Runkosarja 2016–2017

  • 2 394
  • 2

Murkula

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maajoukkueet,Tappara,NY Rangers,Juniori- SaPKo
Tuli aiemmin kirjoitettua tuonne voimasuhdeketjuun jotain näkymyksiä lähinää EU:n tilanteesta mutta kun siihen tuli nyt lisättävää niin jatketaan uuteen ketjuun, jonne se ehkä sitten paremmin sopisikin.
Runkosarjaakin on vielä pitkälti jäljellä mutta nyt jo pitäisin ihmeenä mikäli sen voittaa joku muu kuin SaPKo tai TUTO
Kolmantenä olevalla Hermeksellä on eroa kärkeen jo 18 pistettä. ja se tarkoittaisi pisteissä kuuden suoran voiton verran parempaa loppukautta kuin SaPKolla. Oikeastaan jo 6 tappiota 17 peliin olisi SaPKolle tilastollisesti kova juttu, kun on 33 peliin hävinnyt 8 kertaa
Toisessa päässä taas EU on noussut mukavasti saatuaan Ramin penkin taakse. Tuolla aiemmin kirjoitin, että Hokki nousee varmasti Playoffeihin, mutta en ole siitä enää mitenkään varma, Siellä on askelmerkit niin sekaisin, että tuskin paljon naurattaa. Jonkunlainen masennus ja apatiakin on aistittavissa koko seuran ympäriltä valmennuksesta kannattajiin. Voi hyvinkin olla, että Hokki pelaa karsintasarjaa.
Kaksi kotietu paikkaa ovat vielä aika vapaasti kamppailtavissa ja oma veikkaus että hyvin pelannut Hermes ottaa niistä toisen, toinen menee Kiekko-Vantaalle.
Kovin kapina käydään kahdesta viimeisestä playoffpaikasta.

Hyvin aikaistahan tämä on mutta toisaalta jo aika varmana pidä sarjan kärkikaksikkoa. Sekä samalla tulin kumoamaan oman väitteeni EU:n hankalasta tilanteesta. Nyt pidän joukkuetta todennäköisenä playoffjoukkueena, viimeksi en.
 

saiman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokkolan Hermes, Ilves
SaPKo ja TUTO 9 pisteen päässä toisistaan ja TUTO ja Hermes samalla erolla. SaPKo ja TUTO ei kohtaa enään runkosarjassa, kun Hermes ja TUTO vielä 2 kertaa. Jos Hermes onnistuu kairaamaan noista otteluista voitot, voi 2 paikasta syntyä vielä taistelua. Toki se vaatii ettei Hermes tipahda TUTOn pistetahdista jo aikasemmin. Viiminen TUTO Hermes ottelu on kolmanneks viimisellä kierroksella jonka jälkeen Hermeksellä yksi kotiottelu, kun TUTO pelaa vieraissa RoKia ja Hokkia vastaan.

RoKi ja IPK näyttäis olevan lähes varmat karsijat tämän hetken tahdilla, kolmas sitte Hokki, LeKi, EU, Peliitat, KeuPa viisikosta. LeKi ottanut viimisistä 10 ottelusta 6 suoraa voittoa ja yhen lisäpisteen. LeKi tällä hetkellä kovimmassa iskussa näistä. EU heti perässä, tasasia otteluita jotka saanut käännettyä viime aikoina voitoiks. Viiden ottelun otannalla 12 pistettä EUlle, eli on Raimo saanu jotain aikaan. Jos veikata pitäis niin kolmas karsija on Hokki tai Peliitat. KeuPa voi kans vielä valahtaa tuonne Bot3 joukkoon, mutta se vaatii Hokilta tason nostoa ja KeuPalta notkahdusta.

Sijat 3-8 on vielä täysin auki ja niitä ei pysty kuin veikata. Vielä lähes kaikilla keskikastissa on niitä tunnettuja "6 pisteen otteluita", ja voihan tuolta vielä valahtaa helposti ulos parin ottelun nukahduksillakin.

Ainaki on panosta loppuun asti ja mitä vaan voi vielä tapahtua, sijat 3-7 neljän pisteen päässä toisistaan, toki ottelumäärä heittelee.
 

Murkula

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maajoukkueet,Tappara,NY Rangers,Juniori- SaPKo
SaPKo ja TUTO 9 pisteen päässä toisistaan ja TUTO ja Hermes samalla erolla. SaPKo ja TUTO ei kohtaa enään runkosarjassa, kun Hermes ja TUTO vielä 2 kertaa. Jos Hermes onnistuu kairaamaan noista otteluista voitot, voi 2 paikasta syntyä vielä taistelua.

Jep, kakkospaikasta voi vielä äityä pieni vääntö mikäli Hermeksen pelit jatkuvat suotuisasti. TUTOlla taitaa olla juuri nyt pieni punaisen ristin ongelma se on kyllä aihe mikä helposti näkyy ottelutuloksissa. Hermes pelaa vielä kahdesti SaPKoakin vastaan joista ensimmäisen kerran tulevana lauantaina. Kaksi aiempaa kohtaamista on päättynyt SaPKon kotivoittoon 3-2 ja Hermeksen kotivoittoon 7-1 joten otappa tuosta sitten selvää.
Tästä saisi vielä tässä vaiheessa loputtoman spekulaation jos kaikki skenaariot kävisi läpi.

Kaikki on mahdollista niin pitkään kuin on. Pisteitä on vielä jaossa 57 - 45 riippuen joukkueisen pelimääristä, eli ei mikään paikka ole vielä naulattu vaikka alkaa aika vahvasti siltä haiskahtaa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös