Ilmoitukset

Nimimerkki Kärppäri on saanut viikon pelikiellon sisällöttömästä ja asiattomasta viestistään Kärpät-HIFK -sarjan ketjussa.

Nimimerkin Koffari viestien taso ei noussut jo annetun huomautuksen jälkeenkään, joten hänen kirjoitusoikeutensa palstalle on poistettu.

Nimimerkki Samart on passitettu viikon pelikieltoon HIFK-osioon kirjoitetusta henkilökohtaisesta hyökkäyksestä.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki HokiOnSporttia huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella. Provoilu-viestejä lenteli vähän ympäriinsä.

Nimimerkki M.O.R.O huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella. Turha viesti löytyy Mestiksen finaalipari-ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

Runkosarja 2016–2017

Viestiketju osiossa 'Mestis' , aloittajana Murkula, 12.01.2017 klo 09.59.

 1. Murkula Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jääkiekko!
  Tuli aiemmin kirjoitettua tuonne voimasuhdeketjuun jotain näkymyksiä lähinää EU:n tilanteesta mutta kun siihen tuli nyt lisättävää niin jatketaan uuteen ketjuun, jonne se ehkä sitten paremmin sopisikin.
  Runkosarjaakin on vielä pitkälti jäljellä mutta nyt jo pitäisin ihmeenä mikäli sen voittaa joku muu kuin SaPKo tai TUTO
  Kolmantenä olevalla Hermeksellä on eroa kärkeen jo 18 pistettä. ja se tarkoittaisi pisteissä kuuden suoran voiton verran parempaa loppukautta kuin SaPKolla. Oikeastaan jo 6 tappiota 17 peliin olisi SaPKolle tilastollisesti kova juttu, kun on 33 peliin hävinnyt 8 kertaa
  Toisessa päässä taas EU on noussut mukavasti saatuaan Ramin penkin taakse. Tuolla aiemmin kirjoitin, että Hokki nousee varmasti Playoffeihin, mutta en ole siitä enää mitenkään varma, Siellä on askelmerkit niin sekaisin, että tuskin paljon naurattaa. Jonkunlainen masennus ja apatiakin on aistittavissa koko seuran ympäriltä valmennuksesta kannattajiin. Voi hyvinkin olla, että Hokki pelaa karsintasarjaa.
  Kaksi kotietu paikkaa ovat vielä aika vapaasti kamppailtavissa ja oma veikkaus että hyvin pelannut Hermes ottaa niistä toisen, toinen menee Kiekko-Vantaalle.
  Kovin kapina käydään kahdesta viimeisestä playoffpaikasta.

  Hyvin aikaistahan tämä on mutta toisaalta jo aika varmana pidä sarjan kärkikaksikkoa. Sekä samalla tulin kumoamaan oman väitteeni EU:n hankalasta tilanteesta. Nyt pidän joukkuetta todennäköisenä playoffjoukkueena, viimeksi en.
   
 2. saiman Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kokkolan Hermes, Ilves
  SaPKo ja TUTO 9 pisteen päässä toisistaan ja TUTO ja Hermes samalla erolla. SaPKo ja TUTO ei kohtaa enään runkosarjassa, kun Hermes ja TUTO vielä 2 kertaa. Jos Hermes onnistuu kairaamaan noista otteluista voitot, voi 2 paikasta syntyä vielä taistelua. Toki se vaatii ettei Hermes tipahda TUTOn pistetahdista jo aikasemmin. Viiminen TUTO Hermes ottelu on kolmanneks viimisellä kierroksella jonka jälkeen Hermeksellä yksi kotiottelu, kun TUTO pelaa vieraissa RoKia ja Hokkia vastaan.

  RoKi ja IPK näyttäis olevan lähes varmat karsijat tämän hetken tahdilla, kolmas sitte Hokki, LeKi, EU, Peliitat, KeuPa viisikosta. LeKi ottanut viimisistä 10 ottelusta 6 suoraa voittoa ja yhen lisäpisteen. LeKi tällä hetkellä kovimmassa iskussa näistä. EU heti perässä, tasasia otteluita jotka saanut käännettyä viime aikoina voitoiks. Viiden ottelun otannalla 12 pistettä EUlle, eli on Raimo saanu jotain aikaan. Jos veikata pitäis niin kolmas karsija on Hokki tai Peliitat. KeuPa voi kans vielä valahtaa tuonne Bot3 joukkoon, mutta se vaatii Hokilta tason nostoa ja KeuPalta notkahdusta.

  Sijat 3-8 on vielä täysin auki ja niitä ei pysty kuin veikata. Vielä lähes kaikilla keskikastissa on niitä tunnettuja "6 pisteen otteluita", ja voihan tuolta vielä valahtaa helposti ulos parin ottelun nukahduksillakin.

  Ainaki on panosta loppuun asti ja mitä vaan voi vielä tapahtua, sijat 3-7 neljän pisteen päässä toisistaan, toki ottelumäärä heittelee.
   
 3. Murkula Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jääkiekko!
  Lainaus:
  Jep, kakkospaikasta voi vielä äityä pieni vääntö mikäli Hermeksen pelit jatkuvat suotuisasti. TUTOlla taitaa olla juuri nyt pieni punaisen ristin ongelma se on kyllä aihe mikä helposti näkyy ottelutuloksissa. Hermes pelaa vielä kahdesti SaPKoakin vastaan joista ensimmäisen kerran tulevana lauantaina. Kaksi aiempaa kohtaamista on päättynyt SaPKon kotivoittoon 3-2 ja Hermeksen kotivoittoon 7-1 joten otappa tuosta sitten selvää.
  Tästä saisi vielä tässä vaiheessa loputtoman spekulaation jos kaikki skenaariot kävisi läpi.

  Kaikki on mahdollista niin pitkään kuin on. Pisteitä on vielä jaossa 57 - 45 riippuen joukkueisen pelimääristä, eli ei mikään paikka ole vielä naulattu vaikka alkaa aika vahvasti siltä haiskahtaa.