Ilmoitukset

* Tarvitsetko hyvän syyn kuluttaa aikaasi Jatkoajan keskustelupalstalla vielä nykyistäkin enemmän?
* Haluatko viilata pilkkua tai nipottaa yhdyssanavirheistä?
* Reputitko sinäkin oikeustieteellisen pääsykokeissa?
* Tykkäätkö kurista ja järjestyksestä?

Jos vastauksesi johonkin näistä kysymyksistä on ”kyllä”, niin mikset liittyisi joukkoomme hilpeään?

Haemme lisää moderaattoreita valvomaan Suomen suosituimpiin kuuluvan keskustelupalstan viestejä, opastamaan käyttäjiä ja pitämään muutoinkin yllä palstan hyvää tasoa.

Edellytämme moderaattoreilta yhteistyökykyisyyttä, täysikäisyyttä ja ainakin jonkin asteista täyspäisyyttä. Moderaattorin ei tarvitse päivystää palstalla kellon ympäri, mutta odotamme kaikilta tiettyä aktiivisuutta.

Jatkoajan keskustelupalsta toimii vapaaehtoisvoimin. Moderaattoreille ei makseta palkkaa tai korvauksia, mutta he saavat liittyä Jatkoaika Ry:n jäseniksi ja pääsevät osallistumaan yhdistyksen jäsenilleen järjestämiin tapahtumiin.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi 31.1.2019 mennessä joko yksityisviestinä Moderaattoreille tai sähköpostitse osoitteeseen moderaattorit(at)jatkoaika.com. Mainitse hakemuksen yhteydessä keskustelupalstalla käyttämäsi nimimerkki, mitä palstan osioita seuraat aktiivisimmin sekä miksi haluaisit tai sopisit moderaattoriksi.

Olemme henkilökohtaisesti yhteydessä sopivimpiin ehdokkaisiin seulottuamme kaikki hakemukset läpi.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki heavy on saanut viikon pelikiellon, sillä hän ei Yleisradion ketjussa pysynyt aiheessa, vaan keskittyi henkilökohtaisuuksiin asian sijaan.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Kaukosäädin on saanut kuukauden pelikiellon syyllistyttyään Kannattajatoiminnan lieveilmiöt -ketjussa asiattomuuksiin ja flametukseen. Kyseisen nimimerkin pitkä historia vastaavista rikkeistä vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki t.m.a.l on saanut viikon pelikiellon kirjoitettuaan täysin turhia viestejä Kärppien osioon. Viestien heikko kieliasu vaikutti myös päätökseen pelikiellosta.

Nimimerkki AaTee on seuraavan viikon ajan pelikiellossa, sillä hän on keskittynyt viime aikoina aivan liian usein aukomaan päätään toiselle käyttäjälle itse asian sijaan.

Sulje ilmoitus

S-Kiekko 2017–2018

Viestiketju osiossa 'Suomi-sarja' , aloittajana Johnny K, 17.04.2017 klo 20.49.

 1. Johnny K Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  S-Kiekko,HIFK, Detroit Red Wings, SJK
  S-Kiekon viime kausi oli vaikea, mutta onneksi siitä selvittiin ilman karsintoja. Tavoite joukkueella oli play-offsit, mutta siitä jäätiin pahasti.
  Tulevaksi kaudeksi huhut kertovat asioiden muuttuvan todella paljon. Toimiston puolella on muutoksia tulossa ja uutta verta astumassa remmiin mukaan. Seinäjoelle tulee vihdoin ja viimein kunnon kilpahalli, joten tavoitteet kovenevat tämänkin vuoksi. Seinäjokihan on yksi suomen eniten kasvavista talousalueista, joten luonnollisesti jääkiekkokin olisi saatava paremmalle tasolle. Sport Liigassa odottaa kieli pitkällä, että S-Kiekko saataisiin korkeammalle tasolle ja yhteistyö käyntiin toden teolla.
  Tällä viikolla on Try-out tapahtuma ja sinne ilmottautunut iso joukko uusia pelimiehiä. Huomenna ollaan kaukalon reunalla katsomassa millaisia pelimiehiä on tyrkyllä. Tänne tulee varmasti nimiäkin myöhemmin...
   
 2. Lauri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Blues & Devils
  Lainaus:
  Minne se tulee ja millainen ja koska? Onko päätöksiä jo tehty vai?
   
 3. Johnny K Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  S-Kiekko,HIFK, Detroit Red Wings, SJK
  Lainaus:
  Eli vanha ns "rättihalli" peruskorjataan täydellisesti. Eli ainoastaan kaukalon paikka pysyy, kaikki muu rakennetaan ympärille uudestaan. Halliremontti jakautuu kahteen eri vaiheeseen ja ensimmäisessä tehdään jo valmiina olevien sosiaalitilojen uudistus. Samalla tehdään uusia koppeja lisää mm edustujoukkueelle omansa.
  Halliremontin ensimmäisen vaiheen on tarkoitus alkaa nyt heti ja loppuun halliremontti tehdään ensi kauden jälkeen.
   
 4. Johnny K Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  S-Kiekko,HIFK, Detroit Red Wings, SJK
  S-Kiekko julkaisi ensimmäiset pelaajasopimukset, kun maalivahti Juho Niku ja hyökkääjät Niklas Peltola ja Jukka Saikkonen raaputtivat nimensä sopimuspaperiin: Uutiset | S-Kiekko
   
 5. The Rock Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Titaanit, Ässät & Penguins
  Lainaus:
  S-Kiekolla näkyy olevan nyt julkaistun sopimuskolmikon lisäksi jo viime kaudella solmitut pelaajasopimukset Eemeli Alasen, Petri Viitamäen, Tomi Poikosen ja Arttu Ahosen kanssa: Joukkue | S-Kiekko
   
 6. Myrvold Jäsen

  Koskahan selviää S-Kiekon valmentaja tulevalle kaudelle?
   
 7. Hope Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Alasarjat
  Lainaus:
  S-Kiekko julkaisi tänään uuden kansikuvan Facebookissa ja kommenteissa joku kysynyt valmennuksesta. S-Kiekko on kommentoinut, että valmentaja on olemassa, mutta siitä tiedoitetaan, kun yksityiskohdat ovat selvillä. Onko S-Kiekko vaihtamassa valmentajaa?
   
 8. Myrvold Jäsen

  Lainaus:
  Kyllä on. Takala jatkaa käsittääkseni junioripäällikkönä.
   
 9. Hope Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Alasarjat
  Lainaus:
  Ilmeisesti vetävät koko pakan uusiksi. Viime viikolla julkaistiin uusi toiminnanjohtaja ja vielä valmennuksenkin vaihtaminen. Veikkauksia uudesta valmentajasta?
   
 10. DJO Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KomuHt
  Aikasta nuorelta ja kokemattomalta joukkue tähän mennessä vaikuttaa. Moni uusi pelaaja pelasi viimekaudella nuorten suomi-sarjaa, eivätkä ole edes missään vaiheessa pelanneet isommissa junnu ympyröissä Elite prospectin mukaan. Sisäänajona pojat varmaan menisivät, kunhan eivät joudu liian vastuulliseen ruutuun, toivottavasti viimekauden runkopelaajia jatkaisi lisää.
  Saamme Vaasassa odotella vielä tovin S-Kiekon nousua tällä menolla, mutta sitä odotellessa.
  Olisiko toissa kaudella valmennuksessa mukana ollut Salonen tulevan kauden valkku?
   
 11. Myrvold Jäsen

  Lainaus:
  Uskoisin, että viime kauden runkomiehiä jatkaa vielä jahka tuo valmentajakuvio saadaan valmiiksi.

  Kari Salonen valmentaa tulevalla kaudella Vaasan Sportin A-nuoria.
   
 12. Kyynhakkeli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kaikki Seinäjokelaaset "palloolu" joukkueet ;o)
 13. Myrvold Jäsen

  Lainaus:
  On tätä odotettukin. Nyt odotellaan tosissaan ensimmäistä lapion iskua. Kaupungista kun on kyse, niin uskon kun näen.

  Mihinkähän halliin tuota puolilämmintä vertaisi?

  On kyllä toteutuessaan iso askel Seinäjoen kiekolle. Kaikki kiittää. Varmasti myös myynti!
   
 14. The Rock Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Titaanit, Ässät & Penguins
  S-Kiekko on solminut seurayhteistyösopimuksen 2. divisioonassa pelaavan Kurikan Ryhdin kanssa (S-Kiekon kotisivujen uutinen).

  Lisäksi pakko kommentoida vielä toisesta aiheesta eli Titaaneista opiskelujen perässä Etelä-Pohjanmaalle siirtyvästä keskushyökkääjä Eppu Oksasesta sen verran, että S-Kiekko saa kyseisestä kaverista varsin pätevän lätynjakajan kärkiketjuihinsa. Eppu oli viimeiset kaudet Titaanien 2. sentteri ja nakutti hyvään tahtiin tehoja niin 2. divisioonassa kuin Suomi-sarjassakin.
   
 15. Myrvold Jäsen

  S-Kiekon tilanne näyttää omaan silmään kyllä erittäin huolestuttavalta, puolustuksen osalta jopa surkealta.

  Puolustuksessa sopimuksia on kaikkiaan neljä. Se on jo määrällisesti vähän, mutta myös laadullisesti. Mitään huhua uusista tulijoista ei ole kuulunut. Tunnetusti Seinäjoelle on nykypäivänä turha mitään suurempien kaupunkien pelaajien ryntäystä 90-luvun malliin odottaa. Toivotaan nyt, että jostain edes seitsemän pakkia saadaan kasaan.

  Hyökkäyksessä määrällisesti porukkaa on ok, mutta laatua valitettavasti SS tasolle asti on valitettavan vähän.

  Itse ajatellut, että jengissä taustat on parhaalla tasolla vuosiin, mutta ihmettyttää miksi pelaajia menee mielummin Kauhavalle pelaamaan 2. divisioonaa? Onko uusi valmentaja "liian" vaativa vai mikä lie? Tarkoitus ei siis ole arvostella uutta valmentajaa.

  Todellakin toivon, että joukkue selviää kaudesta "kuivin jaloin" ja menestyykin. Valitettavasti tällä hetkellä merkit sen suhteen on heikot.
   
 16. Myrvold Jäsen

  Mukava välillä kirjoitella taaseen positiivisia asioita S-Kiekkoon liittyen!

  Kuten kirjoitin edellisessä viestissä, että taustat on Seinäjoella paremmassa kunnossa kuin vuosiin ja nyt näyttää, että se alkaa heijastua myös pelaajistoon. Pikkulinnut lauloi, että tällä viikolla tullaan ulos ilmeisesti useamminkin sopimuksen voimin ja lisäksi koeaikalaisiakin ilmeisesti ryhmään on tulossa. Ehkä itseltä vähän unohtui viimeisessä viestissä realiteetitet SS joukkueen kasaamisen suhteen, kun meinasi olla määräällisesti jo paniikki päällä. Ei kai ajankohtaisesti sinänsä Seinäjoellakaan poikkeavaa, mutta tietenkin sitä toivoo, että tulevaisuudessa jengi on paremmin kasassa aiemmin ja aiemmin.

  Lisäksi oli hieno huomata medianäkyvyys minkä S-Kiekko sai Jatkoajan verkkolehdessä. Toivottavasti näihin on myös jatkossa useasti aihetta! :)
   
 17. ale Jäsen

  S-Kiekollahan menee peleissä varsin mukavasti, vaikka kokoonpano ei vielä liene valmis. Suomen Cupissa jatkossa, mutta vastustajatkin olleet II-div joukkueita. Eilinen KooVeen turnauksen voitto kuitenkin iloinen yllätys, hyvä pojat!
   
 18. Myrvold Jäsen

  Huomenna uusia sopimuksia uunista ulos. Toivottavasti ainakin puolustus vahvistuu!

  Huomenna myös EU:n kimppuun Suomen Cup:ssa. Hirveitä odotuksia ei tuloksen suhteen ole, mutta hienoa toki päästä pelaaman kirkkaisiin valoihin. Olis toki EU:n mielellään Sjoellakin nähnyt :)
   
 19. The Rock Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Titaanit, Ässät & Penguins
  Lainaus:
  Olisikohan Jaska Ojanperä mahdollisesti tekemässä paluuta Nottajoelle? Jos on, niin menee heittämällä sarjan kovimpien peräpään luutien joukkoon.
   
 20. Johnny K Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  S-Kiekko,HIFK, Detroit Red Wings, SJK
  Lainaus:
  Ojanperä takaisin!
  Uutiset | S-Kiekko
   
 21. The Rock Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Titaanit, Ässät & Penguins
  Lainaus:
  Tämä ei yllättänyt edes vähää alusta. Ojanperä on todella kova vahvistus S-Kiekolle ja tullee suurella todennäköisyydellä räppäämään vähintään sen 10 osumaa tälläkin kaudella Suomi-sarjassa, mikäli vain pysyy ehjänä... on se miehen laukaus nimittäin sen verran kova ja tarkka.
   
 22. Kyynhakkeli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kaikki Seinäjokelaaset "palloolu" joukkueet ;o)
 23. Lauri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Blues & Devils
  Lainaus:
  Pystytkö kopioimaan tuon jutun tänne? Maksumuurin takana..
   
 24. MikGo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät, Leijonat
  Lainaus:
  "Uutta" hallia ei ole vielä alettu rakentamaan ja mikäli vanhat merkit pitävät paikanssa niin aikaa voi mennä. Uusi halli tarkoittaa tässä tapauksessa vanhan Atria rättihallin remontoimista. Saahan liigan pomo toivoa mitä vain, mutta ensin tarvisi saa a-junnut mestikseen, että sieltä nousisi oikeasti laadukkaita pelaajia. Oikeaan suuntaan S-Kiekko on joka tapauksessa mennyt ja ehkä noin viidessä vuodessa voisi mestis-tasoa haikalla. Ensin pitäisi vaan Suomi-sarjassa päästä lähelle kärkeä.
   
 25. Johnny K Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  S-Kiekko,HIFK, Detroit Red Wings, SJK