Säilyisiköhän sitä elossa ilman televisiota?

  • 10 561
  • 50

AnaMasa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lahko
Siinä se tärkein tulikin otsikossa. Nykyinen suhde telkkariin, tuohon kerrostalon takkaan, on aika perverssi. En katso enää juuri muuta kuin dokumentteja ja urheilua. Silti tuo loota on päällä varmaan vähintään 6h joka jeesuksen päivä. Pyhänä voin ottaa telkun ääressä mukavat torkut, kun telkkarin mitäänsanomattomaan mölinään nukahtaa helposti. Herään kuitenkin välittömästi, jos laite sammutetaan, vaikka itse sammuttamisesta ei kuulu mitään äänä. Joskus pikkupoikana en uskaltanut olla yksin kotona, jos telkku ei ollut päällä. Varmaan sieltä asti lähtöisin tämä riippuvuus.

Nyt kun muutetaan kaapelialueelta maalle, niin olen jo viikkoja selannut satelliittitarjontaa ja eri bokseja täysin sokeana sille faktalle, että tuskin edes katsoisin mokomia. Telkku vaan pitää olla, kuten keittiön pöytä tai wc:n istuin. Ihme etten ole jo tilannut 400 euron full-hd tallentavaa ja tehnyt samalla kahden vuoden sopparia CD:n kanssa.

Hitaammatkin varmasti jo ymmärsivät, että täällä on nyt tapahtunut jonkinlainen herätys. Nyt olisi tarkoitus kokeilla töllötöntä elämää pehmeällä laskulla. Laite kyllä raahataan uuteen asuntoon, mutta minkään valtakunnan viritintä ei hommata. Tarvittaessa siis joku vuokraleffa tai netistä ladattu pätkä voidaan katsoa, mutta televisiota ei enää katsota sen varsinaisessa merkityksessä. Sitä ei voi enää laittaa päälle hetken mielijohteesta, vaan tuo sähkötakka korvataan oikealla tulisijalla.

Yksi päätöstä helvetisti helpottava ja tavallaan myös omanlaisensa riippuvuus on netti. En kuitenkaan pidä nykytilanteeseen verrattuna mitenkään pahana sitä, jos jatkossa tuijottelen Yle Areenasta dokumentteja pihakeinussa. Ongelmahan ei alunperin ole liiallinen TV:n katsominen, vaan tuo TV:n asema kodin alttarina.

Näin. Saas nähdä miten äijän käy. Veikkaan, että kesän yli mennään helposti, mutta ajatus täysin hiljaisesta talosta loka-marraskuussa pimeänä sateisena iltana ilman telkkarin turvallista valoa tuntuu jotenkin täysin utopistiselta. Mites muut? Onko kaikilla telkkari vai löytyykö täältä sissejä, joiden olohuoneesta tuo alttari puuttuu? Onko joku ollut ilman telkkaria koko elämän vai löytyykö tietoisia luopujia?
 

Paitselo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK & Carl Brewer Forever & Karjakunnan nakit
Vertasit telkkaria jopa wc:n istuimeen - huono vertaus. Vessassa pukataan paskaa pönttöön, mutta kun kyseessä on televisio, niin se paska tulee laitteesta ulospäin.
Sanoit myös, että heräät unestasi heti jos telkkari suljetaan - tätä samaa ilmiötä jo aikoinaan Pavlov tutki koirakokeissaan. Koirille oli opetettu, että kuullessaan tietyn ääniärsykkeen, niille annetaan ruokaa ja koirilla rupesi kuola suupielistä oitis valumaan. Tätä kun toistettiin tarpeeksi monta kertaa, niin kuola valui, vaikka sitä ruokaa ei enää annettukaan. Meikäläisen asunto on sellaisen kadun varressa, jossa raitiovaunut kolistelevat aamusta iltaan. Noh, yhtenä aamuna heräsin säikähtäen ja mietin kuumeisesti, että "MIKÄ HELVETTI SE OLI"? Kunnes tajusin heränneeni siihen, että se aamun ensimmäinen ratikka ei mennytkään kämppäni ohi aikataulun mukaisesti erään onnettomuuden takia. En siis herännyt meteliin, vaan sen metelin puuttumiseen.

Doh, kesämökillä onnistun kyllä olemaan ilman telkkaria joka vuosi kaksi kuukautta putkeen - ei tee edes tiukkaa. Minulla tosin on niin paljon harrastuksia, että en ehtisi mökillä edes töllötintä töllöttää - harrastuksiin luen myös tuon mökin alituisen kunnostamisen tarpeen (pakkotyöleiri?), mutta kyllä minä sitä kesällä mieluummin teen, kuin katselen uusintoja Derrickistä, Pienestä talosta preerialla tai Marko Bjyyrströmistä juontamassa jotakin hellanlettaskisaa.
Uutiset kuuntelen radiosta - olen sen verran hullu, että uutisia voin kuunnella ihan vaan korvillani näkemättä silmilläni sitä uutisten lukijaa.

MUTTA, kaupungissa en tule toimeen ilman telkkaria. Mertarannan vastenmielinen pärstä PITÄÄ NÄHDÄ, samoinkuin Mette Mannosen sääveikkaukset tyyliin "anteeksi, että olen olemassa - en minä voi tälle sateelle nyt mitään - hei hei". Ja Neloselta on ihan pakko seurata Lostia - vaikka en ole enää öbaut kahteen vuoteen käsittänyt ollenkaan mistä siinä on kyse. Olen myös Euroviisufriikki ja niitä skaboja ei voi seurata pelkän äänen välityksellä - kuva pitää olla, että näkee omin silmin miten joku hopeanvärisiin shortseihin pukeutunut vihreätukkainen voi julkisella paikalla käyttää spittareita ilman sukkia. Samoissa kisoissa näkee usein myös sangen huolimattomasti verhottuja tissejä - ja tissejähän ei koskaan näe liikaa.
Enkä tiedä parempaa unilääkettä kuin Formulakisat - ja mikä onkaan ihanampaa kuin nähdä Maikkarin uutisissa vuosi vuodelta kuivemman luumun näköiseksi kuivuva Helena Petäistö raportoimassa patongin hintakehityksestä Bordeauxin kauppatorilta - kuulostaa niinkuin tuo nainen rouskuttaisi murskatuilla hampaillaan hapankorppua, mutta ei - hänhän puhuu suomiaksentilla rakkauden kieltä, siis ranskaa.

Täällä Pasi Rutanen, Washington.
 

Eino_Mies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Ihmislaji on noin 200000 vuotta säilynyt maapallolla elossa ja noin viimeiset 50 vuotta se on tuijottanut televisiota. Eli villi veikkaukseni on että ilmankin telkkua voi pysyä elossa. Kyllähän sen "saatanan sontaluukun" jatkuva katsominen näivettää, mutta itsekin kerrostalokaksiossa asuvana olisi se saakelin puuduttavaa ilman sitä.
 

Ruutiveijari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Valitettavasti masiina menee arkisin päälle lähes säännönmukaisesti 17:30 kun Emmerdale alkaa ja sulkeutuu kun on aika mennä nukkumaan. Ja joka ilta se vituttaa tajuta, että tässä sitä taas ollaan, jotain helvetin Frendien uusintaa katsomassa. Olen yrittänyt puhua, että luovuttaisiin koko paskasta mutta ei se tuolle suhteen toiselle osapuolelle kelpaa.

Kun taas reissussa on ja jää TV:tä näkemättä vaikka viikoksi niin ei sieltä mitään jälkeenpäin katsomisen arvoista olisi tullutkaan ja mitään ei jää kaipaamaan.
 

AnaMasa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lahko
Kyllähän sen "saatanan sontaluukun" jatkuva katsominen näivettää, mutta itsekin kerrostalokaksiossa asuvana olisi se saakelin puuduttavaa ilman sitä.
Olen antanut uskotella itselleni, että nimenomaan tuo puudutus, elikkäs pitkästyminen, on tie johonkin parempaan. Pitkästyminen kun on yksi tie luovuuteen. Televisio ei anna mahdollisuutta pitkästyä ja tappaa sitä kautta luovuuden. Tuolla jossain joku kirjoitti vielä tähän tapaan
Televisio on ihmelaite. Värikäs välkkyvä ruutu, jota lähes kaikki suomalaiset tuijottavat joka ilta. Itse olen ollut lähiaikoina muutaman kerran tilanteessa joka on laittanut pohtimaan koko laitteen tarpeellisuutta ja mahdollisia vaikutuksia ihmisen mieleen. Aikaisemmin olen pitänyt sitä hyvinkin helppona ja mukavana rentoutumiskeinona; television ääreen on helppo heittäytyä sohvalle, jättää aivot narikkaan ja vain tuijottaa. Suurin osa ohjelmistakin on sitä laatua, että mitään suuria älyllisiä ponnistuksia ei tarvita, jotta kykenet juonta seuraamaan. Aivojen nyrjäyttämisvaaraa ei siis ole.

Joku ilta sitten pöyhin taas kerran sohvan tyynyt, rojahdin mukavaan röhnötysasentoon sohvalle maistelenaan herkullisia makkaravoileipiä lautaselta mahani päältä. Kun kolmen tunnin kuluttua istuin edelleen töllön ääressä ja vaimo kysyi mitä olen katsonut vastasin automaattisesti: "En mitään." Hetkinen. Siis en mitään? Olinko maannut sohvalla kolme kokonaista tuntia tekemättä ja ajattelematta mitään? Uskottava se oli.
Tunnistiko joku muukin itsensä?
 

Juna

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
tässä sitä taas ollaan, jotain helvetin Frendien uusintaa katsomassa.
Täällä sama homma. Niin monesti on tuo kyseinen sarja katottu läpi, mutta tänäänkin oon rapulassa vaan katellu nauhotettuja Frendejä. Vuorosanat tulee ulkomuistista, mutta silti naurattaa. Alkaa epäilyttää, että onko tämä enää normaalia.

Mutta kyllä tuohon telkkariin on sen verran tottunut, että oishan se melko outoa ilman sitä. Sekin tuotti jo ongelmia, kun oma televisio (42ʺ) oli korjauksessa ja jouduin kattelemaan sellasta 20-tuumasta "varatelevisiota". Tuntu ettei tekstitkään näy, vaikka näössäkään ei oo todettu olevan vikaa.
 

Viljuri

Jäsen
Töllöttimen katsominen "ajatuksella" on kyllä vähentynyt merkittävästi sitten lapsuusvuosien, en jaksa "ainoana tapahtuvana asiana" katsoa kuin toisinaan urheilua, harvemmin uutisia ja tosi harvoin ajankohtaisohjelmia ja dokumentteja. Tiedä sitten kertooko tämä enemmän keskittymiskyvyn puutteesta (ts. aivojen sopeutumisesta ns. "multitasking"-työympäristöön) vai töllöttimen tarjonnasta laadullisesta puolesta, mikä lienee monessa mielessä vieläkin epätasaisempaa kuin (roska)lehdistömme tarjonta.

Kyllähän sisältöjä saattaisi katsella myös TV:stä, mikäli TiVo:n kaltaiset palvelut tekisivät tosiasiallisen läpimurron Suomeen, mutta toisaalta ei oikein pidä perusteltuna sitäkään, että niitä maksullisia kanavia nyt niin hirveästi tilaisi, kun ei niitä(kään) kuitenkaan niin paljoa katselisi.

Mainittakoon, että en ole jaksanut tutustua näiden uudempien plasma- ja LCD-paneelien tarjoamiin teknisiin mahdollisuuksiin, vaikka toisinaan on yrittänyt jopa ohjekirjaa selata.
 

Jj

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Habs, FCB
Hei, olen Jj ja olen addikti. Mulla on se tilanne että on liian monta kiinnostuksen kohdetta. Poislukien hajanaiset krapula-aamut tai kostean illan jälkeinen kämpille palautuminen ja siis siihen liittyvä zombimoodi, mä en katso mitään mikä ei kiinnostaisi. Mutta kun nykyään kanavatarjonnan lisäännyttyä koko ajan tulee aina jotain, HBO-sarjoja, lätkää ja futista, komediaa, musiikkia, dokumentteja. Sen verran olen saanut karsittua että suurin osa uusinnoista ja osa sarjoista jää tylysti pois tai jopa kesken (palatkaa sitten sinne vtn saarellenne ja hukkukaa vt sinne). Onko se sitten pois jostain muusta, aivan varmasti. Mutta myös tv taistelee muiden harrasteiden paineessa. Jos se olisikin niin helppoa että olisi jotain yksittäistä mihin uppoutua täysillä mutta se ei nyt tunnu todennäköiseltä.
 

Rattlehead

Jäsen
Suosikkijoukkue
Gundit
Minä pääsin varsin helposti irti. Silloin kun analogiset lähetykset loppuivat, en ollut hankkinut digiboksia, joten eipä ollut millä katsoa. Kyllä multa nykyään sellainen löytyy, mutta en ole jaksanut virittää. Seurattavat sarjan löydän netistä ja urheilua tulee katsottua pääasiassa baareissa.
 

Pikherz

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Kyllähän se lätkän MM-kisojen ja futiksen arvokisojen aikoihin olisi todellista tuskaa, mutta onhan sitä ennenkin ilman tvtä eletty.
 

ms.qvist

Jäsen
Suosikkijoukkue
Red Wings, Хокейний Клуб Донбас
En ole enää pariin vuoteen katsellut tv:tä säännöllisesti. En hankkinut digiboksia, joten eipä ole pahemmin tarvinnut miettiä katsoa vai eikö. Toisinaan, jos tilaisuus tulee, saatan katsoa jonkin dokkarin televisiosta tai sitten YLE-areenan puolelta. Muutoinkin netistä tulee sitten jonkin verran katsottua ohjelmia mutta ei sieltäkään tuntitolkulla. Itse tv kyllä löytyy mutta se on lähinnäkin laite jonka avulla katson leffoja (en viitsi niitä tihrustella läppärini 15 tuuman näytöltä, vaikka eipä tuo minun tv-ruutukaan kovinkaan paljoa kummoisempi ole).

vlad.
 

Vanha Len

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Boners
Televisiolla on vahva paikka meikäläisen elämässä. Katselen ohjelmia päivässä ehkä noin neljä tuntia. Työelämä on tällä hetkellä aika vapaata aikataulutuksen suhteen eli aamulla voi rauhassa herätä uuteen päivään.

Tämä tarkoittaa sitä, että aamiaisen nautin olkkarissa ja televisiosta katson ensin tietyt teksti-tv:n sivut rutiininomaisesti. Sen jälkeen aloitan levylle taltioidun ohjelman seuraamista...joko yöllistä NHL kiekkoilua tai Canalilta tallennettua leffaa. Noin kymmeneltä lähden asiakaskäynneille tai aloitan tarjouksien väsäämistä kotitoimistossa.

Ruokailen noin klo 13 ja jälleen töllön edessä. Kesken jääneen urheilun tai leffan katson yleensä loppuun. Illalla sitten toiset noin kaksi tuntia kuluu katsoen leffaa, jotain sarjaa tai urheilua. Tuohon sitten päälle vuokra DVD:t ja X Box gamet, joita pelaan nykyisin harvoin mutta joskus sitten pari viikkoa putkeenkin.

Ilman telkkaria pärjään mainiosti jos olen esim mökillä tai muuten reissussa. Uutiset pitää nähdä ja läppäri kun kulkee mukana niin tuokin onnistuu. Kotona tv on kuitenkin pirun tärkeä vempain.
 
Suosikkijoukkue
Turun Palloseura
Telkkari on käytännössä aina päällä kun olen kotona. Ja vittuilun vuoksi tietenkin joku YLE:n kanavista, nyt kun niitä vielä voi ilmaiseksi katsoa. Telkkarini on kuitenkin lähinnä luomassa taustamelua, harvoin sitä tulee oikein katsomalla katsottua. "Tehokasta katseluaikaa" meikäläisellä on päivästä riippuen korkeintaan tunti-kaksi vuorokaudessa.

Jotenkin tuntuu kuitenkin siltä, että täysin ilman telkkaria olisi aika orpo olo, mutta varmasti siihenkin tottuisi. Ilman nettiä ei kyllä enää pystyis, eikä ilman kännykkää, vaikka onhan ilman noitakin pärjätty joskus ja hienosti.
 

mtuq

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Itse katson oikeastaan todella vähän televisiota, TV-kortti löytyy PC:ltä, ja telkkari + saunavisio boksi makkarista. Olkkarissa on 92" valkokangas sekä HD-projektori.

Tykillä tulee katseltua lähinnä HD-kanavia ja enimmäkseen luonto- ja urheilu-ohjelmia + tietysti House. Muuten töllöstä tulevat ohjelmat menevät aika pitkälti tallennukseen, tallennuksia alkaa vaan olla sen verran, että en luultavasti saa ikinä katsottua kaikkia.

Se hyvä puoli projektorissa on, että sitä ei tule pidettyä telkkarin tavoin turhaan päällä jatkuvasti, lampun rajallisen keston takia.
 

Paul Kemp

Jäsen
Suosikkijoukkue
The Beatles 1965-1970
Mielenkiintoinen otsikko! Itsehän olen elävä esimerkki siitä, että ilman töllöä pärjää vallan mainiosti. Nyt huhtikuun 28. päivä tuli täyteen tasan kaksi vuotta siitä, kun edellisen kerran olen televisiota katsellut omassa kämpässäni.

Seurauksena tästä olenkin sitten lukenut kymmeniä loistavia kirjoja, joita muuten en varmaan tulisi muuten lukemaan edes eläkevuosina(mikäli sinne saakka eletään) ja aikaa on riittänyt myös paljon kaikkeen muuhun, kuten urheiluun ym. sosiaaliseen elämään. Leffojen katselusta en ole luopunut, mutta nekin voi katsella tietokoneen kautta. Myös urheilu löytyy paljon monipuolisemmin uutisoituna netistä, kuin jostain maikkarin urheiluruudusta.

Siis kyllä, elämä ilman salkkareita, bigbrotheria, idolsia, tv-uutisia, greyn anatomiaa jne, jne, jne. on mahdollista. Ja jopa antoisampaa!
 

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Kai sitä nyt hengissä juuri ja juuri pysyisi mutta aika pitkän ajan se vaatisi että elämä ilman telkkaria alkaisi sujumaan. Joskus vanhaan aikaan kun pirtissä ei ollut kuin yksi telkkari ja se meni rikki niin silloin sen huomasi kuinka paljon juuri sillä hetkellä tai niinä parina kolmena päivänä kun telkkari oli korjaajalla olisi tullut katsottavaa, juuri sitä samaa tuttua "uusintapaskaa" mistä muuten aina maristiin.

Nykyään kun olen melkein aina päivisinkin kotona ja yksin niin telkkari on aina auki. Mulla telkkarin katselu onkin taas parin-kolmen vuoden taantuman jälkeen selvässä nousussa.
 

pernaveikko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Crusaders, Lechia
Ei tule katsottua sinänsä enää ollenkaan, koska Salkkaritkin katson netistä. Liveurheiluun eivät striimit tosin riitä ja Sky News on aina auki. (Paitsi tällä hetkellä, kun menivät muuttamaan pakettejaan ja minä en sitä saa puhelimitse tilata, koska paketti on vaimon nimellä. Jostain todella järkevästä syystä myöskään netissä ei onnistu.)

Urheilua lukuunottamatta pärjäisin aivan hyvin ilman, dokkareitakin kun saa torrenttien ihmeellisestä maailmasta.

Nykyään en juurikaan edes vilkaise ohjelmalistauksia, ei siellä minulle mitään ole.
 

Trenchtown

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Mulla kävi niin, että dvd-soitin sanoi sopimuksen irti pari viikkoa sitten ja yllätyksekseni olen huomannut, etten nykyään avaa töllötintä oikeastaan ollenkaan. Satunnaiset Salkkarit tai Simpsonit tulee joskus katsottua, mutta nekin yleensä jonkun frendin luona jossa telkkari on jo valmiiksi auki. Olen joskus ollut hyvinkin riippuvainen kaiken maailman ohjelmista, mutta en enää nykyään. Ei vaan jaksa napata.

Viime viikolla juttelin kaverille, että olisi melko radikaali liike luopua koko laitteesta. Oikeastaan töllö tasoineen vie nykyisellään vain turhaan tilaa meikäläisen 30 neliön kartanossa. Paatuneena penkkiurheilijana vaan vähän hirvittää, että mitäs sitten kun pitäisi väijyä Mestarien Liigaa, Olympialaisia, lätkän MM- kisoja ja niin edelleen. Uskon kuitenkin, että jos nyt tuosta mänttilaatikosta luovun, niin haluamani matsit tulen kyllä näkemään jossain muuallakin.

Eli joo, uskoisin säilyväni hengissä ilman telkkaria varsin helpostikin. Viimeistään sitten kun nykyinen 32'' kuvaputkifinlux lopettaa toimimisensa, loppuu myös meikäläisen kämpässä television katselu.
 

mtuq

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Paatuneena penkkiurheilijana vaan vähän hirvittää, että mitäs sitten kun pitäisi väijyä Mestarien Liigaa, Olympialaisia, lätkän MM- kisoja ja niin edelleen. Uskon kuitenkin, että jos nyt tuosta mänttilaatikosta luovun, niin haluamani matsit tulen kyllä näkemään jossain muuallakin.

Tähän voi tosiaan ottaa sellaisenkin näkökannan, että terveys ilman telkkaria voi ihan kirjaimellisesti tykätä kyttyrää, jos alkaakin katsomaan baarissa kaikki urheilut. :)
 

Ahwenlampi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Itse aloitan telkkarittoman elämän (suuri haaveeni jo pitkään). Syyt siihen tosin ovat ei-niin-toivotut eli akka pisti pihalle.
Sulassa sovussa annoin hänen ja lasten pitää telkun ja digiboksin, mutta itse en enää sellaisia meinaa hankkia. Nettiä käyttämällä varmasti pysyy ajan tasalla maailman tapahtumista, ja kai se vielä tuoreelle poikamiehelle tarjoaa vielä sopivassa määrin pornoakin, mitä TV ei tekisi...
Lätkäpelit ja formulat on lähtökohtaisesti oikein mukava käydä seuraamassa pubissa.
 

Sininen Lanka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Itse olin jotain 6-7 vuotta ilman telkkaria. Nyt avovaimon pakotuksesta hommattiin sellainen. Jalkapallon mm-kisojen aikaan harmitti tv:n puuttuminen, ei juuri muutoin.
 

Tep

Jäsen
Kyllä säilyisi. Vain satunnaiset urheilut pitää saada nähdä töllöttömisestä, Pasilat näki kivasti YLE Areenasta ja muuta Suomen televisiolla ei sitten olekaan minulle tarjota.

Mutta ilman tietokonetta, tarkemmin sanottuna internetiä, tuota todellisuuden ja vastuun pakoilun isää ja äitiä, en selviäisi. Ja suurin osa siitä ajasta, jonka käytän tämän helvetinkoneen edessä, menee johonkin aivan turhaan, jumalauta! Kyllä ihminen voi olla tyhmä. Vanha koira ei opi uusia temppuja, vaan latailee tv-sarjoja laittomasti ja painelee F5:sta Jatkoajassa.
 

Schadowan

Jäsen
Helposti pärjäisin ilman televisiokanavia (pl. jotkut lätkä - ja fudisskabat). Televisiota en katso muuten kuin sillon, kun on xbox päällä. Mitään sarjoja en ole tosi pitkään aikaan katsonut, koska ei vaan yksinkertaisesti kiinnosta. Officea (brittiversio tietenkin, jenkkiversio vituttaa) olen nyt tsiigaillut sunnuntaisin tosin, mutta siinäpä se.
 

TML

Jäsen
Tätä nykyä tuo tallentava digiboksi on sellainen laite mistä olisi hankala luopua. Kun tarkemmin funtsii, harvemmin tulee enää katseltua "suorana" noita ohjelmia. Toki urheilutapahtumat katson lähes järjestäen suorana, mutta nimenomaan sarjat ja elokuvat tallennan päivästä toiseen ja katson ne sitten kun on aikaa. Mikäs sen parempaa kun iltapäivällä (ilman mitään tekemistä) laittaa joku kiva leffa pyöriin minkä on viikonloppuna nauhoittanut.

Oma telkkarin katsominen on kyllä viime vuosina vähentynyt, sen sijaan tietokone on ottanut senkin paikan. Tätä nykyä olisi erittäin hankala tulla toimeen ilman tietokonetta. Viikko taitaa olla pisin aika ilman konetta, jos otanta on viimeiset 3-4 vuotta. En tosin liiemmin ole tätä asiaa testaillutkaan.
 

J.Petke

Jäsen
Muutin tuossa 1,5 vuotta sitten uuteen asuntoon ja lopulta kun screeni oli korjauksessa niin jouduin tuomaan television makuuhuoneesta olohuoneeseen ja makuuhuone jäi siis ilman. Sitä ennen minulla oli ollut n.8 vuotta televisio makuuhuoneessa jota sitten aina nukkumaan mennessä tuli tuijotettua liiankin kanssa. Nyt siis tuli karu arki ja muutaman kerran alussa ei meinannut uni tulla kun ei ollut televisiota pauhaamassa taustalla. Nykyään sitä ei oikein enää edes osaa kaivata. Nukkumaan tulee mentyä sitten kun on väsy ja unenkin saa paljon nopeammin.

Tosin silti olisihan se vieläkin mukava kun voisi tuijotella telkkaria sängystä, varsinkin rapula-aamuina.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös