GT

Jäsen
Suosikkijoukkue
ACO
Tämän hetken tilanteen ja nykyvireen perusteella JYP sekä Kärpät ja mahdollisesti myös Jokerit tulee heittämällä ohi ainakin Ässistä, mahdollisesti myös poissaolosuman keskellä olevasta IFK:sta. KalPa taitaa olla näille liian kaukana.

Tämä viikko on erittäin mielenkiintoinen. Esim. torstaina Ässät-KalPa ja lauantaina Pelicans-Ässät, kun samaan aikaan Kärpät pelaa TPS:ää vastaan vieraissa ja kotona HPK. Isojen ratkaisujen viikko molempiin suuntiin, sillä Kärppien on pakko voittaa tämän viikon ottelut haaveillakseen Ässien ohittamisesta.

Ai niin se runkosarja. Voittaja on Pelicans. Selkeästi tasapainoisin ryhmä tällä hetkellä ja kestää jopa Kuuselan maalissa.

Erityisen mielenkiintoinen on se, että sarja on näin tasaisesti kahtia jakautunut. En muista milloin viimeksi 7. ja 8. ero on 15 pistettä tässä vaiheessa kautta. Karmea kohtalo on yhdelle joukkueelle jäädä sääleihin tämän kauden runkosarjassa.

Kärkiseitsikko yhdeksän pisteen sisällä, aika legendaarista sekin.
 

Hypodermic

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Tämä viikko on erittäin mielenkiintoinen. Esim. torstaina Ässät-KalPa ja lauantaina Pelicans-Ässät, kun samaan aikaan Kärpät pelaa TPS:ää vastaan vieraissa ja kotona HPK.
Paitsi että Pelicans kohtaa kyllä lauantaina JYP:n, ei Ässiä. No, yhtälailla mielenkiintoinen peli tuokin. Pelsujen ja Ässien välinen kamppailu näyttäisi olevan ensi viikon tiistaina.

Tänään jos vielä Lukko onnistuisi nipistämään KalPalta pisteen / pisteitä, niin aijai...
 

PJ

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK,Pitsiturnaus
Oma ennuste näyttää tämän kierroksen jälkeen lopputilanteeksi tämmöstä. Tämän illan Pelicans-HIFK siivittää pelikaanit runkosarjan voittoon.

1. Pelicans 113
2. KalPa 112
3. HIFK 111
4. JYP 107
5. Kärpät 107
6. Ässät 106
--------------
7. Jokerit 106

Eniten pisteitä lopuista peleistä ottaisi Kärpät ja HIFK (17), vähiten Ässät (12).
JYP on tällä hetkellä parhaassa nosteessa, joten veikkaan, kuten ennen kautta JYPin vievän runkosarjan. Se olisi kyllä hieno kääntö vaikeasta alusta runkosarjan voittoon.

Sitten on todella tasaista ja voi käydä melkein miten vain. Meillä on eniten loukkaantumishuolia, joten tiukaksi menee. Tosin kuumepotilaat palaavat viimeistään ensi viikolla ja sitten näyttää taas paremmalta.

Syksyjoukkue Ässät ehtii vielä sössiä itsensä sääleihin tällä menolla. Siksi sekaisin peli oli eilen Hippoksellakin. Onkohan Porissa eväät jo syöty kokonaan?
 

Al Bundy

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Pittsburgh Penguins, Suomi
Kovin nousija (sijoituksissa) tulee olemaan JYP. Tai ei enään, kun traktorit killuu jo kolmantena runkosarjassa. Tietysti saattavat voittaa sen myös kolmannen kerran putkeen?
Minun laskujeni mukaan JYP on jo vienyt kolme putkeen, joten nyt olisi tarjolla neljäs kerta. Se on sitten eri tarina olisiko siitä voitosta keväällä mitään hyötyä. Ainakin parina viime keväänä kausi on päättynyt pronssipeliin. Heitetään nyt vielä hatusta veikkaus, Pelicans tai KalPa vie runkosarjan.
 
14.4.2009 & 23.4.2012 = Kultaa
22.12.2013 = European Trophy
Suosikkijoukkue
Jokerit
Näinhän tää nyt menee ;)
(... ankaran ja tarkkaakin tarkemman excel-analyysin pohjalta)

Kalpa 119
Pelicans 115
JYP 113
HIFK 106
Jokerit 105
Kärpät 105
Ässät 102

Vaikka Kalpa onkin varjo entisestään on sillä sen verran helppo loppuohjelma, että pisteet riittävät kyllä jos ei nyt ihan ruveta perseilemään. Ässät sen sijaan taitaa kyllä olla se, joka saa ottaa vauhtia...

Ja jos pieni etuilu sallitaan, niin tässä on sitten tanssiparit poffeihin:
Kalpa - Blues
Pelicans - Ässät
JYP - Kärpät
HIFK - Jokerit

... Jokereilla revanssin paikka ;)

Elämme mielenkiintoisia aikoja!
 

korkki

Jäsen
Suosikkijoukkue
FBT Karhut ja Nicefutis
Kyllä se niin on että jos Ässät sääleihin vajoaa niin kausi loppuu sitten niihin. Kivi on peluuttanut koko miehistönsä puhki ja joukkueella oli pitkin syksyä asennevammaa noita ns. heikompia vastaan. Kaikki kovemmat voitettiin silloin. Nyt ei sitten enää voiteta ketään.
 
"paskin kaikista on tietenkin kannattamani SaiPa. Sairaan Paska, siitä se nimikin tulee. " - FASlapsi 27.11.13

Pianisti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Ässien tämän hetken näytöillä ei kyllä voiteta ketään. Ratkaisijat on tosiaan peluutettu puhki ja isoin ratkaisija voi olla loppukaudenkin poissa. Sääleissä matka katkeaa kun joudutaan vielä kotiedulla pelaamaan. Pahimmassa tapauksessa vastaan tulee Lukko tai SaiPa ja sehän ei lupaa mitään hyvää Ässäläisittäin.

Vittu.
 
Ässät on mestari!

opelix

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, JJK
HIFK:ta ahdistaa kylläkin ihan normaalit loukkaantumiset, kolme kenttäpelaajaa oli eilen flunssan takia pois, muut jonkun vamman johdosta... että silleen.
Täytyy vielä todeta että tuskin liigasta niin amatöörimäistä seurajohtoa löytyy ettei rokotetta ole joukkueelle järjestänyt!
 
JYP on jatkoaikojen Huuhkajat. Muistakaa vastustajat se, että jos olette saaneet pisteen se on oikeasti kaksi.

Sakari78

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Kun joukkueiden loppuohjelmia ja tämän hetken virettä katselee, niin taitaa todella käydä niin, että Ässät putoaa sääleihin Kärppien noustessa kuuden joukkoon. Ässien huominen kotiottelu KalPaa vastaan on tosin eräänlainen jakaja; voitolla roimasti uutta virtaa ja uskoa, mutta tappion tullessa tuska kasvaa pahasti.
Pelicans vienee runkosarjan ja puolivälierien kotietua povaisin myös KalPalle, JYPille ja IFK:lle. Loistavan mielenkiintoinen loppuhuipennus runkosarjassa joka tapauksessa! Vähän saman tyylinen kuin Elitserienissä ollut jo vuosia.
 

HLe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Vielä kuukausi sitten Jokerit taisi olla yli 20 pistettä KalPaa jäljessä ja Pelicansiin ja Ässiinkin oli joku 15 pisteen ero. En kyllä tuolloin uskonut tällaiseen nousuun, koska pelikin oli niin huonoa, mutta kai silloin vaan vedettiin äärimmäisen kovaa treeniä kun ovat tällaisen nousun viritelleet.

Aika raakaa on peli tällä hetkellä, kärkiseitsikolla muutama hyvä/huono ottelu ratkaisee kärjistetysti sen onko runkosarjan ykkönen vai seitsemäs. Ja sääleissä voi tapahtua ihan mitä vaan kun vain kaksi voittoa tarvitaan. Tänä vuonna ei voi kyllä sanoa, että edes runkosarjan kakkonen olisi pudotuspeleissä mikään ennakkosuosikki seitsemättä vastaan.
 
Suosikkijoukkue
Chelsea FC
Täytyy vielä todeta että tuskin liigasta niin amatöörimäistä seurajohtoa löytyy ettei rokotetta ole joukkueelle järjestänyt!
Ja vittuako sillä rokotteellakaan tänä vuonna mitään tekee, kun se on ollut vanhentunutta laatua lääkkeeksi/ennalta ehkäisyyn tähän kausi-influenssaan. Kyllähän pelaajat rokotetaan, mutta kai niistä saa kieltäytyäkin. Eihän työnantaja voi pakottaa työntekijää ottamaan rokotetta...
 

SjV

Jäsen
Vielä kuukausi sitten Jokerit taisi olla yli 20 pistettä KalPaa jäljessä ja Pelicansiin ja Ässiinkin oli joku 15 pisteen ero. En kyllä tuolloin uskonut tällaiseen nousuun, koska pelikin oli niin huonoa, mutta kai silloin vaan vedettiin äärimmäisen kovaa treeniä kun ovat tällaisen nousun viritelleet.
"Nousu xx pisteen takaa kärkikahinoihin"-keskusteluun olis hauska saada joukkueiden pistemäärät siistinä käyränä kauden mittaan. Kymmenen pelatun ottelun jälkeen JYP oli Jokereita/KalPaa 19pst perässä (JYP 10pst, Jokerit/KalPa 29pst) ja KalPaan nähden ero kasvoi vielä, ainakin tämän taulukon perusteella, linkki poimittu tuolta SM-liigan tilastot-ketjusta.
Jos KalPa häviää tänään Lukolle, niin melkein voisi läväyttää rs-voiton jakoon kaikkien 7 joukkueen kesken, samalla muuten kohta perinteeksi muodostuvan sääli-PO parin, Kärpät-Blues, toteutuminen olis jossain määrin taas mahdollinen.
JYPin loppuohjelma on kyllä siinä määrin mielenkiintoinen, että käytännössä kaikki loput pelit on näitä kotiedusta kamppailevia vastaan (pl. Ilves ja Lukko).
 
Viimeksi muokattu:
Kirjoitus virheistä vastaa Androidin auto-correct.

pakki3000

Jäsen
Suosikkijoukkue
-
Enpä jaksa uskoa Pelicansin vievän runkosarjaa vaikka toivonkin sitä todella paljon. Niin paljon on heitelleet otteet ja ollaan hävitty todella paljon "helppoja" pelejä. Itse uskoisin HIFK:n vievän jos Kalpa ei voita tänään. Tosin jos Kalpa voittaa tänään, on sillä luultavasti tarpeeksi etumaa viemään runkosarja.

Perjantain Pelicans-Jokerit ja lauantain JYP-Pelicans ottelut näyttävät meidän sijoituksen aika pitkälle. Mikäli näissä otteluissa pärjätään on hyvät mahdollisuudet TOP 3 sijoitukseen, mutta muuten lähempänä säälejä..
 

Sabaton

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Stars, Spurs, Werder Bremen, Real Madrid
On kyllä mielenkiintoista seurata miten runkosarjassa käy ja miten playoff-parit määräytyvät. Tänä vuonna näyttää tilanne olevan täysin avoin aina viimeiselle kierrokselle saakka. Heitetään omat pakolliset veikkaukset:

1. Pelicans 112p
2. KalPa 110p
3. JYP 109p
4. HIFK 108p
5. Ässät 104p
6. Jokerit 102p
---------------
7. Kärpät 101p
 

Villi-Länsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Anaheim Ducks, Leijonat, Real Madrid
Oma veikkaus on tällanen:

1. Pelicans
2. KalPa
3. JyP
4. HIFK
5. Jokerit
6. Kärpät
---------------
7. Ässät
8. Lukko
9. TPS
10. Blues
---------------
11. SaiPa
12. Tappara
13. HPK
---------------
14 Ilves

Oikeat pleijariparit:

Pelicans-Blues
KalPa-Lukko
JyP-Kärpät
HIFK-Jokerit

Näillä mennään.
 
Lajin Helppous Viehättää
"Kuka nyt v*ttu yhdestä maineesta välittää, kun rahaa on kuin Roope Ankalla" - V2 – Jäätynyt enkeli
"Mikä v'ttu teitä porilaisia oikeen vaivaa ?" - Jussi Vares

MustatKortit

Jäsen
Suosikkijoukkue
Joel Pohjanpalo ja Aleksi Mustonen
Näinhän tää nyt menee ;)
(... ankaran ja tarkkaakin tarkemman excel-analyysin pohjalta)

Kalpa 119
Pelicans 115
JYP 113
HIFK 106
Jokerit 105
Kärpät 105
Ässät 102
Asettaa kyllä "analyysin" aika outoon valoon boldaamani kohta. KalPalla jäljellä kahdeksan ottelua, eli saatavana maksimissaan 24 pistettä. Kaikki pelit voittamalla KalPa siis voisi teoriassa saavuttaa 98+24= 122 pistettä.

Näin ollen sun mielestä KalPa ei häviä enää runkosarjan aikana kuin kerran... not gonna happen.

Itse asiassa uskon itse KalPan vievän runkosarjan, kuten aiemmin kirjoitin, en kuitenkaan tuolla pistemäärällä.

Nimim. Villi-Länsi taas analysoi tapansa mukaan kylmän viileästi joukkueita ja päätyi yllättäen lopputulokseen, jossa koko kauden kärkikahinoissa pyörinyt Ässät tippuu jo ennen puolivälieriä. Lukko toki jatkaa eteenpäin. Viiltävää analyysia:)
 
Viimeksi muokattu:
Suomi ja Venäjä jakavat tällä hetkellä ideologisesti samat päämäärät: demokratian, ihmisoikeudet, oikeusvaltion ja hyvän hallinnon ja monta muutakin periaatetta. - Tarja Halonen

retiisi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
KalPalla on sen verran kova etumatka, että Kuopioon tulee runkosarja menemään. Lisäksi Helsingin porukat ja JYP napsii mukavasti pisteitä lopuista peleistä. Ässät hyytyy hiukan. Hämeen joukkueet konttaa lopunkin runkosarjan. Pelicans pitää Jypin takanaan paremmalla maalierolla.

Oma veikkaukseni on seuraavanlainen (joukkueen jälkeen, tämän hetkiset pisteet, pisteet lopuista ja yhteispisteet runkosarjan päättyessä).
Koodi:
KalPa   98 + 19 = 117
HIFK   94 + 18 = 112
Pelicans 97 + 14 = 111
JYP    94 + 17 = 111
Jokerit  92 + 18 = 110
Kärpät  90 + 14 = 104
-----------------------
Ässät   94 + 7 = 101
Blues   76 + 6 = 82
TPS    71 + 7 = 78
Lukko   70 + 6 = 76
-----------------------
SaiPa   69 + 7 = 76
HPK    61 + 8 = 69
Tappara  66 + 0 = 66
-----------------------
Ilves   47 + 0 = 47
 
Pure mua.

Karpat46

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Detroit Red Wings
On kyllä loistava huipennus tulossa runkosarjalle. Koko kauden on näyttänyt, että runkkarin voitto on kahden tai kolmen kauppa ja nyt jos menee sopivasti pelit ristiin, niin lauantaina top 7 on viiden pisteen sisällä. Tai jos oikein sopivasti noita laskee, niin lauantain jälkeen top 7 on kahden pisteen sisällä.

Toki kun näin sanoo, niin erot repeää välittömästi ja runkosarjan sijoitukset ovat ratkenneet tiistai-iltaan mennessä.

Laitetaan nyt veikkausta kun muutkin:

1. Kalpa
2. Pelicans
3. HIFK
4. JYP
5. Kärpät
6. Ässät
7. Jokerit
 

I ro1

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät ja JM Aaltonen
Oma veikkaukseni on seuraavanlainen (joukkueen jälkeen, tämän hetkiset pisteet, pisteet lopuista ja yhteispisteet runkosarjan päättyessä).
Koodi:
Kärpät	90	19	109		
Pelicans 97     9      106		
Jyp	94	12	106		
Ässät	94	12	106		
HIFK	94	11	105		
KalPa	98	5	103		
Jokerit	92	9	101		
Blues	76	12	88		
Lukko	70	15	85		
TPS	71	9	80		
SaiPa	69	10	79		
Tappara	66	6	72		
HPK	61	7	68		
Ilves	47	5	52	

Ja itse ottelut tulevat menemään näin:	
					
Lukko - KalPa 	3	0
HIFK - Blues 	3	0
HPK - Lukko   	0	3
TPS - Kärpät   	0	3
Ässät - KalPa   	3	0
Ilves - JYP   	0	3
Pelicans - Jokerit  1	2
SaiPa - Tappara  	3	0
Jokerit - SaiPa  	3	0
JYP - Pelicans   	0	3
KalPa - HIFK   	0	3
Kärpät - HPK   	3	0
Lukko - Ilves   	3	0
Tappara - TPS   	0	3
Blues - Tappara   3	0
HIFK - JYP   	1	2
HPK - KalPa   	1	2
Ilves - Jokerit   	1	2
Pelicans - Ässät  	2	1
SaiPa - Kärpät   	0	3
TPS - Lukko   	2	1
Jokerit - Kärpät   0	3
KalPa - Blues   	1	2
Lukko - JYP   	3	0
HIFK - SaiPa   	2	1
HPK - Pelicans   	3	0
Ilves - TPS   	2	1
Ässät - Jokerit   	2	1
Blues - HPK   	3	0
JYP - KalPa   	3	0
Kärpät - Lukko   	3	0
Pelicans - HIFK   	3	0
Tappara - Ässät  0	3
HPK - Ilves   	2	1
Jokerit - JYP   	1	2
KalPa - SaiPa   	0	3
Kärpät - Ässät   	3	0
Lukko - Blues   	2	1
Tappara - HIFK   	3	0
TPS - Pelicans   	3	0
Blues - Jokerit  	3	0
HIFK - HPK   	2	1
Ilves - KalPa   	1	2
JYP - Kärpät   	2	1
Pelicans - Tappara 0	3
SaiPa - Lukko   	3	0
Ässät - TPS 	3	0
 
1980, 1981, 1984, 1985, 1986, 1987, 2003, 2004, 2005, 2006, 2007, 2008, 2009, 2014, 2015

charger

Jäsen
Suosikkijoukkue
Se Puree!
Pisteitä en jaksa alkaa laskemaan mutta tässä oma veikkaus runkosarjan lopputilanteesta:

Koodi:
1. Pelicans   (Suikkanen piiskaa lintuparven todelliseen lentoon)
2. JYP     (Tasaisen tappavaa meininkiä)
3. HIFK     (Granlund alkaa heräilemään kun poffit alkaa lähestyä)
4. KalPa    (Hyytyy hieman)
5. Jokerit   (Takoo 2 pisteen iltoja liukuhihnalta)
6. Kärpät    (Räpeltää itsensä 6 sakkiin hikisesti)
7. Ässät    (Hyytyy pahemman kerran)
 

Bbird80

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Arvoinpa minäkin lopullisen järjestyksen veikkaamalla jokaisen jäljellä olevan pelin lopputuloksen. Tiukaksi näyttäisi menevän, mutta kärkikolmikko pysyis samana kuin tällä hetkellä. Katsotaan miten käy.

Koodi:
[B]SARJATAULUKKO		
RANK	JOUKKUE	PISTEET[/B]
1	KalPa	114
2	Pelicans113
3	JYP	112
4	HIFK	111
5	Kärpät	105
6	Ässät	104
7	Jokerit	100
8	Blues	88
9	TPS	80
10	SaiPa	77
11	Lukko	75
12	Tappara	69
13	HPK	62
14	Ilves	50
Pitääpä koettaa pitkävetoa joka peliin ja katsoa, kuinka paljon rahaa palaa.
 

Nynoamous

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelikaanit ja Sami Vatanen
Koodi:
[COLOR="Green"]1. Pelicans
2. JYP
3. HIFK
4. KalPa
5. Ässät
6. Kärpät[/COLOR]
-----------------------
[COLOR="RoyalBlue"]7. Jokerit
8. Blues
9. Lukko
10. SaiPa[/COLOR]
-----------------------
[COLOR="Orange"]11. TPS
12. Tappara
13. HPK[/COLOR]
-----------------------
[COLOR="Red"]14. Ilves[/COLOR]

- Omia pitää totta kai aina veikata kärkeen, mutta ilman pelikaaniuttanikin uskoisin Suikkasen hoitavan homman kotiin. Peli on nyt kuitenkin viime aikoina taas näyttänyt hyvältä, vaikka tuohon pieni suvantovaihe tulikin. Nuo 3 puskuripistettä, joilla ollaan tällä hetkellä Hifkiä ja Valtraa edellä, ovat se ratkaiseva ero, miksi veikkaan Pelsuja kärkeen. Varmaankin pisteen erolla ratkeaa runkosarjan voitto tai sitten maalierolla.

- Jyp on kakkosena, koska Hifk ollut aikamoisen flunssa-aallon kourissa. Molemmilla vakuuttavan eleetön pistetahti.

- KalPa on myös vajonnut pelillisesti ja pahimpaan mahdolliseen aikaan. Muutamia avainpelaajia loukkaantuneena ja maalivahtipeli ailahdellut. Ja aika kapealtahan tuo materiaali näyttää, nyt kun oikein tarkastelee. Nykyinen keula pisteissä riittää kuitenkin kotietuun. Pleijareiden ensimmäisen kierroksen jälkeen kuopiolaisten katseet kohdistuvat teollisuuskaupunki Magnitogorskin suuntaan. Ja ne katseet, ne ovat haikeuden katseita.

- Ässät ollut jo pitkään ailahtelevainen, joten mitä vain voi olla luvassa. Lähiaikoina kuitenkin "rämpinyt" myös kärkitiimejä vastaan, joita vastaan aiemmin onnistui syttymään. En kuitenkaan jaksa uskoa kuuden parhaan joukosta tippumiseen, kuten niin moni muu.

- Kärpillä ja Narreilla myös hyvä flow päällä, mutta ei taida riittää kuromaan tuota pientä piste-eroa kiinni, kun muutkin tahkovat pisteitä tulemaan. Kärpillä paperilla kohtalaisen helppoja pelejä (TPS, HPK, SaiPa) seuraavaksi, mutta varsinkin Tepsi ja Saipa käyvät ankaraa taistelua säälipleijaripaikasta, joten asennetta ei ainakaan tule puuttumaan. Nämä olisi Kärppien kuitenkin käytännössä pakko hoitaa.

- Sääleissä Blues lienee jo sementoinut paikkansa kasina. Lukko ei vaan voi jäädä ulkopuolelle tuolla materiaalilla, ja HPK sekä Ilves ovat kyllä jo ulkona geimeistä. Tapparan, Tepsukan ja Saipan välillä uskon/toivon Saipan vievän potin.
 
"Kuka on (Jere) Karjalainen?" - Scissors
Suosikkijoukkue
Jokerit
Asettaa kyllä "analyysin" aika outoon valoon boldaamani kohta. KalPalla jäljellä kahdeksan ottelua, eli saatavana maksimissaan 24 pistettä. Kaikki pelit voittamalla KalPa siis voisi teoriassa saavuttaa 98+24= 122 pistettä.

Näin ollen sun mielestä KalPa ei häviä enää runkosarjan aikana kuin kerran... not gonna happen.

Itse asiassa uskon itse KalPan vievän runkosarjan, kuten aiemmin kirjoitin, en kuitenkaan tuolla pistemäärällä...
No joo, voi hyvin olla ettei toteudu ja tulee joku tilastotappio, mutta on se Kalpa sen verran jäätävä ollut aikaisemmin tällä kaudella, että jos vähääkään saavat kiinni rytmistä, niin voivat hyvinkin voittaa kaikki muut paitsi JYPiä vieraissa ;)

Kalakukoilla on kuitenkin kärkijengeistä helpoin loppuohjelma.
Päädyin "syväanalyysiini" näillä oletuksilla:

Lukko - KalPa = 2-3 = 3p (Tiukka peli, mutta Lukko sählää pisteet Kalpalle)
Ässät - KalPa = 1-5 = 3p (Ässät ei voita ketään kotona, ei ilman Zaboa, ei edes Kalpaa)
KalPa - HIFK = 4-3 = 3p (Jos IFK:sta on 3:n päivän kuluttua edelleen pari kentällistä sivussa...)
HPK - KalPa = 2-3 = 3p (Ei riitä HPK:n pyristely)
KalPa - Blues = 5-2 = 3p (Bluesin peli ailahtelee, Kalpaa vastaan ei natsaa)
JYP - KalPa = 5-1 = 0p (JYP on liian kova kotona, turpaan tulee niin että tukka meinaa lähteä)
KalPa - SaiPa = 3-1 = 3p (Saipa tässä vaiheessa jo ulkona sääleistä)
Ilves - KalPa = 1-6 = 3p (Ilveksen ajatukset Mestiksessä...)

Pilkettä silmäkulmaan ;)
Ei näitä niin tosissaan pidä ottaa...
 

Kulttimörkö

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP ja maajoukkueet
Tässä on puhuttu helpoista ja vaikeista otteluohjelmista runkosarjan lopun osalta, mutta itse ainakin lasken sen JYPille eduksi että JYP kohtaa kotonaan Pelicansin, KalPan ja Kärpät. Kaksi ensimmäistä ovat JYPiä edellä sarjataulukossa. Kuuden pisteen otteluita nämä ovat kuitenkin. Vieraissa Ilves, HIFK, Lukko ja Jokerit. Näistä HIFK on yksi kovimmisa kilpakumppaneista JYPille. Voittamalla sen ottelun, JYP voi hyvinkin ratkaista runkosarjan voiton. Häviämällä nuo ottelut, JYP voi hyvinkin puppeloida itsensä jopa seitsemänneksi. Hyvää tässä on se että omissa käsissä tuo lopullinen runkosarjan sijoitus on.

Lasken tähän nyt toistaiseksi viiden kärjen osalta vaanNäitä kuuden pisteen otteluita on HIFK:lla omien laskelmieni mukaan kolme (Pelicans, Kalpa ja JYP), KalPalla puolestaan myös kolme (HIFK, JYP, Ässät), Ässillä kaksi (KalPa ja Pelicans), Pelicans pääsee kolmeen kuuden pisteen otteluun (HIFK, Ässät, JYP).

JYPillä on yksi tuollainen kuuden pisteen ottelu enemmän. Ei vaikuta paljota, mutta sillä voi olla yllättävän kovakin vaikutus runkosarjan lopputilanteeseen.
 
Re-emerging from the shadows...
#setunne
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy