Saatko nimettömiä lappuja naapureilta?

  • 22 098
  • 79

repe_joke

Jäsen
Suosikkijoukkue
Anaheim
Pottakameli kirjoitti:
Huh, mikä täti...

Repesin, kun tuo mies yritti epätoivoisesti lyödä takaisin, mutta joka kerta nainen pisti miehen maahan. Varmaan iso kolaus hepun "miehisyydelle".

Joo, ja mikä jalkatyöskentely, eipä sikäli yläkroppakin toimi hyvin. Tuo mamma jos ei ole käynyt nyrkkeilytunneilla, niin ei ole kukaan. Sehän veti kun Muhamed Ali parhaina päivinään.

Tosin ihan ensimmäisenä kiinnitin huomiota tuon naisen perseeseen. Hitto tämmönen pieni suomi poika häviäisi tuommoisen perseen väliin kokonaan.
Taidettu vetää big macit tupla pirtelöllä.
 

Txjokeri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Men in Blue ja muut oikeudenjakajat
repe_joke kirjoitti:
Ihan täysin off-topic, mutta itselleni tulee tuosta seksin kuuntelemisesta aina mieleen se, kun eräs jatkoajan nimimerkki kirjoitti kuuntelevansa kaapissa yläkerran pariskunnan naimista.

Tätä paria - tai sitten erittäin aktiivista yksinäistä naista, en tiedä, kun naapurirapun kautta kulkivat - ei tarvinnut mennä kaappiin kuuntelemaan. Eikä nojata lasia seinään. Hymyilytti vain. Onneksi jotkut sen onnen löytävät.
 

Juulia

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa. Sympatioita ei muille heru...
Meidän perhe on asunut nykyisessä asunnossa n. 3 vuotta. Kertaakaan ei ole tullut lippuja ja lappuja naapureilta. Korkeintaan on kutsukortti/joulukortti tms. tipahtanut postiluukusta. Talohan on osaketalo, jossa me olemme vuokraisina. Eli sanavaltaa ei ole missään hankinnoissa tms., mikä liittyy talon asukkaiden yhteiseen hyvään. Olisi jos vuokraisäntä valtuuttaisi meidät edustamaan häntä kokouksissa, mutta ei nyt kauheasti jaksa kiinnostaa. Ainoa mikä ottaa päähän ettei pihan lasten leikkipaikkoja voi kunnostaa/uusia. Ne alkavat olla jo vaarallisia pienille ja isommillekin lapsille. Esim. leikkimökin katto on aika laho, ja vaikka poikia (n.7-12 v.?) kuinka kieltäisi, että älkää menkö sinne katolle, niin pakkohan niiden on mennä. Jos jotain tapahtuu, käsitykseni mukaan taloyhtiö on siitä vastuussa...

Niin, pääasiassa talossa asuu eläkeläisiä, jotka ovat muuttaneet heti kun talo on valmistunut joskus 70-luvun alkupuolella. Sitten on keski-ikäisiä pariskuntia, joiden lapset ovat joko teinejä tai muuttaneet jo pois. Eihän niitä voisi vähempää kiinnostaa leikkipaikan kunto. En tajua mihin niitä yhtiövastikkeita säästetään, käyttäisivät välillä johonkin.

No, entäs kun joku nuorempi osakkeenomistaja ehdotti, että josko taloon vedettäisiin kaapeli. Olis niin kiva katsella suuren maailman kanavia jne. Kaapeli kun pari kesää sitten vedettiin viereisiin taloihin ja menee siis meidän talosta n. 10-15 askeleen päässä... Mutta ei. Ei kaapelia meidän taloon. Maksaa kauhiasti ja mitä eläkeläiset sellasella tekee? Öh, voisihan se nostaa osakkeen arvon edes samalle tasolle kuin viereisten talon...

Mitähän muuta? Kun nyt aloin avautumaan, niin vielä yksi asia harmittaa. Se, että vaikka talon mummelit ovat kuinka ihania ja herttaisia ja tuovat omatekoisia hilloja ja mehuja ja kotiviiniä, niin onko pakko KYTÄTÄ jokaista liikettä ja kysellä jokaisesta asiasta. Esimerkkejä n. kuukauden ajalta:

* Olettekos riidelleet miehen kanssa, kun eilen illalla lähdit siinä kahdeksan maissa jonnekin ja tänä aamuna näytit tulevan vasta kotiin? En ainakaan huomannut että olisit eilen tullut? (yläkerran eläkeläisrouva) Juulia vastaa: Ei, ei olla riidelty. Olen edelleen siellä xxxxx paikassa töissä, ja eilen alkoi yövuorot.

Toisin sanoen. Hyvin pidetään naapureiden menemisiä silmällä... Mitähän ovat viime kesänäkin ajatelleet kun ollaan tultu kavereiden talolta grillijuhlista lasten kanssa taksilla kotiin. Ja vanhemmat tietysti pienessä (tai vähemmän pienessä) sievässä...

* Eläkeläisrouva viereisestä rapusta: Eipä ole sitä sinun miestäsi näkynyt vähään aikaan... Onkos hän taas siellä ulkomailla töissä?
J: Ei ole, ei. Hänellä on nyt eräs projekti meneillään töissä ja tekee pitkää päivää...

*Tämä on tapahtunut vähän sen jälkeen kun muutimme taloon...
Talossamme on 4 rappua, ja eräs toisessa päässä taloa asuva rouva (n. 65v.): Niin, tuolla herra Töpöllä on se autotallipaikka siinä teidän auton kanssa samassa. Herra Töpö kertoi ettei teillä ole autoa. Kyllä teidän täytyy vuokrata se autotallipaikka meille, koska me tarvitaan sitä että saadaan tavarat säilöön. (heillä on jo yksi autotallipaikka entuudestaan)...
J: Jaa, ollaan kyllä ostamassa autoa, että tullaan kyllä tarvitsemaan itse sitä paikkaa.
rouva: Jos teillä ei kerta nyt ole autoa, niin kyllä se vaan on niin että teidän täytyy se luovuttaa sellaiselle joka sitä tarvitsee.
J: No, ei kai nyt noin. Sehän on osakekohtainen, että meidän vuokraisäntä omistaa sen autotalliosakkeen...
rouva: Jaahas, tähän kyllä palataan vielä! (erittäin äkäisenä ja lähtee menemään)

Parin päivän sattuu olemaan pihatalkoot. Samainen rouvashenkilö Juulian miehelle: Niin, juttelin vaimosi kanssa siitä autotallipaikasta...
Juulian mies: Niin kuulemma.
Rouva: Niin että miten on?
J:n mies: Ostetaan auto, joten ei se nyt onnistu.
Rouva: Ei ei ei. Kyllä se on nyt tyhjänpanttina. Puhuin hallituksen pj:n kanssa. Kyllä me tarvitaan sitä nyt.
J:n mies: Jaa, mutta niin mekin.
Rouva: On se kumma. Pitää soittaa sille teidän vuokraisännälle. palapalaplaplaa... (Rouva lähtee erittäin tuohtuneeta tilanteesta pois ja itseasiassa koko talkoista)

Juu, en tiedä soittiko ko. rouva meidän vuokraisännälle, hän ei ole ainakaan mitään maininnut. Ostettiin auto - vuoden kuluttua. Tämän pihatalkoissa tapahtuneen episodin jälkeen rouva ei tervehtinyt meitä lainkaan (ei tosin niin väliksikään) ja se, mikä osoitti sivistymättömyyttä oli ettei hän vastannut tyttäreni tervehdykseen edes silloin kun minä/mieheni emme olleet paikalla. Eli tyttö leikkii pihalla ja rouva kävelee ohi tai istuu puutarhakeinussa, niin tyttömme sanoo päivää eikä rouva vastaa lainkaan. Hemmetti, tuollainen ärsyttää. Olemme kasvattaneet lapsiamme niin, että aikuisia ihmisiä tervehditään ja ollaan kohteliaita.

No juu. Tässä vain muutama hauska tai vähemmän hauska esimerkki. Tämä avautuminen alkoi siitä, kun luin netistä Martti Vainaa&co:n lyriikoita ja silmien eteen avautui
"Naapurin kyttääjä" laulun teksti. Aivan oiva. Naurattaa, sillä olen joskus kuullut tuon biisin joltain radioasemalta.
 

mysteeri

Jäsen
Suosikkijoukkue
kotijoukkue HPK (TPS saa sympatiat)
Olen toiminut toisinpäin, eli otsikon vastaisesti

Voin kertoa että joskus toisessa rapussa aivan vastapäätä asuntoa, jossa silloin asuin, oli peilikuva asunnosta jossa asusteli muuan nuori mies.

Joka ikinen yö, kun baarit menivät kiinni hän vei sinne mukanaan jonkun tyttösen ja siellähän sitten laitettiin elämä risaiseksi.

Ensin sängyn natinaa ja kitinää, sitten suihkussa käymistä, oven paiskomista kun hoito lähti mitä ilmeisimmin pois tai kävi parvekkeella kiroamassa vastaavasti sammunutta miestä.

Oli pakko välillä kirjoittaa ikäänkuin vanhan papparaisen käsialalla tai vanhalla kunnon kirjoituskoneella hänelle nimettömiä viestejä joissa pyysin korvatulppia ja kerran ehdotin että jos hänellä on itsellään huono kuulo niin Instrusta saa kyllä ostettua kuulokojeen.

Soittelin lisäksi isännöitsijälle asiasta useasti ja tämä vuokralla ollut nuorukainen sai vain varoituksia, ties kuin monesti, ja tietääkseni asuu yhä asunnossa.

Ei voi jummartaa... Eikö muita häiritse siinä talossa.



EDIT: otsikon lisäys ja se että menee off topic osittain
 
Viimeksi muokattu:

redlate

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Ketterä
tintti83 kirjoitti:
Ja sillä oli tapana takavarikoida kaikki pallot mitkä sinne lensi kun pelattiin jalkapalloa tai pesistä. Varmaan komero täys niitä palloja.

Me tunnettiin aivan samanlainen naapuri lapsena ja Imatralla tottakai. Pallomieheksi kutsuttiin. Olisi voinut urheiluliikkeen avata niillä palloilla/kiekoilla/urheiluvälineillä mitä sinne puolelle lensi.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös