batman83

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Runkosarjan voitosta käydään tänä vuonna tiukin kisa miesmuistiin.

Tällä hetkellä runkosarjan voittoon realistiset mahdollisuudet ovat lähinnä seuraavalla viidellä joukkueella:

KalPa 98 pistettä +32 maaliero
Pelicans 94 +43
Ässät 94 +37
Hifk 94 +37
JYP 91 +36

Ässillä on ottelu enemmän pelattuna, kuin muilla.

Runkosarjaa on jäljellä siis 8 ottelua (Ässiä lukuunottamatta), ja jokaisella näillä joukkueella on mahdollisuudet runkosarjan voittoon. Maaliero voi nousta vielä arvoon arvaamattomaan, jos ei runkosarjan voiton kannalta, niin joku sija sillä todennäköisesti ratkaistaan.

Laitetaan tähän vielä otteluohjelmat:

KalPa:
Lukko, Ässät, Hifk, HPK, Blues, JYP, SaiPa, Ilves
Pelicans:
Hifk, Jokerit, JYP, Ässät, HPK, Hifk, TPS, Tappara
Ässät:
JYP, KalPa, Pelicans, Jokerit, Tappara, Kärpät, TPS
Hifk:
Pelicans, Blues, KalPa, JYP, SaiPa, Pelicans, Tappara, HPK
JYP:
Ässät, Ilves, Pelicans, HIFK, Lukko, KalPa, Jokerit, Kärpät

Otteluohjelmatkin menee sopivasti niin ristiin, että melkein omat pelit voittamalla jokaisella on vielä mahdollisuus runkosarjan voittoon.

Ottelumäärät vielä kovia TOP7 joukkueita vastaan:

KalPa 3
Pelicans 5
Ässät 5
Hifk 4
JYP 6

Hieno taistelu tulee runkosarjan voitosta ja kotiedusta. Seurataan tilannetta tässä ketjussa.
 

Jack Daniel's

Jäsen
Suosikkijoukkue
NY Islanders
Teoriassahan otteluita on sen verran jäljellä, että kaiken mennessä putkeen myös Jokerit ja Kärpät voivat vielä taistella runkosarjan voitosta. Jokerit on JYP:stä kahden pinnan päässä ja Kärpät vaanii 87:lla pisteellä myös vielä iskuetäisyydellä. Ässien, Pelicansin ja KalPan tämä viikko on erittäin haastava, kun taas lähtökohtaisesti Jokerien ja Kärppien ohjelmat ovat selvästi helpompia.


Käytännössä rajaisin kuitenkin runkosarjan voittotaistelun neljän joukkueen kaupaksi, eli KalPan, Pelsujen, Ässien ja IFK:n. Tällä hetkellä vahvimmilla on IFK, jonka suorituskäyrä on vakaassa nousussa toisin kuin edellä olevien joukkueiden.

Käytännössä jopa KalPa voi vielä romahtaa seitsemännelle sijalle, mikä on todella uskomaton tilanne. Hienoin runkkarin loppu tulossa miesmuistiin!
 
"Jokerit jätti minut. Seura joka unohti ihanteensa ja historiansa ryhtyessään venäläisten maksulliseksi rattopojaksi, on lopulta vain muovinen kuori alkuperäisestä."

- Cobol 29.3.2018

batman83

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Käytännössä rajaisin kuitenkin runkosarjan voittotaistelun neljän joukkueen kaupaksi, eli KalPan, Pelsujen, Ässien ja IFK:n. Tällä hetkellä vahvimmilla on IFK, jonka suorituskäyrä on vakaassa nousussa toisin kuin edellä olevien joukkueiden.
Laskin JYPin mukaan sen perusteella, että rästiottelun voittamalla ovat tasoissa Ässien kanssa, ja Ässien jättäminen runkosarjan voittaja veikkauksen ulkopuolelle olisi tuonut varmaan jonkun verran vihaa niskaan. Toki Jokerit/Kärpät kisaavat myös, mutta sitten alkaa olla joukkueita niin paljon välissä, että eivät ne kaikki niin huonosti voi pelata, että kaikkikin ottelut voittamalla olisi niillä kovin realistisia mahdollisuuksia. Teoreettisia toki on, ja paljonhan tämä viikko näyttää.

Pieni paradoksi tuossa sinun viestissäsi vain, kun lasket muiden käyrän laskevaksi, etkä silti JYPiä mukaan taisteluun. JYPillä esim. viimeiset 21 ottelua, joista jäänyt 3 kertaa ilman pisteitä. 15 pelin kuntopuntarin ykkönen, jne. Hifkillä kovat tilastot myös.

Heitän vielä tähän oman veikkauksen runkosarjan loppujärjestyksestä:
Hifk
JYP
Pelicans
KalPa
Ässät
Jokerit
Kärpät
 
Suosikkijoukkue
Arsenal
Ihan piti Exceliin pistää nämä loput ottelut ja spekuloida lopputuloksilla. Toki pelejä on edelleen niin paljon jäljellä ja erot pieniä, että kun tasaiset matsit voivat päättyä 2-1 varsinaisella peliajalla ja 2-1 rankkareilla, vaikutus tähän laskelmaan koskettaa kahta joukkuetta ja muuttaa järjestystä aika paljon. Huomattavaa on se, että KalPa, Pelicans ja HIFK kohtaavat viimeisillä kahdella kierroksella vastustajat, joilta pitäisi ottaa täydet kuusi pinnaa. Ässätkin voi laskea samaan kastiin. Sen sijaan JYPin loppuohjelma on todella paha, eikä nykyinen pistetahti tule jatkumaan viimeisillä kierroksilla. Kärppien loppuohjelma taas on helpoin, eikä ole yhtään mahdoton ajatus että kampeavat vielä Jokerit tai JYPin sääleihin. Jos tuo on uhkana, runkosarjan toiseksi viimeinen peli Jokerit - JYP on äärimmäisen tärkeä. KalPan kohtalonhetki on jo tällä viikolla, kun vastaan tulevat Lukko ja Ässät vieraissa sekä HIFK kotona. Jos KalPa noiden jälkeen johtaa vielä sarjaa, se voittaa runkosarjan. Ohjelma helpottuu niin paljon noiden pelien jälkeen, että eiköhän KalPa sieltä kaiva pleijareihin hyvän vireen esiin. Vaikka tämä viikko menisi KalPalla vihkoon, pääsee silti helpon ohjelman takia 110 pinnaan (siinäkin laskelmassa ottavat JYPiltä kuokkaan sata-nolla).

Laskelmaan vaikuttaa vielä paljon myös se, miten tuolla taulukon alapäässä pelataan. Pelsu ja Ässät pelaavat viimeisellä kahdella kierroksella TPS:ää vastaan, KalPa SaiPaa ja HIFK HPK:ta vastaan. Noista peleistä otetaan "ilmaisia" pisteitä, jos kymmenen parasta on ratkennut ja niissä pelaa todella vaikeita vastustajia, jos säälirajalla on vielä mahdollista muutoksiin. Tapparaa, Lukkoa ja Bluesia en usko enää tuon rajan tuossa vaiheessa hetkauttavan, ne ovat selkeästi viivan jommalla kummalla puolella. Ipasta puhumattakaan.

Mutta minun laskelma menisi näin:
KalPa 115
HIFK 115
Pelicans 111
Ässät 106
Jokerit 106
JYP 105
Kärpät 103
 

batman83

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Korostetaan vielä, että näissä arvailuissa/vertailuissa kannattaa ottaa se huomioon, että Ässillä on tuo 1 peli muita enemmän pelattu, ja Zaborsky näyttäisi olevan sivussa ainakin vielä tänään JYPiä vastaan, saapa nähdä onko koko loppu runkosarjan..
 

Mensonge

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Edelleen liputtaisin HIFK:n voiton puolesta. Toinen vahva nousija on Jyp. KalPalla on edelleen pieni etumatka, mutta otteet eivät riitä, valuu sijoille 2-4. Pelicans pitänee paikkansa samoilla paikoilla. Ässillä ei potku riitä kolmen joukkoon. Takana vaanivilla Jokereilla ja Kärpillä on toki mahdollisuus kotietukin napata. Jos toinen vetää voittoputken tähän loppuun, niin mikä ettei. Silti eroa kärkeen on sen verran ja välissä niin monta joukkuetta, ettei voittoon asti nousta noin kaukaa. Laittaisin järjestykseksi hiukan epämääräiseen tyyliin tällaisen:

1. HIFK
2-4 Jyp, KalPa, Pelicans
5-7 Ässät, Jokerit, Kärpät

Ja noiden kolmen ryhmien järjestys tuo, missä ne on, jos pitäisi tarkat sijoitukset laittaa.
 
Ensin tullee Kärpät. Sitte tullee helevetin palijon tyhyjää, eikä sittekää tuu mittään. Kolomen joukosa on TPS ja toinen Tsadin jengeistä.

TheJackal

Jäsen
Suosikkijoukkue
Stadin ykköset -> HIFK
Edelleen liputtaisin HIFK:n voiton puolesta.
Tämän illan Pelicans peli ratkoo lähes tämän asian kokonaan. Ukkoja pudonnut vaan lisää sairastuvalle ja pelissä tulee olemaan entistä enemmän A juniori ikäisiä. Jos ja kun tänään voitetaan lahdessa, liputan itsekkin Hifkin runkosarjavoittoa ;)
 
Life sucks then you die.

Mensonge

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Tämän illan Pelicans peli ratkoo lähes tämän asian kokonaan. Ukkoja pudonnut vaan lisää sairastuvalle ja pelissä tulee olemaan entistä enemmän A juniori ikäisiä. Jos ja kun tänään voitetaan lahdessa, liputan itsekkin Hifkin runkosarjavoittoa ;)
Näinhän se paljolti menee. Kaanit oli vahva Oulussakin lauantaina, maalivahtipeli ei vaan riittänyt. SaiPa sai sen verran kyytiä, ettei liene ollut ihan sattumaa. Tuo loukkaantumistilanne voi toki sotkea mun spekulaatioita. Suikkanenhan ei toki salli edes puhuttavan Kaanien runkkisvoitosta, joten eiköhän HIFK tuon sitten hoida ;)
 
Ensin tullee Kärpät. Sitte tullee helevetin palijon tyhyjää, eikä sittekää tuu mittään. Kolomen joukosa on TPS ja toinen Tsadin jengeistä.

MustatKortit

Jäsen
Suosikkijoukkue
Joel Pohjanpalo ja Aleksi Mustonen
Edelleen liputtaisin HIFK:n voiton puolesta..
Eikö ole niin, ettei Hifk ole koskaan runkosarjaa voittanut? Omissa papereissani Hifk on ylivoimainen mestarisuosikki, mutta jotenkin en runkosarjan voittoon jaksa tänä(kään) vuonna uskoa. Mitään niin poikkeuksellista emme vielä ole nähneet.

Kalpa, Pelicans tai Jyp/Ässät vie runkosarjan. Jypin ja Ässät ovat kaavailuissani tuollaisella "joko-tai" periaattella, johtuen tämän illan keskinäisestä.

Ässiä ajatellen tilanne on katkeransuloinen, sillä loppuohjelma on sellainen, että pelejä voittamalla kaikki on täysin omissa käsissä, tänään kohdataan siis Jyp, seuraavaksi KalPa ja vielä Jokerit ensi viikolla. Tappioilla seuraa romahdus muutaman sijan alemmaksi. Peli on kovaa tänä vuonna, ehkä kovempaa kuin koskaan aiemmin?

Hyvä puoli näitä meidän kaikkien spekulaatioita ajatellen on se, että tilanne näyttää hieman selkeämmältä jo tänään ennen klo yhdeksää illalla. Olen myös vahvasti sitä mieltä, että JYP tai Ässät pelaavat jompi kumpi toisensa ulos runkosarjan voittotaistelusta vielä tämän päivän aikana.

Paitsi jos mennään jatkoille:)

Haluaisin silti loppuun todeta jotain, mitä mielestäni tässä keskustelussa ei vielä ole tarpeeksi huomioitu:

Tämän vuoden runkosarja on osoittanut (tarkoitan siis joukkueita sijoilla 1-7), että, että pudotupelejä on lähes mahdoton ennakoida. Kuka tahansa voi mennä jatkoon, ketä tahansa vastaan.

Oma veikkaus vielä järjestyksestä runkosarjan jälkeen.

1. KalPa
2. Pelicans
3. Ässät
4. Hifk
5. JYP
6. Kärpät
7. Jokerit
 
Suomi ja Venäjä jakavat tällä hetkellä ideologisesti samat päämäärät: demokratian, ihmisoikeudet, oikeusvaltion ja hyvän hallinnon ja monta muutakin periaatetta. - Tarja Halonen

Kimmo_Ahteri

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Kalpalla ei ole tainnut olla koko kautena kovin pitkää "lamaa" kuin nyt jossa esim. 5matsista olisi tullut vain muutama piste. IFK:lla sellaisia oli alkukaudesta ja nyt mennyt jo pidempi tovi voittojen merkeissä. Mutta jengeillä tulee ylä- ja alamäkiä ja osa niistä johtuu kovemmasta treenauksesta mitä muilla jengeillä. Veikkaisin että osa Kalpan nykytilasta johtuu juuri siitä että nyt on varaa mennä kovempaa harjoituksissa kun sarja lähenee loppuaan. Ja uskoisin että IFK:n höyry ei ihan riitä samassa kiimassa runkosarjan loppuun vaan bensa loppuu viimeistään viimeisillä kierroksilla.
Eli Kalpa vie runkkarin ja Pelsu, Ässät, IFK ja JYP taistelevat sijoista 2-5. Ei Jokeritkaan kaukana ole ja ei mua hirveesti yllättäisi vaikka Narrit olisivat runkkarin lopussa IFK:n ohi.
Koska sijoille 3-6 tulevat jengit ovat todella tasaväkisiä, en minkään jengin valkkuna alkaisi liikaa panostamaan runkosarjan loppusijoitukseen vaan pitäisin huolen siitä että oma peli tulee niin hyvään kuntoon kuin mahdollista tasaisella peluuttamisella. Kakkossijaan panostaisin jonkin verran avainpelaajia kuormittamalla mutta jos esim. pari kierrosta myöhemmin näyttäisi siltä että kakkossija karkaa niin lopun runkkarista antaisin mennä omalla painollaan. Mutta kun pyydettiin veikkaamaan niin:
Kalpa
Jyp
Pelicans
Ässät
IFK
Jokerit
 

Kole13

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Teoreettisestihan tuohon voittoon on vielä mahdollisuudet useammallakin seuralla, mutta nyt näyttää siltä, että siitä taistelevat KalPa, JYP ja Pelicans.
Hifkin laskisin mukaan jos ei joutuisi pelaamaan noin vajaalla pakalla, toki jos tuo sairastupa tyhjenee heillä nopeasti niin saattaa vielä nousta voittotaisteluunkin.

Sijat 5-7 tullaan ratkaisemaan Jokereiden, Kärppien ja Ässien kesken. Tällä hetkellä näyttäisi siltä, että Kärpät ja Jokerit on vahvimmilla kun tuota viidettä sijaa jaetaan.

Oma veikkaus:

1. JYP
2. KalPa
3. Pelicans
4. HIFK
5. Jokerit
6. Kärpät
7. Ässät

Hienoa kuinka tasainen runkosarja tänä vuonna on kärjen osalta, ei voi sanoa mikään joukkue lähtisi kovinkaan suurena ennakkosuosikkina pudotuspeleihin.
Tulee luultavasti hienot pleijarit.
 

Chivas

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Teoreettisestihan tuohon voittoon on vielä mahdollisuudet useammallakin seuralla, mutta nyt näyttää siltä, että siitä taistelevat KalPa, JYP ja Pelicans.
Aika rajusti kyllä raakkaat joukkueita pois kärkitaistosta jos JYP taistelee runkosarjan voitosta mutta HIFK hieman huonommalla maalierolla ei. Eikös HIFK:n poissaolojen takana ole flunssa-aalto, tuskin sen kovin pitkään kestää? Vai olenko ymmärtänyt väärin?

KalPalla olisi kyllä hieno sauma viedä runkkari nimiinsä, jos vain saisi pakkansa kuntoon. Normitilanteessa Pelicans olisi ainoa joka voisi edes uhata KalPan voittoa, mutta viimeaikainen vire antaa muillekin mahdollisuuksia.
 

Kole13

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Aika rajusti kyllä raakkaat joukkueita pois kärkitaistosta jos JYP taistelee runkosarjan voitosta mutta HIFK hieman huonommalla maalierolla ei. Eikös HIFK:n poissaolojen takana ole flunssa-aalto, tuskin sen kovin pitkään kestää? Vai olenko ymmärtänyt väärin?
Tämä olikin oma mielipiteeni siitä ketkä kolme ovat vahvimmilla tällä hetkellä. Ja totta se, että tuo HIFKin tilanne johtuu flunssa-aallosta ja on hyvinkin todennäköistä että heidän sairastupa tyhjenee nopeasti. Sen takia mainitsinkin, että he voivat siihen taisteluun kiilata.
Toki on myös mahdollista että tuo flunssa jatkaa kiertämistä joukkueessa niin, että kun osaa palaa kehiin niin osa taas siirtyy lasaretin puolelle.


No ihan samassa veneessähän nuo Jyp ja Hifkikin ovat. Kalpan peli, jos ei ala pikkuhiljaa toimimaan niin saattaa sekin tulla kohta aika lujaa alas, kun ovat tuota romahdusta jo jonkin aikaa pohjustaneet. Jyp on kyllä ollut vakuuttava viime peleissä toisinkuin Ässät, mutta eipä näistä aina tiedä, miten nämä kuntopuntarit pyörähtelee.
Kuten mainitsin jo, että teoreettiset mahdollisuudet on jokaisella runkosarjan voittoon, siis tuolla tämän hetkisellä seitsemän kärjellä, niin se tarkoittaa myös sitä jotta jokainen heistä voi löytyä mistä tahansa sijoilta 1-7 runkosarjan päättyessä.
Heitin vain oman näkemykseni miten loppujen lopuksi tuossa runkosarjassa käy.
 
Viimeksi muokattu:

Eddie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät & kaikki karsintasarjat
Sijat 5-7 tullaan ratkaisemaan Jokereiden, Kärppien ja Ässien kesken. Tällä hetkellä näyttäisi siltä, että Kärpät ja Jokerit on vahvimmilla kun tuota viidettä sijaa jaetaan.
No ihan samassa veneessähän nuo Jyp ja Hifkikin ovat. Kalpan peli, jos ei ala pikkuhiljaa toimimaan niin saattaa sekin tulla kohta aika lujaa alas, kun ovat tuota romahdusta jo jonkin aikaa pohjustaneet. Jyp on kyllä ollut vakuuttava viime peleissä toisinkuin Ässät, mutta eipä näistä aina tiedä, miten nämä kuntopuntarit pyörähtelee.
 
Kimmo Rannisto: Olemme tutkineet asiaa ja kysyneet jääkiekkoväeltä ja kukaan ei sanonut, että he haluavat nähdä suosikkijoukkueensa liigakarsinnoissa

Jotasa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Oma ennuste näyttää tämän kierroksen jälkeen lopputilanteeksi tämmöstä. Tämän illan Pelicans-HIFK siivittää pelikaanit runkosarjan voittoon.

1. Pelicans 113
2. KalPa 112
3. HIFK 111
4. JYP 107
5. Kärpät 107
6. Ässät 106
--------------
7. Jokerit 106

Eniten pisteitä lopuista peleistä ottaisi Kärpät ja HIFK (17), vähiten Ässät (12).
 
"Sitähän (playoff-henkeä) kuuluu olla, mutta sitä on vaikeaa harrastaa SM-liigassa, kun se on mennyt niin pelleilyksi." Josef Boumedienne

Raibe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Anaheim ja Pittsburgh
Ihan aidosti ja oikeasti uskon, että lopun kovakuntoisin jengi vie runkkarin. Siellä on niin älyttömästi pelejä vielä ristiin rastiin kärkijengeilläkin, että se ei vaadi kuin sen yhden tappion jollekin Ilvekselle, niin ollaan 2-3. sijalta loppupeleissä melkein 6-7.

Laskeskelin, että jos Kärpät ja Jokerit klaaraisi loppuviikon ja muut jengit ottaisivat kerran kuokkaan, oltaisiin yhtäkkiä koko porukka siinä 3 pisteen sisällä, poislukien Kalpa.

Tämä on täysin auki ja henkimaailman hommia. Katotaan mitä tuleman pitää.
 

Hypodermic

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
On kyllä huikea runkosarjan loppu meneillään, huolimatta siitä että runkosarjan merkitys on mitä on. JYP:llä on näistä kärkijoukkueista tosiaankin kenties se haastavin, mutta samalla myös ehkä kaikkein eniten mahdollisuuksia tarjoava loppuohjelma mitä sarjasijoitukseen tulee. Mikäs sen parempaa, kuin napsia pisteitä nimenomaan samoista sijoista taistelevilta joukkueilta keskinäisistä otteluista. Mutta saas nähdä! Tiedä sitten nähdäänkö jopa taktikointia, kun katsellaan että kuka siellä voisi tulla pudotuspeleissä vastaan...
 

Mas@

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
1. Pelicans 113
2. KalPa 112
3. HIFK 111
4. JYP 107
5. Kärpät 107
6. Ässät 106
--------------
7. Jokerit 106
En nyt jaksa laskea mutta onkohan tuollaiset pistemäärät edes teoriassa mahdollisia? Yleensä kuudenneksi selvinneellä joukkueella on ollut ~90 pistettä ja nyt 6. ja 7. joukkueella olisi 106.. Käytännössä TOP7- jengien pitäisi voittaa alempana olevat joka pelissä.
 
"Loppujen lopuksi se on ihan sama kuka turakainen siellä vaihtoaitiossa valmentajana heiluu" -Kai Suikkanen-

MikGo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Leijonat
Mikäli Kärpillä, Jokereilla ja Jypillä homma jatkuu nykyiseen tahtiin niin mielenkiintoiset pelit on luvassa runkosarjan lopussa.

8.3 Jokerit - Kärpät
9.3 Ässät - Jokerit
13.3 Kärpät - Ässät 13.3 Jokerit - JYP
15.3 JYP - Kärpät

Siinä ratkotaan sitten urakalla lopullisia sijoja. Oikeastaan kaikki on vielä mahdollista.
 

NeljäsAalto

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Kärppien loppuohjelma taas on helpoin, eikä ole yhtään mahdoton ajatus että kampeavat vielä Jokerit tai JYPin sääleihin.
................
Mutta minun laskelma menisi näin:
KalPa 115
HIFK 115
Pelicans 111
Ässät 106
Jokerit 106
JYP 105
Kärpät 103

Kovin on jännä yhtälö, että Kärpillä on helpoin loppuohjelma ja pinnoja ei tule kuin 1,8 per peli. Vastassa kuitenkin 4 kertaa "ennalta heikompi joukkue". No, pinna Ässiltä kotona niin se on siinä.
 
Suosikkijoukkue
Chelsea FC
Ässät tippuu sääleihin, jos Zaborsky on pidempään poissa. Näyttää jengi olevan hieman liikaa yhden miehen varassa...
Niin tippuu HIFK:kin, jos niiltä on toista kymmentä pelaajaa vielä pitkäänkin pois. Eli, jompikumpi jää kuuden joukkoon. Itse uskon Kärppien nousevan kuuden joukkoon ja en nyt tuota Jokereidenkaan tilannetta pitäisi täysin selvänä. Kovin nousija (sijoituksissa) tulee olemaan JYP. Tai ei enään, kun traktorit killuu jo kolmantena runkosarjassa. Tietysti saattavat voittaa sen myös kolmannen kerran putkeen?
 

Wildcard

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit
Huikea loppu tulossa jossa mitä vaan voi sattua. Ässillä peli enemmän, Zapo poissa, vaikea loppuohjelma, kunnon ajoitus pielessä ja on mielestäni tästä johtuen tällä hetkellä suurin suosikki jäämään ulos kuuden sakista. Muuta en osaa tällä hetkellä veikata. Myös loppupää on tiivistymässä "säälien" osalta, elikä edelleenkään ei tule olemaan yhtään ennakkoon selvää peliä esim. Top 7 ja muiden joukkueiden välillä. Ei edes Ilves pysty heittämään kirvestä kaivoon, muuten voi käydä huonosti sillä hetkellä kun pitäisi olla valmis karsintoihin.
 
Suosikkijoukkue
Ne, joilta ei odoteta mitään ja JYP
Eikös HIFK:n poissaolojen takana ole flunssa-aalto, tuskin sen kovin pitkään kestää? Vai olenko ymmärtänyt väärin?
Jos kyse on tämän kevään influenssasta, niin itselläni sekä muutamilla muilla tuttavilla itse sairaus kesti viiko ja toipuminen alkuperäistä vastaavaan kuntoon toisen. Suurempi influenssa-aalto joukkueen sisällä todellakin VOI vaarantaa runkosarjavoiton.
 
Kaikkea mitä sanon saa ja täytyy käyttää minua vastaan.
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy