Madfexx

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Todella vakuuttava peli Zapolta myös tänään! Oli toista peliä peräjälkeen Lukon ainoa mies paikallaan. Jalkapeli on todella vakuuttavaa ja on jopa vähän erikoista, ettei vastustaja ole koittanut pelata enemmän kiekkoa ylös.
 

mig24

Jäsen
Suosikkijoukkue
Johtaja Virran Dream Team
Mites tarttui ylänurkista vai vetikö sinne kukaan? Jalathan sillä käy kun piiskat mutta tähän asti nuo yläkulmat ovat olleet se ongelma.
 
"Ei Lukkoon kukkaan tuu.." - Esko Sahlstedt

Monsuuni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Mites tarttui ylänurkista vai vetikö sinne kukaan? Jalathan sillä käy kun piiskat mutta tähän asti nuo yläkulmat ovat olleet se ongelma.
Kyllä hanskakäsi ainakin kerran heilahti Lahden vetoon. Muutenkin tuntui kiekko tarttuvan hyvin ja tosiaan mielettömän nopeat jalat on kaverilla.
 

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Johtaja Virran Dream Team
Nyt hän pääsi jo esittelemään hanskaansakin, ja mailapeli on parempaa kuin Vehasella. Mihin ei tosin vielä kovin paljon vaadita.

Kyllä mä kahden näkemäni pelin jälkeen olen ihan tyytyväinen maalivahtiosastoon ja Setänen on vielä katsomatta.
 
Lihava ei ole kenkään ihminen, vain toinen on laihempi toista.

Jyty

Jäsen
Suosikkijoukkue
käyttää lehväslukkoa logonaan.
Yhdyn edellisiin kirjoittajiin, tosin vain virtuaalisesti. On kyllä jätkällä niin nopeat jalat että Pete on köntys tämän rinnalla.

Jos sijoittuminen tuosta vielä paranee ja hanskan pohjalla on jatkossa liimaa, niin Lukolla on kiistatta sarjan ykköstorjuja riveissään.

Moseksella taisi olla kymmenen läpiajoa, mutta kaikki Zapolski torjui eleettömän varmasti.
 
On sama pelaatko jääkiekkoa Raumalla vai New Yorkissa. -Toni Häppölä-

Myyrä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Spurs
Näin pelaajat huononevat muutamassa yössä tähdestä paskaksi. Juuri lauantaina tuossa hahmoteltiin Zapolskille sarjan ykköstorjujan viittaa päälle.
 
Suosikkijoukkue
Lukko,Hokki, Leijonat, LA Kings.
Haa

Zapolskin päästettyjen maalien keskiarvo per ottelu alkaa kääntyä huolestuttavaksi. Joo, tosin kausi on vasta alussa, mutta kuitenkin...

Kai sitä saa tämmöinen pitkänlinjan Lukkofanikin jos huolissaan olla?
 
Jokaisella suomalaisella jääkiekkoihmisellä asuu pieni lukkolainen sydämessä. -Ville Nieminen 24.8. 2014

1963

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Erittäin huono peli Zapolskilta tänään. Kaveri romahti täysin. Näillä otteilla ei jatkosopimusta voi missään tapauksessa tarjota.
 

hjalmar

Jäsen
Suosikkijoukkue
Juutinrauman Lukko ja Unajan Urheilijat.
Kolme kaukalaukausta upposi kuin Vehaselle huonona päivänä. Tosin päästivät vapaasti ampumaan, joten pikku piikki myös Lukon puolustuspelaamiselle. Mutta toisaalta näin usein vauhdikkaassa pelissä käy, tilanteita syntyy, jotka mokken pitäisi pystyä pelastamaan.

Jos RD:n ajatusmaailmaa olen yhtään oppinut tuntemaan, niin Zapolski pelaa torstaina taas. Jos sen jälkeen ei homma parane, niin Setänen saa näyttää taitojaan.
 
Rauma ja Rooma, ikuiset kaupungit. - Kaupungistuminen on yleismaailmallinen megatrendi, siitä voi olla montaa mieltä, mutta sitä vastaan on hyödytöntä taistella.

Sisäliitin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Joo pari vähän helppoa meni mutta suurimman syyn saa ottaa tuo sysipaska pakisto. Miksi vitussa pitää pakitella niin kauan että ollaan veskarin sylissä ja vastustaja saa vapaasti heittää kiekon yläreppuun? Vitun vanhat paskat ja omat paskat junnut. Pelkkä Generous olisi yksin parempi kuin nuo saatanan keilat.
 
Ararchomofobia - homohämähäkkien pelko.

1936

Jäsen
Suosikkijoukkue
pitkällä lomalla
Vasta muutama ottelu pelattuna ja Zapolski pelasi mm. lauantaina todella hyvin, mutta valitettavasti hänellä on iso heikkous, jota tällä tasolla käytetään hyväksi armotta.

Treeneissä jo näki, että hanskapeli on todella heikkoa. Ylös uppoaa helposti. Tänään kolme suoraa laukausta, jotka kaikki aivan ehdottomasti otettavaissa. Kolmas meni vielä helposti kilpikäden puolelta.

Nopeat jalat, mutta divaritason kädet. Setänen nyt luukulle ja katsomaan miltä markkinat näyttävät.

En jaksa uskoa, että parannusta on tulossa. Joitain pelejä voi pelata varmasti hyvin, mutta pitkässä juoksussa nuo heikkoudet käytetään tehokkaasti hyväksi vastustajan toimesta.
 

friikki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
En ole päivän peliä tai edes maaleja nähnyt, joten en kommentoi niitä.

Kuitenkin yleisellä tasolla voidaan puhua, että liigassa maalivahti ei voi olla huono millään osa-alueella. Voidaan sanoa, että on huonommat kädet kuin jalat ja silloin vielä pärjää. Kuitenkaan sitten ei pärjää liigassa jos hanska/kilpi ovat tosiaan Suomisarja-tasoa. Heikkous tulee nopeasti esiin ja vastustajat oppivat nopeasti käyttämään sitä hyväkseen. Eikä Zapolskin ikäinen maalivahti enää yhtäkkiä heikkouttaan pysty parantamaan. Perustasoa voi parantaa vuosien aikana, mutta ei syksyn kuluessa.

Jos se heikkous on niin selvä kuin puhutaan, niin surutta vaihtoon. Ässät- ja Jokerit -peleissä se ei tullut esiin. Harjoituskaudella toki oli havaittavissa pahaa epävarmuutta.
 

Hagi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Mielestäni on tärkeää, että maalivahti pystyy nopeasti unohtamaan ja nollamaan imuroinnit. Zapolski ei ainakaan tänään pystynyt. Tuon helpon avausmaalin jälkeen nähdäkseni Ryan muuttui nopeasti oudon epävarmaksi ja näytit jopa ettei mies olisi edes halunnut olla maalilla ja pelkäsi vetoja.
 
Viimeksi muokattu:

#16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Setänen vaan kehiin Ilvestä vastaan. Apuja ei puolustukselta tänäänkään liiemin tullut, mutta eipä ollut Zapolskikaan erikoinen tänään. Maalit 1, 3 ja 4 menivät enemmän ja vähemmän Zapolskin piikkiin. Toinen maali ohjattiin vissiin AUK:n toimesta omiin ja viidennessä AUK ei saanut irtokiekkoa siivottua/Viitaluomaa pidettyä. Lukon Koivistolla oli lähes samanlainen paikka toisessa päässä n. 20 sekuntia ennen viidettä maalia, mutta siinä Kerhon puolustaja oli hereillä ja siivosi kiekon juuri ennen Koivistoa väljemmille vesille. Maalivahtiin ei tänään kaaduttu, mutta jotain tarvitsee nyt tehdä, ettei tämäkin syksy mene Lukolta ohi kokonaan.
 
Zapolskin haparointi on tuossa kurassa vain pieni lätäkkö. Joo, ne pari olisi voinut ottaa mutta tuolla pelillä Lukko ei olisi voittanut siltikään.

-Eka maali ehkä se helpoin, vetokin oli kyllä hyvä.

-Toinen kimposi jostain omasta pelaajasta.

-Kolmaskin ehkä vähän helppo mutta veto oli jälleen pakin jaloista loistava.

-Neljännen olisi voinut ottaa mutta veto oli todella hyvän korkuinen juuri patjan yli.

-Viides rebound avopaikkaan, ei mitään tehtävissä
 
Myöskin on erittäin kummallista, että jostain Saksan liigasta hankitaan maalivahti kovaan Suomen liigaan. -"Zalmonella" Petri Vehasesta
Suosikkijoukkue
Lukko
Kyllä tänään upposi Zapolskille kertakaikkisen helposti. Tuo tosiaan on Zapolskin heikkous että heittäytyy nopeasti polvilleen ja yläkulmat jää auki, eikä se niitä vetoja tunnu kiinni saavan. Itse laittaisin myös Setäsen Ilvestä vastaan maalille ja muutenkin nyt olisi aika laittaa se rotaatio kiertämään myös kenttäpelaajissa.
 

Eino_Mies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Zapolskilla on kuulemma nopeat jalat ja peittää alakulmat hyvin, mutta ylhäällä on tilaa ja hanskakäsi haparoi. Eikö siellä ECHL:ssä osata kohottaa kiekkoa, kun veskari on oppinut poimimaan lähinnä vain jäitä myöten tulevat vedot? Tämä nykyinen Lukko-vahti kahmi viime kauden päätteeksi lähes kaikki mahdolliset palkinnot tuossa farmin farmissa. Ilmeisesti 1üga on vain liian kova sarja ECHL:n tähtiveskarillekin.

Tosin ei tässä nyt kannata Zapolskin niskaan kaataa kaikkea kuonaa, kun joukkue alisuorittaa muutenkin. Mutta käänteisesti voidaan asia tulkita niin, että jos muu joukkue ja pakisto lähinnä ei luota tarpeeksi omaan maalivahtiin, voi korttitalo romahtaa molemmista päistä. Kuten ilmeisesti HPK-pelissäkin kävi.
 

Myyrä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Spurs
Edelleenkään: yhdellä tehdyllä maalilla harvoin voittaa!
Mitä sitten? Tämä on täysin nollaluokan postaus, jos maalivahdin otteita puidaan. Jos joukkue pelaa surkeasti, voisi maalivahti edes yrittää. Tosin Zapolski taitaa yrittää, mutta on vaan paska.
 

Madfexx

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Jalkapeli on todella vakuuttavaa ja on jopa vähän erikoista, ettei vastustaja ole koittanut pelata enemmän kiekkoa ylös.
Itseäni muutaman päivän takaa lainaten, nyt vastustaja tajusi ensi kertaa vetää ylös ja heti tuli rumaa jälkeä. Ei peli Zapon haparointiin yksin kaatunut, sillä ymmärtääkseni koko muukin joukkue oli koko lailla paska, mutta kyllä nuo kolme etukulmasta mennyttä maalia on liikaa, jos voittavaa peliä halutaan pelata. Huolestuttavalta ainakin eilisen perusteella näyttää tuo Zapolskin hanska ja kilpipelin taso.
 

Villi-Länsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Anaheim Ducks, Leijonat, Real Madrid
Jokereita vastaan sankari ja nyt ammutaan alas. 3/5 otettavissa. Kehittynyt valtavasti Pitsiturnauksesta. Hanskapeliin tarkkuutta niin hyvä tulee. Setäselle torstain peli ja Zapoa lauantaina. Kausi alussa ja kaikki auki. Pakeilta kaivataan myös apuja ja tietenkin hyökkääjiltä maaleja.
 
Lajin Helppous Viehättää
"Kuka nyt v*ttu yhdestä maineesta välittää, kun rahaa on kuin Roope Ankalla" - V2 – Jäätynyt enkeli
"Mikä v'ttu teitä porilaisia oikeen vaivaa ?" - Jussi Vares

#16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Jokereita vastaan sankari ja nyt ammutaan alas. 3/5 otettavissa. Kehittynyt valtavasti Pitsiturnauksesta. Hanskapeliin tarkkuutta niin hyvä tulee. Setäselle torstain peli ja Zapoa lauantaina. Kausi alussa ja kaikki auki. Pakeilta kaivataan myös apuja ja tietenkin hyökkääjiltä maaleja.
Zapolskin ongelma on mielestäni se, että mies torjuu periaatteessa ilman käsiä. Kyynärpäät ovat kiinni kropassa ja kädet vartalossa. Vuoriokin taisi jossain aviisissa tämän mainita. Maalivahdin kannalta kädet pitäisi olla myös omassa näkökentässä. Nyt jokainen veto kun on 60cm-100cm korkea, on Ryanille vaikea, maskilla tai ilman.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy