S-Kiekko 2017–2018

  • 11 632
  • 23

Johnny K

Jäsen
Suosikkijoukkue
S-Kiekko,HIFK, Detroit Red Wings, SJK
S-Kiekon viime kausi oli vaikea, mutta onneksi siitä selvittiin ilman karsintoja. Tavoite joukkueella oli play-offsit, mutta siitä jäätiin pahasti.
Tulevaksi kaudeksi huhut kertovat asioiden muuttuvan todella paljon. Toimiston puolella on muutoksia tulossa ja uutta verta astumassa remmiin mukaan. Seinäjoelle tulee vihdoin ja viimein kunnon kilpahalli, joten tavoitteet kovenevat tämänkin vuoksi. Seinäjokihan on yksi suomen eniten kasvavista talousalueista, joten luonnollisesti jääkiekkokin olisi saatava paremmalle tasolle. Sport Liigassa odottaa kieli pitkällä, että S-Kiekko saataisiin korkeammalle tasolle ja yhteistyö käyntiin toden teolla.
Tällä viikolla on Try-out tapahtuma ja sinne ilmottautunut iso joukko uusia pelimiehiä. Huomenna ollaan kaukalon reunalla katsomassa millaisia pelimiehiä on tyrkyllä. Tänne tulee varmasti nimiäkin myöhemmin...
 

Johnny K

Jäsen
Suosikkijoukkue
S-Kiekko,HIFK, Detroit Red Wings, SJK
Minne se tulee ja millainen ja koska? Onko päätöksiä jo tehty vai?
Eli vanha ns "rättihalli" peruskorjataan täydellisesti. Eli ainoastaan kaukalon paikka pysyy, kaikki muu rakennetaan ympärille uudestaan. Halliremontti jakautuu kahteen eri vaiheeseen ja ensimmäisessä tehdään jo valmiina olevien sosiaalitilojen uudistus. Samalla tehdään uusia koppeja lisää mm edustujoukkueelle omansa.
Halliremontin ensimmäisen vaiheen on tarkoitus alkaa nyt heti ja loppuun halliremontti tehdään ensi kauden jälkeen.
 

Johnny K

Jäsen
Suosikkijoukkue
S-Kiekko,HIFK, Detroit Red Wings, SJK
S-Kiekko julkaisi ensimmäiset pelaajasopimukset, kun maalivahti Juho Niku ja hyökkääjät Niklas Peltola ja Jukka Saikkonen raaputtivat nimensä sopimuspaperiin: Uutiset | S-Kiekko
 

The Rock

Jäsen
S-Kiekko julkaisi ensimmäiset pelaajasopimukset, kun maalivahti Juho Niku ja hyökkääjät Niklas Peltola ja Jukka Saikkonen raaputtivat nimensä sopimuspaperiin: Uutiset | S-Kiekko

S-Kiekolla näkyy olevan nyt julkaistun sopimuskolmikon lisäksi jo viime kaudella solmitut pelaajasopimukset Eemeli Alasen, Petri Viitamäen, Tomi Poikosen ja Arttu Ahosen kanssa: Joukkue | S-Kiekko
 

Hope

Jäsen
Suosikkijoukkue
Alasarjat
Koskahan selviää S-Kiekon valmentaja tulevalle kaudelle?
S-Kiekko julkaisi tänään uuden kansikuvan Facebookissa ja kommenteissa joku kysynyt valmennuksesta. S-Kiekko on kommentoinut, että valmentaja on olemassa, mutta siitä tiedoitetaan, kun yksityiskohdat ovat selvillä. Onko S-Kiekko vaihtamassa valmentajaa?
 

Myrvold

Jäsen
S-Kiekko julkaisi tänään uuden kansikuvan Facebookissa ja kommenteissa joku kysynyt valmennuksesta. S-Kiekko on kommentoinut, että valmentaja on olemassa, mutta siitä tiedoitetaan, kun yksityiskohdat ovat selvillä. Onko S-Kiekko vaihtamassa valmentajaa?

Kyllä on. Takala jatkaa käsittääkseni junioripäällikkönä.
 

Myrvold

Jäsen
Aikasta nuorelta ja kokemattomalta joukkue tähän mennessä vaikuttaa. Moni uusi pelaaja pelasi viimekaudella nuorten suomi-sarjaa, eivätkä ole edes missään vaiheessa pelanneet isommissa junnu ympyröissä Elite prospectin mukaan. Sisäänajona pojat varmaan menisivät, kunhan eivät joudu liian vastuulliseen ruutuun, toivottavasti viimekauden runkopelaajia jatkaisi lisää.
Saamme Vaasassa odotella vielä tovin S-Kiekon nousua tällä menolla, mutta sitä odotellessa.
Olisiko toissa kaudella valmennuksessa mukana ollut Salonen tulevan kauden valkku?

Uskoisin, että viime kauden runkomiehiä jatkaa vielä jahka tuo valmentajakuvio saadaan valmiiksi.

Kari Salonen valmentaa tulevalla kaudella Vaasan Sportin A-nuoria.
 

Myrvold

Jäsen
S-Kiekkoon ja koko maakuntakeskuksen jääurheiluun vaikuttava uutinen. Vihdoin alkaa tapahtumaan, hienoa.
Linkki vie paikallislehti Eparin sivulle https://www.epari.fi/uutiset/online-uutiset/jättiavustus-mahdollistaa-jäähallin-1.2291210#.WR2o-JN4zjo.twitter

On tätä odotettukin. Nyt odotellaan tosissaan ensimmäistä lapion iskua. Kaupungista kun on kyse, niin uskon kun näen.

Mihinkähän halliin tuota puolilämmintä vertaisi?

On kyllä toteutuessaan iso askel Seinäjoen kiekolle. Kaikki kiittää. Varmasti myös myynti!
 

The Rock

Jäsen
S-Kiekko on solminut seurayhteistyösopimuksen 2. divisioonassa pelaavan Kurikan Ryhdin kanssa (S-Kiekon kotisivujen uutinen).

Lisäksi pakko kommentoida vielä toisesta aiheesta eli Titaaneista opiskelujen perässä Etelä-Pohjanmaalle siirtyvästä keskushyökkääjä Eppu Oksasesta sen verran, että S-Kiekko saa kyseisestä kaverista varsin pätevän lätynjakajan kärkiketjuihinsa. Eppu oli viimeiset kaudet Titaanien 2. sentteri ja nakutti hyvään tahtiin tehoja niin 2. divisioonassa kuin Suomi-sarjassakin.
 

Myrvold

Jäsen
S-Kiekon tilanne näyttää omaan silmään kyllä erittäin huolestuttavalta, puolustuksen osalta jopa surkealta.

Puolustuksessa sopimuksia on kaikkiaan neljä. Se on jo määrällisesti vähän, mutta myös laadullisesti. Mitään huhua uusista tulijoista ei ole kuulunut. Tunnetusti Seinäjoelle on nykypäivänä turha mitään suurempien kaupunkien pelaajien ryntäystä 90-luvun malliin odottaa. Toivotaan nyt, että jostain edes seitsemän pakkia saadaan kasaan.

Hyökkäyksessä määrällisesti porukkaa on ok, mutta laatua valitettavasti SS tasolle asti on valitettavan vähän.

Itse ajatellut, että jengissä taustat on parhaalla tasolla vuosiin, mutta ihmettyttää miksi pelaajia menee mielummin Kauhavalle pelaamaan 2. divisioonaa? Onko uusi valmentaja "liian" vaativa vai mikä lie? Tarkoitus ei siis ole arvostella uutta valmentajaa.

Todellakin toivon, että joukkue selviää kaudesta "kuivin jaloin" ja menestyykin. Valitettavasti tällä hetkellä merkit sen suhteen on heikot.
 

Myrvold

Jäsen
Mukava välillä kirjoitella taaseen positiivisia asioita S-Kiekkoon liittyen!

Kuten kirjoitin edellisessä viestissä, että taustat on Seinäjoella paremmassa kunnossa kuin vuosiin ja nyt näyttää, että se alkaa heijastua myös pelaajistoon. Pikkulinnut lauloi, että tällä viikolla tullaan ulos ilmeisesti useamminkin sopimuksen voimin ja lisäksi koeaikalaisiakin ilmeisesti ryhmään on tulossa. Ehkä itseltä vähän unohtui viimeisessä viestissä realiteetitet SS joukkueen kasaamisen suhteen, kun meinasi olla määräällisesti jo paniikki päällä. Ei kai ajankohtaisesti sinänsä Seinäjoellakaan poikkeavaa, mutta tietenkin sitä toivoo, että tulevaisuudessa jengi on paremmin kasassa aiemmin ja aiemmin.

Lisäksi oli hieno huomata medianäkyvyys minkä S-Kiekko sai Jatkoajan verkkolehdessä. Toivottavasti näihin on myös jatkossa useasti aihetta! :)
 

ale

Jäsen
S-Kiekollahan menee peleissä varsin mukavasti, vaikka kokoonpano ei vielä liene valmis. Suomen Cupissa jatkossa, mutta vastustajatkin olleet II-div joukkueita. Eilinen KooVeen turnauksen voitto kuitenkin iloinen yllätys, hyvä pojat!
 

Myrvold

Jäsen
Huomenna uusia sopimuksia uunista ulos. Toivottavasti ainakin puolustus vahvistuu!

Huomenna myös EU:n kimppuun Suomen Cup:ssa. Hirveitä odotuksia ei tuloksen suhteen ole, mutta hienoa toki päästä pelaaman kirkkaisiin valoihin. Olis toki EU:n mielellään Sjoellakin nähnyt :)
 

The Rock

Jäsen
Huomenna uusia sopimuksia uunista ulos. Toivottavasti ainakin puolustus vahvistuu!

Olisikohan Jaska Ojanperä mahdollisesti tekemässä paluuta Nottajoelle? Jos on, niin menee heittämällä sarjan kovimpien peräpään luutien joukkoon.
 

The Rock

Jäsen

Tämä ei yllättänyt edes vähää alusta. Ojanperä on todella kova vahvistus S-Kiekolle ja tullee suurella todennäköisyydellä räppäämään vähintään sen 10 osumaa tälläkin kaudella Suomi-sarjassa, mikäli vain pysyy ehjänä... on se miehen laukaus nimittäin sen verran kova ja tarkka.
 

Kyynhakkeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kaikki Seinäjokelaaset "palloolu" joukkueet ;o)

Lauri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blues & Devils

MikGo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Leijonat
https://www.pohjalainen.fi/tilaajalle/urheilu/liigan-jääkiekkopomo-haluaa-s-kiekon-mestikseen-ja-jopa-liigaan-1.2395068
No nythän on mielenkiintoista luettavaa koskien S-Kiekkoa. Enpä tiennyt, että mm. Jyrki Niemi Sportista vaikuttaa nykyään S-Kiekon taustalla.
Uuden hallin myötä pyörät saataneen todella pyörimään. Linkki vie Pohjalaisen sivuille.
"Uutta" hallia ei ole vielä alettu rakentamaan ja mikäli vanhat merkit pitävät paikanssa niin aikaa voi mennä. Uusi halli tarkoittaa tässä tapauksessa vanhan Atria rättihallin remontoimista. Saahan liigan pomo toivoa mitä vain, mutta ensin tarvisi saa a-junnut mestikseen, että sieltä nousisi oikeasti laadukkaita pelaajia. Oikeaan suuntaan S-Kiekko on joka tapauksessa mennyt ja ehkä noin viidessä vuodessa voisi mestis-tasoa haikalla. Ensin pitäisi vaan Suomi-sarjassa päästä lähelle kärkeä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös