Runkosarjan voitto Jukureille

  • 1 822
  • 27

Jukka L

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mikkelin Jukurit
Jukurit on varmistanut tänään UJK:ta vastaan käydyssä ottelussa runkosarjan voiton.Itse ottelu oli jukureiden hallintaa alusta loppuun.Lopputulos 4-0.

Kierroksia jäljellä vielä 5, joten hatunnoston arvoinen suoritus.

Peliä oli seuraamassa kauden ennätysyleisö 3450.
 
Suosikkijoukkue
ei ole
Viestin lähetti Jukka L
Peliä oli seuraamassa kauden ennätysyleisö 3450.

Mikä oli maksaneiden katselijoiden osuus tuosta? Peli tarjottiin paikkakunnan koululaisille ilmaispelinä. Tuhannelle ensimmäiselle vapaalipulla sisään tulleelle oli vielä Pepsiäkin tarjolla!!!
Niin, että ei UJK ole kiinnostavuudeltaan ihan tuota tasoa.
 

CIA

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Hämeenlinnan Pallokerho, HKP, Chievo, Newcast
Huh! Neljännessä erässä nähtävästi melkoinen pyöritys. Viimeinen maalikin tuli ajassa 59.16 eikä ollut edes tyhjiin tehty.
 

Jukka L

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mikkelin Jukurit
Pyöritystä peli oli alusta loppuun, mutta UJK:n veskari pelasi unelmaottelun aina kolmannen erän alkuun saakka.

Peli olisi voinut päättyä 10-0 tilanteiden valossa.Katsomossa oli tosiaan paljon koululaisia, mutta se ei vähentänyt tunnelmaa lainkaan, päinvastoin.

Ketju jormakka-hakki-kantelinen käänsi pelin aina UJK:n kenttäpäätyyn jossa kulmapeli pyöri näyttävästi.

Kokonaisuutena hyvä peli myös siinä mielessä,että A-junnuja peluutettiin taas lievästi loukkaantuneiden tilalla.
 

Everton

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Viestin lähetti Jukka L
.Itse ottelu oli jukureiden hallintaa alusta loppuun.

Tehotonta hallintaa kai kahden erän ajan kuitenkin :confused: :confused: :confused:

Onnittelut kuitenkin, paras voitti, mutta pleijareissa se joukkue vasta mitataan!
 

petsari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, JYP
Loistavaa Jukurit, näin se homma etenee. Ennen kauden alkua monet ns. asiantuntijat sanoivat, että jukurien meno hyytyy. No onneksi ei näin ole käynyt, päinvastoin. Nyt voi sitten rauhassa keskityä Pleijareihin, ja pitää hyvää pelivirettä yllä ja kokeilla muutamia "kuvioita". Tosin pudotuspelit on oma lukunsa, ja ketään ei saa aliarvioida liikaa.

Hyvä, että koululaisille annettiin mahdollisuus tulla "ilmaiseksi" katsomaa peliä, näin sitä saadaan uusia innokkaita faneja meidän vähän vanhempien joukkoon. Pelin yleisömäärä kertoo lisäksi, että kiinnostusta jääkiekkoon myös Mikkelin talousalueella on, sanokoon muut mitä tahansa. Onnea vielä runkosarjan voitosta, ja tsemiä pudotuspeleihin !
 

Old Tom

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Teksti-TV:n mukaan viimeinen maali tehtiin tyhjiin, mutta koska en ollut paikalla en voi väittää että näin tehtiin.

Oliko tuo Jukureiden pyöritys keskialueen nuhjailua tai kulmissa pyörimistä, koska viimeisessä erässä Valavuolla oli tilastojen mukaan vain 4 torjuntaa ja 4 päästettyä maalia. Tehokasta Jukureiden peli näyttää ainakin olleen.

Yleisömäärästä Jukka L kertoi että kyseessä yleisöennätys tällä kaudella Jukureilla 3450 katsojaa. Viimekaudella Jukureilla keskiarvo oli 1406 ja tällä kaudella ollut 1258 ja nyt yht'äkkiä 3450. Ja ilmeisesti otteluun oli ollut koululaisilla vapaapääsy (ilmaisottelu). Herääkin kysymys onko Mikkelissä liput liian kalliita vai vähävaraista väestöä. Eli kun pääsee ilmaiseksi peliin katsojia on kolminkertainen määrä normaaliin verrattuna. Hiukan ihmetyttää, koska en ole itse koskaan jättänyt matsia katsomatta lipun hinnan takia, mutta ilmeisesti Kouvolassa on hinnoittelu kohdallaan.
;)
 
Viimeksi muokattu:

MyPa

Jäsen
Onneksi olkoon Jukurit runkosarja voitosta. Toivottavasti muut pystyvät vähän paremman vastuksen antamaan playoffseissa.

Petsari:
Kerroit että ns. asiantuntijat sanoivat, että Jukurien meno hyytyy.
Missä julkaisussa näin on veikattu vai onko kyseessä pessimistiset Mikkeliläiset. Itselläni on ainakin aika paljon eri julkaisuja jääkiekkolehdestä lähtien ja kaikissa julkaisuissa Jukureita on veikattu suvereenisti mestareiksi. Katselin myös vanhoja jatkoajan viestiketjuja ja ainoastaan Jukureita oli veikattu mestareiksi. Eli tosiaan onko kyseessä ns. Mikkeliläiset asiantuntijat vai ketäkö tarkoitat?

No itse ainakin myönnän, että melkoinen ihme tapahtuu jos Jukureiden materiaalilla ei mestaruutta voiteta.

Ps. nämä ns. asiantuntijat veikkasivat ainakin KooKoota huomattavasti alemmas sarjataulukossa.
 

Siniviiva

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, sympatiat JYP
Viestin lähetti Wiipuri


Samaa ihmettelen mitä Old Tom, että voiko jossain olla lipun hinta noin suuri kynnys peleissä käymiselle että kun pääsee ilmaiseksi niin yleisömäärä kolminkertaistuu.
- - - -
Diskoksen yleisömäärät on romahtanut peräti 46,9 %, mutta lieneekö pelimenestyksellä ollut Diskoksen tapauksessa osuutta asiaan.
- - - -
No tietysti jatkossa tällaiset vertailut eivät enää ole vertailukelpoisia jos jotkut joukkueet joutuvat houkuttelemaan katsojia ilmaislipuilla peleihinsä.

Diskoksella oli tammikuussa useampikin peli, joihin oli vapaa pääsy, mutta yleisöä vaivautui peräti pari sataa. Kynnyksiä voi olla monenlaisia mutta ratkaisevaa on kuitenkin tuotteen kiinnostavuus.
 

Viikate

Jäsen
Suosikkijoukkue
Diskos, JYP, KooKoo, HeKi
Viestin lähetti Siniviiva
Diskoksella oli tammikuussa useampikin peli, joihin oli vapaa pääsy, mutta yleisöä vaivautui peräti pari sataa. Kynnyksiä voi olla monenlaisia mutta ratkaisevaa on kuitenkin tuotteen kiinnostavuus.

Tuo pari sataa ei pidä paikkaansa. Ilmaispeleissä yleisöä on tällä kaudella ollut aina yli 500, yleensä siinä 600-800:n välissä. Maksullisissa peleissä sitten 200-400. Tällä matematiikalla saadaan tuo vähän alle 500:n jäävä keskiarvo.

Tuotteen kiinnostavuuden (= menestyksen) tärkeydestä en ole eri mieltä. Nuo tappiothan ne yleisön poissa pitävät samoin kuin profiilipelaajien (Sinikunnas & co) puute.
 

viikinkikissa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit IFK
Luulen, että kyseinen "ilmaispeli" tempaus tehtiin olympialaisten ja Ujk takia, koska seuraava mestis ottelu on jälleen kotona Ujk:ta vastaan. Ketä koululaista/opiskelijaa kiinnostaa katsoa kaksi kertaa samaa joukkuetta vähillä rahoilla, kun ei ole sarjan kärki joukkue kyseessä kuitenkaan???

Mitähän Hartwall/Pepsi on maksanut lipuista, sillä onhan ne maksettuja lippuja???

Toivottavasti yleisö määrä on sama Jukurit - Saipa pelissä, sillä siintä pelistä ei puutu yritystä kummaltakaan joukkueelta.

Onnea Jukureille runkosarjan voitosta!
 
Viimeksi muokattu:

Anokai

Jäsen
Suosikkijoukkue
Montreal, Tappara, Jukurit
Minusta eilisen pelin yleisömäärä on osoitus loistavasta markkinoinnista. Hartavall maksoi ottelun, joten kaikki katsojat olivat maksaneita katsojia. Mielestäni vastaavanlaisia tempauksia voisi miettiä muutkin seurat.
Kun täällä eräät seuraavat yleisökeskiarvoja, niin pitäisi eritellä runkosarja ja pleijarit erikseen. Mikäli Jukureiden viime vuoden keskiarvossa on mukana pelijarit, niin vertailuahan ei voi tehdä vielä. Loppupeleissä oli kuitenkin huomattavasti enemmän katselijoita kun runkosarjassa...
Eilinen ottelu oli UJK:lta melkoinen puolustustaistelu, valmentaja kertoikin ottelusuunnitelman olleen "kuin pelaisimme koko ajan vajaalla" tyyppinen. Omaan päähän sumppu ja odotellaan.. Ei siinä kauheasti hienouksia esitellä..
 

Kullervo

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Paljon kysymyksiä?

Neljäs maali tehtiin kotkien pelatessa ilman maalivahtia. Maalilla oli kyllä pelaajia paljon, joten ei sitä ihan tyhjiin tehty :) .

Ihmettelen miten yleisömäärä laskettiin, koska ilmaislipuilla sisääntulleita ei kontrolloitu mitenkään.

Mielestäni Jukureiden peleihin istumapaikkalipun hinta 10 ? aika yläkanttiin. Etelä-Savo on huomattavasti köyhempää aluetta kuin Kymenlaakso. Kaikilla ei ole varaa maksaa joka viikko edes sen seisomapaikkalipun hintaa.
 

Jape

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Wiipuri ja muut

Hieman tarkentaisin...
Kyseessä ei siis ollut eilen mikään ilmaispeli.
Hartwall oli jakanut Mikkelin kouluihin oppilaille ilmaislippuja, mutta ei sinne vanhemmat ilmaiseksi päässeet, elleivät olleet jostakin lippua saaneet.
Minä ainakin maksoin otteluun ja myös monet monet muut.
Jokatapauksessa osoitus jälleen siitä, että jääkiekko todella kiinnostaa Mikkelin alueella. Veikkaan että vähintään samanlaisiin lukemiin päästään, kun todella kiinnostavat pelit alkavat.

Tässä muuten päästään jälleen sen perimmäisen kysymyksen ääreen, eli mestiksen runkosarjan pelit eivät moniakaan kiinnosta (suljetun liigan vuoksi). Tämä pätee varmasti jokaisella paikkakunnalla, mutta eniten siitä kärsivät nimenomaan nämä kärkipään joukkueet, joilla olisi saumoja mahdollisiin liigakarsintoihin.
No tämä asia on jauhettu niin moneen kertaan, etten jankuta tästä nyt enempää..
 

Jamppa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Yleisö määrät Jukureiden play-offs otteluissa viime keväänä: 10.3 Jukurit-Diskos 2306 14.3 J-Diskos 2612 21.3 J- Hermes 2544 24.3 J-Hermes 2344 31.3 J-TuTo 3626 4.4 J -TuTo 3768. yht. 17200/6 ott. ka. 2867 per. ottelu. Ilmais-lippuja ei jaettu ja kausi-kortitkin piti uusia.
 

Jape

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
MyPa

Petsari oli oikeassa, viitaten näihin asiantuntijoiden lausuntoihin kauden alussa.

Katsoitko ihan varmasti kaikki vanhat viestikejut??

Siellä syyskuun alussa oli ketju: "Miksi Jukurit EI voita mestaruutta".
Siinä ainakin Laatokka, SÄLLI 85 ja Sumu eivät ainakaan uskoneet Jukureiden menestykseen.
Laatokka mm. esitti kuusi kohtaisen perustelun otsikkoon viitaten. Laatokka mm. vihjasi Jukureiden motivaation puutteeseen: "Ei ole enää tavoiteltavaa. Kaikki on jo saavutettu (motivaatio)" ja hän myös mainitsi, että "Mestaruuskauden jälkeen seuraava kausi ei ole yleensä yhtä hyvä".
No eihän Jukurit vielä mitään mestaruutta ole voittanut, mutta muuten on kyllä mennyt paremmin, kuin viime kaudella.

Lisäksi Laatokka veikkasi Jukureiden jäävän sarjassa viidenneksi!
Olihan siinä sarja-veikkauksessa muitakin, jotka eivät uskoneet Jukureiden voittoon..
 

mendieta

Jäsen
Suosikkijoukkue
Carlo Grünnin ja Juhani Tammisen FB-päivitykset
Eiköhän tässä ole vielä tärkeimmät pelit pelaamatta, joten arvostellaan niitä arvioita vasta sitten kun "läski eukko" on laulanut. Uskon, että on vielä joukkueita, jotka ovat vasta saamassa parasta iskuaan irti. Uskon että esim. Tuto tulee olemaan play offseissa todella vaarallinen
 

Everton

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Re: MyPa

Jape

Vähän saivartelun makua, mutta...
Lasketkos ihan tosissaan Jatkoajan nimimerkit Laatokka, SÄLLI 85, ja Sumu asiantuntijoiksi???
 

MyPa

Jäsen
Jape

Viestin lähetti Jape
Petsari oli oikeassa, viitaten näihin asiantuntijoiden lausuntoihin kauden alussa.

Laatokka, SÄLLI 85 ja Sumu eivät ainakaan uskoneet Jukureiden menestykseen.

No jos todella pidät kaikkia jatkoajalle kirjoittavia asiantuntijoina niin mikäs siinä. Kaikkissa mestistä käsittelevissä medioissa Jukurit on mielestäni kiistatta nostettu mestarisuosikiksi nro yksi eikä mielestäni syyttä. Mm. Jääkiekkolehti, Kiekkolehti, Veikkaaja ja Kouvolan Sanomat, joiden kaikkien lehtien artikkelit on hallussani veikkaavat Jukureita mestareiksi, jolle jopa vaikeaa on löytää varteenotettavaa vastusta. Näinhän näyttää ainakin runkosarjan perusteella myös käyvän. Nykyistä sarjakakkosta KooKoota veikataan useassa lehdessä jopa playoffsien ulkopuolelle ja eräs jatkoajan "asiantuntijoista" nimimerkki JUHO
veikkasi KooKoon konttavan sarjassa jälleen ottelusta toiseen ja putoavan kauden päätteeksi Suomisarjaan. Eli onhan näitä ns"asiantuntijoita" Suomi puollollaan, mutta ei näiden Sällien ja Sumujen veikkaukset nyt todellakaan kuvaa yleistä mielipidettä.
 

Jape

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Joo, en todellakaan laske näitä mainittuja nimimerkkejä asiantuntijoiksi..:D :D

Petsari vaan tuolla ylempänä viittaskin ns. asiantuntijoihin ja MyPa sitten kyseli ketä niillä tarkoitti..
Mieleni teki sitten ottaa nuo esille.. Ehkä siksi, että halusin osoittaa, ettei nyt ihan kaikki täällä usko Jukureiden voittoon. Katsos, jos mestaruutta ei tulekkaan, niin ainakin jotkut ovat tyytyväisiä (varmaan oikeesti aika monet:p) ja pääsevät sanomaan "mitäs minä sanoin jne"..:D

Heh, onpas typerä keskustelun aihe, mut ei nyt aina tarvii olla niin vakavissaan..:rolleyes:
 

Boogeyman

Jäsen
Suosikkijoukkue
FPS
Koskahan on viimeksi Jukureille viimeksi tehty viisi maalia samassa erässä. Oli joukkue muutenkin yllättävän ylimielinen ja selkärangaton, eikä siihen kelpaa selitykseksi edes jo varmistettu runkosarjan voitto.
 

mendieta

Jäsen
Suosikkijoukkue
Carlo Grünnin ja Juhani Tammisen FB-päivitykset
Vaasassa ei tehty samassa erässä kuin kolme, mutta lopputulos 7-2 on silti enemmän kuin vertailukelpoinen. Liekö Jukurilauman asenteessa vikaa näinkun runkosarjan voitto on jo saavutettu?
 

viikinkikissa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit IFK
Viestin lähetti Boogeyman
Koskahan on viimeksi Jukureille viimeksi tehty viisi maalia samassa erässä.
Siinäpä hyvä kysymys! Vastaus ei tosin tule ihan heti mieleen...

Oma veikkaukseni eiliseen esitykseen oli juurin tuo tunne/tahto puoli. Fps:lle tärkeä peli voittaa toisin kuin Jukureilla. Jukurit myllytti ensimmäisen erän ja siihen se sitten loppuikin. Yleensä tuolla pelillä on taululla isommat lukemat. Tuli ilmeisesti silti hyvämieli puseroon ja Fps:n loistava toisen erän pelaaminen (koko kaudella) teki ottelusta selvää. Dufvalla oli taas pleijari kuviot kokeilussa. Täytyy se jotenkin tuntua pelaajissa vaikka ei saisi niin takaraivossa että pleijareissa sitten vasta toteutetaan näitä, että kunhan nyt harjoitellaan tosi pelejä varten ja sitä myötä jää sitten pois se viimeinen puristus...

Mutta Fps oli eilen hyvä ja vielä elää kotiedunkin mahdollisuus.
 

Boogeyman

Jäsen
Suosikkijoukkue
FPS
Pitää vielä omankin joukkueen esityksestä sanoa että oli se ehdottomasti paras ainakin Pasi Arvosen valmentajakaudella (syksystä 2000).

Peli ilo oli taas löytynyt ja ennenkaikkea maalivahti Mastromarino oli loistava. Kyllä Lou kelpaa meille hyvin jos jatkaa näin hienoja otteita.

Pakeista kunnostautui parhaiten varsinkin hyökkäyspäässä Samuli Kivelä. Asko Rantanen taas taklasi hanakasti ja osoitti myös hyvyytensä laukausten blokkaajana. Eniten Rantasen tilanteista miellytti se kun hän upeasti katkaisi poikittaissyötön maalin edessä Jukurttien hyökätessä kahdella yhtä vastaan.

Hyökkääjistä paras oli Jussi Eloranta joka kelasi tuttuun tapaan ympäri kaukaloa ja tehtaili pisteitä ketjukavereidensa Kiiskisen ja Raunion kanssa. Kahdessa edellisessä kotimatsissa ykkösketju olikin melko tehoton joten paluu oikeaan päiväjärjestykseen oli paikallaan.
Duunariosastolta takuuvarmaa työtä esittivät Marko Ronkainen ja Juha Nurmisto. Myös nelosketjun Joni Virtanen pelasi pirteästi.

Harvoja epäonnistujia oli Jarno Kantelus joka 0-1 maalissa menetti kiekon hyökkäyspäässä ja Jukurttien toisen maalin aikana istui jäähyä ryntäyksestä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös