Saadaanhan me tupa täyteen Hippoksella?

  • 609 206
  • 2 946

opelix

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, JJK
Näissä kilpajuoksuissa kuten tänä aamuna paras strategia on ottaa heti kun pääsee sisään suosiolla jokin "vähemmän" suosittu paikka kuten allekirjoittanut tänään. Sain ykkösriviltä kaverille myös. Ensimmäisenähän kaikki yrittävät parempia ja ne menevät ekan minuutin aikana..

Monesti olen sortunut hakemaan aina vaan parempaa ja parempaa ja päätynyt seisomaan.
 

-pasi-

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Vapautuuko noita istumapaikkalippuja myyntiin vielä ennen peliä tuonne pilettiinkin? On meinaan noita keltaisella merkittyjä paikkoja ihan sikana. Vittu mitä tuuripeliä, ihan klo 9 olin siinä ja aina kun klikkasin vielä vihreää paikkaa, olikin joku klikannut sitä ensin eli paikka mennyt varaukseen -> lopulta ei ollut enää mitään "järkevää" paikkaa jäljellä.

Empä tiedä kun yleensä noita on vapautunut kesken viikon, mutta nyt aikautaulu aika nopea otteluun. Veikkaan että jotain voi hyvinkin vapautua viellä tässä päivänkin aikana sillä näyttää pilettissä edelleen liput myynissä kun normaalisti on 12 jälkeen mennyt kiini. Ainakin kannattaa tarkailla. Nyt näyttää pari huonoa paikkaa c4 olevan viellä vapaana vierekkäisillekin paikoille. Seisomaan taas näyttää hyvin olevan viellä tilaa, mutta eiköhän nekin tässä päivän mittaa ala menemään kun töistä ihmiset pääsee ja kouluista.

Edit: juuri nyt ainakin A1, B4, c4 ja B1 katsomoissa melkein rivillisiä vapaita paikkoja..
 
Viimeksi muokattu:

-pasi-

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Huomiseen otteluun taitaa myös taas lippuluukulta saada lippuja sillä viellä näyttää piletin sivut vihreää eli ihan heti ei ole loppumassa seisomaliput. Pari satunnaista istumapaikkalippuakin näyttää olevan vapaa. Toivottavasti halli täyttyisi huomenna sillä nyt vielläpä viikonloppupeli.

Keskiviikon matsiin näyttääpi viellä ihan vierekkäisiäkin paikkoja olevan jonkin verran vapaana ainakin alariveillä.
 

opelix

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, JJK
4200 ja rapiat välieräottelussa. Mitä Vittua? Vai onko immeiset kyllästyneet seisomakatsomon ahtauteen vai mitä?
 

-pasi-

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
4200 ja rapiat välieräottelussa. Mitä Vittua? Vai onko immeiset kyllästyneet seisomakatsomon ahtauteen vai mitä?

Kyllä itsekkin olisin odottanut viikonloppupeliltä sen että olisi täysitupa ollut. Edes piletin syyksi tätä ei voida pistää sillä siellä taisi viellä ottelupäivänäkin olla seisomalippuja. Lisäksi Radio Jyväskylässäkin tuntia ennen ottelua ilmoitettiin että seisomalippuja viellä myynissä.

Toisaalta eihän runkosarjassakaan TPS vetänyt kovin hyvin halliin yleisö sillä perjantai ottelussa 16.10 oli 4344 ja lauantai 13.02 oli 3881

Vähän myös semmoinen ilmiö mielestäni näissä pudotuspeleissä joilekin tullut että "jos en saa istumalippua hyvältä paikalta" en osta lippua ym.. Myöskin tuo ahtaus on yksisyy monelle varmasti sillä tuntuu että tänäänkin yleisöä oli melkein enemmän kuin normaalissa runkosarjaottelussa joka on loppyynmyyty. Itse tulin otteluun tälläkertaa vain 5 minuuttia ennen pelin alkua ja käytävällä melkein piti seisoa kun ei minnekkään mahtunut... Ihmettelen vain mihin ne 300 ihmistä olisi työnetty jos ottelu olisi ollut loppuunmyyty.. ilmeisesti kaljalle.

Toisaalta eihän tuo parisataa seisomalippua nyt mitään maailmaa kaatavaa summaa yksittäisessä ottelussa tee, tosin 15 euron lipun hinnalla ja oheistuotteilla tuo on n. 5000 euroa joten kyllähän se jos monessa ottelussa jää vajaaksi halli niin jossain alkaa näkyä.
 

Suomi-Salama

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
4200 ja rapiat välieräottelussa. Mitä Vittua? Vai onko immeiset kyllästyneet seisomakatsomon ahtauteen vai mitä?

Samaa mietin. Sälittävää, ettei mukavuushaluisia jyväskyläläisiä kiinnosta, ellei pääse istumaan. Joukkue esittää kuitenkin huikeita otteita. No, Seppänen pistää seisomapaikkoja lihoiksi tulevaksi kaudeksi. Kai juntit maksaa sitten mielellään enemmän siitä, että pääsevät istumaan - päätyyn.
 

Pottakameli

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
4200 ja rapiat välieräottelussa. Mitä Vittua? Vai onko immeiset kyllästyneet seisomakatsomon ahtauteen vai mitä?

Toisaalta TPS:n kannattajia oli aika vähän, mikä näkyy luvuissa. Varmaan "kaikki" olettivat hallin olevan täynnä ja halli ei tullut täyteen. Pettymys silti, koska hallin täytyy ehdottomasti olla tässä vaiheessa kautta täynnä...ja vielä lauantai!
 

JYP#44

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tyyni Kari & Klassikkopaidat
Ihmettelen vain mihin ne 300 ihmistä olisi työnetty jos ottelu olisi ollut loppuunmyyty.. ilmeisesti kaljalle.

Itekkin ihmettelin että miten vähän porukkaa oli. Ainakin siellä missä minä istuin oli täyttä, samoiten nurkat joista kuletaan käytäville olivat täynnä porukkaa. En tiedä johtuuko tuo "täysifiilis" siitä että nyt katsomossa on monia sellaisia jotka eivät usein ole katsomassa matseja. Eli eivät tiedä missä kaikkialla on seisomapaikkoja, vaan änkeävät sinne missä muutkin ovat. Enpä tiedä.

En keksi mitään syytä että miksi Jyväskylässä pelataan ottelu ottelun jälkeen vajaalla katsomolla. Välierät, lauantai-ilta, TPS vastassa. Luulisi hallin olevan täynnä. Mutta ei niin ei. Onko Jyväskylän kiekkokansasta tullu ronkelia, eli asenne on "mennään kattomaan vasta finaaleja"?
 

moxey

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Eiköhän siellä seisomassa ole ne samat naamat kuin jokavuosi aiemminkin. Ongelmana taitaa ennemminkin olla, ettei kunnollisia istumapaikkoja ole vapaana. Saati vierekkäisiä paikkoja.

Useimmat tulevat peliin porukalla. Ei porukka halua ostaa istumapaikkalippuja sillein, että jokainen istuu eri puolilla hallia. Ja kun vierekkäisiä istumapaikkoja ei saa niin moni aattelee "no ei me sitten mennä seisomaankaan sinne ruuhkaan".

Veikkaan, etten ole ainoa joka peleihin haluaisi mennä, mutta tyttöystävä ei suostu lähtemään seisomakatsomon ruuhkaan. Ja jos ei kärppänä ole klo 9 aamulla varaamassa lippuja niin myöskään vierekkäisiä istumapaikkoja ei saa. Ja jos saakin niin ovat alimmalta riviltä reunimmaiset 2 paikkaa. Siinä seisomakatsomon vieressä.

Väittäisin, että tämä on se syy, joka karsii paljon mahdollisia katsojia. Ei se etteikö sinne halukkaita olisi.
 

Nelfor

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Eiköhän suurin syy ole seisomakatsomon järjetön ylibuukkaus ja järkkäreiden olematon toiminta katsomoiden tiivistämiseksi. Milloin viimeksi kuuluttaja on kuuluttanut, että tiivistäkään seisomakatsomoissa? Takavuosina tälläisiä kuulutuksia tuli useampi pelin aikana, jos halli oli täysi tai lähes täysi.

Ei siinä vaan ole mitään järkeä, että pitää tulla tuntia aikaisemmin halliin, että löytää edes kohtalaisen seisomapaikan ja sitten pitää siinä seistä yli kolme tuntia putkeen, mikäli aikoo katsoa koko ottelun hyvältä paikalta. Tauolle ei voi lähteä ja välillä ei mahdu taukojenkaan aikana istumaan. Se on - ihan oikeasti - epämukavaa.

Takavuosina seisomakatsomoa ei buukattu yhtä täyteen kuin nykyään ja katsomoiden tiivistäminen ja valvonta sujui järkkäreiltä, sekä kuuluttajalta paljon paremmin. Miksei nykyään enää osata mitään?

Itse olen usein yrittänyt sanoa seisomassa ollessani, että voisitteko tiivistää, mutta ihmiset vain katsovat minua tyhmänä tai jopa vihaisena takaisin. Jos järkkäri käskisi tiivistämään, niin kyllä siinä porukka myös tiivistää. Muutaman kerran rappusilla seisoessani on järkkäri tullut sanomaan, että "käske niitä tiivistämään että mahdut tuohon katsomoon". Ei saatana! Se on järkkärin tehtävä tiivistään katsomoa, ei minun. Ja järkkärit oikeasti saisivatkin jotain aikaan.

Ammattitaitoa järkkäreiden toimintaan ja koko hommaan ylipäätään. Ei tämä näin voi jatkua.
 

Museoesine

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP ja muut keskisuomalaiset
Eiköhän suurin syy ole seisomakatsomon järjetön ylibuukkaus ja järkkäreiden olematon toiminta katsomoiden tiivistämiseksi. Milloin viimeksi kuuluttaja on kuuluttanut, että tiivistäkään seisomakatsomoissa? Takavuosina tälläisiä kuulutuksia tuli useampi pelin aikana, jos halli oli täysi tai lähes täysi.
Viimeksi eilen kuului kuulutus, jossa pyydettiin ihmisiä nousemaan seisomaan ja tiivistämään seisomakatsomossa. Samoin Kärpät-otteluissa kuulutuksia tuli ennen ottelun alkua, mutta havaintojeni mukaan ne ovat kaikuneet kuuroille korville. Toki asiaan saattoi vaikuttaa sekin, että useimmissa kotiotteluissa päätykaiuttimet ovat olleet mykkiä tai todella hiljaisia, jolloin kuulutukset ovat kuuluneet huonosti seisomakatsomoihin. Tosin eilen kuuluvuus oli hyvä myös päädyssä. Puukeskuksen päätyyn olisi mielestäni vielä mahtunut porukkaa, koska ainakin kolmannessa erässä siellä näytti olevan väljää.
 

Tj

Jäsen
Suosikkijoukkue
Melchester Rovers
Tynikin ihmetteli KSML:ssä, miksei halli täyty. Eiköhän se syy ole juuri tuossa, että täytyy olla aika hardcore-fani, että viitsii mennä 1,5 tuntia ennen koko pelin alkua ja seisoskella sitten koko matsin ajan, eikä tauolla edes pääse kioskille. Pahimmassa tapauksessa menee vielä jatkoajalle ja seisoskelu jatkuu monta tuntia.

En mää ainakaan ihmettele ollenkaan jos jengi miettii, ettei viitsi lähteä seisomaan. Etenkin kun joka paikasta ei tosiaankaan edes näe kunnolla kentälle ja katsomo on kuin sardiinipurkki. Suuri ongelma on se, että kansa istuu siellä seisomakatsomossa siihen asti että peli alkaa (tai vartti ennen alkua kuulutetaan tiivistämään). Jokainen seisomakatsomossa istuja vie ainakin kahden ihmisen paikan ja haittaa liikkumista merkittävästi. Ei se kuulutus enää siinä 10 minsaa ennen pelin alkua auta, että nouskaa seisomaan, kun se pitäisi hoitaa paljon aikaisemmin.

Lahdessa kun viime kaudella peliä katsomassa, seisomakatsomoon mahtui paljon mukavammin kun järkkärit jatkuvasti ovien aukeamisesta matsin alkuun ohjeistivat kansaa seisomaan SEISOMAKATSOMOSSA (ajatella!) ja tiivistämään. Jyväskylässä järkkärit eivät yksinkertaisesti hoida hommiaan tarpeeksi hyvin tällä saralla.
 

Musta87

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Lahdessa kun viime kaudella peliä katsomassa, seisomakatsomoon mahtui paljon mukavammin kun järkkärit jatkuvasti ovien aukeamisesta matsin alkuun ohjeistivat kansaa seisomaan SEISOMAKATSOMOSSA (ajatella!) ja tiivistämään. Jyväskylässä järkkärit eivät yksinkertaisesti hoida hommiaan tarpeeksi hyvin tällä saralla.
Minkähän homman järkkärit Hippoksella tarpeeksi hyvin hoitavat? Taitavat olla vain lihapiirakkapalkalla peliä katsomassa. Istumakatsomoon johtaviin aukkoihin on tainnut eksyä ihan päteviäkin kavereita, mutta kyllä ainakin Hurrikaanin päädyssä / kulmassa on vain pelaajakortteja ihailevia jehuja. Jos joku hässäkkä / tappelu tulisi, niin varmaan vaan liukenisivat paikalta. Ja mitä tulee seisomaan kehottamiseen, niin sehän tarkoittaisi sitä, että järkkäreiden pitäisi seurata sitä mitä katsomossa tapahtuu sen sijaan, että voisivat keskittyä kaukalon tapahtumiin.
 

-pasi-

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Juurikin tämä on seisomokatsomoissa aika suurin ongelma sillä ihmiset istuvat siellä ja pahimmassa tapauksessa 5 minuuttia ennen pelin alkua nousevat seisomaan ja ihmiset sitten pakkautuvat miten sattuu noihin katsomoihin. Sitten kansa ahtautuu oviaukkojen eteen ja portaille odottaan kun kukaan ei seisomokatsomossa nouse seisomaan. Järkkärit kyllä voisi suosiolla käskeä ihmisiä hyvissä ajoin seisomaan.

Viime kotipelissäki oli paripaikkaa kyllä tuolla ylhäällä siellä karteessa(jossa tosin hieman näkyvyyttä estää se hemmetin tolppa), mutta kun tulin juuri ennen peliä niin rappuset ja käytävä oli jo niin tukossa että ylhäälle ei pystynyt kävelemään kunnolla. Juurikin tuo järjestäjien kyvyttämyys on se suurin ongelma noissa seisomokatsomoissa.

Itse myös toivoisin että seisomokatsomoihin voisi jollain kärryllä tai kylmälaukulla tuoda noita makkaroita ja lihapiirakoita sillä nyt jos lähdet seisomokatsomosta pois erätauolla niin takaisin ei ole tulemista enää. Itse ainakin kävisin ostamassa erätauolla jotain syötävää, mutta kun usein yksin olen matkassa niin ei voi käydä mitään ostamassa tai joutuu seisomaan semmoiseen paikkaan mistä ei näe kentälle
 

-pasi-

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Minkähän homman järkkärit Hippoksella tarpeeksi hyvin hoitavat?

Ainakin seisomokatsomossa järkkäreiden ainoa homma on katsoa ettei kukaan mene sen keltaisen viivan ohi ja senkin he hoitavat välillä huonosti sillä ei kaikilta istumapaikoilta meinaa kentälle näkyä kun ihmiset seisoo siinä edessä.
 

dee_snyder

Jäsen
Suosikkijoukkue
JJK
Taitavat olla vain lihapiirakkapalkalla peliä katsomassa. Istumakatsomoon johtaviin aukkoihin on tainnut eksyä ihan päteviäkin kavereita, mutta kyllä ainakin Hurrikaanin päädyssä / kulmassa on vain pelaajakortteja ihailevia jehuja.

Tää osu niin nappiin, varsinkin tuo viimeinen virke. Erään Jääkiekkolehti-hullun kanssa läräävät lätkäkortteja läpi...
 

phakki

Jäsen
Suosikkijoukkue
RISTO DUFVA ja JYP + JYP-Akatemia
Mitä tarkottaa että peli näkyy hurrikaani clubin screeniltä? Näytetäänkö se siis mediakuutiosta?
 
piletti

hassu juttu, "ostin" liput lauantain peliin, rahat menivät pankkitililtä mutta piletin sivuille palatessa tulee ilmoitus ettei onnistunutkaan.

palaavatkohan nuo rahat nyt millä vauhdilla takaisin tilille? ne "omat" paikat näköjään uudestaan vihreinä tuolla.
 

Kersakovi

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, AFC(NFL)
hassu juttu, "ostin" liput lauantain peliin, rahat menivät pankkitililtä mutta piletin sivuille palatessa tulee ilmoitus ettei onnistunutkaan.

palaavatkohan nuo rahat nyt millä vauhdilla takaisin tilille? ne "omat" paikat näköjään uudestaan vihreinä tuolla.

Kannattaa varmaankin lähteä siitä, että soittaa tuonne CRD Systemsin tekniseen tukeen, eivätköhän ne sieltä osaa neuvoa eteenpäin. Numero näyttää olevan +358 45 111 2792.
 

Lampinen

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP ja Jere Lassilan joukkueet
Lauantaiksi kaksi lippua tuli hommattua seisomaan, kuten aina. Näyttäisi vielä piletissä olevan "vihreällä" seisomakatsomo, mutta muuten punaisella. Eiköhän halli kumminkin jo ylihuomiseksi täyty.
 

-pasi-

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Lauantaiksi kaksi lippua tuli hommattua seisomaan, kuten aina. Näyttäisi vielä piletissä olevan "vihreällä" seisomakatsomo, mutta muuten punaisella. Eiköhän halli kumminkin jo ylihuomiseksi täyty.

Luulisi että lauantaipelissä täyttyisi mutta voi olla että jos ottelusarja on tämpäivän jälkeen 1-3 niin ei vedä yleisöä niin. Lisäksi muutenkin itse ottelun taso oli eilenkin niin heikkoa että ei yleisömäärissäkin jopa se voi näkyä. Eikä TPS ole niin mielenkiintoinen vastus monen mielestä että ottelua tulisi edes pudotuspeleissä katsomaan.
 

Al Bundy

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Pittsburgh Penguins, Suomi
Luulisi että lauantaipelissä täyttyisi mutta voi olla että jos ottelusarja on tämpäivän jälkeen 1-3 niin ei vedä yleisöä niin.

Perustelisitko hieman?

Mielestäni "katkaisupelin" luulisi olevan mielenkiintoisempi kuin tämä tilanne, jossa ei vielä ratkaista mitään.
 

-pasi-

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Milloinkohan nuo pronssipelin liput tulevat myyntiin ja oliko tuo ottelupäivä nyt perjantaina eikä keskiviikkona kun alunalkaen piti kai keskiviikkona pelata, mutta taidettiin radiossa puhua että perjantaina pelattaisiin.

Ei siinä mitään kyllähän tuonne varmaan noita lippuja riittä, mutta itse meinasin kauden lopun kunniaksi yrittää saada istumapaikkalippua.
 

Paha_Kurki

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Milloinkohan nuo pronssipelin liput tulevat myyntiin ja oliko tuo ottelupäivä nyt perjantaina eikä keskiviikkona kun alunalkaen piti kai keskiviikkona pelata, mutta taidettiin radiossa puhua että perjantaina pelattaisiin.

Ei siinä mitään kyllähän tuonne varmaan noita lippuja riittä, mutta itse meinasin kauden lopun kunniaksi yrittää saada istumapaikkalippua.

Veikkaan että liput tulee myyntiin jo huomenna. Perjantaiksi tuo ottelu on merkitty myös SM-Liigan sivuille.

Toivotaan että saadaan mökki täyteen ja kunnon kannustus, jotta kotijoukkue päättää kautensa voittoon! Vastassa on kuitenkin KalPa. Ratkotaanko taas, kuka on se pienempi veli?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös