Ilmoitukset

Nimimerkki Salama15 pääsee viikon päästä kokeilemaan uudelleen, jos Trumpin ketjuun eksyisi pelkän nimittelyn ja sisällöttömän huutelun sijasta välillä vaikka jotain asiaakin.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Nynoamous jatkoi offtopicia ja turhaa vääntöä ketjunootin jälkeenkin, joten hän saa harjoitella viikon ajan luetun ymmärtämistä.

Sulje ilmoitus

Ruutu.fi kiekkolähetysten laatu

Viestiketju osiossa 'Jääkiekkoaiheiset äänestykset' , aloittajana Goljat, 01.12.2013 klo 14.42.

?

Miten ruutu.fi toimii?

 1. Pelaa hienosti! Kuvan taso on hyvä.

  13 ääntä
  23,6%
 2. Pelaa kohtuudella. Välillä kuvan taso heittelee, mutta peliä pystyy seuraamaan.

  24 ääntä
  43,6%
 3. Pelaa välttävästi. Peliä pystyy jotenkuten seuraamaan, mutta kuva on heikko.

  10 ääntä
  18,2%
 4. Pelaa heikosti. Kuvan taso on heikko, nykii, puskuroi, pätkii. Surkea palvelu.

  8 ääntä
  14,5%
 1. Goljat Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Hokki, Puolangan Ryhti, Sebastian Aho
  Kiinnostaisi tietää, miten porukalla pelaa toi ruutu.fi palvelu? Kauden alkukierroksilla itsellä pelas ihan mukavasti, kuvan laatu ei häikäissyt, mutta kuva ei pätkinyt ja peliä pystyi seuraamaan. Muutamalla viime kierroksella on pelien katselu mennyt ihan mahdottomaksi. Kuvan taso heittelee, lähetys nykii, puskuroi, hidastelee, mut äänet tuntuu tulevan "reaaliajassa" Mites muilla on viime aikoina pelannut? Onko mulla vikaa laitteistossa vai onko tää ihan yleinen tauti?
   
  Viimeksi muokattu: 01.12.2013 klo 14.51
 2. Giroux Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Carter Hart + muu Flyers
  Vastasin että välttävästi. Alkukaudesta pyöri jokainen peli täydellä laadulla ilman mitään ylimääräistä nykimistä, mutta viime aikoina on tullut tavaksi lähetyksen laadun muuttuminen jatkuvasti ja välillä lähetys hyppää ärsyttävästi pelitapahtumissa eteenpäin. Joskus peli on jopa stopannut kokonaan. Laitteisto on pysynyt kokoajan samana ja tässä taloudessa ei nettikään ole jatkuvasti kovalla rasituksella, joten vika tuskin on täällä.
   
 3. Metsuri #37 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Ihan hyvin on toiminut. Välillä kuvanlaatu heittelehtii kahden ylimmän palkin välillä, mutta se ei minua haittaa. Enemmän mua haittaa se, että muutaman kerran tällä kaudella Ilveksen pelin streamista on tullut jotain ihan muuta mitä pitäisi.
   
 4. Linjatuomari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Kuukauden verran ollut itsellä käytössä, vielä viikko sitten olisin sanonut että vika on käyttäjässä ja että on toiminut hienosti, mutta tällä viikolla torstaina ei kyllä toiminut ei niin ollenkaan. Mutta ylipäänsä ihan hyvin tuo on pelannut, joskin parannettavan varaa toki on.
   
 5. MustatKortit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Joel Pohjanpalo ja Aleksi Mustonen
  Kohtuu hyvin on toiminut.

  Joitakin lastentauteja ollut palvelulla, mutta kokonaisuutena olen kyllä ihan tyytyväinen.
   
 6. Tähtipakki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Forza Kimi!
  Itseltä otanta ei ole hirväen suuri (15.10 JYP-Blues, 16.10 Tappara-Blues ja tänään 2.12 Jokerit-Kärpät), mutta tämän ajan palvelu on pelannut oikein hyvin. Kuva ei pätki, se on oikein hyvän laatuinen ja lähetys kaikkineen oikein hyvä.

  Saa nähdä tuleeko muutoksia seuraavan 1,5 kuukauden aikana, kun tänään tarjouspaketin tuolle seuraavalle 45 päivälle hankin.
   
 7. Lunatico Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Paska on palvelu, siitä ei pääse yli eikä ympäri. Käsittämättömän Flash-pelleilyn myötä tässä nyt odotetaan, että Elisa laittaisi jonkun kivan 6kk tarjouksen loppukuusta niin irtisanon koko paskan ja vaihdan tv-palveluun. Voi johtua mun laitteistostakin kun 3v läppäri, mutta en ihan siihenkään usko kun kuitenkin NHL-streamit pyörii (ilmaisstreamit) moitteetta. Tuossa Flash-sekoilussa on vaan sellainen pikku juttu kun joutuu sitä tiputtamaan vanhempaan versioon, että siinä piilee "pieni" tietoturvariski.