautta ajatellen minkäänlaista hyötyä. Kylmä faktahan on, että tämä kausi on Jamolla viimeinen, ellei mies halua jonkin sortin Suomen ennätyksiä rikkoa. Kuokkasen säännöllinen peluutus pitää aloittaa niin pian kuin mahdollista, jos hänestä halutaan liigatason maalivahti tehdä. Pahoittelen SaiPa, mutta tämä kausi meni jo. Sen takia alkaa olla aika ajatella tulevaisuutta hieman tarkemmin.
 

Aksu

Jäsen
Viestin lähetti kytkentämaksu
Mikä siinä on, ettei Myllystä tunnuta arvostavan siellä Lappeenrannassa? Ymmärrä en...

Mies on legenda ja niin poispäin, mutta ei voita tällä hetkellä kiekko-otteluita kuten menestystä hamuavan pienseuran maalivahdin tulisi. Ja siksi herran palkkataso suhteutettuna esityksiin suhteutettuna seuran varallisuuteen tarkoittaa sitä, ettei mies vastaa odotuksia.

Sitä paitsi helppoja menee nykyisin liikaa. Akrobaattisuus on toki jäljellä, mutta viihde on viihdettä ja tulokset tuloksia.
 

LuKi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, LuKi-82
Kimonopojat

En tiedä liioittelenko, mutta mielestäni tämä peli on käännekohta pleijareita ajatellen. Perjantaiksi oli tarkoitus ostaa neljä lippua ja mennä katsomaan Padan taistelua, mutta vain sillä edellytyksellä, että Lappeenrannassa ei luistele joukkueellinen kimono-poikia. Jos hävitään, niin hävitään saappaat jalassa ja iltapäivälehdillä pitää riittää kirjoitettavaa viikoksi. Pelkkä tuijottelu ei riitä jos maalivahteja ajetaan kylmäksi.

Ässillä on enemmän kuin näytön paikka, muuten jää moni muukin kuin minä pois perjantain pelistä.
 

angnus

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Yhtäläisyyksiä

Illalla kohtaa kaksi samassa kastissa painivaa joukkuetta, joilla kummallakaan ei juuri nyt kulje kovin lujaa.Joukkueilla on muitakin yhtäläisyyksiä kuin huonosti kulkevat pelit, nimittäin hiipuneita tähtiä esim. Myllys ja Korppi jotka eivät enää auta joukkuettaan toivotulla tavalla. Rahaa ei ole kummallakaan.
Molemmilla yksi hyvä ulkomaalainen hyökkääjä.
Pelaajamateriaali on Ässillä ehkä astetta leveämpi, mutta se ei ratkaise tässä pelissä yhtään mitään. Sanoisin, että onnella on suuri merkitys tähän peliin, jos toiselle pomppii alkuun pari onnenkantamoista, niin homma voi olla siinä.

Tämän illan jälkeen toisen tuska on entistäkin pahempi, toivon että se joukkue ei ole Ässät.
 

Ernesto Peli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Taas mennään. Tämän pelin tärkeyttä ei varmasti tarvitse korostaa. Takaa on tulijoita.

Eiköhän Kisapuistosta haeta kolme pistettä. Toivottavasti Lappeenrannassa nähdään astetta (tai neljää) kovempi Ässät. Syytä ainakin olisi.

Voi hyvinkin olla, että jäällä nähdään joukkueiden kakkosmaalivahdit. Itse näkisin Jamon mielelläni maalilla, on mies sen verran kova persoona. Mutta kuten SaiPa-fanit ovat sanoneet, aikansa kutakin.

Toivottavasti Toivola on syönyt rohkeuspillereitä ja sekoittanut pakkaa edes jotenkin. Ok, Williamssit on ollut meidän paras kenttä, mutta ei sekään viime aikoina ole mitään konkreettista aikaan saanut. Joten en pistäisi pahakseni, vaikka tätäkin kenttää hiukan säädettäisiin. Luulisi Ässien materiaalista kuitenkin saavan enemmän tehoja irti. En halua uskoa, että viime pelien maalilukemat ovat ne oikeat. Kolme kassia Lappeenrannassa ja voitosta taistellaan.

Erikoistilanteet, hyvässä ja pahassa, ovat nykykiekossa niitä paikkoja, joissa pelit ratkaistaan. Toimiiko Ässien ylivoima yhtä "häikäisevästi" kuin viime matseissa? Sitäkin palettia on syytä sekoittaa, kun ei kerran kulje.

Punamustavalkoinen tulosveikkaus: 2-4.
 

The Rock

Jäsen
Viestin lähetti Ernesto Peli
Toivottavasti Toivola on syönyt rohkeuspillereitä ja sekoittanut pakkaa edes jotenkin.

"Ketjumuutoksia on tulossa. Kasaamme varmaan niitä yhdistelmiä, jotka toimivat alkukaudella."

- Mika Toivola, Porin Ässät @ IS-Veikkaaja 4.1.2005 -

Mitä ylläoleva lause pitääkään sisällään, jää se nähtäväksi siihen asti kunnes Ässien kokoonpano julkaistaan huomiseen SaiPa -otteluun. Vielä varmemmaksi asiasta pääsee kun hilaa takalistonsa remontin jäljiltä ihan viihtyisään Kisapuiston jäähalliin, jossa mitellään Itä vs. Länsi taisto, kun SaiPa ja Ässät kohtaavat molemmille todella tärkeässä ottelussa.

Toivola on tunnetusti pyörittänyt maalivahtirulettiaan varsin mielenkiintoisesti mm. ilmoittaen ensin, että Tuomas Nissinen vartioi Ässien maalia illan ottelussa ja pelaajien päästyä kaukaloon asti on maalissa seisonutkin Nissisen sijasta nikkariveskari Scott Langkow. Pelaajistossa samanlaisia silmänkääntö-temppuja ei niinkään ole ollut nähtävissä, mutta mistä sen tietää josko Mika aloittaisi nyt puolestaan kenttäkoostumuksilla kikkailun hämätäkseen vastustajaa.
 

Claudius

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Loukkaantumisista

http://www.promenadi.net/uutinen.php?lngID=46349

Eli Ässiltä siis kaksi melkoisen tärkeää pelaajaa sivussa. Itseäni harmittaa erityisesti tuo Uusikartanon loukkaantuminen, sillä hänen puolustustaitojaan olisi kieltämättä tässäkin tarvittu. Samalla Ässien sentteriosasto heikkenee merkittävästi, vaikka Mika Niemi kaukaloihin huomenna palaisikin. Eikä toki väheksyä voi myöskään Maven jättämää aukkoa Ässien rosteriin. Hänen kohdallaan ei vaan oikein koskaan tiedä, milloin se surffipäivä osuu kohdalle.

Positiivista on tuo, ettei Langkow joudu pakon saattelemana huilaamaan pidempään. Silti itse laittaisin tähän otteluun maalivahdiksi Nissisen. Ja mitä tekeekään Wesslin? Puhkuuko hän näyttöhaluja vai onko vielä pahasti keskenkuntoinen pitkän loukkaantumisen jäljiltä?

Voitto tästä olisi otettava. Muuten annetaan aivan liikaa tasoitusta muille playoff-paikkaa tavoitteleville.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös